Festen är på igång.

Så nu ska jag börja fylla magen med mat och dryck, mums! Är så hungrig så jag mår illa .. Sen ska jag inta drickan och fortsätta hela natten lång. Vi får väl se hur kvällen slutat. Jag hoppas på happy ending (; haha.

Jaja trevlig helg allesammans..


Snart fira mami.

Hon fyller ju som sagt år idag vilket innebär att vi ska fira henne lite smått. Kan väl säga att de blir vår lilla förfest innan vi drar ut (: Papi har stått hela kvällen igår och nu ett tag och gjort klart pajer som vi ska äta, nextdoorgrannarna kommer in senare och då är firandet igång ..

Blir nog mycket trevligt tror jag, nu ska jag återgå till att föna håret o så. Tjao!

Lördagen 28 November.

Har haft fullt upp hela dagen idag, är fortfarande inte klar egentligen. Har varit iväg med brushan & my och handlat sugrör och present till mami som fyller år idag. Kommit hem och började blanda bålen för en stund sen, ätit syrrans left overs av en vårrulle och sen nu håller jag på att överföra musik till mp3'n så lillebror kan bränna den åt mig.

Idag är ett sånt datum som mycket kan firas på. Mamma fyller år, syrran firar en månad med sin kille, jag har haft mitt körkort i sju månader, det är tre månader kvar tills jag fyller år .. ja sen är de två dagar kvar tills lillebror & my firar elva månader (ävenom d inte riktigt räknas till dagens datum men bara för att hehe).

Ska snart dammsuga mitt rum, fixa med lite till sen är de duschen, fira mamma sen fest som gäller. Men som alltid har man lite tid för datorn och den tog jag till mig nu, återkommer kanske senare annars trevlig helg (;


Nu blir det film.

Så tänkte slänga igång denna filmen, äta mina goda snacks, dricka lite cider och bara mysa med mig själv. Invänta morgondagen med allt som återstår att göra. Men nu bara slappe (;

 


Jag är lat.

Förlåt men orkar inte rätt-vända bilden så den får minsann ligga ner, ni ser vad de föreställer och detta är min fredagslyx då jag åt sånt förra fredagen och även idag köpte jag mig en påse som ska krängas (; mohihi :P


27 November.

Så jag åkte hem till putte igår ju och han vann om jag får säga min åsikt. Han spelade när jag kom dit, vilket jag var förvarnad med på sms där jag bara skulle gå in för han var fast i spelet tills jag kom. Så satt där och kollade lite sen startade vi en film som vi inte va så inne i, startade en ny. Tubse kom och vi kollade lite sen gav jag med mig och lät dom spela igen..

Va ganska kul och se i början sådär sen blev jag sleden och gäspa en massa, dom fick tillslut sluta spela och startade en film istället. Putte var söt och ville att jag skulle sova över då kl blev så mycket hihi. Jag har haft ganska tur ändå, för jag tycker han är bäst (men d får han klart inte veta:P).

Så jag stannade där och vi somnade väl tillslut nångång där tidigt på morgonen, blev väckta halv åtta av tubse som skulle till skolan men inte gick vi upp för de. Snarare x antal timmar senare :P Putte började trixa med en låt, Tubse kom hem och dom började spela dj hero igen (varnar alla från att köpa de, ni blir hjärntvättade! ^^)

Sen skulle dom iväg och jag köra hem, men jag var snällast.se och körde dom till hyllinge på deras äreende sen lämnade jag av dom, sa hejdå och körde till örkelljunga och handlade allt jag skulle ha inom donken och köpte lite färdkost blev kräkmätt när jag kom hem och sitter nu och dricker både hustler och somersby päroncider, mums (;

Bye Bye.

Nu ska jag alldeles strax köra hem till putte, som blir tvungen att slita sig från dj hero (; Eller får jag så snällt sitta där och kolla på vi får väl se vem som vinner..

Men säger hejdå nu på obestämd tid så hörs vi när jag är hemma igen, take care! (:

xoxo, mysaan.

Älskar snabbleverans.

Kläderna kom idag, när jag gick ut i köket för att äta middag så låg ett rosa paket där till mig, wrjaaau blev så happy. Älskar verkligen snabbleverans, saken är den att jag beställde de ju på kvällen på tisdagen/ natten till onsdagen och de kom redan idag. I do love that! (:


Kläderna sitter bra också, vilket är toppen. Men nu ska jag bege mig in i duschen. Tjiiing.

Godmiddag!

Har legat halv vaken sen klockan elva, rullat runder, haft musiken i för högvolym, varit alldeles för varmt på rummet, rullat runder ännu mer, drömde om en fotbollstunering och som vanligt så kan jag inte röra mig i drömmar så hur mycket jag än försökte springa så kom jag typ ingenstans. Sjukt jobbigt (;

Blev slutligen väckt av papi för en stundsen för nu är det dags för middag, så have a nice day! (:

Torsdagen 26 November.

Så klockan börjar bli mycket, eller kanske en lame ursäkt men jag ska faktiskt försöka sova nu. På något sätt försöka vända tillbaka dygnet (wish me luck) så lika bra att släcka ner och vända bort huvudet från dataskärmen. Önskar er en godnatts sömn och vakna upp pigga o glada! Snart är det helg, alltid något att se framemot (:

Godnatt.

Something new and old.

Ja detta halsband har jag haft säkert sen jag var liten, låg i mitt smyckeskrin och jag har väl säkert kollat på de många många gånger men inte föräns i förra veckan tog jag fram och fastna för de. Så nu vill jag bära de ständigt för de är ju faktiskt väldigt fint, och simpelt. Mer behövs inte (:


Kvällsbesök är mysigt.

Låg och kollade på The mentalist (som förövrigt blivit en serie att köra maraton på) & löste suduko när man kära fru aka Jennie kom hem till oss. Så vi låg och snackade lite, vilket alltid är lika trevligt hehe. Sen var vi ute och vandrade, visserligen bara till kyrkan & tillbaka för att få en nyckel men ändå .. De va mörkt & kallt (;

Sen har jag fixat med min musik, har några låtar kvar att lyssna på men skivan är så gott som klar. Någon som har en sån där låt som verkligen måste lyssnas på så får ni gärna tipsa (; Tips uppskattas alltid!

Nu ska jag klä av mig igen, släcka belysningen i taket, krypa ner i sängen & underhålla mig med the mentalist och suduko. Trevligkväll (:

Påfyllt igen då.

Beklagade ju mig för inte så längesen över att mitt hårskyddsklet höll på att ta slut. Mami&papi åkte till CityGross idag och jag hade förfrågat om en ny sån flaska och när jag kommer in och ser så hade hon t.o.m köpt två st nya flaskor till mig. I'm in heaven right now (; hihi. Jag har en underbart snäll mamma.... ibland (; hihi..


Jag är mörkrädd.

Skulle ju gå ut och fixa och trixa, i mörkret. Tog ficklampan med mig när jag gick ut bakom huset för att slänga i sopor i eldtunnan så blev jag lite skraj så jag gick upp och frågade töserna om dom ville hänga med mig ut och hjälpa till men ändå mest som sällskap då det var läskigt att va ute i mörkret (;

Mini D va mest bara slö så jag bad henne att gå in igen, hon gjorde nog mer nytta ifrån mig än där inne. Så jag och A tog ett ryck och fixade allt på plats, och slängde lite mer sopor o sånt sen var de bara att gå in igen. Gick ganska så snabbt, va inte så mycke som behövde göras vilket är skönt! (:

Hoppas att jag kommer somna tidigt ikväll, troligen inte men hoppas (:

Utgående.

Jag har suttit och hållt på med musiken nu alldeles för länge, så det är dags för mig att gå ut nu. Har lite att fixa till där ute, plocka iordning o sånt. Kul att jag vänta tills de blev mörkt, jag i ett nötskal (;


Nyast i skivsamlingen.

Måste säga att Clubland är väldigt bra på att samla på sig bra musik, annars brukar skivor ha typ 2-3 låtar som går att lyssna på resten slängs i soporna men här kan man lyssna på de mesta. Love (: Exempel på låtar som finns med på skivorna ; Frisco vs. Alexia - Me and you, Master Blaster - come clean, Haddaway vs. Klaas - What is love 2k9, Flip and Fill ft. Mr Vegas - Kokaine, Skyla -  Breaking Free, Manian - Ravers in the UK, Hypasonic - your love osv osv. De är bara ett fåtal men jag rekomenderar verkligen skivorna, tror inte ni skulle bli besvikna av att ha dom till hands (:

 

 


Heroes S4E11.

Måste nog få säga att de va de bästa avsnittet på denna säsongen so far, för det var lite saker som avslöjades, lite som hände och saker som kommer hända. Så jo jag tycker äntligen de är bra igen. Fast säsong 1&2 är ju ändå dom bästa för sen gick de utför.


Inväntar mat.

Tvätten hänger nu på tork, en ny maskin är igång. Papi håller på med middagen och musiken är igång men inte på ös så får väl ändra de. Ska dricka lite vitaminvatten och sen börja städa lite smått på rummet. Efter maten blir de större tag om inte magen jäser och jag håller på att dö av utmattning (x

Ett bra tidsfördriv.


Ända felet är att man inte är miljonär så man kan klicka hem varenda sak som ser intressant ut. Men det är väldigt kul att kolla och drömma sig bort. Dessutom klickade jag hem kläder igår, kommer väl innan helgen hoppas jag (:

Nåväl, nu ska jag ta en halvtimmes chillning sen börjar jag med tvätten (; Vet drygar men är seg i huet fortfarande ^^,

Onsdagen 25 November.

Var över hos grannen och passade Emelie innan en liten stund, sen har absolut inte mycket hänt. Är fortfarande helt seg men de går över antar jag. Fick tvättat inatt men tvätten är kvar i maskinen för hämta upp de igen orkade jag inte men ska göra de typ snart o sätta igång en ny maskin tvätt.

Fick även handlingsplanen från AF idag, absolut inget nytt alls. Keep going like I did before, fram tills februari, sen blir det annat. Jaja blir väl bra.

Snart ska de ösas, sen ska jag städa lite. Men de är snart för jag orkar inte just nu, måste vänta lite :P


Återbesök.

Blir aldrig som jag säger, men dels för att jag ändå satt vid datorn och dels för klockan inte hunnit bli nedstängning ännu så då kunde jag passa på att skriva lite ändå.

FV vill ju inte funka, kan inte komma in men det är inget ovanligt så får väl vänta o se när man kan de, ska slänga mig i sängen och kolla klart på säsong fyra av Ghost Whisperer som jag fortfarande inte fått tummarna loss och gjort ännu.

Ska passa på att göra lite saker nu också under natten så som:
Tvätta
Skriva handlelista
Små plocka på rummet

Okej sen ska jag inte göra mer, ska ta o städa imorgon for real. Från de att jag går upp så har jag ju hela dagen ledigt så får passa på för sen kommer tiden bara springa iväg .. Hoppas att fredag blir av, hade vat super (;

men men, nu önskar jag er en godnatt och kl står 23.23 på datorn så önskar mig något snabbt ..

så tar jag sudukot o lägger mig i sängen. På återseende!


Redan godnatt!

Japp, för ska hinna duscha o sånna saker innan jag slänger mig i sängen sen skulle de ju vara avbrott mellan 00-06 här på blogg.se vilket innebär att jag inte lär kunna logga in och skriva senare ändå även om jag inte sover.

Så godnatt på er, hörs när de finns möjlighet till de (;

Hypasonic - A million reasons.


Såhär mysigt hade vi i fredags!


Tända ljus & tända shottar! Nice (;


Kvällskvist.

Så sitter & dunkar musik , fortfarande ...

Barnpassningen gick snabbt och bestod mest av pussel och läsning. Dom håller på att renoverar så tvn var urkopplad så fick fördriva tiden med annat. Därav allt pussel och läsning, de är väldigt fint där även om dom är många i familjen så jag undrar varför vi inte har fint. Men vi har väl inte tiden till att göra vid antar jag.

När jag flyttar hemifrån ska jag ha jätte fint, vet ju hur de är varje gång jag är hos Frida, då får jag värsta flytta-hemifrån-känslan. Fast den saken får ju vänta ett tag, men jag överlever ändå (;

blogg.se har cepat ganska mycket, detta inlägget försökte jag publicera för en timme sen men fick istället ta och skriva om lite saker och ta det nu istället..

musik är de bästa som finns, nästan iallafall (;

Helgens bild!


Crazy inlove.
Har äntligen fått tummarna loss o överfört dom få bilder jag tog i helgen till datorn. Övriga bilder kan ni se på FB för där ligger dom nu.


Hur många behövs för att skruva i en glödlampa?

Två stycken, en my och hennes pappa.

En andra glödlampa slockande igår i min taklampa och idag tog jag tre försök för att sätta i den nya glödlampan men ville verkligen inte funka så gick o hämta papi och han klara de direkt. Likadant som igår! Vad är de med mig & byta glödlampor? haha..

Goddagens!

Har drömt väldigt konstigt och rullat runder värre än någonsin nu den sista timmen. Ville inte gå upp för allting kändes så himla konstigt, jag var vaken samtidigt som jag sov. Ja it was wierd ^^,

Tillslut var det bara att gå ifrån de sköna täcket, klä på sig och sätta sig här, lyssna på musik o sånt. Håller just nu på att värma en pan pizza i micron som blir min middag, och om en halv timme är jag påväg till familjen A för att passa barnen en sväng..

Så ska njuta av min mat nu, hörs senare (;

Tisdagen 24 November.


Först vill jag säga att de idag är en månad kvar till julafton.

