Backseat.


Its saturday and Im by myself.

Maten är i magen och jag är fortfarande mätt men sockersuget är framme men istället för att rota i godispåsen som jag köpte idag så ska jag ut och skära banan & äpple i bitar sen äta de med lite kesella vanilj, yum! Samt ska jag fortsätta läsa lite i min bok så den blir utläst någon gång så jag kan hugga in i någon av mina nya böcker, fick ju hem mina tre böcker jag beställt på nätet. Bra sida jag ska använda mig av fler gånger, man kan få hem böckerna helt gratis ifall man har tålamod och vänta någon extra dag. Vilket jag kan, jag är snål (;

I have one gear: GO! Winning.



Det var länge sen jag såg denna första gången men kom över den igen och tänkte, sure why not. Med meningen "Hur mycket kokain tog Charlie Sheen? Tillräckligt mycket för att ta dö på 2½ män"

Ställer mig vid spisen idag igen.

När det är helg så brukar jag få en break ifrån att laga mat eftersom hela huset är fullt av peeps som ska ha mat, men idag är det tydligen bara jag som är hungrig så ställer mig och gör lite stuvademakaroner och korv. Snabbmat ska det va när man är hunrig! (;

Dont hold your breath.


Han är ganska snygg.



Jag blev ju nästan lite kär i hans karaktär när jag såg the roommate.

Val av hårfärg.

Mitt projekt till att ljusa ner mitt hår till resan har inte gått så bra. Mitt hår har enbart gått från svart till mörkbrunt och sen har jag inte gjort mer. Köpte en blonderingsfärg idag på ICA men utbudet av ljusbruna hårfärger var ju lika med noll, allt såg grått/grönt ut och inte fint så jag tog någon varmare brun färg så skillnaden mellan nu och sen blir nog inte stor, utväxten försvinner och blir kanske enda skillnaden? hrm!

Inget valborgs firande för min del.

Känns dessutom som jag är den enda som inte är i Lund idag, men ja vi alla vet hur jag är vid detta laget. Fest är inte riktigt min femma, jag är mer en hemma toffel just nu. Plus att jag i helgen ska börja packa min resväska (som ännu inte är framme) så jag är redo & klar på tisdag när jag beger mig hem till Nathalie. För onsdagmorgon åker vi ! :D Det ska bli så enormt awesome även om jag inte riktigt ännu kan fatta att vi faktiskt ska åka. Utomlandssemester för första gången in my life, för dom andra gångerna har det ju varit arbete ..

Lördagen 30 April.

Alltså what's up with me, jag är totalt energilös och sov fan till klockan tolv idag :o Jag vet inte riktigt vad som hände där jag menar jag var inte uppe hela natten, jag gick och la mig ganska så tidigt, som vanligt. Nu är det väl dags för mig att lägga mig i solen och dö ett tag eftersom då får jag åtminstånde färg.

Sen har jag hundratusentals saker som ska göras inför resan nästa vecka, men jag tar dom sen för jag är för trött nu. OH mitt bokpaket kom igår, så ska iväg och hämta det också idag, innan fyra för sen är det stängt ..

Ett gott skratt förlänger livet.

Återigen så kommer jag bli över 100år. Stack över och åt grillat hos grannarna, var dock lugnt med ungdomar då Syrran, Brushan & Ankan inte var med oss samt att Jennie hade lite annat för sig och åt när alla andra va klara. Nåväl efter maten så blev det flytta in sig hos dom vuxna och så blev det snack och en himla massa skratt. Både så nästan läsken hoppade ur munnen samt tårarna rann .. Så jo , fy fan vad jag kommer bli gammal! (;

Tackar för denna kväll och låter alla pinsamma diskussioner hamna inom dom fyra väggarna (;

Nu håller jag helg igen.

Det har varit en väldigt wierd dag på jobbet, jag blev som sagt inringd idag tillsammans med tio andra. Vilket var onödigt för det var haveri och förblev hela dagen så det var för många folk och dom överblivna fick städa HELA DAGEN! Tack & lov kom jag in bland dom första så jag har fått packa kakor hela dagen. Im happy for that..

Sen blev det städning och sen var det dags och köra hem, jag åkte inom Netto för o handla lite grönsaker och tänkte göra tonfisksallad när jag kom hem. Hade Natha i luren samtidigt så de blev lite mer i korgen än vad som var tänkt. Handen bara plocka med sig utan att huvudet var med :p haha..

När jag kom hem så möts jag av grillkorgar, jo men det är  helg och dags och över till grannen och grilla igen så dit ska jag gå nu och spendera någon timme , äta för fy fan va jag är hungrig idag. Så vi hörs när jag är hemma igen, ha en trevlig helg!


Time to go.

Ja då får man väl pallra sig ut till den extremt varma bilen, inom statoil för en drick yoghurt så man inte dör av svält tills dess att man kommer hem. Ha en underbar dag.

Fredagen 29 April.

Godmorgon världen! Trött som attans och vill sova åtta timmar till men icke, min mobiltelefon ringde nyss och jag ska såklart in på förmiddagen hur lönt det nu är vet jag inte. Jobbar 9.00-11.40 så det blir ju inget långt arbetspass, men men.

update: Jaha då ringde dom igen, haveri så det blir em-skiftet istället. Jag ska fan gå och lägga mig igen jag är dö trött. Ikväll är nog en hemmakväll för min del känns det som nu. Vet dock inte var orklösheten kommer ifrån men men, så ändrad arbetstid till 11.40-18.00 istället då.

Nu skiter jag i detta.

Jag orkar verkligen inte sitta här mer, jag är fett död i kropp och huvud så nu får jag allt klä av mig och krypa under täcket och decka fett gott till Cold case. Så godnatt & sovgott så hörs vi när jag är levandes igen.


Även denna jobbdag tog slut.

Kan säga att jag var helt off sista timmen och bara fettade lådor hit och dit. Kändes som jag skulle dö sakta men säkert! Sen tog det slut, så var det dags att städa och då vaknade jag till liv igen. Thank god?

Nu har jag precis ätit kvällsmat och sitter här och gör inte mycket vettigt, känns som sova är det enda jag vill och sova kommer nog bli av snart känns det som. Helt slut :o

Skönt och "sova" ute.

Åt middag ute men kan säga att nackdelen med sommar är att dom också sprider skit på åkrarna. Luktar mindre gott :S Nåväl, läste lite i min bok sen har jag mest legat ner och nästan somnat där ute i solen. Mycket skönt och jag hade gärna stannat kvar men nu har klockan passerat 13.00 vilket betyder att det snart är dags att åka till jobbet. Jobb 13.45-22.05 idag, gött med åtta timmars, mer money!

Jaja nu får jag väl göra mig redo, ha en underbar dag!(:

Huvudvärk redan innan jobbet,

det verkar ju lovande. Eller inte. BAH! Fast nu ska jag väl ställa mig och kocka lite i köket. Sen ut för här inne kan man ju inte sitta. Ha en lovely day!


Torsdagen 28 April.

Godförmiddag boys and girls! Idag är det den 28 April 2011, vilket betyder att min prövotid är klar nu. Idag har jag haft mitt körkort i två år så grattis till mig ;D Im in the club!

Underbart väder utanför fönstret, men har ännu inte varit ute efter gårdagens miss med värmen innan elva. Så jag väntar en liten stund till och spelar istället yatzy på facebook, vilket tönt jag är :p

Snart dags att göra food, ingen aning vad jag ska äta idag men hittar säkert något ..

Godkväll.

Jag är jätte seg, irriterad för någon i min familj har ätit upp nästan all min dipp (tänk så ville jag ha chips&dipp?) aaaaarrrrrrh! Så jag sköljde ur skålen så dom inte kan ta mer, in your face! Jag har haft huvudvärk på G hela dagen men det har inte riktigt utbrutit bara finns där och finns fortfarande, jobbigt!

Nu ska jag äta två mackor, dricka varm oboy och glo lite tv, sen är denna dagen över.

Snart arbetsdags igen.

Solen värmer gott nu när klockan har blivit lite mer, nu hade jag velat ligga ute och sola & ha mig men det har jag haft tid med under mina lediga dagar så nu behöver jag jobba o stå i lite istället. På med kläder och packa väskan sen beger jag mig iväg för en dag på jobbet. Wee-hoo.

Nästa vecka vid denna tiden är jag uppe i luften med kanske en timme kvar till landningen i Gran Canaria, jag vet att ni är lite avundsjuka, eller?(;


Inte lönt att "sola" innan 11.00.

Jag har legat på en filt och under en filt för någon värme har det minsann inte varit. La mig och försökte sova lite men icke, helt hårt och ont överrallt men men. När klockan sen kommit förbi elva så blev det varmt och filten över mig åkte av lite, men nu är det dags att göra middag, duscha och förbereda sig för en dag på jobbet. Där det är ännu varmare, att vi inte har AC ):

Onsdagen 27 April.

Count down, en vecka kvar!! (:

Idag är det bättre, vaknade av larmet x antal gånger sen kommer ett sms och jag förstod genast vad det skulle vara. Så i eftermiddag bär det av till jobbet. Sju timmar instängd i extrem värme, men jag har haft lång helg plus en extra ledig dag så jag ska inte klaga ..

Nu ska jag ut en liten sväng (:

Oderljunga flicka.


Hemma & godkväll.

Körde till Åstorp och träffade tjejerna, så begav vi oss ut i Åstorp och grillade lite kött och åt god mat. Fett yum säger jag bara, mäster grillarn Frida fixade köttet riktigt bra. Dock satt jag och frös i mina bara ben för jag hade shorts på mig, tänkte inte på att kvällen inte var så varm osv.

Efter att vi ätit maten så packade vi ihop efter oss och hoppade in i bilen och körde hem till Frida ett tag och snackade och drack lite (jag fick hålla mig till coca cola men lika glad ändå). Efter en stund var det dags o köra hem igen, lämnade av Sandra hos hennes kille och gasade sen hemåt. Brooom brooom.

Nu är det snart dags o lägga mig i sängen, imorgon är en likadan dag som idag. Vet icke om telefonen ringer och man ska jobba, men eftersom jag var ledig idag blir jag nog inringd imorgon. Well, återstår o se imorgon, om inget annat kan jag säkert alltid sola och få lite färg (;

Älskar vädret vi har nu.

Jag har ju legat ute i solen ett tag, sen tog jag min kamera och stativet och gick iväg ner till bäcken. Tydligen ingen bra fotodag, eller så var det kläderna som var helt fel för blev inga bra bilder idag, snyft.

Nu ska jag duscha av mig och smörja in kroppen så jag inte blir torr och börjar fjälla av mig all färg. Sen ska jag iväg och grilla tillsammans med mina tjejer. Gonna be awesome! (:


Tisdagen 26 April.

Vaknade av mitt larm halv fem och halv sex, jag hade ställt det så att jag skulle va beredd ifall dom skulle ringa från jobbet. Sen har klockan ringt hela morgonen ifall jobbet skulle ringa, men något samtal har det inte blivit och nu tycker jag väl ändå att det känns som dom inte kommer att ringa in mig. Skulle jag dock förbereda mig för de så ringer dom säkert så vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är helt enkelt bara att vänta.

