Kvällsmat & Smallville.

Höll på att skriva Farmville, vad det nu hade med saken att göra. Det slutade jag spela när jag nådde lv 70 och det inte fanns mer då. Tänkte att nu hade jag min chans att lägga de skitet bakom mig. Orkar inte med sånna spel, man blir ju beroende och slutar leva på riktigt :P typ..

Nej men har kokat ägg idag igen så ska fixa mina mackor sen ska jag starta Smallville och kolla på det tills jag ska sova. Alltså klockan har snart hunnit bli 12 och jag har inte hunnit så mycket sen jag kom hem, jävla tur man inte ska jobba förmiddag imorgon det hade ju aldrig funkat. Man hinner ju inte lugna ner sig och få sömn innan man ska upp igen, puh.

Fortfarande ruskit varm så får ta en snabbdusch aswell för har ju inte lyft röven många gånger sen jag kom hem, enbart för att koka mina ägg ;P haha..

Men trevlig kväll på er (:


Att jobba på Gillebagaren.

Jag måste faktiskt få säga en sak, jag jobbade på Gillebagaren för två år sedan och då mest i Åsljunga. Jag tycker inte alls om att gå till jobbet, jag var yngre och ville absolut inte jobba och sen trivdes jag inte då ingen pratade med mig, det var sura miner och jag kände mig mest i vägen för jag kunde inte packa kakorna lika snabbt som alla andra.

Nu två år senare så kan jag tycka att allting har förändrats. Jag är förändrad då jag faktiskt vill jobba till en del just för att jag vill få pengar. Sen har jag mognat och jag kan packa vilket gör det mycket lättare för folket omkring. Dessutom tycker jag att alla jag än så länge har träffat på är så mycket trevligare än den bild jag förut haft.

Vi jobbar sju timmar om dagen, mesta dels så står vi vilket gör att jag får ont i rygg & revben för jag har nog inte riktigt lärt mig hur man ska stå för det känns inte alls skönt. Vad jag gillar med att jobba på Gillebagaren är väl just det att vi enbart jobbar 7h, vi bytar station en gång i halvtimmen om snurren funkar som den ska, vi har paus typ en gång i timmen och sen en rast på 20 min (15 på fre) då vi äter. Detta gillar jag faktiskt och tiden går snabbt, speciellt när det inte fungerar som det ska och blir kaos ;P

Nåväl, jag gillar faktiskt att jobba denna gången. Nog för jag haft långtids semester så länge och har en så stor längtan efter pengar så det finns inte. Finns så mycket jag vill köpa, spara och resa. Sen har jag mognat och det känns bättre på alla plan. Så tummen upp på denna runda hos Gillebagaren! (: Ändå är jag bara inne på vecka 2 :P

On my way to work.

Bara för att allt ska dokumenteras & hamna på bild ;P

Home from work.

I soooo enjoy working in a factory without ac, its like working in the sun with lots and lots of clothes. I can say this, you sweat alot :/ not so nice .. I must go and shower so that I feel fresher...

Dags att jobba.

Nu är det snart dags att köra hemifrån för att njuta av en dag på jobbet, stå och packa kakor och svettas i den dåliga luften. Tycker helt seriöst dom borde lägga lite pengar på AC för de hade behövt men ska väl inte klaga, jag har iaf ett jobb att gå till..

Ha en underbar dag allesammans! (:

Vezzano.

Det är denna väska jag vill ha, fast i rosa (:

Den här var också snygg så kanske får köpa den också (;

Vill ha pengar & free time.

För jag vill åka till Väla och köpa min stora väska som hade passat perfekt i mina händer om jag ska köra en tripp till England senare i år (: Awww jag vill ha den nu nu nu, tyckte att den var fin. Eller minnet av den är fin, hoppas nu de stämmer med verkligheten också (; hehe..

Lyx kvällsmat.

Min kvällsmat igår bestod av mackor men jag hade lyxat till det lite med efterrätt (; mums!

Det ger ingen lyx middag iaf, idag drar vi ner det och käkar nudlar just för att tiden är knapp och jag inte hittar något annat lättlagad jag kan käka .. Får kanske köpa en pirog att ta med till jobbet sen, eller något (:

Onsdagen 30 Juni.

Då var man åter vaken. Ska ta mig en dusch, fixa mat, packa ihop grejer till jobbet. Ao det är väl allt, och idag skiner inte solen lika starkt det ser ju jag som en positiv sak. Inte för att jag inte kan glädjas med andra som får njuta utan mer att det kanske är lite svalare i fabriken idag då, det hade jag gillat (;

Dont like.


- När man ställer frågor och personen/-erna inte svarar för det blev helt plötsligt för jobbigt.
- Hjärnspöken som inte lämnar en ifred.
- Att jobba på varma sommar dagar, men det är pengar så funkar ändå. Men ändå en diss.

Inväntar kvällsmat.

och detta är vad jag ska äta.

Repris i helgen?


Ja vi får väl se åt vilket håll det lutar åt (:

Min tydning av låten.

Eftersom jag kör pappas bil till jobbet så finns det typ bara en låt jag spelar om och om och det är I wont cry med elin lanto. texten går ;
I wont cry I'm telling you that I wont cry,
even if I do its not because of you,
I promise you that I wont cry.

Jag gjorde om den till;
I will cry, I'm telling you that I will cry,
and everytime I do its all because of you,
I promise you that I will cry.

Sen blev jag på bättre humör och ändrade om den igen till;
I wont cry Im telling you that I wont cry,
even if I do its all because of you,
I promise you that I wont cry.

Och ja texten funkar att sjunga för hur tror ni jag sjunger den i bilen? Precis , inte som den går irl (;

En sjuk dag ala mys hjärna.

Alltså jag vaknade nog upp med drömmen kvar i mig för jag vaknade upp kär mhaha.. Jo jo det är sant, sen har den känslan typ gett mig glädje hela dagen. Det sjukaste jag varit med om på länge vill jag påpeka, men väldigt nice!

När man jobbar på Gillebagaren och plockar kakor så blir det oftast så att man bara tänker en hel massa. Eftersom min första vecka var mycket om Han så förbluffa jag mig själv idag genom att inte tänka så mycket mer än "Jag tänker inte på Han idag". Fast det gick tyvärr över till annat och jag blev lite irreterad men började då sjunga.

"I am better then you, better then you. you hu hu .. Im better then you , better then you you huhu .."
I melodi; you're the one that I want. Ja jag vet inte hur det gick ihop riktigt men på jobbet började jag fan nästan dansa , log och skaka på huvudet tills jag kom på mig själv och la av ;P

Sa ju att min dag har varit helt magisk.

Allt för att jag igår gick och la mig med ett bättre humör, att jag bestämde att nu får det fan vara nog. De räcker, om Han kan slänga bort allt och gå vidare så lätt så är det nog inte ens värt att gråta över det..

Detta är precis som en dröm, den kan aldrig riktigt återberättas som man upplevde den så dagen låter inte så sjuk & magisk som den var för mig. Men jag lovar, jag har varit på topp och jag tänker fan stanna där ett tag. Inte låta saker ta på mig så himla mycket, jag har varit med om värre än såhär såklart jag kan vända andra kinden till, vi ska leva spontant och ha roligt (: wiiii.

Nåväl, hoppas ni njutit av solen. Kanske så att jag fått solsting? idk ;P

Ut med det gamla.

in med det nya

snart dags för jobb.

Har suttit i solen och ätit min middag och haft sällskap av mina kära grannar då det var över hos dom jag satt (: Mycket trevligt men gud blev helt svettig så fick ta en snabbdusch och ska nu klä på mig och dra iväg och handla något till jobbet sen jobba några timmar ..

Ha en trevlig dag och njut av solen för det kan ju inte jag (;

Jag lagar mat.

Det är inte ofta jag gör det längre. Jag gillar ju inte att laga mat, men nu är jag ensam hemma så blir jag tvungen. Får koka lite nypotatis och steka fiskpinnar, men under tiden ska jag ut och njuta av solen en sväng. På återseende (:

Tisdagen 29 Juni.

Godmiddag, snart iallafall.

Solen skiner på och jag hade tänkt gå ut en sväng nu innan jag ska börja jobba. Vet inte riktigt vad jag ska äta till middag men får nog ta med något tuggbart till jobbet också för att stilla magens behov..

Drömde återigen om den där killen som är totalt out of limit för mig nu. Jag hade min chans med han två eller tre gånger så det är totalt förbjudet nu, men drömmar är helt okej dom med (; mahaha..

Annars, åka till jobb om två timmar. Slita och hålla på i den här värmen, jo jag älskar det. NOT. Men återigen så måste det ju göras och jag tar på mig det för jag behöver pengar. Dock mer vätska OCH mina värktabletter med så att det inte blir en repris på gårdagens slut. Huvudvärk är inget jag föredrar så att säga!


Smallville för hela slanten.

Har redan avklarat ett avsnitt men behövde pissepaus så tänkte att jag kunde passa på att skriva en liten truddelutt innan jag går och lägger mig och förhoppningsvis somnar och drömmer söta drömmar.

I have to learn to close my eyes,
som Clarks mamma sa till han när han frågade vad hon gjort om hon kunnat se allt.

Nej om man skulle tillbaka till sängen, chipsen, läsken och Smallville. För här bryr vi oss inte om dieten, har aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra.. Vill även passa på att säga godnatt, så natti sötgötar! (:

Helt slut.

Att jobba i denna värmen är inte så himla roligt vill jag lova, speciellt inte när man jobbar i en fabrik där luften inte cirkulerar så vidare bra. Väldigt varmt och sista tiden på jobbet gav mig huvudvärk också, vilket nu har gett mig ett fruktansvärt illamående. I dont like this..

Och imorgon väntar ännu ett sådant pass skulle jag gissa på då solen nog kommer steka på ..

En tripp till England?


Jag hade hoppats på att kunna åka över till England i Augusti, hälsa på mina saknade vänner som jag träffade i Bulgarien för 2 år sedan. Tänkte bara spontant att jag absolut skulle lämna Sverige detta året men någon charter-resa har jag inte råd med då eftersom storlönen inte kommer förän senare men en sväng till England hade ju varit ganska så trevligt.

En vecka där så man hunnit med lite mer än förra gången då jag bara var där i tre dagar. Nåväl, har inte planerat in detta utan tar det som det kommer och åker om jag har pengar till det. Men jag hoppas faktiskt att det blir så (:

Godförmiddag.

Det är ju inte direkt så att man är jätte glad att man jobbar eftermiddag idag, visst som sagt så var det skönt med sovmorgon men that's it. Solen skiner och det är riktigt varmt & skönt ute idag. Inte så att man känner sig så jätte manad att vara instängd i en fabrik idag. Men men, någon måste ju jobba och tyvärr så gick den lotten till mig. Bara bita ihop och se glad ut (;

If I could, then I would.


If I could turn back time, I'll go where ever you will go.
If I could make you mine, I'll go where ever you will go.

Måndagen 28 Juni.

Har hunnit se två avsnitt och ska väl snart vända på huvudet så att man får sova lite. Har fått en spink eller något i foten så har ont men ingen mening att ta ut den för jag är inte så vig och pappa ser ingenting. Så vi låter nog den va kvar, känns lättast så (; haha..

Imorgon väntar jobb på eftermiddagen, känns skönt med sovmorgon men dock lite tråkigt att missa de fina vädret dom har lovat. Blir det fint väder hela veckan så vet vi att det beror på att jag förmodligen får eftermiddags jobb hela veckan. Så ingen strand & solning för mig inte..

Smallville.


Så då ska jag krypa ner i sängen och påbörja mitt Smallville maraton. Börjar från början och ser mig fram till slutet, kommer ta ett bra tag då jag har många serier jag följer men tillslut kommer jag va färdig. Good luck chuck.

Så om jag inte återkommer senare så vill jag också passa på att säga godnatt!(:

kvällsing.