 



Detta är min nattliga underhållning. Ghost Whisperer men kände att jag behövde en paus, blev så himla rastlös så jag gick in i badrummet och gjorde vid mig för sängen. Borsta tänderna, tvätta ansiktet, och sånna saker. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra så jag ugglar på youtube o letar nu musik (:  De är min nya hobby, om man bortser från att tetas med putte då vill säga (; hehe..

Tisdagen är här och om ca 10 timmar ska jag vara barnvakt, vet inte hur länge de varar men någon timme - några timmar. Återstår att se då, sen ska jag se om jag har någon ork att städa och skriva handlelista efter de. Beror väl mest på vad klockan hinner bli (:

Hm, finns inte så mycket mer att skriva. Mest bara en avlasning för fingrarna då jag inte är ett dugg trött. Men ska snart lägga mig i sängen igen, köra hjärngymnastik och sen somnar jag väl snart också .. Godnatt! (:



Godkvällsning!

Ska snart slänga mig i sängen tillsammans med Ghost Whisperer, har gått och blivit hungrig igen vilket inte är en ovanlighet i min vardag. Så kvällsmat får jag väl fixa på nått vänster. Sen sängen!

Har öst musik i hörlurarna så nu när dom åkte av har jag pipljud i öronen, inte världens mysigaste men iallafall. Hittade en hel hög med ny musik idag så jag kanske äntligen får ihop ett antal låtar till skivan som ska brännas i veckan. Jodå, går framåt (:

Nej jag har inget att skriva så jag struntar i de, godkväll!

Use somebody.


Musik förlänger livet.

Från och med mitt motto, för gud vad man mår bra med musik i öronen. Får en att må bättre från allt, finns ingen bättre medicin. Inga lyckopiller i världen kan slå den känsla jag får när musiken strömmar ur högtalarna. Fast egentligen vad vet jag, jag har aldrig käkat lyckopiller. Jag är ett själv så behöver ingen hjälp (:


More music!


Black eyed peas - Alive


Britney Spears - Can't make you love me.


Har problem med lampan.

Ja jag sa ju igår att ena glödlampan skulle slockna, de hann den göra innan jag släckte lampan på riktigt och nu har jag försökt byta glödlampa tre gånger men vill fan inte funka. Så jag får helt enkelt vänta på att papi kommer hem så får han byta glödlampa åt mig. Herregud, hur svårt kan de va men d vill verkligen inte funka ^^,

Låter väldigt korkat men de är sant, vill gärna inte spänna så jag råkar krossa lampan i handen så de trillar i ögat o sånt, då är de bättre att låta papi fixa de åt mig (;

Blev varm där ett tag,

japp jag letade upp videos där dom visade hur man skulle 'dansa' om man nu kan använda ordet dansa när de egentligen mest är hoppa runder. De är faktiskt ganska kul och jag ska lära mig de lite bättre sen kan jag utöka move'sen sen när man är ute och dansar med Sandra o dom hehe (; It's sooo fun! Dessutom blev musiken mer uppskattad nu också, även om jag egentligen är allergisk mot musik som låter likadant i flera minuter. Men ja de är väl bra antar jag hehe..

Hoppade runder lite, kollade lite klipp, fixade lite, kollade tankafett för nya filmer men inga verkade bra, lampan i taket håller på att dö jag hör hur den brrrr'ar och innan blinkade i den så ena glödlampan kommer snart slockna, eller ifs alla för ska förflytta mig till sängen, kolla seriemaraton o sånt i någon timme till..

Sen är det sova som gäller.. Men kom nyss på en ny sak som kommer hålla mig kvar ett tag, ska nät-fönster-shoppa en liten stund först. Se om de finns något snyggt att inhandla, need new clothes (;

Nåväl, kan säga godnatt nu iallafall för jag lär troligtvis inte återkomma föräns efter jag sovit lite. Så godnatt allesammans! (:

Shuffle vs. Jumpstyle.



Jag tycker detta är fett coolt, lärde ju mig dom lätta jumpstyle hoppen hemma hos Sandra förra helgen så vi röjde dansgolvet i fredags när vi hoppa runder sådär med vänster fotbak, höger fot bak, höger fram x 2 och vänster fram, do it over and over. De är faktiskt väldigt kul och lite jobbigt.

Men tyckte shuffle också var häftigt, coolt när fötterna typ bara glider så som om dom vore på is. Jag är impad faktiskt måste jag säga (;

When you do something you've never done before,
no matter how poorly it turns out,
you're on your way to doing it better the next time.


Favorit i repris.

Denna får en glad, denna låten har en sån factor i sig att man blir glad och vill stutsa runder som en liten boll. Hoppa i sängen, ha kuddkrig och bara shake'a loss. Jodå perfa partylåt ( i mina öron iallafall )


Jay Sean ft Lil' Wayne - Down.


Soutdub - closer.


Den är var faktiskt lite mysig (:


Måndagen 23 November.

Kom inte längre än till youtube, så nu sitter jag och öser musik i mina högtalare, sms'ar med putte som jobbar natt. Känner att vi båda vill samma sak, tillbaka hem till han o hans soffa, fast han vill nog mest bara slippa jobba jag vill mest dit och bitas (; haha..

och här har vi första låten som var bra för kvällen Vanessa Hudgens (från HSM)


Veckans.


Veckans roligaste: Fredagen lätt! (:
Veckans tråkigaste: Stormvädret, iaf att köra i de.
Veckans bästa: Helgen som oftast (:
Veckans sämsta: sömnproblemet som vanligt.
Veckans ätbara: pasta (;
Veckans person: Frida, hon fyllde år & hon blev firad (:
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning x 2
Veckans önskan: Hm, ingen.
Veckans I like: mysandet.
Veckans mysigaste: fre-lör-sön (;
Veckans störigaste: Blåst,regn och mörker-körning ^^
Veckans skyldighet: Fredagsfestandet (:
Veckans rörelse: Till&Från familjen A.
(min egenkombinerade lista)

Helgen är snart slut.

Har haft mysigt i helgen efter att supandet var över. Massa mys med putte, o tubse var med på ett hörn han med (; hehe.

När jag kom hem så åt jag mat först av allt, och kollade lite bilar som pappa checkat ut. Får väl se om han får sig en bil inom snar framtid då (för jag har ju hans gamla hihi). Sen efter de gick jag in på rummet, satte igång elementet för de va ju riktigt kallt på rummet, tog av mig koftan rensa väskan och sen gick jag in i badrummet och tappa upp vatten och tog mig ett litet bad, orka dock inte allt för länge så blev dusch och snabbt in på rummet och klä mig i sovkläder.

Suttit vid datorn sen jag kom hem och fixat min farm ^^ och ugglat runder. Ska kolla om de finns lite filmtips på nätet sen blir de väl maraton här i min ensamhet. De eller något, sen är det städning som står på schemat hela veckan typ. Förutom tisdag för då är de barnvakt som står på schemat. Hihi.


Söndagen 22 November.

Helgen är alldeles strax över och den har varit väldigt bra faktiskt. Började med förfest hemma hos frida där runt sex snåret. Hon & Sandra hade gjort ett himla gott bål och det blev kort, sång, lite dans, snack, skratt, flumm, och en massa sånna saker och de var himla trevligt faktiskt (:

Sen blev det dags att ta tåget så åkte till Klippan och hoppade på där, åkte in och blev en sväng in till Tapaz som alltid för shottarna och de där, in på Stinsen och va där minsann längre än vad jag brukar men sen blev det dags att dra till 'bakom', aldrig varit på de stället förut men de var himla kul faktiskt.

Träffade lite kändisar också, så blev lite snack där. Sen dansade vi en massa, ja jag dansade t.o.m frivilligt och tyckte de va roligt (; Sen blev det dags att ta bussen mot Åstorp, väntade ett tag och blev lite wääääo sen kom bussen och lite mer wäääääo och sen var de dags för mig att hoppa av.

Vilket var på fel stopp så fick ringa putte så fick han möta mig. Tack och lov för att jag såg statoil skylten annars hade jag varit ännu mer lost och aboslut inte vetat var jag var (; haha. Så gick där med "ner-kissade" byxor, lite fylleböl och sånt trevligt sen kom putte och vi vandrade hem till han.

Kollade klart på Harry Potterfilmen för dom hade ju haft maraton, sen va de sängen som kallade. Vaknade ju en aning sent sen på lördagen kan man säga hahah. Men ja de är helg då får man sova (;

Vat film, catfight, skratt, nypning, kittel, mer slagsmål och sånt under dagen. Väldigt underhållande (; hihih. Sen var det dags för mig att åka hem också. Så helgen har varit väldigt trevlig och jag hade väldigt kul i fredags (:

Nu inväntar jag nästa helg (;

Barnpassning och nu stress.

Varför jag ens måste sätta mig vid datorn vet jag inte, det är lite som att man är dö mätt på mat men ändå får man plats med godis. Precis så är det med stress tid men finns ändå tid att sitta här (; hahaha..

Iaf gick upp halv åtta, åt frukost drack ett glas mjölk följt av vitaminvatten. Pigg, vandrade dit. Plocka undan efter maten, fixa med disken sen har vi mest kollat på tv hela dagen och jag känner mig som världens bästa barnvakt för jag somnade typ på soffan där ett tag. Sen fixade jag middag och sen lite mer tvtittande till pappa A kom hem. Han hade inte fått veta att jag skulle hem två så jag kom nyss hem. Är lite stressad och sånt men får stå mitt kast då jag själv sa jag kunde va barnvakt.

Aldrig mer, för jag är trött. Vill sova en timme men då hinner jag nog verkligen inte bli klar. Fast visst, de tar inte såå jävla långt tid men ändå gillar inte att stressa egentligen och jag tror jag kommer bli räääcer full idag :S Känns som en katastroffylla men jag ska försöka göra tvärtom. För jag åt mat där borta (jag ska äta en gång till innan jag åker) men som vanligt blir jag äcklad av maten och vill bara kräka av tanken av maten i min mun så matlusten försvinner fast jag går runder o är hungrig. I hate this!

Men duschen kallar, så ska alldeles strax in där en snabbsväng. Ja sen får vi se hur de blir. Hoppas batteriet till den rosa kameran håller för tänkt ta med den även om bilderna inte blir så bra så blir d ändå några bilder (om jag nu inte glömmer kameran hemma som vanligt)..

Nåja, inget mer gnäll nu. Fredagen har officiellt börjat nu (:

Lugnet före stormen.


Checka mitt hue i glaset istället (HAHAHAHAHAHAHA)


Fredagen 20 November.

Godmorgon eller något liknande. Inte för jag tycker det är en godmorgon, hade mycke hellre legat kvar i min säng och sovit ett par timmar till, visserligen är jag väl en aning pigg men det för jag inte fått sova speciellt längre. Fått lite mindre än fyra timmars sömn, hur ska denna dagen gå.

Känns katastrof all over, men jag ska göra mitt bästa för att motbevisa vad som känns. Vill få en alldeles utmärkt kväll ikväll så då ska vi de också (:

Aja trevlig helg (:

Dags att sova nu kanske.

Kommer absolut inte kunna somna än på några timmar så vet inte varför jag ens försöker men jag måste. Ska upp halv åtta imorgonbitti sen kommer hela dagen gå förbi utan en paus, utan en chans att sova så måste helt enkelt ta vara på denna nattens timmar då :/

Men imorgonkväll kommer rocka! FREAKYYY (:

Do it Bg-style (;

Work, get drunk and keep working..


Alltid ska de vara något.

Tog en tripp till Örkelljunga förut för att fylla upp drickaförrådet tills imorgon, när jag skulle låsa upp bilen där hemma så tog det hur långt tid som helst att hålla på att vicka, tillslut gick de och jag & syrran hoppade in i bilen. Plockade upp S & Son påvägen sen körde jag dom till mc donalds, glömde dock nästan sväng in där syrran bara "HRM!" , jag satt mig på bromsen och svängde in hahaha.

Inom systemet då för att inhandla min dricka, upp och bilen va lika seg att öppna igen. Sen vidare till Coop för att handla hårfärg, kom även hem med nytt munskölj då mitt lysterine (orka stavning) håller på att ta slut och detta verkade nice, även en ny sudukotidning och lite fågelmat (sånna goda sesamkakor) sen ut till bilen och denna gången stod jag där och blev nästan sur innan jag kunde hoppa in i bilen, de såg säkert mysko ut att jag stod där hur längesom helst. Tog nästan fem minuter (okej fem snabba men ändå)..

Hoppa in i bilen och gasade hem. Sitter här nu och lyssnar på musik och grejer. Ska snart be mini D att färga mitt hår. Behöver få bort min äckliga utväxt, sen får jag bestämma senare om jag ska färga de mörkt eller bara slinga för jag har ju en mörkfärg hemma hos Sandra :P hehe..

Jaja, nog om detta! Måste ut o gå mig trött så jag somnar tidigt ikväll. Ångest Ångest..


Vitaminbrist?

Kan det vara en av anledningarna till att jag är så trött? Idk, men tog fram mina brustabletter och tog ett glas c-vitaminvatten och nu känner jag mig redan pigg och klockan är ändå bara fem. Brukar ta mig till nio tiden innan jag piggnar till annars..

Usch ändå lite ångest över imorgonbitti men jag klarar de, jag får intala mig själv de iallafall!


Ett jävla tjat,

men snart är det fredag! :D hihihihihihihihihihihih.


Så här såg arbetsdagarna ut i Bulgarien (;


Herregud :/

Morgondagen kommer bli katastrof till en början. Jag somnade runt sex-sju imorse, vaknade efter två så jag kommer verkligen inte somna innan tolv eller ens i närheten av den tiden så ska jag upp kl halv åtta imorgon för att sitta barnvakt mellan åtta och typ två, jag döööööör!

När jag kommer hem därifrån ska jag decka fett i sängen i 1½timme så jag får fixa allt som ska fixas idag för jag kommer verkligen inte hinna någonting imorgon. Skulle inte tagit sittningen, varför tänker jag inte längre än näsan räcker. BAH! Men detta fixar jag, de måste jag göra..