Har legat över hos grannen sen någon gång efter elva, ätit lite frukost och sen solat lite mer. Nu håller dock solen på att gå i moln hela tiden så jag begav mig in istället. Kanske ner en vända till bäcken och ta nya foton, känns som jag inte har tagit på längre (; hähä, liar liar!

Borde kanske gå och lägga mig?

Jag måste nog erkänna att jag har lite små ångest över morgondagen, därför att jag inte vet om jag ska jobba eller inte. Jag väljer ju självklart att stå med på listan, anytime! Att bli inringd på morgonen är väl inte så himla kul, helt oförberedd och allt. Nåväl, kanske min dag börjar kvart i sex imorgonbitti av ett samtal, kanske inte. Nu tänker jag på refrängen och beger mig mot sängen igen. Godkväll!

update: Det har gått en timme snart och jag har inte ens lämnat datorn. Ajdå, nu piper jag. Godnatt!

Bortse mitt leende så gillar jag bilden.

Eftersom jag kolla upp i solen så får jag ett leende som ser ut som att jag har ont någonstans, så bortser man från "leendet" så gillar jag denna bilden.


Tryckt i mig mat, nu slappe.

Maten satt där den skulle och var fett gott. Åt pommes med hemmagjorda snitzlar och beasås & grönsaker. Mums mums mums! Så dog man lite halvt och ska nu slänga mig i säng och kolla på någon serie. Dags att slå om nu, imorgon finns chansen att jag ska jobba, måste va telefontillgänglig mellan 5.45-17.00 ifall det skulle bli något jobb.

Annars tänker jag njuta av solen, för jag tror det blir sol imorgon med (:

Jag auktionerar bort min lillebror.

För en tids sedan så la jag upp en bild på min lillebror, en liten fuling annons. Nu kommer en uppföljare när han ändå tvättade bilen tyckte jag det var kul och följa efter med kameran. Så ge ett bud och kanske du får dig en träff med denne unge man.
Han beskriver sig själv som: "Jag vet inte .. Snygg, sexig, singel" (;




För mycket sol, för lite vatten.

Har varit ute i princip hela dagen och har inte direkt druckit som jag ska så nu har jag blivit lidande av huvudvärk. Mindre kul, börjar må illa också men som tur så håller pappa på med middag så illamåendet "hungern" går snart över. Annars har dagen varit wonderful!

Bild på tomten, med massa folk ivägen.




Måndagen 25 April.

Godmiddag, har precis tagit en upppiggande dusch och snart är jag redo att ge mig ut i solen i några timmar. Idag känns det som jag är sista personen ut för halva familjen är ute, men äsch jag hinner få några timmars sol ändå. Ha en bra dag allesammans!

Godnatt.

Tanken är iallafall att inte bege mig till datorvärlden mer denna dag. Inte så svårt egentligen när dagen snart är slut (; men ändå, tänkt att jag ska kolla på TV och sen sova några timmar så man orkar med ännu en dag i solen.

Recension - The Roommate.


Sara & Rebecca är två tjejer som börjar på Collage och blir rumskompisar. Till en början är deras vänskap helt vanlig men sen blir Rebecca lite väl överbeskyddande och det urartar.

Denna filmen är en Thriller, så ni inte tror att det är en skräck som jag först gjorde. Drama vill jag nog också tillägga för det är lite sådär lugnt i början men sen kommer det lite mer action i filmen. Att Cam Gigandet var med gav bara filmen en massa plus för jag tror jag fick en lite crush i hans karaktär i denna filmen faktiskt. Graouw.

Jag tycker lätt ni ska se filmen (:

Ensam mys resten av kvällen.

Det var kallt att sitta ute när solen försvann efter att ha legat ute i solsken hela dagen så jag gick in igen efter att min lilla piggelingrogg var uppdrucken. Nu blir det film, popcorn & läsk för min del blir bra såhär på söndagskvällen. Nu poppa lite popcorn i maskinen, mycket milda culiness så smörsmaken sätter sig. MJAU!

Alkohol en söndag,

då förstår man att det är en ledig dag imorgon. ELLER?! Nåväl, har legat ute i solen några timmar idag också. Tycker nog att jag lyckats få lite färg nu på dessa dagar man varit ute, I sooo love it! Som jag sagt innan, man lever mer på den delen av året när solen är framme, man får mer friskluft om inget annat. Eller ja, jag iallafall.

Här kommer en bild från dagens fotosession med mig själv;



Tänkt blanda mig en piggelingrogg nu faktiskt, avnjuta det fina vädret tillsammans med grannarna nu innan solen går ner och ger skugga på hela tomten pga att husen är i vägen. Så jag säger hejdå, så hörs vi senare.

Det är inget fel på tjejmage.

Hysteri om att banta hit & dit. Visst jag ska inte kasta sten i glashus, jag vill också vara smal men jag tycker inte att jag är tjock. Jag har en tjejmage och hellre det än se ut som en pinne. Former och lite fett här & där är kvinnligt, det är inget fel på det. Men jag förstår, med bilderna man ser i media får man sig en bild över hur man ska se ut, men om ni ser den oredigerade sanningen så ser inte ens dom ut så irl. Så häng inte läpp över lite fett, du är vacker som du är.

Ojdå, råka klicka hem nytt IGEN.

Internetshopping är farligt, visserligen var detta inget högt pris så den kunde lika gärna trilla ner i paketet som ska levereras nästa vecka. Och nu får jag minsann hålla i tyglarna och inte beställa hem mer kläder, punkt slut!



Bokrecension - Jonas Eckel.

Jag känner mig helt speciell. Det är som att gå omkring i ett eget ljus. Redan som barn var jag insvept i ett eget skimmer. Men det var det ingen som såg. Inte förrän jag blev vuxen och mötte Lillian Ask.

Så börjar romanen om Jonas Eckel, Eckel med e som han presenterar sig, den 38-årige noggranne och korrekte lagerchefen.

En dag kommer Lillian Ask in på lagret, knubbig och grönögd och omgiven av en svag doft av nyrostat kaffe. För första gången i sitt liv blir Jonas förälskad. Inte bara i Lillian utan även i själva tanken på tvåsamheten. Efter en kort tids bekantskap gifter de sig, men det som Jonas trodde skulle bli ett lugnt samliv visar sig med tiden få helt andra och dramatiska konsekvenser ....


---
Detta är årets första utlästa bok för min del, kommer inte ihåg sist jag läste böcker för det var länge sedan. När jag gick i skolan så hade jag läslust, då läste jag böcker ofta. Nu är det tillbaka igen.

Denna boken var dock inge bra, jag läste att den skulle vara bra & spännande och läste och läste men kom aldrig dit. Det handlade bara om Jonas Eckel som blev kär i Lillian, deras äktenskap som var så misslyckat att dom slutade kommunicera med varandra, ändå så fortsatte dom bo ihop. Njae, mitt råd är att inte läsa den, den var dock bara ca 150-160 sidor så det var inte så farligt.

Söndagen 24 April.

Count down; 10 dagar kvar sen åker vi :D
Nu är det frukost som gäller, ute såklart. Så filt, solbrills, kamera, frukost, en ny bok och jag ska packas ut. Visserligen packas väl inte jag , jag bara går med packningen. Så blir det en dag i solen idag också. Yum.

Godnatt.

Nu kryper jag ner i sängen och stannar där tills imorgonbitti när det är dags att vakna igen. Dock känns det inte riktigt som sömnen är på G ännu, men snart. Det är väl dags att vända tillbaka dygnet så gott som nu, eller är det fest imorgon mån tro?? (Det blir isf övermorgon dagens huvudvärk, bokstavligt talat!)

Men godnatt & sovgott så hörs vi imorgon igen, söta jag ska ner under täcket nu.


Beställt böcker.

Utan ett ord.
14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.

25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila.


Den man älskar.
Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.

Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo - första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy ... För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?


Skuggvarelser:
Ingen vet vem den nya familjen som har flyttat in i ödehuset är. Spekulationerna börjar direkt. För det är något konstigt med de tre främlingarna. De är skygga och ser underliga ut med sneda, bärnstensfärgade ögon. Var kommer de ifrån egentligen?

Blodets röst:
När beskedet om pappans död når honom en tidig morgon känner han ingenting. Möjligen lättnad över att en elak alkis har gått i graven. Väl hemma i Nejde ingen rullas historien upp och Daniel konfronteras med sin barndom och axla nya roller. Och snart är de tillbaka, skuggvarelserna: och de vill ha hämd.

---
Det känns som läslusten har kommit tillbaka och ligga ute i solen och läsa är både skönt, underhållande, gratis och schteek. Så att bygga upp förrådet på böcker skadar inte (:

Zindy, bättre än Zlatan.

Hon förstår att det är passningsspel som gäller, att fotboll inte är en en mans sport utan en lagsport.

Godkväll.

Har kollat på Criminal Minds och sen pallade jag väl inte trycket mer för mina ögon blev stängda i några minuter. Sen fick jag spola tillbaka och spela slutet av avsnittet en gång till. Ikväll händer minsann inte mycket, all den friska luften och solstrålarna har sugit musten ur mig. Jag är slö idag också. Blir tv och chill hela kvällen och imorgon är det nya tag i solen, good idea!

Gårdagens middag, grillat!


Solbrillsen är med mig.



Jag har dessutom börjat gilla dom.
Jag tycker inte längre att dom är fula, snarare tvärtom, dom är snygga heta! (:

Tittut.

Till en början så tyckte jag att det var lite kallt där ute, blåste kallt och mycket så jag låg i en tunn kofta och läste lite ur min bok som snart är slut, yeay. Den är konstig, deras äktenskap är konstigt och nu har hon inte släppt till på länge så hennes man så gott som våldtog henne hur moget det nu är. Ja sen "sov" jag lite efter det.



Blåsten minskade och kläderna åkte halvt av, iallafall koftan. Ja gud så skönt det varit ute efter att det sluta blåsa så mycket, ibland kom det små vindar men det var bara avsvalkande..

Efter en stund så gick jag över till grannen och satt där i typ en timme eller två. Var tvungen att lägga över mina bilder på datorn och ta en liten paus från solen. Varit ute i typ fem timmar eller något idag. Det är lagom, men mer skadar inte (;

I wanna dance with somebody,

I wanna feel the heat with somebody.

Lördagen 23 April.

Hej! Solen skiner fint idag också, snart dags att gå ut och få lite färg på kroppen. Och såhär ser vädret ut att bli i Oderljunga från och med idag och fram till fredag, ser lovande ut!


Im back from outta space.

