Tryna free myself from loving again.

Jag är inte rädd. Bara det att rätt killar finns inte här. Vill inte ha någon som är feg eller rädd. Vill ha någon som är mogen men som får mig att skratta. Någon som kan prata, för även killar kan öppna upp sig. Men viktigast av allt är att jag kan lita på honom, för utan det går jag in i samma spår igen och då mår jag dåligt och tappar allt. Kommer inte stanna i något sånt igen. Det är inte värt det. Mitt mående är viktigare än sällskap.

Why stay with someone who makes you other than happy?
 

Avböjde snällt iaf.

På tempel inatt höll en random kille på att "stöta" sig mot mig för att jag skulle hänga med upp och dansa. Typ drog nog lite i min arm också om jag inte minns fel.

Jag: Nej jag vill inte dansa.
Killen: Varför?
J: Jag gillar inte att dansa.
Killen: Hångla då?
J: Va?
Killen: Hångla då?
J: haha nej du.
Killen: Säker?
J: Ja, men tack ändå!

Varför avslutade jag med tack ändå? Hm inte ens dissa något kan jag göra på ett elakt sätt. Jag är allt en snäll människa eller?

Söndagen 31 Oktober.

Gårdagen var lyckad. Det blev först middag hos Natha, fett gott var det och efter låg man nästan i koma på hennes soffa. Ska jag lätt göra någon dag. Så gott & så enkelt egentligen. Sånt gillar jag!

Efter maten drack vi, snackade och sen bar det iväg till Helsingborg. Först Tempel men dåligt drag så blev pianobaren på Grand Hotell , samla vuxen poäng var det ja. Sen drog vi tillbaka till Tempel och då var det mer ös. Dansade och drack hela kvällen. Avslutade med kebab från stället mittemot. Sällade My till stationen sen väntade vi på vår skjuts.

Bäddade upp soffan medans Natha var ute med Dobbie. Somnade på tre röda i princip. Vaknade upp idag. Vi la oss på soffan och hade vår bakis söndag. Jag somnade ifrån tvn. Vaknar upp. Vi äter rester från gårdagen istället för pizza. Fy fasen va gott! Cred till Nattis för detta (:

Sen har vi väl mest gjort vad vi brukar på våra bakisdagar. Kollat tv och slappat på soffan. Mucho nice en sleden söndag som idag hehe.

Less thinking, more doing.

I heard there was a party.


And I'll be there.  Har absolut inget att ha på mig för tänkbara material är fortf blöta då jag tog dom från tvättmaskinen i morse. BAH! Aldrig mer tvätta så tätt inpå haha. Nåväl, en sväng inom Familia lockar, får se om jag hinner. Ha en trevlig kväll allesammans! (:

Wish you just freak out.

Det är inte värt det.

Att må dåligt, att stanna kvar. Allt enbart för att inte vara själv. Det är inte värt det. I know.

Night talk.

Wonder when Im gonna meet that special someone. That special one that I havnt met yet. Who will be the one who takes me to heaven.

Walk a mile in my shoes.

Längesen, men här är mina stövlar. Dåligt med ljus så fantisera resten.

Lördagen 30 Oktober.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Kränga chips & dippa samt kolla CSI miami eller något i den stilen. Ikväll är det untz untz på full nivå. HAH full nivå, för fulla ska vi också bli (;

Like a bird without a song.

Nothing can stop these lonely tears from falling.
Tell me baby, where did I go wrong?
I could put my arms around every boy I see.
But they only remind me of you.

Change.
I put my arms around almost every boy I see.
And they dont remind me of you.

En lugn fredag.

Har varit ute på äventyr. Eller nej. Jag har varit och handlat. Lite dricka tills imorgon. Lite ditt & datt. Sen även chips och godis till ikväll. Ska bara chilla idag. Tvätta ska jag också men det är inte så energitagande så det är ju lugnt. Måste nog dock göra mat för gud så hungrig jag är, inte ätit på hela dagen. (Visserligen sovit mesta delen).

Måndag = natt igen. Puh, tröttheten sköljer över mig men jag ska ta allt jag får det har jag sagt. Inget mesande.

If it makes you happy, then it couldnt be so bad.

Fick en present.

och det är inte ens min födelsedag (:

Som tack för bra arbete.

Jobbet bjöd på frallor & sånt gott inatt.

A big smile on.

Om man går runt och tänker på något en längre tid, när man senare ser detta något. Ett glädjeskutt i magen utan anledning. Made my day. Smile on and be happy.

Fredagen 29 Oktober.

Har varit hemma i över en timme. Hållt på att skriva ihop månadens arbetstider, tror dock jag räknat helt galet. Nåväl får väl se om det stämmer någerlunda med kommande lönelapp. Så jag får ett humm om hur dom räknar ut allting.

Trött är jag inte heller. Blir väl Csi eller något tills jag somnar. Har lite ärenden att uträtta idag annars ska jag bara ta det lugnt. Vila upp så att jag orkar med den långa natten imorgon (; hehe.

I cant fall in love all over again.

Packa gånger två.

Dags att bege sig till jobb. Fick en ruskig illamående attack precis. Men det går över. Som alltid. Nåväl, nu ska jag packa ut mig själv i bilen och sen ska jag packa lite kakor. Efter det tar jag helg.

The weekend is near.

Struwla.

Eftersom inget blev som det skulle igår, så var det jag som blev påsatt istället.


En jävla mardröm.

Det hade jag. Den sitter fortfarande kvar. Allt jag känner är ilska emot denna person. IGEN. Det hade gått över. Jävla dröm. Äta mat behöver jag, energi. Kolla på CSI miami och sluta tänka på den förbannade drömmen. Den kommer aldrig bli så, aldrig. Inte välkommen & det vet han.

Drömmar sätter sina spår, på gott & på ont.

Veckans sista natt.

Den går jag på om 4½h, känner mig lagom glad för det. Jag är så otroligt trött idag också så känns skönt att det bara är idag också sen en helg att vila upp sig på. Små önska att jag hade fler lediga timmar så att jag kunde sova lite till men får glatt vänta till imorgonbitti ;P

Imorgon får jag bemanningen för nästa vecka. Väntar med spänning på om jag kommer tillbaka till dom "normala" skiften eller blir kvar på natten. Överraskning så att säga.

Get by the hard times in life with friends around you.

Bass, Chuck Bass.

Jag hade en helt fantastisk dröm innan jag skulle till jobbet. Om denna man. Är det egentligen konstigt att jag gillar att sova? Jag älskar mina drömmar. Dom är magiska.


Dessutom har jag tänkt på en sak jag skulle vilja uppfanns. Fast jag tror inte det är material att skriva ut. I guess its to wierd. Men det hade ju varit som grädden på moset om det funnits. Kopplad till hjärnan och aktiveteten där. Brrrrrrrr brrrrrr .. Den som fattar, grattis .

Putting myself in bed, sleep time for a few hours.


Torsdagen 28 Oktober.

FYRA MÅNADER TILLS JAG FYLLER ÅR. (För den som var intresserad annars är det ÄNDÅ fyra månader tills dess). Kommer bli fest men tråk personer och personer jag tröttnat på får inte komma. Folk jag aldrig pratar med behöver inte heller känna sig välkomna. Det kommer sluta med att jag sitter där själv. Jag tror jag är alkoholist.

Hej mitt namn är My och jag är alkoholist, sextalkoholic.


Fördel med natten.

En annan fördel med att jobba natt (förutom mer pengar) är att det finns tid att lära sig nytt. Om något fastnar är det inte riktigt samma kalabalik som på dagtid. Allt är inte lika stressigt och vi snurrar på samma linjer hela nätterna så man lär sig på ett annat sätt. Jag gillar det, på det sättet. Känner mig duktig som gör framsteg. Lär mig. Klarar mig själv.

Yeah-power till mig själv.

Duktigt trött.

Fast ska väl egentligen ändra rubriken för at the moment så känner jag energin komma tillbaka. Men idag har jag varit tröttare än tidigare i veckan (som jag skrev förut också). Det är som andra natt veckan, den veckan var värst. Men nu har jag mina metoder. Pappa sa att då får du väl vila extra. Har all mat tills imorgon hemma så iväg ska jag inte. Hustlern är också hemma så köra och handla behövs inte alls. Där av ska jag sova hela dagen. Till 4 - 5 om det behövs. Det får jag. Det behöver jag. Så ja det ska jag göra. Om det behövs imorgon vill säga.

Nu fixa mina mackor, föna håret helt torrt och sen bara vänta tills klockan slår halv åtta, då är det dags att hoppa ut i bilen och köra mot jobb.

Time to get ready for work.

Eating in bed.

Nu ska jag göra två saker som jag gillar. Först ska jag äta, sen ska jag powernapa. Weeyo. Sen blir det jobb ikväll. Power up dude!

Sleeping like a baby.


Pasta all over.

Har varit iväg och handlat mat till idag & imorgon. Ett nytt flak hustler för resten av veckan plus kommande. Vatten står på spisen, ska koka tagliatelli då mamma gjort kyckling gryta förut. Gott. Är ruskit trött så ska försöka sova resten av dom lediga timmarna med. Nu känner jag mig precis lika död & seg sill som andra veckan. Fast känns skönt bara imorgon natt också sen är det helg! :D

What to do, what to do. Sleeeeeeep.

Lätta på trycket.

Jag ligger i lä long time kan man ju säga. Gjorde en liten uträkning. Att ifall jag skulle varit i ett aktivt förhållande sen jag var 16år (tar bort ett år då jag faktiskt var i ett förhållande), vilket ger mig 5år. I ett genomsnitt så får man nog till det iaf en gång i veckan vilket är 52 gånger om året. Om detta skulle ske i fem år skulle man vara uppe i 260 gånger. Så skulle man sen vara singel dessa fem åren istället och ha ett one night stand för att få likadant. Ja ni ser ju själva för vem har hunnit med 260 stycken? :O Men om det skulle vara "rättvist" så skulle det vara så mycket, giver or take.

Man kan inte jämföra en singel med en person i förhållande.

Onsdagen 27 Oktober.

