Söndagen 31 Juli.

Jag trodde mina tankar skulle lämna mig ifred när jag var nere. Att jag omringas av peeps så är jag liksom fri allt. Men nej så enkelt var det inte. Fyller hela huvudet hela tiden, bara för jag vet vad som väntar när jag kommer upp igen. Kommer vara så otroligt jäkla tomt. Så det gör lite ont i hjärtat. Men ja det blir väl bra i slutändan. 

Lördagen 30 Juli.

Igår hade jag en riktigt roligt kväll med underbara personer. Kidnappade Natha, drack och åt gott. Natha fick en bucketlist att göra under kvällen. Hittade en uteservering som hade vattenpipa, kändes som ett vara tillbaka i Egypten lite. Sjukt kul. 
 
 
 
Idag mår jag tack och lov bra. Dock blir det nog bara lugnt idag. Syrran ska flytta sina sista saker från mamma och pappas hus. Ja hon flyttar hemifrån nu :) får se var jag sover om nätterna nu då min sovplats förflyttar sig till annan plats. 

Möhippa.

Just nu 
 

Onsdagen 27 Juli.

Jag hoppas på fint väder imorgon så jag får ligga i poolen och sola några timmar. Inte varit så jätte bra väder denna vecka. Semester och sommar är ju att kunna få några soltimmar också. Bara få ta det lugnt och njuta lite. 
 
Idag har det blivit en sväng till Helsingborg med syrran, brorsan och Hillevi. Blev lite shopping gjord. Nu är kvällen här och de blir någon timme på soffan med näsan i boken. Första boken var bra, så då går vi på hennnes andra bok. 
 

Tisdagen 26 Juli.

Idag har jag varit i Halmstad och hälsat på Maria som jag inte träffat sedan vi bodde på Skiathos. Tiden har sprungit iväg, men va kul att äntligen ses. Blev fika, snack och jag träffade hennes charmtroll till son. Underbar dag och vädret var ju fint när jag lämnade Skåne.
 

Måndagen 25 Juli.

Det skulle vara molnfritt idag, så jag hade tänkt ligga i poolen några timmar idag men så blev det inte. Läst en hel del, börjat läsa en annan författare. Spännande och skriven så som jag gillar. Mord och utredning blandat med personligt drama. 
 
 
Sen har jag varit iväg och handlat med mamma och systrar. Sen har det blivit mat tillsammans med familjen och kvällen kommer sluta här på soffan med nästan i boken. 
 
Imorgon ska jag bege mig till Halmstad, kommer bli super trevligt :) 

Söndagen 24 Juli.

Kvällen igår var lyckad. Blev som vanligt jag som slutade före mina små syskon. Haha. Och trots lite shots, cider och öl så har jag mått bra idag. 
 
 
Idag har jag legat i poolen i några timmar. Mini syrran hade blåst upp båda madrasserna så vi tog vars en och gled runt i vattnet. Underbart skönt. 
 
Ikväll grillar vi och det är nog första gången på två somrar som jag äter grillat. Gjort grillspett också. Gott!! 
 

Lördagen 23 Juli.

Jag kom tillslut hem igår. Fick ett nytt flyg från Stockholm, dock var de också sent. Så fyra timmar efter beräknad hemkomst var jag hemma. Är väl inte så farligt egentligen. Ska vara glad att dom kunde boka om och det är ju inte deras fel att försening blir. Såg en personal på Arlanda som fick kommentaren "det är alltid förseningar med SAS" släng i huvudet och jag såg hur hon liksom vred sig och inte riktigt hade svar på tal och där och då insåg jag att jag ska vara glad över den hjälp jag fick så snabbt. Så tack SAS för att ni kunde boka om mig till samma ort och för att jag tillslut fick börja min semester med min familj. Jag är inte bitter. Finns ingen anledning, jag kom fram tillslut. 
 
Idag har solen lyst på oss. Jag och syrran tog oss till bolaget och ikväll blir det utflyttningsfest. Så jag antar att jag imorgon kommer må mindre bra. Men de är morgondagens huvudvärk ;) 

Fredagen 22 Juli.

Så då var det semester sedan några timmar tillbaka. Den har börjat mindre bra pga flygförsening, så istället för att vara framme nu sitter jag på mellanlandning på Arlanda. Aja tack SAS för jag åtminstone fick 100:- av er, det gjorde att min mat på Max blev överdrivet stor och typ gratis. 
 
 
Någon timme till här då sen beger jag mig vidare. 

Torsdagen 21 Juli.

Här sitter jag kvällen innan semestern och jag är som vanligt ute i sista minuten. Bokat taxi idag och packar fortfarande. Lyckades få allt i små väskorna så blir nog tågresa hem sen, billigare så. 
 
Ett arbetspass kvar sen semester, wohoo.. 

Onsdagen 20 Juli.

Bara ett och ett halvt arbetspass kvar. Sen är det semester med stora bokstäver. Asså jag känner att jag bara vill dricka alkohol typ varje dag. Känner mig som tjugo, men vet att det håller i sig till dagen efter sen är jag typ åttio i några dagar haha.. 
 
Dagarna har sprungit förbi och här sitter jag idag och betalar räkningar, springer upp och ner till tvättstugan samtidigt som jag planerar vad jag ska packa. 
 
Igår hade jag Anette på besök, hon fixade mina naglar. Otroligt nöjd. Som alltid. 
 
Kanske inga bra bilder, men naglarna är fina :) 

Söndagen 17 Juli.