Den grillade maten satt som handen i hansken, vilket jag vill ni tolkar på ett bra sätt. Efter det så satt jag och drack Cola, och wow två shottar blev det också. Jag som är My nykterist, eller nått. Sen blev det mer Cola, skratt och snack. En fyllesnuda som var så söt. En tidig kväll ikväll, orkade inte. Plus klockan hade inte passerat tolv så jag ville in så jag hann äta lite godis nu innan klockan går över 00.00, är ju fortfarande inne på mitt inte äta efter tolv. Trettonde veckan nu faktiskt (; Guldstjärna!

Nu; Lite Criminal Minds och några godisbitar, yum.

It's time to go.

Tror att maten är klar nu, om inte så dröjer det inte så långt tid så det är dags för mig att resa röven från stolen och gå över till grannarna. Vet inte hur sen kväll det blir idag men tror inte jag går hem fyra imorgonbitti dock, jag börjar bli gammal och orkar inte med sena kvällar/nätter, tidiga morgnar längre. Så lite mer rimlig tid kanske? hehe.

Nåväl, godkväll peeps.

Jaaa godis!

Vi ska ju grilla med grannarna sen, det var inget hittepå det var sant. Så jag & pappa åkte ner till byn och han handlade lite korv & korvbröd medans jag fyllde en påse med godis. Yeay, helgen är räddad & jag känner mig som ett litet barn! (;


En favorit i repris.

Mamma och syrrorna var ju iväg och handlade igår när jag jobbade, så innan dom körde så frågade mamma om det var något jag ville ha. Jo då frågade jag om hon ville köpa en ny parfym till mig för min gamla är halvfull/halvtom vilket man nu vill. Jag älskar den, den förknippar jag med min Ayia Napa resa 2006. Joklart kunde hon det så när jag kom hem kom mamsi och lämnade den älskade sötsaken till mig. LOVE LOVE LO-LO-LOVE! :D


Dagens panorama bild.


Grilla idag igen?

Märks att sommaren är på G för då dras grillen fram sen är det umgås med grannarna och grilla som gäller var och varannan dag. Pappa nämnde något om att grilla idag igen så det återstår väl att se sen när mamma kommer hem från jobbet. Jag klagar inte jag älskar grillad mat och min grannar är underbara så va är det att inte gilla? (;

På vår tomt växer det inte ogräs.

Det växer cyklar istället, haha.

update; eller man kanske borde säga "Cyklar växer inte på träd, hahaha".
update 2; fortsättning på "cyklar växer inte på träd", "DOM GROR I MARKEN" HAHAAH.

Jag är glad att jag inte jobbar idag!



Jag har legat ute i solen ett tag, gick in och hämtade frukost sen gick jag över till grannarna. Har legat i solstolar och solat även boobsen. Jag är inte den som är den och det är inte mina grannar heller, det är nice när man kan sola topless även hos dom (; haha.

Förhoppningsvis har man fått lite färg idag iallafall, och mer blir det säkert. Molnfri himmel.

Väder att ligga ute.

Både på det ena och det andra sättet om man vill tolka det så? Nåväl, solen skiner och det blåser inte kallt. Inte vad jag kände dom minuter jag var ute. Kom upp nästan precis, jag satte larmet på halv elva men hade en sån dröm man ville ha kvar i minnet så snoozade en halv timme, kollade klart ett avsnitt av Criminal Minds och sen gick jag då ut.

Byta om, på med brillsen sen är det dags att gå ut igen, är ju som sagt ute väder till max (:


Fredagen 22 April.

Godmorgon eller godnatt? Är nu hemkommen från grannarna. Blev en trevlig grillning och sen utvecklades kvällen med dricka, för min del blev det kanske en eller två liter cola och ett jävla rännande på dass. Skratt, svett & tårar? Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen, haha kom hem lagom till larmet på mobilen skulle ringa. Den har förövrigt varit hemma hela kvällen, trodde inte jag skulle va borta så länge :p

Om jag kommer somna nu? Känns lagom svårt då jag fortfarande är hög på cola men visst, jag ska försöka. Så godnatt eller godmorgon beroende på vilket som tilltalar er.

Hem och ut igen lika fort.

Då var man lång ledig nu efter en dag på jobbet, visst hade jag små ångest imorse att behöva jobba när det var så fint väder men sen så va det inte så farligt för såå mycket sken inte solen. Tiden gick fort och rätt som det var så var det dags att städa och sen gå hem.

Körde inom Netto i Örkelljunga för o handla läsk, moget att jag behövde gå två gånger för jag inte hade armar & händer till att ta all läsk på en gång :p

Nu ska jag stax pysa över till grannen, det är grillkväll på schemat, fett gott!


Det ser lovande ut för helgen.

Nu hoppas jag klart bara att dom lyckats förutspå rätt väder. Sol, sol, sol.

Frukost utomhus.

Solen skiner och det ska man ju som sagt ta vara på, så jag gjorde vid frukost och sen gick jag ut och satte mig på trappan med en filt om mig. Åt mina knäckebröd med ost & gurka på och tittade på Zindy som höll på att busa med bollen. Suttit ute i lite mer än en halv timme men kände att det snart är dags att göra någon form av lunch så att jag har fyllt magen innan jobbpasset.

Inte nog med att jag ville ha förmiddag idag därför att jag haft det hela veckan, men mami och syrrorna ska iväg och handla idag. Jag hade ju såklart velat följa med men nej då ska jag jobba. Lite mer ångest såhär en torsdags morgon. Men förutom detta så klagar jag inte, det är ju också en lång helg framför så man får hoppas på fint väder så man kan njuta.

En väldigt maffig middag igår.



Det blev ugnsbakadlax med pressadpotatis & löjromssås. Minskade potatisen och öste på med broccoli, kokt ägg, sallad & tomat med grekiskdressing & salladskrydda, oliver & sparris. Jätte gott och detta mättade magen länge. Några timmar senare körde jag dock efterrätt, frukt & kesella vanilj. (min nya sak mot sötsuget).

Torsdagen 21 April.

Godmorgon, har suttit här en stund och lagt över bilderna från min kamera, här kommer dagens panorama bild från i förgår:



Känner lite ångest över att behöva vara instängd i en fabrik när solen skiner såhär fint redan vid denna tiden på morgonen, men det är nog bara att vänja sig till sommaren när hela eftermiddagen kommer vara så. Nåväl, godmorgon! Vi har ju en väldigt fin sådan idag (:

Och nu då?

I vanliga fall brukar jag gå och lägga mig nu, men eftersom jag har sovmorgon for real imorgon så känns det kanske lite onödigt att sova nu? Börjar ju inte förän tjugo i 12 så behöver inte gå upp förän klockan 9, jaja lite mer TV då. Godkväll och på återseende!

2 veckor, 2 veckor, 2 veckor!

Wee-hoo. Tänk att vi från början hade 17 veckor och en dag till vi skulle åka iväg, nu står vi här och trampar på onsdag och det är två veckor kvar. Imorgon, en hel jobbe vecka och måndagen sen är det inte mer jobb förän den efter den 19e Maj när vi är hemma igen. Lagom taggad, eller inte. Har inte ens tagit fram resväska, har inte ens någon bikini (fast en är beställd dock), har ingen aning vad jag ska ha med mig, så jo taggad är jag nog på att komma iväg men redo kan jag nog inte säga :p Fast det är två veckor kvar, så det är lugnt. Gott om tid (;

Recension - The next three days.


John och Laura lever ett lyckligt familjeliv, tills den dag Laura döms för mord. Övertygad om Lauras oskuld bestämmer sig John för att frita henne från fängelset. (KÄLLA.)

Måste säga att jag först inte trodde det skulle bli någon action i filmen men när jag startade andra delen så tjosan. Filmen var väldigt bra och mycket tack vare hur den slutade. För jag drar hela filmen över en kant om slutet är kasst, tyvärr (; Men en film jag rekommenderar er att se om ni gillar spänning och drama.

Regler är till för att följas.

Jag är en av dom personer som använder mig av absolut torr någon gång i månaden. Det är en deo man kan köpa på apoteket i form av en liten flaska med en sådan "bingolotto"-dutt sak som man duttar i armhålan och så har man det över natten, tvättar av det på morgonen och sen är man torr och fräsch i flera dagar. Dock kan det irritera och klia väldigt mycket under natten men man vänjer sig, eller bara står ut för det är värt det i långa loppen.

Det står också att man inte ska ha rakat sig på två dagar innan man använder det, jag tänkte äsch det gör nog inte så mycket. Jag menar det kliar och har sig ändå. Men igårkväll fick jag ta bort det efter en halvtimme och jag var helt röd för det sved och hade sig. Så ska ni ta det, raka er inte samma dag för det funkar inte ihop. AJ AJ AJ.

Men som jag nog sagt innan (eller bara tänkt) så rekommenderar jag verkligen denna produkt. Awesome anti svettlök.

Tips från mysaan.

Nya sommar skor.

I förra veckan innan jag och Nathalie åkte och solade så åkte jag inom Familia i Hyllinge och handlade lite. Glömt och visa skorna och här kommer ett par, bara simpla vanliga skor i sommar stuk. Sköna sådana också. Blir nog toppen.


Still crying.



Dont tell me you care, dont say you'll be there.
We've been here before and I cant take it anymore.
I know when you lying, Without even trying.
You're back in my life and Im back against the wall.

Match made in heaven.

Lugna favoriter nästa..

Självklart EM imorgon.

Men inte bara att jag måste komma ihåg att inte köra hemifrån tidigt på morgonen, utan jag måste också komma ihåg att svänga in till Åsljunga för imorgon är det där jag placeras. Så Åsljunga eftermiddag 11.40-18.00, sen tar jag helg! (:

Söt flicka.


Att vara 23årig singel i dagens samhälle.

Det verkar inte som det är något som passar sig. Inte om man vandrar i mina skor iallfall, för till höger och vänster känns det som man ska bli ihopa pusslad med någon. WAAH. Men då tar jag det en gång och sen har jag det sagt, obetydligt is my thing. Då blir jag inte ledsen eller besviken. ÄH, who am I kidding!

update: När jag säger att jag inte tror på kärlek, att jag inte tror den varar för evigt. Då brukar folk säga till mig att tror jag inte på kärlek så kommer jag heller inte uppleva den. Nu har jag kommit på kontringen: Jag behöver inte tro på kärlek för att uppleva den, jag menar jag tror inte på tomten men jag får julklappar varje år ändå (;

Say Jambo.


Onsdagen 20 April.

Ett godmorgon till er denna morgon, känns & ser kyligt ut där ute men jag hoppas det ordnar upp sig tills man slutar jobba. Ser gärna att solen är framme när jag kommer hem och dessutom lite mindre kalla vindar än igår, då blir jag lycklig för dagen. Nej nu är det frukost och göra sig redo för jobb som gäller, ha en bra dag!

mimi = me me = meep meep.

(Bild från gårdagens utomhus vistelse.)

Nu är man duschad och almost ready for bed. Ett glas vitaminvatten och sen krypa ner under täcket och sova några timmar innan det är dags igen. Jag gillar att jag fått en rytm i vardagen annat än vara sängliggare. Hade det inte varit för man förlorar pengar på att enbart jobba förmiddag så hade jag lätt gjort det för att få så mycket solig eftermiddag som möjligt i sommar.

