Måndagen so far.

Gick och tog frukost från seven eleven, deras toast var faktiskt väldigt god. Och ja jag åt frukost för andra gången på denna resan, dom andra gånger jag ätit frukost har det mer varit lunch-format och tid. De satt som en smäck.

På vägen ner till stranden så började det att regna lite. Vi tog ändå solstolar, med parasol så man var lite skyddad. Kom bara lite droppar, sen började det ifs att åska lite. Men efter en stund så kom solen fram och vi kunde till fullo njuta av solen. Så jag låg mest under parasolen, ja det är ju de jag gjort mest under hela resan faktiskt. Annars hinner man knappt lägga sig förrän man måste doppa sig i havet igen. Men får ju ändå färg när jag ligger i vattnet. Men mina skinkor & min rygg kommer förbli randig för jag kommer aldrig hinna, knappt några soltimmar kvar.

Morgondagen är fullsmockad från tidig morgon till tidigmorgon? Och onsdagen vill jag ju se tigrar men ska kvällen före va som de ser ut så kommer jag aldrig palla. Jag känner mig själv. Och sen, ja sen är det over. Det är ju snart dags för mig att åka hem. Just nu känner jag inte alls för det, jag trivs bra här. Solen, värmen och det kravlösa. Sen har jag väl börjat känna att verkligheten e så nära och jag inte riktigt har ett happy face för det. Sen kan jag ju också tillägga att dom två tjejerna som jag träffade igår är riktigt härliga så det gör ju att man liksom har ännu roligare (:

Nu har vi lite datortid och sen är det ut och äta, jag ska antagligen försöka shoppa lite också. Nu när jag ändå har den där stora väskan så måste jag ju fylla den också (; haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0