Ännu mera snö.

Så då är ännu ett barnvakts-pass över, vilket är väldigt skönt för jag är helt slut. Kom dit imorse typ i samma veva som murarna kom så gick in och pratade ett tag o sånt sen drog jag och dom två minsta barnen ut och jag drog dom i pulkorna några varv tills jag inte orkade mer, hehe.

Gjorde en snöängel, lite snöbollar o ja sen blev det dags att gå in. La minstingen i sängen och på började middan bestående av kyckling, ris & currysås (som jag förövrigt inte gjort själv någonsin innan, o jag ska kalla mig kock?)

Nåväl, ena barnet skulle iväg till en kompis så jag fick ta deras bil och skjutsa iväg henne. Så nu har även jag kört volvo, va lite skillnad i den bilen om man jämför med min för bilen rörde sig inte de minsta om man hade kopplingen nere en mm vilket min gör och bromsen på bilen var minsann mycket bättre än min behövde knappt röra och de tog ändå. Så både för & nackdelar men va inte så van vid bilen..

Sen kom jag hem, fixade vid käket och vi åt maten och sen började jag direkt diska undan och sen blev de att jag bakade rabarbetpaj och när det blev klart käkade vi de. Tror de va första gången jag åt de och jag gilla de faktiskt men såklart mest smuldegen & vanligsåsen (; hehe..

Efter de fixade jag undan ännu en gång, ungarna tittade på tv och helt plötsligt va de dags för kvällsmat, ombyte till nattakläder och lägga minstingen i säng. Så kollade vi på tv tills föräldrarna o ena barnet kom hem. Blev lite snack sen fick jag även en julklapp innan jag gick hem och väldigt mycket tack för hjälpen såklart.

Har varit väldigt mycket att göra idag vilket varit skönt för då har tiden gått snabbt, jag har haft något att sysselsätta mig med så att jag inte kunnat bli trött o somna. Så troligen somnar jag tidigt även inatt, vilket är bra för imorgon ska jag köra iväg och handla julklappar. Får se vad jag kommer hem med, de vet man aldrig. Har ca 10 personer att handla till :O men en är viktigast och den är svårast.. Men de är morgondagens huvudvärk hehe.

Har snöat ännu mer idag så när jag gick hem såg vägen ut som de gjorde i Åstorp i fredags, igensnöat precis som att plogbilen inte hittar dit .. Så hur bilfärden imorgon kommer gå vet jag inte, men jag är ingen rallyförare så jag är nästa totte-trettio, iallafall i snöväglag. För jag är inte den som tänker ligga i diken, livrädd för de.. Men men.

Idag hade jag tänkt ta mitt bad men verkar inte bli så klockan har blivit så mycket redan, för blev kvällsmat, sen snackat lite om julklappar o sånt. Skulle egentligen över till frugan min men får bli imorgonkväll när jag lämnar julklappen för jag är helt slut i huvudet. Ska slänga mig på sängen om en liten stund, kolla på serien 'Dollhouse'.. Slockna , vem vet? Well see..

Tills vidare får ni ha de så bra och God Jul (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0