Tisdagen 28 Februari.

Denna dagen började av att jag hörde telefonen ringa och min första tanke är "fan jag har försovit mig, någon ringer och undrar var jag är". Nej jag hade inte försovit mig, det var min härliga pappa som ringde för att gratta mig, klockan sex på morgon. Söt är han :) Efter att vi lagt på några minuter senare så la jag mig och sov fram till larmet ringde ca trettio minuter senare.
 
Drog på mig kläderna, lockade håret och sminkade mig lite snabbt innan jag trampade iväg till bussen. Arbetsdagen idag har varit väldigt bra som många andra, men jag blev faktiskt väldigt glad för de grattis jag fått idag och för de kramar jag fått på mitt jobb idag. Jag känner bara att jag har så mycket underbart folk omkring mig och jag uppskattar verkligen er!
 
Efter jobbet så kände jag väl inte riktigt för att gå hem och sätta mig på soffan så jag väntade till Linnea slutade jobba så gick vi en snabb runda på stan. Jag tänkte unna mig kläder till på lördag, men hittade inget festligt alls så blev bara några nagellack sen gick vi hem igen. JA trots is och slask och hala vägar fyllda med vatten så gick jag alltså hem, allt för trevligt sällskap :)
 
När jag kom hem så ringde mamma och halva familjen började sjunga för mig. Jag har verkligen världens finaste familj och jag kan inte säga det nog många gånger. Ni som bor nära era familjer kanske inte riktigt förstår det. För jag tror inte jag själv kände det på samma sätt när jag kunde träffa min familj precis när jag ville, men sedan dagen jag blev reseledare för snart 5 år sedan så har jag verkligen förstått vikten i familjen mer och på ett annat sätt. Blir kanske att man tar tillvara på det på ett annat sätt när man inte kan ses varje dag eller precis när man vill. Tack och lov finns ju mobilen och vi kan ju ringa varandra när helst vi vill, typish. Men jag älskar er så otroligt mycket iallafall!
 
Jag gör en favorit i repris idag och beställer hem sushi. Fast denna gång räcker det med två lådor, förra året körde jag på tre och de var ju för jag verkligen ville ha alla sorter och mycket mat. Tog 15 minuter att få hem maten fast de stod ca 60 minuter. Nu ska jag hugga in i den goda maten, titta på TV och bara njuta av mitt eget sällskap. Firandet av min födelsedag gör jag på lördag. Då är det party :)
 
 
 

Måndagen 27 Februari.

Imorgon börjar mitt sista år innan jag tar steget över till trettio, helt sjukt vad tiden går fort. Det känns dock inget speciellt. Jag ska jobba, sen ska jag nog inte göra så mycket mer, blir att fira mig på lördag i roliga vänners sällskap :) 

Söndagen 26 Februari.

Igår under dagen tittade jag på film, gjorde en god vegetarisk lunch. Jag chillade mest fram till senare eftermiddag.
 
 
På kvällen gick jag ut med jobbet. Åt god mat, drack lite. Det blev ingen sen natt eftersom de flesta från teamet skulle jobba idag. 
 
Idag blir det inte mycket mer än chill på soffan. Och imorgon är det tillbaka till jobbet. 

Fredagen 24 Februari.

Eftersom det blir afterwork med kollegorna imorgon, så kör jag en filmkväll med mig själv denna fredag. Dock är jag så uttråkad och trött ikväll så jag snart kommer gå och lägga mig så morgondagen kommer snabbare ;) Dessutom var första filmen 'Goat' inte alls som jag förväntade mig, trodde de var lite mystik och spänning men den var långtråkig. Waste of my time. Nu tittar jag på The Dressmaker, den verkar bättre iallafall. 
 

Godnatt!

Efter en tidig morgon, en lång dag på jobbet, en sväng till ICA och systembolaget, en vända hem, innebandyträning och en varm dusch så är jag åter sängen. Denna fröken är trött, så de blir till att sova snart så jag orkar mig på veckans sista arbetsdag imorgon. Sen är det helg och på lördag är det AW med konsulterna, ska bli väldigt trevligt :) 

Torsdagen 23 Februari.

Vintern är tillbaka i Norrland och jag är lagom less. Jag trodde våren var på väg hit också. Vinterlandskap är vackert, men jag vill ha sol och värme nu. 
 

Onsdagen 22 Februari.