Har varit en härlig söndag, dock inte känts så mycket som en söndag idag. Jag skulle gissa på att det är för att jag redan har haft två söndagar denna veckan, även kallat bakis-söndag (; haha. Fast gårdagens söndag va inte någon bakis dag för mig, vilket kändes skönt. I dont like hangovers (;

Idag har jag varit ute i de sköna vädret mest, tagit bilder som redan åkt upp på fb, känns ganska nice nu när jag tar massa bilder med mobilen hela tiden. Visst inte så bra kvalité på bilderna men kul att dokumentera allt med bild iallafall (:

Nu på kvällen va jag över hos grannen en liten stund, just för att Lollo va där och jag ville säga hej och det blev umgås där en liten stund sen tog myggen & flugorna kål på mig och jag gick in. Sen att det var kallt i bara shorts var väl också en liten del till varför jag gick in.

Överfört dagens bilder både till datorn & facebook, och nu ska jag bara uggla en liten stund sen ska jag nog börja på ännu en ny serie i min samling nämligen Smallville, jo klart jag har sett avsnitt på tvn men inte följt det sådär bra så nu börjar jag från början, blir nog bra (:

Jag tror det värsta och din tystnad stärker bara min känsla.

Målar om garaget.

Nu står resten av familjen och målar om garaget, ett sånt spontant ryck dom fick. Jag har stått där ute en liten stund och tagit lite random bilder som kommer läggas till här så fort jag överfört det till datorn.

Hade dock tänkt sticka över till grannen en sväng för Lollo har kommit på besök så vill gärna hälsa (:
Crazy eyes.


men jag lovar att jag är snäll.

Solen har ju varit framme idag så det har klart varit så att man har varit ute lite sådär ibland, kommit in igen. Varit totalt nollad känns det som, helt tom på känslor , jag känner mig som ett vandrande skal för min lust till allt är försvunnet. Jag orkar inte med sånt här , jag vill bara må bra igen.

Hade det funkat att bara hoppa på någon och känslorna hade försvunnit så hade jag gjort det för tre veckor sen för fan va detta känns meningslöst. Ibland mår jag så bra att det känns som allting är bra och att jag tagit mig ur sen kommer bara en liten jävla tanke in i huvudet och alla dom där stegen upp för stegen känns som bortblåsta för jag ligger nere på golvet och krälar igen. Känns så jävla patetiskt och jag hatar detta.

Det är sjukt svårt.

Alltså jag fattar inte hur det kan vara så himla svårt att bara släppa taget och låta det vara släppt. Men varje gång jag känner att jag klarar mig så himla bra så nässlar han sig in i mitt huvud igen. Ju längre tid som går desstu mer dumma frågor får jag i huvudet .. Sånt som spelar mig ett spratt och drar fram tårarna för jag vill inte att en människa ska vara så respektlös men jag har svårt att tro något annat...

Jag kommer ha ännu svårare att tro nu att jag någonsin kommer vara bra nog att stanna hos, att jag duger och kommer vara någons nr 1.

Allt jag vill är att få tillbaka känslan och dela den med någon för jag vill bort från detta jobbiga jävla mög som verkar vara ett evigt kretslopp. Må bra - Må bättre - Jobbiga tankar - Börja gråta  - Må bra - Må bättre - Jobbiga tankar - Börja gråta .. you get the picture.

Time to go outside.

jag har fasen inga ord, men hade iallafall tänkt gå ut i de fina vädret så återkommer senare. Bye! (:

Söndagen 27 Juni.


I wonder why happiness is so easily lost.
All my dreams and expectations are turning to dust.

So hurt and defenseless, I'm left here on my own.
I'm so scared that I'll miss you, so afraid of being alone.

Lördagen 26 Juni.

Nu är jag på hemma plan igen, hade tänkt fixa något att äta sen kanske jag sätter mig och joinar lillebror, syrran, jennie och hilevi i vardagsrummet där dom sitter och dricker (:

Ändrade planer.

Så då funkar mitt liv som vanligt med andra ord för aldrig blir det som man först sagt haha. Nåväl Nathalie lyckades övertala mig att följa med på fest, eller övertala och övertala behövdes väl inte heller så mycket men det bestämdes att jag skulle komma dit så drar vi iväg på fest .. Blir nog mycket trevligt! (:

Så nu ska man packa ihop lite saker och sen ta pappas röda lilla skåpbil och köra iväg.

Nykter midsommar.

So far.. och så kommer det nog att förbli dessutom.
Har ingen lust till något känns det som, jag vet inte vad det är som kommit över mig men det kom igår iallafall. Något som bara suger musten ur mig, utan anledning :/ Tråkigt..

Har iallafall varit ute och över hos grannen för att äta midsommar mat, fick några bilder och nu funderar jag starkt på att jag också ska öppna en cider för jag kommer nog inte få någon lust att köra iväg senare ikväll för att festa stort så ta en filt och sätta mig ute hos lillebror & Hilevi och dom övriga folken kan väl vara bättre än att sitta här.

så åter igen, trevlig midsommar gott folk! (:


mini-midsommar i bild.


Firade ju som sagt in midsommar igår över hos våra grannar next-door så jag tog några få bilder med min mobil, enjoy them (: Trevligt hade vi iallafall. Snart ska vi över och fira midsommar for real, tar kanske fler bilder det återstår att se (:

Trevlig midsommar gott folk! (:

Förberedelser.

Jag vaknade med uppsvullen mage och smärta. Oh no, vet vad som väntar mig troligen imorgon not fun om jag får tillägga :/

Familjen sitter ute och håller på med midsommarstången, lillebror spelar sin dåliga musik högt för hela OD. Jag är trött och ska snart ta en uppiggande dusch och sen åka och handla strumpbyxor ifall någon affär har öppet idag. I do hope so ..

Känner inte för något yet. Kan det kanske ändra sig? Hmm..

Glad midsommar!


Tänkte passa på att önska alla en glad midsommar, och hoppas på att vädret håller sig bra och stämningen är på topp för alla. Annars har jag inte så mycket att säga så det får räcka, ha en toppen dag allesammans (:

Fredagen 25 Juni.

Så nu tänker jag lämna torsdagen bakom mig och inta sängen för gud vad tröttheten kom över mig helt plötsligt. Har skrattat, diskuterat och pratat hela kvällen tillsammans med lillebror, syrran och sällskapet på fyra-fem extra personer. Trevligt.

Inte ens en cider slank ner i min mage, det behövdes inte. Kvällen funkade ändå men dock gillade jag inte musiken som spelades. Inte alls något jag är van att festa till så fick helt fel stämning men sen snackades det en hel del om konstiga saker som heller inte gav någon feststämning direkt så det matchade väl antar jag haha..

Men som sagt så ska jag försöka kolla scrubs och somna till oväsnet utanför mitt rum. Det är sån jävla hårdrocks sak där dom bara skriker och slår på instrumenten som om dom ska se vem som kan slå och döna mest. Ingen hitt att försöka somna, känner inte lugnet i kroppen direkt men förhoppningsvis lyckas tröttheten slå ut mig och få mig att somna ändå. Eller får man hoppas att gästerna snart beger sig hem så att vårat hus överröstas av tystheten (;


Fest i vardagsrummet.

Syskonen och sällskap sitter i vardagsrummet nu och dricker lite smått, själv är jag nykter men kanske går på det senare om jag känner för det, annars går coca cola lika bra för min del. Jag kan ha kul utan alkohol allting handlar om stämning och humör faktiskt! (:

Återkommer kanske senare, trevlig lillmidsommar! (:

Grilla med grannarna.

Ikväll ska vi fira in midsommar och grilla tillsammans med våra next-door-grannar. Sånt gillas mycket (: Dock känner jag ingenting för midsommar just nu, jag mår illa igen vilket inte gillas. ÅH vad vill jag göra imorgon, svårt när man inte vet vad man vill :/


Förstora krav?

Kan man ha förstora krav på personen man söker? Egentligen inte för alla har väl en drömtjej/drömkille och dom får ju egentligen se ut precis hur som helst men sen är det också DRÖM, för verkligheten ser ju inte riktigt ut på samma sätt.

Jag skulle förklara min drömkille såhär; Han är charmig, han är rolig och får mig att må bra. Han får gärna hålla sig ifrån porr och det dära för kan tycka att det inte behövs när man är i ett förhållande, kanske mer en enmans grej. Ja han ska se bra ut i mina ögon vilket gör att han inte måste va en självklar snygging utan att JAG ska tycka att han ser bra ut. Jag ska vara hans nr 1 tjej vilket gör att man inte behöver vara orolig att han skulle gå på annat håll, utan att han visar sin kärlek och visar att han är med mig och ingen annan. Vi ska ha roligt tillsammans och trivas ihopa. Han kan gärna vara en omogen person till en viss del ifall att han kan väga upp det med att kunna vara seriös och kunna prata allvar och vågar visa sina känslor. (finns nog fler pusselbitar men detta är några bitar som bildar min man)

Jag tror att jag har för höga krav och jag kommer nog aldrig att hitta denna killen tyvärr.

Lång helg! (:

Dagen har gått snabbt, dels för att det var en kort dag och dels för att de bara har det. Det gick väldigt bra och det var en rolig dag med en hel del prat och sånt gillas (:

Dessutom fick vi smörgåstårta idag, dock blev jag smällmätt och fett illamående men det är ju tanken som räknas och den var super god (; hehe..

Kom hem och satt ute en stund och startade datorn, kom över ett inlägg om en låt som går en två tre fanta och rosé en två tre brudar ner på kne.. Jag blir fett irreterad över sånna texter då jag tycker det är desperation och målar upp en bild av tjejer som sen normala personer inte kan leva upp till. Man blir en besvikelse och killarna väljer att sitta på nätet och googla nakna tjejer istället. Nej åh nu blev jag irreterad igen. Förlåt mig men jag tål verkligen inte sånt och min nästa kille får gärna hålla sig ifrån sådant och bara ha ögon för mig, då hade jag blivit över glad.


Torsdagen 24 Juni.

Godmorgon.

Kan knappt fatta att jag är uppe såhär tidigt, visserligen bara en halv timme tidigare än måndags & tisdags men ändå. Att gå upp 5 på morgonen är ju inte direkt något jag är van vid, snarare att jag är uppe såhär länge för att senare gå och lägga mig för jag varit vaken hela natten. Förr var det en vanesak men märks ju att man blivit duktig och leker vuxen nu (;

Nu dricker jag hustler och snart blir det lite frukost och om 20 minuter beger jag mig till jobbet. Härligt med "fredag" på jobbet så att det är en kort dag, kommer ta en powernap eller två när jag kommer hem det känns iallafall så nu. Nåväl, har inte längre tid att sitta här. Ha en underbar dag allesammans! (:

Godnatt.

Nu är kvällsmaten uppäten och scrubs har börjat, mår fortfarande lite illa sen igår men det går väl över efter nattens sömn. Smått ångest över att gå upp 5 men sen slutar jag ju tjugo i tolv så ja det får funka.

Godnatt & sovgott! (:

I'll love myself one day (:

'til then I'll just try to be pretty and awesome (;

Spontan fest en tisdag.

Jag hade ju väldigt svårt att hitta någon villig att hämta mig igår så jag gav upp, klädde på mig joggingbyxor och poppade popcorn och startade scrubs. Så ringer Nathalie och frågar om jag kunde fixa skjuts, men så sa hon att jag bara behövde ta mig dit sen kunde jag sova där, blev överglad.

Bytade om, packade ner drickan sen gasade jag iväg till Bjuv samtidigt som jag skickade mina pang-på-sms . Va dock tvungen att skita i att svara i sista så jag kunde sluta tänka på de så att kvällen inte skulle bli förstöd av min över känslighet.

Dock funkade det jätte bra, kom dit första jag gjorde va att shotta jäger och en cider senare kände jag mig nästan lullig hahaha så går det när man inte druckit på länge. Drack massa cider, snackade utbildningar, förhållande och avslut, massa annat kul, sjöng lite till gitarrspelande och när man kände sig någerlunda lullig nog så lyckades nathalie få mig att snurra på stripstången , hahaha. Va ganska kul (; Får nog skaffa mig en ;P

Kvällen avslutades i soffan och jag deckade fan nästan så jävla trött jag var. Vat uppe sen halv 6 så jag fick va trött. Sällskapet begav sig och vi bäddade bäddsoffan sen somnade jag på tre röda. Vaknade i förmiddags och var bakis, neeeeej! tänkte jag .

När vi äntligen gick upp (jävligt skönt med sovmorgon måste jag säga) så degade vi på soffan, beställde pizza och sen degade vi på soffan hela dagen. Kollade fotbollen och halv sov på soffan. Gick en runda med Dobbie, ja jävlar va skönt det var ute på kvällen, riktigt varmt.

