Måndagen 31 Oktober.

Jag har börjat läsa igen. Jag har ju så otroligt mycket böcker och köpte ju dessutom nya böcker i helgen så dags att läsa lite. Super mysigt i sängen med mina 100x70 kuddar bakom ryggen också. Hann läsa 306 sidor igår innan det var dags att sova. Nu vill jag hem och läsa ut boken, sjukt spännande. 
 

Lördagen 29 Oktober.

Igår efter jobbet hämtade jag hem pizza och chillade framför tvn. Idag har jag varit ute och känt hösten. Skulle dessutom gå iväg och kolla böcker åt syrran, men jag kom därifrån med elva böcker till mig själv istället haha. 
 

Torsdagen 27 Oktober.

Blev inte så mycket gjort för mig idag. Jag orkade inte ta mig ut bland folk utan har hållit mig hemma under dagen. Sen var jag iväg på innebandyträning , hann med 1h40min innan vi avslutade. Lagom svett och roligt var det. 
 
Snart dags att gå och lägga mig. Sista arbetsdagen för veckan görs imorgon, sen är det helg :) 

Onsdagen 26 Oktober.

Idag efter jobbet har jag tagit hand om tvätten och resten av kvällen blir det tvserien scandal som underhåller mig. Imorgon är jag ledig och då blir det nog lite shopping i stan sen ska jag iväg på innebandyträning på kvällen. Wohoo. 
 
Älskar min tavla som anlände förra veckan. 

Tisdagen 25 Oktober.

Mitt liv är lite av ett moment 22. Jag menar att saker jag behöver är också saker jag inte ger mig själv av olika anledningar. Tex, tror jag inte att jag kommer känna mig helt hel igen innan jag får dela mitt liv med någon igen, samtidigt som jag inte vågar ge mig de då jag inte vill bo kvar här för alltid. Jag vill flytta hem till Skåne för att bo närmare min familj, men jag trivs med mitt jobb och mina vänner och min lägenhet här uppe vilket gör att jag än inte tagit tag i de där med leta nytt jobb och ny lägenhet.
 

Måndagen 24 Oktober.

Idag har tiden gått ganska snabbt på jobbet. Efter jobbet tog jag mig till gymmet och körde en timme zumba. Även här kände jag mig så jäkla stel, sjukt imponerad på hon som höll i det för hon var så sjukt rörlig OCH gravid. Men jag tycker väl att jag kan svänga på höfterna ibland, men jag antar de är om jag koncentrerar mig på de. Ska jag fokusera på att komma i takt och göra som hon så hinner jag inte riktigt göra grejerna så mjukt som jag önskade. Så jag kände mig osexig som fan, men det gör ingenting jag blev sjukt svett och fick tränat. Trots allt därför jag går dit, inte för att känna mig sexig ;) 
 
Ska snart göra spagetti och köttfärssås så jag får matlåda med mig till jobbet imorgon. Dock sjukt sugen på donken, men då jag inte har bil så får jag ingen skräpmat. Kanske är bra ändå. Vill ju snarare ner i vikt än upp ;) 

Söndagen 23 Oktober.

Igår när jag gick från jobbet slogs jag av hur mörkt det blivit här uppe. Jag menar klockan var trots allt bara halv sju när bilderna togs. 
 
 
Ikväll roar jag mig med Youtube klipp. Ligger på soffan och skrattar till tårar precis som jag gjorde igår. Känner att detta är precis vad jag behöver. Skratta så tårarna rinner i hela ansiktet, sjukt härlig känsla faktiskt. 

Lördagen 22 Oktober.

Håret är mycket fräschare nu när de slitna blivit bortklippt och färgen är lite kallare. Ska bara vänja mig vid att det är kort :) 
 

Fredagen 21 Oktober.

Jag jinxade igen. Jag sov jätte dåligt inatt trots att jag tränade igår. Jag vet inte vad mina drömmar gör, men jag vaknar upp flera gånger på nätterna och känner mig as stressad. Så imorse när larmet ringde så fattade jag ingenting. Jag bara ska jag jobba idag? Nej. Sen när det slog mig att jag skulle till frisören så blev jag lite mer människa. Snoozade typ tio minuter sen gick jag upp. 
 
Nu sitter jag med färg i hårbotten, får se hur det slutar men håret är lite kortare nu iaf. To be continued.. 

Torsdagen 20 Oktober.