Nåväl, sängen kallar efter mig så en date med kudden låter inte fel. Godkväll!

---
I like that I've got a job again. It's nice doing something else than living in my bed watching TV. And if I work the early shift I've got all day to be outside in the sun, love this time of year when we're going into warmer weather. But now Im off to bed, some TV before I have to sleep and up again around 05.15. Godnight!

Jävla mig!

Låg ute i solen, gick in efter en stund pga att jag frös. Det blåste för mycket , fast då det inte blåste var det riktigt skönt i sooolen. Åt lite fruktsallad med Kesella Vanilj. Kollade lite tv. Fet deckade i sängen. Att jag bara orkar, idag igen. Mög, ska snart ta en dusch sen hoppas jag att jag lyckas somna ikväll igen. Fast ifs så som det känns nu kunde jag nog somnat på stutts.

Bara vanlig dag imorgon också sen är det "fredag" övermorgon vilket betyder kort dag på jobbet.  Walla!

Korkade upp igår.

Annars var det väl ganska meningslöst att köpa den, dont you think? (;

Lunchtime.

Goddagens, nu har jag stått i köket en stund och fixat sallad och kokt ägg. Så nu blir det ut på en filt med boken i högsta hugg och brillsen på huet. Till lunch blir det tonfisksallad, massor med yum! Ses i det blå.


Tisdagen 19 April.

Godmorgon världen, känns som sova är allt jag vill just nu. Även om jag somnade till och vaknade vid åtta igårkväll så lyckades jag ändå somna innan klockan 12 inatt. Det tackar jag för, nu när jag lyckats komma in i en så bra rytm vill jag gärna inte förstöra det igen.

Sen att jag sitter här med förmiddag igen är väl mindre kul då det ska va varannan vecka fm och varannan em, men med tanke på att det väntas fint väder denna veckan så kan jag nog stå ut med förmiddagsvecka igen. Om det skulle bli så, sen har vi ju långledigt också. Det känns hyfsat nice, helgen ska också bli full med värme så jo det ser ut som vi går mot ljusare tider.

Sen är det bara 15 dagar kvar tills jag och min kära vän åker på två veckors semester, njuta av värmen och paraplydrinkar. Detta är dessutom min första utomlandssemester, dom andra gånger jag åkt utomlands har varit för jobb eller utbildning, men denna gången är det semester för hela slanten. That's nice! (:

Nej lite frukost på det här och få dagen startad. Ha en underbar dag allesammans (:

Nästa Henke Larsson.



Hon är grym på att dribbla och vill man inte vara med och leka så slår hon bollen i ryggen på en flera gånger tills man ger med sig. Min alldeles egen Henke Larsson ..

Nu ska jag jäsa litta.

Har precis fettat i mig mat och är nu redo för sängläge. Kolla lite tv och bara chilledilla. Har huvudvärk och är en aning trött och frusen av mig idag. Men det är bara bita ihop, bara tre dagar kvar på denna jobbvecka sen är man lång ledig så man kan vila upp kroppen på nytt.

Lite sött eller vad?

Efter festandet i lördags så vaknade man upp på söndagen och jag gick ut ur mitt rum, syrran låg på soffan så frågade jag henne:

Jag: Hade du kul igår?
Hon: Ja.
Jag: Är du bakis idag?
Hon: Nej, men jag har ont i huvudet.
Jag: hehe men det är ju bakis :p

Jealous much?



Så här gott hade jag det ute i solen innan. Förstår om ni velat vara i mina skor, dom är ju så fina (; hähä.

Vilket vackert väder.

Så nu tänkte jag ta mitt pick & pack och gå ut på tomten. Filt, en bok, solbrills, jag, en flaska Asti, kameran, mobilen med kasst batteri, hunden. Va nog allt, vill ni joina så vet ni var jag finns (och vet inte det så är ni nog inte så välkomna).


Måndagen 18 April.

Godmorgon, då var det måndag igen. Dags att ta sig i kragen, gå upp tidigt och göra lite nytta för dagen. Fåglarna kvittrar för fullt där ute, då känns det lite mer som vår faktiskt. Håller mina tummar för att solen skiner i eftermiddag så man kan vara ute och njuta.

Nu är det frukost och grejer som gäller, godmorgon och ha en underbar dag!

Dags att säga godnatt.

Har duschat, tagit bort mitt nagellack samt kokt makaroner för vi inte ätit någon mat idag. Så äta min kvällsmat och föna mitt hår sen blir det lite Skilda världar tills jag somnar, vilket jag hoppas är snart. Godnatt & sovgott!

Recension - The Rite.



Jag måste erkänna att när jag först såg bilden på SF's hemsida så trodde jag att det var en ny Hannibal film och blev därför lite besviken när jag insåg att det inte var det. Men jag gav den en chans. Fick hem den och kollade på den. Visserligen har jag varit så trött så jag nickade till ett antal gånger, bortsett från det så var filmen bra. Så om ni gillar typ exorcisten filmer så kommer ni nog att gilla denna.

I played with my hair.


Vädret i Perstorp fram till lördag.



Jobbar förmiddag imorgon och hoppas på bättre än vad som visas, sen vet ju jag inte riktigt hur min vecka ser ut skulle jag åka på att jobba eftermiddag så har jag ju ändå helgen att se framemot. Dessutom är det ju en lång helg som är framför oss. FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG & MÅNDAG :D

En bra mix?

 

Nu ska jag iallafall ägna mig en stund åt att äta gott och kolla på skräckfilm.

Coconut Tree

Denna gillade jag faktiskt från första början, wee-hoo.


Solen skiner inte i vår lilla by.

Tycker alla skriver om underbart väder men helt ärligt så håller sig solen inte framme tillräckligt länge här för att man ska hinna ut innan den är försvunnen igen. Kasst, jag som förvänta mig att vara ute hela dagen tack vare fint väder men nope, så blev det inte.

Inkomstens down side.

Jag har skickat efter ännu en beställning på HM som är över 500lappen den också, och har inte ens hunnit få fakturan på allt de andra. Oops! Jag har en tendens att slösa pengar ibland, men känner mig väl lite fri nu när jag vet att jag har pengar som snart (läs 25 maj) kommer in på kontot. Jadili.


Några av sakerna som är beställda.

Heartbreak down.




Vuxenfest i vardagsrummet.



Här får ni en bild från gårdagens festerier. Här har vi dom vuxna människorna, ungdomarna fick placera sig ute i festhuset. Men under kvällen/natten's gång så hamnade även dom vuxna där ute.

Söndagen 17 April.

God förmiddag!

Igår var det festerier och hög musik i huset, mindre bra för mig som försökte se på tv men jag klagade inte. Senare förflyttades alla ut och det blev med ens lugnt och skönt i huset. Jag somnade nångång och vaknade sen någon timme senare för mamma ringde och bad mig öppna dörren, trodde folket hade gått in så det var jag som låst dörren.

Vaknar senare igen av någon fyllesnuda försöker sig in i mitt rum, ut jag sover. Sen fick jag fortsätta sova ifred igen. Vaknade till vid nio men eftersom det är söndag och jag jobbar tidigt imorgon igen lät jag mig själv sova till halv elva när larmet ringde på mobilen.

Smygfotografen My i farten.


Tack för maten.

Har nu krängt i mig en massa grillad mat med hemma gjord potatissallad, yum! Nu är jag mätt och belåten. Druckit en Aquatini Melon Rush har jag också gjort. Ungdomarna har gått ut , dom vuxna sitter inne och jag har gått in på mitt rum. Blir nog inte mycket mer än så här. Jag har huvudvärk och ingen direkt lust att festa så kolla film och läsa i min bok. Yeay vilken lördag (y)

Men skulle humöret ändras har jag inte långt till festligheterna så..

Gratis Reklam till Gille.



Igår när vi gick hem från jobbet fick vi ta med oss två burkar var för dessa smaker är nya för året. Så nu tänkte jag ge lite reklam. Jag har dock enbart smakat Jordgubbsflarnen och tyckte dom var goda så vill ni piffa till era flarn så rekomenderar jag dessa. Rabarberna öppnas väl i helgen då blir det en uppdatering och snack om även dom. Ni får ju såklart testa utan mitt prat (;

Update: Jordgubbsflarnen var ju godare än rabarberflarnen, no doubt about it.

Drop Dead.



Look at you, look at you.
Be my sweetie, be my honey tonight.
Look at you, look at you.
Be my sweetie, be my honey tonight.

Cause you're beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
Beautiful (Drop dead).
You're some kind of fine.

Jag är riktigt hungrig.

Har även fått huvudvärk som troligen kommer från hungern. Har gått och tagit en sked potatis sallad på tre olika tillfällen, bara för att få något i magen för stunden. Annars har jag levt på mina knäckebröd från imorse så ni förstår nog. Men när man ska grilla så vill man ha magen tom så man bara kan fetta i sig mat sen ;D haha.

Dagens panorama bild.



Var tvungen att testa om det gick att ta bild och snurra runt, här är resultatet. HAHA. Lots of me ;D

Inside and out.



So come on, wont you give me something to remember.
Baby shut your mouth and turn me inside out.
Even though we couldn't last forever, baby.
You know what I want right now.
Hit me one more time its so amazing.
How you shook my world and flipped it upside down.
You're the only one who drove me crazy,
cause you know me inside out, inside out.

Jag kan knappt andas.

Min förkylning är halvt försvunnen, men nu har jag märkt att den bara bytt plats. För jag kan knappt andras för hela halsen är full med slem som varken går ner eller upp. Får stå och spotta och fräsa till tårarna rinner och salivet blir rött. Jag hoppas detta försvinner inom tio minuter, men det är önsketänkande. Jag gråter.

Nu ska jag hänga upp tvätten, plocka undan lite på rummet, sen fortsätta läsa min bok.

Var är solen?



Tyckte jag bad om den igår men nahe. Det är dessutom kallt , brrr.. Nåväl, jag la mig i sängen och började läsa en av mina nya böcker sen blev ögonen tunga på nytt så släppte boken och sov en liten stund. Perfekt, vaknade upp pigg och glad.

Gick ut och snackade lite med Ankan också, senare idag kommer dom över och grillar med oss. Sen blir det lite fest på det, får se om jag går fullt ut och går ut och festar med ungdomarna eller om jag dricker lite smått och sen joinar min säng eller vad. We'll see.

Har iaf fått i mig lite frukost, två knäckemackor med ost och ska dricka ett glas C-vitaminvatten och krypa ner i sängen och fortsätta läsa min bok, så tjillevippen.

Lördagen 16 April.

Godmorgon, här sitter jag helt nyvaken. Gick för att kolla mobilen och trodde klockan var kanske tio men icke, den har inte ens passerat åtta så det blir krypa ner i sängen en liten sväng till.

Kvällen är ung.