Upp och snackade och kollade fotbollsnacket ett tag till sen stack jag hemåt. In på netto, köpte frukost och hustler sen stod jag fan i kö i kanske 20 minuter för dom hade en kassa öppen :/ Dö trist, inom Frendo och köpte en festis ..

Hem och nu sitter jag här, snart kvällsmat, borsta tänderna och sen isäng och kolla scrubs sen sova, ska upp 5 imorgonbitti för jag börjar jobba klockan 6 för morgondagen räknas som en fredag , dock är dagen kort för jag slutar tjugo i tolv så det är ju himla skönt.

Ska dock ta tagen i akt och städa och tvätta annars har jag nog inget kul att ha på mig i helgen haha..

Nej men jag älskar sånt spontant för då gör man det man är sugen på, planerade saker kanske känns bra när det planeras men när dagen kommer kanske suget försvunnit och då är de inte lika kul utan halvt om halvt påtvingat så mer spontant och mindre planerat. Så ska jag leva mitt liv, för då mår jag nog bäst tror jag! (:

Game over.

Jag hade ju som sagt en plan, dock visste jag inte hur jag skulle göra med den. Hur jag skulle sätta den i verk så istället körde jag pang på. Tänkte jag är trött på lekar och aldrig få veta så jag frågade rakt ut istället. Svaren jag fick var precis som jag väntade mig, men såklart inte dom jag hoppades på så lite förkrossad är jag väl men jag överlever. So game over...

The hardest thing to do is to watch the one you love, love someone else.

Bilder från igår.

Ni kan klicka på bilderna för att få dom större, så att ni vet (;


Onsdagen 23 Juni.

Då blir det jobb imorgonbitti för min kontakt på manpower ringde mig , förmiddag i Å-ljunga. Gillar kanske fortfarande inte morgnarna men kan ändå gilla att ha eftermiddagen fri ifall de blir fint väder så man kan ut och sola (;

Spontant funkar inte.

Iallafall inte mitt i veckan. Fick en spontan inbjudan till lite fest men lyckas inte hitta någon som kan hämta mig då folk ska upp och jobba eller bara allmänt kan inte, så ser ut som jag blir hemma iallafall. Lite illa för blev lite sugen på att dricka, nog för det kom sådär spontant och spralligt mitt i veckan .. Sånt gillas (; hehe.

Pinsamt.

Det är lite pinsamt när ens små syrror springer runder med kameror & block i högsta hugg för att få autograf & bilder på Maria. Helt seriöst, hon kom nog hit till denna lite by för att få vila inte bli jagade av små flickor som är helt aaaaah-faktoriserade. Jag har inte den känslan i min kropp därför att jag lekte så mycket med hennes lillebror när vi var små, så nej jag får inte aaah kamera , aaah block jag måste springa dit och få en skymt.

Det är lite smått pinsamt, men ändå kan jag inte låta bli att ibland titta ut. Jag menar om dom är med om något så vill inte jag missa det för att jag tyckte dom var pinsama , jag vet dubbelmoral igen men det är mitt andra namn (;

If u only knew.

.
I miss you and cant stop thinking about you.

No work tomorrow.

Fick mitt kära lilla mail där det stod vilka som skulle jobba var imorgon, lilla jag stod inte uppskriven på listan så jag är ledig imorgon vilket betyder att jag absolut ska ta sovmorgon helt klart! Ingen tvekan om saken (; hahaah..

Nu tänkte jag roa mig med scrubs i vanlig ordning för jag har inget bättre för mig! tuddelu.

Revbens stöd.

Finns det?
I såfall så funderar jag stark på att skaffa det för satan vad jag får ont i mina revben och ryggen av att stå och plocka kakor hela dagen. Jag tror inte att jag står på något normalt sätt eller så är jag väl helt enkelt bara inte van vid att stå i 7h i streck..

Annars har även denna dagen på jobbet gått bra, vet ännu inte om det blir något jobb imorgon men får väl snart ett sms om att jag fått mail så jag kan in och kolla. Jag börjar ju på allvar nästa vecka och hade bara upplärning igår & idag fast jag gick själv så kallar de inte upplärning men iallafall så sa dom att jag kunde få jobb ons & tors vid behov så får helt enkelt vänta & se. Ja jag klagar gärna på att jag ska jobba men det gör jag bara för att få klaga för det är väl egentligen inte många människor som frivilligt VILL jobba men jag tar gärna jobb då jag vill ha pengar och sju timmar där är inte så farligt tycker jag. Tiden går snabbt för man flyttar varje halv timme och får rast typ en gång i timmen så jo det passar mig lite halvbra just nu (:

Nej om man skulle till donken, vet inte får rådfråga lillebror som kommer vilja dra dit men inte har några pengar så jag får helt enkelt bjuda middag på honom. Snäll syster jag är , jotack (:

Bildspel.

Just för att jag är så rolig som jag är så kommer det ett tvåbilders-bildspel här för er att njuta av. Bara något som hände påvägen hem från jobbet, heller inget kul men hade inget bättre för mig (;

Blev rött precis när jag kom, så typiskt..

.. men lika cool är jag för det för jag jobbar på gillebagaren, maha.

Tisdagen 22 Juni.

Fy vad jag är bra! (:

La mig i sängen och såg ett avsnitt av Scrubs sen vände jag huvudet från datorn och somnade minsann ganska snabbt, somnade verkligen innan 12 men tror t.o.m jag somnade innan elva kanske. Känner mig en aning stolt.

Men imorse ville jag verkligen INTE upp, fy fasen va trött jag är. Vill bara ligga kvar i min säng och sova :/ Men ska klä mig, av med piercingarna, försöka dölja påsarna under ögonen, borsta tänderna och äta frukost allt detta på högst 25 min sen ska jag köra.

Vi hörs mina vänner, ha en bra dag!

Timmar tills jag somnar.

Är smått irreterad, ibland undrar jag hur respektlösa människor kan vara. Även småfolk borde ju förstå hur man ska bete sig. Man ber om lugn och ro, vad får man? Jag är uppe på högvarv och lär nog ha många timmar kvar tills jag är lugn nog för att somna. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, fan ännu mer irreterad just för de :/

Får hoppas Scrubs och min kvällsmacka kan hjälpa mig på bättre humör, nu ska jag iaf försöka få mig till sömnstadiet. Lika bra att börja i tid eftersom jag är så seg på de, innan tolv hade varit toppen men innan 1 är väl mest troligt om jag har tur!

Nåväl, godnatt! (:

Härlig kväll.

Bild från när jag var över hos grannarna förut, dom tog fram cider & öl så tänkte jag skulle fota så jag har något att prata om (; hahah..


Så det blev lite scrubs sen gick jag över till grannarna och njöt av solen som stekte skönt på huden. Gick in för att uggla vid datorn en stund men förblir nog inne då solen verkar försvunnit och jag ska försöka bli någerlunda trött tills det är dags att sova. Att somna halv 2 när man ska upp halv 6 är inte okej.. Behöver mer sömn även om jag var pigg långt innan larmet ringde..

Nåväl, godkväll på er (:

Mätt & belåten.

Nej fy vad jag blev trött nu då, efter att jag fått mat i magen. Matfebern har kickat in .. Saken är den att jag tänkte lägga mig och kolla på scrubs, jag vet jag kommer somna men eftersom jag alltid har så svårt att somna på kvällarna ändå så kan jag kanske ta en liten powernap nu utan att de ger så stor skada..

Så godnatt (;

Fy för satan.

hellu små söta vänner, nu är jag hemma igen. Kan säga att jag har ont i hela kroppen (okej inte hela men i ryggen iaf) och är halvt om halvt sovbar, lägger jag mig i sängen o glor film så somnar jag nog väldigt snabbt..

Ska dock iväg och handla strax, behöver köpa mat att ha med mig till jobbet imorgon och sen handla hem saker till dagens middag. Nehe, nu kallar dom dags att åka. Hörs senare igen då (;


Måndagen 21 Juni.

Godmorgon!

Tänka sig att jag är uppe såhär tidigt och inte för att jag varit vaken hela natten och ska gå & lägga mig utan för att jag nyligen gått upp och ska snart köra till jobb :O

Dock har jag inte sovit mycket inatt, la mig runt elva men kunde inte somna av olika anledningar. Skicka sms till lillebror att sänka basen på sin musik och det var runt tolv. Sen rullade jag runder och senast jag kollade klockan var hon halv 2 sen vaknade jag till igen vid 3 ungefär. Sen dess har jag typ snoozat för jag har vaknat av olika anledningar som av pappas larm att gå upp, av att jag trodde jag försovit mig och sen 5 ringde mitt larm och jag låg bara och vänta på att klockan skulle ringa andra gången halv 6 men tillslut orka jag inte vänta så tjugo över 5 gick jag upp och klädde på mig.

Nu sitter jag här, ska alldeles strax bre mackor att ta med mig till jobb. ÖH, mackor som är så himla tråkigt. Gillas inte alls :/ Sen ska jag även få ner något nu på morgonen så jag får energi, hur det ska gå vet att maten kommer stoppas halvägs för jag kan verkligen inte äta på morgonen, inte ett dugg hungrig nu.

Nåväl, min första jobbedag på väldigt väldigt länge. Pinsamt och säga hur till och med så jag förblir tyst. Trevligt måndag allesammans vi hörs när jag kommer hem ..

You got yourself to blame.

Jag är så himla kluven!!!!!

(Som jag sa till Frida och Pernilla så har jag börjat använda ordet kluven väldigt mycket, ingen aning var det kommer ifrån för det är inget ord man brukar använda så ifall folket runt omkring börjar använda sig av ordet så vet man ju att det från början kom från My Svensson (; haha..)

Jag har påbörjat något som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa, jag har en plan men jag vet inte hur den ska utföras. Jag har virat in mig själv så jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig loss. På ett sätt så vet jag vad jag vill men det är där kluvenheten kommer in. Jag har inte påbörjat 'det' än så det är inte game over än. Som jag sagt till tjejerna så har jag inget att förlora, för allt jag har är mig och jag kan inte gå förlorad på denna väg.

02-01-2007


The one I cant live without.

You only get one shot so make it count.
You might never get this moment again.
The clock is ticking down, it's the final round.
So tell me what is it that's stopping you now.
You never know unless you try,
you'll only regret sitting wondering why.
you only get one shot so watch this moment go by when love's on the line.

He is the definition of beautiful, he knocks me off my feet.
I'm gonna tell him he's my everything,
tell him that he's all I need,
that I know he's the only reason my heart beats
da da da.. da da da

Märks att det är söndag.

Har inte gjort en endaste vettig sak idag, jo kanske ätit mat dock. Annars har jag bara suttit på facebook och lagt upp gamla bilder och ugglat runder. Skit tråkigt men jag vill inte slita ut mig med tanke på att jag ska göra de imorgon (; maha. Jag är fan rädd, varför det? För jag är nog en liten mes ibland ;P

Söndagen 20 Juni.

Om 24h så står jag och väntar in dom sista minuterna på jobbet. Jo jag vet ett himla tjat men det är bara för jag undrar hur fasen jag ska komma upp imorgonbitti :O Jag är verkligen ingen morgonmänniska så vet inte riktigt, för jag kommer verkligen inte komma i säng i tid ikväll för jag är aldrig trött när jag måste sova. Jag kan inte somna när jag verkligen måste :/ Hm , det är synd om mig jag vet hehe..


Lördag.

Har fått ångest inför måndagmorgon så det finns inte. Att jag ska upp halv 6 på morgonen för att tjugo minuter senare typ köra hemifrån. Att JAG själv ska köra dit med min brumm :/ ÅÅÅH. Vill inte .. HAHA.

Men det är bara att bita ihop, har jag tur är det bara två dagar i Örkelljunga och resten i Åsljunga. Det är så jag vill ha det iallafall för Åsljunga känns mer som hemma och det är mindre så man hittar ut på rasterna o sånt (; haha..

Nu har jag iaf fått mig en skön dusch iaf, det är alltid något. Aja har inte tid, har inte ord, jag har inget. Så trevlig helg! (:

The Backup plan.