Jaha idag har haft en lite bättre dag på jobbet, inte lika tungt. Jag vet att mycket med ens liv har med inställning att göra,  men jag har aldrig varit en person som lyckas vinna över mitt tänkande. Aldrig. Men jag ska försöka för livet blir bra mycket bättre. 
 
Efter jobbet gick jag, Fredrik och Bata i samlad trupp till innebandyträningen och även om vi kom efter stängning på jobbet så hann vi spela en timme. Bra. Inser hur jäkla otränad man är när man blir så jäkla trött så fort man rör sig haha. Men det är väl bra att trötta ut sig också. Jag sover ju mycket bättre på nätterna efter jag tränat. Blir liksom mer avslappnad på något sätt. 
 
Trots ledig dag imorgon så måste jag ställa larmet. För imorgon ska jag ju till frisören. Spännande att se resultatet då jag inte själv vet hur jag vill göra. Men därför går jag dit, för att få hjälp av ett proffs ;) 
 
Nej nu har jag suttit på golvet tillräckligt länge. Dags att klä av sig och duscha av sig all svett. Godnatt alles! 

...

".. .  Och kunde du förundras i ditt hjärta över vardagens mirakel, skulle din smärta inte verka mindre fantastisk än din glädje; Och du skulle acceptera hjärtats årstider, såsom du alltid har accepterat de årstider som sveper över dina åkrar. Och med upphöjt lugn skulle du se igenom din sorgs vintrar. "
- Kahlil Gibran 

Onsdagen 19 Oktober.

Dessa två senaste dagarna på jobbet har jag känt att jag aldrig vill jobba med människor igen. Sen inser jag att jag inte vet vad jag skulle göra om jag slutade jobba med människor, det är ju typ det jag är bra på. 
 
Annars är det ganska tomt här. Kvällsveckorna innebär bara jobba och sova i princip. Men imorgon är det iaf innebandy efter jobbet :) 

Tisdagen 18 Oktober.

Idag har varit en ganska tung dag på jobbet. Massor med ärenden som tryckte ner mig och fick mig allmänt less, men det hinner jag glömma och släppa till imorgon. 
 
Hann med en tjugo minuters promenad med teamet under vårt teammöte, allt för att motionera mer nu när en tävling är igång på  jobbet. Ja och så för att må bättre såklart. Sen tog jag och promenerade hem från jobbet med sällskap av Fredrik så känner mig nöjd med dagens aktivitet. Blir ju inte mycket av den varan denna vecka, men har iaf bestämt mig för att köra innebandy på torsdag trots jag jobbar stängning. Hinner väl vara med en stund iaf. Bättre än inget och förra veckan var skit rolig. 
 
Nej nu blir det mysa ner mig bland alla mina kuddar i sängen och titta på tv en stund innan jag ska sova. 
 

Måndagen 17 Oktober.

Ja här har det inte hänt så jätte mycket. Helgen har varit lugn och jag tog tillfället i akt och städade både badrummet och köket grundligt. 
 
Denna arbetsvecka kommer bli lång då det både är stängning och helgpass. Är ledig på fredag och då ska jag klippa och färga håret. Ännu inte bestämt vad jag ska göra, men jag ber frisören om hjälp :) 
 

Fredagen 14 Oktober.

Då var sista arbetsdagen klar och jag tar helg. Köpt med mig dipp och blomkål, så det är jag och de ikväll. Och lite läsk och tv. 
 
Sen om inget roligare händer blir det storstädning av lägenheten i helgen. Kan behövas, men det är ju inte kul direkt haha. 

Torsdagen 13 Oktober.

Dags att säga godnatt. Arbetsdagen har rullat på, ingenting speciellt som hänt idag, förutom att en kund kallade mig både madam och lilla gumman i samma mening när hon skulle tacka för min hjälp. Kände mig alltså både gammal och ung på samma gång. Haha. 
 
Jag ställde in zumban idag då jag kände att mina ben inte skulle klara både de träningspasset och innebandy. Kände att jag fick välja och innebandyn gick före faktiskt. Känns inte dåligt heller, jag har precis börjat och ett pass per dag räcker gott och väl. Så inget dåligt samvete, får köra zumba om två veckor istället för nästa vecka har jag stängning och då går det inte matcha med passen. Men det är okej. 
 
