Idag är det min födelsedag.


Igår så började vi göra vid oss vid fyra tiden, sminkade sig och fixade med håret.
lite efter sex kom pernilla och vi började förfesta lite sen trillade lollo in och började fixa sig tillsammans med saga inför jobbet  på bannan sen kom fraajd och vi förfesta mer sen åkte vi till bussen och drog in till stan.

Fixade en massa sånna blåssnören på oss så man såg att de va party på gång så drog vi klart upp på stinsen, träffa en hög med människor och hade riktigt roligt många som sa grattis och nytt folk vi festa med, fick gratis dricka lite där och lite där och hade riktigt roligt.. Stanna kvar till stängning på stinsen och killarna börja snacka en massa som vanligt sen drog vi.

Blev typ bråk där ute och jag är som jag är och ska alltid lägga mig i men de blev ju bra, sen när vi gick in på knutan igen så följde en efter och jag fråga va han ville typ så fick man värsta killerblicken och hans vänner sa att vi bara skulle skita i han för att han inte kunde hantera sin ilska (nej men vistas inte bland folk då) sen försvann dom igen och vi väntade på att pappa skulle komma..

Inom donken påvägen hem och där träffa jag både from och bohman som sa grattis sen någion helt främmande i kön sa grattis och han i kassan bredvid sa något och jag bara nej vi har redan beställt.
så sa han "men fyller du år?!" "ja de gör jag" "grattis, vill du ha en glass?"  jag lite förvirrad "ja gärna" hehe. "vilken då?" "med kolasås" så fick jag de också. mmmm va gott (:
åkte och lämna av frida, sen sandra tog mina grejer där sen av med pernilla och andré sen hemåt snacka lite med pappa om lite allt möjligt sen va vi hemma.
starta datorn och satte igång cold case sen försökte jag sova, vakna imorse innan åtta och tog mig en panodil lite vatten la mig på soffan och har försökt sova där.

Har nästan precis öppnat mina presenter så jag fick en piercing och penismakaroner av brushan och my , dom sa att jag äter ju så mycke makaroner:P haha.. Sen fick jag en vattenpipa av mamma och pappa med äpple och mixade frukter som tobak, de blir nog bra :D

Nu är jag lite sleden ändå men blir nog bättre sen när vi har krängt i oss pizza och sen är festen igång klockan åtta, känns ändå lite bra nu .. Men kommer nog komma ganska många , tror jag. Äsch vi ska ha kul, vilka nu vi blir.
Men inbjudan är ändå behövlig så andra blir kickade ut genom dörren^^,

Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs..

Tordags,

Drog till klippan och mötte upp Sandra och Saga som hade solat sen drog vi hem till dom så blev de lite snack, färgning av hår på saga och lite tvtittande sen gick vi och la oss. Jag somnade väldigt lätt vilket jag annars aldrig gör även om jag vakna av sånt äckelryck i kroppen och sen när Saga sa något till Sandra men sen slumrade jag till och drömde om köttätande dinousaurier och sånna saker..

uttag från blogspot.



'Blondiner vs Brunetter'



Det var faktiskt lina som började med detta så nu får jag skriva min åsikt om saken då då.

I alla tider har man fått höra hur dumma blondiner är och att brunetter är så mycket smartare, blondinerna är också dom som har roligt, då kan man undra har de då delats upp så att blondinerna får ha allt de roliga och brunetterna får vara smarta, bara för de ska vara rättvist och så?

Nej men som ni nog redan kan tro så finns det inte i min värld att det är så, menar alla brunetter som säger att dom är smartare än blondiner är ju bara dumma själva, de fattar väl vem som helst att iq:n inte sitter i hårfärgen, utan innanför skallbenet, eller har jag fel? nä just de.
Eller om de skulle sitta i hårfärgen, hur är de då med dom som är flintskalliga, har dom ingen inteligens alls? :O Kanske dom använt upp allt redan?

Men sen undrar jag också var de kommer ifrån? För saker som är skämt eller bara kommer på tal brukar ofta ha lite sanning i sig, som spöken, aliens, dinosaurier och troll?
Nej men vet ni vad man då borde göra för att få detta ur världen, göra ett jävla iq-test och när man svarar på frågorna så skriver man vilken hårfärg man har sen kan dom ju göra en ordentlig undersökning så får man se om sanningen ligger där eller i.

