Filmpaketstips.

Jag kom på att jag faktiskt sett en film för någon vecka sedan som jag tyckte var bra. Det är skräck genre men även lite crime & thriller. Det var först i slutet som det slog mig att detta är en fortsättning på en annan film jag sett för några år sedan. Så därför får ni hela pakettipset av mig då jag tyckte båda filmerna var bra.
 
The Collector: Film från 2009 som fick 6,3 i betyg på IMDb, som sagt genre är skräck, thriller, crime. Det handlar om Arkin som tänkt att göra inbrott hos en familj han jobbar hos för kunna betala tillbaka till lånhajar som hans fru har skuld till. Det är bara det att när Arkins kommer in i huset inser han att någon annan redan gjort inbrott och satt en massa fällor i huset, så nu måste Arkin rädda familjen som han från början tänkt stjäla ifrån. 
- Låter kanske inte så bra, de var längesedan jag såg filmen men jag kommer ihåg att jag satt på spänn ganska mycket och tyckte de var en spännande film.
 
The Collection: Film från 2012 som fick 6,0 i betyg på IMDb. Vi får återigen bekantskap med Arkin. Han lyckas rymmma från mannen som är känd som "the collector" men när han kommer ut blir han utpressad av en rik man vars dotter blivit fångad av the collector. Så Arkins måste in och ta sig igenom alla fällor för att försöka rädda livet på denna tjej. Återigen så sitter man lite på spänn, det är många hinder att ta sig igenom. Det blir en del blod i filmen men som sagt jag tyckte denna filmen också var bra.
 
Det är kanske inte skräck i den mån som man är van vid men man kan väl säga att det är skräck i samma slag som typ Saw filmerna?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0