En mys morgon.

När jag kom hem imorse efter att Joakim blivit avlämnad på jobbet så började jag lägga i nya värmeljus i alla ljushållare sen tände jag fullt med ljus på ovanvåningen. Få upp värmen lite när man är frusen, samt mysfaktorn såklart.
 
Började checka min mail där jag fått tillträdelsekod till min AFsida så jag kan aktivitetsrapportera som man nu ska göra, ett system jag gillar bättre än att behöva ringa kundservice för att rabbla upp vad man gjort. Minns ju hur bra det gick förra gången, kötid uppemot en timme varje försök. Så detta fungerar bra, bara skriva i allt och skicka iväg. Super (y)!
 
Sen har jag tittat efter lite jobbannonser, tycker dock inte det kommit upp några nya sedan jag tittade sist (vilket ifs nog var igår haha, ja jag vill ju ha jobb klart man måste titta aktivt varje dag typ)
 
Tittat lite på serier sen gick jag ner och kokade lite ägg. Under tiden äggen kokade så startade jag en maskin med tvätt också, så jag har varit igång hela dagen. Tog en knäckemacka med ägg & kaviar på och en kopp vaniljte sen gick jag upp och såg ännu ett avsnitt av "Under the dome", så jag har njutit av morgonen & förmiddagen. Nu ska jag väl kanske aktivera mig lite. Ett hiphop abs pass hade ju inte varit fel för min kropp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0