Torsdagen 30 Augusti.

Ikväll är jag helt slut i både kroppen och huvudet. Började min arbetsdag klockan åtta som oftast, men jag lämnade inte kontoret förrän för en halv timme sedan sen typ. Inför morgondagens nya tag blev alla teamledare kvar för att göra klart kontoret. På riktigt helt slut i kroppen av att bära runt på alla tunga bord. Fint blev det i alla fall. 
 
En arbetsdag kvar sen är det helg. Dock är det inte helt klart om de blir vila eller slita. Jag känner just nu att jag faktiskt är öppen för båda förslagen. Vila för att det är vad jag känner att jag behöver just precis nu. Slita för att jag då vet att jag hjälper till och gör nytta för någon annan än bara mig själv. Så vi får väl se imorgon hur helgens planer blir.
 
Nu blir det faktiskt direkt ner i sängen och varva ner med lite tv-serier. Godnatt.

Söndagen 26 Augusti.

Hela denna dagen har gått åt för att få klart min Hemnes byrå, ja den kom ju i typ tusen delar så de tog ju sin lilla tid att skruva ihop haha. Nu när den är färdig monterad så är det dags att gå vidare till klädkammaren. Min klädkammare har använts som förråd, så nu när den tömts för att få in min vita byrå där inne så är de lite små kaos i vardagsrummet igen. Tror dock att de kommer vara ordning och reda snart igen.
 
 
Fick ett litet avbrott från mitt byggande när Emil och Hillevi kom och hälsade på mig. Mitt i allt kaos, men vi fick plats i soffan och jag bjöd på lite kaffe och kakor. När dem sen åkte hem fortsatte jag mitt byggprojekt samt att jag lagade lite mat. Blev en riktigt god korvstroganoff med ris. Eftersom jag älskar mat är jag glad att jag är bra på att laga mat. Det är bara fantasin som sätter stopp för matlagningen, för jag är ju knappast ensam om att tycka det är tråkigt att komma på vad som ska tillagas.
 
Nu är jag redo att bege mig mot sängen och avrunda denna dagen. Göra mig redo för en ny arbetsvecka.
 

Lördagen 25 Augusti.

Jag vet att klockan har passerat 00:00 så det är egentligen söndag, men har inte hunnit sova än så räknar de fortfarande som lördag.
 
Imorse ringde larmet lite innan tio, men hann inte gå ur sängen innan mamma hörde av sig. Fick lite extra fart härifrån då. Mötte upp pappa och Angelika i Hyllinge där dem stod och pantade massa burkar/flaskor. Efter en stund kom även mamma och familjen Hinz (skriver så enbart för mamma sa så i sina sms, känns lite wierd att skriva men syster är ju ingen Svensson längre, nu e hon gift). Blev en runda inne i affären. Därefter åkte vi till IKEA där jag köpte mig en Hemnes byrå och sen till Jysk där jag köpte en skohylla. Tack pappa för hjälpen att transportera hem de till min lägenhet, utan dig hade det inte gått.
 
Körde sen hem till mamma och pappa för att syster bjöd halvt om halvt in mig, sen bjöd jag in Emil och Hillevi också. En extra tanke på dem då dem båda skadat sig under förra helgen och lillebror kom hem från sjukhuset igår så kändes bra att träffa dem. Efter omständigheterna mår dem båda bra och de är otroligt skönt!
 
Efter några timmar i familjens sällskap körde jag hem. Lämnade av syster och hennes familj hos dem och sen direkt hem. Började rensa ur hela klädkammaren som mest agerat förråd till mig. Det har faktiskt varit lite kaos där inne. Flyttade in min nuvarande byrå i klädkammaren och det gick bra trots att jag är både kort och utan muskler. Blev lite tv-tittande mellan varven och sen monterade jag ihop skohyllan. 
 
Här är lite före/efter bilder på hallen. De ser kanske inte så mycket ut, men känslan blev lite mer hemtrevlig efter åt. 
 
Säckakärran som gömmer sig i båda bilderna ska självklart inte stå där sen. Har dock fortfarande lite behov av den innan den kan återvända hem till pappas garage.
 
Imorgon ska jag fortsätta med mitt projekt av klädkammaren, samt montera ihop Hemnesbyrån så jag får tillbaka en tv-bänk i sovrummet. Samtidigt kommer jag få ny plats till kläder, vilket innebär att jag ska börja rensa i alla kassar med kläder som bara stått sedan inflytten. Och denna gången ska jag se till att rensa bort gammalt och trist och istället ersätta med nya kläder. Finns ingen anlednig att samla på sig sånt man inte kommer använda bara för att... Ut med de gamla och in med de nya, på alla sätt o vis.

Fredagen 24 Augusti.