Då har jag jobbat färdigt för denna natt. Är hemma. Datorn var igång. Kommer ta bra tag innan jag sover. Enbart jag från MP som ska jobba inatt, det för dom enbart kör 2 linjer och behöver bara 6 personer i personalen. Jag känner mig som sagt speciell för dom valde mig. Såg en lapp att natten kommer köras fram till v.47, får väl se hur mycket man själv blir inkallad på. Tar som sagt vad jag får. I need the money..

Och nu bjuder jag på en bild på mig i naturen. Godnatt peace out och yooooo.

Illamåendet påminner mig om att något är fel.


50/50.

Efter denna natt har jag jobbat halva min vecka, om jag får natt på torsdag-fredag också vill säga. Nåväl getting ready for work.

Putting my pants on.

Ensam imorgon?

Snart börjar min andra natt på jobbet denna vecka. Har nästan precis vaknat från min powernap så är inte jätte pigg, men det går över snart det vet jag. Imorgon är det dock bara jag som står med på listan för att jobba natt, hur känns det? Jag känner mig lite speciell. It feels good.

Dont know whats going to happen, but still waiting for it.

Try again, please.

Jag sökte en hel hög med jobb i Åre, Sälen what ever förra året. Men helt meningslöst. Det är ju hur många som helst som söker dit och dom har klart mer erfarenhet än vad jag har så självklart får jag inga jobb. Men vet ni, jag ska skicka iväg några sökningar detta året också. Behöver något att underhålla mig med i vinter så en vinter säsong som bartender hade inte suttit fel. Här är random bilder från min vinter säsong i Bg 07/08. Som jag verkligen kan längta tillbaka ...


Svårt somnad.

Låg i sängen och försökte somna. Var nog till och med nära att somna när mobilen ringde. Skyddat nr. Nej det är inte jobb jag skiter i att svara. Andra gången. Tänk om det är jobb. Jag svarade. Det var tandläkaren. Ett evigt tjat om att jag avbokar hela tiden, sa till henne att jag jobbar skift och jobbet går före. Utan jobb har jag inte pengar att betala tandläkaren. Ett evigt tjat. Jag blev sur. Vi la på. När jag håller på att somna igen så ringer skyddat nr igen. Jag svarar det är minsann hon igen. AAAAH! Blev jätte sur när jag lagt på. Komma och förstöra min insomning sådär. Tog långt tid. Men 9 somnade jag väl kanske, eller halv tio. Nöt.

Så när klockan ringde vid 2 så snoozade jag länge. En hel timme gick med snoozandet men nu är jag uppe. Någerlunda pigg? Ska kolla jobb på AF, bara checka läget lite. In med en lasagne i ugnen och bara vänta på att maten ska bli klar. Det är kallt på mitt rum så jag ska krypa ner under täcket igen snarast.

Its such a beautiful day.

Varför inte.

Går och lägger mig med illamående. WALLA! Jag blir så trött på detta problemet -.-'

Tisdagen 26 Oktober.

Idag skulle jag haft namnsdag men en tjuv vid namn Rasmus tog min plats. För längesen var det faktiskt Amanda & My som hade namnsdag men icke. Nu har Rasmus gått och tagit min plats och jag blir väldigt ledsen för mitt namn är bannat från namnsdags-dagarna. Inte snällt.

Denna natten har dessutom gått sjukt fort. Har fått veta att nattskiftet kanske får förlängt ytterligare och då om man har tur (eller otur beroende på hur man ser det), Precis liknande mening som på FB-statusen, så kanske även vi som jobbar via MP får mer natt. Jag tar vad jag får och hoppas och önskar inget för jag vet inte vad jag vill. Jag blir glad vilket som för just nu är jag inte trött på jobbandet längre. Det är enbart då jag har energi, sen ligger jag halv död andra halvan av dygnet. Men det kan kvitta, får ju inte betalt då kan jag lika gärna bara ligga :O (i sängen och slappa då).

Ingen hjältinna lever i mig så jag ska klä av mig och krypa ner i sängen. Börjar känna tröttheten, vilket är nice. Tisdag idag och orkar jag får jag kanske städa upp efter min ganska kaosiska fest . Helt ärligt tror jag inte hälften av folket är bjuden nästa gång för känns inte som det var så uppskattat och då föredrar jag att ni håller er någon annanstans. Dont care if we are friends.

Im gonna be with my bestfriend now, n' thats my bed.


Bye bye.

Nu ska jag stänga ner datorn och pallra mig mot jobbet. En hustler ska även halsas så att man piggnar till lite extra. Ha en trevlig kväll, godnatt.

Working hard, getting paid, spending money, having fun.

Getting ready for work.

Mitt vardags liv försvinner & jag träffar inte mina vänner lika ofta längre. Har mest bara helgerna och har man bara tre dagar så hinner man inte allt. Men just nu så går jobbet först och främst. Anledningen är inte bara för att jobb är viktigt utan att mitt kontrakt går ut i mitten av November och efter det vet jag inte hur mycket jobb jag får. Sen efter jul och fram till April (tror jag) behöver dom ingen extra personal och jag är därför utan arbete. Så tills dess behöver jag allt jag får och lite till. Men guldstjärna till att fortfarande bo hemma.

Nu ska jag iallafall fixa med min mat, packa min väska och allt det där. Om 45 minuter bär det av mot jobb.

I could never do it without you.

Måndagen 25 Oktober.

Då har jag gjort vad jag skulle med mitt swedbank konto. Jag har överfört lite mer än halva lönen till mitt sparkonto, jag har fyllt på min mobil så jag äntligen kan lyfta luren och ringa och sen har jag även betalat min räkning. Bara en liten betalning nästa månad sen är den long gone och då går alla pengar till mig själv. YEAH!

Bara chilla som står på schemat för dagen, ikväll är det jobb som gäller. Är någerlunda trött fortfarande. Måste även fixa middag, fixa mat till jobbet och duscha. Annars är det ligga i sängen och kolla csi miami som gäller ;P men först klicka på grön lur och snacka min min lille vän en stund (:
 
Saving my money for something special in the future.
 

I had a dream.

Jag hittade en massa gamla kalendrar från 1994-95 och framåt. Nog tidigare också. Dom tillhörde min mamma och där stod alla dom fina sakerna hon kände över att ha mig. Min födelsedag. Känslor för dagen. Stilen var dock svår att läsa men jag kunde känna känslorna och jag kände mig väldigt älskad. Jag små önskar att jag hade hittat hennes gamla dagböcker for real, utan skam i kroppen hade jag läst dom. Drömmens fel.

I had a dream and it was all about my moms love for me.

Dancemoves.

Det bjöds det på natten till lördagen. Weeeyo.

Söndagen 24 Oktober.

Det är söndag. Igår var det maskeradfest hos mig. Idag har jag spenderat dagen i sängen. Igår konsumerade jag massa alkohol. Idag har jag ätit pizza. Igår tog det inte slut för att folket åkte hem. Imorse delade jag säng med Jennie. Idag har jag huvudvärk. Idag spenderar jag dagen med att se om mina csi avsnitt då jag somnar hela tiden. Idag är jag tyst & trött. Hejdå.

And then lets get drunk again.

Jag är lite halv stolt över hur jag kan va så awesome ibland. Nu har jag gjort min egen tolkning av militärkock och tycker att jag är fett cool. Ni skulle bara veta, men imorgon får ni se min fett coola tolking. HÄHÄ.

edit:


Med rätten att laga mat.

Alice, who the fck is Alice?

Stordeckarn.

Små bakis.

Åkte till Klippan och började dricka tillsammans med Pernilla till Idol. Senare kom även Malin, Sam, Jimjim, Jim & Hampus så efter en stund så åkte vi till Groggen och festade där hela natten. Wii. Musik. Dans. Pungar. Snack. Skratt. Sång. Konstiga låtar. Vänner. Fun. Jodå, runt fyra - fem tiden rundades det av och vi begav oss tillbaka till Andre och sov några timmar.

Hemma och väntar på mat, ska köra och handla. Väntar på besked. Kanske fest. Kanske maskerad. Kanske inget. Kanske kanske kanske. Vad kvällen erbjuder vet jag inte till hundra procent men något blir det. Är små bakis så hade inte blivit ledsen om det blivit en lugn hemma kväll men som sagt så väntar jag på besked. Men troligen blir det alkoholintag ikväll igen.

My glass is empty, that sucks.

Lördagen 23 Oktober.

This is my love in the dark.

Time to get drunk.

Detta är lagom fylla. HAHA! Nu bär det av till Klippan. SKÅL!

Smile on.

Ännu mer pengar till nästa lön, för på måndag är ännu ett natt pass (;

Nu börjas det igen.

Den där härliga känslan av illamående till och från. Mått illa tre nätter av tre, men jag är inte sjuk jag mår bara illa.

Först var det lite kul, jag la märke till detta för fem månader sen typ och då efter sett en person. Jag påstod mig vara allergisk då jag mådde illa en hel vecka efter jag sett den. Nästa gång likadant. Men sen kom illamåendet hit & dit även utan att se den så nja kunde inte längre kör på allergisk reaktion.

Sen började alla påpeka & fråga om jag inte var gravid, vilket jag inte är. Dels ser det inte ut som jag skulle vara i typ 6-7månaden och sen har jag kollat mig för att va på den säkra sidan. Hade inte gärna velat ha den situationen just nu. Så nej inte är det de så snart får jag kanske åka till läkaren så dom får ställa en prognos och se vad som är fel på mig för det är väldigt jobbigt att gå runt o må illa hela tiden.

Just thinking of you makes me sick.

Fredagen 22 Oktober.

Lönelappen kom idag, blev dock lite ledsen för jag trodde jag skulle få mer. Glömde bort den där ena sjukdagen som jag hade första september. Nåväl, jag ska ändå lägga undan åttatusen till sparkontot. Känner hur det växer, dock inte i byxan ..
 
Money is funny, in a rich girls world.
 

Dance to the beat.

Hold yuh.

Who's that girl.

Piggare, and thats nice.

