Filmkväll med mig själv.


Igår natt så började jag se på filmen Role Models (en komedi) men eftersom åskvädret kom fick jag stänga ner och se klart filmen idag istället. Men ja helt ärligt så blev jag lite besviken men det var nog väldigt mycket tack vare Seann William Scott som är med i American Pie filmerna, han är ju rolig där så man har en viss förväntning och tyvärr var mina förväntningar lite för höga. Visst några skratt kom det, såklart (speciellt under rollspelet och en tant kom åkandes på en rullator som var utrustad till kamel eller något liknande haha)

Filmen handlar då om två killar som får göra samhällstjänst för att dom kört rätt på en statligstaty, deras "straff" blir då att vara 'förebilder' åt barn som har det lite svårt och det är inget som någon av dom ser som en rolig grej, ett tag föredrar dom fängelset framför. Men så får man då se deras utmaningar med kidsen och banden som skapas och allt sånt där.
Så den får två (och en halv) blööbies av fem.


Nu underkvällen så kollade jag på skräckfilmen Uninvited, Tonnårstjejen Anna återvänder hem till det vackra familjehuset vid havet efter två år av terapi för att kunna hantera förlusten av sin mor efter en mystisk eldsvåda. Men hon inser snart att hemmet inte är sig likt då hennes far fattat tycke för moderns förföriska sjuksköterska Rachel, som enligt storasystern Alex "hjälper honom komma över sorgen - tre gånger per natt".

Som regel brukar det ofta vara så att man inte ska gilla pappas nya flickvän och så är det även här. Alex får med Anna på sin sida och snart får dom reda på att allt inte står rätt till med Rachel, dom gör en bakgrundskoll och får reda på att Rachel inte är den hon utger sig för att vara och mystiken ökar i filmen. Dom får reda på att branden inte var en olycka och högst på listan till misstänkta är självklart Rachel och fajten är igång.
Denna filmen hade jag inga förväntningar på och hade jag haft så hade dom inte varit så höga med tanke på dagens skräckfilmer men jodå den var riktigt bra och den var inte förutsägbar som det ibland kan vara. Först i slutet fattade jag en liten sak men de förstörde inte filmen alls. Spänningen var bra och ja den får fyra utan fem blööbies av mig (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0