Grattis till min underbara vän!

Så då är det den 19 November 2009 vilket innebär att min underbara vän Fritte-Frajday fyller 21år. Vill önska henne en riktigt sjukt bra dag och en ännu bättre fredag för vi ska ha ruskit roligt och vi skulle alla bli FREAKYYYY! Speciellt Frida då såklart (;  Du är underbar, glöm aldrig de! ♥


Att bo i en håla som Perstorp.

Det är inte konstigt om man är på sin vakt eller knappt vågar ta ett steg ut för folk är så himla dömmande och har så mycket fördommar, snackar så mycket skit att i slutändan vet man inte vad som är sant och vad som är lögn. Det finns nog egentligen inte en endaste person i min ålder som det inte går snack om.

Det är vad Perstorp lever på, att gotta sig i andras olycka, i att snacka om andras misstag och bara helt enkelt få andra personer att må så dåligt som dom bara kan.  Jag kan av personlig erfarenhet säga att talesättet 'de du inte vet om dig själv vet andra' stämmer väldigt bra i Pp men gråt inte över spilld mjölk.

Jag undrar egentligen vem som får kasta första stenen, för det är inte en ända som är felfri så varför dessa dömmanden hela tiden? Jag är så trött på de, precis som så många andra. Alla säger hur mycket dom ogillar hålan, hur mycket dom vill komma därifrån.

I am sick of it. Jag drog mig undan och finns inte längre kvar där, jag orkade helt enkelt inte med de längre. Samma sak alltid, en jävla massa ångest över hur man stod och stampa på samma ställe hela tiden. Visst inte kommit såå mycket längre nu men jag kan säga att jag mår ganska så mycket bättre nu. Faktiskt!

Visst att jag saknar gamla tiden, men glider man ifrån så finns det inte mycket att göra. Jag vet också att jag inte heller är fel fri men jag dömmer inte folk för att dom är högljudda och lever på sin glädje, jag skiter i vem som skaffar barn men visst kan jag tycka man ska vänta men det är inte personligt d är för jag tycker man ska leva livet först, visst tycker jag väl också om skvaller jag är bara människa men låt folk göra som dom vill med sina liv. Lär man sig inte av sina misstag så gör man väl de nästa gång eller när man är mogen till de.

Ser status uppdateringar hela tiden, att vi fortfarande i 20års åldern håller på på detta sättet. Ska vi fortsätta när vi är 40+ också? Vad är det som gör att man så gärna vill smutskasta andra? Vad är de för roligt att se andra folk falla? För man inte ska känna sig totalt misslyckad själv?

Jag har en rad med misstag i mitt bagage, de finns inget att göra åt de. Men jag tror inte heller mina misstag skadat någon annan än mig själv och mitt rykte, men jag står stadigt på mina ben. Jag ser hellre mig själv falla än någon i min närhet för jag vet att på ett eller annat sätt så reser jag mig igen.

Den dagen jag bestämmer mig för att göra en radikal förändring i mitt liv. Ett val som verkligen skulle göra en förändring så vill jag inte att ni lägger energi på att kommentera de. Detta är mitt liv och jag gör vad jag vill, lägg din energi på ditt eget liv istället.

Jag är inte bättre än dig, du är inte bättre än mig and that's final. End of story.


Blåsväder leder till mys.

Kanske därför stormar gillas, för nu känner jag bara en stor längtan efter mys. Perfekta kvällar till att släcka ner, tända ljus, dricka varm oboy (som jag snart ska tillsammans med min kvällsmat) och bara mysa ner sig isängen. De är precis så jag ska tillbringa denna stormiga natt, dock hade ju sällskap föredragits men funkar inte när pojken min jobbar natt ); hihi..


Vilket väder!

Blåste och regna en del när jag gick ut till bilen för att köra till putte, var inte så farligt att köra till en början men det sluta med att jag höll typ 90 på motorvägen, fick vattenplaning lite halvt som nästan gav mig en hjärtattack och sen tog det jätte långt tid att komma fram så jag tänkte för mig själv, ta inte motorvägen hem!


Pappa hade ringt så skicka mess för o fråga vad han ville, så hade ambulansen ryckt ut förbi huset och han blev orolig men de var inte mig så lugna puckar (; Gick ur bilen och upp till putte så kollade vi på film, sen kom även Tubbse hem, sen kom Tobbe o fjällan på besök . HAHAHAAHA, no words needed ^^,

Sen åkte dom hem, blev lite film, killarna käkade mat och sen va de bara ångest över att behöva köra hem sen när de va sån jävla storm utanför fönstret. Men tror nog inte de var vår tur att dö för stormen lättade och regnet sipprade när jag körde putte till jobbet.

Sen när jag var mellan Pp & OD så körde jag försiktigt för kunde ju inte veta om något oplockat träd låg på vägen, låg välta träd lite här och var i diket så lika bra att va försiktig. En blinkbil stod och körde in på någon väg så dom höll väl på att plocka träd från vägen o sånt.

Sen när jag började närma mig OD såg jag belysningen släckt NOOOOO ingen ström, sen kom jag lite längre in och strömmen va tillbaka och bara YES! Så jag kunde sätta mig här, kan troligen kolla film o roa mig med de under natten. Om stormen inte blir jävligare vill säga...

Hej & Hejdå!

Har inte tid att skriva egentligen men det är ju ett tvång att få iväg något. Men har iaf fått i mig mat i magen så jag är helt dåsig som vanligt, ska snart packa in mig i bilen och köra hem till Putte. Sen kommer jag väl dö ikväll då det skulle bli värsta stormen och jag ska köra hem :/ Brrrr läskigt!

Men ha en underbar onsdag, så hörs vi!

Nattens film.



Ska se klart dom avsnitten av Ghost Whisperer som jag lagt i spellistan sen kommer jag att se den nya Wallander filmen som kom ut nu i veckan. Hoppas att den är bra, men gillar Wallander så den är nog bra (: Tänkte även säga godnatt då jag inte tror jag kommer tillbaka innan sömnen tagit mig med storm. Så godnatt alla (:

[edit]
Riktigt jävla bra film måste jag påpeka, tror de var för de hände ändå ganska många saker på samma gång. Spänning och allt sånt där, så jo helt klart en film ni borde se ifall ni nu gillar Wallander-filmer (;

Hemma spa.

Min dator är en aning seg, speciellt inne på FB där vill ju saker inte uppdatera på hundra år. Då kan man ju passa på att smörja in sina nagelband med mandeldoftande olja för att förhindra sprickor & torrhud samt ge en glans till naglarna. Eller kan man måla naglarna med stärkande nagellack som är genomskinligt och snyggt. Sen avsluta med handkräm för att ge hela händerna en återfuktning..

Ja jag kör på hemmabehandling i brist på en snabbdator, måste ju spendera tiden vist (; haha.


Bild från i somras när jag fixat naglarna inför studentfirande.


Tisdagkväll.

Så har varit iväg och varit barnvakt en liten sväng idag, blev dock längre än sist. Satt och läste en engelskbok om hur man skulle bete sig för att få sin drömkille att gifta sig med en. Ska nog leta upp den nästa gång jag är där och fortsätta läsa för va ganska roligt även om jag tycker man ska säga vad man tycker så man slipper lägga energi på något som ändå aldrig kommer hända. Eller något..

Jaja men så fick jag veta att jag inte behövde va där på torsdag, men ska dit på fredagen istället fram till två så jag kommer fan decka på förfesten (; Jag är inte van vid långa dagar, eller tidiga dagar ska vara där kl 8.00 fram till då typ två, får se om mami gjort mat som jag slänger i micron äter och sen sover jag en timme sen fixa vid mig och grejer sen iväg. Kommer bli en vääääldigt lång fredag känns det som, men ska minsann ha roligt :D hihi.

Högt på handlelistan.

Mitt hårskyddsklet håller på att ta slut så nu måste jag sikta in mig på att köpa nytt, de skyddar ju håret när jag fönar de vilket händer varje gång jag duschat så det är en bra sak att ha! Rekomenderar vidare..


Goddagens!

Har egentligen inte mycket att säga.. Ska iallafall iväg och vara barnvakt om drygt en timme, blir nog ett snabbpass som förra tisdagen men man vet aldrig. Håller tummarna, för jag är som vanligt trött! :/

Måste fixa något att äta också så nu ska jag på matjakt! Hörs (:


Nya favoriten i samlingen!


Our own way remix.

Får en så stor lust att bara hoppa runder, flummdansa och sjunga på rummet.
Men såhär sent får jag nog skippa de och tänka på dom andra i huset.
Men efter mina timmar sömn så attans är jag på G ;D hihi.


Don't wanna wait another day.

We're gonna make it our own way,
We don't care about what they say.

We have no regrets,
we just don't care tonight.
We do what we wanna do,
and we go our own way.


Some more music (:


Sweet dreams remix.


Cascada - Fever


Manian - Ravers in the UK


Baby Boo!

Nu ska jag börja ösa lite musik, men inte allt för länge men vill hitta lite mer musik till skivan som ska brännas. Ska även gå igenom gamla partyskivan för tips om artister osv osv..


Så mycket för maraton.

Startade säsong fyra av Ghost Whisperer imorse ibrist på annat att underhålla mig med, och så körde jag på "maraton" under dagen i brist på annat ändå har jag bara lyckats se fem avsnitt. What's that all about? Nåväl, då varar säsongen längre antar jag (; höhö..

 

 

 


Kaninmat till middag.

Har dålig fantasi, då är det enkelt att bara leta i frysen efter något som typ fixar sig själv. Hittade broccoligratäng :S Får funka, jag ska ändå bara ligga och dega i sängen så behöver väl inte mycket energi. Så kaninmat it is..

Längtar ändå till helgen, det ska bli riktigt roligt (: Umgås med underbara vänner och supa skallen av sig, typ världens bästa kombination (; hihi. Okej blir kanske inte sååå farligt men u get the picture (;

WÄÄÄÄÄÄO!

Skulle köra på mitt ghost whisperer maraton hann se första avsnittet sen åkte rutan ner för att starta nästa avsnitt och då såg jag att både putte & frida skrivit till mig på msn så var ju tvungen att skriva vilket innebär att jag fastnat vid datorn istället.. Hmm (;

Sen måste jag funderar ut vad jag ska äta till middag, ååh detta eviga tjat om mat. Blir trött bara av ordet (x Nej kanske inte men det är jobbigt att lagamat, känner nog ingen som ogillar att laga mat så mycket som jag gör det, men beror nog på hur trött jag var på de i skolan och att de faktiskt inte är roligt när man inte har fantasi och grejer att göra goda maträtter. Hacka grönsaker är ju ganska kul men vad ska jag med dom till, vill ha redig mat inte kaninmat (; höhö..

Nej jag är nog alldeles för flumm, tror det är för jag längtar till helgen ganska så mycket! Men ååh vad ska jag köpa till Frida i present, kan ingen ge mig förslag? (;

nej nu blir det ett ghost whisperer avsnitt till sen mat o grejer. Höres!


Är sååå trött!

Vaknade till lite innan tolv av ett sms från Sandra, precis efter ringde de på dörren men som vanligt när jag är liggandes i sängen ignorerar jag de och somnade om. Sen gick jag upp nästan precis för mami kom in och sa hejdå och prata lite med mig innan hon körde till jobbet.

Nu är jag låst här eftersom papi har min bil, men gör inget för jag hade ändå bara tänkt dö i slowmo.. Typ sätta igång Ghost Whisperer och uggla mig pigg!

Ont i magen & trött, kan knappast bli bättre!

Morgonsällskap!

Eftersom sömnen verkar vara långt borta tänkte jag starta fjärde säsongen av Ghost Whisperer, tredje slutade ganska så spännande I think, var nog lite inne i annat. Men tänkte iaf slänga igång några avsnitt så får vi väl se om sömnen kommer eller jag ska tvinga mig själv vara vaken hela dagen o somna tidigt som attans ikväll, brukar aldrig funka så lär väl somna inom två timmar..

Men godmorgon till er som är vakna såhär tidigt av normala anledningar så som upp för jobb eller skola eller liknande. Nu beger jag mig iallafall! (: 


Delen av mig jag helst sluppit.

Jag skrev ju förut i ett inlägg lite sådär att jag förändrats lite till de bättre tack vara honom. Ikväll/natt insåg jag att den delen av mig jag ogillar är kvar, den delen som samlar på allt negativt jag kan tänka på till en liten boll och samlar det där tills jag inte längre kan ta det.

Sen kommer den känslan av otillräcklighet, att jag inte bra nog för något. Att jag inte klarar något, ända ordet som passar in är misslyckad! Du är trots allt snart 22 år och har inget jobb och bor fortfarande hos dina föräldrar. Sen finns det så mycket annat som finns med i denna bollen, och de finns bara så mycket jag klarar så ligger jag och kollar på dataskärmen, hör dialoger, får tankar i huvudet sen kommer tårarna av ingen anledning alls...

I go crazy.

Åter igen vaken till tidigmorgon, kommer väl somna inom två timmar och vakna upp där runt två snåret som vanligt! GAAH.. Vill ha denna orken, piggheten o sånt på dagen , inte nu när de är sängdags för längesen :S Är snart dags att köpa hem ett flak hustler igen, bryr mig inte hur de skadar mitt hjärta.. I need the energi!

Cry myself to sleep.


Esanna.


Godnatt alla!

Nu orkar jag inte vara sittandes här framför dumburken mer, nej jag ska istället starta Ghost Whisperer och se maraton tills jag somnar för det funkar inte att sitta och dunka musik till fem-sju på morgonen, nej dags för sängen!

Natti natti (:

Every morning & I miss you.