Fick kollat lite CSI New york och tillslut somnade jag men såklart gick rösterna in så mina drömmar handlade om mord och grejer. Helt okej. Men känns skönt att få vila ögonen en stund extra idag, att jag kunde. Så nu ska jag ställa mig och skala räkor för jag ska ha räksallad med mig till jobbet. Yum.

Satisfaction.

Om man skulle sova en timme.

Är sjukt sliten. Orkar inget punkt com. Måste fixa mat till jobbet, kanske räksallad om lillebror hämtar räkor ur frysen i källaren. Orkar inte gå ner för trappan punkt se. Om jag piggnar till sen, ja tjohoo för vad som väntas. Annars vet jag något annat som väntas, skicka skicka.

You know I love it when you dont get what I mean.

Weeyo.

Om en stund ska jag hämta mitt nya körkort, kan ju inte bli sämre än mitt förra. Kolla själv hur hela jag smälter in i bakgrunden och knappt syns. Att det ens godkändes förstår jag inte, hade aldrig jag gått med på.


Torsdagen 21 Oktober.

Förra omgången sov jag till minst fyra, en kväll t.o.m till klockan halv sju och då började jag gråta av trötthet samt ångest över att sova bort exakt hela dagen. Denna omgången vaknar jag vid elva är ruskigt pigg. Idag fick jag inte sova längre än till kvart över 1 för syrran behövde skjuts till byn, vad gör man inte för dom man älskar.

Tänkte gå i enbart min kofta utan klaustrofobi men ack, mitt körkort hade kommit så jag behövde gå in bland folk. På med bh, på med byxor, på med mössa och allt. Jag sket i sminket och är lagom stolt men är man sliten varför inte visa världen (; haha. När jag kom till ICA blev jag dock skickad till posten och där hade dom stängt. Tillbaka dit mellan 3-5 så vill ni se mig så får ni väl va där då (; höhö.

A secret in the day light.

Gasen i botten.

Är dags att ta sitt pick & pack och sätta sig i bilen och köra till jobb. Köra försiktigt. Får väl i värsta fall förvänta mig att skrapa rutor imorgonbitti då det tydligen skulle bli kallt och jävligt också. Håller tummarna på att dikena inte vill ha mig ikväll. Trevlig natt alla nu beger jag mig till jobb.

You got to give me my space.

Det snöar.

Hann ta en bild utanför huset innan. Här sitter jag mitt i all snö och mår bra vill jag lova.

En timme kvar.

Sen är jag på väg mot jobb. Snöar, regnar. Men här regnar det mest. Har precis duschat, då håret såg ut att komma från en skräckfilm. Är dö varm. Men om det ska bli kallt & frysgrader inatt är det bäst att ha igång elementet, vill ha värme imorgonbitti hähä.

Åt min mat, gott som attans. Kollade Despan. Fick aldrig någon powernap idag heller så förhoppningsvis betyder det decka direkt jag kommer hem imorgonbitti. Pretty please. Nu ska jag göra vid mina mackor till jobbet. Dricka för gud så tröstig jag är. Föna håret. Klä mig osv osv osv.

Sometimes the happiness has been in front of you the whole time.

Mitt måste.

Många som rökar känner väl att dom måste röka efter att dom ätit mat. Vad jag känner att jag måste göra efter jag ätit är fett hemligt. Nej men jag blir riktigt riktigt söt sugen efter jag ätit, kvittar om jag håller på att hamna i matkoma för jag ätit så mycket, måste ändå ha i mig socker på något sätt.

Its really wierd.

Lever på potatis?

Känns som jag denna veckan har bytat ut pastan mot potatis. I måndags var det kokt potatis med karrekotlett och sås, igår var det potatisgratäng med rostbiff. Idag kör jag standard maten ugnsbakad lax med pressad potatis och löjroms sås. Gott vill jag lova att det är och manken kan läggas till när man orkar och vill vilket jag känt denna veckan! (:  (pasta är fortf nr 1 dock)

If Im off and not happy, give me food and it will change.


Onsdagen 20 Oktober.

Fem dagar kvar tills det är lönedag. Det längtar jag efter, mina pengar är ju så gott som slut. Får skramla och ha mig för att det ska räcka resten av månaden. Visserligen skulle det knaka så har jag ju sparkontot där jag överför så mycket jag kan av min lön men det är ju också SPAR-pengar så ska enbart röras i nödfall vilket betyder dont touch denna månaden. Ingenting är så viktigt att jag behöver det.

Natten var lite jobbig faktiskt. Tror det berodde på att jag var trött för inte hjälpte det när jag hade ätit men mådde ganska dåligt. Det har gått över nu efter sömn så det var nog tröttheten som spökar så jag är redo för ännu en natt nu. Bring it on, säger jag bara. Annars förutom illamående så gick det ändå hyfsat fort och lagom kul att prata. Dock strulade vissa saker lite mycket men sånt som man får ta. Ikväll ska vi nog packa chokladbollar och det gillar jag, kanske ska kränga hela natten? ;P Nääää..

Gick som en Zombie till bilen imorse, var så sjukt trött. Körde och hamnade bakom en triangel-lastbil som körde hela vägen från skåneporten till bälingekorset i 40km/h, lagom tråkigt när man ville hem till sängen fort. Körde om och sen gasen i botten typ. Eller inte. Kom hem, åt lite och sen slängde jag mig i sängen utan att knappt ens kolla åt datorns håll. Somnade nog på fem röda. Sovit ganska så bra också.

Nu är det planering av dagens mat som gäller och sen bara chilla och invänta nattens jobbpass. Lagom nice. Denna lönen kommer komma lagom till jul, eller nja inte egentligen en månad innan men det känns ändå väldigt bra för den kommer vara hyftat nice. Like like like. I like that!

Its all worth it when it comes to the end of the month.

Back to work.

Då var det dags att ta förväl av sin ledighet och packa sina saker, packa ut sig själv i bilen och köra mot jobb. Kommer bli en lång natt, men eftersom att jag inte fått min powernap så kanske jag kan få min sömn direkt imorgonbitti när jag kommer hem. Håller tummarna. Annars, ser framemot en natt på jobbet. Extra cash.

I've got my plans for the future and its not cheap.

Mjau.

Kollat ett avsnitt av 90210 och därav dreglat lite över denna grabb. Alltså den tråd jag ser genom alla serier jag ser, eller kanske alla som finns (nja kanske inte) är att det alltid finns något att vila ögonen på. Till det säger jag yum!

Like I told you before, keep the eyes happy.


Wants.

Det finns det många av. Ha en egen lägenhet. Gå min utbildning. Ha sommar. Min semestertripp. Ett jobb som inte känns som ett jobb utan mer ett avbrott från fritiden. Vill göra något betydelsefullt , som ger glädje åt andra än mig själv. Jag vill få tillbaka orken för tröttheten är här för ofta. Det är mycket jag vill men vardagen ser ut som den brukar.

Just another day dreaming away.

Jobbnatten närmar sig.

Varm. Behöver min powernap innan jobb, dock helt omöjligt. Kollar serier i brist på annat. Ångest över maten. Wälo! Men om två timmar kör jag till jobb. Börjar kännas onödigt med en powernap ändå söker jag det. För att natten inte ska bli omöjlig. Fast en halv timme hit eller dit spelar nog mindre roll tror jag.

Usch varmt är det verkligen på rummet, bara för det har blivit plus grader utanför och slutat vara minus grader. Kan hoppas det är plus även imorgonbitti när jag kör hem från jobbet så man slipper skrapa rutorna där & då.

Nothing, is all.

Ett gott tips.


Fy fasen.

Det satt precis där det skulle. Gott som attans. YUM!


Kat Deluna.

- Every body dance.

Väntar väntar väntar.

Ett telefonsamtal försökte göras ännu en gång. Ger snart upp. Men vill ändå ha det avklarat så får väl försöka igen imorgon på en annan tid?

Körde ner till byn och "stor" handlade, gjorde mig nästan 300kronor fattigare. Och detta enbart på mat för idag. Typ. Jag är sämst när det kommer till att planera mat som ska inhandlas och grejer men men. Idag blir det potatisgratäng med rostbiff till middag. Inatt ska jag förhoppningsvis äta räksallad och resten av veckan får jag väl leva på torra räliga mackor (;

When you spend alot, you will hit rock bottom at some point.

Tisdagen 19 Oktober.

Då har jag varit uppe ur sängen i nästan en timme. Vaknade när pappas larm ringde och han inte kunde stänga av det. Irriterande när han inte ens skulle jobba. Vaknade när skolbarnen skulle gå till skolan. Vaknade runt 9 igen och sen vaknade jag vid tio. Tänkte det säkert var lika bra att gå upp.

Men något vettigt hade jag inte tänkt göra idag. Kanske köra och handla lite annars blir det seriemaraton & datanördande hela dagen. YEAH!

The next step you take, can be the biggest you've ever done.

Visningsbilden på MSN @ the moment.


Dags att spara.

Ännu mer vill säga. Det är därför jag jobbar, därför att jag har saker jag vill göra i framtiden som kostar en del pengar. Till att börja med har jag en sista minuten resa i början av nästa år som ska göras. Sen vill jag gå min utbildning som jag nu hittat en tilläggskurs på som då kommer sluta på 30.000kronor wälo. Måste nog ta & spara mer än mer. Sen går ju mitt kontrakt ut om en månad, what to do then? Men förhoppningsvis har jag jobb fram till jul iallafall, eller nästintill. Hoppas på så länge som möjligt (:

Its not what you do but how you do it.

Lets dance.

Eller så kanske jag borde lära mig läsa. Det stod faktiskt:
"Gratis dansKkurs efter biiiiipbiiipskolan"

Would much rather learn to dance.

Vinter.

Denna bild ger mig julkänsla fast det egentligen bara är granen som gör det.

Idag fick jag höra under min kaffepaus att någon läst om att det skulle snöa. Jag vill inte det. Inte redan. Dock vill jag ha en vinter med mycket mycket snö som det var förra året, men inte redan. I slutet av November, början av December då kan den komma men inte för tidigt. Den varar ju ändå så länge!

Nu ska jag dock läsa min lilla broschyr och drömma mig bort till värmen (:

Find out what you want and then make it come true.