Hade iallafall skit roligt på innebandyn kväll, fick massa skrattanfall och ja det var allmänt bra och jag kände mig bara så himla glad. Tack för de!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och ta mig till drömmarnas land. Sista arbetspasset för veckan görs imorgon, sen är det helg :)  tummen upp! 
 

Se glaset som halv fullt.

Du har ett val att se glaset som halv tomt eller halv fullt, jag väljer att se det halv fullt. Livet blir genast lite bättre och du känner dig typ såhär.
 
Always look on the bright side of life 🎵

Onsdagen 12 Oktober.

Efter några timmar på jobbet fick jag träningsvärk i vaderna och det har bara blivit värre ikväll haha. Aja det är väl bra på ett sätt. Lär nog få avboka zumban imorgon och bara köra innebandyn för jag får inte strunta i den träningen igen. Missat för många gånger känns det som. 
 
På lunchen gick halva teamet och lunchade tillsammans, de va trevligt tycker jag. Enda nackdelen vad kryddningen som jag inte alls gilla. Jag är nog mer salt och peppar kind of person. Alla andra märkliga kryddor kan lämnas utanför. Men de va trevligt sällskap iallafall, man ska ju se glaset som halv fullt. 
 
Kvällen avrundas med huvudvärk och jag ska väl försöka få i mig någon mat. Godkväll! 

Idag blev det träning.

En uppdatering efter dansen. Kan erkänna att när vi började ta vissa steg och man skulle lägga till armar och rörelser tänkte jag "vad har jag gett mig in på min kropp vill ju inte alls hänga med", men efter ett tag släppte jag dom tankarna och gjorde så bra jag kunde. Sen slog jag ett öga runt och såg hur mjuka fina rörelser de andra gjorde så tittade jag på mig själv och de kände som jag stod där och gjorde robotdans av något slag haha. 
 
Nej men de gick nog ganska bra även om mina rörelser var något stelare än alla andras men tror de blir bättre om man varit med några gånger och får in de olika momenten. Nu skulle jag bara försöka hänga med på de olika stegen hehe. 
 
Hade skit kul och insåg att jag nog fan hade leende på läpparna genom hela passet på 60 minuter. Skit kul verkligen. Man tränar och man tänker inte ens på det. 
 
Får väl se hur jäkla duktig jag är på torsdag då, har bokat in mig på Zumba, men det är med aerobics också. Känns som de också kommer va en utmaning för mig, men det är väl lite de som är poängen också. 
 
Nu skriker magen på mat så får väl fixa något att äta. Sen blir det inte så mycket mer gjort idag.

Tisdagen 11 Oktober.

Kände att jag behövde en förändring här också så igår tog jag och uppdaterade utseendet på bloggen. Kommer väl justera lite snart igen, men detta är bättre än förut så jag slipper se dåtiden varje gång jag öppnar upp sidan. Hit the refresh button typ. 
 
Imorse var som alla andra morgnar, jag ville inte gå ur sängen. Var så jäkla trött, visst somnade kanske vid halv ett men det känns som det inte spelar någon roll när jag lägger mig, går jag upp innan tio är jag inte människa haha. 
 
6 timmar kvar av arbetsdagen sen går jag ju och dansar afrodans på gymmet. Blir nog kul. Och svettigt. Och roligt. Och ansträngande. Har faktiskt ingen aning vad som väntar, aldrig ens sett hur den dansstil går till så de ska ju bli spännande :) 

Måste sluta jinxa.

Eller är det universums sätt att visa mig att träning inte är något för mig ;) jag skrev ju tidigare att jag skulle på Zumba, enda som skulle hindra var om det blev inställt. Och så blev det de pga sjukdom.
 
Ja fast jag var snabb med att boka in mig på morgondagens afrodans, så nu ska jag leta upp lediga och färgglada kläder. Och på torsdag kör jag på Zumba. Har jag inget bättre för mig på fredag så kör jag ett pass då också, fast ser hellre att jag dricker öl så hoppas någon vill de istället haha. 

Måndagen 10 Oktober.

Jag kan inte träna för jag är trött, jag kan inte träna för jag har mens, jag kan inte träna för jag har ont i huvudet, jag kan inte träna för jag orkar inte gå dit, jag kan inte träna för...  Ja men vad ska jag göra istället som är så jäkla viktigt, ingenting så bort med alla dåliga undanflykter och gå och träna. 
 