Efter flera år av misslyckade dater bestämmer sig Zoe för att ta saken i egna händer. Fast bestämd att bli mamma, gör hon upp en plan och bestämmer sig för att göra det hela själv. På vägen till sin insemination möter hon Stan, en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier. (KÄLLA.)

Jag gillade filmen, men som alltid så är det också filmvärld. Tänk om en film skulle göras efter verkligheten istället, tror inte många människor hade gillat den. Kanske man ser filmer för att komma ifrån verkligheten en stund, att få se lyckliga slut och sånt som kanske inte sker for real. Äh jag vet inte, men filmen var helt klart se värd och gillar ni romantiskt och lyckligt så gillar ni troligen också denna, dessutom har den inslag av roliga saker också så något skratt kommer kanske också fram (:

Got nothing to say.

But I'll write anyway..

Jag ställde alarmet på elva och halv tolv idag just för att jag inte skulle sova så väldans länge. Blev dock att jag ställde om det till tolv och sen snoozade lite. Fick mess av Frida och var tvungen att logga in på MSN och se vad hon skrivit för plan hehe..

Usch im stuck finns inga ord. I dont know what to say.. Empty.

Lördagen 19 Juni.

Godnatt!
Åkte inom Donken påvägen till Frida innan, köpte mig två cheeseburgare och drog inom statoil och köpte en coca cola. Drog hem till Frida och vi traggade litta sen startade vi en film och blev lite trötta och efteråt gäspade vi ikapp, traggade lite till och helt plötsligt från ingenstans kom värsta blixten följt av muller...

Efter det blev det tyst och inget mer kom. Så när vi var på the safe side så tog jag mina grejer och sprang ut till bilen och gasade hemåt med hög musik och sjöng mig halv hes. Kom in i några ordentliga regnskurar men någon mer åska var jag inte med om. Skönt.

Nu hade jag tänkt starta någon film, hämta vatten för blev dö törstig och sen slänga mig i säng för jag blev minsann trött igen vilket är skönt med tanke på vad klockan är (; hehe..

Tack för ikväll/natt Frida, me like (:

Fredagsmys!


Ska snart iväg till denna pärlan (:

Ibland är det bra att blogga minsann, för hade jag inte skrivit innan så hade inte Frida skrivit till mig och då hade jag inte fått veta att hon blev ledig ikväll så att vi kunde hitta på något istället för att jag skulle uggla hemma hehe.

Så då ska jag hoppa ur min klänning nu och komma i byxor och tröja sen ska jag gasa till skåneporten fixa käk så att jag inte typ svälter ihjäl för min mage kurrar snart .. Hungrig:P och får inte glömma coca colan heller.

Nej släcka ner här och bege mig , ha en trevlig fredag allesammans! (:

Rastlös/Sleden.

Waah, jag vill göra något galet men ändå är jag för orklös för att göra något. Dessutom verkar inget roligt hända ändå så det känns inte så lönt. Jag har inte ätit någon middag så att dricka skulle sluta i katastrof om drickan hade gått ner.

Jag vill få fler snyggedagar så att jag kan vara överglad utan någon speciell anledning förutom att allt bara känns super bra :D

Herregud minnen!

Tog en cdskriva med gamla bilder och la in i datorn. Kollade igenom och en del åkte ut på facebook . HAHA. Seriöst en massa Ayia Napa minnen kommer upp om hur man ibland fick knacka på hos grannen och låna deras balkong och klättra över till vår egen för att komma in för alla hade inte nyckel in haha..

Hur man är så full så att man inte kan stå på sina ben, slår upp sår på armarna. Får galna ryck och ska springa hem så man flyger i trappan , klädsim och lite läskigt då en gång jag simma mot botten och trodde de va uppåt men kom ju upp tillslut ..

Saknar klassen lite nu också när man lagt upp bilder från skoltiden, tycker lätt vi borde samla ihop oss i sommar och festa loss eller något. Hade varit ruskit kul (:

Nej usch lite trött i nacken får lämna datorn nu, bye (:

to drunk to walk on my own (;

Morgonmänniska, nejtack.


Här har vi mig typ 20 över 8 på morgonen, kan säga att mina ögon är inte pigga och jag är verkligen inte uppe frivilligt, det är ett måste för jag skulle dra till Eductus för sista gången ;P

Nu börjar man snart jobba och på måndag & tisdag börjar jag 6.25, det är ju så att jag nästan dör av extas över att få gå upp så tidigt, alltså jag kommer att dö.. Fast jag har ju jobbat så förut så när man kommit in i de så kommer det förhoppningsvis inte va lika farligt. Måste bara lyckas komma i säng i tid så man orkar..

och inte glömma ta av piercingarna :/

Andas in friheten.

Idag är sista vardagen som jag är fri på ett tag framöver, visst det är inget heltidsjobb på den bemärkning men det är jobb och det är pengar och jag är glad. Även om jag har små ångest över att komma dit och bli uttittad men det är väl bara andas och låtsas som inget.

Jag ser mer framemot när jag hamnar i Åsljunga för det är de som känns som "hemmagille" för mig. Eftersom det var mest där jag satte mina fötter sist jag jobbade på Gillebagaren. Nåväl, på måndag & tisdag är det upplärning i Örkelljunga sen kanske ons-tors också är jobb beror på, annars börjar jag på allvar nästa vecka igen och då förhoppningsvis i Åsljunga.

Älska Deichmann!

Det har blivit en vana när man åker till Familia att man går in på Deichmann och kollar på skor, dom tre senaste gångerna jag varit där har jag kommit därifrån med ett nytt par skor .. Älskar skor och där inne har dom väldigt snygga och billiga skor (:

Mina svarta high heels för 225kronor.


Mina nitsandaler för 206kr (ord pris. 225kr)

Mina blingbling för 349kronor.

Fridas tårta.

och god var den vill jag tillägga (:

Fredagen 18 Juni.

Godnatt.

Det blev en lite halvt om halvt kränge dag idag känns det som. Åt mat innan jag lämnade huset. Kom hem till Sandra och där bjöds det på lite läsk och vi satt vid bordet och pratade och skrattade .. Trevligt värre, sen begav vi oss ner till Frida på hennes jobb.

Klockan närmade sig slutet på hennes arbetspass och vi stack till Eriks lanthandel och handlade lite sen mötte vi upp Frida på hennes parkering. Stack upp till henne och hon bakade tårta. Vi traggade, hon wokade lite mat och vi åt. Sen satte vi oss och traggade lite mer i soffan. Väntade in Danne och sen åt vi tårta.

Blev sledna och det var dags att åka hem, hem till Sandra hämtade min bil och sen körde jag lagligt hem hela vägen. Just för att försöka på bilen att dricka mindre soppa. Men det är något fel på värmepumpen i bilen så den går på kallstart hela tiden och dricker mer än vanligt. Hm.

Suttit vid datorn ett tag och dessutom hittat en film som jag tyckte verkade kunna va bra och lite sorglig också just för hunden som blev skjuten .. Ni kan se trailern här om ni vill. Sen vill jag dessutom passa på att säga godnatt så hörs vi senare (:


Meet my orphie.


Min mage skriker snart så hungrig jag är, men som tur är så står mamma vid spisen och håller på med middan. Jag spelar spel på FB för att fördriva tiden men ska snart pudra näsan lite och spraya håret om det känns lönt för det håller ändå aldrig..

Sen ska jag hoppa in i bilen och gasa till stisseland och umgås med min kära orphan (: That I like lots and lots.

Torsdagen 17 Juni.

Idag tog jag sovmorgon, dels för att jag kunde och ville och dels för att jag helt omöjligt vaknade tidigt idag pga att jag va vaken halva natten av olika anledningar..

Hade tänkt ta en dusch snart, sen vänta på att mamma ska komma hem så blir det väl mat och sen kan dagen börja ordentligt. Så som att planera in min träff med Sandra (: hihi.


Trött.

Så hade väl tänkt slänga mig själv i sängen nu och underhålla mig med film eller något annat jag hittar som kan roa. Kanske om jag har tur att jag somnar snart , då hade jag blivit väldigt glad faktiskt! (: Söndag kväll vill jag verkligen somna gärna halv 8 på kvällen för jag börjar fan jobba så tidigt på måndag.

Jag är lite rädd ;(

Imorgon ska jag troligen träffa Sandra, blir nog mucho fun. Var längesen jag såg henne känns det som även om vi sågs förra veckan när vi hämta båten o sen söndagen för grillkväll men ändå. Nej orkar inte sitta här mer så vi hörs, godkväll! (:

Kelly Rowland - Commander.

ft. David Guetta.


En kväll hos farmor.

Va över hos grannen en sväng förut och så kom det på tal om att åka och klippa gräset hos farmor så jag och lillebror packade på åkegräsklipparen på släpet och koppla släpet på pappas bil sen gasade vi in i skogen och försvann.. Första gången jag körde med släp och jag tyckte inte de va så fasligt läskigt (:

Medans lillebror va ute och klippte gräset (och hade koll på Zindy som vi lät följa med) så satt jag inne hos farmor och pratade med henne en massa. Om farfar och hur han har det på äldreboendet, om hur mitt liv förändrats, om kusiner, utomlands, politik, elektronik .. you name it. Vi pratade på en massa och det var väldigt trevligt som alltid. Är så dålig på att hälsa på henne och måste ändra på det (:

Annars? Dags att tänka på mat eftersom ingen annan gör det. Får gå ut och snacka med mamma, se om hon tänkt göra något annars kör jag nog ner till netto och köper pan pizza. Nåväl då får jag dra ut nu eftersom klockan snart är 8 ..

Zindy förra sommaren (:

Jag ...

behöver tid får jag höra, det tar tid säger dom.
Men vad har tiden med saken att göra, helt seriöst?
Hur ska tiden få mina känslor att försvinna?
Kan inte hjälpa det men dom försvinner inte bara för att dom inte längre är besvarade, dom finns fortfarande där inne och gryr som en eld som inte blivit släckt ordentligt.
Jag kommer aldrig att bli fri, jag vet vad jag känner.
Jag vet vad jag måste göra & vilken väg jag ska gå.
Men jag följer inte vad jag vill, för det går inte.

Onsdagen 16 Juni.

Godmorgon.
Snart dags för mig att bege mig hemifrån. Ska åka till Eductus och troligen blir det för sista gången också, för det är sista gången denna veckan och sen börjar jag jobba på måndag och fram till hösten/vintern och min tid på eductus avslutas i september så troligen är det sista gången där idag.

Jag ser inte framemot måndag morgon, börjar jobba 6.25 :/ åååh fy fasen haha. Nåväl, har klarat det innan så jag hittar nog dit igen (:

Ha en trevlig onsdag!

Kvällens film.

Denna fastna jag för direkt jag såg trailern, så nu hoppas jag den är bra också (:


Godkvällsing.

Har precis kommit ur duschen, lika bra att ta det nu på kvällskvisten så man slipper stressa på morgonen. Speciellt när man är född som jag, verkligen inte en morgonmänniska, jag snoozar hellre in i de sista. Fast när det handlar om att köra till Hbg så är jag faktiskt uppe två timmar tidigare än när jag ska va på plats just för att vakna till innan jag kör och sen att det tar sin lilla tid att köra dit (;

Nåväl, ska leta fram kläder tills imorgon också. Lyssnar fortfarande på Love the way you lie , jag gillar den väldigt mycket och jag sjunger ju med i refr hela tiden också för jag gillar den. Nåväl, smaken är som baken delad så ni behöver inte gilla den så länge jag får ha min åsikt (:

Annars händer inte mycket, kollade på nya Wallander filmen innan, den var lika bra som jag trodde fast jag inte hade någon aning om vad den skulle handla om haha.. Men gillar Wallander filmerna så (:

Nej godkväll på er, har en tidig morgon som väntar så måste börja göra mig iordning för sängen (:

Love the way you lie.

Now I know we said thing, did things that we didnt mean.
And we fall into the same patterns, same routine.
But your temper is just as bad as mine are.
You're the same as me.
But when it comes to love, you're just as blinded.
Baby please come back.
It wasnt you, baby it was me.
Maybe our relationship isnt as crazy as it seems.
Maybe thats what happens when a tornado meets a volcano.

All I know is I love you too much to walk away though.

The Glass House.

