Lördagen 26 Oktober.

Jag lever, det blev inte så hårt igår men som vanligt mår jag ändå illa. Sagt det förr och kan säga det igen, även om jag skulle va nykter på en fest skulle jag väl bli bakis dagen efter, så känslig är jag. Sucks..
 
Vi åkte iallafall in till Sundsvall igår och började förfesta hemma hos Elin & Robin. Vi beställde lite pizza som Matte fick cykla och hämta då verkligen alla sa att vi aldrig skulle få bord på Olles en lönefredag när vi inte bokat bord. Pizzan gick lika bra, behövde väl bara en liten grund i magen innan man började dricka. Shottade upp fisherman-drickan otroligt fort. Drack upp mina cider och sen började vi gå ner mot stan.
 
Hamnade tillslut på Allstars där vi drack lite till innan jag , Joakim, Matte och Åke gav upp festeriet. Vi gick till subway och fick med oss lite mat hem. Körde en liten efterfest hos oss och vi fick även besök av Jockes syrra och en kompis. Halv fem tror jag nog klockan hann bli innan jag kom i säng trots att vi åkte från stan ganska tidigt. 
 
Gick upp vid elva idag och har mått lite smått illa. Hade önskat jag slapp det men enda sättet är väl hålla sig ifrån alkoholen och jag känner att ibland behöver man även festa lite trots man dagen efter mår lite sämre hehe.
 
Vad som händer resten av helgen vet jag inte. Tror väl att Joakim och Matte ska lana här så jag får nog roa mig lite på egenhand. Har jag tur kanske vi spelar lite zombie tillsammans också, var ju ganska längesen jag spelade det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0