Tisdagen 31 Mars.

Avslutade iallafall månaden på jobbet på ett bra sätt. Och imorgon kommer alla skriva om sina graviditeter, ja det är ju första april och det brukar ju vara ett "skämt" som alla kör. Lite uttjatat men hur många tror ni man ser?
 
Bara imorgon kvar att arbeta denna veckan sen går jag in på lång ledigt. Fem dagars ledighet, fast vet inte riktigt om jag kallar det ledighet då det är väldigt mycket som ska hinnas med under dessa dagar. Sen är det tre arbetsdagar nästa vecka och sen en tre dagars helg och då får jag ju besök av mamma och pappa ! :D
 
Så jo lite saker har man att se framemot! Och så går vi ju mot ljusare tider nu också. Wohooo..

Söndagen 29 Mars.

Våren var här tidigare i veckan och snön hade hunnit försvinna på de flesta ställen. Sen natten till fredagen så började det snöa och det snöade hela dagen. Så vintern är tillbaka känns det som.
 
Såhär såg det ut när jag åkte till jobbet. 

Torsdagen 26 Mars.

Tycker inte om drömmar som biter sig in under skinnet på en och får en att må dåligt. Kul när dagen liksom känns förstörd redan innan den börjat. Tur tog det inte lång tid på jobbet innan den jobbiga känslan i magen försvann. Att drömmar kan hålla sig kvar på de där viset alltså.
 
Arbetsdagen har gått bra. Lite skratt som vanligt. Dock har den varit lång och jag sitter fortfarande i stan och väntar på bussen. Känns skönt att det närmar sig slutet på denna långa bussresa. Snart har jag inte lika långt avstånd till jobbet mer. Wihoooo!!

Onsdagen 25 Mars.

Älskar när man är glad utan någon speciell anledning. Fast jag vet ju ifs att det finns en gnutta anledning bakom dagens glädje. Inte långt kvar nu. Och snart kommer mamma o pappa hit o hälsar på!

Måndagen 23 Mars.

Det vart en ganska kort arbetsdag idag. Hann komma in och vara på jobbet en halv timme sedan fick man ATF. Vart ju ganska lugnt med samtal. Kom tillbaka och arbetade fyra timmar sen på kvällen och det gick ju hur bra som helst. Sen att teamet är helt knas får ju bara dagen att bli roligare.
 
Imorgon väntas ett splittpass så jag tror det blir en ganska lugn kväll. Kanske lite mer plock här o var i lägenheten. Fortfarande inte riktigt hittat var jag ska börja med allt. Tar lite där o lite där just nu. Körde ett snabbt ryck igår i garderoben och rensade ut en del saker som ska slängas, lite som kanske ska läggas ut till försäljning och de som ska sparas. Kan ju inte fortsätta dra med allt skit hela tiden haha, "jag har inte använt detta på tre år, men jag kanske kommer använda de sen" jo visst..

Söndagen 22 Mars.

Så igår tittade vi på nya Beck då den hade premiär på Cmore play. Känns konstigt om Beck kommer fortsätta utan Gunvald, han som liksom är hela filmen typ (:
 
Blev lite chibba, grönsaker, dipp, godis o läsk hela kvällen lång. Hann se filmer, hockey och klockan blev närmare sex innan vi somnade.
 
Idag har de blivit lite tv-tittande samt tvättat. Blir nog mest serier hela dagen. Fixa med tvätten och kanske fortsätta plocka ner saker i lådorna. 
 
Det har varit en lugn och bra helg!

Lördagen 21 Mars.

Nu ser jag det positiva med att inte ha satt "ingen reklam tack" på postlådan då tidningspappret kommer till nytta när ömtåliga saker ska packas ner i lådor.
 
Ikväll ska vi se på den nya Beck som har premiär idag.

Lyckat!

Misstog honungen för sirap så därför fick de bli kolasås istället, de funkade bra de också.
 

Trevlig helg!

Jag mår iallafall bättre nu, men jag tror nog ändå att denna helg blir lugn. Jag tänkte ge mig på att göra friterade bananer ikväll. Får hoppas de blir gott, lite glass o sirap till, mums!
 
