Torsdagen 27 Februari.

Idag är det min allra sista dag som tjugofemåring. Egentligen är det väl min allra sista timme också. Snart slår klockan noll noll och då är det ny dag.  Kan skylla på att det är därför jag varit helt off idag, fast egentligen vet jag att det inte är anledningen. Fast den faktiskta anledningen har jag inte heller, bara varit on the edge of crying hela dagen. - Anledningen kan väl vara att jag inte når upp till mina rimliga mål. Vilket kanske egentligen är löjligt, men å andra sidan så har dom ju betydelse. Och ibland känner man väl sig bara kass för att man helt enkelt inte når upp till ribban. Så sånna här dagar finns det ibland, men så länge man har dom bra dagarna att väga upp med så får det vara okej.
 
Sen har jag ju världens bästa pojkvän här hemma också som alltid försöker få mig på andra tankar. Han är också en sådan person som är saffranvärd.
 
Efter jobbet idag åkte jag inom Maxi för att handla hem lite taco tillbehör. Tänkte att jag och pojkvän ska mysa till det lite imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet och tacos är ju ganska snabblagat så även om man äter runt tio på kvällen så är det okej (:
 
Vad som känns otroligt skönt är att jag efter imorgon har två lediga dagar framför mig och jag känner att dom är otroligt efter längtade. Jag ska försöka skriva lite listor på saker som ska köpas in till lägenheten, göra lite inköpslistor och sedan se om jag inte har några hundra lappar som jag bara kan slänga på lite kläder. Ja man kan som jag sagt tusen gånger tidigare köpa lycka, jag känner mig iaf lycklig av lite shopping sen kan alla andra säga vad dem vill!
 
Note to self: Dagar som denna, fokusera på det som är bra och sopa det negativa under mattan och ta fram det en solig dag istället. För under sådana soliga dagar kan lite skit inte skada...
 
Såhär såg det ut för ett år sedan, tjugofemårs dagen firades på Papas bar i Hurghada, Egypten! 

Onsdagen 26 Februari.

Det är kul när man blir så förvirrad så man inte kommer ihåg om man duschade innan man la sig och sov kvällen innan eller inte. Nåväl!
 
Jobbet idag kändes lite tyngre, tyckte jag fick så positiv energi igår att jag trodde det skulle hålla i sig. Jag tyckte ju jag hade ett system som fungerade bra för mig och jag gjorde framsteg. Idag hade jag dock inte lika bra flyt trots mina försök. Får kämpa vidare imorgon och fredag sen är denna månaden över. Då tar vi självklart nya tag (:
 
Två dagar kvar till jag fyller år, tjugosex. Alltså jag vet att jag inte ser ut att vara så gammal, så jag funderar på om man inte ska börja bete sig som den ålder man ser ut som. Fast nja om jag nu ser ut som typ arton-tjugo så skulle den åldern inte passa in på mig längre. Förhoppningsvis har jag växt ifrån den galna tiden nu, blivit mognare precis som man blir med åldern. Fast jag är självklart inte lastgammal ... Inte än iallafall (;
 
I helgen förutom en middag&bio-date med älskling hade jag väl tänkt bege mig iväg och leta efter hyllor till lägenheten. Kanske lite plastblommor också för att göra det hem trevligt (ja det finns många fina plastblommor också, ska bara hitta det. Anledning? Riktiga blommor dör bara när jag finns i närheten så tar inte de ansvaret. Kul med vissna blommor liksom). Egentligen vill jag väl titta efter mer inredning. Fast får börja med lite i taget för att se hur lägenheten kommer utforma sig. Jag är mycket nöjd med vår lägenhet, nu vill jag mest bara få ordning här (:
 
Blir lite oplanerad sovmorgon imorgon. Bytt pass med en kollega så mitt splittpass försvann vilket jag absolut inte tackar nej till. Så lite sovmorgon då jag först börjar vid lunch, så förhoppningsvis vaknar man utvilad imorgon. Så nu kryper jag närmare kudden, godnatt!

Puh då var det sängdags igen.

Det var en lång dag på jobbet idag från morgon till kväll, hade en sån där lång lunch igen på fyra timmar så jag åt i lugn och ro sen placerade jag mig i soffan på jobbet. Spelade lite mobilspel och tog det lugnt. Sen har vi haft lite tävling på jobbet och jag tycker själv att jag har kämpat utanför bekvämlighets zonen idag och det har varit roligt. (Hann i sista minut även få chansen att vinna något och tog med mig ett litet pris hem). Kul att utmana sig själv så jag fortsätter på i samma tempo och siktar mot förbättring (:
 
Imorgon blir det lite sovmorgon och just nu känns ju det skönt när man ser vad klockan redan hunnit bli. Somna till Arrow är väl tanken nu då. Godnatt och sov gott!