Nu är det dags att slänga sig i sängen och kolla på film. Jag kände igen trailern när jag kollade på den så jag gissar på att jag sett denna filmen när jag var yngre men eftersom det var så längesen så kan jag se den igen (:


Eminem - Love the way you lie.

feat. Rihanna.

Denna låten gillade jag väldigt mycket, lillebror har spelat den massor idag (:

Godmiddag.

Sitter här i mitt rum med en bananmilkshake som lillebror gjort. Njuter inte direkt av vädret pga mucho regn och åska (dock kan åska va mysigt ibland men inte när man har datorn igång), nu verkar det ändå som det är ett litet uppehåll så det är ju bra..

underhöll mig med simpsons tills jag somnade, sen har jag sovit väldigt bra. Vad som sker idag, antagligen inte mycket för imorgon är en tidig dag. Ska upp halv 8 :/ men egentligen ingenting att hänga läpp för, menar nästa vecka på mån&tis så börjar jag jobba 06.25 :O fast det funkade förra gången jag jobba på gille så jag vänjer mig nog vid dom tidiga morgnarna ..

Tisdagen 15 Juni.

Då är jag nyss hemkommen från Nathalie, det blev tvn och en himla massa snack. Tur att man inte är ensam om att ta plats för jag kan ju bara babbla på i ett men det gjorde ingenting för det var även hon bra på (:

Nej men har varit väldigt trevligt att komma hemifrån lite och typ umgås med henne utanför festsenariet. Att kunna prata i lugn & ro eller vad man ska säga utan allt de där stimmet o sånt. Jag gillade de jätte mycket så det blir nog en repis på detta (:

Nu är jag dock helt jävla slut i ögonen, så ska slänga mig i sängen med någon sleden film igång just för att jag gillar att somna till ljudet av något så som film / musik .. Vi hörs när jag vaknat eller orkar skriva.

Godnatt :D


Bjuv nästa.

Nu ska jag sticka hem till Nathalie och umgås. Så ni får ha en fortsatt trevlig måndag så hörs vi när jag är hemma igen! Byebye (:

Extremt glömsk?

Håller på att plocka undan vid mitt databord för att jag har fullt med lappar och skräp överallt. Vad jag tycker är så himla roligt är hur följande lappar låter "Glöm ej Frida 10.15" "Glöm ej klippan & hämta storebror" "Hem till bla bla efter hbg " " dit och dit efter de" .. Alltså jag syftar på, är jag så glömsk att jag inte kan minnas att jag ska göra följande saker innan eller efter jag ska göra något annat som är planerat?

Haha, kan tycka det är lite roligt iallafall.

snart midsommar.


Hade en halvplan på vad som skulle ske men efter helgen så vet jag inte om det är så mycket lönt. Det känns som att jag inte längre platsar på fest, jag känner aldrig för det och det ända jag vill göra är typ gå in och sova. Antar att det blivit för mycket på sista tiden, fast har ifs inte druckit mig riktigt full på en månad.

Nåväl, är ett tag kvar så får väl se vad alla ska göra och välja därefter..

Har tråkigt.

Vilket djur har det slappaste organet?
- Fladdermusen.

Vet du vad det är för likhet mellan en plåt brända bullar och en havande kvinna?

- Som gammal bagare var det enkelt. Det hade aldrig hänt om man dragit ut den i tid.

Ett annat ord för glad-porr, blir det ler-gök?

En gubbe kom till maskeraden endast iklädd en flaska på penisen.
- Vad föreställer du? Frågade en dam.
- Ett brandlarm: Krossa glaset, dra i spaken, så kommer jag.

...

Lite kul var det väl ändå? (; haha.

It doesnt help to ignore.

Jag kanske inte är riktigt normal. Jag vet inte hur man gör när det tar slut, men att inte prata det hjälper inte mig någonstans. Jag får bara för mig en massa och mår dåligt, då är det bättre om man kan prata.

Menar att ignorera sina problem löser inte dom, så ser jag på detta också. Att komma över honom gör jag inte genom att ignorera honom. Det är väl egentligen bara tiden som kan hjälpa mig med det eftersom jag förra veckan mådde hur bra som helst och efter helgen har jag grävt ner mig i en grop och gråter igen.

Dock ska jag gräva mig ur den igen för jag gillar inte att må dåligt över sånt här. Jag vill vara glad för det är så jag mår som bäst. Jag är en glad & positivt person det är därför (och för att det bara är så) jag vet att jag kommer över detta någon gång. När det är rätt helt enkelt.

En tripp i år igen?

Kollade igenom lite gamla bilder som jag lagt upp på bloggen och hamnade på Lisebergsbilderna. Undrar om vi kommer att göra en ny tripp iår för förra trippen var ju ganska så rolig. Om man tar bort det dåliga vädret dock för det regnade ganska mycket och jag vaknade ju upp i ett halvt dyngsurt täcke andra dagen och det var ingen hitt. Frös som fasen och hade ett lite halv dåligt morgonhumör den dagen.

Vad man dock måste tänka på är att då det är dåligt väder är det inte så fasligt mycket folk som är på liseberg vilket innebär typ ingen kö till karusellerna och då får man ju verkligen valuta för pengarna. Vi va där två dagar i rad och jag har nog aldrig fått åka så mycket karuseller som då. Verkligen uppskattat men dock åkte vi så mycket att jag fick huvudvärk , speciellt ifrån kanonen där huvudet slås mot nackstödet hela tiden. AJ. Men man ska väl inte klaga för karuseller är himla roligt! :D


Måndagen 14 Juni.

Jag har varit halvt om halvt vaken sen 8 imorse men mina ögon är en aning slöa på att vakna till liv. Om lite mer än en halv timme ska jag köra mot Hbg för ett samlingsmöte, känns halvt onödigt men va gör man inte ..

Nu måste jag platta mitt hår som står åt alla håll & kanter, sen ska jag äta frukost osv. Så ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem igen (:

Godkväll på er!

Tog en dusch och har nyligen startat denna filmen för lite underhållning. Ska ta fram kläder till morgondagen så man slipper den stressen imorgonbitti. Annars är det väl bara sängen som väntar och sömnen. Så jag passar på att säga godnatt nu då, sovgott allesammans (:


Storebror har åkt hem.

Vi åt varma bananer med glass, vattenmelon o sånt gott till fika och sen när vi alla va mätta och belåtna så tog det inte så långt tid innan storebror skulle återvända hem till sin lya igen. Har varit väldigt trevligt att ha han här på besök så får gärna göras fler gånger (: hihi.

Imorgon ska jag till eductus, samlingsmöte . Ta reda på om jag slutar imorgon eller om jag ska gå veckan ut, hade gärna gjort det för då får jag ju ändå lite mer pengar, och dom gillar jag (; hehe..

Sen nästa vecka börjar jag jobba två dagar sen veckan efter börjar jag for real. Kan säga att jag längtar kanske inte, det är lite fel ord men jag ser framemot att börja göra lite nytta, jobba och ta mig i kragen och sen få de där fina pappret i slutet av månaden som betyder pengar på kontot. De ser jag framemot STORT ;D

Stick it.


Efter ett gräl med lagen, Haley Graham (Missy Peregrym) tvingas återvända till den värld som hon flydde för några år sedan. Inskrivna vid en elit gymnastik som drivs av den legendariska Burt Vickerman (Jeff Bridges), Haley upproriska attityd ger vika för något som bara kan kallas laganda (KÄLLA)

Jag tyckte att filmen var ganska så bra, sen gillar jag ju filmer som Bring it on och sånt och detta är ju något liknande i mina ögon iallafall. Så gillar ni också sådana filmer så tror jag nog ni skulle gilla denna också (:

Nu blir det film.

Det är söndag då får man slappa hur mycket man vill så jag slänger mig i sängen och kör på filmmaraton med start på filmen jag påbörjade inatt. Så hörs senare..

Godmiddag.

Nu står pappa i köket och ska förbereda middagen. Rökarna i familjen står ute och rökar, töserna och deras kompis är ute och roar sig. Vad mamma gör vet jag inte, hon har dock precis varit över hos grannarna som kommit hem från sweden rock nu ska dom väl sova i två dygn hehe..

Började kolla på filmen 'Stick it' inatt men såg bara en bit sen ville jag hellre sova. Har sovit ganska så länge idag också men imorgon är det upp tidigt igen som gäller så det är skönt att få sova ut ibland, det behövs faktiskt.

Söndagen 13 Juni.

Nu under kvällen har jag suttit i soffan och hållt syskonen & son sällskap lite när dom spelat rockband, har även chillat vid datorn. Huvudvärken har släppt lite nu , tog bara 4h typ. Gah!

Aldrig älskade jag dig så högt som när jag höll på att mista dig.

'Det säger att den rätte personen dyker upp så småning om.
Min måste ha blivit överkörd av en lastbil.'


Jag är miss dubbelmoral.

Jag är så dubbelmoral så det finns inte..

Jag vill släppa taget men jag kan inte, jag vill gå vidare men känner massa känslor. Jag tycker jag ska se åt ett annat håll ändå är det de ända mina ögon vill se. Det ända mitt hjärta vill slå för. Hur kan man vara så kluven att man vill ha kakan och samtidigt slänga den? allting va bra i veckan nu känns det som jag är tillbaka i början igen. Svårt när man förblindat sig själv att tro en sak och sen slås ner och inse att man inte alls kommit så långt som man från början trodde. Bara börja klättra upp på stegen på nytt nu då, för jag ska klara detta på ett eller annat sätt. Men jag vet inte vad jag vill. Men jag vet vilken väg jag måste gå.

Keep dreaming.

I wish I could change the way I feel,
but apparently its not that easy.
...

Yesterdays fights.

Fick en del brottningsmatcher på bild igår, inte jag men med pappas kamera. Här kommer väl några bilder:

Detta som kallas syskonkärlek, mami & morbror Micke.

and it continues.

broderlig kärlek med ett inslag av desiree.


(Små bilder är klickbara till större format)

The hangover came.

Kändes som att jag skulle vara fri från det idag för det kom inte så nära inpå uppstigningen. Men jo nog kom den innan jag fick i mig maten och nu efteråt mår jag tom lite mer illa och huvudvärken är påväg också. Säkert bara för att jag & storebror snackade om migrän & sånt shit nyligen haha.

Nu ska jag spela lite på FB sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film.

Stay another night.

Storebror ska stanna en natt till, hans kommentar till det var "Ja jag lyckades ju inte supa dig under bordet igår" . Nej , och det ska inte göras idag heller vill jag tillägga för jag tror nog inte att jag var hundra procent redo fast ifs dricka lite ikväll skulle nog inte skada.

Aja han står nu och lagar middag iallafall, det är något som ligger i släkten med matlagning, lite synd bara att jag är utbildad men verkligen verkligen inte tycker om det (; Bara att äta dock! haha.. Nåväl, vi får se senare vad kvällen har att erbjuda.

Har precis kollat klart på filmen "Dear John" , och jag har bölat mig igenom nästan hela. Det hade dock inte så jätte mycket med filmen att göra, snarare att jag har en liten svackdag idag.
Men det går över. I know it, you know it , everybody knows (:

Jag & min storebror från gårdagens studentfirande ! (:

Jag & syrran.

en av många bilder från gårdagen, skål!

Syrrans student.

Gästerna började droppa in runt 6 tiden och en halv timme senare började vi alla ta för oss av smörgåstårtan. Vi lyssnade på låg musik och åt i regnet som kom och gick. Vi lyssnade på historien om kossan och dom flesta skrattade som fan , gillas sånt (:  (sen att andra gången, senare på kvällen blev fail är en annan story haha).


Regnet fortsatte att ösa ner, lite folk kom och släkten försvann. Weke & Linnea kom också vilket jag gillade för då var där någon till mig också typ. Dock tappade jag allt för att tankarna började spöka. Vi körde igång singstaret ute i festhuset och hade igång det en stund.


Jag blev trött, Weke & Linnea väntade på skjutsen hem och vi begav oss in på mitt rum och väntade in tiden.. Sen kom deras skjuts jag gick ut för att säga godnatt sen gick jag in och satt mig vid datorn en stund och skrev i stundens hetta. Mycket bubblade i huvudet på mig igår.

