lekdag-lekdag (:

Så jag skulle ju köra och lämna brushans mc-saker sen skulle jag hem ett tag och sen till frida, men så blev inte fallet. Nej istället körde jag då mot klippan och när jag kommer till storäng från gamla hållet ja då kommer jag på att jag nog fan hade glömt mc-sakerna hemma. Svänger in och ställer mig. Ringer upp brushan:
mysaan: hej.. asså du jag kommer om typ en halv timme jag glömde mcgrejerna hemma hahahahaha.
brushan: haha du är dum-i-huvet.. skicka när du är framme så kommer jag ut.

Så körde jag hem och påvägen tillbaka fick jag mess från frida att jag kunde komma när jag ville så jag körde till klippan sen drajvade jag dirr till frida. Så satt vi där och snackade lite om allt möjligt sen efter en stund så damp Sandra in också. Satt och snackade lite till sen blev det dags att köra och äta och dom ville ta min oskuld och åka med mig så jag körde (; höhö.. Blev ett stort hopp HAHAHAHA (;

Så körde vi till Åstorp och åt på pizzerian där (ja jag vet där finns mer än en men skit samma). Tog en evighet innan pizzan kom och när den kom höll jag på att dö, stor som en jävla familjepizza ofta man åt upp hela då:P höhö.. Så satt vi där och åt och hade oss. Sen körde vi hem till Frida igen, kollade lite på matchen mellan Barca och United sen slog vi över till fråga Olle för Ola Svensson tydligen skulle va med, vilken miss en helt annan Ola så d va inte lika kul satt och snacka vårt egna snack istället.

Sen blev vi utslängda ^^, Nej men sledna och Frida skulle upp och jobba imorgon så vi drog oss hemmåt. Påvägen hem körde jag klart motorvägen och d kändes som om bilen bakom körde efter mig, de va lite läskigt. Men när jag körde upp till skåneporten va den ganska långt bak så den såg nog inte vart jag tog vägen. tack o lov. höhö..

Så nu sitter jag här och ska alldeles strax gå och lägga mig, slänga igång G.W sen sova till de (vilket aldrig går föräns jag sett alla jag repetat) Men men.. Hoppas ni haft en bra dag och tänkt SNART ÄR D HELG ((: hihi..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0