Tisdagen 25 Februari.

Imorse var första gången ja varit med om att någon varnat mig med helljus för en poliskontroll. Tycker det är fel att göra, kör en person för fort får den stå för det med höga böter. Klart det kan vara surt att betala mycket pengar för något sånt, men man undkommer ju det lätt genom att köra i rätt hastighet. Nu menar jag absolut inte att jag aldrig kör för fort, menar bara på att skulle jag någonsin bli taget pga det så ligger ansvaret helt på mig. Det är jag som isf gjort fel och jag får ta mitt ansvar.
 
jag tycker det är lika fel att skriva på facebook om poliskontroller. Kör man rätt från början behöver man ingen "varning".

Måndagen 24 Februari.

Tog sovmorgon nästan hela vägen till jag skulle köra till jobbet idag, hade väl egentligen tänkt gå upp tidigare sen ångrade jag mig. Vad ska man göra en timme innan jobbet, då kan man lika gärna sova lite längre (;
 
Haft lite möte och en del samtal. Känner att jag ska sätta lite mer mål och pusha mig själv lite mer. Ibland kan det vara en bra sak att ta sig själv utanför bekvämlighets zonen, om inget annat så är det utvecklande. Så jag har redan gjort upp en krysslista till imorgon. Ska fortsätta kämpa på..
 
Nu ska jag somna till CSI för imorgon ringer larmet redan vid tjugo över sju, börjar jobba kvart i nio. Har sen en lång lunch och jobb till kvällen så det blir väl en lite längre dag på jobbet imorgon. Då behöver man sin skönhetssömn nu då. Så godnatt alla glada (:

Enormt shoppingsug!

Jag är just nu inne i en period då jag verkligen verkligen vill shoppa loss. Det känns som det var ett tag sedan nu, tror det var runt jul sist. Fast just nu med ny lägenheten och allt så känns det väl inte som shoppa loss är det bästa alternativet, finns ju bättre saker att spendera pengar på. Så som mat, hyllor, soffbord osv osv ..
 
För någon vecka sedan drömde jag t.o.m att jag var på Ullared, och då lyckades jag till och med åka till Ullared tre gånger på samma dag. HAHA! Jag har bestämt det att när jag åker ner till Skåne i sommar (självklart ska jag göra det) så är Ullared ett måste... (;
 

Söndagen 23 Februari.

Idag har det verkligen inte känts som en söndag, jag har varit helt inne på att det varit måndag. Måste va för jag aldrig varit ledig enbart lördagen på en helg förut. Dagen på jobbet gick snabbt, hade några glada människor att prata med så jodå en bra dag på jobbet.
 
Direkt efter jobbet så åkte jag till Joakims föräldrar som hade bjudit dit oss på middag. Så det blev att vi åt god mat och snackade lite. Super trevligt.
 
Nu känner jag tröttheten slå på lite, jäspat lite. Blir väl snart till att avrunda denna kvällen också. Mysa ner mig i ett bara mjukisbyxor och titta på lite serier. 

And so Im back in bed.

Fick spenderat kvällen på soffan med min älskling. Vi åkte och hämtade hem pizza och hade Beck-maraton. Vart hur mysigt som helst. Nu är jag dock tillbaka i sängen igen efter att ha varit ute och "skottat fram bilen igen", efter att plogbilen var och plogade parkeringsplatsen blev väl bilen lite indränkt i snö. Eller nej men de blev en liten kant bakom och jag är rädd för att fastna imorgon så lika bra att ta bort det kände jag. Sen var det in i värmen igen och tog en skön dusch. Så nu är man ren och fin från topp till tå och därför redo att inta drömmarnas land snart igen. Är ju som sagt ett arbetspass imorgon också, känns verkligen inte som söndag imorgon. 
 
Godnatt!

Lördagen 22 Februari.

Igår blev det en lugn kväll i sängen med lite serier. Joakim hade bjudit hit Joel så dem lagade lite mat och sen åt jag tillsammans med dem innan jag åter tog plats i sängen. Kändes lite så där halv konstigt att va ledig idag, sen ska jag jobba imorgon. Min enda känsla är att jag lika gärna kunde jobbat idag. 
 
Har dock fixat med den torkade tvätten, fått in allt i garderoberna, sen har jag diskat upp en del av disken och dammsugit sovrummet och badrummet. Sen har jag roat mig med Arrow. Ikväll ska vi väl beställa hem pizza och titta på någon Beck film innan jag måste sova, ska ju som sagt jobba imorgon. Sen är det jobb hela veckan och ledig till helgen och då finns det ju faktiskt lite planerat. Så dit längtar jag.
 