Jag har varit ledig idag och det har inneburit en otroligt chill dag. Jag har i princip bara tittat på tv hela dagen. Ikväll har jag roat mig med film, vilket inte är ofta, jag är en seriemänniska. Kollade först på Passengers, bra film som utspelar sig i rymden. Andra filmen var en krigsfilm, något jag inte brukar se men Hacksaw Ridge var faktiskt väldigt bra. Verklighetsbaserad och i slutet kom tårarna. Rörande historia verkligen. 
 
 
Nu ska huvudet på kudden för imorgon ringer larmet tidigt igen. Godnatt :) 

Tisdagen 21 Februari.

Denna morgon var det vitt i träden och kylan var framme igen. Ganska mysigt ändå tycker jag. 
 
 
Arbetsdagen har varit ganska mycket av lösa problem, fast det är väl lite av min arbetsuppgift i för sig. Möten där jag fick stå för presentationen när ingen annan kom, men ja det känns bra. Detta jobbet. I love it. 
 
Nu är jag ledig imorgon och jag önskar jag hade en bil så jag kunde köra till Ikea för att köpa en hylla. Orkar inte hyra en bil imorgon. Hade dock velat ha denna hylla på plats innan min fest, men får nog nöja mig med att det inte kommer bli så. Och då är det okej  :) 

Måndagen 20 Februari.

Första dagen avklarad med mitt nya team. Det har varit kul, fullt håll i gång och tiden har knappt räckt till. Detta kommer vara en rolig utmaning. 
 
Efter jobbet tog jag en sväng in på systembolaget. Tittade faktiskt lite efter de blå vinet för att se ifall jag skulle köpa hem en flaska bara för det är blått, men det är en beställningsvara så jag får se hur det blir med den saken. En bailey's för goda drinkars skull och en annan gräddkola likör gör shotsens skull. Lite förberedelser inför min födelsedagsfest :) 

Söndagen 19 Februari.

Morgonpromenad till jobbet. Musik och ganska skönt väder gjorde mig sällskap genom stan. 
 
 
Jag har gjort min sista dag med mer parten av mitt team och imorgon börjar fjorton nya ansikten i mitt team. Både roligt och lite små pirrigt på samma gång. 
 
Så idag efter jobbet kom jag hem och gjorde typ den godaste pastan med kasslerröra, bra med smak utan massa kryddor. Kommer väl aldrig lyckas igen eftersom jag aldrig kör efter recept ;) 
 
 
Skrivit ihop lite lappar med olika frågor, utmaningar osv inför min fest. Någon som har tips på frågor/utmaningar man vill ställa på en fest för att lära känna varandra så tas det gärna emot. Kan vara i form av sanning och konsekvens eller jag har aldrig spelet. Kul att vara lite redo och få igång festen på ett roligt sätt :) 

Lördagen 18 Februari.

Efter en lång arbetsdag med öppning och stängning så tog jag mig till gymmet. Hade glömt handduken hemma, men jag lämnade nog lat My hemma också för jag tog det inte som en undanflykt för att slippa träna. Jag körde 20 min på crosstrainern, lyckades precis 6km. 
 
I morgon blir det en prommis till jobbet eftersom det inte går buss så tidigt. Bra att röra lite på sig och det har ju börjat bli lite ljusare om morgnarna så det blir nog uppfriskande. Se glaset som halvfullt :) 

Fredagen 17 Februari.

I samband med renoveringen av mitt badrum så tyckte jag att den tråkiga WC-skylten skulle bort. Så idag var jag och hämtade hem två paket från ICA och ett av dem innehöll vad som fick ersätta den fula skylten, en rolig tavla som jag tycker passar bra mycket bättre i mitt hem :) 
 

Godkväll.

Hela dagen har jag varit placerad i soffan. Jag har varit en utslagen hjälte och varvat tv serier med drömmar. Halv nio tog jag på mig träningskläderna och gick till innebandyn. Det var så otroligt halt ute så jag höll på att halka flera gånger, usch. Kom fram hel och ren och det blev en hel del matcher, lika kul som alltid och jag inser att jag måste börja träna mer.
 