Wälo.

Jobbet. Nytt snurrsystem som verkade fungera bra. Jag var knappt med då jag vek lådor fram till kl 10. Kan säga att det var lagom tråkigt & sen hade vi vikit lådor för hela dagen så lagom flitiga! Imorgon och troligen resten av veckan blir natt, tackar jag inte nej till. Gott med pengarna! (:

Precis fettat i mig väldigt god mat som jag lagat. Färdig kryddad karrekotlett med potatis, brun/gräddsås ala mysaan och broccoli. Så jag är påväg in i matkoma. Ska kolla Las Vegas och låta mig själv powernapa om det skulle hända, behöver ändå inte somna tidigt (;

I love the way your body looks under this light.

Måndagen 18 Oktober.

Ont i magen. Trötta ögon. Är inte särskilt pigg idag och snoozade en extra halv timme, just för att jag hade gjort det mesta redan igår. Skönt! Dessutom var det ju plus grader så skrapa rutorna behövs inte idag. Skönt! Nu ska jag äta frukost, borsta tänderna, fixa lite, packa väskan och snart köra till jobb. Ha en bra dag.

Working cause I need to, almost the only reason.

Redo för sängen.

Det är jag alldeles strax. Jag har fixat mina mackor till jobbet, jag har tagit bort helgens nagellack och jag har tagit en super varm dusch. Nu väntas bara att föna håret och smörja in mitt ansikte med torrekräm sen tänkte jag krypa ner i sängen enbart klädd i skinn.

Wish for a really good night sleep and waking up without tired eyes.

Bild från Saloon.

En kille gick & tog massa bilder och här är en från när jag & Pernilla sjunger.

Utgång Ä-holm.

Igår var som sagt en utgångskväll tillsammans med Pernilla. Vi tog bussen från Klippan till Ängelholm och var på Saloon hela kvällen. Träffade min halvbror och hans kompis och snackade med dom lite också. Drack xide's nya smak som är Raspberry blossom, väldigt god vill jag tillägga. Storebror tyckte dock den var för söt, typ saft var nog hans ord.

Vi sjöng en hel del, självklart var Can't fight the moonlight med då det är våran låt. Min & Pernillas. Sen blev det låtar som 'Walking in mempis', 'How you remind me' 'Its my life' 'The reason' och några fler. Drack inte så fasligt mycket så kvällen blev lugn. När Saloon stängdes gick vi till kebabstället och åt medans vi väntade på att André skulle komma och hämta oss.

Drog med till Jimjim ett tag där dom satt några grabbar och lanade. Det spelades något spel. Jag små somnade av trötthet sittandes bredvid en sovande Pernilla. La mig till rätta i soffan. Vaknade. Kollade på porrfilm, Jimjim ska alltid ta fram det på tvn vet inte riktigt vad han vill ha sagt med de (; hahahaha. Efter en sovrunda till så gick jag & Pernilla hem till henne. Tog täcke och grejer sen slocknade jag ganska fort på soffan där.

Idag kollade vi idolreprisen lite sådär sen körde jag hem. Har kollat Las Vegas mest hela dagen. Somnat. Ätit gånger två. Kollat mer Las Vegas och funderat på om man skulle spenderat dagen inte hemma egentligen. Hade ju varit lite mer tillfredsställande kanske? Who knows.

Nåväl, jobb imorgon vilket ger en söndagsångest för jag ska upp tidigt igen. Men som sagt något man får leva med. Ändras mitt schema sådär mitt i veckan så vet jag ju vad som är in planerat. Ett litet äventyr? (;

Aja jag ska väl tillbaka till mitt Las Vegas nu för jag har inte så mycket annat som lockar. Eller så är det för långt bort , utom räckhåll eller helt osynligt.

Sleep, eat, watch tv, sleep, relax. That all sundays are for.

Söndagen 17 Oktober.

Har söndagsångest idag, men det är bara för att jag börjar jobba tidigt imorgon och det känns inte så jätte lockande just nu at the moment. Troligen inte imorgonbitti iheller. Äsch smällar man får ta antar jag. Sen får man väl se hur det blir med snurrarna och sånt, känns som alla kommer vara yra höns imorgon! HAHA.

Walking around not knowing where to go.

Ängelholm here we come!


Ikväll ska jag & Pernilla dra ut, har vi tur får vi även med oss Malin. Vi ska dra till Ängelholm och köra vår utgång med karaoke för det är ju alltid hon & jag som blir kvar där nere. Gotta love that! Så det ska bli kul (:

Drink and get drunk.

Då var det dags.

Jag hoppar runt i mina underkläder och freakar runder på rummet. I LOVE IT. Jag är så taggad. Men det ser tomt ut så vet inte vad jag taggar för haha. Får skicka runt och fråga vad som händer & fötter helt enkelt. Men jag är speedad på min hustler och musiken som strömmar ut så dansar dansar dansar på! ;D

Its a hobby of mine, dancing around in my underwear.

Då min kropp var som snyggast.

Sen går det bara ut för med åren. Jippy!

Move to the beat.

Turning me on.

Heartbreaker.

The lie.

Lovebeat.

I go crazy.

We R who we R.

Listen to this song and jumping around in my room. Time to get ready for wildness!

Lördagen 16 Oktober.

Jag har legat vaken ett bra tag och trodde därför klockan var ruskit mycket. Vilket den inte var, lättnad till max. Vad som händer & sker idag får jag se. Inte direkt något sug just nu men det kanske kommer när man startat musiken och börjat dansa runt på rummet igen ;P

What part of party dont u understand, wish u'd just freak out.

I cant stop.


Det är så bra, han är så het så bara ett avsnitt till sen får jag nog masa mig ut. Leka social och halsa lite dricka. Bli full och dansa på bordet. Nja kanske inte. Ett avsnitt till iallafall, kan inte hålla mig ifrån (;

.. and then I might get drunk!

Min favoritplats utan tvekan.


Inomhus iallafall. Eller iallafall i mitt rum. Spenderar mest tid här eller på en sleden stol framför datorn. Take a pick och då är det självklart jag väljer mjukt och skönt bland kuddarna! LÄTT..

The bed, probably the best place in my room.

There's a party going on.

Next door, in our other house. Dock försvann ju mitt sug efter jag sovit. Fick en kick av min hustler och kände för att .. men sen dog det ut igen. Har kollat två avsnitt Las Vegas och undrar om man ändå ska klä på sig, och ställa sig och göra vid sig för att gå ut och dricka någon cider. Äsch, är det värt det? Idk.. Betänkte tid needed!

We will never be anything but loud and nitty gritty dirty little freaks.

Godkväll.

Ikväll händer minsann inte mycket i mitt liv, tycker jag somnar mest. Inte okej. Inte någonstans. Min dag har sett ut på följande sett att jag har jobbat fram till tjugo i tolv sen hade vi informations möte efter jobb för att det ska bli lite ändring på hur vi snurrar osv på måndag och fram över.

Efter det körde jag inom systembolaget i Öa för att ifall jag var sugen på fest. Då var jag sugen iallafall. Kom hem och dittade lite överrallt på datorn, tog en micromat och värmde sen åt jag upp den och kollade Las Vegas lite. Tog en powernap på tre timmar sen var jag död.

Satt vid datorn en stund sen skulle jag bara slänga mig på sängen i väntan, i väntan på vad vet jag inte riktigt. Istället råkade jag somna och nu känns hela kvällen förstörd. Helt off. Whats that all about? Dessutom tappar jag lite på att alltid behöva köra. Jag tycker det börjar bli en aning segt. Jag vill väl också komma hem och sova i min säng efter en fest inte behöva sova över hos kompisar hela tiden. Vill ibland vara själv när jag är bakis därför att jag inte är levandes. Nej jag är lite off ikväll. Blir hemma för orkar inte mer. Hade kunnat somna igen.

Cant keep my eyes open, just want to fall asleep.

Rost-Dagge is alive.


Eftersom att rost-Dagge är levandes igen så står den nu och låter utanför huset. Har startat honom OCH snabbskrapat rutorna. Det är ju nollgradigt så inte så farligt svårt att skrapa rutorna idag. Thank god. Har precis tryckt i mig en macka också, trodde inte jag skulle hinna då jag valde att snooza 10 minuter extra men serru det tog inte så långt tid där ute så jag hann. Gottmos!

Nåväl dags att puttra iväg till jobbet nu då, trevlig fredag! På återseende.

Its friday, lets get down to it.

Fredagen 15 Oktober.

Godmorgon!.
Extremt trött i ögonen denna morgon.
Men men bara ett kort pass idag sen är det info möte,
sen är helgen här. Fett nice! (:


Time to wake up sunshine.

Lagom tyst.

Därför att jag roat mig vad jag ska idag. Nu ska jag i säng och kolla Las Vegas, de har jag väl skullat i över en timmes tid. Dock först fixa min mat till jobbet. Sen stänga ner musiken, kolla serien och sluta smsa så att jag kommer i sovstämning och ingen annan stämning.

If you know what I mean.

Ingen hål känsla.

Eller ingen och ingen, några fåtal gånger fick jag in den. Men mest va det bara miss.

Får nog träna mer på det dära.

Lagom med vatten eller?


Här om dagen frös jag som attans. Tappade upp vatten och under tiden gjorde jag massa annat för det är så drygt att bara vänta på uppfyllningen. När jag kom in och fick jag en chock haha. Tog av mig kläderna och kunde inte ens sätta mig utan att vattnet skvalpa över. Vet att det inte är ett tecken på att jag är tjock för det är jag inte, det är ett tecken på att jag kanske ska sitta och dryga ut tiden framför badkaret nästa gång .. Men skönt var det. Promise.

Like being wet, dont you?

En evig väntan.

Har tagit mitt kort, skickat iväg mitt brev & gjort min inbetalning. Nu är det bara vänta som gäller.

Den som väntar på något gott...

Bästa på länge.

.. : Så du vet inte vad du ska göra i helgen?
Jag: Nej, jag får se.
.. : Vad ska din pojkvän göra då?
Jag: haha, genomskinligt,  nej jag har ingen pojkvän haha.

On my knees.

