Torsdagen 30 Juni.

Blev en promenad runt Sidsjön igårkväll igen. Fick mig även upp på toppen av backen vilket var sjukt jobbigt. Väl på toppen åt myggen upp oss, men utsikten var fin. 
 

Onsdagen 29 Juni.

Blev en promenad runt Sidsjön igår efter jobbet. Fick en bra känsla i magen när man gått ett helt varv och äntligen hittade dem som tappat sina nycklar. Slutet gott allting gott. 
 
Fick sällskapet med mig hem och de blev musik och film hela natten. Idag är jag bara helt slut. Trots detta har jag varit uppe vid sidsjön idag också, dock bara en kort runda. 
 
Lasagnen står i ugnen och sen kommer jag ligga på soffa  hela kvällen. 

Tisdagen 28 Juni.

Blev inte TV hela kvällen igår, istället fick jag frågan om jag ville med ut runt sidsjön. Hann få några fina bilder också. Gillar himlen på kvällarna. 
 

Måndagen 27 Juni.

Blev en mycket trevlig eftermiddag med Emma. Åkte till ICA och köpte lite fika sen åkte vi upp till sidsjön och hade picknick. Skönt väder trots morgonen började med regn. Perfekt :) 
 
 

Söndagen 26 Juni.

Helgen har varit varm. Jag har fått spenderat typ hela helgen utomhus. Jag har fått otroligt mkt färg på magen. Dock har jag ju suttit i solstol hela helgen så baksidan är fortfarande ljus haha. Så får bli filt och gräsmattan nästa gång så jag får sol på baksidan med ;) 
 
 
Dagpass imorgon och efter jobbet ska jag träffa Emma, sen är det kvällspass resten av veckan samt jobb hela helgen. 

Torsdagen 23 Juni.

Veckans sista arbetsdag är gjord, wohoo. Vart sjukt trött när jag slutade och ville bara gå hem. Men sjukt stolt över mig själv. Jag tog minsann träningsväskan och gick till Ester &  Co. Blev 6km på crosstrainern när jag körde 20 mins intervall med backe. Sen blev det lite på maskinerna, tio minuter på trappmaskinen,  lite mer träningsmaskiner därefter försökte jag mig på löpbandet. Jo crosstrainern är dö mkt enklare,  där blir det typ 1km på snitt 4 min. Här körde jag fem min och kom 0,6km sen gav jag upp. Skulle bara prova o hade jag inte satt 5min som minimikrav hade jag nog gått av efter tre haha. 
 
Tog en liten stund i solariet innan jag avslutade med en dusch. Alltså deras dusch, känns så lyxigt. Typ som ett spa eller ett hotell. 
 
Efter gymmet blev det en runda in på ICA. Köpte en paket jordgubbar utanför så jag får lite midsommar känsla. På bussen hem sen kände jag åter tröttheten slå på med full kraft. Det känns dock okej efter denna dag. 
 
Ikväll händer inte mycket mer än soffhäng, för en gångs skull får jag inte någon ångest för att ligga där :) 

Onsdagen 22 Juni.

Igår kväll efter promenaden låg jag på soffan en stund sen hann jag somna innan tolv. Vet inte om det var all aktivering eller något annat som fick mig att slockna så, men skönt. 
 
Dock undrar jag på allvar var ens drömmar kommer ifrån. Det är allt för ofta jag slåss i mina drömmar, och det handlar inte om någon liten smäll utan verkligen hemskt. Det är ju så långt ifrån den My jag är. Jag skulle aldrig vilja slåss för jag vet att jag inte skulle klara mig haha. 
 
Dagen på jobbet rullade på. Hände inte mycket speciellt. Vädret var fint när jag slutade så blev en promenad hem med musiken i öronen. Sen gick jag ut och satt mig på gräsmattan och läste några sidor till solen gick i moln för att inte komma fram igen. 
 
Nu ska jag trycka vitlöksbröd och räkor i ansiktet samtidigt som jag sitter och hejar fram Sverige. Första och troligtvis sista matchen jag ser detta år. Hade gärna suttit på Olearys och tagit en öl också, men jobb imorgon så tar den där ölen i soffan istället. 

Tisdagen 21 Juni.

Efter jobbet var jag duktig nog att gå till gymmet. Jag körde ett kort pass innan jag körde en runda i solariet. En promenad hem sen eftersom vädret fortfarande var bra. 
 
Jag drog igång med tvätten typ direkt. Sen blev det en skön promenad runt sidsjön. 
 
Resterande kväll spenderas på soffan. Go kväll! :) 

Måndagen 20 Juni.

