Onsdagen 21 Mars.

Eftersom utcheckning skulle ske senast 12:00 idag och incheckning på nya hotellet först 14:00 tog jag sovmorgon idag. Jag hade ingenting planerat förutom att checka ut samt att äta frukost. Blev en liten toast på stället precis bredvid hotellet och därefter tog jag en tuktuk-bil till Karon för att checka in på mitt nya boende för natten.
 
Manohra Cozy Resort heter de ställe jag bor på nu. Dom hade inga fler tillgängliga rum imorgon så jag är glad att jag bokade deras sista rum via nätet. Jag tycker rummet är riktigt fint, älskar att de är stora fönster (i alla fall på dagtid, får se om jag nojar något inatt eller om gardineran täcker bra). De jag har hunnit uppleva av hotellet so far är att det är lugnt, så jag skulle gärna stanna här längre. Speciellt då det är en pool bara en minut ifrån mitt rum OCH det går bussar varje morgon 10:00 till stranden om man hellre vill vara där, så jag ska nog försöka få mig några fler nätter på detta stället, fast då senare i veckan eftersom det är fullbokat just nu.
 
 
Incheckingen blev inte av förrän vid 14:00 (ibland är städningen klar tidigare och då får man såklart checka in när man kommer), så jag fick sitta vid poolen lite och vänta in att städningen skulle bli klar. Därefter inspekterade jag rummet och de är som ni ser på bilden ganska mysigt. Så här kommer jag förhoppningsvis sova gott.
 
Efter att jag packat ur lite ur väskorna och smörjt in mig ännu en gång med solfaktor 50 gick jag ut till poolen och la mig på en solstol, självklart under parasoll. Dock har det varit supertunna moln över himlen hela dagen så det har inte varit supervarmt, bara 31 grader. Doppade mig även i poolen två gånger och tack vare en barnleksak kunde jag flyta runt och sola ryggen i poolen. Efter ca 2,5 timme kände jag att de räckte med solande för idag. 
 
Ikväll tänkte jag väl ta mig ner på gatorna i Karon, hitta någonstans att äta mat och sen ska jag väl även försöka hitta ett boende att checka in på imorgon. Går det som tänkt är jag nog tillbaka och spenderar helgen här. Beror lite på hur kvällen och natten blir, men dagtid är hotellet över förväntan i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0