Kanske kan misstolka hur jag tjänar mina pengar .. HMM!


Killar är lättare att umgås med.

Jag har alltid varit tjejen som föredragit att vara med killarna framför tjejerna. Fast nu när man blivit äldre har man såklart några tjejkompisar som är så sjukt underbara och dom funkar, nog mest för dom också tycker likadant. Dom föredrar killar framför tjejer.

Idag placerades jag i Bageriet och där var enbart killar, hela dagen har flugit förbi bara för att jag har skrattat och snackat hela dagen. Fast jag kan tro allting handlar om vem som har linjen bredvid. Nu hade jag tur att ha en mucho trevlig kille bredvid som jag snacka med hela dagen.

Sen att jag var ensam tjej gjorde väl mycket, för ja .... Sen fick jag höra mycket bra ord om hur duktig jag var och att jag lärde mig snabbt för många andra har lärt sig på längre tid. Jag lärde mig redan direkt. Jag kände mig super, även om jag hade lättaste linjen. Tror ända problem jag haft där hade varit dom tunga säckarna men de är inget för mig då jag är tjej och inte kan lyfta så tungt ;P Kan hålla mig till mina pepparkakor för dom är jag kung på att baka. Yeah!

Time to be pretty and then ..

Wont leave you empty.

Here's another pic from the woods. Enjoy!

Jag gillar inte att vara naken.

Då kommer alltid frågan. "Hur gör du när du har sex?" Ja jo men jag är väl inte mongo, jag klär väl av mig mina kläder precis som alla andra? Men kom faktiskt på en bra 'kontring' eller va man ska säga 'Det är något jag står ut med för att göra för något annat jag gillar'. Typ eller något.

Nothing but the naked truth.

Torsdagen 14 Oktober.

Elva dagar kvar till stor lönen trillar in på kontot, cant wait! Ja och sen godmorgon, uppe tidigt idag igen. Känns som det blir segare och segare att gå upp, sånt gillas inte. Men jag är snart på G igen hoppas jag, om inget annat blir jag pigg när jag går ut och skrapar rutorna.

Nu öppna en hustler och äta frukost, klä på mig överdelar och sen ut i kylan. Efter det slita och ha mig i bageriet, fortfarande lite nervös. Wääääh. Dom kan ju iallafall inte sätta mig själv då blir ju kakorna helt jävla fel för jag har ju aldrig varit där förut. Nåväl, there lost not mine :P Om det händer något kul så återberättar jag väl det när jag är hemma igen. Tills dess, ha en helt underbar dag!

Edit: Så mycket för att skrapa rutorna, det är ju 8,3 plus grader. Kunde sovit en kvart längre -.-'

Take a step from the safe zone and try new things.

Godnatt.

Time to crawl back to bed and sleep for a few hours.

Man kan gå tillbaka igen.

Ni vet när man inte hittar en grej, även fast man letat på ett ställe redan så går man tillbaka dit igen. Kanske har man turen att hitta de då kanske inte. Samma är det med annat, bara för man en gång inte hitta det så kan man kanske göra det en annan gång.. eller inte. Spela roll man kan gå tillbaka ändå (;

All because its fun.

Kvällsning.

Jaha då ska jag gå och göra vid min mat som jag ska ha med till jobbet. Efter det ska jag inta sängen igen. Kolla Las Vegas, dregla över Josh Duhamel och sen dra till drömmarnas land och sova x antal timmar tills man ska upp och slita lite igen.

Wish me luck till min nya placering.

Då bölade jag också.

can feel the pain even if it was a long time ago ..

Mc Dreamy.

Såg jag första gången för typ 4år sedan. Åh han är snygg. Sen har man varit fast på det stället så mycket pga honom. Han påminner mig om någons storebror plus Anders Svensson, kan det bli annat än gott då? Fast det kanske är Svensson-looken som man dras till mest. Men han är ju lagom yum. Fast en total fantasi .. mmmmmm ^^,

I've got my McSteamy as well but I wont tell.

Thumbs up!

Min kontakt på MP ringde mig och sa att det fanns en plats i bageriet imorgon, så kl 6.00 börjar jag jobba och då ska jag leka bagare. Inte för att jag är jätte taggad på att vara där för jag tycker det är läskig, det är nytt men samtidigt så ser jag det som en fördel. För om man testar på och får va med om det mesta så blir man kanske vald oftare för att det är så mycket man kan.. Ja ni förstår vad jag menar eller så gör ni inte. Jag är glad att jag fick veta detta idag och inte blev inringd trött som ett as imorgonbitti! (: 
 
Open your mouth if you're gonna have a chance to get what you want.

Tappar upp vatten först.

Varmt, väldigt varmt vatten ska få värma min frusna nakna kropp. Om man skulle skumma till det lite, nej jag orkar inte. När värmen har gått från huden till hjärnan och gett mig värme från topp till tå. Då ska jag ställa mig och laga mat, innan dess. NADA. Måste få bort frusenheten först! Hate it. Lets get naked.

It was all just a dream, was the dream better?

Ett varmt bad?

Jag fryser som vanligt. Är dö hungrig. Slåss om vilket som ska tillfredsställas först. På tal om tillfredställning, om mina egna händer kan ge en skön känsla så måste det bevisa hur mycket det egentligen behövs. Om man skulle kanske?

Och över till ett annat skulle. Har en stor jävla lust att beställa tatueringstid till nästa månad. Fylla i min typ 2år & 9månader gamla tatuering kanske skulle sitta på sin plats, eller? Är sugen på nytt men först måste den gamla fyllas i , inget snack om saken. Man går inte från något oklart till något nytt, om man inte..... och där slutar jag.

If you were the sun, I never want the night to come.

Ledsen i ögat.

Det är sånt här som är nackdelen med att vara via MP, att man kan inte planera mycket. Trodde dock (vilket inte är tillåtet då man aldrig vet) att jag skulle jobba FM hela veckan så därför har jag planer imorgon em vilket dels innehåller fotografi till körkortet för mina papper kom och det är ända som ska fixas sen äntligen får jag mitt nya körkort och grejs. Så var tvungen att byta bort min EM mot ledighet eller att dom ringer in mig imorgonbitti det vet jag inte. Kan hålla tummarna även om jag imorgon om dom ringer kommer dö men men smällar man får ta. Kan inte förstå att jag My Svensson väljer bort en eftermiddag mot en förmiddag men ibland måste man väl. Vill inte ha några synpunkter på att kortet kan tas en annan dag, jag har gjort valet att göra det imorgon för att få det gjort för mitt ID kort går ut om två veckor och jag har alltid så ont om tid. osv osv osv.

I will speak for myself.

Onsdagen 13 Oktober.

Godmorgon.
Idag har varit en ännu tidigare morgon än igår fast denna var lite mer påtvingad än igår. Jag ska liksom köra mot jobb alldeles strax, igår gick jag upp kvart i fem bara för jag var pigg. Kan lova att jag var lagom opigg imorse. Gick dock o la mig riktigt tidigt för att vara mig. Vaknade till o trodde kl var fyra eller något men nejdå då var den bara halv två, sånt gillas!
 
Nåväl ska göra mig klar & redo för att köra bil nu, ha en bra dag allesammans.
 
Work hard to get what you need.

Min tjofräs.


Kvittar om den är rostig. Jag skäms mer av att köra lillebrors orostiga Volvo än min älskade tjofräs, bara för att det är en fjuttig Volvo. Tjofräs är min bästa motordrivna vän vill jag lova. Den tar mig dit jag vill när ingen annan gör. Fort går det också. Team work.

Smart Alternativ, Annars Bråk.

Din blogg roar.

DENNA BLOGG, är i princip den enda blogg som jag läser ut över min egen, anledningen är för att den roar oftast. Och ja, jag läser min egen. Av ett par anledningar, men ni behöver inte veta. Räcker med att ni tror jag är ego eller bara bra konstig. Dont care.

Im not sorry for who I am,

Take it or leave it.

My eyes.


Cant keep them open, so one quick power nap? Waah, kommer somna vilket fall. Så det låter bättre om jag tillåter mig själv än om jag gör det mot min vilja (;

update: Blev ingen Powernap, jag stod emot. Jag startade musiken och gick igenom bilder från datorn som ska framkallas inom snar framtid, behöver dock fler fina bilder. Fotosession snart igen I think (;

Close your eyes, give me your hand darling.

Cant get it out of my head.

Ju mer man försöker sluta med något, desstu mer är det all in your face. Mina tankar är all over och jag kan inte få stop på det. Bla bla bla bla...

Cant stop thinking 'bout it, trying to get it of my mind.

Grattis på födelsedagen sötfia!


"Jag går nog inte i sönder".

Har haft scenen i mitt huvud på tok för mycket idag, vad är det frågan om vill jag fråga. Jag tror att jag gillade det, att jag vill ha mer av det men så blir det nog inte.

In my head, and it should stay there.

Det bästa med en pojkvän.

När jag stod där ute och inte var bästavän med isskrapan så insåg jag höjdpunkten, det bästa, med att ha en pojkvän. Man hade en vandrande isskrapa då man själv slapp skrapa rutorna för han gjorde de jobbet. Åååh nu denna morgon saknar jag att ha en pojkvän, någon som vill vara honom imorgonbitti? *blinkblink* Lovar att jag kan bjuda på lite rostade mackor för besväret (;

Dont fake, the real deal is much better.

Frukost.

Dagens viktigaste måltid. Måltiden som får dagen att gå. En stadig frukost är viktigt. And so on and so on. Sitter faktiskt här med en ordentlig frukost i form av äggröra & vita bönor, näst intill en engelskfrukost fast utan brödet & baconen. Orkar inte hur mycket som helst (;

Om en stund ska bilen startas & rutorna skrapas. Får nog köra hemifrån lite tidigare då jag ska köra lillebrushans volvo plus att det är minus grader. Vet inte riktigt hur det kommer gå då jag aldrig kört hans bil men vinter väg lag fick jag vara med om förra året när jag va ute o körde i snöoväder som heter duga. Bara för att ...

Well time will heal all the pain that keeps me in the past.

Me like.

