Fredagen 21 Juni.

Det blev en väldigt trevlig kväll hemma hos Nathalie & John. Dem bjöd på grillat, hur gott som helst. Jag & Natha rökte lite vattenpipa men jag insåg att jag måste köpa ny tobak så det blir lika gott som i Egypten. Blev lite bebismys innan lillan skulle sova sen avslutade vi med lite film på soffan sen blev klockan mycket och vi sa hejdå och jag körde hem.
 
Första gången jag kört skogsväg i mörker på ett år så jag körde mer försiktigt än jag brukar göra. Var ganska uppmärksam på allt som rörde sig i vägkanten osv. Sen när jag väl börjar känna att nu är jag snart hemma och slappnar av, ni tror inte det står ett rådjur precis innan skylten till min lilla by? Jo. Jag har alltid en tendens att sakta in och stanna även om rådjuren hinner över vägen innan jag är framme, man vet aldrig om det kommer fler så kryper man förbi innan man kan öka hastigheten igen. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
 
Åt lite i sällskap av lillebror och Hillevi nu precis, lite nattamat. Pratade lite om imorgon. Blir att dricka hemma, vet hur svårt det är med skjuts runt på midsommar och nyårsafton så bättre att stanna hemma när syskonen ändå bjudit hit lite folk. Sen när jag blir trött (japp börjar bli gammal) så är det ju bara att gå in och lägga sig (;
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0