Dricker mig varm!

Nu snackar jag inte en sån A&M-fylla-deluxe där man dricker alldeles för stark grogg på flaska för att hålla sig varm påväg till festen så man inte ens hinner halvvägs innan man är asnitad.

Nej nu snackar jag faktiskt om Varm oboy, var tvungen att göra något för att sluta frysa och nu är jag varm igen. Får hoppas de håller i sig tills jag behöver kylas ner (:


Håll om mig hårt.

Jag vet inte vad det är med mig men hade jag varit en normal människa hade jag nästan trott att jag håller på att få feber. Min panna är varm, jag fryser, mina fötter är som isbitar, jag är hängig som en vissen blomma och jag har en sån himla jobbig känlsa i magen och jag vill bara lägga mig i hundra filtar och gråta. Samtidigt är jag varm på ett sätt, ögonen trött men ändå är jag pigg. MAH! Sen är jag hungrig, men är inte lönt att äta för jag kommer inte orka ändå :S

Sa ju att dagen bara blir bättre & bättre. Leave me alone! (för jag får klaga, ni vet förkylning tar väldigt hårt på män lika så är de för mig med feber & förkylning för jag blir aldrig sjukare..)


Mitt internet laggar.

De gillas ju typ såhär mycket --><-- om inte mindre. BAAAAH! Dagen blir bara bättre & bättre (visserligen måndag nu men räknas som söndag fortf. då jag inte sovit än). Nej ska nog slänga mig i sängen och underhålla mig med något, dricka lite bubbelvatten och vira in mig i en filt för jag fryser.

Tända lite ljus och mysa i min ensamhet. Vill ha något att äta, tugga på, kränga i mig. Men jag är för lat för att tugga, nog därför jag alltid är hungrig efter jag ätit för jag slutar inte äta för jag är mätt utan för att jag bara tycker att de är jobbigt att äta. Vet cepe men ja de är inget nytt! Jag är van..

Buhu, I am back.

Lille putte är trött idag, visserligen väldigt förståligt då han festat hela helgen, åkt buss hela dagen, men jag saknar han så är lite ledsen i ögat (; höhö.. Nej ska försöka hitta någon film att underhålla mig själv med. Hade önskat att jag somnade snabbt men känns som det är en omöjlighet i min vardag.

Somnar sent, vaknar sent and life goes 'round like this.


Passar på att säga hejdå nu!

Frugan kom aldrig över igen så vi får fortsätta vårt snack senare hehe :P Har lyssnat på musik mest hela kvällen I love it :D Klätt på mig och grejer har jag också gjort, tagit lite kort och ja sen har väl inte allt för mycket hänt. Mest bara väntat och nu är Putte snart i HBG så väntar på svar från han när jag kan komma till han, men de borde väl va snart så jag tänkte passa på att säga hejdå, stänga ner datorn och allt sånt så jag är redo när jag väl ska åka.

Hoppas ni haft en bra helg! (:


Haft besök av frugan!


Satt och fixade på datorn när lillasyster kom in och sa att min älskling va här, förstod direkt att det var Jennie (; Vem skulle annars komma hit vid denna tiden utan att säga något? Precis none..

Så har vi suttit / legat i min säng och snackat, hahahaha. Sjukt egentligen, men väldigt roligt (: Hon skulle hem och äta så jag passade på att ta min dusch, ska alldeles strax föna mitt hår och sånt. Sen får jag se om hon kommer hit igen så vi snackar vidare. Annars blir de en annan dag (: hihi..

Hörs gullungar! x

Jag är varm!

Lyssnar på musik och rummet mitt kokar, jag är riktigt varm men min avkylningsdusch får vänta lite för orkar inte resa mig just nu haha (; ÅH jag längtar till nästa helg ska bli kul, så fyller ju Frida år på torsdag så jag måste komma på någonting att köpa åt henne. Jag och presenter går inte ihop längre, har sämst fantasi punkt se .. Aja något blir de alltid (:

Putte är påväg hem nu, han är hemma om några timmar så då ska jag dit och störa hans sömn (; haha. Okej kanske inte riktigt är själv lite sleden men de är väl för kl ännu inte blivit så mycket. Piggnar säkert till där vid nio eller så sen stuttsar jag upp och ner som en liten boll. Nattuggla deluxe ^^,

I spend my time just thinking 'bout you,
Every single day guess I'm really missing you.

Planen är satt i rullning.

Snart så är det dags igen :D hihihihihihi


Veckans.


Veckans roligaste: Träffade Sandra och Frida igen.
Veckans tråkigaste: Obehagliga känslan i magen.
Veckans bästa: Skrev in mig på AF & Papi fixade avgasröret på rost-Dagge.
Veckans sämsta: tråkdagarna.
Veckans ätbara: snacks.
Veckans person: Papi för han ställt upp (:
Veckans arbetsinsatts: Barnvakt.
Veckans önskan: att jag inte skulle få mitt lilla prob ^^,
Veckans I like: mys.
Veckans mysigaste: nothing.
Veckans störigaste: fick mitt prob -.-'
Veckans skyldighet: Barnpassningen.
Veckans rörelse: None.
(min egenkombinerade lista)

Kompromiss.

Första delen i kompromissen är att jag ska köra och hämta syrran alldeles strax. Kan tycka det är lite onödigt att köra till en annan del av OD typ , men ja jag ställer upp för att fjäska in mig hos papi så att han senare kan skjutsa mig eftersom jag inte kan ta bilen själv för den behöver han imorgonbitti för att komma till jobbet..

Jag är bra snäll ibland, ställer upp! Nej dags att klä sig i ytterkläder och hoppa ut i bilen snart då, hörs senare! (:


Hurting.

Att vara tjej är inte alltid roligt vill jag påpeka, ibland är det väldigt jobbigt. Smärta!! :O Nåja, inget mer om det..

Inatt drömde jag att jag var tillbaka i Bulgarien, vet inte hur jag hamnade där men låg iaf på en soffa och det kom in någon i lägenheten så jag la täcket över huvudet och hör ett pistolskott och börjar böla för dom typ missar mig sen står dom där med pistolen tryckt mot min mage, mitt huvud och bara skrattar och skjuter och skjuter man hör pang pang men inga skott kommer.

Jag fortsätter böla och dom börjar dra och slita i mig, jag lyckas rymma på något vänster. Hoppar ner för alla trappsteg tills jag äntligen är ute så springer jag och gömmer mig i skogen. Allting kändes så verkligt för att jag inte kunde öppna mina ögon som jag annars kan i drömmar.

Sen bölade jag nästan i verkligheten också men slutet gott allting gott, ja jag minns inte riktigt slutet, dom hittade mig och jag dog inte så minns inte riktigt.. Men kan lova att det var läskigt som sadan!

Vad jag också tycker är väldigt konstigt är hur mycket jag rullar runder i sängen när jag sover själv, lakanen ligger huller om buller och jag ligger aldrig där jag låg från början men när jag sover bredvid putte rör jag knappt mig alls. Konstigt jag inte typ bara får mina rull-ryck och rullar över honom eller något haha (;

Väntar på mat, ska sen ta en ipren och knarka sönder. Nej men kanske hjälper i någon timme.  Happy sunday (:



Så natta-maten är klar!

Så nu ska jag äta nudlar och kolla på någon film, om vi inte hörs senare inatt så får ni sova gott allesammans! :D GODNATT!! (:

Bara för att de ska vara så..

Jag ska sluta önska saker för när jag gör så blir det precis tvärtom, så typiskt My! ^^

Not there yet.


But I'm on my way.. Eller nej jag slutade för ett tag sedan.
Sitter här och öser min birthday sex som jag älskar!! Mjau (; hehe.

Så drog mot Sandra men påvägen dit åkte  vi inom gotteboet och sen inom östra för att plocka upp Frida. Var några tjejer där när vi kom och satt där och åt godis, morötter & dippa o sånt sen blev vår "tjejkväll" helt plötsligt en fest och Frida lämnade, jag hade också lust ett tag men Sandra drog upp mig på mina fötter och jag lärde mig lite jumpstyledans haha. Skit roligt och blev mer taggad. Drack upp mina cider och kolla på när andra dansa och dansade själv där ibland. Hade ändå kul (:

Sen kom daddy och hämtade mig, snackade lite allmänt om jobb, utbildning, kontakt osv osv påvägen hem. Vi får se hur allt går, snart är det dags att ta tag i grejerna på allvar. Väntar på min planhandling, men ska så smått börja utan dom.. Vi får se hur det går.

Nu öser jag musik och är hungrig så ska äta lite, ösa lite musik sen blir det film! See ya!

Då var det dags igen!


Snart iväg på tjejkväll!

Har världens bästa papi, nu har han fixat med mitt avgasrör så de inte längre hänger och slänger. Dessutom låter bilen mindre, tror inte att den är helt tyst som förut men de är en stor skillnad and I love it (: Så som sagt, har världens bästa pappa! (: hihi..

Sen har jag snackat med Saga, skulle bli lite dricka ikväll. Så fick ordna med skjuts på ett sätt så jag också kan va med och dricka några cider (: Så blir det tjejkväll hemma hos S&S, lite singstar, GH och knytkalas. Ja de blir säkert jätte bra (:

Ska snart hoppa i duschen, sen äta mat och sen iväg efter det. Trevlig lördag allesammans (:

Godmorning sunshines!

Då är lördagen officiellt här. Har ännu inte somnat, vilket verkar vara omöjligt. Har sett på filmen "Nothing like the holidays", den var väl hyffsad. Den funkade att se iallafall och nu håller jag på att se en annan film, förhoppningsvis kommer jag somna till den. Håller tummarna.

Godmorgon & Godnatt, at the same time (;

Är på högvarv!

Jag kommer verkligen inte kunna sova nu, jag tror att jag har varit utan Koffein för länge för jag har druckit typ en liter coca cola inatt och är helt jävla hyper. Sen gör ju inte den höga musiken i öronen det bättre heller. Fingrarna har sitt egna liv och går racer över tangenterna, de går minsann undan haha...

Äsch dom skakar inte då är det ingen fara, fick en sån kick i bulgarien när jag druckit kaffe och sen redbull. Händerna började skaka som nått jävla sär sen efter de fick jag inte längre dricka redbull i restaurangen. De va inte bra för mig (; haha. Lättpåverkad till max, de är jag när de gäller allt. Därför jag är som jag är I guess!

Nej ska lyssna på Birthday sex tio gånger till sen får jag fan lägga mig, godnatt cheers och allt sånt! (:


Nattens playlist ala mysaan.

Pitbull - Pearly Gates.
Pitbull - Shut it down.
Sean Kingston - Face Drop.
Huey ft. Colby O'Donis - I go crazy.
Lady Gaga - Dance in the dark.

Kesha - RadioRadioRadio.
Toniee - Kick it.
Lady Gaga - Lovegame.
Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone.
Rihanna - Umbrella remix.

Selene Gomez - Tell me something.
Black eyed peas - Meet me halfway.
Rihanna - Wait your turn.
Leighton Meester ft. Robin Thicke - Somebody to love.
Lady Gaga - Bad romance.

Jeremih - Birthday sex (MJAU)
Milk inc - Breathe without you.
Milk inc - Blackout.
Milk inc - Whisper.
Sylver - Hold me in your arms.

Sylver - Turn the tide (dance)
Sylver - Forgiven (dance)
Lady Gaga - Pocerface (David Guetta rmx)
David Guetta - Tomorrow can't wait.
David Guetta - Toyfriend.

Wynter Gordon ft. David Guetta - Dirtytalk
Kid Cudi - Day N Nite (new rmx 2009)
David Guetta ft. Rosie Rogers - Without you.
Pink - Sober (Bimbo Jones video edit)
Kelly Clarkson - Already Gone (Bimbo Jones rmx)

Britney Spears - 3
Elvana Gjata - Turn you on.
Kesha - Tik Tok
Paradiso Girls - Patron Tequila tf. Lil Jon
Space Cowboy - Falling down.

Britney Spears - Piece of me (Bimbo Jones rmx)
Untouchable (Bimbo Jones rmx)

klockan är halv fyra,

och jag sitter fortfarande och lyssnar på musik. Håller på att skriva ner lite av musiken jag har på datorn, de som passar att ha på den nya skivan som jag ska bränna till festen jag planerar in. För en gångsskull är jag ute i lite god tid iallafall, kommer visserligen fuska lite och ta musik från gamla partyskivan men jag letar ändå lite nytt (:

Har några låtar till att lyssna på sen ska jag bannemig isäng och kolla på film tills jag somnar, för jag kan inte direkt påstå att jag är trött nu, speciellt inte när musiken skriker mig i öronen! Fett mjau på de (;

Hade tänkt jag skulle skriva min nattliga playlist också, den kommer så fort jag sorterat låtarna.  Så I'll be back before I fall asleep (;


Dagens

Brukar ni också få typ hjärtklappning när ni lyssnar på musik, om den berör er på ett sätt hoppar ert hjärta på ett annorlunda sätt för en sekund?
Eller är det bara jag som är konstig?



It goes lala in your ears.

Sitter ju som vanligt på youtube och lyssnar på musik så nu kommer några nya jag hittar. Hoppas där finns någon som faller er i smaken också (:






Milk inc - Breathe without you


Milk inc - Blackout


Pink - Sober (Bimbo Jones Video edit)


En smart sak.

Ni vet när man lyssnar på partymusik och sånt så måste man nästan ösa för att få rätt känsla vilket kan vara ganska svårt mitt inatten när folket i ens hem sover. Men jag leta fram mina hörlurar till mp3n och sitter nu och öser musik ändå.

Får rätt känsla och vill verkligen ha fest nu! ;D

For all the stupid boys out there!




Lady Gaga


ft. Beyonce - Telephone.


Mitt hjärta.

