Onsdagen 5 December.

Denna vecka började inte så bra, men snart är den på väg mot sitt slut också.
 
I måndags när jag vaknade hade jag sån huvudvärk och när jag stod i badrummet ville jag så gärna stanna hemma från jobbet. Dock peppade jag mig själv med att tänka att de kommer kännas bättre efter några timmar på jobbet, när man hunnit vakna till liv och så. 
 
Dagen blev dock inte bättre. Jag var på ruskit dåligt humör och allting kändes bara allmänt skit. Egentligen hade jag väl ingen anlendning och jag gjorde inte mycket för att förändra inställningen heller om jag ska vara ärlig. Jag bara lät de vara. Jag gjorde vad jag skulle på jobbet, men glimten i ögat var sällsyn.
 
Efter jobbet åkte jag till Väla och besökte två butiker utanför för att bestämma mig för om jag skulle köpa en gran eller inte. Det blev en gran tillslut. Sen valde jag att beställa med mig mat från Max.
 
Igår vaknade jag upp och var mitt vanliga jag. Hade en mycket bättre arbetsdag och efter jobbet åkte jag hem och käkade lite och sen satt jag mig i badkaren och bara lät varmvattnet tina upp min frusna kropp. Efter de kröp jag ner i sängen och läste x antal kapitel ur Kristina Olssons Änglavakter, hennes böcker är spännande. Kanske lite tröga i starten, men när man kommit in i handlingen kan man knappt släppa boken.
 
Idag har jag gjort ytterligare en okej arbetsdag med en bra insats. Hemma blev det laga mat för att få matlådor sista arbetsdagarna. Jag diskade upp ett berg med disk, gick ut med soporna och hämtade in mitt julpynt från förrådet. Denna helgen lär jag nog ha fått upp allt, utom granen. För även om den ska upp för julkänslans skull vill jag inte ha upp den för tidigt. Kanske nästa vecka.
 
Två dagar kvar till helgen och på fredag nalkas julfest med jobbet. Jag ser framemot det faktiskt. Jag tror det kan bli roligt. Samtidigt är jag jämt så trött så jag lär väl inte vara ute hela kvällen och natten, men har jag roligt så kan man inte i förväg veta. Jag är inte den som är den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0