En summering av veckan.

Ja veckan har bara sprungit iväg, lika så den lediga helgen. Blir så när man jobbar eftermiddagspassen, allt som händer på veckan är väl mest bara arbete. Så måndag och tisdag hade vi lite teamtävling över kontoret och vårt team klarade oss väldigt bra. Woop woop!
 
I onsdags blev det först jobb, sen på kvällen mötte jag upp min älskade man så gick vi på bio och såg Hobbit. Det jag tyckte var mest wierd med hela den kvällen var att när vi kom till våra platser (som dessutom var förbetalda) så satt det två killar varav den ena satt på vår ena plats så det var en ledig plats om var av en av killarna. Så vi sa då att dem satt på våra platser, istället för att se ett par tillsammans och säga självklart ska vi flytta oss så ni får sitta bredvid så ska dem dra fram sina biljetter och tjata om att det är deras platser. Ja rätt blev ju rätt tillslut, men att det ens var nödvändigt. Ett steg hit eller dit kan väl spela mindre roll för dem, tråkigare för oss om vi skulle behöva ha två killar i mellan oss.. Ja och sen var ju filmen också bra, första gången jag såg 3D med glasögon och jag la ju märke till effeterna nu också (; haha... 
 
 
Torsdag och Fredag rullade på som vanligt. Eller ja fredagen på jobbet innebar två teammöten varav på det ena bjöds det på smörgåstårta så det var lite mer än vanligt på jobbet den dagen faktiskt. Så kom Joakim och hämtade mig, och han hade med sig pizza från Biteline så vi gottade oss med sånt den kvällen.
 
Igår (Lördag) klev jag upp vid kvart över tio trots att det var lördag. Anledning? Tvätttid. Så jag masade mig ut i tvättstugan med händerna om två stora Ikeapåsar fulla med tvätt. Så det höll jag mig sysselsatt med i fyra timmar. Efter det blev det bara lite häng på soffan. Gick och handlade så vi gottade oss med tacos. Sen på kvällen fick jag pyntat granen. Iallafall med kulor och lite glitter. Ljusslingan jag köpt hade ju ingen vanlig adapter så kunde inte koppla den till eluttaget, den lämnades tillbaka idag (söndag).
 
 
Så idag (söndag) har vi hunnit med en hel del saker. Vi vart först i Birsta, lämnade tillbaka ljusslingan och sen handlade vi present. Sen var vi bjudna på dop. Joakims kusin har fått en flicka så vi var med i kyrkan och sen vart det lite fika där efter. Efter dopet åkte vi hem, jag lyckades somna på soffan framför musikhjälpen och sen vaknade jag lagom så jag hann packa träningsväskan.
 
Åkte till Söråker och tränade på gymet där. Första gången jag tar mig dit trots jag hade medlemsskap i en månadstid. Känns lite dåligt, men bra att jag äntligen tog mig dit. Får hoppas jag håller i det. Känner ju själv att kroppen inte riktigt är som den en gång var och sambokilona känns inte så välkomna så får hoppas dom försvinner snart också..
 
 
Blev bjudna på kinamat hemma hos Joakims föräldrar efter det och sen har vi hunnit med att mysa ner oss i soffan och såg på film.
 
Nu däremot är det dags för mig att ta mig an en ny vecka. Veckan som varit har för mig betytt otroligt stor framgång på jobbet. Jag sätter mina egna mål och jag dubblade mina mål. Jag hoppas på att kunna göra minst lika bra ifrån mig denna vecka som kommer. Im on fire! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0