Annars så har jag väl kommit in i den där perioden igen då jag saknar familjen. Ibland är det lite jobbigare än andra gånger. Trots att jag har ett jobb att gå till och en underbar sambo så känner man ibland att det saknas något och det är närheten till familjen. Klart jag vill kunna bjuda hem dem på middag, eller bara kunna åka hem till dem och snacka lite skit en eftermiddag... 

Torsdagen 20 Februari.

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag har fått en del gjort idag plus jag har varit huvudvärksfri idag, peppar, peppar eller vad man nu brukar säga. Larmet ringde där innan elva, så jag gick upp och plockade ihop kläderna som skulle tvättas. Kom tillbaka in i lägenheten och gjorde lite frukost, åt och njöt av ett avsnitt Big bang theory sen var tvätten klar och jag gick tillbaka och fixade med det. Hängde upp kläder på tork och tog sen en varm dusch innan jag gick ut och hämtade den sista tvätten. Fixade med det, sen fixade jag med mig själv sen var jag redo att åka in till stan och träffa Emma.
 
Vi gick till ett nytt sushi ställe i stan och lunchade lite där. (Efter att Joakim kom hem med en blandning av sushi för någon månad sedan vågar jag nu ta annat än california rolls.) Gott var det och mätt blev man. Satt där och snackade ett tag sen gick vi runt på stan i lite butiker innan hon skulle börja jobba.
 
 
 Efter att vi sagt hejdå åkte jag till Birsta och tittade lite på H&M och Twilfit. Mötte sedan upp Joakim på Maxi så gick vi där och handlade lite. Åkte hem, gjorde makaroner och köttfärssås (använde blandfärs så kunde göra mammas goda köttfärssås, var ett tag sedan nu. Lika gott som vanligt).
 
Sen har det inte blivit så mycket mer gjort än så, skulle egentligen dammsugit idag också men jag orkar inte. Nu avslutar jag denna dag med lite serier. Imorgon är det återigen tillbaka till Härnösand och jobbet..

Onsdagen 19 Februari.

Det var riktigt skönt att sova ut idag alltså, jag hade ställt mitt larm på klockan tolv för att inte låta mig själv sova allt för länge. Gick upp typ kvart i tolv. Klev dock tillbaka till sängen ganska så fort igen, vaknade till liv med lite big bang theory. Efter det åkte jag iväg till ICA för att handla lite "frukost" samt mjölk o lite annat. 
 
Hem och åt mini ostbaguette med skagenröra, lite jordgubbsyoughurt samt ett glas oboy. Kände som en väldigt bra "frukost". Gott var det minsann också. Sen blev jag med huvudvärk så jag fastnade i sängen efter att jag diskat upp all disk vi samlat på oss sen igår. Tittade på två avsnitt pretty little liars, sen fick jag äntligen mig själv att plocka lite i flytt lådorna. Tog fram min enda gardin jag har, den kommer väl upp i helgen. 
 
När Joakim kom hem från jobbet snickrade vi ihop min andra Maui hylla eftersom den första gick sönder när jag höll en bit i handen. Fick ihop den och jag har börjat tömma en flyttlåda med badrumssaker. Känns som 96% av alla saker som finns i badrummet är mina, oops (;
 
Imorgon ska jag upp vid tio och börja tvätta lite kläder, sen på eftermiddagen är det planerat att åka in till Sundsvall och äta lite sushi (:

Tisdagen 18 Februari.

Jag kan inte säga att jag tycker det känns som tisdag idag, den enkla förklaringen är väl att man jobbat hela helgen och nu har jag två lediga dagar framför mig och det känns underbart! Imorgon blir det vila upp sig lite och sen börja gå igenom mina lådor på nytt så att man kan börja tömma lägenheten på just onödiga flyttlådor. Mest ser jag väl framemot sovmorgonen jag tänkt unna mig. Mmmmmm (;
 
Jobbpasset idag har gått bra, jag tycker att jag börjat komma in i de här lite mer nu. Samtalen blir inte lika lång så jag hinner ta fler, det känns faktiskt bra. Hade även samtal idag med min teamledare och tyckte även det gav lite nya tankar. Jo men det går bra nu, det går precis i den riktning som det ska ..
 
Nu blir det sängen och lite serier innan jag somnar, godkväll!

Godnatt!

Nu är jag äntligen tillbaka i sängen efter en lång dag på jobbet. Den där långa lunchen var nog precis vad som behövdes för när jag sen började jobba igen så var hela "vissenheten" som bort blåst. Allting kändes mycket bättre. Skönt! Huvudvärk har jag dock haft till och från hela dagen, eller egentligen sen i torsdagskväll men vem håller räkningen? 
 