Men precis som jag har min syn på gud så tror jag nog bara att dom säger såhär för att ingen ska va lessen över att blondiner får 'allt de roliga' som de sägs, så därför behövs ett tröstpris och det blev då lite extra hjärnceller.
Men vet ni, jag känner att jag är tillräckligt smart för mitt egna liv och jag lever mitt liv så om folk skrattar åt att jag skulle vara dum eller för att jag faktiskt är rolig de spelar ingen roll så länge jag sprider glädje med mig. Men som sagt, jag vet att hjärncellerna sitter inte i hårfärgen så jag är nog inte så dum ändå (;

skrivet: 2009-02-24 kl: 02.23

Min födelsedag för 1år sedan.

Förra året så började min födelsedag på en torsdag då var det partynight i 'Alpina', restaurangen jag jobbade i, så vid tolvslaget på fredagen 29e bestämde mina 'bossar' att alla skulle sjunga för mig så då blev d sång sen när de va klart så hällde någon något på mig, jag trodde de va vatten men nej då hade jag blivit duschad i öl sen fick jag också ta mina födelsedags shottar och efter de kan jag säga att jag minns inte mycket.

Vaknade upp på min födelsedag fick springa in och duscha då jag hade ölrester i håret och va helt sleden så de behövdes sprang ner till Aimiee och Arie (mina chefer) så fick jag min första present och de var en snowboardlektion så skulle man ut där, i värmen. Åka snowboard och bli svettig, må illa, va törstig och allt på samma gång men fy fan va roligt de var och fan va jag flög många ggr haha. Roligt :D

Sen fick jag jobba vidare efter det och på natten skulle jag dra med ett gäng killar till någon stripklubb men den va stängd och killarna försvann så jag drog till en karaokebar och hitta ett annat gäng så rökte vi vattenpipa och hade de roligt.
Dagen efter var en lördag så drog vi ut och åt på en restaurang i byn 5minuter bort. Sen blev de överraskningsparty i en karaokebar en liten bit ifrån Alpina och full blev jag men de va väl inget ovanligt^^,

Söndagen vaknade jag och mådde inget vidare och då slutade jag dricka i fyra dagar, fy fan inte alls sugen^^
Hade då druckit 80 något dagar i rad, men inte blivit full hela tiden såklart men kroppen tål väl inte hur mycket som helst heller. Men sen efter dom fyra dagarna var man på de igen^^,

Så nu efter den resan så förstår jag nog lite vad pappa menade med att Bartendrar har lätt för att bli alkisar, man dricker ju varje dag man jobbar så egentligen är de inte så konstigt. Okej visst man kan låta bli om man vill men de är ju som att sitta bredvid på en fest och inte dricka. Vissa tycker väl de är roligt andra kan hänga sig så tråkigt d är..
Men d är ju också upp till var och en.

Men dom tredagarna som vi firade min 20års dag var dom bästa födelsedagsdagarna i mitt liv. Aldrig kännt mig så uppvaktad förut, aldrig kännt att de är min dag och då är jag lite speciell. Hemma är de bara 'whatever' men där va d lite speciellare. Men d är väl för man ska ha en anledning att festa extra mycket ;D hahaha..

En piggare My är här.

Har tagit min dusch, hittat kläder tills morgondagen så nu sitter jag här med en handduk över axlarna och blött hår, försöker att inte föna de för mycket, de slits väldigt mycket av de så nu sitter jag här i mitt varma rum och svalkas av de fuktiga håret ..

Börjar bli en aning hungrig men pappa börjar nog med middagen när han kommer hem, och idag blir det kotlett tror pappa kom på idén bara för att jag snacka om att jag ville haft de igår, men för mycket jobb:P

Sitter även på youtube och letar musik, dock inte hittat så mycket nytt men jag har tagit byz karatefyllan och hej där bara för de är sånna gamla låtar man alltid lyssna på när man festa så lite sånt funkar säkert bra också (: Hitta även en ny låt (för mina öron iaf) 'Gång på gång' den va nog bra ändå, blir väl bättre med dricka i kroppen också..

