Kickstarting the weekend.

Det var ju lite fint väder under förmiddagen/middagstid så jag satt ute på trappan i solskenet och läste några sidor från min nystartade bok "Pojken som slutade gråta", andra i en serie där jag läst första boken och tyckt den var bra så varför inte fortsätta serien. Sen tyckte jag det blev lite kallt för det kom ett fetearnestort moln på himlen så jag la mig i sängen och läste vidare istället.
 
Det ringde på dörren och jag fick så snällt gå och öppna för jag visste att mina föräldrar inte var hemma. Någon som hade frågor angående vår husvagn så gick över till grannarna och hämtade pappa sen stannade jag kvar där en liten stund. Kelade med minigrisen och pratade lite skit innan jag gick hem igen.
 
Fick även mina framkallade bilder idag, skickade efter dem i onsdags och fick dem idag. Hur nice som helst!
 
Tyckte dagen gick extremt långsamt, kan vara för jag fått två "extra" timmar idag jämfört med de andra dagarna då jag sovit förbi klockan 12 sedan jag kom hem från Joakim. Åt lite mat som mamma tillagat sen på senare eftermiddag åkte jag och syrran ner till byn med pappa för att handla lite. Såg studentbilar runt i hela byn och blev precis som syrran väldigt förundrad över att folk tar studenten när det inte ens blivit Juni-månad. Nåväl. Dem fick fint väder iallafall, kommer ihåg när jag själv tog studenten och ja det var inte vidare varmt. Och jag tror jag var den enda på hela min skola som faktiskt inte var glad över studenten. Visst kanske man var lite skoltrött men jag kände ändå en viss trygghet till skolan, för utan den visste jag ju inte vad som vänta med mitt liv förutom att jag skulle vara arbetslös och de är ju inget att se framemot.
 
På kvällen har jag bara legat i mitt väldigt varma rum, druckit lite cola, ätit lite chips med dipp men tröttnade fortare än vanligt. Kollat på olika serier och löst suduko. Försökte öppna mitt fönster för att få lite luft här inne men tror någon målat igen fönstret när dem målade huset förra sommaren för de gick inte alls att rubba. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0