Direkt jag kom hem så fixade jag med disken och Joakim fick gå ut och slänga sopor och han passade på att tömma kapprummet på kartongpapp som skulle slängas. Sen fixade jag lite tonfisksallad för att ha med lunch till jobbet imorgon samt för att få lite mat i magen idag också. Nu känner jag tröttheten smyga på mig så ska väl starta någon serie att titta på sen ska jag inta drömmarnas land. Lite sovmorgon imorgon och det känns ju underbart!
 

Måndagen 17 Februari.

Idag blir det en lång dag på jobbet, anledningen heter splitt eller kanske kan kalla det lång lunch. Eftersom det inte skulle ge mycket att åka hem så stannar jag kvar på jobbet. Två och en halv timme till innan jag börjar jobba igen. Placerat mig i soffan så här blir jag till dess.
 
Känner mig lite konstig idag. Huvudvärk är inget nytt, men känner mig typ små vissen fast jag vet inte varför. Wierd! Nåväl det går väl över (:

Helgen går mot sitt slut.

Ännu en jobbehelg har passerat, måste säga att tiden har gått snabbt. Det är kanske för att man nu är inom ett nytt område, att sen mina samtal kanske går lite över tiden är en annan femma. Kul med lite variation och att även jag lär mig nya saker hela tiden.
 
Två dagar till att arbeta sen får jag mina två lediga dagar. Då ska det tvättas lite, sen ska jag mest bara vila upp mig. Har haft huvudvärk sedan i torsdagskväll och lever nu på huvudvärkstabletter känns det som. Antar det är lite stress och dålig sömn som är boven till det .. Och självklart att jag dricker för lite vatten.
 
- Så här känner jag för huvudvärken... Och ja det är jag som skapade konst här..
 

Söndagen 16 Februari.

Lite kul hur igår när jag körde hem ifrån jobbet så var det snöyra och man såg typ ingenting. Imorse var vägarna bra plogade och snöyran från igår fanns det inget spår av. Så bra är det här uppe, sen att vägarna i sig är skit dåliga får man väl leva med.

Lördagen 15 Februari.

Idag är en sådan dag då jag önskade att det var lön lite oftare. Finns ju en del saker som ska köpas till lägenheten och jag vill börja inreda snart också, få ett mysigt och fint hem (:
 
Kan ju glädja mig åt att jobbet bjöd på smörgåstårta igår på min lediga dag och att de fanns kvar så vi kunde få idag!(;
 
Nu längtar jag mest hem till min pojkvän.

Alla hjärtans dag.

Ja detta året ser ju lite annorlunda ut än det gjort förut. Jag har lyckats ändra min negativa åsikt till att gå till de mer positiva hållet. Kan nog också vara för att jag har en familj som nu bor ca 90 mil ifrån mig, eller om jag bor 90 mil ifrån dem. Att visa min kärlek till dem varje dag kanske är svårt, så att skicka ett litet uppskattande meddelande en dag som denna kändes som en självklarhet!
 
Sen har jag ju också världens finaste sambo som har gjort mig till en lite mysigare person. Så medan han var på jobbet åkte jag och handlade lite saker så jag kunde göra en romantisk middag för två med efterrätt. Vi åt god mat, drack gott och en massa pussar blev utdelade. Åt efterrätt i soffan framför en Beckfilm, så kvällen har varit helt underbar. 
 

Fredagen 14 Februari.

Två veckor till min födelsedag, inte för det är något speciellt över att fylla tjugosex år. Jag tänker tillbaka och inser att det är tio år sedan man slutade nian och undrar om det är skolan som kommer annordna en reunion. Jag hade lätt kommit ner och gått på en sådan (:
 
Sovmorgon till elva och det var ju fantastiskt. Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk när Joakim skulle åka till jobbet men sov nog bort den till jag själv gick upp. Gick ut och slängde sopor i samma veva som jag skulle kolla om det fanns någon tvätttid idag. Kom tillbaka in utan bokat någon tid, kom inte ihåg vilka dagar jag var ledig nästa vecka, ställde mig och diskade upp all disk och nu har huvudvärken kommit tillbaka. Ett stort glas vatten och en ipren får rädda min dag för jag ska snart bege mig iväg för att handla så vi kan få någon mat idag. Man får ju äta lite fin middag idag när det är alla hjärtans dag OCH den det är fredag. 
 
Ja jag har helt enkelt tryckt in alla hjärtans dag i positivt tänk de senaste två veckorna så jag känner inte alls så som jag brukar göra idag. Det kan ju också vara för jag har en så underbar pojkvän som visar sin kärlek varje dag, så att visa den idag känns inte som något påtvingad det känns bara som precis vilken annan dag som helst. Så då känns det faktiskt helt okej att fira den. - Ja det är okej att ändra åsikt.

Free to fall.

Efter att ha börjat se Irene Huss filmerna igen så har jag återigen fastnat för introlåten. Jag tycker den är bra!
 

Typ som hjärtat i halsgropen.

