Torsdagen 3 Juli.

För ett år sedan var vi nere i Skåne och då fick jag den här överraskningen när Joakim mystiskt skulle låna bilen och köra iväg. Så när han kom hem hade han detta bakom ryggen och det var ju verkligen sött av honom.
 
 
Detta året kom mina äldsta småsyskon hit och hälsar på mig. Helt underbart att få lite besök trots man bor så lång bort. Så denna helgen har vi då Syrran. lillebror och Hillevi på besök och idag har vi väl egentligen inte gjort så mycket. Emil hade ju kört hela vägen hit hela natten så lite lägenhetsvisning, utomhusprat, iväg och handla diversegrejer sen lite tacomys som avslut på dagen. Jodå det har varit en bra dag. Och imorgon bär det troligtvis iväg till Sundsvall för lite festeri, ja om man tittar på mängden dricka vi köpte så har vi iaf så det räcker hela helgen om vi nu väljer det..
 
Dessutom fick vi ju en anledning att verkligen ta tag i lägenheten. De sista flyttlådor vi haft liggandes, som förövrigt varit mest tomma lådor har åkt ut. Vi åkte till IKEA och köpte en taklampa till hallen, en hylla till köket och sen satt vi äntligen upp hyllorna i vardagsrummet samt två gitarrer. Så jo det blev nog mer hemtrevligt igår. Och jag är sjukt nöjd med hyllan i köket! (: Har inga förebilder, men lägenheten är fin nu (:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0