Vill sova ännu mer,

det är fan sjukt va jag alltid ska vara så jävla trött för, jag får panik på detta nu.
Ända gången jag inte är trött är när jag SKA sova, ja då är jag pigg som en jävla lärka (hur pigga dom nu är).

Ska ut i andra huset, men jippy så roligt när de är världens kassaste väder, regnar och är allmänt tråkigt, så jag blir bara ännu tröttare i mitt huvud och klockan är redan halvtvå ända vettiga jag gjort idag är kissat och borstat tänderna, ååh.
Ska hoppa i duschen sen men tror nog jag bara springer ut i andra huset snabbt först, där kommer va en röra efter festen så varför va så petig med att de ska se bra ut innan, nej jag bryr mig inte. Lär väl säkert inte va så jävla pigg på att festa på fredag anyway. Men nej jag är så jävla seg i mitt huvud nu så vad jag skulle behöva är en kalldusch..

Att göra idag då?

Hmm.. Nu är nya dagen här, eller ja vat här en timme redan men iaf.
Ska ut i huset idag för att se om de behöver fixas något mera innan lördagen, ifall att så skriver jag en liten lista och tajpar fast på lillebrors dörr, de va ju trots allt han som hade fest sist (;
Sen får jag ju även plocka ihopa allt som jag ska ha med till Sandra. De blir kläder, skor, smink, väskor, smycke och ja allt de dära, vet inte ens vad jag ska ha på mig på fredag när vi drar ut så kommer väl bli lite hm tajt med timmar idag.
Jag ska också på något sätt få tag på dricka vilket inte kommer bli så lätt då jag är nollad med pengar^^, Men fixar sig väl också på ett eller annat sätt..

tänka sig två dagar kvar tills jag fyller år (:: wii,

dessutom kanske jag är lite glad då jag firar min födelsedag bland mina vänner detta året, förra året blev det ju i bulgarien då jag jobbade där nere. Visst dom jag firade de med var ju också mina vänner, men inte riktigt på samma sätt för jag hade inte kännt dom lika länge..

Nej NU ska jag bannemej isäng, hörs. Godnatt och sovgott..

uttag från blogspot.

'Min förebild'



Ända sen jag var liten har pappa alltid varit den jag sett upp till. Hade man svåra frågor (som just då kunde va komplicerade men i nutid va barnlek) så hade han alltid svar på de. De var han som jobbade och slet för att ta hand om oss (ja mamma också såklart).

Det är han som har smittat av sin kassa humor på mig, som för övrigt hamnat i ett pack idag kallad "my och hennes pappas humor" dock borde den nog egentligen kallas "svensson humorn" för alla i familjen har lika kass humor (och på släktträffen igår märkte jag att även släkten då på pappas sida också har den haha). Men jag såg alltid upp till min pappa och tyckte han var den smartaste jag kände tills jag inåg va farmor kunde. Så jag började säga att pappa han vet mycke, men farmor vet ännu mer.

Ska man sen snacka typ kändisförebild så har jag egentligen ingen. Men jag beundrar Whitney Houston och hennes röst något fruktansvärt. Skulle jag kunna få vilken sång röst jag ville i världen skulle jag välja hennes dirr asså.
Det finns inte så mycket mer att säga på denna punkten faktiskt.
I love my dad, de kan jag ju också säga :D <3


Skrivet:2009-02-13 kl: 20.28

Jag längtar till sommaren!


Ja som fan faktiskt.
Jag tycker att jag lever mycket mer och på ett helt annat sätt när det är sommar än när det är vinter.
Till att börja med kan jag ju säga att på sommaren sover jag inte lika mycket och inte lika länge, jag är ute mycket mer på sommaren och ja nästan varje vaken stund spenderas ute (iallafall om det är väder till de)

kvällen:
Jag har spelat lite till, glott runder som man brukar, fått damp på BDB som bara cepar en massa med bildtexterna, sen har jag ätit lite cornflakes och satt där och fundera på att i majsväg jag gillar 'majscorn, majskolvar, popcorn, cornflakes, naturgodis plattarunda som är majssnacks' ja de är en hel massa och majs är nyttigt och gott (: hehe..
och samtidigt kollade jag på ett CSI avsnitt och gjorde suduko och lyssna på pappa som sov på andra sidan av soffan, och nu funderar jag på att kolla cold case och se om några nya avsnitt från serierna jag följer har kommit upp..

skulle även vilja ha lite nya musiktips till skivan jag egentligen skulle bränt idag, men jag kan ju också göra det på lördageftermiddag innan min 21årsfest börjar. Men ja palla, nu ska jag gräva ner mig under täcker så fort jag gjort klart allt annat, vi hörs.


uttag från blogspot.

