Ruskit trött.

Gick över till Jennie en sväng innan maten var klar så satt vi på hennes rum en stund och snackade, sen fick jag mess av mami att maten var klar så vi kilade hem till mig och käkade mat gjorde jag. Två portioner orkade jag t.o.m mums (; hehe..

Sen satte jag på mig dressen för att visa hur kort den var, men alla sa att det var mest i mitt huvud för man såg ingenting fast den var så kort. Dock kommer jag få gå stel som en pinne för böjer jag mig framåt visar jag mitt ass och det kanske inte är så uppskattat av putte att visa de för allt & alla haha..

Sen efter en liten stund och efter lite budning på Tradera gick vi över till Jennie och kollade dom två första avsnitten av Despan sen kände jag att ögonen höll på att gå i kors. Ställde oss i kylan så hon röka en cigg och jag stod & gäspade sen gick jag in till mig.

Farmat och satt så ingenting mer ska skördas idag för jag kommer slockna tidigt ikväll skulle jag gissa på, jag sitter även här med en kopp kaffe och känner faktiskt att de hjälpt lite för ögonen håller inte på att envisas om att stängas mer vilket är positivt menar jag kan inte somna innan klockan ens hunnit bli 8 på kvällen. Nej funkar inte i min värld serru..

Får sms av frugan om hur duktig hon är, jag sitter glatt här och hejar på för mycket mer än så orkar jag inte. Men snart börjar vi, då ska vi vara duktiga. Sen har jag en sak jag måste köpa detta året, tror att en bikini kommer användas för förra året köpte jag ingen ny vilket glädjer mig eftersom jag aldrig fick användning för någon ändå. Men detta året ska jag utomlands och då kan de behövas (;

Well, thats enough for now. Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0