Gjorde lite grönsakssoppa när jag kom hem och hade ostmacka till det, helt okej. Tittade på lite Big bang theory sen la jag mig i sängen och startade en Irene Huss film och spelade lite mobilspel. Kände mig lite halv slö och la mig sen ner i någon skön ställning och det blev som vanligt lite för nice så jag somnade ganska så fort.
 
Vaknade igen lite senare, fick samtal av sambon för han slutat jobba. Tittar vidare på Irene Huss och tiden går och ingen sambo kommer hem. Inser att nästan timmen gått och blir smått orolig. Ringer för att lugna min livliga fantasi, inget svar, testar ingen inget svar. Blir tvungen att logga in på sundsvallstidningen för att se så ingenting hänt. Första jag möter är olycka på E4an, tack och lov hade den hänt tidigare under kvällen såg jag när jag klickade vidare in på sidan. Försöker ringa igen, har persiennen öppen för att ha koll ut om bilar kommer in till parkeringen. Äntligen svar, då hade han tagit en sväng inom sina föräldrar för att hämta lite post. Snacka om att jaga upp sig själv i onödan. Man blir lite orolig nu när snön faller igen och väglaget inte blir det bästa. Speciellt om den sista mening man hör innan man lägger på är "det är halt"... Nåväl slutet gott, allting gott.
 
Nu kan jag återgå till filmen igen ...

Torsdagen 13 Februari.

Vissa morgnar vill man bara stanna kvar i sängen, idag var en sådan morgon. Det var bara att tvinga upp sig själv, lite svårare när sambon får sovmorgon (; Kommit igång med jobbet och det känns ganska bra. Hemma runt fem sen är jag ledig imorgon, skönt (:

Onsdagen 12 Februari.

Då även denna utbildning över. Så nu är man utbildad inom bredbandssupport och imorgon börjar jag arbeta med det på riktigt. Med det menar jag att jag har ju arbetat med det lite smått nu under utbildningen, men imorgon så sitter jag då helt själv igen. Fortfarande lite nervöst med de nya systemen vi använder oss av, men det kommer gå bra!
 
Hemma och storm hungrig, åt lite sallad på jobbet idag då jag som vanligt inte hade matlåda och fick gå till hemköp och köpa från salladsbaren där. Dyrt!! Nu står jag iallafall och fixar mat, blir spagetti & köttfärssås igen för det fungerar alltid för mig. Kör på färskpasta för det är minsann gott, och så blir det matlåda imorgon också. Super nice!

Bästa filmsällskapet, ett sovande sällskap!

Kändes ju som en super mysig idé att spendera kvällen i soffan med sambon. Titta på första Beck-filmen av en hel drös. Fast om det var en så bra idé sen vet jag inte, jag lyckades somna till flera gånger under filmen. Så trots att klockan inte är så mycket har jag placerat rumpan i sängen igen. Slå igång någon serie och hoppas att jag somnar igen. Hade varit otroligt nice om jag somnade redan innan tio och fick sova hela vägen fram till larmet ringer imorgonbitti. 
 
Då har vi ju sista dagen på utbildningen, för imorgon har vi en sådan liten extra dag för att få ytterligare kunskap om ett nytt område. Känns faktiskt ganska nice att få utveckla sig lite. Detta är ju för mig ett helt nytt område ändå. Jag tycker det är kul att lära sig nya saker, utveckling är någonting bra!
 
 
 
 

Tisdagen 11 Februari.

Gjorde provet idag, första gången någonsin som jag inte blivit nöjd med ett prov. Jag har aldrig riktigt brytt mig om prov och läxläsning förut (antagligen inte mogen nog för det). Jag tyckte att när jag gjorde quizarna så gick det så bra så jag trodde jag bara skulle ha några enstaka fel. Jag blev visserligen godkänd 75% rätt, men jag hade velat ha fler rätt helt klart!
 
På vägen hem slog tröttheten på mig, till den gräns att en blinkning varade lite längre än normalt. Det var lite väl läskigt, drog ner rutorna och körde så ett tag för att liksom pigga till mitt huvud.
 
Nu efter att ha ätit lite nudlar ska jag och Joakim mysa ner oss i soffan och titta på Beck, sen blir det nog sängen ganska tidigt för min del, är lagom trött alltså! Snaaaark.

Längtan efter sommaren.

Nästan varje dag som jag kör sträckan mellan jobbet och hemmet tänker jag på hur vägen skulle va i sommarlag. Och hur skönt det skulle vara att köra hem vid fem-tiden när solen fortfarande är framme och lyser upp himlen. Nu känner jag ändå att vi börjar gå mot ljusare tider då det inte längre är mörkt vid tre på eftermiddagen men det börjar ju fortfarande mörkna vid fem och är bäckmörkt en halv timme senare typ. 
 