Jag har inte mått så bra nu under kvällen, mått illa en himla massa. Fick mat i magen och det gick över en liten stund men är nu tillbaka och terrar mig. Ska snart tillbaka till sängen igen, jag har Skilda Världar maraton och är helt seg, somnade en sväng innan under kvällen. Nu somnar jag väl snart igen, är ju van vid tidiga kvällar nu.

Imorgon ska vi grilla med världens bästa grannar, blir nog kanoners. Hoppas även på fint väder under dagen så man får sig ett par soltimmar. Alltså inte sola sola utan att solen är framme (:

Nu back to bed och återkommer jag inte så får ni ha en underbar helg osv. Godkväll!

Ibland är simpelt väldigt gott.


Vill ge dessa till mapi.



Jag hade önskat att dom hade tid att ge sig själva, att dom tagit dessa pappers lappar och roat sig en liten stund ikväll, eller något. Lite tråkigt om dom inte blir använda, skulle nog inte dragit ut på de till sista stund alltid samma visa :o

update: Jag lyckades, mami kom in innan och frågade om dom kunde få biljetterna. Så snart ska dom köra iväg och kolla på Bio. Gotta love that (:

Tipp Topp.

Mitt imunförsvar var på botten under den tiden som jag var arbetslös, visst så spelar nog självkänslan in också. Eftersom att jag av olika anledningar inte mådde toppen så satte det väl sitt spår. Men så fort jag sen fick kontakt med människor så blev jag med ens sjuk. I slutet av min långtidssemestertid så var jag sjuk typ varannan vecka, ibland även varje.

I måndags eller tisdags så kände jag mig hängig, jag var väldigt förkyld men jag sa 'jag ska fan inte bli sjuk, jag har inte råd', sen har jag bara kämpat mig igenom det. Visserligen halsen full av slem så jag ibland låter täppt i näsan men förkylningen är just nu bortblåst. Feels good..

Tror inställningen har lite med hur vi mår att göra, faktiskt. Håller ni inte med så får ni ha en annan åsikt, ändrar inte min för det (:

It sucks.

Jag har haft en så himla bra dag på jobbet , ett härligt slut på denna vecka. Sen kommer man hem och det är trassel på tråden som får en ledsen. Det jobbigaste som finns just nu är nog när det finns problem som man inte kan hjälpa till med, eller den hjälp man är villig att ge är personen i fråga för stolt för att ta emot. Jag önskade att jag kunde avlasta , så jag är lite depp. Tråkigt, menar det är ju beautiful väder ute !

Fredagen 15 April.

Hallå i stugan denna morgon. Det är väldigt kallt i mitt rum så jag önskade nog att vi fortfarande eldade i huset, jag vill knappt stiga ur sängen på morgonen för det är sån skillnad mellan värmen under täcket och kylan i rummet. Dont like.

Nu lite frukost, piggna till och snart off to work. Helgen är nära nu (:


Blev: Äggröra med ost & grillkrydda, knäckemacka med ost och ett glas C-vitaminvatten. Bra start på dagen.

Dags för sängen kanske.

Klockan har passerat nio vilket betyder att jag ska droppa ner i sängen och kolla lite tv sen blir det sova. Imorgon väntar en kort dag på jobbet, 6.00 - 11.40 det kallar jag härligt slut på veckan .. Sen får man väl se om det blir bio i helgen, har ju som sagt biobiljetter som går ut på söndag, hade varit kul om jag inte fått dom i onödan..

Nåväl, godkväll på er ..

Nygjorda piroger, och mina fötter.



Pappa gjorde ett bra jobb, pirogerna blev helt klart godkända! (: En panorama bild uppifrån & ner, så det ser ut som det är långt ner till golvet.

What to do, what to do?


Jag har inte kommit långt på min måste lista för dagen, ska jag vara ärlig har jag inte ens börjat. Jag åt en pirog, börjar dock bli hungrig igen så kanske man ska laga middag nu då? hrm. Sen har jag legat under täcket för jag fryser, kollat på Skilda Världar och slumrat till i några minuter och sen vaknat och fått spola tillbaka de jag missade ^^,

Kanske tummarna loss och göra andra punkten iallafall, de klarar ju sig själv (;

Dagens köp.


Dagens panorama bild(er).



Haha, denna är lätt söt. Jag har länge tänkt hur det skulle va att följa en cyklist, skulle de liksom bli en rand eller många cyklister i en bild eller hur skulle de bli? Så jag gick ut och ställde mig vid vägen och väntade på bilarna som körde förbi. Här är en rätt så rolig hopknycklad bil , snygg va? Och snälla säg inte att ni missar den , då ger jag respondet 'skaffa glasögon'.

PS, som jag sagt innan, min kamera är fett awesome och det är kul med denna funktion.

---
Btw, här är en failad panorama bild . Ni ser väl den feta lastbilen som täcker hela bilden? Eller inte, men fronten syns som ett sträck, ni ser annars vet ni vad jag ger för respond (;


Dear Readers.



You're all so quiet and never comment anything unless you want me to visit your page and stuff (or that's what it feels like). You dont have to say who you are, you can be anonymous if you want to. So comment with your answers on this questions.

1. Are you female or male? (Är du tjej eller kille?)
2. How old are you? (Hur gammal är du?)
3. Where do you live? (Var bor du?)
4. What do you want to see in this blog? (Vad vill du se/läsa i denna blogg?)
5. Do you blog? If yes, put the link in the answer as well. (Bloggar du? Om ja, länka då till bloggen)

Home sweet home.

Jag har äntligen landat med fötterna på hemmaplan, visserligen en timme sen men ändå..



Pappa står i köket och håller på att göra hemma gjorda piroger, smarrigt. Jag väntar på att han ska bli klar så jag kan laga mat men självklart tänker jag nog sno en pirog (också?)..

Även jobbpasset idag har gått fort, sånt gillar jag woop woop. Känns som snabb tjänade pengar, fast man lagt lika mycket tid som vanligt. Efter det åkte jag till affären och handlade lite mat till jobbet imorgon så jag inte står utan som idag. Visserligen hade jag med mig en banan men den åkte med hem igen eftersom jag tog en banan från jobbet istället (; höhö..

Drickyoghurt is the shiaaat! Så har köpt de både till idag och måndag, förberedd var namnet.


Torsdagen 14 April.

Tänkt denna veckan har gått så himla fort, redan torsdag och efter detta jobbpasset är det bara morgondagen kvar sen är det helg! Wee-hooo.  Trött är jag dock just nu vill jag lova, täcket och filten var så extremt skönt att jag nästan somnade om när jag stängt av larmet för sista gången, that's not good.

Min kvällsing.

Körde till Hyllinge och gick först inom HM, köpte två linnen och underkläder. Sen snabbt inom Deichmann och kom därifrån med två par nya skor, dock lågskor som behövs nu när vi ska åka iväg (:

Efter det mötte jag upp Nathalie utanför gymmet. Satte oss och väntade på att klockan skulle bli sju sen var det dags att steka, usch va värre denna gången än förra. Svett svett.. Men man blir fin så svettas kan man göra ett tag (;

Vi snackade ett tag, gick ut och snackade lite bil och sen sa vi hejdå och race'ade hem. Nu ska jag duscha för jag smakar bara äckligt pga att jag solat i solarie. Efter det blir det sova för jag ska ju upp tidigt imorgon också .


Blir hungrig bara av att titta.



Så jag funderar på vad jag ska äta till frukost imorgon, var sugen på att göra äggröra men har inga ägg så får väl äta makrill direkt från burken? hrm.. Och Oliver, det har jag också.

Imorgon är det me-time.

Känner mig helt slutkörd just nu, visst det är pågrund av maten men ändå. Gårdagen var fullkörd hela dagen och snart ska jag ge mig iväg. Så imorgon måste jag minsann bara chilla och tvätta, min låda med underkläder börjar bli väldigt tom, så det känns som det är på tiden ..


Halva veckan är gjord.

Gött känns det att sitta hemma. Håller på med maten, blir snabbisar med felix köttfärssås och kokt broccoli. Jo här kör vi på med fin fin middag! HA. Är hungrig och mat snabbt är ett måste. Om någon timme ska jag köra mot Hyllinge, MED PLÅNBOK och kolla läget sen ska jag träffa Nathalie i Helsingborg. En liten solning väntar. Sen blir det hemgång igen för imorgon ska man upp klockan fem.

Jag har lyckats vända dygnet bra nu tycker jag. Jag går och lägger mig mellan nio-elva och somnar innan tolv. Oftast lyckas jag iallafall somna innan tolv och det känns väldigt väldigt väldigt bra och behövande (:

Nåväl, mat mat mat.. och en sak, ni är smått värdelösa ni som kollar in här för aldrig får jag någonsin någon respond på vad jag skriver, på mina bilder eller vad jag än publicerar. Får bara engelska spammare som skriver massa hashla hashla och dom förstår inte ens vad jag skriver. You suck.. De va bara de jag ville tillägga nu är det snart mat (:

Onsdagen 13 April.

Då var det dags igen, en väldigt tidigmorgon. Lite trött i ögonen men har nästan precis gått upp, typ för tre minuter sedan. Ni undrar säkert vem orkar sitta vid datorn innan man drar till jobb men jag sover med datorn i strömsäkertläge och startar upp den på morgonen bara för att ... Sen stänger jag ner den när jag sticker.

Nu är det dock borsta tänderna, äta frukost och vakna till liv samt fix&trix som gäller, jadili.

Godkväll.


Har precis kommit hem igen, drog över till grannarna och käkade grillad mat. Några öl & cider dracks, dock inte av mig. Inte för att jag behövde det heller, så övertrött att jag skrattat mig själv till tårar x antal gånger under kvällen. Det är sånt här som kallas glädje ! haha.

Nåväl, börjar jobba 5.25 imorgon så jag måste ta en snabbdusch sen är det ner i sängen som gäller. Jag behöver sova, det är en sak som är säker.


Behind my camera.


Regnet stör inte.

Eller jo egentligen, inte för att gnälla men jag gillar inte dagens väder. Det biter på mig så enormt bara för att det är kallt och ruggit! Men iallafall kom hem och fråga sådär lite spydigt "Skulle ni inte grilla idag?" haha. Typ eller något i den stilen. Jo egentligen men vädret är som det är.

Sitter vid datorn och ugglar en stund och in springer mamma "Ska du med över och grilla", då har hon väl pratat med Grannarna så jo nog fasen blir det grilla, låt inte regnet förstöra den goda middagen ;D haha.

Så nu ska jag gå över och se hur det går, och får jag bara påpeka hur glad jag är att jobba. Det är jag faktiskt även om det kommer komma dagar då jag bara inte orkar men jag är ändå jävligt glad att vara tillbaka med action i vardagen, den där gratis energin man får bara av att vara aktiv och att pengarna kommer komma in på kontot senare där det är bevisat att man jobbat. WOOP WOOP.

Just nu:


En update kanske?

Kan säga att första timmen på jobbet var inte så rolig, jag var extremt trött i ögonen. Hade jag fått chansen att ligga ner så hade jag somnat. Sen hade jag två ögonfransar en från övredelen av ögat och en från undre som hela tiden sattes ihop med varandra. Enormt jobbigt!

