Tredje gången.

Vissa saker blir lättare med tiden men detta känns bara svårare för varje gång. Första gången han åkte så hade vi varit tillsammans i kanske en månad eller något och då var jag inte så fast i allt så det var ingen biggy att han åkte iväg en helg. Knappt att jag ens märkte av att han var borta.

Förra gången han åkte var i slutet av Januari så vi nästan rullade in på 4 månader. Då var det lite svårare, låg väl och tyckte synd om mig själv i sängen och sen alla dom där bilderna i huvudet som fick mig att må ännu dåligare.

Tror dom spökar även idag för jag har haft ångest över denna resan i säkert två veckor redan. Dom har inte ens åkt ännu, går på båten om typ en timme och här sitter jag och är ledsen.

Är det bara jag som är sån här, är jag överkänslig och löjlig eller hade någon annan kännt likadant? För jag tycker detta är sjukt jobbigt :/ Vill inte ha det så men de är så iallafall.. ÅH..

Wetface.

Kommentarer
Postat av: Sara Lindberg

My du är inte ensam, jag vet precis hur det känns.. det är jobbigt, riktigt jobbigt! man vill hålla dom så hårt, men man måste försöka släppa taget lite! allt snurrar i ens huvud, även om man inte borde tänka så. så gör det de, så är det för mig iaf.. :/ och det är bara jobbigt...kan dom inte bara komma hem igen!!! åååhhh... puss.

2010-04-24 @ 14:49:46
Postat av: mysaan

Ja precis man vill helst inte släppa taget om dom men ändå kan man inte hålla kvar dom för då blir det dåligt för de. Ja jag vill verkligen ha måndag redan för att kunna må bättre, veta var man har dom någonstans (;

2010-04-24 @ 22:18:21
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0