Längtar efter sommaren, på något sätt känns det som man lever lite mer på sommarhalvåret än på vintern. Energin är också högre, glädjen. Ja det känns faktiskt som det mesta är bättre på sommaren. Så jo jag längtar. Värme och ljus det är då jag trivs som bäst så våren får gärna komma hit snart (:

Måndagen 10 Februari.

Idag hade vi sista dagen innan provet på utbildningen och då gick vi igenom det sista innan vi körde lite quizar i förberedande syfte. Jag körde 100% rätt på alla fem delar så jag känner mig ganska så förberedd för provet imorgon, tror att i teorin sitter det. Fortfarande lite rädd för systemen i praktiken. Tog även mina första supportsamtal idag, kändes helt okej. Blir lite fler samtal imorgon efter provet så man kommer in i det lite mer. Extra utbildning på onsdag sen är det tillbaka i telefon på torsdag igen. Är ledig på fredag och jobbar hela helgen, så det är hur min vecka ser ut kort och gott. 
 
Nu ska jag väl göra typ nudlar eller något snabbt och enkelt sen blir det inte mycket mer gjort denna dag. Tänkte plugga lite quizar inför imorgon, men tror det räcker med repetitionen vi gör imorgon. Tycker ändå jag kan det ganska bra redan och det känns ju bra. Jag får absolut inte kugga, finns inte i min värld!

När man inte kan sluta äta för det är så gott.

Vet inte om man ska hata sig själv för man inte kan sluta, eller bara älska att man gör god mat! Iallafall körde jag på potatisgratäng idag då vi hade lite saker i kylen som snart behövde slängas. Köpte mer potatis bara. Och när Joakim kom hem från jobbet hade han med sig lite kött. Tog lite för mycket mat på tallriken men åt upp allt för de va så otroligt gott (; Sen gjorde jag ju mycket mat för vi skulle få vars en matlåda till jobbet imorgon också. Måste ju börja tänka lite mer ekonomiskt än att köpa mat på jobbet för typ 50-70kr/dagen. Blir lite dyrt i slutändan.
 
Nu har jag också suttit och gjort alla quizar ännu en gång för att jag på rad skulle få alla godkända. Så nu tycker jag att pluggandet får lägga sig, får ta resten imorgon för provet är ju på tisdag. Är ändå lite nervös, känner mig inte jätte säker på systemen och snart ska jag ut i telefon igen. Fast å andra sidan tror jag man kommer in i det ganska snabbt..
 
Nu tänkte jag väl starta en Irene Huss film till. Blir film sju, så jag har ändå hunnit se filmerna ganska fort, känns som det är de enda jag gjort denna helg. Kom på tal med Joakim igår och så kom vi in på Beck och jag sa att jag skulle se även denna film-serie från början (fast inte helt från början utan från början med Peter Haber), det var även Joakim på så får väl se när vi får tid att tillsammans titta på Beck. Ikväll var det spelkväll eftersom han börjar sent imorgon så får helt enkelt klara mig med Irene Huss (;
 

Söndagen 9 Februari.

Tycker den lediga helgen passerat förbi alldeles för fort, hade inte tackat nej till en till sovmorgon (; Fast imorgon är det tillbaka till jobbet och utbildningssalen. Har gjort lite quizar idag, tycks inte riktigt gå som jag vill så får väl lägga lite mer tid på det under dagen.
 
Annars har jag roat mig med Irene Huss, Majhong (stavning?) och även vikt resten av tvätten. Ska ställa mig och göra potatisgratäng om en stund också, känner att magen börjar bli tom. 

Godnatt!

Så idag förutom att städa och fixa med tvätten har jag också börjar se Irene Huss-filmerna från början. Eftersom jag läst om serien för ett tag sedan så tittade jag vilka filmer som fanns ute och insåg att jag inte sett de tre sista filmerna så nu ser jag då serien från början. Hunnit se de tre första filmerna idag. 
 
Sen la jag mig på golvet med ett extra täcke och spelade lite Zombie, hade lite snacks, godis och läsk bredvid mig men efter två omgångar med en dosa som knappt hade batteri gav jag upp och fortsatte titta på Irene Huss istället. 
 
- Några random bilder från veckan. Godisbilderna är från igår och idag, äter faktiskt inte godis varje dag (;
 
 

Lördagen 8 Februari.

Kändes ganska skönt att kunna ligga kvar i sängen till halv tolv idag, hade dock kunnat ligga kvar länge. Kände att det inte passade sig och gick upp och åt lite frukost. Sen har jag tagit fram lite pluggpapper för tanken är väl att jag ska printa in supportinfon i skallen så jag blir godkänd på provet vi har på tisdag. 
 