Dock efter första pausen så blev jag med ens piggar, HALLELULEJA! Sen rullade dagen på nästan lika fort och bra som igår, tumbs up för det! (:

Efter jobbet så mötte jag Sandra och Pernilla på Caféet där vid systembolaget och sen körde vi till Frida som var i ett hus och passade sina kusiner. Vi åt fika och tjabba en stund sen blev det haj och ivaj! Jag körde inom Kronan och skaffa påfyllning på telefonen då jag knappt hade en krona kvar. Körde sen hem till min morfar & morbror för att min morbror hade fixat avgasrör och grejer till min bil för den dönar ju värre än förr. Snackade en stund och sen va de hejdå där med.

Dricker lite C-vitamin vatten och ska snart krypa ner i sängen och kolla på en gammal svensk serie. Till er säger jag , hejdå.

Tisdagen 12 April.

Im freeeeeeezing. Det är kallt utanför mitt täcke så jag har dragit på att gå upp en liten stund. Är trött också. Och förkyld är jag. Så nu ska jag sluta gnälla (;

Godmorgon denna tisdag. Snart dags för lite frukost, fix&trix sen bär det av till jobbet. Här kommer en bild från i söndags, enjoy.


Känner redan att jag lever mer.

Det har gått en vecka nu sedan jag började jobba igen och min energi har redan ökat enormt. Visst kan man väl vara trött på morgonen och hellre vilja sova men jag har aldrig varit en morgonmänniska och kommer troligen aldrig att bli så det är smällar man får ta helt enkelt.

Annars känns det helt underbart att vara energifylld hela dagen. Hålla igång kroppen och få lite mer action i vardagen. Imorgon jobbar jag 7h'ars vilket betyder att jag får en timmes sovmorgon och börjar inte förän 6.25, känns faktiskt lite bra att få slippa gå upp mitt inatten där vid fyra, fast en timme tidigare eller senare gör inte så mycket egentligen.

Efter jobbet ska jag träffa Sandra, Pernilla och eventuellt Frida. Lite fika eller mat i Örkelljunga, trevligt att träffa mina girls. Vi levar alla fyra olika liv så att få tiden att passa oss alla är ganska svårt men när vi ses så är det awesome och guldvärt (: hihi.

Nej lite risgrynsgröt, snora och lite mer tv sen ska jag minsann sova. Ifall jag inte ränner tillbaka så säger jag det redan, godnatt & sovgott!

Ett av fönsterna tillhör mitt rum.

Gissa vilket och vinn en glass som du själv betalar! (;

Så jävla smart!

Min kära granne har inget att göra, inte nån av dom två så jag frågar om vi ska dra till Familia. Var tvungen att köpa sommarskor och gärna något mer somrigt inför resan om snart tre veckor. Går runt, ska ta ut pengar för att bjuda på mat så tror ni inte jag inser att jag glömt plånboken hemma. Jävla nöt säger jag bara. Lagom irriterande med tanke på hur lite pengar jag har till bensin och detta kändes lagom onödigt faktiskt. BAH i mitt huvud!

Goddagens.

Haft en toppen dag på jobbet, inte nog med massa skratt och flumm men dagen har gått otroligt fort, håller väl tummarna på att morgondagen är liknande (: Solen skiner även idag men tillskillnad från igår så blåser det desstu mer. Vill helst inte vara ute för jag fryser så lätt men men. Kan inte sitta inne så bye for now!

Måndagen 11 April.

Godmorgon, här sitter jag nyvaken och absolut inte redo för en dag på jobbet. Men snart så, först borsta tänderna, äta lite frukost, göra vid mig and so on and so on..

Har nog fått lite mer än fyra timmars sömn inatt så det är ju nice. Hoppas på fint väder idag så man kan hålla i gång hela dagen och somna tidigt och sen upp (ifall jag nu hamnar på fm's passet imorgon med vill säga). Nej äta och göra vid sig va det, ha en underbar dag.


Godnatt.

Nu ska jag äta rostade mackor med honung, dricka ett glas mjölk och kolla på Private Practice sen är det sova som gäller. En tidigmorgon väntas ju som sagt, så godnatt & sovgott.

I like it loud.


En lång söndag.

Bara för att jag kom upp i lagom tid idag, varit ute nästan hela dagen och socialat mig med grannarna, varit iväg och handlat lite krubb samt ätit grillad mat. Detta har varit en helt underbar söndag. Lite söndagsångest har kommit för det är en tidigmorgon som väntas, börjar 5.25 och är fortfarande inte van vid dom tidiga morgnarna men det kommer jag väl in i snart också. Så inget gnäll här inte (:

Filmsnutt från dagen.


Dagens middag, grillat.



Här har jag spenderat typ hela min dag.

Dagens panorama bild, hos världens bästa grannar.

Världens sötaste.


Jag vill inte ha någon pojkvän.

Jag låg och kollade på Private Practice och känner en sån där efterlängtan efter att ha någon vid sidan om sig. Så jag tänkte att efter sommaren så vill jag nog ha en pojkvän men sen kom jag på vad jag har för planer och då passar det inte att ha någon pojkvän så ja jag vill väl inte ha någon då. Får leva själv med minimal närkontakt. BUHU.

Söndagen 10 April.

Goddagens, har varit ute i det fina vädret hela dagen. Suttit över hos grannarna och njutit av solens strålar tillsammans med Jennie och Ankan. Nyss var vi och handlade lite för det blir grillning för oss i familjen. Fett nice! Ätit glass har jag också gjort. Gott. Nu ska jag gå över till mina babes igen så tjillevippen!

About yesterday.

Oj helt glömt att köra en snabbversion av gårdagen. Satt hemma och vaknade till liv där runt tio, uppdaterade min status på facebook, där jag frågade vad folk gjorde. Logga in på Chatten och Kviding bjöd hem mig på förfest hos honom sen vidare på fest.

Så hoppade in i duschen och gjorde vid mig i racer, ja jag hann med att uppdatera bloggen innan för man har alltid tid med datorn hur stressigt man än tycker att livet är :p haha. Nåväl, körde till Perstorp och hittade rätt väg direkt. Skicka ett sms att jag var framme ingen kom, fick ringa Jimjim så han kom och öppnade dörren. Öppnade upp en cider och när alla var klara så drog vi ut i mörkret.

Killarna skulle köpa cigg så blev inom Statoil och sen drog vi till Sofia en sväng och sen vidare till Robert där nästan resten av kvällen spenderades. Blev lite knas där så vi fick dra vidare och sen blev det landa i en säng och sova. Vaknade upp vid nio imorse av att Curry reste sig från soffan. Gick ut på balkongen och njöt av vädret, skit nice!

Sen kom Kviding hem och Curry stack och jag blev bakis, några timmar senare körde jag hem och har degat här hela dagen. Tyckte det var kul igår och det är allt för sällan folk har hemmafester, därför dra ut till stan eller Ängelholm är inget jag gillar längre, det är inte värt att lägga massa pengar på det och så är det inte helt hundra och dagen efter vill jag dö ..




Hemma hos Robert.

Kviding, strike a pose.


Robert ser glad ut och Sara strike'ar en pose.


Louie är fotokåt och hamnar med på alla bilder. Jimjim är mitt uppe i ett samtal och André strippar av sig tröjan.

Avslutningsbilden, fick inte så många bilder igår men hade annat för mig så som att dricka och sådant.

Levandes igen.

Haft dille på den där stora spindeln jag trodde jag såg men som inte ens fanns. Menar hur moget är det att se någonting som inte existerar.

My: Om man inte ens kan lita på sina ögon, va kan man då lita på?
Pappa: Ögonen kan man verkligen inte lita på.
så tar han fram en penna bankar den i bordet.
Pappa: Den är hård ser du.
My: Jag vet vad du menar.
Så dinglar han den så de ser ut som den är gjord i gummi, men ändå att se någon som inte finns är ju lite läskigt.

Nåväl, nu är klockan tio och jag börjar leva igen. Huvudvärken har nästan försvunnit och illamåendet med det så de känns bra. Ligger och kollar på Private Practice och innan drömde jag en mardröm och vaknade upp med våta ögon. Mina drömmar skrämmer mig ibland, aldrig normala..


PS, spetslinnet är en av grejerna som kom med i HM-paketet. Lite oversize att ha över något vanligt trist linne, det piffar ju upp lite så det är nice.

Extra vitaminintag.


Back to bed.

Mitt huvud dunkar fortfarande en massa vilket gör mig illamående. Tänk er migrän, det är min känsla. Så nu kryper jag ner i sängen och fortsätter glo på Private Practice.

Movie from last night.


Bakis och ser i syne.

Jo jag slocknade till lite halvt i sängen innan, tittar mot min dörr och på väggen där ser jag en spindel stor som en handflata springa upp mot listen i taket. Jag går dit efter några sekunder men ser inte den. Tar slutsatsen att jag antingen inbillat mig eller att spindlen krupit igenom en springa ..

Senare går jag och pratar med mamma om det. Senare än så pratar jag med pappa om det. Kommit fram till att det var inbillning och pappa undrade vad jag drack igår haha. Sen slog det mig, de va ju samma vägg som jag en gång vaknar till och tycker mig se en katt springa på. JA jag undrar va fan mina ögon vill mig ibland, menar vi har ju inte ens någon katt!!!!

Lördagen 9 April.

Kan inte säga att jag mår så jävla bra idag, jag är deprimerad. Alltså det är inte rättvist att jag kommer till typ lulligstadiet på fyllan och idag mår som att jag var asnitad och inte kunde stå på mina ben eller något i den stilen. It sucks to be me right now.

Nu drar jag på fest.

Ska dricka dessa ciderna idag, ny smak sen sist jag va på systemet. Trevlig helg, sug och svälj.. Eller min ny uppfunna, drick med måtta, sug och spotta HAHAHAHAHAH. Jaja ha de bra.



Update: Den gröna cidern fick man tvinga ner och Glow cidern funkade men man tröttnade fort på smaken. Ingen hit alltså..

Fredagsmys.


Kind of boooooring.

Sitter hemma och kollar på Kvarteret Skatan. Kan väl säga att jag varit med om roligare fredagar men får helt enkelt skylla mig själv att jag somna och vaknade sju trött som en säck potatis. Nu känner jag att jag piggnar till men klockan är över tio, va händer?

Ps, jag passade bra i svarthår.



Godmiddag! Jag började kolla kvarteret Skatan och sen dog jag lite. Maten gav mig koma, men nu är jag vaken igen sen en stund tillbaka. Tror kvällen blir lugn, fick nyligen också veta att måndag är ännu en tidig imorgon, 5.25-13.45 så helgen kanske förblir lugn vem vet.

Chilledill.

På jobbet i förmiddags gick ögonen nästan i kors på ena linjen därför det inte är så fasligt mycket action och man kände sig trött sen innan. Så fort jag kom hem hade jag tankarna på att sova middag, vakna upp och känna efter vad jag vill ha erbjudet denna kväll men än har fallet inte varit så.

