Onsdagen 31 Januari.

Herregud första månaden på de nya året är redan förbi. Imorgon stiger vi in i min månad och det enda jag vill just nu är att ta ett flyg till Thailand och stanna där i några veckor. Känner på riktigt ett stort begär växa i kroppen, men nej här finns ingen tid och jag måste dessutom spara pengarna för rätt vad de är har jag massa utgifter igen. 
 
Men det hade varit otroligt härligt att åka tillbaka. Bara njuta av värmen, havet och pina coladas. Till hösten kanske...

Måndagen 29 Januari.

Dagarna och veckorna går in i varandra, det mesta jag gör att att jobba. Helgen var dock ganska roande. Blev en After work på fredagen med Patriks team, en hel del öl och ännu mera skratt. På lördagen var jag aningen seg först, men lyckades bota detta så jag var redo för en tjejkväll med Emma och Malin. Jag smittades av Emmas stämning och kom snabbt in i ett bra mode, men trots detta blev kvällen lugn vilket  innebar att jag vaknade upp pigg igår. 
 
Idag har jag varit tillbaka på arbetet och det har som oftast varit full rulle. Möten, medlyssningar och lite blandat. Kom hem och har bara slappat på soffan. 
 
Imorgon är det tisdag vilket innebär ett nytt försök till att gå på gruppträningen. Väskan ligger framför dörren redo att följa med mig till jobbet och sen vidare. 
 
Annars vräker snön fortfarande ner här i norr och vintern 2018 försvinner nog i slutet av Maj. Så jo jag blir smått avundsjuk på alla som är eller ska till Thailand nu, skulle varit sjukt kul att åka dit igen. Nästan så jag börjar planera en höst/vinter resa haha. 

Måndagen 22 Januari.

Tillbaka till verkligheten igen efter en riktigt lugn helg. Kom inte riktigt igång som jag tänkt i helgen, men lite listor och lite annat fick jag nog ändå till. Mest satt jag och grubblade på en uppgift jag behövde få klart och först nu ikväll känner jag att jag är nöjd och kan slappna av.
 
Dagens arbetsdag som så många andra måndagar har sprungit förbi. Haft en hel del möten och sen satt upp en ny vecko-aktivitet för teamet, det känns roligt. Efter jobbet åkte jag och hämtade ett paket på ICA och sen har jag suttit och egentligen inte gjort så värst mycket. Träningsväskan är nu packad och står framför dörren så det inte går att missa den imorgon. Efter jobbet imorgon blir det ett träningspass med Claudia igen, första för i år och helt klart något att längta efter.  
 
 

Torsdagen 18 Januari.

Det har varit en lång arbetsvecka och trots två lediga dagar nu mitt i veckan har det inte varit någon vila för min del. Så nu vill jag bara ha helg så att jag kan sova ut och börja ta tag i saker där hemma, framför allt skriva listor på allt jag planerar att få gjort inom kort. En arbetsdag kvar bara, sen får jag ta helg och njuta lite extra. 

Lördagen 13 Januari.

Det är min arbetshelg, men tillskillnad från vanliga jobbhelger så fick jag faktiskt lite sovmorgon denna morgon då jag hade en annan teamledar-kollega som tog öppningen. Det var skönt med tanke på att jag var den som stängde kontoret igårkväll. Arbetsdagen idag har som vanligt rullat på. Hunnit med både administrativa saker och kört medlyssning. Kommer köra lite samma sak imorgon, lite mer varierad medlyssning dock.
 
Ikväll efter jobbet mötte jag upp Emma som stod och vänta på mig på hemmakväll. Vi gick till Kung Louie och käkade mat. Stenugnsbakad pizza och en av deras APA-öl, det smakade gott. Till dessert blev det lemonpie, aldrig smakat desserten enbart lemonpie drinken på Invito. Äta eller dricka, lika gott med de syrliga! Blev dock sprängmätt efter all mat och ville helst att någon skulle bära mig hem - ingen ställde upp, jag fick ta bussen.
 
Nu är jag nerbäddad i sängen och ska stänga ner datorn för idag och sova några timmar. 
Sedan årskiftet och min vistelse i Skåne har vinterkylan verkligen kommit till till norrland, biter sig fast i kinderna och låren ibland så imorgon kommer jag välja bort att gå till jobbet och ta en taxi istället. Bussarna börjar ju gå först efter jag måste vara på jobbet, och att komma sent för att ta bussen finns ju inte på världskartan - inte okej någonstans.
 