Saknar dig, speciellt väldigt mycket nu på natten. Eller speciellt för jag vet vi inte kommer höras föräns söndagkväll typ. Men så länge man har roligt!

Nu öser jag med birthday sex, hade också velat va på fest och supa mig full! (;


Fett orgasm på denna alltså!


Fick låten av Pernilla när jag skulle bränna skiva till min förra fest men det var först hos Putte på förfesten ut när Pernilla starta den som jag fick en sån kick av den. Så lyssna jag åter på den i bilen idag när jag va ute och körde lite. Jag får hjärtklappning den är fett jävla bra..

Birthdaysex, men jag får nöja mig med vanligtsex sålänge, är ett tag kvar till min födelsedag (; hehe.

Lonelymysa.

Så syrran anlände i Pp och skulle ha sina grejer så körde ner tillsammans med brushan & My så körde inom Statoil och köpte lite kränge så nu har jag lite 'chips' och apelsinchoklad så jag klarar att kränga hela kvällen. Ska ha film maraton, men vet dock inte vad jag ska glo på då jag sett typ alla filmer redan..

The haunting in connecticut är himla bra, men nu har jag också sett den ett x antal gånger så jag kan inte se den igen, den blir liksom lite uttjatad då och de gillas inte. Lika så är det med Twilight sett den så många gånger så den inte ger njutning längre. Och dessa två är ändå mina favoritfilmer , hm wierd.

Men film & kränge står på mitt schema nu så höres..

She got a friend!


Emil & hans flickvän kom hem innan så hade dom med sig hennes hund hit. Trodde inte det skulle bli några problem med Zindy och det har det inte blivit heller. Lite nosande & sånt men annars är det lugnt.

Oh cute, Zindy got a new friend (; hihi.

Slänger mig i sängen nu!

Har en klump i magen så tänkte slänga igång någon romantiskfilm, böla itu vänta på att syrran behöver mig, köra ner till byn kanske köpa godis sen fortsätta min fredagskväll i sängen..

Känns inte alls bra, brrrrr.

Goddagens.

Somnade inte tidigt inatt heller, även om jag var själv så kunde jag inte sova. Hur pigg som helst, men runt fyra började de lugna ner sig och jag försökte somna. Sen där runt kanske sex tiden kom papi in och ville låna min bil för hans hade strulat lite så de fick han.

Så nu är jag låst här hemma, inte för jag planerat att göra något men iallafall. Hade tänkt köra till gotteboet senare iallafall. Köpa godis och köra på en idolkväll här hemma. Det är ju trots allt fredag idag så något får väl hända.

Fick ett väldigt udda samtal förut, va inte beredd på att telefonen skulle ringa då jag höll på med sms så svarade ju direkt så var de någon snubbe som köpt ett hästtäcke av mig och skulle säga de blivit fel eller något. Wierd för jag är ingen häst människa och har absolut inget hästtäcke :S Kan undra om han spela mig ett spratt eller om någon kör på mina personuppgifter på nätet. Får hoppas inte för kommer jag på de polisanmäler jag så är de bara!

Hungrig är jag också, men vad ska jag göra för mat. Pasta & köttfärsås som alltid eller?^^,


Friday the 13th!

Det är de idag, fredagen den trettonde. Hade varit passande att kolla på denna filmen då, men jag har tyvärr inte den och jag är inte den som orkar leta & tanka så får helt enkelt vara utan den..

Nej men nu kallar snart sängen på mig, ge de ett försök iallafall (;


Once again

I would like to point it out; Att jag är kung kung kung!! (;
Spelade & Spelade men kom inte inärheten av mitt förra rekord så tänkte jag att jag bara skulle slå 200,000 sen typ försvinna från spelet för ikväll/natt. Så bara fick jag sån tur igen, massa som smällde av sig själva, massa sprängningar och helt plötsligt hade minuten gått och de vevade upp poängen och jag hamnade på 362,650 . Kung kung kung! (; hehe.

 

Jag gillar att spela och känner att jag är väldigt duktig på spel för jag brukar ofta ligga i topp tre-två-ett (; Så om någon har nått spel dom vill utmana mig i så varsegod (; Men nu menar jag inget wow cs och liknande utan spel i klass med detta o sånt med topplistor och grejer.  :D

I am AWESOME (;


Är fortfarande full,

inte på alkohol, inte på livet, inte på glädje utan på mat i magen. Åt kvällsmat typ vid sju-åtta tiden och jag är fortfarande mätt. Ja de brukar man kanske vara sån kort tid efter tänker ni, men nej jag har fått värsta konstiga matvanan ever. Är jätte hungrig, kan inte få ner något, blir jätte hungrig igen så håller de på så.

Men ikväll gjorde jag ifs svampstuvning och grillademackor till kvällsmat, det mättade väl lite mer än yoghurt gör. Mysteriet löst (; haha..

Sen har inte mycket hänt som senaste timmarna, har mest bara degat i sängen och kollat på NCIS LA som faktiskt var en hyfsat bra serie dock ingenting jämfört med vanliga NCIS, mer csi eller något fast med navy-gubbar för inget kommer någonsin kunna ta Gibbsplats, han är min idol. Hade velat ha han som morfar/farfar eller något sånt för han är så grym (:

Nåväl, ska slappa lite till. Trevlig kväll! (:

Jag föll tillslut.

Vet hur jag önskade och önskade, tillslut kändes det hopplöst för även om jag fick en chans så var det alltid något som förstörde, antingen var det jag som inte kände något eller var det den andra.. Alltid samma sak.

Men en kväll var början på en ny kontakt. Tackvare att Tobbe hade nr'et så fortsatte allting. En evig sms-kontakt, första saken som inte är eller var lik mig. Att ständigt gå runder med telefonen och knappa och ha mig. Att ett sms fick ett stort leende på mina läppar.

Det blev lite fester, mer snack och tillslut kom den dagen då jag fick min kära lapp. Jag vågade inte svara för jag var rädd för att om jag skulle säga ja skulle allt jag kände försvinna på tre röda. Men sen efter tänkte jag att om vi ändå hade dagligkontakt så kunde de väl inte skada, kunde väl lika gärna försöka.

Så dagen kom då jag kryssade i mitt JA och vi blev tillsammans. Nu står jag här, hur glad som helst. Har en sån underbar pojkvän som verkligen lyser upp dagen med sin närvaro. Han har förändrat delar av mig till de bättre och jag gillar hur allting känns. Hur mina känslor faktiskt blev större efter att vi blev tillsammans, kanske för jag lät mig själv våga känna efter. Jag vågade chansa.

Jag tycker om putte jätte mycket, han är fantastisk  ♥


Förfestar in helgen!

Ja nu sitter Putte och festar in sin väntande helg, han ska ju vara delaktig i magaluf-kryssningen den lyckosten! Själv hade jag tänkt att jag skulle sova hela dagen imorgon för det är sjukt hur trött jag ska va hela tiden. Inte nog med att jag sover länge, nu börjar jag sova middag OCKSÅ för jag är sjukt trött.

Fast å andra sidan kanske jag kan somna tidigt inatt, menar ingen putte som jobbar natt som man ska hålla sällskap, nej inatt är jag ensam. Lonley, I am so Lonely.. hehe.

Inväntar lördagen med en stor längtan, vet inte varför jag gör det så där extremt egentligen men känns så skönt på något sätt att få ha tjejerna runt om , bara mysa och snacka och kränga o snacka o umgås. Det ska bli såå kul (: hihi. Like my girls and my rackoon hihi (;

Musiken strömmar ur mina högstalare ofc, jag & youtube har gått och blivit bestfriends då jag är där och söker musik typ hela tiden. Har ni några låttips så får ni gärna tipsa, hittar jag någon lägger jag ut så ni får ursäkta om de kommer mycket musik helt plötsligt de är bara så att jag älskar musik och vill dela med mig av vad jag hittar & gillar :D Music is life (:


Ännu en snabbis.

Stack till familjen A där vid halv fyra tiden och satt ute och kela med katterna i väntan på att pappan och barnen skulle komma hem. Sen började vi fika med direkten, plocka undan, starta diskmaskinen och diska undan övrig disk sen startade jag Lilo&Stitch (stavning?) till dom två minsta medans dom två äldsta satt och spela spel på datorn.

Sen blev det blöjbyten och lite tvtittande tills mamma A kom hem och vi pratade lite om några dagar sen gick jag hem. Det är lite läskigt att gå vägen hem i mörkret för man har skogen med sig hela vägen nästan. Men idag va mindre läskigt för jag gick förbi de ända huset och ut kom tre unga killar på cyklar så dom höll ju nästan mig sälle där utan att veta de. Kände mig inte lika ensam och lika rädd iaf :P Vet mesig men mörkret skrämmer mig, man ser ju inte vad som kan gömma sig där hehe (;

Karina Pasian - Love is

Tycker denna låten är väldigt mysig (:


Snart dags att bege sig iväg.

Startade ncis LA avsnittet och somnade efter en liten stund. Ganska skönt, sen vaknade jag med hjärtklappning, vad är klockan? Har jag försovit mig? Men väntade ett tag sen ringde larmet. Puh (; haha..

Sitter här nu i joggingbyxor, linne och kofta. Ska alldeles strax gå iväg men först blir det lite musik lyssning och sånt gott!

saknar dig redan.

Godmiddag.

Inget ovanligt egentligen men fyyyy va jag är trött!! ); Ska vara barnvakt om drygt en och en halv timme, kommer dö, fast vet ju aldrig om friskluften får en piggare. Keep wishing (;

Höll putte sällskap inatt sen sömnade jag någongång där runt halv sex kanske, somnade och sov med konstiga drömmar som sällskap. Vaknade och det var dags för middag, åt tillsammans med mami sen har jag fixat lite på min farm (finns de farmtuggumi i ett hopp att sluta? för jag ska sluta spela.. någongång.)

Nu ska jag lägga mig på sängen och se ett avsnitt av ncis LA sen göra vid mig och dra iväg. Ha en bra torsdag allihop, nu är helgen snart här ((:


Godnatt.

Nu får musiklyssnandet räcka för ikväll, ska byta om och krypa ner under täcket. Lösa lite suduko, kolla CSI och hålla putte sällskap på sms (;

Så godnatt & sovgott! (:

Rihanna.


Kvällspassningarna är bäst.

Fick förresten ett mess under tiden jag var hos Putte där pappa A undra om jag kunde va barnvakt imorgon vid halv fyra & framåt vilket jag sa Ja till.

Jag tycker det är helt okej att vara där på seneftermiddag/kväll för då blir det kvällsmat & tvtittande, läxläsning och sånt tills det är sängdags. Så det är ju super enkelt egentligen (;

Jag tycker jag har ganska så bra hand om barn faktiskt, nog mycket med att jag är äldsta storasystern och fått ta hand om mina egna småsyskon och sånt förr. Jo de är ganska kul ibland, men de bästa är såklart att lämna tillbaka dom till föräldrarna igen (; hahaha..

Sean Kingston - Face drop.


Godkväll på er!

Har varit hos Putte idag. Vi har legat på soffan och kollat på film och sånt mys. Jag tycker det är väldigt roligt där, för dom är ju helt störda :P Vilket är väldigt roligt att se på haha.

Sen var det dags för hemgång för putte skulle till jobbet, så stod där ute i kylan och vänta på hans skjuts sen körde jag hem med ett snabbstop på donken för tänkte kunde lika gärna äta cheeseburgare till kvällsmat som att fixa nudlar senare vilket jag blivit en aning trött på så blev de sen hem.

Fryser igen så hade velat ta ett bad, men de gjorde jag innan idag så de funkar inte ); hehe.. Sitter nu och lyssnar på musik och ugglar på FB får väl se när man förflyttar sig till sängen blir iaf två CSI NY avsnitt ikväll, wijhoo (; hihi.

I aint never gonna stop, Imma keep winning.


Frösen av mig.

Kom upp och åt middag tillsammans med mami & mini D, sen la jag mig i badkaret för jag trodde jag skulle vakna till liv men ack så fel jag hade. Är minsann ännu tröttare, eller kanske inte men jag fryser och vill bara ligga under mitt täcke men det funkar ju inte. Då somnar jag säkert ^^,

Still there.

Om man tittar noga på mina armar nu, så ser man fortfarande några vita streck från helvetesveckan.


Fett glad (:

Nu är onsdagen här vilket innebär inte långt till helgen, hihi. Vet jag längtar alltid till helgen även om jag har helg hela tiden som vissa säger. Men helg är ändå helg så om man jobbar o sliter i veckan eller om man slappar hela dagarna.  

Och i helgen ska jag träffa tjejerna, kommer nog bli väldigt mysigt. Film, kränge och massa snack är sånt som behövs ibland, det är hög mysfaktor på de kan jag tycka! :D

och med detta vill jag nu också säga godnatt & sovgott alla små smurfar för nu hade jag inte tänkt knappa mer på tangentbordet utan slänga mig i sängen och stanna där. Nattinatti!

Lady Gaga


Dance in the dark


Kvällsning.

Sitter här och letar efter en serie, hade hoppats på att kunna se den via webben men det verkade inte funka eftersom jag befinner mig i Sverige. Aja får fixa de en annan kväll, nu ska jag lägga mig i sängen igen..

Btw slog jag nyss mitt gamla rekord på bejeweled har nu över 300,000poäng. Graaouw, jag är ganska så bra på spel och sånt, har alltid varit och förhoppningsvis kommer jag förbli de för de är roligt (; # 1 ;D

John Mayer - Perfectly Lonely.


Går åt som is en het sommardag.

Känns som halva Sverige vaccinerade sig idag, alla gnäller över biverkningar och aj aj i armen. Kan tycka att man visste vad man gav sig in i innan man tog den. Klart de känns, men palla gnälla..

