Torsdagen 25 Juli.

Oh vilken härlig dag! Fast det var en lika hemsk morgon igen, typ hundrafemtiograder varmt vid sju tiden imorse. Sluta med att jag gick och fick ner markiserna, jag flyttade över fläkten på min sida sängen sen kunde jag sova några timmar till. Skönt! (; 
 
Vid elva gick vi ur sängen och jag gick ner och åt lite frukost. Sen tog jag på mig bikini, tog med mig solbrillor, tog min bok och mobil sen gick jag ut och la mig vid poolen. Extremt härligt väder idag, de har varit riktigt varmt. Jag har till och med doppat mig i poolen en gång idag, WOOP WOOP!
 
Sen hade jag ett nästan en timmes långt samtal med mamsen, lite diverse saker att prata om och sen bara sånt allmänt vad som händer på båda sidor av Sverige. Söt!
 
Sen åkte Joakim iväg till systemet för dem hade bestämt poolhäng här samt lite öl såklart. Fick han att köpa några cider till mig också men drack bara en. Sen har jag mest legat och solat bara. Tror nog jag fått lite ny färg och det är awesome!
 
Snart dags att fylla magarna med mat och som vanligt är matfrågan ett problem och grillat står väl som första tanke, men eftersom vi ska grilla imorgon så vill jag inte grilla idag också. Jag tycker det är gott med grillat men de blir ibland en hel del grillande under sommaren så ibland får man säga nej tack och hellre sukta efter pizza (;
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0