En dyr jävla biff ^^,

Idag mår jag så mycket bättre, inte alls så slut i kroppen som dom andra dagarna. Tror helt ärlig sovmorgonen var needed för fan va jag mår bra! (: Jaja men åkte iväg sen kom Sandra, Saga och Frida så åkte vi och handlade grillmat och i kassan höll jag på att dö när jag skulle betala ett paket kött och min coca cola och d hamnade på 219kr. Jodå vårt lilla paket med kött kostade ju inte bara 201,49kr och sen paketet frida köpte kostade 175 kr eller något i den stilen. Fy fan i gatan, fyra hundra spänn för lite grillmat, eller ja köttdelen då..

Sen körde vi hem till Frida packade av alla saker, hem till Sandra och hämta lite saker sen hem till Frida igen, började göra salladen, potatisen, beasåsen och grilla köttet sen kom Danne och Sille precis itid när maten var klar och vi precis skulle hugga in. Sille hade med sin söta hund, som dock blivit jävligt stor sen jag såg henne sist, minns dock inte hennes namn fast jag hörde d senast idag (; höhö..

Jaja, vi käkade gott. Snackade bilar, fest, killar och allt annat . Lyssna på musik skratta snacka slagsmål eller snarare catfights och beklagade oss lite över hur dyr maten var och sen orkade fan ingen så ett paket hade egentligen räckt hahah.. Jaja vafan. Men nu är jag pank och kan itne göra ett ändaste dugg denna månaden, känns ju bra då den precis började :S Men jaja..

Sen kom då pappa och alla dom och hämtade mig då dom precis kommit från ett möte så nu sitter jag här och lyssnar på musik och tänker skriva ett nytt litet inlägg om vad jag hållt på med då jag ändå säger d till alla hela tiden..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0