Måndag och det enda jag tänker är att de snart är helg igen. Midsommar. Jag har fortfarande noll koll på vad jag ska göra, men i värsta fall får jag väl gå ut själv. Det kan man väl? 
 
Annars längtar jag väl också till semestern som de flesta just nu. Tror att den sista månaden kommer springa förbi ganska snabbt. 
 
Dagens middag. 

Fredagen 17 Juni.

Imorse råkade jag försova mig. Skulle ta bussen 7:17 och vaknade 7:22. Har aldrig varit snabbare ut ur lägenheten förr. 3 minuter från det att jag vaknade till att jag tog mig ut genom ytterdörren. Bra måste jag säga. Så vakna till imorse de kan jag ju säga att jag gjorde, men tröttheten slog på när stressen lagt sig. Bästa av allt är att jag trots detta kom jag i tid till jobbet när jag började 7:45 ;) 
 
Dock stolt för att jag inte gick hem och sov vid elva när mitt splitt började. Istället tog jag mig till Ester &  Co. Körde milen på crosstrainern och gjorde en övning för magen. Och jag körde milen på 42 min vilket innebär att min egen Crosstrainer inte visar fel. Fått höra att de gick för snabbt och de inte kunde stämma men här har jag en annan och de blev typ samma tid. Jag är sjukt nöjd. 
 
Ursäkta kvaliteten, men jag var tvungen  att trampa samtidigt för att displayen inte skulle slockna. Haha. 
 
Nu blir det bussen hem och äta mat. Dö hungrig. Sen är det kvällen på jobbet därefter ledig helg. Skönt! :) 

Onsdagen 15 Juni.

Ikväll är jag så otroligt glad. Tror aldrig jag känt en sån här glädje för någon annans skull förut. Kanske är för jag verkligen önskar denna person all lycka i världen. Kanske för att hon förtjänar detta. Så jävla glad iallafall. Love love love. 
 
Så idag har jag varit på jobbet, denna vecka går lite segt och jag försöker hålla i samma takt för förut. Man vill inte förlora extra kronorna när man en gång sett vad man kan få ;) 
 
Sen efter jobbet så ringde jag till mamma så jag fick en lång pratstund med dem där hemma. Imorgon ska jag boka flyget ner till Skåne. Ser framemot semestern. Woop woop.. 
 
 

Tisdagen 14 Juni.

Tiden går så himla fort fram. Känns som det precis var januari och halva 2016 har redan passerat. Helt sjukt enligt min mening. 
 
Lite mer än en månad kvar sen är det semester och några veckor i Skåne. Mycket som står på schemat. Bröllop, återträff, gokart, familjen, kanske Gotland. Erkänner att jag redan känner stress över hur jag ska hinna allt. Men det ska bli en väldigt bra sommar. Skåne Skåne Skåne. 
 
Och idag var jag och skrev in mig på Ester & Co, ett årskort och jag känner bara bra energi från dem som jobbar där. Gym, gruppträning, solarium. Blir jätte bra. 

Måndagen 13 Juni.

Kvällsvecka. Och första dagen är avklarad. Varit en berg och dalbana idag med alla samtal. Tur man har kollegor runt omkring som kan få en att skratta. Kvällspromenad hem och det var hur skönt väder som helst. 
 
Och jag råkade göra ännu en beställning från Wish. Oooops. Enda positiva med att vara singel, jag kan spontan shoppa utan att ekonomin går i botten. Super awesome ;) 

Söndagen 12 Juni.

Jag har legat på soffan och haft seriemaraton hela dagen. Får dåligt samvete över hur tråkig jag är. Därför ska det bli väldigt skönt att det är semester om lite mer än en månad för då kommer jag iallafall spendera all min tid med människor jag älskar. 
 
Frågan att ställa är kanske varför flyttar du inte hem? Ja, på ett sätt trivs jag här och jag har ju jobb, vänner och min lägenhet här. Att flytta kräver en del saker som jag inte börjat titta efter. Men en dag... 
 
 

Lördagen 11 Juni.

Igår på lunchen gick jag till Ester & Co och hämtade en blankett för inskrivning på deras gym. Ger det ett nytt försök att träna och deras gym erbjuder även olika träningspass. Blir nog bra. 
 
 
Efter jobbet så blev det lite mat och chill på soffan. Sen mötte jag upp Fredrik så gick vi till Udda för att dricka öl. Och där stötte vi på halva kontoret kändes det som hehe. Jag hade en jätte trevlig kväll med massor av skratt och roliga människor. 
 

Devious maids.

Igår hittade jag en ny serie, den är så spännande att jag inte vill gå och lägga mig. Haha. 
 