'Karma'



Asså de där med karma spökar runder i mitt huvud nu bara för att Saga hela tiden tar upp det, att även om man inte tror på karma så kommer det.

Jo men nu så springer tankar runder i huvudet och jag undrar om jag kommer gå på en nit eller vinna när jag blir äldre när d gäller hur d gick i skolan jag menar i pappas ögon så blev jag ju mobbad där ett tag, fast i mina blev jag inte. Bara för att man är ovänner sådär gang mot gang betyder de ju inte att man blir mobbad, jag menar i hela mitt liv har jag alltid varit piltavlan och jag har frågat och mina vänner så länge jag kan minnas VARFÖR JUST JAG? och det är ingen som har ett vettigt svar.

Hände de något på lektionerna var det alltid mitt namn som hördes först, var det bråk eller tjabb så va de alltid jag. Varför? Jag vet inte. Kommer nog heller aldrig få veta.
(så då undrar man kommer då karman gå på mig snällt här) Men sen kommer det ju till den andra delen, jag var ju också med och frysa ut personer innan när man gick på högstadiet och viskade namn när personer inte hörde. Jag kan inte förstå hur man höll på så, inte längre.
Klart jag hade gjort annorlunda i situationer om dom kommit nu i "vuxen" ålder, jag hade ju inte hållt på lika omoget som då.

Ibland så skulle jag bara vilja ringa en person och be om ursäkt för allt som jag någonsin gjort den personen, men jag är inte tillräckligt modig för att göra det. Även ett litet ord som förlåt kan vara svårt att få fram ibland...
Så då åter till Karma, är du en person som tror på karma eller är du den som inte tror på det?

skrivet: 2009-02-11 kl: 23.54


en fortsättning efter blogspot.

I min andra blogg hade jag börjar med att köra lite filmtips , veckansdrinktips nr2, lite musiktips och veckans mest spelade nr2. Så jag tänkte att jag skulle fortsätta med det här på bloggen as well. Dock tänkte jag att dom gamla tipsen inte behöver skrivas om här på bloggen utan länkar till dom istället, "nr2" är då andra veckans tips i den kategori som står framför men ja de kanske ni redan hade listat ut..

Annat än det har jag väl inte så mycket att säga för tillfället, men vet ni jag klarade nivå 68 på rebubbled, jag säger bara äntligen och hur går de för dig syrran med nivå 45 kommit därifrån ännu ?(; höhö..

uttag från blogspot.

'Tro eller ödet'


Måste man tro för att saker ska hända, eller är min ständiga längtan efter något slutet för begäret?

Kan man få äkta lycklig kärlek om man inte tror på happily ever after? Jag har ju skrivit det förut att jag inte tror att kärleken varar för alltid, inte på samma sätt till samma person iallafall, men gör de då att jag stoppar alla chanser till att själv få träffa på kärleken? Eller är det bara utbudet av kärlek här jag bor som inte är tillräckligt?

Så länge jag kan minnas har jag önskat att jag blev kär i en kille som kände likadant för mig, de har fortfarande aldrig slagit in. Såg på "The hills" hos Sandra i helgen där en tjej var 22 och hade aldrig påträffat riktigt kärlek heller, hennes kompis sa "du är 22 hur är de möjligt?"
- jag tyckte den meningen va lika löjlig som när folk säger "du som är så söt hur kan du vara singel", för även om jag inte tror sådär på kärleken på de sättet så nog fan har jag tillräckligt många hjärnceller för att fatta att man måste inte vara söt eller i rätt ålder för att hitta kärleken, de handlar om kemin mellan två personer.

Jag önskade bara att jag kunde hitta rätt person för mig, den personen som kan få mig att må bra i mig själv och inte behöva känna mig osäker på mig , han eller oss. De är de viktigaste, sen finns de självklart andra saker också. Men jag tror inte att min drömkille finns.
Eller om du finns där så kan du gärna kontakta mig, jag börjar känna mig desperat. 21 år och förevig singel de är inte bra för någon .. Inte för mig, jag saknar mycket i mitt liv och en del av mitt saknade liv är han, den där killen med stort H.


