Vilket äventyr!

Den 31 Juli var det egentligen meningen att jag och syrran skulle på äventyr, göra hennes 20års present hon fick för snart 1år sedan (dec 2010). Det var fint väder men när vi anlände så hade dom haft problem med utrustningen och det var förseningar vilket gjorde att efter en stund fick vi åka hem. Vi skulle inte hinnas med. Killen i luckan där man anmälde sig var snygg!

Idag åkte vi dit igen. Jag var inställd på att det inte skulle bli något, för då hade jag kanske inte blivit så besviken. Kom dit, stod och vänta. Skrev på papper, betalade bild & film, gick på toaletten, allting blev mer och mer på allvar.

Killens om satt i luckan sist kom gåendes med utrustning och grejer. Väntade lite till. Dom kom med kläder till oss och då såg vi ut såhär:


Killen från luckan kom och frågade vem av oss som ville göra detta äventyr med honom och då räckte jag ganska snabbt upp handen ;p så syrran fick ta den andra killen. Det var på med sele och grejer där han gav mig fel instruktioner, såhär sitter jag med selen över armarna men de va benen som skulle va där (vilka skojare där, så där skrattade dom gott åt mig):


Så försökte göra mig nervös genom att inte veta hur sakerna skulle på. Han var väldigt charmig på de sättet faktiskt. Så jag tyckte dagen var toppen. Filmkameran/kameran i huvudet hela tiden så min dubbelhaka kommer väl va det som syns mest på rullen där vi får den. BAAAH!

Nåväl, när grejerna satt på, snyggemössan lika så, take a look:


Så var det dags att gå mot planet (för vid de här laget borde ni listat ut äventyret eller?). Väl framme fick jag posa lite vid "No fear" skylten, yeah skit awesome och sen skulle jag upp -eh? så här långe ben har inte jag. Så "min kille" fick gå ner o ställa sig så jag kunde använda hans ben som ett trappsteg o sen klätta in i planet. Dom mobba mig sen och sa att de va så dom hjälpte gamla damer haha..

Väl i planet var det väldigt trångt. Men det är väl mysigt (; höhö. Satt där och killarna flummade runder och "min kille" började typ försöka skrämma upp en igen. Kan nog säga att hjärtat dunkade en del, och inte för honom utan pga nerverna haha. Molnen hamnade under oss och det var fortfarande halva vägen kvar. Sen stängdes planets ljud av, dörren öppnades, en tjej hoppade ut, två killar, och två till. Min kameraman klättrade utanför redo för mig medans min syrra o hennes kille satt kvar. Vi asade oss mot kanten och helt plötsligt hände jag i luften och typ aaaah! och sen va man i luften och gjorde volter. Fick svårt o andas men lika snabbt fick man lufttillgång igen.

Nej det var en riktigt härlig åktur må jag säga. Blev nog lite kär i "min kille" också och som jag skrev på facebook så är det ju inget fel på min tillit iallafall, inte om man vågar lägga sitt liv i en främmande människas händer.

Väl nere på marken var "min kille" tvungen att lämna mig väldigt fort för han skulle upp med nästa plan igen så vi sa hejdå och han tackade mig så mycket för utan mig hade det ju inte gått så bra (; Väntade upp syrran sen gick vi hand i hand tillbaka till pappa, mellansyrran o Kurt för att ta av oss deras utrustning och åka hem.


Fick diplom och tröja , och om tre veckor ungefär kommer filmen och bilderna hem vilket jag vill se. Skratta o visa dubbelhakan är nog som sagt de jag gjorde mest på den filmen. Killarna som "tog hand om mig" va ju ganska så roliga så det lär väl märkas ^^,

Hemma nu och har fortfarande lock för ena örat, herre! Men såååå värt pengarna! (:

Kommentarer
Postat av: Beatrice

oj wow, vågligt. vilken adrenalinkick det måste ha varit. tror aldrig jag kommer våga :p

2011-09-11 @ 21:00:14
URL: http://beaottosson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0