Börjar med ett mord på en av städerskorna. Därefter får man följa livet och allt drama i hushållen. Jo jag tycker den är bra så de går avsnitt efter avsnitt, men efter detta så får jag allt gå och lägga mig haha. 
 
 

Onsdagen 8 Juni.

Planerna idag blir de inget med. Ligger nerbäddad i soffan med både huvudvärk och förkylning. Det blåser otroligt mycket utanför så jag tror jag stannar inne idag faktiskt. Utan dåligt samvete.. 

Tisdagen 7 Juni.

Otroligt skumt väder när jag skulle gå hem från jobbet vet. Solen skiner, det är ganska varmt sen out of the blue börjar regnet komma. Först lite försiktigt så de knappt märktes, mest skönt. Sen blev de bara mer och mer. 
 
Svårt att fånga regnet på bild, men prickarna är regn mitt i solskenet :) 
 
Min förkylning jävlas med mig och det känns så typiskt att bli sjuk lagom till man är ledig. Känns ganska skönt att va ledig två dagar nu, hoppas på sol så man får några timmar utomhus. 

Måndagen 6 Juni.

Någon måste ju jobba trots att det är nationaldag och vi fick lite glass på jobbet innan jag gick hem. Gott. Typ så jag kommer ihåg denna dag från när man gick i småskolan, äta glass. 
 

Lördagen 4 Juni.

Idag är jag lite stel i kroppen faktiskt haha. Aja är väl ett tecken på att man lever eller något åt de håller. Eller bara ett tecken på att man börjar bli gammal haha. 
 
Annars har inte så mycket hänt så mycket idag, bara jobb. 

Blod, svett men inga tårar.

Haft en riktigt bra dag idag. Turneringen vann vi inte, och ska vi vara ärliga så trodde vi inte de heller med tanke på att de andra två kontoren enbart toppat sina lag med riktigt innebandyspelare. Medan vi kört att de är kul och att alla som ville fick vara med.. 
 
Jag tog några smällar och det är med glädje att märket sitter på smalbenet efter bandyklubban som träffade. De visar att jag gjort något bra. Haha. 
 
 
Målvakterna skadades varav ena blev trampad på handen så han blödde därav blod. Och jag kan tro att exakt alla som spelade svettades. Men roligt var det. Även om vi förlorade. Vi gjorde ett bra jobb. 
 
Nu hemkommen och faktiskt inte särskilt sugen  på annat än att äta och sova, men de går inte sova redan så får väl sysselsätta mig med boken.. 

Fredagen 3 Juni.

Asså det är ganska skönt väder trots den tidiga timmen. Underbart. Nu står jag utanför kontoret och är redo för en dag i Härnösand. Inte varit där sedan jag började på kontoret i Sundsvall för två år sedan. Ska bli kul. 
 
 
Och i eftermiddag är det som sagt turnering :) 

Torsdagen 2 Juni.

Drog in till stan och shoppade lite innan jobbet idag, vart tvungen att köpa en ny tröja inför turneringen imorgon. Visade sig att vit T-shirt inte finns hos mig så fick bli ett köp på de då. 
 
Sen har arbetsdagen gått ganska snabbt idag. Haft lite möte och grejer. Sen när dagen var slut fick jag springa till bussen, som vanligt typ. 
 
Upp jätte tidigt imorgon för att mötas upp utanför kontoret klockan sju. Sen är det studiebesök och innebandy turnering i Härnösand som väntar. Bra fredag! 

Onsdagen 1 Juni.

Fick en sommardag som önskat. Och det första som slog mig när jag i förmiddags gick till ICA var hur har jag klarat av att köra utflykter i 40grader när jag höll på att dö på vägen till ICA. Och så jäkla varmt var det inte här.
 
Kom hem och gjorde omelett till frukost sen drog jag ut bänken på balkongen och spenderade några timmar där ute i solen med näsan i en bok. Hämtade även upp min solstol från förrådet och satte ut den på gräset när skuggan tog över balkongen, allt för lite mer tid i solen. 
 
Gjort lite mat och tittat lite på tv nu på kvällskvisten. Hann upp till ICA en gång till då jag hade ytterligare ett paket att hämta ut. Så fick mig en promenad till. Vägen dit är lite halv jobbig för vägen lutar uppåt lite hela vägen. Såklart blir då hemvägen betydligt lättare. 
 
En arbetsdag imorgon också sen på fredag har jag ju innebandy turneringen med jobbet mot de andra kontoren. Jag tycker de ska bli skit kul. Sen är det visserligen jobb hela helgen, men äh vädret skulle bli kallare till helgen så jag klarar mig nog. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0