Insåg att det var nog inte så enkelt att bara släppa taget som jag trodde, hela veckan har gått bra och jag har mått bra och varit glad. Det funkade, jag trodde att när jag väl bestämt mig så skulle det vara bra.. Men jag hade lite fel och antar att det kanske tar längre tid än såhär :/

Sen startade jag en film men jag somnade ifrån den ganska så snabbt. Vilket var poängen. Även om det kanske inte var jätte lyckat för mig pga vissa anledningar så hoppas jag att syrran hade en super kväll för det var ju ändå det som var meningen att hon skulle ha kul. Det var hennes kväll (:

Jag & fest går inte ihop längre, blir aldrig bra. Fast dom lyckodagar jag har då jag känner för att dra ut & dansa, kanske jag borde satsa på dom ist för påtvingade fester då humöret kanske inte följer med mig. Aja tål att tänkas på.

Men ungefär så såg min kväll ut igår. Hoppas ni haft en trevlig fredag as well (:

Lördagen 12 Juni.


Detta är inte typisk svensk sommar så som det ser ut på bilden, typisk svensk sommar är som det är utanför mitt fönster nu. När regnet pissar ner från himlen i en väldig fart. Så tråkigt väder så det finns inte :/

Inte långt kvar tills alla kommer.

Jag & lillebror har kört på bra teamwork. Fixat ut en del grejer, satt iordning, ut med musik osv osv. Sen åkte vi ner till byn för jag såg att jag inte hade några vanliga strumpbyxor, svart passar inte till klädvalet jag har så fick gasa ner. Åt choklad påvägen hem, mådde illa när jag kom innan för dörren. Satte mig vid datorn lite, tog en dusch. Försökte mig på wax on, wax off men ska nog göras när man inte behöver stressa så blev bara halvdant får göra det bättre nästa gång haha..

Nu ska jag föna håret, sminka mig och sen är jag redo för att börja dricka, välkomna hit gästerna och äta mat. Mm mm mm, smörgåstårta :D

Trevlig helg! (:

Tre år sedan.

Frida, Jag & Sandra (:

Då stod man själv där som många människor står idag, lite små nervös över vad som väntade. Jag ville då verkligen inte sluta skolan för jag var så rädd för vad som väntade med arbetslöshet och den okända vuxenvärlden som man skulle ge sig in i.

Vi hade fika med klassen, vi skickade runt våra studentmössor så att alla i klassen fick skriva i dom och när jag läste alla fina ord så fick jag tårar i ögonen och sen satt vi alla där och hade tårar i ögonen. Vi var en himla bra klass ändå vill jag påstå. Visst vi bråkade, men gud vilka bra stunder vi hade .. Älska HR04 (:

Sen var det middag och det var ganska rörigt, alla sjöng ramsor, maten var inte i det godaste laget och sen skulle vi göra oss klara för att springa ut och möta alla föräldrar och andra personer som stod och väntade. Tog emot skylten och fick en massa saker hängt runt halsen sen skulle vi börja gå.

"För vi har tagit studenten för vi har tagit studenten
för vi har tagit studenten fy fan va vi är bra"

Åkte runt på en vagn tillsammans med Lina, Emma, Suss & Anna. Alla dom gick i BF så jag var lite mobbad där kunde man väl tycka, att jag var i fel vagn men jag var ju bland mina närmaste vänner så det kändes rätt.

Jag har sagt till min syrra många gånger nu när det börjat närma sig att hennes student kommer att vara mer studentfirande än vad min var. Allt jag kunde tänka var stressen över att jag klockan 3 på natten skulle bege mig till DK tillsammans med Sandra för att vi skulle åka till Mallorca och utbilda oss till bartenders.

Så ja, min student var inte i det bästa laget. Men sen som sagt ville jag inte ta studenten så jag kände inte direkt samma lycka som så många andra studenter gjorde.

Men snart om några minuter springer min syster ut, åååh så glad för hennes skull ändå att hon gjorde det. Eftersom att hon hoppade av 2an för att hon var skoltrött var jag lite smått rädd att hon inte skulle på igen, speciellt inte när det strulade med vilken klass hon sen skulle hoppa på i igen. Det löste sig till det bästa tillslut och idag står hon där. Idag är det din dag! I love you (: <3


En del att göra.

Varför är det alltid stressigast precis innan man ska ha gästerna hos sig, även om man har förberett hela veckan så finns det ändå alltid grejer kvar att göra in i det sista så man får ingen lugn stund. Det är alltid så, varför lär man sig inte? haha..

Nåväl. Mamma, pappa och töserna ska åka till syrrans skola om typ två timmar så blir det jag och lillebror kvar hemma som får göra dom allra sista grejerna inför studentfesten.

Seriöst hoppas jag på finare väder. Men det ska ju alltid regna på studenten, tradition.

Fredagen 11 Juni.

För du ska ta studenten, fy fan va du är bra! Grattis syrran nu står du äntligen där och ska ta klivet in i vuxen världen, wiiiijhooo! :D


Vågar inte ta steget.

Jag vågar inte släppa taget, inte helt. Jag är så fruktansvärt dum i huvudet.

Jag mår faktiskt väldigt bra om dagarna, det är inte ofta det kommer svackor men klart kommer det och då är det inte så roligt men jag har börjat lyckats få mig själv på bättre tankar & få mig själv att må bättre när det händer. Jag känner ju själv i magen att lyckan är påväg tillbaka till mig och jag klarar mig väldigt bra själv.

Ändå är det svårt att till hundra procent släppa taget, säga hejdå och aldrig mer titta tillbaka. Det känns att så länge inte "jag har gjort slut" så finns det kanske en chans att han kanske ändå skulle ändra sig och komma tillbaka. Ja det låter jävligt dumt, men i mitt huvud funkar det så. Han gjorde något med mig och sen dess så sluta min hjärna att fungera. He ate my heart and then he ate my brain. Jag vill vinna tillbaka han.. Men varför? Därför att mina känslor för han släpper inte bara för att jag känner med mig att jag inte borde va med han. Jag saknar han och oss, jag tyckte att vi passade så himla bra ihop. -tears-

Fast jag är värd någon bättre. Jag känner det varje gång jag pratar om hur det blivit, hur allting bara slutade att funka. Hur det helt plötsligt stod ignorera mig med feta bokstäver i pannan på mig. Jag blir så arg, så irreterad över hur man kan bete sig så. Kunde väl varit lite mognare eller? En annan femma om det varit jag som lämnat han, då kunde man förstå att han inte ville prata men nu ..

Varför kan jag inte bara låta det vara, varför vill jag bara ställa så många frågor när jag vet att jag ändå inte får några jävla svar. Allt jag får är ett större hål i magen.

I know its not me baby, I know its you. Its written all over you!


Jag tror att jag precis gjorde slut, jag tror att detta är mitt im leaving. Kommer aldrig våga klicka publicera för då blir det mer verklighet. Och nu blev man bölig igen, och lika så för varje gång jag läser om det. Snart klickar publicera iallafall. Just get it over with.

Du var min första kärlek, jag tycker fortfarande om dig men jag måste släppa taget. Visst kommer jag gråta första och kanske andra / tredje gången jag hör om dig och någon ny men jag måste ändå släppa taget för annars kan jag aldrig själv gå vidare utan hela tiden i smyg hoppas att du väljer mig igen.

Det är sjukt hur en person kan få en så kluven.

I guess its for real now, its over :'(

How could u be so heartless?

you run and tell your friends that you're leaving me the second that they dont see what you see in me, you wait a couple of mounth and you gonna see you'll never find nobody better then me!

There's no doubt,

I made it.


Förberedelser.

Nu ska jag alldeles strax starta musik och börja städa mitt rum.  Rensa mina kläder så det rena åker in i garderoben och smutstvätten ner i källaren och in i tvättmaskinen.

Sen har vi lite annat som ska göras as well så som musiken ska brännas, maten ska förberedas och dekoreras imorgon, bord & stolar ska på plats i partytältet, ja sen har jag väl inte så mycket mer koll på läget.

Jag har dock gått och blivit hungrig igen, då är det tur att vi ska kränga pizza ikväll för att fira Angelika som gick ut nian. Tur man bara äter ^^, hahaha..

Why cant I let go?

Varför ska det vara så himla svårt för.
Jag vet att jag klarar mig, jag mår ju bra nu.
Ändå kan jag inte sluta hoppas,
hoppas på något jag vet aldrig kommer ske.
...


Torsdagen 10 Juni.

Ännu en regnig dag, men jag är ändå här med ett leende på läpparna (:

Lite innan klockan 9 imorse kom mamma in och väckte mig, jag låg kvar och drog mig lite i sängen. Tillslut reste jag mig upp, klädde på mig och fixa till mig lite sen fick jag gå upp och väcka syrran som inte kom upp när mamma väckte henne.

När vi alla va klara begav vi oss ut i bilen och gav oss iväg mot Hbg med stop på banken. Åkte till City Gross / Familia där mamma & pappa gick in på city gross medans jag och syrran gick på familia. Hitta ett par korta legins på Gina tricot som jag troligen ska ha imorgon om jag inte ångrar mig och tar shorts iallafall..

Gick in på glitter för att hitta mer fint bling men kom därifrån tomhänt. Lika så på H&M för där hade jag redan fått tag i min gråa cardigan så behövde inget men gick där ändå.

Hittade ett par nya skor inne på Deichmann som jag väntade till mami kom så fick hon betala dom åt mig, i love them. Svarta high heels ..

Sen blev det ut i bilen, äta mat på Max och det är faktiskt första gången jag äter mat där eller iaf hamburgare för jag har ätit pommes där men ja alltså jag tyckte faktiskt hamburgaren va riktigt god. mm mm mm (;

Efter det blev det skopunkten och tillslut fick syrran tag på skor , maten gjorde att hon inte va lika grinig och hon lyssnade på mig . Bra de! (: hehe..

Sen blev det On/Off för att köpa syrrans studentpresent, ja hon hade valt den redan för typ ett år sedan eller så. Lite avundsjuk blev jag väl då men när pappa jämförde och sa att bartenderutbildningen jag fick va en studentpresent hade jag inte så mycket att komma med längre. Så jag glädjs åt henne, hon är värd det (:

Sen blev det systemet , netto och sen raka vägen hemåt. Packat in allt från bilen och här sitter jag i mina nya klackar som jag dock tyckte jag kunde gå i bättre i affären men ja det är väl en vanesak i guess.

Mellansyrran slutar 9an idag så dom ska snart ner och ha avslutningen. Själv ska jag stanna hemma, har en del att stå i inför imorgon så som städa rummet och tvätta och lite sånt.

Detta blev ett långt inlägg men det orkades väl läsas av någon stackare. Hoppas ni haft en bra dag (:

Unthinkable.

Denna filmen kan nog vara bra (:

Edit; Blir även kvällens film, godkväll!

Lillördag once a week.

Så därför kände jag att det var inte mer än rätt att hämta ett coca cola glas med is och hälla upp lite cider. Sitter och små dricker för mig själv och lyssnar på Alphabeat - Telephone- Bad Romance som jag tycker är en bra mix (:

What its all about.

When you love someone you love all of them, thats the job.
Got to love everything about them, not just the good things but the bad things to.
The things you find love in and the things you dont find love in.
 
 

WAX ON, WAX OFF.

Tomorrow we gonna try something new ^^, mahaha.

Jason Derulo.

Love hangover. (men min version på datorn går slower & låter bättre)

Revolution.

Eclipse.

Fy satan, rysningar längst hela ryggen och nacken. So love it (;

WANTED!

Om jag skulle hitta denna klocka ute i någon butik när jag har pengar i plånboken så kommer den att bli min för den är faktiskt väldigt fin. Ja i mina ögon är den en riktig skönhet! (:


Dont walk into my life,

if you plan on leaving.

Så jag har väl inte haft en så jätte bra dag sen jag kom hem, att kolla på Valentines day där folk är otrogna och folk gör slut och folk blir tillsammans och gullegull kanske inte var den bästa idéen. Fick pausa filmen för jag inte skulle smeta ut sminket, palla gråta. Jag ska bli stark, sluta va så känslig.

Bestämde iallafall mig för att inte låta dagen vara förstörd. Jag ska se klart filmen, starta musik sen ska jag hitta gårdagens flumm stämning, cause me like (;

Falling down down down.

Vilket pisseväder helt klart. Körde till Klippan och när jag närmade mig stora rondellen ringer dom från eductus och säger att man coach är sjuk så jag ska inte komma dit. Va kul, men men. Körde vidare, plockade upp storebror och körde han till knutan där han fick göra sitt ärende.