Därför att jag gillar mitt porslinsansikte! (;

Tisdagen 12 Oktober.

Vad som hänt med min sömn vet jag inte. Är iallafall riktigt pigg nu för jag har sovit så dåligt inatt. Eller bra, jag kan inte sätta fingret på det. Natten har dessutom varat i all evighet känns det som, något mer att gilla kanske. Huvudet spränger och jag gillar det inte alls. Förstår inte hur jag överlevde sommaren med konstant huvudvärk i typ 6 veckor. Detta är små potatis om man jämför och jag håller på att dö. Wääh.

When you cant sleep, why stay in bed and get tired all over?

Skogstomte, okej.


Denna har jag inte på FB så tänkte ni kunde få se den. Ännu en 'Skogstomte'-bild som Reimers så fint sa. Fast ja, bilder blir finare i naturen så då tar jag väl och är skogstomte. Fine. Nu ska jag krypa ner under täcket. Natti.

It can be to late one day. So before its to late, go for it.

Kvällen, redan här.

Magen dummar sig igen, är hungrig hela tiden tills jag får mat då går det inte ner. Vilket moget beteende. Men ska nog tvångsmata dig din biiiiiip! ^^,  Men först en dusch, sen mat, sen fixa mat till imorgon och sen kolla lite csi miami följt av denna serien:


Sen blir det väl sova tidigt då jag ska upp runt 5 halv 6 för sen kallar jobbet på mig. Det är en bra motivation att ha något att se framemot så att man inte bara går runt och lever på nuet utan faktiskt har något in planerat att göra också. Vilket jag har. Got to work baby!

Im saving, not myself but money so that I can go away for a while.


Måndagen 11 Oktober.

Det trycker fortfarande. Legat i sängen mest hela dagen. En tidig morgon väntas, åter till jobb. Ångest på att skrapa rutor redan kanske? Fast det har jag väntat mig eftersom Hlm's borna gjort det redan förra veckan eller så.

Sen är bilderna äntligen signade och dom flesta har åkt upp på FB. Ni som inte har mig som vän där kommer troligen få se ett antal bilder ni också, för dom kommer garanterat upp här med. För jag gillar dom, dom är väldigt fina! (:

Hearing something that kills you inside. And having to act like you're fine.

Det trycker.

Huvudet bultar och mitt älskade illamående vill aldrig lämna mig. Det är tur att man slipper känna sig ensam såhär i den mörka höstkvällen. Det är ju något att va glad över. Men det är något annat som trycker också, men jag kan fortfarande inte sätta fingret på det. Det är därför jag lämnas sömnlös. Vilket jag kommer bli även denna natt. Så nu ska jag underhålla mig med Cougar town, dricka vatten och hoppas att den fysiska smärtan lättar på trycket.

I rather feel pain than nothing at all.

Smakprov från gårdagen.

Detta är gårdagens bästa bild tycker jag. Så mycket gilla!! (:

Fotosession 23/9-10.

Här kommer bilder ifrån min & Jez första fotosession runt i byn. Blev inte så mycket denna rundan men rundan igår blev påtok för mycket, fortf inte blivit klar med alla bilder än . PUH! Well here the pics are:


Började med att vi skulle hitta "parkeringsplats", körde in på en grusväg och ångra oss snabbt, sen skulle jag försöka vända tillbaka. Jag trodde jag skulle dö, Jez springer ut och fotar. Helt plötsligt hör jag hennes skrik, jag trodde en bil kom och fick panne vänder mig om och där kommer en häst & "vagn" så körde ner på den lilla vägen snabbt och sen vände vi rätt bilen och körde utåt mot vägen igen. Hittade en "ficka" där bilen fick stå och vi gick på vår lilla rund tur.





(Dom små bilderna kan ni klicka upp till större stl.)

Smile for the camera ..

Söndag.

Sovit riktigt riktigt dåligt inatt. Underhållt mig med Despan och lite Cougar town. Haft en sovkompis som inte vaknade av alla gånger hennes mobil ringde. Tillslut kom vi upp. Jag har fortsatt med mina bilder, går slowmo så pausar en stund. Inväntar middag iform av kyckling, pommes & beasås. YUM! skriker magen.. Annars är det ganska tyst.

Just another sunday with no plans, just relax.

Ny profil bild på FB.


Söndagen 10 Oktober.

Att folk kan göra en så besviken. Men snälla kom inte och mjäka när du fått sova av dig för det är försent då. Blir lagom irriterad.

I've been quiet today.

Finns en kort anledning till det. Varit upptagen!

I längre drag så har jag varit med Jez och vi har varit på äventyr, drog iväg med rost-daggen och totalt körde slut honom. Kopplingen gick sönder när vi hade ett ställe kvar sen skulle vi inta ICA och handla gottis och spendera kvällen hos mig. Nåväl nu är jag busy och signera bilder så på återseende med lite pics från dagen.

Come on and pose baby.

Kan man frysa mer eller?

Åh! Jez har varit här i nu en halv timmes tid typ och försökt få liv i mig. Jag vill bara dra täcket över huvudet. Mitt projekt vända tillbaka dygnet går inte så bra. Jag är sjukt trött, fryser som aldrig förr fast jag har långarmad tröja plus en tjocktröja över det. Jag mår illa, men går troligen över efter maten.

It doesnt look good.

Åldersgräns på att dansa?

En random kille började dansa med mig sist jag var ute.
Jag: Jag kan inte dansa.
Han: Inte jag heller.
Så tar han mina händer och svingar runt mig.
Jag: Ursäkta om jag frågar men hur gammal är du?

Age is just a number, but guys grow up so slow so you want an older one.

Going to sleep.

Kom hem, mobilen ringde. Jez kom ut för en ciggeluring och jag piggnade till av friskluften. FCUK. Tog och släppte ut pälski direkt jag kom in. Men nu börjar ögonen tröttas ut igen. GOTT! Så ska bege mig i säng och förhoppningsvis sova lite. Natti! (:


Lördagen 9 Oktober.

Spenderade min fredagkväll hos Fraajd. Vi hade fredagsmys med tacos & idol. Faktiskt även mitt första idol avsnitt detta året, applåd. Krängde godis & chips. Kollade någon kriminalserie som jag somnade till. Senare gav jag mig hemåt därför att jag kände att det var dags, passa på när ögonen inte va för trötta.


Undrar dock vad för människor som får körkort. Påvägen till Östra så körde jag efter en bil på "omkörningsfältet" , bilen bakom hade tydligen bråttom för han skulle köra om mig på fel sida samtidigt som bilen framför körde till sidan för att släppa förbi mig. IDDI!!! En bit senare skulle jag köra om en lastbil och en bil bara kör rätt ut framför mig, jag bländar till med helljuset för att visa att det inte var okej, ser fingret i rutan och ger det tillbaka.

I am bad ass, dont mess with the Maaz .

Nu var det bättre.


Så efter lite fix så blev jag väl nöjd och ser inte ful skrivet i pannan längre. Feels good. Nu ska jag packa ut mig själv i bilen och köra mot min destination så blir det fredagsmys med kränge, underbart sällskap, idol osv osv (: Gotta love that!

Beautiful from the inside and out.

Idag är jag ful.

Om man kan ha dagar när man är så snygg att man i princip vill hångla upp sig själv så borde man också ha dagar då man vill dra täcket över huvudet igen pga att man är så ful. Ingenting hjälper, det är synen det är fel på. Glasögon? Ny spegel. Nytt ansikte? Jag vet inte idag är jag bara bra ful(are än annars).

I take work over you at anytime.

You can always dream.

What you don't have in real life, you can always dream about at night.

ca 3h senare.

Så nu har jag iallafall fått sova lite. Kallar det nog mest för powernap ska jag säga. Är ruskit trött och hoppas innerligt att jag kan hålla mig vaken på vägen hem sen inatt. Fast ja det kommer jag, jag musik & wäääo. Nu ska jag hoppa ner i badkaren och skvätta ner mig själv med lite vatten, fixa vid mig, köra o handla och grejs sen ska jag på fredagsmys. Its gonna be nice.

Think less and just do.

Tips ala mysaan.

Drick yoghurten som jag för tillfället gillar mest, så tänkte bara pass it on så att säga! (:

För Hilvide Jens!

Still no sleeeep. Kollat två Greys avsnitt, tänkt, tårar mer tänk och ingen sömn. Ett avsnitt GG, tänkt lite, tårar, ingen sömn. What am I going to do now? Ner i källaren och slänga tvätt i tvättmaskinen låter som en bra idé? Sen då, dricka coca cola från flaska, ut och dansa naken i vatten pölarna och hångla upp vägarbetarna. Ja ni kan ju själva gissa vad jag inte ska göra (tvätta då eller? hmf!)  Sick sick sick... Efter jag kommit upp från källaren ska jag återigen slänga kudden i huvudet och slänga benen om täcket, försöka krama sönder kudden tills jag somnar.

One more try for sleep.

I cant sleep.

I know who she is. And if she's going through her worse right now, I wanna go through it with her. She makes me happier then ... anything I've ever known. And if I can make her happy again, that is all I wanna do. That is all I wanna do for the rest of my life. - Mark ala Grey's.

That's what I want. Someone who will love me for who I am, even when Im not my best. Someone who will be there for me and isnt afraid to show it. But its just a dream cause as soon as a girl show the least of interest for a guy they just run away. I want a man, I real sexy man who will take me by storm. Thats what I need. Cant handle chicken, cause thats me. I need something more. Think what I need is to much though.

Oh I speak my mind once again.

And now its bedtime.

Even though I dont think I'll be able to sleep Im going to crawl into bed and watch Grey's Anatomy. Cry a little bit cause its always so much feeling in that show and Im always getting my face wet. So I'll crawl into bed now and hopefully I'll fall asleep asap as well!!

Need the sleep so I dont sleep all day and night.


Time to paint my nails.


Min dröm.

Det är att backpacka genom Asien, eller hela vida världen. Jag älskar att resa. Dock tänkte jag nog nu göra med en twist, att jag jobbar runt i hela världen istället. Så varför inte spara ihop pengar och va på resande fot ett år. Fatta hur jävla gött det hade varit. Jag vill!!!! men det kommer inte hända.