Visserligen det är inte jag som går med ont i huvudet, feber, ont i armen eller något annat. Men jag blir trött i huvudet av att se de överallt, de är inte direkt något jag bryr mig om egentligen. Jag gjorde mitt val i att strunta i vaccinet så går jag och blir sjuk sen får jag väl skylla mig själv även om jag inte skulle gissa att jag blir de då mitt immunförsvar alltid varit bra. Har en stor familj som alla kan gå runder o ha kräksjukan omvart annat men jag blir då aldrig sjuk. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men där är min anledning och nu tycker jag vi kan stryka ett streck över denna sprutan.

Dom som tagit den har tagit den av sin vilja, be quiet.
Vi som inte tagit den har gjort de valet själva, be quiet.
Enligt min mening är allt överdrivet till max.

En snabbis.

Ja det var inte länge jag var barnvakt idag, men de kan ändå va skönt de med. Pappan skulle iväg på middag så jag behövde titta till dom tre minsta tills mamman kom hem från simskolan med den äldsta så de var ju typ en och en halv timme eller så..

Dock kändes vägen hem fem minuter längre än vanligt, tror de var mörkret som gjorde de. De va kallt, blött och mörkt, brrrrrr läskigt! Och nu sitter jag som sagt med youtube framme o lyssnar på musik. Blir snart sängen och ha seriemaraton men med snart menar jag nog om ca två timmar ^^, Vet hur jag själv fungerar, hittar alltid något att underhålla mig med så jag inte kommer härifrån :P höhö..

Musictime all over.

Här kommer lite nya låtar jag lyssnat på från youtube, en salig blandning men något som ändå fungerar för öronen (: hihi. Njut och låt dig svepas med i rytmen..


Ray Lavender & Archie Eversole - Keep Winning.


Frankie J ft. Pitbull - Let it Go

Pitbull ft. Akon - Shut it down

Black Eyed Peas - Meet me halfway

Pitbull - Pearly Gates


Akon - No more you

 
Jason Derulo - She flys me away


Sova middag är skönt!

Åt min mat, la mig i sängen och kollade på Heroes sen orkade jag inte mer och blundade och somnade. Vaknat en gång där runt två halv tre men tänkte kunde sova vidare så de gjorde jag och vaknade nu halv fyra. Ska byta kläder, plocka jordgubbar och sen är jag väl ganska redo att sticka iväg ..

Ska se klart Heroes först och främst, sen allt annat. Har en timme på mig så, have a nice day!

Middagsdags på G.

Hungern har ingen nöd så nu väntar jag på att vattnet ska koka sen så ska jag avnjuta lite spagetti&köttfärssås (: mums. Mår illa, troligen pågrund av hungern.

Sen har jag ställt klockan på halv fyra ifall jag skulle slockna isängen efter middagen hehe. Kan aldrig va på den säkra sidan (;

Feels good already!

Så då var jag hemma från mitt lilla infomöte på AF. Vi skulle från början va ett gäng på tolv personer men vi blev tre. Va bra för mig, snackade och jag tyckte jag fick en hel del hjälp redan om saker jag kunde göra. T.o.m fått reda på att jag inte behöver gå i skolan för att få den utbildning jag vill ha. Så ska göra en marknadsundersökning sen får vi se om jag får resa till soliga ställen och jobba. Time will tell..

Drog inom Coop och handlade mat, så det blir väl pasta & köttfärsås till middag, ingen ovanlighet för min del heller hehe.. Är riktigt hungrig men är för tidigt för att äta middag nu, även om de egentligen känns som klockan är fyra fem för de hade den varit om jag gått upp normal tid och varit vaken såhär länge (; haha..

Kanske kan bli skärpning? Men tror jag behöver sova lite middag sen innan jag är barnvakt för annars kommer jag slockna sju ikväll och de funkar inte. Aja tisdag idag, onsdag imorgon sen är de snart helg och då ska jag träffa tjejerna ((:

 


Godmorgon!

När somnade jag imorse tro? Vet faktiskt inte men sova fanns inte i min skalle för gud va jag inte var fri från tankar, hade hundra grader varmt och för högvolym på Ghost Whisperer. Efter ett tag fick de vara nog, stängde av elementet och Ghost Whisperer, satte igång en låt istället, ställde om klockan till halv åtta istället, senast jag kolla klockan var den tjugo i fyra så lägg på lite sen sov jag väl.

Är inte så himla trött nu men är inte direkt pigg heller. Ska se om jag hittar något att äta sen beger jag mig iväg. Ska som sagt iväg på ett infomöte idag, hade turen att de fanns plats idag, annars hade jag fått vänta till nästa men här kör vi på direkt! Gottsnack ;D hehe..

Nej men ha en underbar tisdag, allt jag kan tänka på är mat för jag va så hungrig redan när jag gick o la mig (;

Dags för sängen.

Har ifs oplockade jordgubbar att ta om en liten stund så sleepytime blir det inte än. Hade visserligen inte kunnat somna än så kvittar väl..

Ska lägga mig i sängen och kolla någon serie eller film eller vad jag nu hittar, kolla min mapp o läsa lite om a-kassa, kan ingenting om vuxenvärlden, kanske är på tiden att läsa in sig lite nu när man egentligen varit vuxen i snart två år :O Herre my gee va tiden går..

Aja, kan jag inte sova hörs vi senare annars godnatt & sovgott! (:

Ego-san.


Brist på annat.


Godkväll.

Är ganska så seg idag, somnade lite i sängen förut. Kände mig helt slut, är säkert hundfoder säcken som tog musten ur mig ? Haha, nej skoja bara!

Videon från i helgen ligger uppe på andra bloggen så vill ni se KLICKA HÄR. Ruskit rolig kan jag tycka (; Filmen avslutades så hastigt för jag fick så ont i magen av allt skratt, verkligen underhållning på hög nivå :D

Maten är klar!

Äntligen min mat är klar så nu ska jag slänga mig på sängen, kränga mat och kolla några missade 'Andra Avenyn' avsnitt sen får vi se vad som händer. Och jag verkligen älskar när man ska äta mat och de finns typ två matskedar mjölk kvar i den sista paketen som finns i kylen. BAH! Sinne.. Längtar så till den dagen jag slipper allt sånt här.

Men nu ska jag njuta av min mat och bara slappa, ska ju upp tidigt imorgon. Puh!


U cant win if u dont play.

Känner mig bra idag, för jag äntligen efter många månaders släpande äntligen fick tummarna loss och skrev in mig på AF. Jag har min anledning till varför jag inte gjort de tidigare, men tydligen inte lika stor anledning som att jag får pengar för att gå där så tillslut rann vattnet över och nu är jag inskriven. Får väl hoppas de går bättre denna gången då, att de faktiskt finns en anledning att gå där förutom pengarna såklart.


Mina ärende likamed done.

Så masade mig upp från sängen, fick telefonsamtal från Sandra sen klädde jag på mig och körde till Örkelljunga satt där inne i nästan en halvtimme och väntade på min tur sen blev det min tur, kunde tack&lov skriva in mig och grejer, en halv timme senare var jag klar. Inskriven, fått papper och ska på infomöte redan imorgon. Känns bra!

Har en putte som är trött vilket innebär ingen lekträff idag inte, aja lika bra de. Tiden bara sprang iväg och nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in min mat. Så jag hade inte vat klar föräns senare o då är d försent (; hehe..

Va även inom coop och köpte hundfoder. Stark som jag var kunde jag faktiskt bära den stora säcken. Känner mig stolt hahah, trodde inte jag skulle orka den och behöva be om hjälp men va ju inte så farligt (; Höhö..

Ååååh hungrig, och imorgon ska jag vara i örkelljunga kl 9.00 :O Herregud, sen barnvakt på eftermiddagen. Känns ganska bra ändå, få gjort något. Får se vart detta leder (:

Natten är ung..

Så har precis sett senaste Johan Falk filmen och den är väl lika bra som dom andra, antar jag (: Tycker bara så synd om lilla Frank men men.. Ska snart starta en ny film att möjligtvis somna till, tror inte jag har sån tur men man vet aldrig..

Sen när jag vaknar har jag ett ärende till Örkelljunga, ska se om jag kan skriva in mig på Af där. Det är inte säkert det går men jag håller tummarna och hoppas, för egentligen kan d ju kvitta var. Kan jag tycka! Sen ska jag va snäll o köpa hundfoder , herre my gee hur ska jag med mina sillamuskler kunna bära den kassen? De är ett mysterium jag får lösa då ^^, höhöh. Tur d finns vagnar :P

Aja nog dags att för flytta mig härifrån..

De är underligt,

hur sjukt bra jag alltid blir på bilder. Herre my geee kunde varit bättre om jag inte fastna alls ^^ Detta är den ända bilden som är på mig från i lördags och nog den bästa bilden på My, för hon syns ju ändå lite i bakgrunden för någon bild där hennes hand inte va för hela huvudet fick jag inte..


Äsch, jag var iaf glad. De är väl huvudsaken? ^^


My fyllde 18 i veckan.

Och det firades med fest igår. Vi anlände där runt sex snåret och inväntade andra gäster sen bjöds det på mat och dricka. Maten var riktigt god och jag såg snabbt jag inte var den ända som mosade potatisen och dränkte d i sås (; hahahahaha..

Träffade väldigt många roliga personer, vissa jag träffat innan och vissa var helt nya ansikten men man klickade direkt ändå. Var riktigt roligt och det kommer komma upp en snyggedansvideo på FB senare , jag dog! haha. Så bjöds det som sagt på dricka hela kvällen så satt med en cider i näven typ hela tiden, visserligen drack jag kanske tre cider på tre-fyra timmar men sen blev man manad till att dricka så de åkte ner ganska snabbt senare.

Festen gled mot sitt slut och jag skulle gå till bilen så tittar jag bak och säger hejdå till två personer, ser inte den stora stenen framför mig och kände mig som bambi på hal is och höll på att flyga i skiten haha som jag skratta sen istället.

Hem för att plocka med mig nya saker sen skulle syrran träffa sin kille i Pp så hon fick skjuts av pappa sen åkte vi till Åstorp så jag blev avlämnad hos Putte. Blev lite rädd först när de va någon okänd kille som gick ner o öppna, de skulle va ett skämt men jag reagera inte föräns jag stod i trappan så de blev inte som dom tänkt haha..

Så gick upp och där satt dom och nörda sig, drack lite och lyssna på musik och sånt. Såg liten snutt av Bert sen va de sängen som kallade.

Fick värsta ångesten när jag äntligen orka kolla klockan och den var halv tre, skulle tagit tåget fem i tre blivit hämtad i Pp och sen va barnvakt fyra men ble inte riktigt så. Stress smsa papi & mami så pappa fick komma och hämta mig sen åkte vi hem.

Hann hem, byta kläder, borsta håret, tänderna, dricka ett glas oboy sen vidare och vara barnvakt.
Fixa lite 'fika' sen blev de tvn, kvällsmat, isäng med minstningen, tv, isäng med dom andra och sen tv, få dom att sova vilket inte gick så bra sen kom päronen hem och jag kunde vandra hemåt, vilket snarare blev springa som alltid när de är mörkt. Men får så satans ont i halsen och hjärtat dunkar så hårt så d känns som d ska gå igenom revbenen .. Världens sämsta kondis, dör ju av trapporna upp till putte också haha.

Jaja men detta har varit en rolig helg och de finns en del bilder att lägga upp från festen igår också. Allt hamnar på FB så småning om, ska bara orka lägga in de på datorn först..

Veckans.


Veckans roligaste: 18års festen för My.
Veckans tråkigaste: Slöa dagar.
Veckans bästa: Träffa Putte (;
Veckans sämsta: Ångesten att vakna halv tre på söndagen :O
Veckans ätbara: Marängsvishen på festen , yuum
Veckans person: Jennie för alla besök .
Veckans arbetsinsatts: Barnvakt på söndagseftermiddagen.
Veckans önskan: ingen speciell.
Veckans I like: Putte.
Veckans mysigaste: en månad (:
Veckans störigaste: minisyrran.
Veckans skyldighet: Barnpassningen
Veckans rörelse: Sprang hem från familjen A (;
(min egenkombinerade lista)

Nu blir det fest.

Så njut av er lördag, nu beger jag mig iväg!


Mysan it is.


Lördagen är här.

Ska snart hoppa i duschen sen bär det av till Örkelljunga för att fira My som sagt. Dagen har mest segat förbi med sällskap av Jennie, telefonsamtal med Sandra och sms med putte. Ja det är inte mycket som har hänt men nu har klockan passerat fyra så duschen är ett måste.

Kläderna ligger utspridda på rummet, sängen är ett bombnedslag, håret orkar jag inte göra vid mer så jo jag är snart redo för fest (; hihihihihihihihihihihihihi. Okej wierdo!

Hörs säkert en sväng innan jag sticker, annars trevlig helg ! (:


Natti (:

Så nu är det dags för mig att krypa under täcket, vet inte när man blir upptvingad idag. Blir ju fest ikväll, iaf lite festande kan ju inte dricka mig redlös, ska va barnvakt på söndag (; haha..

Men som sagt, nu är det sängdags. Godnatt!

Jag är ganska bra ändå.

Fast ändå ganska dålig.
Jag är en sån person som får dåligt samvete när jag inte ställer upp,
jag ger nästan alltid med mig så andra får så som dom vill bara för att..
Det är inte konstigt att jag blir trampad på och folk tar mig förgivet.
Jag har ju ganska mycket satt mig i denna sitsen själv.
Får sluta ställa upp helt enkelt, men hur schysst är det?

Nej här har ni er matta, varsegoda och stampa på mig!


Give and Take!

