Tisdagen 14 November.

Sista två timmarna på jobbet hade jag sån otrolig huvudvärk, men jag trotsade detta och tog mig till gymmet ändå. Inga bortförklaringar för att inte gå. Nu letar jag bara möjligheter och lösningar. Kändes återigen i både lår och magen, hoppas på träningsvärk imorgon. Fick ingen förra veckan. Då blir jag rädd att de inte gav något. 
 
Som alltid efter jag tärnat får jag cravings efter typ mc Donalds eller pizza. Är det normalt eller är de bara jag? Haha. Jag mättar dock aldrig de behovet utan äter vanlig mat när jag kommer hem från träningen.

Måndagen 13 November.

Jag är inte en person som börjar dra fram julen redan. Jag tycker inte sånt ska göras förrän tidigast 1a advent. Fast idag när jag var på ICA såg jag Mobergs glögg och kunde inte hålla, så en flaska fick följa med hem. När jag kom hem värmde jag upp så jag fick mig vinterns första kopp, mums! 
 

Söndagen 12 November.

Dagar som denna längtar jag hem. Jag vill också spendera dagen med familjen. Inte för att vi brukade fira sådana här dagar förut, men på något sätt så betyder dom mer nu. Allting betyder mer för mig eftersom allting inte är lika lätt tillgängligt längre. Eftersom jag inte kan ta mig tiden att bara komma förbi på en kaffe. Fick inga kramar idag, men jag fick ett telefonsamtal med mamma och pappa under kvällen i alla fall. Precis innan jag la på med pappa började det snöa lite utanför, det slutade nästan på en gång så marken är inte vit. Däremot tror jag att vinterjackan kommer användas imorgon, för nu börjar kylan komma på riktigt. 
 
Jag längtar faktiskt till julen nu, så jag kan åka hem och bara umgås med familjen. Ni är verkligen saknade. 

Lördagen 11 November.

Igår gjorde jag först 8H på jobbet, dagen gick fort så som det brukar göra. Efter jobbet tog jag bussen hem och fixade vid mig lite sen mötte jag upp Malin och Emma hemma hos Malin. Hann dricka några cola shots ur små stövlar och lite vin innan taxin kom och hämtade oss. Vi hade bokat bord på E-street så där spenderade vi hela kvällen och halva natten. God mat, lite för mycket mat och efterrätt så efteråt kom matkoman nästan smygandes. Lite mer alkohol, lite live musik som underhöll och när klockan slog två tog vi oss ut i kylan och åkte taxi hem. När jag kom hem blev det att jag kollade på Idol via TV4 Play innan jag somnade. 
 
Kängrufilé med grönsaker, rödvinssås, bea och potatisgratäng. Mums!

Torsdagen 9 November.

Idag vart det en kort dag på kontoret i Sundsvall, bara drygt två timmar. Sen bar det norrut till Härnösand för att spendera eftermiddagen i utbildning. Känner absolut att jag tar med mig saker därifrån, även om det är grejer som redan används idag. Jag uppskattar lite repetition ibland och det finns alltid tips från andra att ta med sig i sitt eget arbete. Kul.
 
Nu är jag hemma och håller på med maten. Blir sen bara en lugn kväll i sängen med näsan i nästa bok. Verkligen kommit in i en läsperiod nu känner jag. Håller på att läsa alla Carin Gerhardsens böcker, att de tagit så lång tid att läsa tredje, fjärde, femte och nu sjätte förstår jag inte. Även hon är ju en bra författare, jag älskar ju spänning och svenska deckare så det är synd att hon gjort en sista bok och jag snart är där. De tre böcker jag hunnit läsa nu på kort tid har verkligen dragit med en från start och fått en att inte vilja släppa boken för man vill ha slutet. De kallar jag bra bok.
 
En arbetsdag kvar sen är det helg och som det ser ut nu blir det middag imorgon med tjejerna, resten av helgen blir nog lugn. 

Onsdagen 8 November.

Denna vecka springer iväg. Det är typ kolsvart ute när man går till jobbet och när man går hem. Vinterhalvåret har kommit här i norr även in snön ännu inte landat på marken här. Snart är det jul och jag får spendera lite tid med min familj igen :)
 
Trots träningen igår hade jag inte direkt någon träningsvärk idag, får vänta och se vad som känns imorgon. Trodde jag skulle ha svårt att gå idag pga hur det kändes i benen under träningspasset haha. 

Tisdagen 7 November.

Äntligen! Bara flera veckor senare. Pga sjukdom, sent arbetspass och inställt träningspass har jag inte varit på gymmet på flera veckor. Idag på jobbet kände jag inte alls för det, men några bortförklaringar fanns inte i min värld idag. Nej oavsett om jag kände för det eller inte så skulle jag dit. Extra taggad när man träffar Claudia också, speciellt när hon var så glad av att jag var tillbaka. Hon har som alltid sån utstrålning och de smittade av sig ännu mer på mig så då blev jag gladare. Ett svettigt 60 minuters långt intensivt redskappass blev det. Och som jag visste kändes det ju skönt efteråt. För att jag gjorde det. Dock kan jag erkänna att de var jobbigare än jag kom ihåg. Mjölksyra i låren för alla benövningar haha. Lär ha träningsvärk imorgon. Och de är så att jag hoppas på de till och med, hur sjukt det än låter, för då vet man att de tog.
 
Klockan är inte så mycket men lilla jag har ändå redan hamnat under täcket i sängen. Tänkte läsa några kapitel innan det är dags att sova. 

Fredagen 3 November.

Arbetsveckan har tagit slut och efter en tidig vecka är jag nu redo för lite ledighet. Jag har vaknat innan larmet varje morgon, vilket känts bra, dock har jag också vaknat sjuttioelva gånger under nätterna vilket varit mindre kul. 
 
Nu efter en veckas arbete är jag placerad i soffan framför idol. Äter lite gott och dricker hallonsoda. Helgen kommer vara en lugn-vila-upp-mig-helg, lite vad jag känner att jag behöver :) 
 
Dessa är så fruktansvärt goda! :) Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0