 

Note to self:

Glöm ej byxorna i frysen. Ja ni läste rätt. Igår när jag köpte jeans fick jag tipset om att lägga jeans i frysen för att döda bakterierna. Man ska ju inte tvätta jeans så ofta. Tänkte testa, vet dock inte hur länge dom ska ligga där så lär väl glömma dom där en vecka...

Onsdagen 18 Mars.

Vaknade upp med ett illamående och tänkte jaja jag är väl säkert bara trött, att va vaken en stund och ta en promenad till bussen i den friska luften hjälper säkert. Jag hade fel. Bussturen till stan gjorde inte saken mycket värre och det är ju positivt. Eftersom jag var inne en timme innan jag började jobba gick jag in en sväng i gallerian. Fick med mig ett par jeans därifrån och de va ju perfekt eftersom jag fått slitskador på ett par jeans som åkte i soporna igårkväll. Rea också och det tackar man ju inte nej till...
 
Gick till jobbet och ganska snabbt mådde man lite bättre pga att alla är lite små sjuka på kontoret. Alltså typ knasiga. Arbetet gick väl ganska bra det också. Och lite mer skratt där innan man tog bussen hem. Bussfärden hem gjorde dock så illamåendet blev ännu värre än de varit på hela dagen och det har ännu inte släppt. Vill typ bara spy. Får se hur det känns imorgon...
 
In the darkest night hour
I'll search through the crowd
Your face is all that I see
I'll give you everything
Baby, love me like XO

Shit va folk är nyfikna.

Kommer in och gud så många som varit och besökt här idag. Man formulerar en uppdatering på ett visst sätt och vips så ska alla vara så jäkla nyfikna. Hälften vill väl säkert bara gotta sig i olycka, så det är väl tur det inte finns någonting sånt att läsa här. Ni kan gå igen. 
 
Förövrigt så har jag haft en hyfsat bra dag på jobbet idag. Lite blandade känslor .. Och efter jobbet så tog jag bussen hem till Emma där hon bjöd på nybakade bullar, hur goda som helst. Alltid lika kul och träffa henne. 
 
Ja nej annars händer det faktiskt inte så mycket mer än att jag ska krypa under täcket eftersom att jag är så sjukt trött och bussen går tidigt imorgon också. Godnatt. 
 

Måndagen 16 Mars.

Då har vi en ny vecka här, igen. Började morgonen med att vi åkte till matten och hann väl plugga lite mer än en timme sen fick jag skjuts in till stan för jag började jobba. Arbetet började ju i hur bra stämning som helst. Massa skratt redan innan dagen börjat. Jo man tackar, precis vad jag behöver. Gick hyfsat bra på arbetsfronten också!
 
Sen när passet var klart tog jag bussen hem, gud vad jag inte tycker om det längre. Hann inte ens ut på motorvägen innan jag kände mig kräkfärdig pga åksjuka och så höll det i sig hela resan hem trots djupa inandningar. Nej längtar till jag slipper de där faktiskt..
 
Lite seriemaraton innan man ska sova, godnatt!
 
 

Fredagsmys!

Arbetsveckan är nu avklarad och helgen är här. Idag har jag myst ner mig i min onepiece och tänkte bara mysa i soffan. Imorgon blir det tvätta och troligtvis lite pluggande då jag har prov på fredag. 
 
Så en lugn helg. Nästa vecka hoppas jag på lite papper så man kan börja planera nästa steg. 
 
 

Onsdagen 11 Mars.

Trots en veckas semester ser jag verkligen framemot helgen. Att inte behöva ställa något larm, att inte ha några måsten i världen. Jo det är precis vad jag just nu känner att jag behöver..

Måndagen 9 Mars.

Kom hem sent inatt och var därför inte säker på om jag skulle följa med på matten imorse. Dock tänkte grannarna inte ge mig sömn imorse, klockan sju började dem borra..
 
Så vid halv nio åkte vi in till komvux för lite mattelektion. När jag kom hem så tog jag hand om disken och packade upp lite ur resväskorna. Sen har de varit serier, powernap och en runda till Ica.
 