Im to chicken about it.

Vill göra en Katrin.

För jag tror att jag någon gång för längesen läste på hennes blogg att hon gjorde permanent hårborttagning sak. Det vill jag också göra för på vissa ställe borde det inte finnas hår. Aldrig någonsin i mina unga dar. Fritt ska det vara. Sen att folk säger att man är pedofil för att man gillar det lent för att små barn ser ut så kan kvitta. Dont like hair unless its on the head.

Plus. Tycker dom som tänker pedo för att man gillar hårlöst är dom som är konstiga. Jag tänker fräscht. Sen är det självklart upp till var och en. Jag inspekterar inte andra, men jag kan ändå säga vad jag föredrar.

Hair or no hair, that is the question.

En ängel på jorden.

Det är jag det. Om en liten stund ska jag köra lillebror till hans kompis ost. Nej alltså det är inte en låtsas kompis, hans vän kallas faktiskt så (: Nåväl, efter det ska jag kolla på Greys och låta mig själv somna på en blötkudde. För den serien får mig alltid att gråta, så känsloladdad!

Make your voice heard.


Fredagen 8 oktober.

Hemma från min sista natt på Gille. Men vem vet kanske kan bli mer? Om man har tur. Första veckan gick helt okej och nu andra veckan blev det en hel del sova bort dagarna DÄRFÖR kan jag tycka att det ska bli skönt att gå tillbaka till de normala skiften. Samtidigt tar jag gärna på mig nattpass igen om det skulle komma för att jag gillade det och man vänjer sig snabbt att jag sen förlorar vaken tid på dagtid kan spela mindre roll för det blir mer pengar i kassan ;D

Inatt har dock varit min segaste natt, var riktigt seg startad. Stod dock och asgarvade åt mig själv, alltså i huvudet inte på riktigt. Tänkte tillbaka till när jag halv sov på soffan och frågade Dess "varför ska inte du till skolan?" hennes svar "men MY?" ... just det, klockan va kvart i åtta på kvällen inte morgonen. Vid två? började jag väl vakna lite men segheten tog över stundvis. Klockan fem vaknade jag dock och nu kommer det va omöjligt att sova, funderar på att skita i att sova men då kanske jag somnar på fredagsmyset och det är inte okej så slänger i mig smörgåstårta & varm oboy och hoppas att det nockar ut mig, tvivlar dock starkt på det.

Ruskit trött idag.

Men är det konstigt när jag knappt varit vaken. Åt smörgåstårta för att fira papi som fyller år sen blev jag så trött på energi att jag sov lite till på soffan. Så just nu vill jag inte jobba, inte det minsta. Att vakna till kvart i åtta på soffan och tro att kl är åtta på morgonen och undra om inte Desiree skulle till skolan är ju lagom onormalt så nej jag hade hellre sovit. Men det kan jag inte. Sista natten nu sen har jag mitt vänta-tillbaka-dygnet-projekt att köra igång i helgen. Kommer inte bli lätt men måste göras. Aja. Ha en underbar kväll & natt.

When the night is sleepless then the day is wakeless.

Maaz.

Innan jobbet igår.

Långt ifrån okej.

"Sover gör man när man behöver det, och du behövde nog det idag"
- Pappas ord.


men att sova till halv sju är inte okej. Sitter här och har värsta pannen och bölig som jag är så gör jag nästan det också. Tröttheten slog ut mig. Medvetslös och ovetande om allt. Får sluta ha sexdrömmar så att jag går upp i normal tid. Aja. Sista natten nu då. Sen är det ledighet och nytt projekt på G. Vända tillbaka dygnet.

Jag är styv & vill ha närhet.

Jag vill bli omfamnad, känna fingrar genom håret. Pussar i nacken och fingertoppar längst mina armar. Känna andetaget mot örat när söta små viskningar når fram, utan att behöva svara. Vill känna närhet och closeness för en liten stund. Betydelsefullt.

Mer drama.

Intriger och snygga människor. Nu blir det frukost på sängen & OTH sen ska jag sova ett par timmar gånger x. Så bye for now and sleep tight or work hard!

Jag är inte hemlighetsstämplad.

För jag kan inte hålla saker inne. Så fort det gäller mig måste jag prata. Annars spricker jag. Andras hemligheter håller jag såklart jag är inte sån men, händer något i mitt liv måste jag få snacka om det. Mår jag dåligt så kommer det ut. Skriva är min terapi och utan den så blir jag knäpp. Huvudet blir så fullt att jag inte kan sova om nätterna, skriva lättar på trycket. DÄRFÖR.. Det är därför. Inget annat. Sen gillar jag som sagt kodat så ingen förstår vad jag menar ändå, bara det kommer ut är jag glad. BAHAPP!

Skriver inte för att tillfredsställa den bild ni vill ha av mig.

The break up.

Whatcha want from me med gråten i halsen och mascaran längst kinderna. Gasen i botten med "thanks for loving me - cause you're doing it perfectly" i högtalarna. Intala sig själv att 'Its me - Im a freak.' Totalt bottenskrap.

Torsdagen 7 Oktober.

Dagen tillägnad min pappa för idag fyller han år. GRATTIS! :D
He's my hero, the one I really adore.

Slitit mig från Miami.

Och begav mig till Beverly Hills istället. YUM! Såg dom tre första avsnitten från 90210 säsong 3 och jag gillar det så mycket. Drama är så bra när det är bakom tvrutan, datorskärmen and so on. Men det är också där det kan stanna. Nåväl, detta gjorde att jag aldrig fick powernapa något idag, jag kunde inte. Antingen för jag sov för länge eller för serien var oslitbar. I dont know. Typ en halv timme to take off iallafall.

Två med idag.

Har bara inatt och imorgonnatt kvar på mitt nattskift sen ska jag tillbaka till det vanliga igen. Vem vet finns kanske chans till mer natt? Hade jag inte tackat nej till. Inte alls.

Vad som dock kommer att bli svårt är väl att få tillbaka den normala dygnsrytmn för det saknar jag totalt idags läget. Är rädd att helgen inte räcker till och därför skämtade jag till det med att jag behövde tjänstledigt. Dock missförstådd.

Men det är jag van vid så jag fortsätter mitt race med kortskrivna meningar från huvudet och en hel del kodord. För ni ska inte förstå mig. Förståelsen ger jag min närhet ni kan leva med mig som ett mysterium. Nåväl, nu var det matlagning på schemat. Tja.

En tyst dag.

Därför att jag råkade sova en aning för länge. Därför att jag inte har några ord att säga. Därför att jag fortfarande är helt trött. Därför att jag nu ska laga mat , ta en dusch och bara chilla de sista timmarna fram till jobb. Därför därför därför.

Love what Im about to do.

(;

Min kärlek.

Det är du. Om man är ensam kan man alltid krypa ner till dig. Man kan alltid gosa och söka närhet. There's a reason I love you and the reason is you.


Onsdagen 6 Oktober.

Wääääo, nu är jag hemma från en natt på jobbet. Även fast jag tryckte i mig ett pille innan jag åkte till jobb (för Jez sa att det var lika bra), så fick jag en satans huvudvärk runt 5. Mådde illa, trodde migränen skulle komma tillbaka men icke. Nu ska jag ta en tablett till sen isäng. Eller först blir det frukost för jag är hungrig.

Jag har nog något att diskutera senare. Eller nej jag lägger ner. Men så att ni vet. Det jag skriver skrivs på energi & känsla så är det inte på topp så skrivs inget glatt. Jag gömmer mig inte bakom en fasad av rosa moln & skratt om jag inte känner så. Det är ju lika meningslöst som att fejka en orgasm. The end.

Gotta mig på jobbet.

Blir morötter & dippa med till första kaffepausen. YUM! Sen får jag äta en sleden macka om jag håller på att dö av hunger senare inatt. Ett steg närmare helgen och fredagsmys! (:


Vaaaarm.

Det blir man av att P.N'a vilket jag gjort vad jag ska för denna dag. Nu funderar jag skarpt på att skala morötter och dela i bitar och ha med dipp till jobbet och äta sånt gottis!!!! Vet inte, får se. Annars ska jag bre en macka också.

same same same but different same.

My short day.

Jez kom över, fixa & dona. Sen var det inte mer vi kunde göra. Kör om på lördag då vi har saker & mer tid. Åkte till byn, handlade ätbara saker till jobbet och sånt. Nu håller mami på med maten och jag ska ta en P-N efter det. Jobb snart, känns som tiden inte riktigt räcker till idag. Nåväl.


Oh lala.

Min mamma sa åt mig att inte ställa larmet på mobilen, att istället sova tills jag vaknade av mig själv. För det behövdes, men om jag inte var uppe till tre skulle hon komma in och väcka mig. Jotack, jag hade en så fett jävla go dröm som jag inte ens ville vakna ifrån. MM MM MM..

Nåväl, sen blev det dags att gå upp, nu ska jag vakna till liv med mina ögon. Fixa & dona sen ska jag träffa Jez en liten sväng innan det är dags för powernap & jobb igen.

Its time again.


För min mamma är bäst!

Hon är så underbart snäll mot mig för hon står vid spisen och lagar frukost till mig. Lite äggröra för att jag håller på att dö av hunger. Ja jag vet jag kan laga sånt själv men det var inte det jag ville ha ut utav detta inlägget. JAG VILL GE STJÄRNSTATUS TILL MIN MAMMA FÖR ATT HON ÄR SNÄLL!! ((:

Tisdagen 5 Oktober.

You dont get the whole picture, do you?

Its almost time.

En skön dusch, nagellacket är borttaget och väskan är halvt om halvt packad. Får köra inom Statoil och köpa mat påvägen till jobbet för det är inget jag har hemma at the moment. Snart take off.

Ångest.

Ingen energi alls. Det kommer senare I guess, men just nu är jag energilös som attans. Somnar hela tiden. Not good. Men nu ska jag fixa mat för det är något som behövs. Fyra timmar tills jag ska köra till jobb. Jippy!

Alltså shit.