Eftersom att Putte var väldigt schysst mot mig innan och skickade min nya favoritlåt till mig, (visst kanske för att fjäska lite men ändå) så ska jag vara snäll och lägga upp hans version av Pelle kattl. Jag la ju upp typ orginalet för ett tag sen de kan ni hitta i kategorifacket 'musiktips' så bläddra där om ni vill höra den. Här kommer iaf Puttes med lite mer ös.


Happyface!

I'm so perfect I'm so pretty, isn't that what u said?
Was it all in my head? I guess not..


Jag är en unik person.

Gjorde precis ett FB-test för att se hur många My Svensson som fanns i världen, vi var tre stycken. Jag tror inte att de stämmer då de faktiskt finns iaf två i Skåne så det låter lite lite men jag känner mig unik med ett ovanligt namn..

Sen är det ännu mer med mig som är unikt. Jag är vänsterhänt, marioteten är ju faktiskt högerhänta så de är lite speciellt. Sen är jag född den 29 Februari som bara kommer vart fjärde år ..  Så nog är jag en unik liten person, and I like it (;

Snart dags igen.

November kommer bara swischa förbi sen är det december, julens månad. Så snart är det väl dags att dra fram alla juldekorationer, pappas tomteland, julstjärnor, belysning (fast våra istappar har ifs hängt på huset hela året hahah) osv osv..

Julen är ändå årets mysigaste tid tycker jag. Hade bara önskat att snön kunde finnas där ist för slask och barmark. DÅ ska de vara mycket mycket snö. Vill fasen åka pulka iår. Ja fast kanske borde skaffa en då, för lyckas alltid köra i sönder alla pulkor varje år vi kan åka ^^, höhö..

ÅH, nu längtar jag nästan lite smått till julen, och vad som är läskigt är när man går i köket på nätterna och får ett slag i magen av julkänsla. Speciellt om de är typ mitt i sommaren (; haha. Fast nu är de snart jul , sen är de min födelsedag, sen är sommaren här igen. Tiden går för fort ibland :O

Men men.. That's life!


So love this song.



I'm so perfect, I'm so pretty.
Isn't that what you said?
You just love me, I'm so witty.
Isn't that what you said?
I'm just crazy,
how could I believe all those words that you said.

They said welcome to this city,
was it all in my head?
I guess not, I guess not.
I guess not, I guess not.

Cause to much shit is going down
and I can't take it.
I might drown.
Everything happens all at once to me,
yeah to me.

Why don't you just kick me out the door.
I don't even like you anymore.
I just can't take this 'I'm a whore' oh yeah.

I don't know what to do with this feeling,
so I just, I just breathe.
And I empty eveything onto this paper that I sing.

It's okey to feel down low, I just breathe.
I used to hold it all inside,
til my heart went out and died.
and I can't take this anymore.

So just kick me out the door.
And just kick me out the door.
I'm not worth it anymore.
Never was worth it anyway.
So I just sit down and say.

I'm worthless, I'm selfish.
I'm empty, I'm that and much more.
I'm crazy, self conscious,
why don't you kick me out the door?

Like all you do, you want me?
I don't need this, you don't understand.
What can I do with this feeling, breathe.
kick me out the door and breathe.
Kick me out the door sing.

I can't take it any,
I can't take it any
I can't take it anymore.

You just kicked me out the door
And I'm outside your door
you just kicked me out the door.
You're not worth it anymore.


Skrivkramp.

Jag får inte fram några ord inatt, allting som skrivs blir bara schlö vilket innebär att jag raderar texterna och försöker på nytt. Men jag ger upp, jag har helt enkelt inget som går att få fram med ord.

I am empty.

Hårfärg.

Den här färgen är photodrawad för längesen men ändå ganska så fin mörkblond. Hade kunnat tänka mig den färgen men när mitt hår kladdas i en nyfärg så blir de mörkare. I guess.. We'll seeeeeeee.


Slå klackarna i taket.

Imorgon ska vi som sagt iväg och fira My som fyllt år. Jennie har lånat ett par skor hon ska ha på sig på ett vilkor att jag tog mina skor från bulgarien så dessa skorna ska jag vingla runder på för klackarna är lite snea, som nästan alla klackskor är för dom sletits ner så mycket.

Vi kommer bli sexxa imorgon, graaouw (;


Ge mig sommar.

Ge mig soliga molnfria dagar,
ge mig värme som stannar kvar i kroppen.
Känna solens strålar bränna på min nakna hud.
Ta mig ifrån dysterhetens mörka dagar,
värm mig från den ständiga kyla.
Fyll tomheten i kroppen. Ge mig fullständig njutning.
Ge mig sommaren tvåtusentio.


just words.

Difficulties are simply doorways to something better than you had planned.

--

Yesterdays is gone, tomorrow is a mistery.
Today is a gift that's why it's called the present.

Mah.

Nu måste jag bege mig från datorn innan jag får fnatt. Klockan närmar sig nio och ännu finns där inget. Nehe, en hemma fredag? I guess it'll be so.. tråk tråk tråk..

Aja, imorgon ska jag iväg och fira My för hon fyllde 18 i veckan. Får hoppas jag inte blir jagad av tankar.
Nästa helg ska putte på kryssning hela helgen, fun for him. Kan inte säga de samma för mig (; Men jag överlever, får se vad som händer & sker ..

Aja, ska kolla klart OTH avsnittet från i måndags. Have a nice weekend ya'll!

Shape of a heart.


Uttråkad.

Jennie lämnade mig nästan precis, vi kollade lite på 'drag me to hell' får fortsätta se den nästa gång eller något :P Hehe. Kom ju aldrig iväg på mitt ärende idag vilket var lika bra ska dit mån eller ons istället.

Fixade käk bestående av pommes, beasås och snitzel gott. Nu sitter jag och väntar på liv från putte, men han verkar vara borta från denna värld :O

Så nu ska jag lyssna på musik och spela spel ..

Wake up shower.

Slö i huvudet och har legat i sängen till halv två typ :O Oh my geeeee... Sen masade jag mig upp och gick dirr in i badrummet, brostade tänderna och hoppa i badkaret, en halv snabbdusch sen ut igen. Mötte Jennie i hallen så hon ska följa med mig när jag ska ut på ett litet ärende snart.

Tror inte det kommer gå vägen men man kan iaf testa. Annars finns de bara sista utvägen och den vill jag egentligen inte ta :/ Aja. Första steget först..

[Edit] Får ta min lilla trip i nästa vecka istället, troligen stängt nu.. Aja.

Schooltime.


Jag saknar faktiskt skolan ganska så mycket, de var de slappaste.se .. Så till alla er som går i skolan, ta vara på det en dag står ni där och vet varken ut eller in.

Trött & Pigg på samma gång.

Är trött men ändå inte i de stadie där jag kan somna. Sån tur har jag inte, men ska iallafall slänga mig i sängen alldeles strax. Kolla på några serieavsnitt sen inta drömmarnas land.

Nu är fredagen här, får se vad som händer & sker. Trevlig helg & godnatt (:


Pan Pizza time, igen!

Åt ju som sagt en pan pizza till middag och sen krängde jag lite B&J-glass när Jennie var här men orka inte så mycket så den ställdes vilket inte va så bra för hela skiten ble till typ chokladmjölk och ligger nu i frysen för att bli fast men tror inte den kommer smaka så bra nästa gång jag tänkt äta av den. IS..

Men ska iaf snart värma min andra pan pizza , för jag köpte ju faktiskt två när jag var i byn. Är lite hungrig så de får bli min kvällsmat helt enkelt. Hoppas den smakar bättre än förra, för den va inte så god som dom brukar vara. Kan kanske varit att jag var för inne i pokerspelandet att jag inte riktigt kände av, idk ..

Men godkväll (;


Mupp.

Ibrist på andra bilder så går jag igenom alla gamla och tar och slänger in en sån bild då och då. Kan inte vara bildlös bara för jag inte tar några nya bilder. Men ska försöka skärpa mig (:

 


Dags för mer kränge.

Körde ner till byn med Jennie så handlade jag pan pizza och vi köpte varsin goeglass sen körde vi hem igen. Hon gick in och åt middag och jag gjorde min pan pizza och åt den medans jag spelade lite poker , den va inte alls god ); hehe..

Men nu är Jennie här igen så då blir det film och glasskräng (: mm mmm mmmm! haha.


Jag blir så trött.

Vill man få något får man minsann ge tillbaka ibland. Man kan inte bara ta och ta hela tiden. Tillslut orkar man inte ge till sånna personer längre. Jag är så trött på att hela tiden ställa upp och aldrig få något tillbaka.

Just sånna här dagar önska jag att jag kunde ta mitt pick&pack och bara lämna allting bakom mig. Just sånna här dagar när hungern tar övertaget i mitt humör och gör mig lättirreterad.

Snowboardsdags.

Japp var precis uppe för att hämta mitt nattliga vatten och va ser jag när jag kollar ut genom köksfönstret om inte att det fortfarande snöar :O :/ Oh my geeee.. De har lagt sig på bilarna, gräset och ja överrallt utom på vägen. Jag blir inte glad, inte alls glad. Ingen snö redan, de är för tidigt );

Men jag tror ifs inte snön ligger när jag vaknar i eftermiddag, jag hoppas verkligen inte. Men OM så ska jag fan göra en snöängel och lägga upp på bloggen sen. I do hope the snow is gone! (;


(Bild: Bulgarien typ 3 April 2008.)


Sovgott nattugglor.

Själv skulle jag vilja knexa men de funkar inte, får ta de i tankarna istället (; mahaha.

Har under nattens gång spelat lite spel, avslutade med några rundor poker där jag hann dubbla mina pengar. Visserligen fake pengar men jag är inget proffs och litar inte riktigt på de dära så då blir d bara lek o skoj ist (; hihi.

Har även fått mitt glas oboy. Tog d största glaset jag kunde hitta och tog den sista mjölken, såg verkligen till att ta slut på den för att ingen ska få mjölk imorgonbitti, ska ni får veta hur d känns när grejer jag vill ha är slut. Mohahahahahah (6) payback is a bitch! (; 

Nej sängen kallar mitt namn, så godnatt (:

Höstmys!


Fast egentligen passar inte bilden in så mycket inatt för det har ju snöat en del. Visst det har inte lagt sig eller så men det var ändå några stora flingor som kom ner från himlen förut. Vill inte ha snö redan, då kommer det bara bli slask av allt och jag vill ha snö på julafton! Dessutom tror jag nästan det kommer bli en kallvinter eftersom kylan redan är här och har varit ett tag.. Brrrrrrr

 


Alone in the dark.

Då är jag ensam igen..

Sandra kom hit och vi beställde mat nästan direkt så körde vi ner i byn och hämtade den sen satte vi oss och kollade på paranormal activity och den passade Sandra ganska så bra och jag tyckte bättre om den nu än när jag var själv, kanske hennes 'mood' smittade av sig. Jag vet inte för sist tyckte jag den var ganska lame men ble bättre nu faktiskt (: hihi..

Så åt vi mat och kolla film och snackade. Efter den filmen startade vi Orphan som faktiskt var väldigt bra och ett nytt uttryck har bildats. Haha, rackoon har blivit utbytt men vi väntar tills senare för att se om de faktiskt går och blir en trend (; hahah..

Sen satt vi på mitt rum och Sandra satt där vid datorn och snacka med en kompis som ledde till att vi tog fram mina flairflaskor och kasta dom mest i golvet faktiskt. Pappa kom och undra vad som försegick så vi skulle testa på att köra de isängen men va mest jobbigt så vi fick ställa flaskorna på hyllan och roa oss med annat (;

Haft en trevlig kväll med min lilla solstråle (:

Snart får jag besök.

Fick sms av frugan innan där hon fråga om jag var vaken, det var jag såklart. Hon kom över och vi satt på trappan en liten sväng och snackade lite allmänt efterblivit snack som alltid (; haha. Sen fick vi nog av kylan så hon gick hem och jag gick in..

Nu ska jag fixa vid mig, inte orkat innan men Sandra är nu påväg så lika bra att va klar tills hon kommer hehe (: Wii ska bli roligt att se hennes söta face igen. Känns som de var ett tagsen sist (:


Förra vintern.


Var och åkte skrillor nere på mölledammen tillsammans med syrran, brushan, jennie och linn så spottade jag så de hängde ner över gräset (bilden ovanför visar hur). Så bara sluta de kasa ner efter en stund och Jennie utbristern: "Det har frösit till is nu" petar på de "öh nej de hade de inte".
 Haha, hon är rolig hon (:

Jag ska inte vaccinera mig.

Fick ett brev idag om jag ville vaccinera mig mot svininfluensan så hade jag fått en tid. Men nej jag ska inte, så länge man är förkyld är man immun och jag har varit förkyld och haft slem i halsen till & från i två års tid så jag ligger nog inte i riskzonen och även om jag skulle så vill jag inte då man tydligen kan dö av vaccinet och de gör en känslig mot nästa influensa som kommer. Dessutom såg jag någonstans att de var fler som dött av vaccinet än av själva sjukdomen.

Svininfluensan är överskattad, såå överskattad. Likadant var det med galna kosjukan och fågelinfluensan. Om vi väntar ett tag så kommer snart en ny sjukdom med ett djur inamnet. Nej jag är väldigt skeptisk. Så jag ska inte vaccinera mig.

Detta är min åsikt, du behöver inte ha samma. Men jag har rätt till min så ta den inte ifrån mig.

Some us time


Sandra kommer hit om några timmar så blir det pizza och film, ska bli mycket skoj (: För det är det alltid med min lilla Sandra in the sun (:

Får besök senare..

Japp, Sandra ska komma hit idag så ska vi glo på film. Fick ju hem Paranormal Activity på datorn för några dagar sen och såg den, vet att hon gillar sånna övernaturliga grejer så hon blev hit bjuden på filmkväll eller liknande så de bokade vi in till idag.. Mjau (:

Ska snart smörja in fejjan sen kan jag äntligen gå och lägga mig, men kommer jag verkligen kunna sova? No. Och nu känner jag mig en aning rastlös och har en väldigt lust att bara skriva ner var ända bokstav som plockar upp i skallen på mig, men så tråkigt ska vi nog inte ha det.