Åkte iväg och handlade lite middag o dylikt med lillebror nyss, en lasagne ska in i ugnen strax sen är det bara vänta på att fetta i sig maten och gäsa magen. På tal om magen, jag är inte gravid jag har bara blivit lite tjock. Anledningen till det tror jag ligger i att jag var arbetslös och orklös i x antal månader då jag oftast bara låg i sängen, och så åt jag så jag tror det är därför. Men vi går mot varmare tider plus jag har action på jobbet så snart går de nog tillbaka till normalt annars får jag ta drastiska åtgärder..

Glömde kanske säga det men,


Sesamkakor.

Dessa är goda och jag vill tro dom är nyttiga också eftersom det är typ "fågelmat" :p


Fredagen 8 April.

Gäsp Gäsp! Att gå upp vid denna tiden känns faktiskt lite ovant, det var ett tag sedan sist. Det är dock fredag idag vilket innebär att jag slutar jobba runt tjugo i tolv så det är inte så farligt att gå upp när det fortfarande är helt svart där ute. Nåväl, lite frukost och göra sig redo för jobbet, om typ en halv timme bär det av.

Godnatt.

Eftersom att larmet ringer klockan fyra måste jag gå och lägga mig snart. Först föna håret, slänga i mig risgrynsgröt och slö kolla lite på tvn. Med detta sagt beger jag mig från datorn några timmar, godnatt (:

Big mama brills.

Hej, kalla mig flugan! Nej men seriöst har man sett ett par fulare solbrillor eller?! haha. Fast jag tror nog att dom kommer bli fett heta i sommar för ja jag kommer lätt använda dom. Dom får vara med på allt tycker jag, rätt som det är så kommer dom bli snyggast på stället :o summer 2011 here I come, or we.


HAHA sött.

Imorgon är det fredag, jag har åkt på att börja 5.20 det känns väl lite sådär . Jag är inte van vid att gå upp så tidigt men sen slutar jag 11.40 så det kan man stå ut med (; Sen får man väl se vad som händer i helgen, fick en inbjudan på facebook om fest imorgon HOS MIG haha. Lite kul men så är dock inte fallet, så ni vet (;

Nej men är festsuget där och någon hemmafest lockar så kankse det bär av på fest, vem vet. Just nu ser det tomt ut och just nu ser det ut som en lugn helg men man vet aldrig vilka erbjudanden man hittar ..

Titanic 2.


Helt vädelös film, har du sett ettan och du gillar den låt bli att se tvåan. Dessutom, om man vet hur det gick för Titanic när dom gav sig ut på havet, hade man verkligen satt sig i en remake av båten? Jag hade då aldrig gjort det.

Varför ska man inte se filmen?
1. Filmen saknar Leonardo DiCaprio.
2. Förutom att båten blir attackerad och börjar sjunka så har filmen knappt någon handling, menar första filmen hade ändå en del action mellan Leo & Kate innan den båten blev attackerad av ett isberg.
3. När isklipporna rasar är det lika fake som Linda Rosings läppar.

Ledsen i ögat.

Dessa saker skulle levereras i slutet av maj, men nu fick jag veta att de va slutsålt så jag får inga blommiga skor eller tjocktröja. Wöööööh.


Woop woop.

Mitt paket från HM har anlänt i Perstorp. Tror jag ska köra och hämta det sen, och handla lite mat till jobbet imorgon. Sitter just nu och äter min baguette jag egentligen skulle ätit på jobbet men eftersom jag ätit två timmar innan jag tog kaffe så va jag inte hungrig. Men nu är jag, och därför äter man. Ganska logiskt faktiskt! :p

Blåser enormt ute så hade det inte varit för mitt hm paket samt att jag börjar jobba 5.20 imorgon och ingen affär har öppet vid den tiden så får jag gott iväg och handla samt hämta mitt paket.

Update: Gav upp ätandet av baguetten då den mest bara smaka senap, whats up with that? :S

Torsdagen 7 April.

Tänkte inatt att jag inte skulle inleda detta inlägget med godmorgon för jag troligen inte skulle ha någon bra morgon eftersom jag skulle va dö trött. Truth to be told så är jag inte så fasligt trött, jag har varit halvvaken sen klockan sex imorse eftersom jag väldigt ofta sover oroligt när jag ska upp tidigt, är rädd för att försova mig osv.

Har dock lite ont i magen denna morgonen men sitter här med en skål risgrynsgröt så det blir väl bättre snart. Börjar jobba 8.05 och slutar 13.45 så det blir en lite kortare dag idag. Sen är det fredag imorgon vilket innebär kort dag och helg därpå. Woop woop!

For ya'll single ladies.



Här har vi en snygg kille, han sitter ner och ser ut som något katten släpat in efter att en bil kört över. Killen är min lillebror, woop woop. Tyvärr är mannen som står upp (min pappa) out of limit för han är happily married to min mamma så back off ;D haha..

Så, så avslutade jag denna dagen med detta inlägget, ska äta mina mackor kolla lite tv sen sova. Ska som sagt upp snart igen, hinner nog inte landa på kudden innan larmet ringer (; peace out!

Borde sova typ NU!

Jag hamnade att jobba förmiddag imorgon, vilket inte är så roligt för jag missar timmar och inte får någon ob. Nej men det är lite tråkigt därför jag kommer inte vara lugn för att sova än på ett tag och ska man upp tidigt borde man va i säng typ nu. Så jag kommer nog vara lagom död imorgon eftermiddag, snarka direkt efter hemgång. Typ. Nä nu ska vi inte vara sånna, snart helg! (:

Off to work.

När vädret är som det är så gör det inget att man jobbar eftermiddag, för vädret lockar inte ut en ändå. Jag håller dock tummarna att jag i sommar får jobba fm dom veckor det är fint väder för förra året så lyckades jag ju åka och jobba varje vacker dag. Nåväl, njut av dagen nu kör jag .

Lilla söta Zindy.


Dagens panorama bild.



Tycker den inställningen är skit grym, synd vädret är så tråkigt..

Snart mat.



Vi har pappas pyramidbiffar i stekpannan, gräddsås ala mysaan i kastrullen längst bort. Sen har jag delat potatisen i mindre bitar så de ska bli klart snabbare i kastrullen närmast till höger. Sen lite herrgårdsgrönsaker i kastrullen som är närmast. En god middag väntas..


Nu får jag ställa mig vid spisen.

Oj oj, klockan är ganska mycket. Får skala potatis fort, steka upp biffarna, göra såsen och koka grönsakerna samt potatisen såklart. Sen slänga i mig maten och gasa till jobb. Snart har halva veckan passerat. Härligt. Idag är jag än så länge lite piggare än igår, känns bra..

Onsdagen 6 April.

Godmorgon, nu har jag varit uppe ett litet tag. Kollat hur det går för mitt paket på HM och allting verkar följa med i första leveransen utom två saker. De känns ju hyfsat bra. Nu hoppas jag bara det kommer hit snart också för jag vill öppna och rota i påsarna :D

Vädret är dunder dystert och det är bra man ska in och jobba i en fabrik senare för då slipper man ha ångest.

Min kamera, tagen av min kamera.


Aldrig sett mat förr?

Vet inte om mat har varit så gott innan jag bara slänger i mig nya slevar innan jag hunnit svälja den förra. SHIT! Idag äter jag snabbmakaroner med ketchup, grillkrydda, paprikakrydda, ost och grädde så jävla super gott, och lite grönt har jag i också men ja nu ska jag starta tvn och chilla lite. Försöka lugna sig lite så man kan somna snarast.

Efter morgondagens pass har halva veckan gått, snart helg. Vad händer?

Jag känner mig naken på jobb.

Eller kanske mest när jag är påväg hem och sitter i bilen och sjunger och drar tungan mot tänderna och piercingen inte är där. Nej för jag är faktiskt duktig och tar ut den även om man kan fuska och ha den i om man döljer men regler är till för att följas också, kan inte bara bryta mot allt (;

Nåväl andra dagen är nu avklarad och jag måste säga att jag har varit väldigt trött idag, men så brukar jag ha det. Andra dagen är segast sen rullar det på. Jag är iallafall väldigt väldigt glad att jag är tillbaka och det känns inte ens som man varit borta så länge, känns som man välkomnas in i öppna armar och jag tycker det är bra, de får en att trivas (:

Överraskning idag igen.

Fick ju ett smsavi igår och trodde det var mina bilder, när posten kom låg bilderna i postlådan. Jaha? Va har jag då beställt från scandinavian photo? Så googlade sidan och en lampa uppenbarade sig ovanför mitt huvud. JUST DET!! Min kamera, så jag var självklart tvungen att åka och hämta den. Den är i princip samma storlek som min mobil, med andra ord lagom liten. OCH ROSA ;D hihi..

Morgontrött.

Precis som jag trodde redan i söndags så skulle jag vara tröttare idag än igår, men igår var jag inte så trött så ja. Varit halv vaken sen klockan sju, har jätte ont i ryggen/nacken. Det är väl så när man inte är van vid slitande, går över när man kommit in i det igen. Min kropp har ju varit i viloläge i drygt tre månader såklart man får lite ont i början..

Första larmet ringde klockan nio, glöm det jag snoozade till halv tio, till tio, till halv elva, till elva och slutligen gick jag upp. Hade tänkt hämta ut mina foton idag och därför gå upp tidigare men jag struntar nog i det. Tar det imorgon eller något.

Tisdagen 5 April.

Det rann en tår ner på min kudde inatt innan jag somnade. Jag var nog lite rädd igår trots allt, allt jag kunde se när jag blundade var den där lastbilen och mina tankar som fladdrade förbi. Trots att det bara var någon meter från att jag dog så lärde jag mig inte, plattan i mattan för att inte komma försent på mitt möte. WHY?!
Bättre sent än aldrig, tror jag håller med om det nu..

Godnatt.

Jag fryser. Jag har ätit nudlar (med biffkryddan) som jag tvunget skulle krydda med allt jag hittade så som; salt, paprikakrydda, köttfärsskrydda, en skvätt sweetchilisås och lite soya. Det blev inte äckligt men det kommer inte hända igen.

Jag har startat ett Las Vegas avsnitt och ska krypa ner under täcket. Jag är faktiskt lite trött och har jag tur så somnar jag kanske innan denna dagen är slut, man vet aldrig.  Så jag passar på att redan nu säga godnatt.

Sweet dreams, or a beautiful nightmare..






Fick paket två idag.

Och det paketet innhöll de här :



Nu väntar jag bara på: min digitalkamera, mitt HM paket nr 1, mitt HM paket nr 2 och mina foton. Fast dom finns ju på ICA kom jag på, fick ett smsavi innan idag. Woopidoo ..

Dagens intag.

Kan väl säga att det känns som jag levt på hustler idag.

