Fredagen 1 Februari.

Igår när jag kom hem från kontoret så var det en livlig fest på andra sidan gatan. Jag som skulle hem för att sova och därför inte följde med på middagen i El Gouna. Täntke med denna höga musik kommer jag aldrig lyckas somna. Började på maten och sen började dem smälla smällare, vilket är konstigt då dem nog knappt gjorde de på nyår då det är olagligt i detta land!
 
Åt, tog ett bad tills varm vattnet försvann, duschade av mig snabbt innan de blev iskallt. Sen la jag mig i sängen och började kolla på en film och lyckades somna trots allt liv utanför. Somnade nog mellan halv tolv och tolv någon gång. Sen ringde larmet vid tre och jag va inte alls pigg på att gå upp, tur jag kunde snooza nästan en halv timme. 
 
Mötte upp bussen utanför Roma hotell och började sedan min pick up. Vilade ögonen lite sen var det frukost stop sen lite snack på bussen. Framme i Luxor och plockade upp vår lokalguide, Mahmoud. Hade hela vårt program i Luxor och jag hade riktigt roligt.
 
Nu är vi på väg hem och jag känner en huvudvärk som smyger på mig vilket jag inte alls uppskattar. Men det går väl väck någon gång. Kan säga att det har varit en himla trevlig dag idag. Haft en underbar grupp med mig i Luxor samt en underhållande Lokalguide, solen har varit framme så de har inte direkt varit kallt. Så jag har haft en helt fantastisk dag.
 
Foto: My Svensson 130201, Karnaktempel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0