Det kunde bli snöstorm inatt, har ännu inte sett något men sen är det ju mörkt och persiennerna är nerdragna för mitt fönster så vad som egentligen försegår utanför mitt fönster är utom min vetskap. De kunde lika gärna vara en alienattack där utanför, för jag märker ju inget (; höhö..

Okej tror nog att det börjar bli dags att krypa från datorn nu..

Godnatt,


Nattugglan är här.

Det är inget ovanligt att jag är uppe såhär sent.. Har spelat lite Blitz på FB, slog mitt gamla rekord men kunde inte slå de igen så jag gav upp. Ska snart återgå till Ghost Whisperer då klockan börjar bli en aning mycket.

Detta innebär självklart inte att jag kommer somna för det lär nog ta ytterligare en två tre timmar. Men sen jvlar kan ni tro att drömmarna forsar förbi (; Hoppas de blir någon riktig smaskig en, är så trött på tillbaka blickar och tjaffs med sånt som inte finns i mitt liv längre. Tröttar ut huvudet en aning kan jag tycka..

Jag gjorde mitt val, finns ingen återvändo..


En månad ♥

Hihi, vem kunde tro? Ja jag tror nog jag är den som minst av allt trodde att jag någonsin skulle kunna finna mig i detta stadie. Jag är chockad, men ändå glad (:

Jag åkte hem till Putte där efter tre så satt vi där uppe en sväng sen drog vi ner till bussen och åkte in till Helsingborg, blev först upp på donken och sen vandrade vi till bian. Satt där och väntade på att få bli insläppta en stund sen satte vi oss och vänta på filmen skulle börja. Vi kollade på Couples retreat och den var faktiskt väldigt rolig, blev en hel del skratt (:

Sen var det dags att åka hem igen, satt uppe och skratta lite åt eller med Tobbe och väntade på att Putte skulle bränna klart sin skiva sen var de bara att bege sig hemåt och lämna av han på jobbet. Lite pinsamt att ha han i min dönebil men äsch den lagas nog snart så då blir den tyst igen (; hehe..

Första gången jag någonsin varit på bio med en kille, jag har aldrig varit en gullig människa men tycker de dras ändå fram lite sånt ibland. Så långt långt långt inne i mig finns de kanske trots allt (;

Jag tycker om dig! (: 

Have a nice day..

Nu lämnar jag er för dagen, återkommer ikväll igen.


Jag är så seg.

Om jag skriver i ett inlägg att jag ska gåifrån datorn så hittar jag alltid något som håller mig kvar, antingen kommer jag på att det finns någong blogg som kanske uppdaterat, annars hittar jag något spel som jag fastnar för på FB, ja vad som helst..

men nu måste jag faktiskt duscha annars blir det väldigt kris med tiden, hörs senare..

Godmiddag!

Har precis ätit middag, bestående av makaroner & köttfärsås vilket innebär att jag mår illa nu. Som alltid efter den måltiden. Blir alltid tre sekunder från att kräka och helt slut i kroppen så jag slängde mig på sängen i några sekunder.

Sen hade jag inte tid längre..


Påbörjat tredje säsongen nu.

Vissa serier bara swischar förbi, just nu är Ghost Whisperer en sån serie då alla andra tar en vecka innan ett nytt avsnitt släpps så då är de bra att ha någon serie som man har säsonger till godo på (:


Dags för mitt vatten.

Klockan närmar sig tre och mina ögon är långt ifrån trötta. Har gjort lite nytta under timmarna som gått även om det bara var lite. Men fick i mig min "kvällsmat" och har nu även plockat undan disken som blev av den, varit nere i källaren och fixat med tvätten och hängt upp lite som inte skulle torktumlas.

Ska alldeles strax gå och borsta gaddarna sen blir det halsa ett glas vatten och fylla upp glaset på nytt och ta med det in på mitt rum. Det blir alltid så, att jag kolpar i mig en massa vatten när jag ska sova. Dels för att det alltid lyckas bli hundra grader varmt på rummet och sen jag gillar att fylla magen med något..

Awake, like always.

Ja det var nog väldigt väldigt längesen jag låg och sov vid denna tiden. Minns inte förra gången jag somnade innan två, jag är en nattmänniska därför är jag så himla seg och dryg på dagarna. Idag kände jag mitt första behov på länge av Hustler, men jag drack ingen.. Lika bra det.

Snart är det dags för kvällsmat, men jag vet inte vad jag ska erbjuda mig själv. Får rota i alla skåp o se vad som lockar mest. En panpizza hade varit gott, men de har vi inte haft hemma på år & dar så fortsätt dröm.. När det kommer till matvanor så har jag inga inroterade utan äter när jag är hungrig vilket oftast blir någongång på eftermiddagen och någongång på natten. Skadar inte mig .. Än.

Sen när den är fixad så blir det väl Ghost Whisperer tills jag somnar, kanske en tidigare insömning inatt än igår för idag måste jag upp tidigare (: Aja hörs senare nu måste jag fixa & dona.

Frugan har varit här.

Ja Jennie kom över förut, hon hade ingenting att göra. Det hade inte jag heller så jag diskade lite snabbt sen gick vi in på mitt rum och snackade lite skit o sånt.

Det låter kanske dumt men på ett sätt har hon öppnat mina ögon, jag kan tyvärr inte ta de här för de är lite private men en dag kanske jag avslöjar ett & annat.. Njae (;

Sen satte vi igång och kollade på Ghost Whisperer, satt på trappan och jämförde saker hhahahahaha jag skrattar ihjäl mig. Hon är en gruva min lilla fru (;


There's no shame in looking hot.

Har inte haft något att skriva om idag, därav den dåliga uppdateringen. Ibland bara kommer tankarna och man har hur mycket som helst att skriva, ibland har man bara inget att dela med sig av.. Så har det varit idag.


Hej hopp måndag.

Sov ganska så länge idag, kunde jag väl egentligen listat ut när innan jag somnade.. Så inatt blir de att mobilen slängs så långt ifrån mig som jag bara kan så att jag måste resa mig o gå iväg för att stänga av larmet när de ringer..

Sen har dagen varit ganska så händelselös. Har fixat käk, diskat undan lite, planerat in några fler barnvaktspass och sen fått morgondagen klingad (: Annars har jag väl mest ugglat , legat i sängen och kollat klart andra säsongen av Ghost Whisperer..

Är fortfarande trött..

Intresseklubben antecknar.

Sen klockan passerat 4.30 har jag sprungit på toaletten minst fem gånger. Kanske borde minska vätskeintaget på nätterna? (;

Men nej nu kallar sängen igen, dags att krypa ner och stanna tills det är dags att vakna. Have a nice day everyone (:

Godmorgon!

Då var måndagen officiellt här kan jag tycka, när klockan passerat sex så är det en ny dag for real. Innan dess är det natt och då kan man säga att dagen inte riktigt kommit .. Men godmorgon gott folk som ska upp nu (:


Dålig dygnsrytm.

Jag är vaken när alla andra i huset har gått och lagt sig,
jag är också vaken då när dom går upp på morgonen redo för jobb&skola.

tre timmar senare.

och jag ligger fortfarande i sängen och kollar på Ghost Whisperer, skriver sms med putte och bara slappar. Åt "kvällsmat" för en timmesen bestående av rostade mackor och oboy nu är magen så full att hjärtat slår hårt och jag får svårt att andas, jag skojar inte..

Ska strax tillbaka till sängen igen, så godnatt! (:


Lagom till spöktimmen.

Nu ska jag återgå till Ghost Whisperer. Väldigt bra serie de också ;D


Kvällens playlist.

Genom dagen har jag ugglat framför datorn och lyssnat på musik. Bara några få låtar som går runt runt.

Britney Spears - 3.
Elvana Gjata - Turn you on.
Kesha - Tik Tok.
Britney Spears ft. Lady Gaga - Quicksand.
Kesha - Crazy Girl.
Darin - Pop that.

(sen nån gång då & då sätter jag igång Katten Pelle som finns några inlägg längre ner)


Välkomnar Novembermånad

med en bild från 1 November förra året (;


Mest påfrestande tiden i mitt liv.

Jag satt och läste i min dagbok jag hade med mig till Bulgarien inatt för jag inte hade något att göra. Alltså fy vad jag har mått dåligt i mina dagar, vad jag har stått ut med. Folk kan väl säga att dom haft de tufft, men dom ska inte komma o säga att mitt liv varit serverat på silverfat.

Jag är tjejen som åkte till ett främmande land med en halvt främmande kille, han lämnade mig i sticket efter en månad men då hade jag hunnit binda ihop mig med andra på jobbet. Jag hade matproblem, det blev festande varje dag från 20dec-1/2mars, jag testade droger, och en massa annat dumt.

Jag började jobba på ett annat ställe på dagtid så mycket sömn blev det inte. Jobb varje dag med start tolv till tre, hem o sova lite sen jobb halv åtta till fyra fem på morgonen sen hem o sova så gick de runt.

Jag hamnade i bråk med min chef så att jag fick sparken bokstavligt talat. Jag sov inte själv den natten de tillät inte min extra mamma, våga mig inte till jobbet dagen efter vilket ledde till sparken från jobbet.

Blev hotad att jag var tvungen att betala tillbaka en massa pengar för att få stanna kvar i landet, pengar jag inte ens hade. Natten sov jag själv i mitt rum med dörren låst och en stolt som stod under dörrhantaget så ingen skulle kunna ta sig in. Jag var livrädd att jag faktiskt skulle dö, det låter kanske väldigt barnsligt i era öron men de var så. Min chef, bulldogen som ägde stället han är maffia (såklart, allt i bg styrs av maffia) klart jag var rädd över vad som kunde ske.

Jag fick så mycket stöd och kärlek från dom jag jobba hos, deras vän Matt hade en högre uppsatt maffia på sin sida som stod på min sida vilket faktiskt fick mig att känna mig trygg igen. Livet såg ljust ut och saker och ting hade ordnat upp sig för min förra chef ville inte träffa mig och prata med mig över hur vi skulle göra, ist skicka han James (inkastaren till nattklubben) och sa att jag fick stanna sålänge jag höll mig borta från tre uteställen. Klart, jag jobba så mycket att jag ändå inte hade tid att dra ut och festa..

Festandet tog övertaget och efter överraskningsfesten åt mig när jag fyllde 20 år så blev jag bakis i fyra dagar. Alltså ingen dricka på fyra dagar, jag kände jag klara mig utan. När säsongen började gå mot sitt slut kände jag i hela kroppen hur jag slitit dag ut och dag in.

Jag hade inga pauser, jag hade ont överrallt, fick känningar i hjärtat, andnöd, min mage gav mig problem, svullna upp, mina muskler värkte, mitt huvud var tungt, tårarna var på kanten till att synas och jag kände en sån fruktansvärd hemlängtan. Jag höll på att gå in i väggen och hade inte mycket ork kvar.

Men jag är inte den som är den, så varje dag var det på med leendet och göra det bästa av situationen. Tänk allt slit jag gjort, aldrig jobbat så hårt för ingenting förut. För pengarna är ju verkligen inte stora i BG. Jag tjänade väl tvåtusen kronor i månaden plus dricks. I nattklubben kunde man gå hem med två-fyrahundra kronor i dricks om dagen för de är dricken man lever på men ändå, de är inga pengar om man ska jämföra med hur man sliter.

Jag visste innan jag åkte ner att man inte tjäna mycket, jag behövde erfarenheten. Men vad har den hjälpt mig idagsläget? Ger mig inga jobb och jag är inte en starkare person nu än förut.

Hur hemsk resan än var så kan jag lova att fick jag chansen, hade jag hoppat på flyget och åkt ner igen. Jag blir hellre hotad till livet i ett främmande land än går dag ut och dag in som en besvikelse i mina föräldrars ögon.

Veckans.


Veckans roligaste: Homeparty hos Pernilla m massa skratt.
Veckans tråkigaste: mån-onsdag va bara såå tråkiga.
Veckans bästa: mysfaktorn.
Veckans sämsta: rastlöshet & orklöshet på samma gång.
Veckans ätbara: Kladdkaka (;
Veckans person: Putte ♥
Veckans arbetsinsatts: none.
Veckans önskan: Helgen.
Veckans I like: pussarna.
Veckans mysigaste: helgen.
Veckans störigaste: sömnproblemen.
Veckans skyldighet: ingen.
Veckans rörelse: från rum till rum i huset ^^,
(min egenkombinerade lista)

Veckans.

Level: 35
Nya för levlen: Kan köpa broccoli, liljor och sen ge bort struts trädgårdsstatyn.
Antal XP: 91035
Antal grannar: 74
Hack-i-häl: Martin på 88375
Antal medaljer kvar: Fem stycken, då en ny tillkommit.
Antal coints: 1,806,908
Senast mottagna gåva: Avocado träd.

Godnatt!

Så det blir ett godnatt nu, jag ska försöka sova for real. Starta en film och somna, det är mitt motto? haha okej kanske inte men iaf. Vi hörs, natti! (:

My sisters keeper.



Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död. (Källa.)

Som jag förväntade mig efter att ha sett trailern så kom tårarna, nonestop dessutom. Kunde fan inte hejda migsjälv men döden och sånt skrämmer mig så mycket, och allt de som dom går igenom, känslor, rädslan ja allting biter sig fast under skinnet på mig och bölig som jag är så rinner tårarna längst kinderna, så mycket att jag blir täppt i näsan. Eftersom att de gav detta resultetet på mig från filmen 4 av 5 möjliga. Kampen på liv och död.





Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0