Imorgon är det tillbaka till jobb och det känns bra. Nästa vecka ska jag väl få skriva på mina papper också, ser jag framemot.

En tågresa kvar.

Min vecka nere i Skåne är nu slut och jag är påväg mot Stockholm för ett tågbyte sen är det det bara några timmar kvar innan jag är hemma igen.
 
Tiden har gått alldeles för fort. Har hunnit med en heldag med shopping på Ullared med mamma och syrran. Vi har spelat skipbo i flera timmar, myst framför tvn, varit och hälsat på lillebror och Hillevi i deras hus, haft morfar och morbro Masse på kalkonmiddag och avslutade med inflyttningsfest hos lillebror och Hillevi.
 
Hann inte riktigt med och helt plötsligt var det dags att att åka hem igen. Fast det dröjer inte allt för länge innan jag får träffa mamma o pappa igen då dem kommer upp på besök om cirkus en månad. Och alla andra får jag träffa i sommar igen.
 
En självis innan gårdagens fest.

And now the money is gone.

 
Förra gången jag var på Ullared så hittade jag typ ingenting. Jag trodde det skulle vara samma sak igår. Icke. Jag råkade nog göra mitt dyraste besök där igår. Jaja, jag har iallafall fått lite nya saker till lägenheten (som visserligen får komma upp med mamma och pappa då jag inte kan ta med allt på tåget), träningskläder, smink, lite kläder och sånt här små pill som alltid behövs. Jo så det blev en bra och lång runda med mamma och syrran!
 
Somnade ganska tidigt även igår så man vaknade ju innan nio även idag. Känns faktiskt bra att ha denna dygnsrytm. Kommer väl inte vara så länge, men så länge den gör är jag glad!
 
Hela huset är tyst just nu så tänkte mysa ner mig i min onepiece jag köpte igår och titta på någon serie på datorn.

Skåne, ljuva Skåne!

Eftersom jag enbart åt en baguette och en drickoghurt vid tio tiden innan tåget lämnade Sundsvall igår så vart jag jävulskt hungrig när jag åtta timmar senare anlände till Hässleholm. Så töserna som mötte mig fick hänga med till Mc Donalds, började trycka några pommes i ansiktet direkt. Sen åt jag resten när vi kommit hem.
 
Möttes av syrran och pappa och Lasse, ja Lasse är ju deras bamsing till hund. Satt och snackade skit några timmar sen tog jag plats i syrrans säng, blev att man startade någon film och somnade på fem röda. Och det betyder ju tack och lov att jag inte sov så länge idag. Vaknade för kanske en timme sedan och nu är jag även kommen ur sängen. 
 
Idag ska jag hälsa på hos lillebror som har skaffat hus! Sen i eftermiddag ska jag följa med mamma och syrran till Hässleholm. Kanske köpa nån hårfärg och bli av med utväxten som börjar bli väldigt synlig.
 
Imorgon ska vi åka till Ullared, som jag längtar! Jag älskar att gå runt och kunna titta på allt möjligt under ett och samma tak. Så jag hoppas väl att det inte är allt för mycket folk där så man ändå kan gå i lugn och ro utan att bli påkörd av vagnar hela tiden.. Inte för jag någonsin blivit det, men det finns ju alltid en första gång till allt (;
 
På lördag ska det bli god middag på dagen sen på kvällen blir det fest och på söndag så åker jag hem igen. Känns som den här veckan är alldeles för kort, som vanligt hinner man inte med någonting typ..
 
Aja, huvudsaken är ju att jag är med familjen. Det är därför jag kom ner så det blir nog bra!

Resande fot och hungrig mage.

Helgen är över och jag sitter på tåget. Om bara en timme är jag i Hässleholm och kramar om mitt första syskon. En vecka hemma med familjen är precis vad jag behöver, länge sedan sist.
 
Kom dock på imorse i väntan på tåget att jag helt glömt köpa julklappar, oops. Får hoppas dem inte blir allt för ledsna (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0