Regn och tygskor går inte ihop.

Körde hem till farmor och hon kom ut direkt typ så inget försnack eller så. Sen körde vi ner till byn och gick på torget och köpte några blommor som hon senare ska plantera utanför sitt hus. Blir nog väldigt fint (:

Sen åkte vi inom ICA för farmor skulle handla mer, dessutom hade jag fått mess från mamma så jag köpte även en liten bukett. Blir nog så bra (: Ikväll ska jag ha kameran med mig, inte för det kanske kommer några speciella bilder men vill ha lite släktträffsbilder faktiskt . Minnen you know (:

Iaf så var det ju riktigt lång kö i kassan sen, någon man sa att jag kunde ta posten eftersom jag bara hade en vara, men jag kan ju inte lämna farmor i sticket så jag stanna klart kvar. När jag kom i kassan sa även Ica Stig att jag kunde tagit posten, men som sagt kunde jag inte lämna farmor. Känns inte så lönt att betala och komma ut om jag ändå skulle väntat så kunde lika gärna stå hela tiden tillsammans med henne (:

Sen körde vi hem igen. Tog med blommorna och kassarna som blivit inhandlat. Såg att farfar varit på rymmen (han brukar tydligen hitta på bus medans farmor är borta). Han hade med sig gräs från trädgården och rotat fram en spann och sen hade han smuts på byxorna så jag undrar vad han hållt på med. Ett mysterium de dära..

Mina fötter är kalla för jag hade tygskorna på mig och självklart har det ju runnit vatten igenom. SMARTO. Men ja jag visste ju typ när jag gick ut att det inte var en så bra idé men ändå tog jag dom. Pallade inget annat (: Ska ta ett bad senare hade jag tänkt, skönt skönt skönt att få upp värmen (:

Vi hörs...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0