(Ni vet när man skriver ett sånt där inlägg som man blir riktigt glad över, känner sig stolt för att få ihopa, även om de för er är löjligt så är detta ett sånt "moment" för mig)

skrivet: 2009-02-12 kl: 02.25

Onsdagkväll.

Rota runder i frysen innan och hittade klyftpotatis och broccoli blev sugen på de och kotlett men jag är sämst på att steka klart kött tror jag så är jag så himla känslig också, är de minsta mjukt och saftigt så tror jag att de inte är klart så ville inte ge mig på de, för jag ville äta maten inte slänga den så hitta jag några sånna biffar så tog jag de istället och bearnaisesås, så för en jävla gångsskull blev de inte pasta till middag när jag själv lagade. Wihoo ;D hahaha.

Sen har jag legat på soffan, kollat på simpsons och sånt som går där nu, fixat med disken och varit ute och lämnat sopor och städat lite, mamma och pappa har gett sig iväg på restaurang och sånt i helsingborg för att fira sin bröllopsdag.
Så himla gulligt, jag är ganska så pushig ibland mot dom, att dom ska göra mer saker tillsammans så när dom pratar om att lämna oss en vecka för mcrunda eller kryssningar eller va de nu än är så är de inte för att jag får huset utan föräldrar och kan göra vad jag vill (för de kan jag göra ändå) , nej för de är att då gör dom äntligen något tillsammans och de är inte så ofta för dom har ju egentligen inte så mycket gemensamt, mamma har militären och pappa har mc'n.Så när grannarna flytta hit och vi börja umgås med dom så blev jag glad på de sätt att dom även kunde göra något tillsammans med andra, få nya vänner och har de trevligt. Så jag tänker minsann inte bara på mig själv, jag tänker ganska så mycket på min familj att vi ska ha de bra allesammans.

Men ja sen har jag även snackat med Sandra så jag ska dra hem till henne imorgon, får se om jag kommer redan så jag hänger med till väla annars sticker jag dit imorgonkväll sen på fredagen blir det lite partyparty (: wii.
jag fasar ännu för hur lördagen ska gå, jag blir ju så himla bakis alltid så egentligen har jag inte planerat detta så bra, men de är såhär jag ville ha de så jag får skylla mig själv:P hahah..

Ska ta och ladda hem Mayhem ikväll och lite mer låtar så jag får skivan bränd redan ikväll , egentligen måste väl de mesta bli klart idag eftersom jag sen inte kommer va hemma föräns lördag. Och då ska jag inte behöva göra något.
Men jag  tar de mest med en klackspark, nej skoja, jag har de mesta klart redan iaf i huset och så.
Snarare drickan som är problemet kanske.. Äsch ordnar sig, nu ska jag sluta svamla och spela lite rebubbled istället.
Vi hörs (:


Man kan faktiskt ändras som person.

Menar jag känner ju redan att det finns så många saker jag vill ändra på, så mycket jag inte känner lika starkt för och saker som jag inte längre vill som jag kanske ville förut.
Man ändras som person genom hela livet så att man inte håller ihop med samma person eller vänner från förr hela livet är egentligen inte så konstigt jag menar man kan växa isär och vela olika saker med livet som gör att man kanske inte längre har något gemensamt och då får man väl hitta nya personer som man har de gemensamt med istället.
Det är nog kretsloppet i männskolivet.

När jag började i sexan så växte jag ifrån min barndomsvän, den person som jag växt upp med sen jag var liten, min första vän som jag fick när jag var yngre än en timme gammal.

Det är nog därför jag inte heller har riktigt samma syn på kärleken som alla andra, för man förändras hela tiden då kanske det lätt blir att man inte längre har något gemensamt med sin partner och därför måste skiljas eller så.
Mina föräldrar har idag varit gifta i 20långa år och de går nog inte en dag utan att jag är rädd att dom skulle vilja seperera eller att jag tror dom håller ihopa bara för att vi är en familj och inte vill skilja på den. Men en sten föll från hjärtat när jag sa de till daddy och han svarade att han inte skulle hålla ihopa om han själv inte ville, man kan inte leva för andra även om de är ens familj. Är inte han lycklig blir vi andra heller inte lyckliga och de gjorde mig glad för då vet jag att iallafall han är inne i leken av sin egna vilja och att han vill stanna.