Jag satt kvar i bilen och raderade bilder från mobilen, tar ju bilder med den nu för jag inte har några batterier till min vanliga kamera så vill jag ändå dokumentera :P Nåväl, tog bort onödiga bilder som bara tar plats.

Efter att han var klar så körde vi hemåt igen, ännu mer regn ner från himlen. Inte alls roligt att köra i men det gick ju bra, vi åkte ju inte av eller så (:

Lämnade av han hos sig, körde till preem och lånade toaletten och köpte frukost för jag är lite hungrig så ska snart hugga in på min räkbaguette :D Sen gasade jag hem i de trista vädret och nu sitter jag här.

Ska ge mig på ett nytt försök på gårkvällens film och äta min frukost, vi hörs senare ! (:

i know you want me (;

Onsdagen 9 Juni.

Godmorgon denna tråkiga dag.

Det har regnat idag om det inte fortfarande gör det vill säga, jag hade tänkt ha shorts på mig idag men njae tar nog på mig jeans iallafall även om det är tråkigt men eftersom det är en tråkdag & jeans är tråk så kanske två tråk blir bra? Idk :P

Vaknade tjugo i fyra av ett hugg i magen, ser inte framemot den dagen irl för den dagen kommer komma någongång, kanske inte med just hon men med någon. AH, kunde knappt somna om för hjärtat dunka i hundranittio och jag mådde smått illa. Ledsen.

Men den drömmen ska inte förstöra min dag, jag ska va glad. Jag ska piggna till sen är det högenergi som gäller idag också. Jag är ju en glad människa :D

Nu föna håret, sminka mig & klä mig sen köra till Klippan och hämta storebror. Have a nice day!

Redo för kvällens film.

Så nu är jag äntligen klar med allt jag ska. Jag har fixat kläder till morgon dagen, jag har gjort min 'läxa' tills morgondagens möte på eductus, jag har tvättat av mig sminket och smörjt in ansiktet med torrekräm, jag har hämtat ett glas vatten och jag har kollat så jag hade storebrors nr i mobilen, jag har ställt larmet och nu ska jag krypa ur kläderna, starta filmen sen ner under täcket och njuta av filmen tills dess att jag är redo för att drömma..

Godnatt allesammans! (:


Spetsklänning från Gina.

Köpte även denna klänningen på Gina Tricot idag, 199kronor.
Dock ser man ju inte detaljer så bra men den är svart iallafall (; haha.

Tidig morgon väntas.

Ska ställa klockan redan nu på 7.30 så att jag kommer upp imorgonbitti. 45 minuter senare ska jag lämna huset och köra till Klippan, plocka upp min storebror och sen ska vi åka in till Helsingborg. Han ska på ett ärende och jag ska på ett möte på Eductus. 9.30-12.00 står det på schemat jag fått men förra veckan åkte vi hem tidigare så blir säkert så imorgon också..

Sen får man se om man ska på ännu mer ärende när man återvänt hem eller om man deckar lite för energin tog slut. Äsch, det får vi se imorgon (:

Why are you going to choose failure when success is an option.

Nu ska jag påbörja sängförberedelserna och plocka fram kläder tills imorgon. Vi hörs ! (:

Life is a bitch, keep smiling (:

Idag är en bra dag, jag gillar livet som fan. Jag känner mig snygg, jag är brun och jag är väldigt glad, det är snart helg och då ska jag bli wasted och jag har fjärilar i magen och vill verkligen bara parta till livet vilket kommer som en chock då fest förut varit något jag ville undvika lite smått. Inget för mig längre för jag vuxit, men nu är jag singel och tillbaka på ruta 1 , då är jag partyprisse nr 1 aswell!

Try to always be happy, you dont know who is falling inlove with your smile.

Grå cardigan H&M 149kr, Persikofärgad tubtop 199kr Gina tricot, svarta shorts asgamla från ellos.

Mina nya skor.What do you think?(:

Golden star.

Den går minsann till mig! (:

Bytade om, gick ut, plockade upp efter senaste festen och städade undan skiten. Stod ute en stund sen orkade jag inte mer och gick in istället. Satte mig här, glodde på mina snygga skor och mina nya kläder, vill byta om igen men icke. Det är nytt och jag är lite smutsig efter att ha varit ute i festhuset..

min panna fjällar mycket :/

En dag med lillebror.

Mami orkade inte följa med mig till Väla & Familia så jag tog lillebror med mig istället. Lika bra det, åkte inom statoil och köpte glass som vi käkade påvägen in.

Tog först Väla, tog ut pengar och kollade hur mycket jag hade fått sen inom Gina, Accent, H&M sen käkade vi lite mat och drog ut till bilen och vidare till familia.

Först H&M en sväng, Glitter,  Gina och sen sist Deichman (stavning), köpte ett par nya snygga sandaler där inne med nitar och sånt. Precis sånna som alla andra människor springer runder i så nu är jag också fin om mina fötter (:

Efter det tog vi och hoppade ut i bilen och körde hem till Sandra, snackade lite och hämtade den lilla röda båten och sen drog vi inom driven på donken för att köpa mat och sånt till mami sen hem och nu sitter jag här i mina nya klackar och ska snart göra mig iordning för att gå ut.

Fick ju lite att stå i inför fredag så att säga..

jag & lillebror på liseberg 07 kanske?

Tisdagen 8 Juni.

Godmiddag!

Har sovit som en stock, varför man nu uttrycker sig så, men iallafall. Drömt mig tillbaka, vilket jag gjort väldigt mycket nu på sista tiden och det gillas inte fullt så mycket kanske. Sen vaknade jag typ vid nio imorse för jag hörde brushan komma hem ..

Senare blev jag attackerad av flugan som igår skulle försöka äta upp mina gifflar så den har livet hängandes på en skör tråd det lovar jag.

Nu ska jag gå och leta upp min lilla mamma och se ifall hon ville med och handla annars får jag försöka kidnappa lillebror så att jag slipper köra själv (:

Nåväl, ha en bra dag!

Godkväll.

Nu ska jag klättra ur mina blingblingskor, borsta gaddarna, tvätta av sminket, smörja in mig i torrekräm, ta ett glas vatten, sen starta simpsons, krypa ur mina kläder och ner under täcket och krama kudden hårt.

Almost ready for bed.

Love hangover.

Sitter fortfarande framför datorn och bara ugglar, lyssnar på musik och lever loppan på facebook. Snacka om att man har liv alltså. Snart kommer väl internet lagga också för jag ser att Pp-folk skriva om strömavbrott så man vet aldrig. Tur då att jag har laddat upp med simpsons avsnitt men känner mig någerlunda redo för sängen redan faktiskt.

Imorgon kanske jag och mami ska iväg och handla, jag hoppas att hon vill för det är alltid roligare att slippa åka själv för annars får jag ta min lilla shoppingtur på onsdag efter mitt möte i Hbg..


It's all in your hands.

Anything in the world can be yours.
You can have it all, you can make it yours.
Anything you want in the worlds.
Nothing to big or small,
anything you want you can make it yours.
Anything you want in the world.

Kris Allen - Heartless.

Den här versionen är ruskit jävla bra! mm mm mm.

Btw, gårdagen!

Har ju glömt att skriva om grillkvällen just pga att internet krånglade en massa igårkväll och jag haft tankarna på annat håll idag..

Men precis när jag skulle lämna mitt rum igår och tar i handtaget för att gå ut och påbörja salladsgörandet och sånt så möter jag Sandra & Frida i dörren haha.. Så gick ut i köket och jag höll på med salladen, dom fick själva blanda sina drinkar och vi snackade samtidigt.

Efter ett tag var maten klar där ute så vi tog ut alla tillbehören och satte oss ute vid bordet och började mata upp på tallrikarna och åt oss mätta. mm mm mm , grillat är så himla gott (: hihi.


Satt ute och snackade och umgicks ett tag men sen blev det lite kyligt och vi tog och plockade in grejerna . Frida började snoppa jordgubbarna sen gick vi in på mitt rum och snackade lite till tills jordgubbsuget tog över för då masade vi oss ut i köket och åt jordgubbar & glass . mm mm mm, gott det också :D

Sen blev det snack på mitt rum tills vi alla va slöa i huvudet och dom begav sig hem. Men en mycket trevlig kväll och nästa gång bytar vi ut grillat & alkofritt mot räkor & alkohol. GET WASTED!! ;D hahaha..

Tack ! Tummen upp för gårdagen, mycket gilla på den (:


Bassängen kom upp igår.

Inte för att jag brukar bada där i, jag tycker att det är för kallt och håller mig till att enbart sola istället. Dock kanske det blir poolparty i sommar, och då vet man ju aldrig om man hamnar där i (:


Rihanna - Hard.

ft. Jeezy.

I know Im wierd.

Musiken får en att känna konstiga saker och när låtarna var depp så var det klart att dom känslorna bubblade upp i kroppen, fyllde magen med oroliga känslor och jobbiga tankar om tiden från förr..

Men sen när musiken gick över till den dunkande och fartfyllda, så blev magen glad och huvudet untz untz :D Glada känslor bubblar upp i magen och tankarna blåser jag bort. Orka va jobbig. Jag vill bara må bra och det gör man om man inte tänker för mycket.

Tårarna hör inte hemma på sommar halvåret, för sommaren är glad. Därför vill jag ha sol för allting blir bättre när solen är framme, då är man verkligen glad .. I love it (:

Jag är en glad flicka!


Jay Sean - Do you remember.

ft. Sean Paul & Lil Jon.

Dj Khaled - All I do is win.
(ft. Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg & T-Pain)

3OH!3 ft. Kesha - My first kiss.

En kniv i hjärtat.

När man ser och hör om alla hur bra dom har det så blir man avundsjuk. Eller känner ett hugg i hjärtat för så hade jag det också för inte så längesen. Men allting bara vände utan att jag var beredd. Oftast är allt bra men ibland kommer ett hugg och då är det bara skit );

Jay-Z  - Young Forever.

Kris Allen - Live like we're dying.


Måndagen 7 Juni.

Goddagens.

Igårkväll började internet att krångla som vanligt, kunde inte logga in på bloggen men om man uppdaterade fb så funkade det att kolla lite men tillslut va d tröttsamt att trycka uppdatera hela tiden så la mig i sängen med några simpsons avsnitt istället. Skulle ju isäng relativt tidigt då jag skulle upp kvart i 9 för att först skjutsa syrran och sen själv köra till Hbg på infomöte.

Så imorse vaknade jag av klockan kvart i nio, snoozade. Ringde upp till syrran för att se om hon var vaken, orkade inte gå upp för jag va trött :P haha.. 7 minuter senare va jag uppe och satte på mig kläder, några minnuter senare satt vi i bilen påväg ner till byn , lämnade av syrran och åkte hem och duschade en snabbsväng.

Inom Örkelljunga och tankade bilen, iväg till Hbg och info mötet som inte varade så länge sen raka vägen hem. I bälinge ringer min mobil och det är Jennie som säger att jag måste skynda mig till byn om jag ska med så jag gasar på lite extra, av hemma och kissa snabbt så det inte hände en olycka i byxan haha.

In på netto parkering, lämna av bilen, hoppa in hos Carita & Håkan, vänta på Jennie sen åkte vi till Familia, kollade skor inne på den tyska skoaffären, hitta ett par rosa snygg klackskor för 229kr eller något men hade aldrig använt dom pga svårt att matcha den färgen till annat så jag sket i att köpa dom.

In på cubus och där köpte jag vax så snart kör vi vaxning och blir lena & fina maha. In på Maxi, handlade ögonskugga och sen blev d även några korvar där ute för de va middag. Sen när alla va klara så åkte vi tillbaka till netto.

Tog min bil, tog med mig Jennie, ställde oss på stationen och vänta in syrran som kom med tåget sen körde vi hem och maxade MONSTER för ja den låten är väldigt bra. Tycker jag!

Nu håller jag på att leta ny musik på youtube för det finns inte mycket annat att göra, har ni tips på bra musik får ni gärna lägga dom som kommentar för jag gillar musik (:

Annars, det regnar och det är tröttsamt det också!

Påbörja matlagningen.