Jag tänker ofta att jag borde skaffa mig en hobby, men egentligen borde nog tv-serier räknas som en hobby för mig. För det är så otroligt många som jag följer eller har följt genom åren. Jag har alltid tvn igång på kvällarna. Jag inbillar mig själv att jag inte kan sova annars, vilket säkert inte stämmer. 
 
Senaste tillskotten av serier jag tittar på är:
Castle Rock - en Stephen King baserad serie, lika mystisk som alla hans handlingar brukar vara. 
The bold type - En dramaserie om tre vänninor som även arbetar tillsammans där man får följa deras vardag.
Ballers - Dwayne Johnson har av någon anledning dykt upp en hel del på mina sociala medier och jag har ju sett och vill se några av hans filmer. Så självklart var jag tvungen att prova denna serie bara för det. För han ser ju ganska hård/tuff ut, men samtidigt har han sin mjuka sida och sitt charmiga leende.
 
 
Så förutom att titta på TV så är ju planen faktiskt att skaffa mig ett gymkort igen så att jag i alla fall någon dag i veckan aktiverar mig igen. Sambokilona jag gick upp i samband med min flytt upp till norrland har jag inte blivit av med än, men om jag ska vara ärlig har jag nog inte aktivt gjort någonting för att göra någonting åt de heller. Att vilja ha en förändring och att verkligen göra en förändring är inte samma sak. Så mest troligt blir det ett gymkort på Filborna, där finns gruppträningar som faller mig i smaken nästan varje dag, dessutom får jag tillgång till simbassänger vilket jag också vill ha. För simma är någonting som jag får för mig inte "är så jobbigt", men ändå arbetar hela kroppen. Sen kan man självklart köra slut på sig själv genom hastighet och avstånd det förnekar jag inte. Bara att med tanke på att hela kroppen arbetar så känns det som en lättare träning än om man skulle träna samma sak ovanför vattenytan. Det som får mig att tveka är priset, men samtidigt försöker jag övertala mig själv vad jag faktiskt kan få ut av det och hur mycket som ingår i priset. Så nästa vecka är tanken att i alla fall ta mig dit och köra prova på, känns de sen bra så kör jag väl ett årskort.
 
Nu blir det sängen för min del, trots att det är fredag. Godnatt!

Torsdagen 23 Augusti.

Tiden springer iväg, men jag tycker faktiskt inte att det händer allt för mycket.
 
Det största som hänt denna sommaren och sen sist är att min syster gift sig, vilket var helt underbart och fyllt med massor av kärlek och lycka. Är på riktigt jätte glad för hennes skull. Jag har alltid haft en öm punkt när det kommit till just henne så att se henne hitta trygghet och skapa en familj ger mig ro i hjärtat. Många säger att "du förtjänar detta" och jag tänker vad har man gjort för att göra det, eller vad skulle man gjort för att inte förtjäna de. Men det som jag glädjer mig åt så mycket är att jag ser en gladare person, en lyckligare person och är det någon som jag vill se må bra så är det banemej hon. Så ja även om det är en klyscha, du förtjänar minsann all denna lycka och jag är så glad att du äntligen hittat hem 
 
 
Jag då? Jag är tillbaka i gamla vanor där livet mest består av att jobba. Dessutom efter väldigt många månader av ett bra high och en bubblande känsla i hela kroppen har jag haft en liten svacka. Eller jag tror aldrig att jag riktigt lät mig själv falla ner, vilket säger mig själv att jag är lite starkare än förut. För mitt gamla jag skulle nog tagit till kudden och grävt ner mig i sängen, tyckt synd om mig själv och vid ett senare tillfälle komma ur det. Denna gången har jag bara tryckt ner det. Jag har väl visserligen kräkt ur mig lite till nära och kära bara för att jag inte kunde hålla de inom mig. 
 
Och den där självkänslan som jag lyckades bygga upp genom mina år i Sundsvall kändes också som den försvann ett tag. Jag blev på riktigt osäker på mig själv och på vad jag kan åstakomma. Det är lite kusligt hur mycket en persons åsikt och ord kan väga så hårt. Fast samtidigt inser jag att jag fortfarande till viss del har en del av mitt gamla jag kvar. För jag bryr mig. Självklart bryr jag mig om vad andra tycker och tänker om mig. Fast jag ska inte låta det komma till den punkt att jag är beredd att bara släppa allting och se mig om efter en ny framtid. 
 
Så istället för att gräva ner mig så tog jag en funderare, gnällde av mig och sen var det bra. Nu är det bra. Jag vet att jag kan och att jag är värd mer än vad jag får cred för ibland. Jag vet att jag kan bidra med kunskap och att jag har bra egenskaper som jag tror jag kan komma långt med. Om en person har bestämt sig för att se mig på ett visst sätt så bestämmer jag mig här och nu för att det är den personens problem, och kanske mitt, men jag tänker inte lägga energi på att försöka överbevisa något. Jag fortsätter vara mitt vanliga awesome jag och sen får alla andra göra vad dem vill med sina liv.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0