Gick upp åt frukost bestående av två knäckemackor med ost & gurka, samt en hustler.
Påvägen till Helsingborg, dricker en hustler.
Hemma på middag bestående av ris sås kokta grönsaker och kotlett, samt ett glas mjölk.
Kommer till jobbet dricker en hustler.
Fika paus på jobbet, dricker en halv drickyoghurt och några nötter.
Kommer hem och nu ska jag göra nudlar till kvällsmat, samt jag äter några nötter.

Störst intag, HUSTLER hö hö hö..

Dag ett är avklarad.

Wihoooo.. Måste säga att stess och hustler är en väldigt bra kombination, så länge stressen är kvar i kroppen vill säga. Jag hade så mycket energi och var fortfarande helt bubblig i magen när jag kom till jobb. Måste säga att jag var riktigt glad idag över att stå där igen :o

Nåväl, efter någon timme så började jag lugna ner mig och stressen som fanns där sen imorse var som bortblåst, och då tyckte jag att energin från husltern också försvann och med ens var jag trött och gäspig hrm.

När jag kom till linje sex, bandet med chokladflarn så fick jag börja med att städa. Det hade blivit något kludd med chokladen, bandet skulle inte gå mer idag så efter städningen tog jag någon på paus och sen hörde jag "då får vi skicka hem". Jag pep iväg med en pall fort för tänkte ser dom inte mig, så skickar dom inte hem mig. HAHA. När jag kom tillbaka så frågade dom 'är du på sexan?' - Jaaa och försökte göra mig mini.. 'Då får du tyvärr gå hem' .. Så jag och två(tre?) andra fick tyvärr gå hem tidigare. Skulle egentligen jobbat till fem över tio men men, får ta det imorgon istället (:

Jag är lika glad därför att jag har fastanställning, och ja its a big deal (:

Jag är fastanställd.

Fy fasen va härligt, nu har jag jobb tills jag inte vill ha det mer eller tills dom inte längre vill ha mig. Känns lite säkrare än månad för månad så wijhoo dagen blev bra ändå.

Var jätte stressad påväg till Hbg och körde väldigt fort på alla vägar, 21an vid åstorp kommer en lastbil ut framför mig jag ställer mig på bromsen men det händer inte mycket. "FAAAAAAAAAAAAAAAN, nu åker jag in i röven på lastbilen och dör" - så tänkte jag . Men tack som fan att han körde tillbaka igen annars hade jag nog inte suttit här och skrivit nu. Slutet gott allting gott ;D
 
Nu är det off to work, hemma igen runt halv 11 kanske, trevlig dag på er (:
 
 

Godmorgon.

Kan ju säga att jag nog helst hade sovit lite till, men jag piggnar väl till snart hoppas jag. En hustler och tio till med mig eller hur ska jag ha det? Nu är det väl dags att äta lite frukost, borsta tänderna, klä på mig och sånt trams. Sen vid tio är det dags att köra mot Helsingborg och skriva kontrakt på MP.

Måndagen 4 April.

Om en månad så åker jag och Nathalie till Playa Del Ingles och bor där i två veckor, its going to be awesome! (:

Ive just been trolled.

Var ganska hjärtslagsökande, hett och bara waaaaah förstår vad jag menar typ. Sen efter ett tag så fick jag veta att jag blivit ganska så ägd faktiskt, och då va det ganska så roligt men det var klart i efterhand de..

Nu ska jag däremot duscha och sen krypa ner i sängen. Godnatt (:

Black n' White.

Inte så fint men det är något att stämpla med..


Kvällen är här.

Känns som jag inte kommer kunna somna tidigt ikväll, speciellt för pressen efter sömn är ganska stor ikväll. Vet inte vad det är som gör mig så nervös inför imorgon men det känns som jag har varit borta från jobbandet jääääätte länge. Så det är kanske det som spökar. Nåväl, snart i säng och försöka sova så godkväll på er (:

En stund hemifrån.

Körde till Nathalie innan idag, upp en sväng till henne sen iväg och kollade på en bikini. Överraskande när den kom på att de såg bra ut så den tog jag, eller ja beställde jag för den följde inte med hem idag. Sen körde vi tillbaka till Natha, jag sa hejdå och gasade hemåt.

Lillebror hade varit snäll och köpt ett flak hustler till mig, jo jag behöver lite snålskjuts här i början. För imorgon börjar allvaret igen, tjihoo.



The light in the dark.


When I think of you, I ...

I love myself - I want you to love me.
When I feel down - I want you above me.
I search myself - I want you to find me.
I forget myself - I want you to remind me.

I dont want anybody else, When I think about you I touch myself.



Söndagen 3 April.

Om 31 timmar så ska jag upp och piggna till, iväg och skriva kontrakt så att jag får börja jobba och ca två timmar efter det börjar jag jobba. Kommer bli en lång måndag för jag slutar 22.05. Eftersom jag inte är van vid så mycket aktivitet kan jag känna att jag måste sova hela söndagen för att ha energi, nä då (;

Btw för den som undrade så gjorde nog godiset sitt för humöret blev lite bättre. Usch klockan är mycket men colan håller mig vaken. Lite Smallville & suduko till sen är det sova som gäller, godnatt.

Inte min kväll ikväll.

Har varit på jätte dåligt humör och tårarna har runnit som floder. Ja en dålig kväll helt enkelt, men nu har jag precis varit nere på Frendo och köpt Coca Cola och godis, kanske det hjälper mig på bättre humör. Hope so.

---
Having a really bad evening, but I just bought some candy and hopefully that'll help.



Känns som söndag.

Jag inbillar mig hela tiden att det är imorgon jag ska börja jobba, men icke jag har ju faktiskt en ledig dag till efter denna. Jag vet inte varför, men jag är nervös för att komma tillbaka av någon konstig anledning. Jag menar är det något jobb jag kan ju är det ju packa kakor på Gille (;

Something for the summer.

Kanske något som får platsa i garderoben senare i år, who knows.


En vecka kommer lastad, med paket.

Igår kom min första tradera vinst som var denna boken:


Och nu i veckan som kommer så har jag en kamera som ska komma, jag har en bok till som jag vann på tradera, jag har ett stort paket från HM som beställdes igår (dock delas det väl upp i tre leveranser pga att allt inte låg i lagret) men halva paketet kommer nog i veckan. Det var nog allt, nej jag har även skickat iväg några bilder på framkallning som troligast kommer i veckan också. Wijhoo.

Om jag anser mig själv vara rik? Ja lite, men det är bara för att jag bor hemma och har möjlighet att lägga undan pengar varje månad. Sen jag började jobba i somras och när lönen kom igång på riktigt så la jag undan pengar varje månad. Sista lönen som var tillsammans med semesterersättningen sattes in på sparkontot för att sen ge mig 3-4000kronor varje månad fram till April eftersom jag inte skulle ha någon inkomst dessa månaderna. Så lite ekonomisk måste jag nog säga att jag är, och lite snål också stundvis.

Varför har jag inte flyttat hemifrån än? Jag hade planer på att söka lägenhet i februari-mars när jobbet skulle komma igång igen. Eftersom jag var en av tre manpower som varit heltidare sen början så trodde jag att min plats var given och därför planerade jag en flytt. Allting gick i kras i mitten av December när jag fick veta att dom inte kunde ge mig fortsatt utan att ge fast anställning, vilket dom inte kunde erbjuda då. Så jag fick aldrig förlängt och allt blev en nerförsbacke.

Med detta säger jag trevlig lördag (:

Lördagen 2 April.

Jag gick upp och hämtade ner min mellansyrra innan, hon är den enda av mina syskon som var hemma. Så startade vi Harry Potter och dödsrelikern, del 1. Helt ärligt så tyckte jag att den var riktigt dålig, hände ju nästan ingenting i hela filmen. Så det var misslyckat. Har du sett den, vad tyckte du?

---
I watched Harry Potter and the deathly hallows part 1 with my sister tonight. I didnt like the movie cause there was hardly any action. Have you seen the movie, what did you think?

Fredagsmys kanske?

Lite popcorn och senaste Harry filmen, hade ju varit något..

Syskonkärlek.

Syrran skulle ta tåget vid en viss tid och jag skulle skjutsa henne dit. Påvägen till Perstorp kommer hon ju på att det var tåget mot Hässleholm vi var påväg till, vi missade det andra. Så jag fick snäll som jag är skjutsa henne till hennes kompis i Klippan så dom kunde ta nästa tåg.

Köpte en Coca Cola påvägen hem så nu ska jag dricka lite och kolla tv eller något.

Bild från tidigare i veckan.


Vad händer i helgen?

Antagligen ska jag bara vila upp mig och försöka vända rätt dygnet eftersom att jag börjar jobba på måndag. Men skulle det hända något supderduper-går-aboslut-inte-säga-nej så blir det kanske inte så lugnt. Men som det ser ut nu så känner jag inte för att göra något, jag mår illa efter maten :o

---
It will probably be a quiet weekend for me because I have to turn the days around before monday when I start working again.

God eftermiddag.

Efter att mamma kört mot jobbet så la jag mig i sängen och kollade lite smallville, mina ögon gick i kors redan när jag satt i köket så när jag kollat klart ett avsnitt så gav jag upp och powernapa lite. Helt perfekt, jag är prima skinka nu japp japp!

Har stått och skalat och skivat potatis och varvat det i formar med lök, riven ost, grädde och kryddor så nu står två gratänger i ugnen. Gott ska det bli, smarrigt!

Gillepower to be.


Såhär snygg kommer jag snart bli igen. Min kontakt på manpower svarade mig och vi ska ta vårt möte på måndag, så jag ska dit och skriva kontrakt på förmiddagen sen bär det av till jobbet på eftermiddagen så det blir en lång måndag. Puh.

---
So I've talked to my supervisor and there's no meeting today, Im gonna sign the contract on monday at 11.00. 2h 45 min later Im working, wee-hoo.

Speak your mind.

- Är det allmänt störigt att jag avslutar vissa inlägg med en liten summering på Engelska, tycker ni jag ska skita i det och sätta google translate vid sidan istället så dom som vill kan översätta?

- Jag kommer från och med nu svara på alla kommentarer i samma inlägg som kommentaren hamnar i, men jag kommer fortfarande besöka era bloggar (så va inte rädda) bara tycker att kommentarer som har med varandra att göra ska samlas tillsammans. Vad tycker ni om det?

- Är det något annat ni undrar över eller något ni vill att jag ska ta upp, speak free.

Fredagen 1 April.

Godmorgon i stugan, här sitter jag och är nyvaken typ. Fast har vaknat en massa svängar inatt pga konstiga drömmar som väckt mig .. Nu väntar jag på att höra någonting ifrån MP, ifall det blir ett möte idag eller inte. Så som ni ser så är det möjligt för mig att gå upp tidigt, om jag behöver..

Sen undrar jag ändå vad som hände med min status igår, över 150 unika besökare :o men det är tillbaka till vanligt idag för jag har än så länge bara tre (; men det var lite kul haha.

---
Hi guys, Im up early today just because Im waiting to hear from my supervisor from MP (Manpower). She never called back yesterday about the time, so I dont really know if there will be a meeting today or not. Well, time will tell.





Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0