Nej när jag läser detta så känns det som jag är en kall okänslosam människa som aldrig älskat i hela sitt liv, men jag älskar min familj något fruktansvärt det är därför jag är så rädd att jag skulle förlora dom, jag skulle aldrig klara det..
Men nu ska jag iallafall rota runder i frysen och leta efter något ätbart för jag behöver middag..

ååååååååååååååååååååååh..

Självklart sover jag fortfarande inte, nej varför skulle jag ..
jag tänkte att jag somnar väl till '183 dagar' men de gjorde jag inte och nu sitter jag här och vill spela rebubbled hela tiden men så hackar de, och sen kollar man på film så väsnas skärmen med något jävla ljud så hela filmen blir förstörd så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, sova lär jag nog ändå inte kunna göra så bra när daddy ligger i soffan och snarkar lite.

Det är väldigt lätt att vända dygnet fel man fan så mycket svårare att vända de rätt igen,
eller ifs så går jag nog aldrig upp tidigare än elva hur tidigt eller sent jag än går upp.
menar fast jag la mig nio igår morse så gick jag ändå upp vid samma tid som om jag lagt mig vid tre-fyra på morgonen.
Men jag gillar ändå inte nattlivet jag fått, ligga död på soffan under dagtid och under natttid så spenderar jag den framför datorn. tjohooo jag hoppar jämfota så roligt detta är.
Men idag ska fan något mer hända, jag ska iallafall ut idag. Utanför dörren åt minstånde^^

uttag från blogspot.

 

'Min syn på kärleken!'



Jag tror inte att det finns en människa för alla här på jorden, nej för vet ni vad jag tror. Jag tror de finns fler åt en än bara en . För allting handlar om tajming och var man befinner sig.
Menar om min kärlek skulle finnas i Jönköping och jag aldrig åker dit, hur lätt är de då för mig att hitta min lyckliga kärlek. Exakt just därför tror jag att de finns fler, allting handlar om vem man kanske träffar först. Låter det inte ganska bra? Jag tycker det så därför håller jag mig till min teori.

Sen då, jag tror inte på evig kärlek. (kanske detta kan ha en del med mitt trassliga kärleksliv att göra de vet jag inte. ) Men jag tror verkligen inte att kärleken är den samma alltid, jag tror den vissnar. Ens känslor svalnar och i vissa fall kanske man bara håller ihopa för man har så mycke gemensamt, som att man kanske startat en familj och sånt som håller ihopa en . Sen tror jag ju inte heller att efter 60 år tillsammans att man fortfarande kan vara kära. Jag ser de som omöjligt. Men mina åsikter kanske också är som dom är pga att jag själv aldrig varit riktigt kär.

Jag saknar en del av de mänskliga livet, men va kan jag göra. Skratta åt de och gå vidare.
Diskutera de är jag trött på, för jag är trött på folk som säger att jag är så ung. Jag är fan snart 21år. Men vet ni, jag klarar mig så mycket bättre utan ändå. För så fort något händer så blir de ändå bara jag som mår dåligt av de, så då kan jag lika gärna skita i de.

skrivet: 2009-01-22 kl: 00.21

Sängen kallar, snart iallafall.

Så spelade lite rebubbled först sen kom syrran ner så kollade vi på 'Andra Avenyn' och nu märker jag att klockan börjar bli lite mycket så ska snart i säng för jag tänkte inte vara uppe lika länge som igår iallafall..

uttag från blogspot.


'Drömmar som spökar på natten'


Det är egentligen konstigt hur drömmar kan påverkas av hur man tänkt och mått under dagen, för inatt när jag äntligen fick sömn så drömde jag om Any&Pepo. Jag tror ändå inte att jag var i Bulgarien för jag var bland mina vänner, men så kom dom och gud va glad jag blev.
Och drömmen tror jag beror på att jag var inne och kollade bilder på Any och Pepo igår på facebook så tänkte jag tillbaka till Bulgarien tiden och hur roligt vi faktiskt hade.

skrivet: 2009-01-15 kl:02.29


Snart fyller jag år (:

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, vill nog egentligen bara fetta över en massa inlägg från min gamla blogg men det blir säkert tråkigt för dom som då följt den bloggen att titta in och enbart läsa sånt som dom redan läst förut. Men det kommer komma titt som tätt och säkert tätare än det.