Jag förlängde mitt avtal på Ester & Co igår, så nu måste jag bara bli bättre på att gå dit igen. Var ju ganska bra i början så nu ska jag börja ha med mig träningsväskan till jobbet igen, inga undanflykter. Kan träna och sola fram till augusti nästa år. Så någon flytt till Skåne lär inte hända detta år som det ser ut, jag hoppas och håller tummarna på att jobbet fortsätter i samma anda. Att jag får fortsätta ha ett eget team att jobba med, trivs så jäkla bra :) bästa som hänt på länge, förutom självkänslan som kom out of the blue. Saknas bara någon att dela allt med, fast känns ganska bra att ha denna känsla 100% för mig själv också. 

Torsdagen 16 Februari.

När man väl är ledig och tänkt sova ut så ska det självklart vara världens väsen utanför. Några nissar som spenderat timmar på att såga sönder ett stort träd. 
____
Igår gjorde jag sista dagen med vissa i teamet och på måndag börjar en helt ny grupp. Nya utmaningar och jag ser framemot det.. 
 
Sen kör vi en sista afterwork med varandra nästa lördag, kommer nog bli en riktigt bra kväll. God mat och trevligt sällskap. 

Går heta i mina lurar just nu.

 



Tisdagen 14 Februari.

Förutom att jobba så har jag denna dag börjat planera min födelsedagsfest, japp. Man blir aldrig för gammal för fest och då får jag ju äntligen chans att bjuda hem massa folk till min lägenhet. Kommer bli en riktigt rolig kväll, det är jag helt säker på :)
 
Nu ska jag krypa i säng och titta på tv en stund. Godkväll!

Måndagen 13 Februari.

Innan jag gick till jobbet var jag tvungen att gå inom systembolaget för jag sett att Carolina Gynnings vin såldes här i Sundsvall. Jag dras bara till etiketten om jag ska vara ärlig, men den gillar jag bubbel så förhoppningsvis är det bra dricka. Ska invigas på min födelsedagsfest :)  
 

Söndagen 12 Februari.

Helgen har varit väldigt lugn. Jag har fortfarande varit hängig, men tyvärr bröt det inte ut så jag är fortfarande snuvig och hostig. Renoveringen är fortfarande inte helt klart, jag ska få glasdörrar till duschen samt köpa en Hemnes hylla från IKEA, men jag tänkte ändå ni kunde få se lite före-mellan-efterbilder redan. 
 
 
Före: Mitt badrum var verkligen inte fint, det var dessutom fullt med hål på alla väggar som blivit ifylld med silicon. Dessutom fläckar från där rören gick in i väggen och allmänt fult bara. Väggarna såg ut att ha blivit missfärgade av rökning, men när renoverings nissarna var och kollade så sa dem att dessa tapet/mattor inte funnits sedan 80-talet så det förklarar väl ett och annat om hur de kunde se så ofräscht ut.
 
Mellan: Och såhär bodde jag under några veckor. Och då insåg jag ju lyxen i att ha en egen dusch, vilket jag aldrig någonsin förut behövt vara med om. Duschen är ganska underskattad faktiskt.
 
Efter: Ja det har blivit ett helt annat rum och det känns så jäkla fräscht. Det ska visserligen komma glasväggar runt nya duschen (gamla duschen var bredvid handfatet) och sen ska jag som sagt köpa en Hemnes hylla och göra det lite mer mysigt. Jag är super nöjd iallafall. Kändes lyxigt med nya badrumsskåpet också :)

Torsdagen 9 Februari.

Igår efter jobbet blev det en väldigt spontan afterwork. Av en ren slump frågade jag Mattias när han och jag skulle dricka öl nästa gång så blev jag med bjuden på deras afterwork. Själv jobbar jag idag så det blev ju inte hejvilt utan en trevlig kväll med trevliga grabbar och några öl :) 
 
 
Halsen och hostan känns värre idag och jag tror jag kommer spendera helgen sjuk om det fortsätter såhär.

Tisdagen 7 Februari.

Imorgon kommer badrumsskåpet upp, bara glasväggarna till duschen kvar. Och kanske hållare till toarulle, samt krokar för handdukarna. Vet inte hur lång leveranstid det är på glasväggarna, men nu är det verkligen nära. Skönt!! :) 
 
Blev ett dagpass idag och därefter handlade jag lite på ICA. Kom hem och fixade käk direkt, fick bli en liten wokgryta med ris igen, så gott sist. Sen har jag kollat lite på tv, läst ut boken och ska nu börja på nummer två i serien om Silfverbielke. 
 
Nej näsan i boken igen. Trevlig kväll :) 

Måndagen 6 Februari.