Har även dammsugat lägenheten och pillat lite i flyttlådorna, kommer dock ingen vart för jag vet inte var jag ska göra av sakerna så de blir öppna lådan, titta lite och stäng igen och gå på nästa låda så fortsätter de så. I give up. Ska fortsätta med städningen, fixa med tvätten (fick ju tvätt tid igår mellan 22-02 vilket var super nice då jag gick till tvättstugan två timmar tidigare, va klar med tvätten på två timmar för sen hade vi inte plats att hänga upp mer. Får tvätta snart igen, men nu har vi iaf mycket rena kläder igen) sen blir det lite chill-time.

Fredagen 7 Februari.

Nu kan jag lägga mig på soffan och bara skrika ut ordet HEEEEELG! Det har varit en bra vecka på jobbet men att köra teori det tar faktiskt på krafterna. Jag har varit extremt trött, måste typ spänna ut ögonen för att inte somna ibland, helt sjukt hur man kan va så trött i vaket tillstånd. Men nu är det äntligen helg och det betyder att man ska sova ut lite iallafall.
 
Efter jobbet så åkte jag till ICA Maxi för att titta om det fanns en tvättställning där, tack vare att folk svarade mig på facebook och sa att de brukade finnas där. Va orolig att jag skulle behöva åka till IKEA och det ligger liksom på andra hållet , Maxi finns ju på vägen hem från jobbet så det kändes smidigare att köra inom där. Köpte inte så mycket i mat väg, mest chips o sånt. Tänkte fetta lite ikväll faktiskt. För jag brukar ju annars ALDRIG göra det. Jo ganska mycket, har resulterat i sambokilo men får väl jobba bort det när solen visar sig igen..
 
Ps, önskade att vi hade en kamin, hade varit perfekt för då hade reklamen kommit till användning också (;

Torsdagen 6 Februari.

Hallå ja! Ännu en dag i utbildningssalen är förbi, var även med och medlyssnade på supportsamtal idag, kändes lite konstigt att medlyssna när man själv tagit samtal i några veckor nu. Imorgon blir det lite mer teori och lite mer samtal sen tar vi helg och det känns extremt nice! 
 
Till helgen ska jag väl försöka få en tvätttid så om det är mitt i natten, behöver verkligen tvätta kläder nu känner jag. Sen ska jag väl fortsätta rensa bland alla mina lådor då jag inte gått igenom alla än. Sen letar jag ju efter ett kvitto också som hade varit bra att hitta, kan ju va så att de leder till något bra. Ja och sist ska jag ju ta det lite lugnt också (;
 
Nu är maten färdig, idag blir det färskpasta med köttfärssås och broccoli&tomat... Gott!!

Onsdagen 5 Februari.

Jo tjena, kommer hem och har en dålig dag känns ju lagom kul när man har en underbar pojkvän som fixat och donat lite med städning och även gjort färdigt mat till när man kommer hem. Är trött i huvudet efter en dag i "skolbänken" blev skit irriterad på postgubben som tryckt hela postlådan full av skitreklam, fast de inte går ner med så ska vi trycka ner lite mer, tur man inte har ömtåliga brev i lådan då!!! Galen. Så de är väl lite så mitt humör blev när jag kom hem, troligen inte så kul för sambon så jag slängde mig på sängen dirr jag kom in. Ätit lite mat trots att jag inte va hungrig, menar tanken va ju så himla bra ..
 
Nu blir det serier och sånt resten av dagen. Sen ska jag sova i tid, känner att jag behöver sömnen om jag ska fylla ännu mer information i huvudet imorgon. Det är ju en stor del av detta som är helt nytt för mig, lite känner man ju igen men nu ska jag ju lära mig lite mer än bara lite termer och namn. 
 
Så eftersom jag inte är så rolig så drar jag mig undan från allt för resten av kvällen, imorgon blir en bättre dag så jag återkommer då istället (;

Jag har nog mest bara otur.

Tycker att de senaste dagarna har jag bara haft saker som gått i sönder. Senast att gå sönder var min iphone som jag så duktigt hållt bra koll på tills idag när jag av någon konstig anledning la den i bakfickan av jeansen och gick på toaletten o självklart gled mobilen ur fickan och rätt ner i de hårda golvet. Fick en spricka o blev lite ledsen och sa ett fult ord ganska högt där inne. Ooops.
 
Jag antar att oturen vänder så småning om, men det känns som att jag inte vill att fler av mina saker går sönder nu. Det är bara otroligt tråkigt. Nåväl. That's life I guess.
 
Imorgon är det tillbaka i "skolbänken" då ska vi åter träffa Thommy och gå vidare i vår utbildning. Pirrigt och nervöst men det kommer nog gå bra tror jag. Kommer få lägga mycket fokus på detta då jag själv inte anser att jag kan just så mycket om bredband idags läget, men det är ju därför man utbildar sig :D Så det går nog bra. 
 