Om bara några minuter så är det mina föräldrars bröllopsdag, dom firar 20år. Tänk va tiden går snabbt, fast och andra sidan så fyller jag ju snart 21 också, på lördag är det min födelsedag så jag har hela helgen planerad även söndagen för det är den viktigaste, de är då jag bara ska ligga och tycka synd om mig själv för att jag mår så dåligt efter helgensfylla haha.

Men torsdag så börjar min helg, för så fort pappa kommer hem från jobbet så ska jag åka hem till Sandra sen på fredagen så ska vi dra ut till helsingborg så får vi se om vi gör något annat ut över det vanliga eller om de blir standarn(; hehe. Sen på lördagen så är de 21års fest för min del, får hoppas på att det inte blir allt för mycket skandaler, och med de menar jag väl egentligen bråk för det är så jag ser festerna nu för tiden. Man sitter i grupper och snackar sen när kvällensslut närmar sig så är där någon som kaxar lite för mycket och så blir de bråk. hm, inte direkt något jag längtar efter men får hålla tummarna på det bästa.

Nej ska nog ta och skicka över ett inlägg till sen får de bli bingen och glo film eller vad som helst, fast först får jag käka kvällsmat också, och ska inte glömma äta de som igår^^, men vi hörs.


uttag från blogspot.

Så eftersom att jag inte kan flytta över hela min blogg hit så tänkte jag att jag kunde slänga in en kategori och börja spara och lägga in lite gamla inlägg då istället , visst feel free to visit den andra bloggen självklart men jag vill känna lite gamla
känslor och se mina tankar och känna att det inte är så tomt så därför gör jag såhär.


'En enorm rädsla'


Det hon går igenom är något som jag fasade över så himla mycket under tiden jag var i Bulgarien. Jag var så långt borta och kunde inte finnas vid plats, jag kunde inte säga något fast jag såg att du inte mådde speciellt bra, men sen prata jag mycket i telefon med mina föräldrar och hörde hur din kille verkade ta hand om dig och du började skratta och prata mer, ta för dig och allt. Men ändå såg jag att du inte mådde speciellt bra och att vara flera flygtimmar iväg, att inte kunna göra något de är riktigt hemskt.

Jag skickade medelande att jag älskade dig, mer än en gång, för att försäkra mig om att du verkligen visste de. För jag var verkligen så himla rädd att något skulle gå fel och du skulle lämna mig här. De är så himla svårt att veta vad andra tänker, speciellt när dom själva inte öppnar sig så himla mycket, de är inte så lätt att veta vad dom tänker göra, hur dom känner sig överhuvudtaget.

När något går emot mig så kan jag må dåligt, men jag vet alltid att de blir bättre.

Men när de handlar om andra än mig själv så vet jag inte vad dom tänker, jag har ingen aning och de skrämmer mig ännu mer.. Jag mår hellre själv dåligt än någon i min närhet.
För jag klarar av de, jag är van vid att gå ner i sånna perioder, men någon annan kanske inte klarar de eller tycker nu räcker de och vill bara få ett slut på de.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag aldrig någonsin behöver tänka så igen, att de aldrig blir så dåligt att jag är rädd att förlora dig för all framtid.

Bara att läsa hennes ord får mig att tänka tillbaka på hur rädd jag var.
Samtidigt så kan jag inte förstå hur hennes ord kan låta så starka efter vad hon precis varit med om. Om de varit jag i den situationen hade jag bäddat ner mig i evigheter, jag hade inte kunnat komma på fötter. De hade gjort alldeles för ont, ändå verkar hon så himla stark.

skrivet: 2009-01-12 kl: 19:53

Välkommen,

då har jag åter igen flyttat till en ny bloggdomän men förhoppningsvis kommer jag att stanna här nu, alla verkar använda blogg.se så då kanske man kan få lite hjälp och kunna fixa snyggt precis som alla andra så here I go (;



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0