Veckans första arbetspass är nu avklarat och jag är nu åter redo att sätta näsan i boken några timmar. Ja mycket roligare än så blir jag inte, men boken är rätt bra så jag nöjer mig. 
 
Mitt badrum saknar spegelskåp och väggarna till duschen, men annars är renoveringen klar i alla fall. Känns så skönt. Jag har dammsugit, dem har dammsugit, jag har dammsugit igen. Så jag går inte längre inomhus med skor, men helt rent har det inte blivit än. Tar stor rycket när dem är helt klar och jag kan börja dra in mina saker i badrummet igen. Snart så :) och mest troligt kommer jag också bli en av många som äger en Hemnes hylla till badrummet, ska bli så snyggt där inne.. 

Söndagen 5 Februari.

När jag vaknade så slängde jag mig direkt på soffan och fortsatte läsa min bok. Börjar känna att Christian Grey kan slänga sig i väggen i jämförelse mot Christian Silfverbielke. Jo killen är psykopat men...  
 
Emma hörde av sig och skulle till Birsta och självklart hängde jag på. Lyckades återigen komma hem med massa saker även om planen inte var att handla så mycket. Bästa måste vara brickan att ha i sängen, inte för någon ger mig frukost på sängen, men att jag nu kan sitta i sängen med datorn utan den blir överhettad. Nice! 
 
Nu står lasagnen i ugnen och är snart klar. Behöver ju lite matlådor till jobbet så då är lasagne perfekt :) Annars blir det nog inte mycket mer än läsning för mig ikväll. Godkväll. 
 
Min nya växt som kom med mig hem från IKEA idag :) 

Lördagen 4 Februari.

Gårdagens afterwork vart väl inte riktigt som tänkt. Slutade med att det bara var jag och Rickard som hittade ut igen. Fast vi hade ju ganska trevligt ändå. Blir kul på måndag och kolla var de andra höll hus. 
 
Idag vaknade jag vid tio, åt frukost och tittade på tv. Sen råkade jag somna på soffan och nu har jag tagit fram allt gotte, blir massa lördagsmys i min ensamhet idag. Helt okej för mig, roar mig med boken "en nästan vanlig man" och den är ganska spännande så kan inte slita mig från boken :) 

Fredagskväll.

Jag är inte gammal. Jag väljer festen framför soffan. Och enda anledning är att det är fredag, jag har två dagar framför mig i soffan om jag vill. Så nu väntar jag o bussen för att ta mig in till centrum för några öl med kollegor :) 
 
 

Fredagen 3 Februari.

Jag är så trött idag. Den här uppmaningen om afterwork idag igen lockar inte det minsta. Min säng och en hel drös med serier lockar desto mer. Haha. Känner mig så jäkla gammal när jag hellre väljer soffan framför utgång. Aja jag är väl piggare om någon timme. 

Godnatt.

Idag efter jobbet så skulle jag egentligen spelat innebandy eftersom det var torsdag. Fast så hade jag ju en i mitt team som skulle sluta och han skulle bjuda på öl så ja jag valde afterwork istället. Eftersom jag jobbar igen om några timmar blev det ganska lugnt för min del. Vi bestämde på att köra imorgon igen så nu ska jag sova några timmar sen blir det ett arbetspass sen är det helg för mig med. Woop woop. 
 
 

Onsdagen 1 Februari.

Inne på min sista månad sin 28 åring. Helt sjukt va tiden går fort och jag förstår inte var de senaste fyra åren tagit vägen. Jag är kanske snart redo att leta efter kärlek igen. Det är ju den biten som alltid saknats i mitt liv, som gett mig åldersnoja sedan dagen jag fyllt 20. Jag har upplevt mycket, men alla har vi olika mål med livet och för mig har det väl alltid varit familj som jag sett som det självklara. Fast vad vet jag om familjeliv där jag är förälder, tänk så är längtan så stor att de inte lever upp till det. Inte direkt så det finns ångerrätt på det den dagen man tar steget in. Aja behöver inte oroa er, är nog ett tag till innan jag når den delen i livet. Är ganska mycket singel just nu så. 
 
Min lediga dag idag har inte gett så mycket som jag tänkte. Jag har myst i soffan med boken i händerna, lagat mat och tittat på tv. Även jobbat pyttelite hemifrån nu på kvällskvisten. Tar tag i lägenheten i helgen, när badrummet förhoppningsvis är någorlunda klart. Längtar! :) 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0