Gjort något nytt idag btw.

Kom på att jag faktiskt hade något att säga trots allt. Idag höll jag i förmiddagssafarin som vi har och det var första gången för min del. Så vi plockade upp gästerna på de olika hotellen sen åkte vi jeep ut i öknen. Fartfyllt och roligt! Vi gick upp för en kulle, tog lite bilder sen sprang vi ner i full fart. Skit roligt faktiskt, trodde dock jag skulle trilla innan jag sprang men de gick fint. Skorna fyllda med sand sen bara haha.
 
Åkte vidare mot beduinlägret. Vi började med att rida kamel och den turen började inte bra. Jag hann inte sätta mig till rätta på kamelen innan dem gör så kamelen reser sig så det är verkligen skit nära att jag flyger av över huvudet på kamelen. Kan säga att jag nog blev lite rädd där. Sen var sitsen så dum så jag åkte fram i den hela tiden vilket min kamelfösare inte tyckte jag skulle, han sa jag skulle sitta längre bak men de gick ju inte riktigt. Det blev en del foton för gästerna sen vände vi tillbaka mot lägret igen.
 
Fick en presentation av deras apotek som dem hade där. Gick sedan vidare till ett ställe där en man gjorde dessa sandkonster i glas. Jag har inte tyckt dem var något speciellt när jag sett dem på gatan men att se när dem gör dem gör att man blir ganska så imponerad faktiskt. Filmade faktiskt, ska se om det är något att visa er isf kommer det upp senare (:
 
Vi besökte sedan huset med ormar. Lite kul hur Islam hela tiden skulle gå runt och röra alla med en pinne på benen för att dem skulle hoppa och tro de va en orm eller något haha. 
 
Sen kom de efterlängtade fyrhjulingarna. Min första gång att köra fyrhjuling i öknen och det var extremt hoppigt så jag fick ont i handen och de gick inte så bra för mig att gasa eftersom jag fick ont i tummen och hela handen dessutom. Kunde därför hålla in gasen en stund var sedan tvungen att liksom knyta handen och sen kunde jag fortsätta. Detta gjorde att jag hamnade lite längre bak.Fick en special guide som varje gång jag försökte köra om sa åt mig att hålla mig bakom sen kallar han mig för långsam! Inte okej..
 
På vägen tillbaka sen så körde jag gasen i lite mer och insåg att med fart så minskade allt hoppande och handen klarade sig mycket bättre. Så tillbaka vägen var mycket roligare faktiskt! (:
 
Fick tvätta av händerna från smutset sen åt vi lite apelsin, besökte brödkvinnorna och sedan åkte vi hemåt igen. Fick aldrig sett den här vatten-syn-villan tyvärr men jag förklarade iallafall om det.
 
- Super cool på min ATV! Joakim tyckte jag liknade en mygga med den stora hjälmen och brillorna. Jag har aldrig hört mygga förut, helt plötsligt kommer ungdomsminnen tillbaka. HAHA.
 
Tog hem efter safarin, gjorde ett kort besök på Abu Ashara för att handla bla ägg. Kom hem och gjorde omelett. Hoppas ägg inte är skadligt för det är fjärde dagen i rad som jag äter omelett som dagens intag. Förutom igår då åt jag sushi på kvällen också. Annars har en omelett räckt för att mätta mig en hel dag, plus lite godis för de suget försvinner ju aldrig haha.
 
Chillade lite sen tog jag en taxi ut till Sunny beach hotell, mötte inga människor som ville prata med mig så jag åkte till kontoret ganska fort faktiskt. Tog lite papper med mig hem och slog sedan upp datorn igen.
 
En liten skype träff igen och jag blir helt plötsligt på bättre humör. Kommer kanske lyckas somna lite nu på kvällen trots allt. Vi får iallafall sommaren tillsammans, har jag ens rätt att gnälla då? Nej..
 
Nu ska jag försöka hångla upp kudden lite, sen ska jag sova när jag vänt kudden om..

Kommentarer
Postat av: BelleBoo

Hej! Jag har just öppnat min webshop och försöker få folk att hitta dit :). Jag säljer egendesignade tavlor med härliga, roliga och tänkvärda budskap i lite shabby chic-stil. Kika gärna in om du vill! belleboo.se

2013-01-22 @ 21:33:18
URL: http://belleboo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0