Lite kvällsmat, lite serier och några pussar på älsk, sen ska jag nog sova för imorgon blir det inte direkt någon sovmorgon. 

Tisdagen 4 Februari.

Godmorgon! Ett pass kvar på allmän KS och imorgon drar supportutbildningen igång, känns lite nervöst men eftersom vi kommer ha samma utbildare som på förra utbildningen så tror jag allt kommer gå bra! (:
 
Ska slänga i mig lite frukost nu innan jag ska gasa till Härnösand, ha en bra tisdag allesammans!

Söndagen 2 Februari.

Det känns lite små konstigt att ha varit hemma hela helgen, men imorgon är det måndag och åter en dag på jobbet. Två dagar arbete sen ska jag börja supportubildningen på onsdag sen är det slut på de vanliga samtalen och dags för supporten istället. Önskar mig själv lycka till...
 
Helgen har spenderats hemma i lägenheten. Eftersom min underbara pappa kom upp med mina saker i fredags har jag lagt lite tid på att få ordning här hemma. Nu ska vi dock köpa lite hyllor o sånt innan allt kan komma på plats. Jag skulle själv snickra ihop min ena Maui hylla när skiten gick sönder. Höll bara en sak i handen så gick de sönder så jag vet inte om jag ska göra sånt själv (; haha. Så haft lite otur men det går framåt. 
 
Idag har vi varit och kollat på lite möbler. Köpte nya sängbord som Joakim ska snickra ihop imorgon på sin lediga dag. Jag kände att jag ville ha något bredvid sängen så köpte matchande att ha till oss båda. Med lådor så man har lite förvarings möjlighet också. Det blir nog bra.
 
Känns ändå som själva intredningen får komma lite i etapper för det är svårt när inte allt är på plats. Men det har tagit sin början och det är ju nice.
 
Igår gick vi en liten runda i området och fann var tvättrum och soprum är. Inte ens dag för tidigt. Har en del tvätt som ska tvättas, något Joakim tagit på sig att göra imorgon så det är ju nice. 
 
Nu ska jag väl snart krypa i säng eftersom klockan ändå börjar bli mycket. Börjar visserligen först halv ett imorgon men ändå, ska ju ändå känna mig utvilad efter en helgs ledighet! 
 
- Ska bli lite bättre på att ta bilder, blir lite bättre när man kan fylla ut med sånt. 
 

Romantisk middag för två.

Det känns lite mysigt att ställa sig och laga mat som man inte brukar äta. Jag har precis ställt in en form med potatis i ugnen, testat på att göra hasselbackspotatis för första gången. Så kvart över åtta ska jag börja med fläskfilén om Joakim inte hunnit hem till dess. Sen ska skorpmjöl på potatisen och filén ska in en sväng i ugnen. Gott ska det bli, super hungrig är jag! 

Lördagen 1 Februari.

Då var vi inne på februari månad och går bara framåt. Igår kom världens bästa pappa och Kurt upp till norrland efter en ca tolv timmars färd med hyrbil för att lämna av bla soffor och annat skit jag samlat på mig under åren. Jag är evigt tacksam för den hjälp jag har fått.
 
Vi har ju själva varit i lite små panik för att flytten blev av så snabbt, men vi hade tur som fick tag på en lägenhet. Då var ju nästa steg att stressa på familjen i Skåne om någon kunde hjälpa till att få upp mina saker. Känt lite små ångest över att be över en sådan sak. (En sån sak jag och min syster har gemensamt, man vill inte begära för mycket av andra, man kan inte se andra sårade och gör man någon ledsen vill man bara be om ursäkt för att slippa såra någon och man mår väl hellre själv dåligt än ser eller gör någon annan illa). Iallafall fick jag då hjälp av pappa och han fick ta med sig Kurt så han slapp köra själv, plus att ha sällskap av någon så man kan turas om att köra när det ändå är på tal om nästan 90mil är ganska skönt. Jag vet då jag körde o åkte sträckan (fast bara enkelväg, nu körde ju dem tillbaka också).
 
När Joakim kom hem från jobbet så började vi montera ihop sofforna så nu har vi fått dom på plats och det känns genast mycket bättre i lägenheten. Bänkade oss direkt framför TVn, nu är då nästa steg att köpa ett soffbord så man kan äta framför tvn också (;
 
Ätit lite pizza då soffmonterandet tog lite längre tid än väntat, kollat på Hunger Games två och myst på med lite chips, dipp och läsk (: Klockan har helt plötsligt blivit alldeles för mycket och lilla jag ska väl försöka sova snart då. Det bästa är att vi får en hel helg tillsammans då vi båda är lediga från jobbet, känns amazing!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0