Så med detta sagt vill jag passa på att önska er alla en trevlig kväll! 

Torsdagen 11 Januari.

Godmorgon, här är man verkligen inte pigg. Trots att jag gick och la mig i sängen en stund efter nio igårkväll somnade jag inte förrän närmare ett. Jag tycker det är skit jobbigt att tankarna snurrar i ett så fort jag hamnar i sängen, ikväll funderar jag på att ligga kvar på soffan för där somnar jag ju hur bra som helst haha. 
 
Nu väntar jag på bussen som ska ta mig till Härnösand. Ännu en utbildningsdag. Något lärorikt som jag vet är bra att kunna både på jobbet och utanför. 

Onsdagen 10 Januari.

 
Sov nog lite bättre inatt faktiskt. Hade ställt larm för att komma upp i tid och få igång en maskin med tvätt. Sen hade jag ett kort samtal som jag väntat på och efter det kunde jag ta mig till jobbet. Hann med några korta pratstunder m, hämta busskortet och sen tog jag mig inom ICA för att köpa lite mat.
 
När jag kom hem läste jag lite recept för att få fram graderna på köttet för rätt färg. Visade sig dock att köttermometern inte ville fungera,  men gud så bra maten blev ändå. Precis såhär jag ville ha det. Ugnsstekt rostas med hasselbackspotatis, sparris och rödvinssås blev det till mat idag. Sjukt nöjd. 
 
 
Nu tänkte jag redan hålla kväll så jag har energi att lära mig nya saker imorgon. En ny utbildningsdag och det kommer bli lärorikt och något jag har nytta av att kunna både på och utanför jobbet. 

Tisdagen 9 Januari.

Det känns riktigt bra att vara tillbaka i vardagen igen. 2 veckors semester nere med familjen, det behövdes kanske för att jag skulle känna en ny gnista och helt plötsligt få idéer och planer jag inte haft förut. Jag utvecklas fortfarande såklart och jag älskar att känna av det själv också.
 
2018 kommer vara året då jag kommer orsaka min egen "krossad-hjärta-symptom", men samtidigt som det kommer vara otroligt jobbigt tror jag att det kommer heala mig också. Jag ser framemot det med spänning samtidigt som jag vet att jag kommer böla. För att inte sätta käppar i hjulet förblir detta min hemlighet tills vidare.
 
Det kanske är all denna nya energi och vilja till förändring, utveckling och hjälp som gör mig sömnlös på nätterna. Det är tusen nya tankar som springer runt i huvudet så fort jag lägger huvudet mot kudden. Hur kan jag göra ett bättre tomorrow, hur kan jag hjälpa denna individ att utvecklas, hur skulle jag gjort i denna händelse istället, hur kan jag få ut det mesta av allt. Mycket jobb snurrar runt i huvudet just nu. Jag vill bevisa att jag kan ge mer. Jag vill bevisa att jag utvecklas och att tar till mig och lär vidare. Jag känner att jag kan ge så mycket just nu. Jag vet inte vad som hände vid årsskiftet, men drivet känns ända ut i fingerspetsarna just nu. Det är roligt. Samtidigt som det tar en hel del av min sömn. 
 
Inatt kanske jag får sova någorlunda bra, men då är det för att jag är ledig imorgon. Då kanske det blir en lunchdate med en saknad vän. Förutom det ska jag försöka hinna tvätta, ta emot ett samtal och hämta busskortet som ska hjälpa till att ta mig till Härnta på torsdag. Mer utbildning och möjlighet att växa som person.

Torsdagen 4 Januari.

Så jag har haft två fantastiska veckor nere hos min familj. Denna gång valde jag att enbart lägga tiden på familjen, jag orkade inte göra mer. Jag hoppas ingen tagit det på fel sätt, men jag behövde familjetiden. 
 
Nu har jag kommit hem igen. Lägenheten är tom, men har inte känt av att det varit jobbigt. Det har känts som vanligt. Annars brukar jag ha lite svårt för ensamheten precis när jag kommer hem, sen går det över. 
 
Två arbetsdagar gjorda, ett dagspass kvar sen tar jag helg. Då blir det packa upp allt ordentligt, ställa i ordning lägenheten och tömma bort julen. Sen ska jag vila upp mig inför kommande stängningsvecka.
 
Ordentlig skillnad på vädret. Skåne levererade regn, här snöar det än. Såhär såg det ut imorse när jag gick till bussen. 
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0