Huvudvärk, efter dag på Mahmya.

Då fick jag tre timmars sömn inatt för klockan fem vaknade jag av mig själv och efter det vaknade jag tvåhundra gånger. Anledning? Jag var väl rädd för att försova mig för jag skulle upp så tidigt. Kom iallafall iväg och var lite nervös över att ha 47 gäster med till Mahmya. Tänkte jag kommer inte kunna hålla kolla på alla men jodå.

Jag körde en transferbuss och när vi kom till marinan hade redan de andra gästerna gått på en båt och gästerna som var med i min buss skulle på en annan båt vilket betydde att jag gav dem info på bussen sen tog jag med båten där jag inte träffat gästerna på så sätt fick jag se alla och alla fick se mig. Super bra!

Var lite halv dåligt väder på vägen in då det blåste ganska mycket men gästerna blev snabbt glada då vi hade några delfiner som tittade fram och showade med lite hopp i luften. Tänk va en delfin gör för oss egentligen, en sur person kan ju lätt bli glad bara av synen av en hoppande delfin.

Vi gick i land, jag pekade ut var allting var. Vi fick våra solbäddar och sen gick jag runt och förklarade för alla vilken tid båten gick ut för snorkling. Sa till när lunchen var, åt god lunch och sa sen till när båten gick hem igen..

Så det har varit en god tur idag. Sen på vägen hem började jag få huvudvärk men nu på kontoret fick jag en tablett av Mona som tycks ha hjälpt redan, super nice! Kom till kontoret och gjorde färdigt vkm'et för imorgon och nu ska vi gå och äta sushi! Det är vi minsann värda efter denna dagen.

Ha det super bra allesammans! (:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0