Jag kommer inte kunna komma tillbaka till de normala jobbpassen på jobbet. För jag är helt död dagtid och på kvällen , lite mer mot natten, då kommer energin. Att sova på natten o vara pigg på dagen känns totalt omöjligt. Jag små dör lite här.

Måndagen 4 Oktober.

Det är kanelbullens dag idag, det firade jag med att äta en kanelbulle såklart (;

Vill ha närhet.

Fast jag är döds sliten. Fast jag fortfarande är bakis för vätskeintaget & matintaget inte varit tillräckligt stort. Ändå känner jag dragningskraft till närhet av en annan person. Alltid. Nåväl, sängen är en bra plats så nu beger jag mig dit och tillåter mig själv att sova om det skulle ske. Natti.

In i dimman, eller?


Gårdagen då.

Började med förfest hos André där singstaret kom fram lite också, inte jätte lätt att sjunga rätt med helt annan musik på ös volym haha. Tog tåget in vid tio. Natta mötte oss på tåget. Stinsen & Tapaz. Vandrade till Steakhouse och tillbaka. Stinsen & Tapaz igen, blev bjuden på skit äcklig shot men Kent fick tillbaka samma mög haha.

När det stängde ner skulle vi till Harrys, kom inte in. Drog till bakom och dansade lite. Snurrade på stången och dreglade över bartenderna med sönderslitna tröjor? Blev av med Pernilla & André medans jag, Lätti & Kent drog till Cardinal och dansade en massa. Uppraggad av random kille. Killarna spelade black jack eller vad det nu va. Sen blev jag hämtad av Lätti för Kent åkt ut.

Gick till knutan, väntade en evighet sen tog vi båten och turade. Kom tillbaka och väntade på tåget som gick runt 8. Så kan väl säga att kvällen var lagom galen men jag hade väldigt kul! Lets do it again some time.

Slappaste dagen denna veckan.

Sov länge. Kollade på CSI miami. Somnat om vart annat. Vätske på fyllning. Snabb snack med Jez. Mer CSI.

Yesterday Maaz.


Its safe to say,

that Im not up for ruff, hot sex today. All I need is drinks and food but feel sick.

Söndagen 3 Oktober.

Jag vågar inte logga in och kolla mitt konto, jag gjorde av med alldeles för mycket pengar igår .. Söndagsångest!

Time to party!!

Så jag har inte ork att sitta i mitt rum mer, jag får va klar nu. Plocka upp mat på vägen för jag har ont i magen så hungrig jag är. Tre slevar makaroner med ost fick jag innan då syrran gjort mat till sig & brushan. Den riktiga maten är inte klar på ett bra tag då dom inte ens börjat så kan inte vänta.

Förfest i Klippan sen drar vi vidare ut i stan och fortsätter ösa! Weeeeo. Trevlig helg (:

Haircut.

Såhär får det bli så länge.. Va tycks?(:

Goddag.

Måste ha mat innan jag sticker iväg idag, tur jag har en köttfärssås i skafferiet. Snabbt & Enkelt. Nu föna håret och klippa till luggen lite bättre. Ikväll är det all in som gäller, party like old times (:

Might be time for bed.

Klockan börjar bli mycket, jag är inte trött. Det är detta förbannade vända på dygnet saket som sitter i. Fast ja jag klagar inte, jag är jätte glad att jag får jobba natt, har ju en vecka kvar att se framemot sen är det tillbaka till vanliga vardagen och det är jag också glad över för kanske får tillbaka min dagsenergi då (; hähä..

We got along, we got along.
We got along until you did that.
Now all I want is just my stuff back.
Do you get that?
Let me repeat that.
I want my stuff back.

If I had you.

That would be the only thing I ever need.

For your entertainment.

Klippt till mig.

Behöver dock duscha och föna håret sen rättar jag till allt när benan har kommit rätt. Har dock bara kortat luggen lite då jag inte kunde ha den framme längre för den växt sig lite för lång (:

Just a dream.

Går hetast i bilen. Så jävla härlig. Love.

Written in the stars.

Har lagt upp den innan men den spelas just nu så lägger upp den igen.

My dirty little secret.

You're the only one who has to know.
I'll keep you my dirty little secret.
Dont tell anyone, or you'll be just another regret.
Hope that you can keep it,
My dirty little secret.

Lördagen 2 Oktober.

Fick precis en klump i magen. Det är obehag. Ack jävla huvud håll käften & lämna mig ifred. Jag klarar detta. Det kommer att gå sååååå bra. Bara sluta tänka. Puh.


Och sen något helt annat, har många gånger sagt när jag kollat tillbaka på bilder med mig i löshåret. Aldrig igen, alltså det såg för hemskt ut. Jag kommer aldrig sätta sånt skit i mitt hår igen. Aldrig. Naturligt får det va även om mitt hår är totalt livlöst & tunt ..


Utgång med tjejerna och fira min 21års dag! (;

Att komma tillbaka.

Det är det bästa som finns. Jag vet vad jag snackar om. Var väl lagom trött på mitt liv där ett tag, alltså inte deprimerad trött utan mest för att jag alltid var i samma sits gällande kompisar & killar. Fast jag var alltid singeln i gänget vilket blev tröttsamt. Jag ville väl ha vad dom hade. Så lagom trött på mitt singel liv så att säga. Att inte ha något stadigt och känna sig utanför.

Jag fick som jag ville där ett tag, kände som dom gjorde. Eller vad jag skulle gissa iallafall. Sen efteråt. Visst ett slag i magen av all fakta och 'ignoritet'. Men efteråt när jag accepterade att jag var singel, ja herre jävlar! Älska livet till max. Jag vill säga att jag har Nathalie att tacka för väldigt mycket för hon har varit väldigt bra för mig, en energigivare till max. Hon har gett mig spontanhet, glädje och en enorm vänskap som jag värdesätter något fruktansvärt mycket. Jag sa till henne att det bästa med att bli singel var vänskapen jag fått med henne. Det är sant.

Nåväl, hur jag sett på saken är som följande. Jag var trött på att vara singel och behövde helt enkelt en paus ifrån det, jag behövde andas och samla energi. Jag fick vad jag behövde för att komma tillbaka till mitt gamla jag med en förbättring.

Taggar inför imorgon.

Fast så himla taggad är jag inte, vill ju inte överdriva. Dock håller jag på att tvätta så att man kan få lite rena kläder, har inte råd att köra och handla nytt varje helg för att jag inte orkat tvätta :P Håller på att städa rummet också. Vilket betyder lägga in tvätten i garderoben och plocka undan massa kassar som slängts överrallt. Tänkte ta in zumbat på rummet sen, bättre plats här och ingen lampa att krocka med ;P

COME ON.

Fredags godis.

Lagt upp bilden förut men har nu ökat färgerna så bilden blev bättre (:

Jag har aldrig..

.. Hoppat ut genom ett fönster på andra våningen för att se om jag klarade det, ifall att det någon gång skulle börja brinna och jag var tvungen att hoppa ut.

.. Blivit i slängd i en pool med kläderna på, gått hem och bytat om, kommit tillbaka och blivit i slängd med kläderna på IGEN.

.. Kört bil i över 200km/h.

.. Medvetet lämnat ut fel nummer för att bli av med personen i fråga.

.. Känt mig tvungen att prata med någon på krogen för att personen bjudit mig på dricka.

.. Sökt jobb i en bar på fyllan.

.. Varit i catfight med en totalt främmande tjej.

.. Varit ute & festat utan att spendera en endaste krona.

.. Blivit speedad på coca cola.

Väggen mellan älska & hata.

'Dom' säger att det är väldigt tunt mellan älska och hata. Någon man en gång älskat kan man börja hata. Själv så är jag inte en sådan person som går runt och hatar folk. Hat är för starkt för mig. Visst kan jag säga att jag hatar vissa saker men det är nog mest bara ett uttryck och inte så mycket mening i dom orden.

Jag ogillar ofta inte andra människor iheller. Fast det finns faktiskt två personer som jag verkligen inte tycker om. Två personer som har lämnat ett så stort svek. Den ena har gett ett osynligt ärr som fortfarande inte läkt, tiden läker inte alla sår och det du en gång gjorde kommer jag aldrig att förlåta. Orden kan fortfarande eka i mitt huvud och sådant säger man inte till en annan människa. Speciellt inte till någon som inte förtjänar det. Den andra personen har visat en så stor feghet att jag blivit så anti fega människor så att det finns inte. Har nog faktiskt aldrig irreterat mig på en person så mycket förut. Så det finns två personer som jag faktiskt inte tycker om, fast fortfarande om jag ser dom lägger jag in en falsk fasad och spelar oberörd. Som inget. För det är precis vad dom är, inget.
Jag ogillar respektlösa människor.

This is my words.

Leker med mig själv.

Äh jag vet inte. Något blev det, fasen inte bra. Trött fortf. Men senare blir det zumba med Jez. Nu vill jag dock bara slänga på mig sängen igen. Måste tvätta också, utgång imorgon och alla kläder ligger på golvet & i tvättkorgen, illa pinkat detta.


Utvilad?

Tycker att det borde jag verkligen vara för jag sov till nästan halv fyra idag. HALV FYRA!!! :O  Visst jag antar väl att det inte är så farligt med tanke på att jag har jobbat natt hela veckan och fått dåligt med sömn, gått & lagt mig sent alla dagar osv osv.

Tacka fan för att jag sa till Pernilla att utgången nog passade bäst imorgon, känner verkligen så nu.

Crawl into bed.

and when I wake up its friday and I got stuff to do..

Blowjob på jobbet.

Och jag fick det i ögat och överallt..

Fredagen 1 Oktober.

Godmorgon!! Nu är helgen här, fast jag ska sova några timmar först innan det räknas för min del. För jag är fortf inställd på torsdag (; Nåväl. Dagen har gått hyfsat, allting har strulat och kakuppehåll efter kakuppehåll men tiden gick ändå någorlunda snabbt plus att jag sluta klockan 6 det var en himla lättnad!!! (:

Tycker ni är elaka som inte ställer frågor, är jag så ointressant eller säger jag så mycket att ni inget vill veta för ni redan vet allt? :O    Wääääo.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0