Skrev upp mig på ett Zumbapass efter jobbet idag, så enda som får mig att inte träna idag är om det skulle ställas in pga för få i antalet. Men ser grönt ut än så länge så idag skakar jag rumpan. Eller något. Ska bli kul att komma igång igen, inte varit på gymmet sen innan semestern så nu är det dags igen. 

Lördagen 8 Oktober.

Kan erkänna att jag inte kände mig som människa imorse när larmet ringde. Hade hellre haft ledigt som jag skulle, men jag behöver som sagt kompdagarna till jul så det är bara att stå ut. Om några timmar har jag vaknat till liv ;) 
 
Och 17:15 då går jag hem och håller helg, wohoo! 

Fredagen 7 Oktober.

Idag gjorde jag min första dag som teamledare på jobbet. Är jätte glad för denna möjlighet till utveckling och varje fredag till årets slut ska jag hoppa in och vara TL. Idag blev en mjukstart då jag inte hade tillgång till alla system, men det har varit kul att få lite varierande uppgifter på jobbet och en chans att utmana sig själv.
 
Det känns inte som fredag eftersom jag sedan början av veckan varit inställd på övertid imorgon. Eftersom jag enbart har en ledig dag så tar jag söndagen till att tvätta och chilla. 
 
Jag har även insett att jag har ett shoppingberoende, kanske försöker köpa lycka. Detta är lite av de saker som har blivit inköpt senaste månaden. Och jag vill även köpa stora kuddar till sängen, en ny dator, en systemkamera och säker mer haha. 
 
Nej fötterna är inte inköpta, men försökte göra någon rolig bild med dom i, men de misslyckades för ena bilden inte har fötterna med haha. 

Torsdagen 6 Oktober.

Gårdagen på jobbet rullade på, hände väl ingenting jätte speciellt. Några roliga samtal, någon som blev arg och så en timme i utbildningssalen. 
 
Kom hem och lagade lite mat och chillade framför tvn.
Sen skulle jag egentligen bara fråga min yngsta syster en snabb sak per telefon, men det slutade med en timmes långt samtal. Hade kunnat prata längre om det inte var för jag helt plötsligt blev skit trött och klockan passerat tolv. 
 
Så nu går jag och lägger mig. En arbetsdag om 12 timmar igen. Och inte blir det helg för mig fredagskväll som planerar. De behövdes extra folk på jobbet i helgen och jag har tagit på mig att jobba övertid på lördag, så får bara en ledig dag denna vecka. Blir dock två kompdagar i jul så de är det värt :) 

Måndagen 3 Oktober.

Hann följa med Emma till frisören idag samt äta fika på Max innan jag började jobba. Mot kvällen märkte jag dock vilken lång dag det varit för huvudet började värka. Väl hemma blev det en ipren, ett glas vatten och två mackor. Nu är jag redo för sängen och imorgon väntar ett splitt pass. 
 

Söndagen 2 Oktober.

Oj här har det stått still. Sist jag skrev var i torsdags innan jobbet. Kvällen där var det ju afterwork med teamet och det var trevlig. Jag provade på att äta kängurufilé, väldigt gott så de rekommenderas att prova för er som inte gjort. Och som vanligt var det jag, Fredrik och Patrik som var sist kvar. Stanna till dom stängde vid elva och tog sen taxi hem och sov några timmar innan fredagens arbetspass. 
 
Helgen har varit ganska lugn och skön faktiskt. Idag ställde jag larmet för att hinna duscha och vakna innan min date med Emma. Vid elva kom Emma och hämtade mig så åkte vi till Birsta. Vi var verkligen överallt idag. Hann med en hel del shopping och fika innan alla butiker stängde och klockan var fem. 
 
Åkte hem till mig och lämnade av mina grejer sen åkte vi hem till Emma. Här har vi gjort tacos, kollat Youtube och lockat håret. Nu försöker vi få idéer på frisyrer då båda ska till frisören inom närmsta månaden, ja min tid är först 21e så jag hinner väl ändra mig tusen gånger innan jag väl bestämt mig någorlunda. Kommer väl be om lite hjälp också, för jag vet vad jag vill få ut, men inte riktigt hur de ska göras för att bli så.
 
Stannar här inatt sen väntar en vecka med eftermiddagspass på jobbet. Och på fredag ska jag inta nya arbetsuppgifter, ska bli sjukt spännande och se vad detta kan ge mig för utveckling, gillar utveckling och tror på att man måste utvecklas som person. En del av livet.
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0