Tisdagen 12 September.

Två morgnar i rad och jag har varit helt död. När mitt arbetspass idag började närma sig sitt slut så var det med tunga steg som jag gick till gymmet. Jag var helt slut, ville inte. Jag är dock sjukt stolt över mig själv. Jag har inte tränat sedan i Maj, jag var helt slut men ändå tyckte jag själv att jag levererade i 2 timmar.
 
Först blev det en timme Afrodans, jag känner mig fortfarande som en stel pinne. Alla andra ser så mycket mjukare och större i sina rörelser och när jag ser mig själv så ser de bara fult ut.  Efter att ha dansat i en timme och var lagom svettig började pass nummer två med Claudia. Intensiv redskaps träning i en timme. Tog fram massa redskap som jag aldrig använt förr. Vart jävligt mycket benböj och tillslut så kände jag att gör jag en till kommer jag inte kunna resa mig. Benen skakade och när jag hade tjugo minuter kvar av denna timme så kände jag illamåendet komma.  Jag är inte en aktiv människa, inte alls om jag ska vara ärlig. Jag har inte heller satt min fot på Ester o Co sedan innan sommaren, ändå drog jag i mig två timmar träning idag. Så jävla svettig efter passet med Claudia. Sådan energi och glädje den kvinnan spred. Jag blev bara så otroligt glad när jag tittade på henne och hon gjorde ju att jag orkade de där lilla extra. Jag behöver gruppträningar, hade aldrig gått ut så hårt om jag inte haft andra med mig kan jag erkänna. 
 
Så även om jag inte kände för att dra dit efter jobbet så är jag ju såklart sjukt nöjd efteråt. Det känns så otroligt bra. Jag vet ju egentligen vad jag vill ha ut av träningen, vad målet är. Jag måste bara orka ta mig dit. För träna är inte någonting jag vill, jag kan inte säga vill för jag är inte en aktiv människa. Dock är det någonting jag måste eller ska göra. Resultatet kommer ge mig bättre hållning, mer energi och några kilo lättare. Så det är både på utsidan och insidan förändringen ska ske. Vad jag vill. 
 
Denna känsla som jag har just nu, den måste jag komma ihåg. Den måste vara min motivation att nå dit jag vill.
 
Nu efter en lång dag blir det en omelett till middag, kvällens idol avsnitt och sen ska jag bara njuta av detta bra mående som jag infinner mig i just nu. Sen imorgon tar jag tag i oredan hemma. För imorgon är jag ledig. Sen väntar ett kvällspass på torsdag följt av innebandy träning som dragit igång med jobbet igen. Lite mer aktivitet denna vecka, bra My!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0