Imorse runt halv sju vaknade jag upp av världens smäll. Fy fan kissade nästan ner hela sängen. Hjärtat gick i hundranittio till jag insåg att det var åskan som drog över. Jag brukar aldrig känna rädsla men vakna till de där ljudet skrämde mig på riktigt. 
 
Drog ut strömmen och försökte somna om igen. Ja sen har jag varit utan internet hela dagen. Första avbrotten på ett år, känns helt okej. Nu får jag bara se hur många dagar de dröjer innan teknikerna åtgärdat felet. Bara glad de kunde konstatera att de inte är routern.. 
 
Tillbaka till jobbet imorgon igen. Känns inte jätte kul med sån där tidig morgon men bara fem stycken sen är det semester och då kan jag sova länge i några veckor :) 

Fredagen 15 Juli.

Mitt hjärta. Det gick itu igår igen. Eller fick jag en enorm panikattack. Hur som kändes det som någon satt sig på mitt bröst och all luft gick ur kroppen. Även om en del av mig är okej med det, är andra halvan så jävla rädd. Det gör liksom ont i hela kroppen fortfarande, hur det ens är möjligt. 
 
Ja annars har jag jobbat min sista dag denna vecka och nästa vecka är följt av ytterligare övertid. Sen äntligen är det dags för mig att släppa allting ett tag. Känns otroligt skönt. Behöver familjen.
 
 

Tisdagen 12 Juli.

Nej jag har så sjukt mycket negativa ord som jag vill skrika ut just nu. Men man får inte vara negativ och jag antar att jag inte heller får skriva ut någonting om någonting. Vem vet jag kanske blir av med jobb, lägenhet och blir stämd. Kan dock säga att livet är inte rättvist alla gånger, men jag anser att det inte finns någon som helst logik bakom den här saken som gör mig så arg. AAAAAAAH..
 
Ge mig några dagar, veckor eller semestern sen är jag väl lugn igen. Blir bara irriterad över argumentet jag hörde för snart två år sedan som inte verkar gälla någon annan mig. 
 
Ett tips från coachen: Var inte snäll och ge ingenting extra för du får ingenting ut av det mer än att du blir nertrampad. Typ så känns det idag. Fast imorgon kanske de lagts sig. Aja nu skrev jag för mycket iallafall, men jag antar att jag annars inte kommer kunna sova så får väl va så då ;)
 
 
Tog mig i alla fall till gymet efter jobbet och körde 20 min intervall på crosstrainern. Mer motstånd idag än sist, men klarade ändå 6km. Dock kan jag säga att de stora intervall backarna var så pass att jag verkligen kände de i benen och de gick väldigt långsamt. Sån känsla har jag aldrig haft förut så antar jag kört med för lågt motstånd. Känns skönt att va på träningen igen då de va några veckor sedan jag var där sist. Dock har jag gjort några promenader runt Sidsjön vilket ändå är att röra sig lite...

Måndagen 11 Juli.

Så helgen sprang iväg alldeles för fort. Jag hann dra igenom både några alien filmer och nästan hela Marcella serien, rekommenderar den till er som gillar crime-serier :) 
 
Nu har arbetsveckan börjat och även denna vecka bjuder på övertid nästan hela vecka. Puh. Får väl glädja mig åt att det inte är långt kvar till ledighet. 

Lördagen 9 Juli.

Igår efter jobbet så blev det afterwork med några kollegor. God mat och drinkar på invito sen drog vi vidare till Estreet där vi lyssnade på live band och drack lite mer. Hade en riktigt trevlig kväll. 
 
 
Idag har jag bara legat på soffan. Jag har tack och lov mått bra, men jag har varit sliten och trött. Så resten av helgen blir lugn. 

Fredagen 8 Juli.

Tagga tagga tagga. Ikväll är det AW och de ser jag framemot även om jag fortfarande är lite sängsjuk. Och vad är det med mig och alltid vilja shotta, för de kommer jag göra idag. Det visste jag redan igår när jag gick hem från jobbet haha. 
 
Bara två veckor kvar till semestern också. Awesome. Kommer bli en bra sommar. När jag sen kommer tillbaka till hösten får jag se hur mitt liv ser ut. Men de känns som lång tid till dess. Nu taggar vi fredag! :) 

Torsdagen 7 Juli.

Igår var jag ledig från jobbet och passade på att åka och hälsa på Emma. Blev en god lunch innan vi spenderade några timmar i solen. 
 
Idag blev det en tidig morgon och som vanligt ville jag dra täcket över huvudet när larmet ringde. Efter jobbet blev det en runda till systemet sen bussen hem. Och när jag kom hem gick jag upp till ICA och hämtade ut ett paket. Nu blir det en lugn kväll för imorgon kör jag all in med kollegorna :)  
 

Tisdagen 5 Juli.

Hela helgen har enbart varit arbete, sen har jag inte orkat göra någonting. Huvudet har varit fullt av tankar och hållt mig vaken  och gett mig dålig sömn. 
 
Igår efter jobbet så blev det två varv runt sidsjön, väldigt skönt väder.
 
Den långa stigen på andra sidan sjön som går upp för backen. Den var sjukt jobbig att gå förra veckan. Puh. 
 
Blev film sen på kvällen och när huvudet väl landade på kudden var det inte många minuter till jag somnade. Sjukt jävla skönt. 

Lördagen 2 Juli.

Alla andra är ledig och en annan har jobbat idag. Och nu börjar en vecka med övertid, tur jag får en ledig dag på onsdag och sen är jag redo för afterwork på fredag. En hel vecka kvar men sjukt taggad för det händer något :) 
 
Och jag får något annat att tänka på. Min hjärna spelar mig ett sjukt jävla spratt nu. SJUKT!  



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0