Eftersom klockan har passerat fyra så kommer väl tjejerna köra snart så då kan jag passa på att börja med salladen och sånt sak så det är klart tills dom kommer. Sen får man se om papi är redo för att fixa med grillen och sånt för det är han som får hjälpa oss med det för jag kan då inte :P

Så ja, trevlig söndag så hörs vi ikväll igen eller något i den stilen (:

your smile are like candy.

Some say love and friends they dont mix, but I cant help the way that I feel.

Ursäkta bilden.

Men ikväll ska jag grilla med mina älskade girls, hade väl tänkt börja förbereda lite nu för jag har inte fått så mycket gjort innan idag. Va dock iväg och handlade, fick köra pappas bil den va inte så farlig att köra men lagligt kan jag nog säga att jag körde på dit vägen sen hade jag glass i bilen jag inte ville skulle smälta helt så fick köra lite snabbare hem :P hahahaha...

Nåväl, blir en grillkväll med dessa sköna hönor! Blir nog mucho trevlish tror jag ! (:


Before the BBQ!

Klockan börjar närma sig 1 vilket betyder att jag har 3-4 timmar kvar tills mina gäster kommer. Ska nog städa lite på rummet, plocka fram kläder till kvällen och kanske iväg och handla lite lime och limemix samt sprite för dom drinkarna är så sjukt goda och sånt kan man ju bjuda på (:

Annars, min morbror har varit här på en snabbvisit, jag har varit guide till två grupper folk som behövt vägbeskrivning till ett café en bit bort. Kände att jag kunde va värd en guldstjärna för min goda gärning (; haha.

Musiken strömmar på som vanligt, inlove.

Taio Cruz - What you need.


Söndagen 6 Juni.

Sveriges nationaldag idag, inte för jag firar det på något speciellt sätt. 
 
Vaknade för ett tag sen men orkade inte gå upp så väntade tills mami & papi skulle köra och handla för då va jag tvungen att springa och fråga om dom kunde köpa en sak. Sen ringde larmet på mobilen lagom till då också så startade musiken och satte mig här.
 
Älska musik.

Jojo - I hate love.

tired of being in the when im gonna find love club.
I come close get a dose but it just aint enough.
Right guy wrong time, right time wrong guy.
whats the use, why even try?
Keep forgetting.

Jag är kär (:

Det tog inte långt tid tänker ni men ja jag kan väl egentligen inte säga att den är så himla ny. Jag har känt dragningen ganska så länge och jag blir så himla glad. Finns ingenting som piggar upp mig så bra, kvittar vilket humör man är på så blir man alltid glad.

Hela kvällen har gått åt att ha sällskap av min kärlek, och såklart är det musiken jag snackar om. Vad annars?(; hähä. Jag vet, jag är såå himla rolig men det är nog kolsyran och den sena timmen som slår mig i skallen ..

Har tvättat ansiktet och smörjt in ansikte, armar, bröst och ben med torrekräm så att jag inte ska fjälla det är väl inget man vill göra redan men med tanke på att jag fått en del färg (iallafall röd) så får man väl ta de säkra före det osäkra (; hähä... Och nu ska jag göra mig iordning för sängen snart, om jag kan slita mig från min nya musiksamling (;

En ny väska.

Denna väska ville jag ju ha någon gång i vintras, den fanns då på tradera. Nu börjar jag känna en liten tröttnad på mina väskor jag har hemma och skulle vilja köpa en ny så snart dags för väskjakt I guess. Älskar väskor och skor :D gilla gilla gilla! hähä...


Lady Gaga - Monster.

Denna låten gillade jag väldigt mycket faktiskt.

Difference between guys&girls.

Guys want to be a girls first love,
Girls want to be a guys last romance.

More music.

I love you even though you beat me up.

Priscilla Renea - Dollhouse.

Stereos - Turn it up.

Carmen and Camille - Shine for you.

Timbaland ft. Justin Timberlake - Carry on.

Shakira - Do it again.

Daughtry - Life after you.

Taylor Swift - Today was a fairytale.

Kat Deluna - Push Push.

Brooke Hogan ft. Flo-Rida - Ruff me up

Inna - Amazing.

JLS - One shot.

Caitlin Crosby - Imperfect is the new perfect.

Iyaz - Solo.

Timbaland ft Jojo - Lose control.

Alphabeat - Telephone/Badromance.

Cascada - Pyromania.

Kesha - Stephen.

Owl city - Vanilla Twilight.

3OH!3 - Follow me down.

Aura Dione - I will love you monday.

Pixie Lott - Gravity.

Jedward - Under pressure.

Kimberly Wyatt - Not just a doll.


remember where u found it (;

me time en lördag.

Sitter och lyssnar på musik och dricker limedrinkar, det är himla gott även om det är alkoholfritt eller kanske det är för ATT det är alkoholfritt. Jag är ju inte en stor supare längre, har tyckt det blivit för mycket på sista tiden så just nu spar jag in mig till fredag för syrran tar ju studenten och då blir det festa loss (:
Snart kommer även en lista med musik och jag tror nog att det finns något som faller er i smaken. Jag hoppas det, annars får jag glädja mig med att mitt humör är på topp för musiken jag hittat är sååå bra :D hihi..

alkoholfritt enmansparty! :D


Tayong - Im still missing you.

Fick tårarna att komma tillbaka om inget annat.

Ätit middag med frun.

Druckit limedrink och suttit ute i solen men blev lite kallt. Gick in och började kolla på 'Så ska det låta' sen blev det mat och nu mår jag lite illa för jag är proppmätt. Gick ut och satt i solen en stund till men nu är jag inne hos mig och ugglar lite.

Imorgon kommer tjejerna hit så ska vi grilla lite, kommer nog bli trevlish (:


Du är en tönt.

Ibland vill jag skrika dig i huvudet, men jag gör det inte. Jag är lite bättre, hoppas jag. Sitter och dricker goda limedrinkar fast alkoholfria för jag behöver inte alkohol för att göra mig lycklig och dom som behöver det har problem så har vi det ur världen..

Ska springa över till grannen igen och då med en ny limedrink i handen, aja hörs väl senare. Take care! (:

Lördagen 5 Maj.

Vaknade för en kvart sedan ungefär av att töserna förde liv i tv-rummet. Så jag gick upp, tog en snabb dusch och nu sitter jag här. Ska föna håret, smörja in mig sen ska jag masa mig ut i solen och över till grannen next door som vanligt. Måste njuta av solen även om ryggen nog skriker stanna inne i skuggan :P haha..

Nåväl, vi hörs senare. Ha en underbar lördag! (:

En snabbkväll hos grannen.


Har ifs spenderat nästan hela dagen över next door och solat osv, men nu under kvällskvisten gick jag över med en öl men det var ingen annan som drack så jag fick ta den själv och sen satt man mest och pratade och skrattade åt fet dumma kommenter haha..

Mami har precis smörjt in mina ben och min rygg med rösalvan så man kan hoppas brännan lägger sig lite till imorgon, kan tycka att jag fått färg i ansiktet vilket jag aldrig någonsin brukar få och de har jag nu lyckats få på tre dagar jag kan tycka att jag är ganska bra ändå (;

Jag är faktiskt helt slut även idag, jag tror man blir helt trött av att vara ute i solen hela dagarna. Men jag gillar det faktiskt, menar igår slocknade jag i sängen redan innan 12 och hur ofta händer det? Men sen att jag vaknade av att ett fyllo ringer och ska försöka få ut mig på vift är en annan femma men tillslut somnade man om igen..

Känns som att man hade kunnat decka på en halv timme faktiskt, men får nog glo en film eller något först. Annars känns det lite fel, att bara decka utan något .. Nåväl, har inget mer att skriva.. Have a nice life.

Btw, imorgon 2pm vegas tid ska jag ju vara där på bbq, fan va nice om det verkligen varit sant. Lätt jag ska en vacker dag! (:

Im okay.

Vill bara att ni ska veta det, ifall ni skulle tro något annat. Jag mår bra, oftast mår jag fantastiskt bra och har roligt och njuter av livet. Det finns stunder man tänker men det är väl egentligen inte så konstigt heller, han var en del av mitt liv ganska länge sen helt plötsligt försvann det. Klart att det känns men det är inte så fruktansvärt farligt, jag är en stark människa och tar mig ur den mesta skiten faktiskt.

Jag är mest bara besviken och irreterad. Men det går väl över det också, tills dess så fortsätter jag att leva livet med ett leende på läpparna och skämten kommer oftare för det känns som det är lättare att gå vidare om man är glad. Så nu vet ni iallafall, jag gräver inte ner mig och tycker synd om mig själv. Jag bölar inte mig själv till sömns varje natt utan jag mår bra. Jag klarar mig.

I AM OKAY.

I AM AWESOME!

Varje dag säger jag till mig själv att jag är bra som jag är. Jag är en bra person men att börja om igen är inget jag ser framemot för jag har redan varit singel i hela mitt liv typ och jag är trött på obetydliga saker , jag vill ha något meningsfullt. Jag är för gammal för att vara singel, det passar inte mig längre. Jag vill ha seriösa saker.

Jag är ganska så rädd för att jag ska behöva vänta i flera år igen innan jag blir kär eftersom att det tog så lång tid innan jag hittade han, jag orkar inte vänta. Så jag kan förstå sånna personer som inte klarar av att vara själv som har en ny redan en vecka efter förra försvann, jag börjar förstå att man inte vill va singel för ja jag tycker jag kommit förbi det pga att jag har gjort allt mitt , jag har för mycket redan så jag behöver inte mer av de där.

Jag vill ha en man som kan skämta, som visar sin kärlek för mig, som behandlar mig väl, som får mig glad, som gör mig lycklig, som jag är kär i och som jag kan ha roligt med. Till den personen ger jag hela mitt hjärta.


Riktigt härligt väder.

Jag älskar solen så himla mycket och om det är fint väder hela helgen så kommer jag troligen ligga ute och steka hela helgen eller något för det är fantastiskt skönt och man blir otroligt snygg när man är brun (: Dock är jag kanske lite mer åt rödare lagret men har jag tur lägger det sig och blir brunt, för ja jag brukar inte bli röd... ÅH. hehe.

Lillebror har musiken på högvolym och öppet fönster så man hör musiken över till grannen, nice så man slipper leva på fågelkvitter och annat som hörs runt omkring.. Börjar känna lite hunger också så får väl ta och äta något snart så man inte svälter..

Dessutom är lillebror också väldigt snäll för han ska tvätta min bil, den är full med fågelskit och annat mög så jo han är snäll som fixar det åt mig (: hihi..

Nej nu ska jag gå ut igen, vi hörs.

Ligger och steker.

Grannarna har åkt iväg så vi ligger på deras tomt och passar huset så att deras hund kan vara ute och springa av sig och så.. Ligger och rullar idag, för i förgår solades mest framsidan igår låg jag mest med denna sidan upp och idag får jag snurra så jag får färg på båda sidor hehe..
 
Men nu ska jag ut igen , måste ju passa på (;

Fredagen 4 Juni.

Godmiddag.

Nu ska jag smörja in kroppen, eller be någon annan göra det kanske så det blir bra. Sen ska jag ut i solen lite hade jag tänkt, men blir nog inte jätte många timmar idag för jag är ju som sagt lite bränd hehe..

Inne kväll.

Så fick i mig lite grillad mat sen gick jag in väldigt fort efter det pga att jag fryser så fruktansvärt. Jag sitter med brända axlar så dom är varma men i övrigt så vill jag bara skaka. Så imorgon kanske jag inte ska vara ute lika många timmar, kanske inte är så bra för mig iallafall även om solen är så himla härlig..

Men nu ska jag iallafall spendera resten av dagen inomhus, ska slänga mig i säng sen och kolla film eller något i den stilen. Dricka lite mer vatten för återigen är huvudvärken påväg fram så ska försöka förhindra det..

Nåväl, trevlig kväll!


Solfrossa dag 2.

Sitter ute i solen över hos grannen men jag fryser så himla mycket. Har suttit med kofta på mig en stund men det var fel tröja mini D hämtade åt mig förut så jag gick nu in för att hämta rätt. En tunnare cardigan.

Dags att dricka lite vatten för huvudvärken börjar komma fram, dont like it. Har såklart bränt mig men har ju varit ute i solen i 6h typ så får kanske skylla mig själv hehe. För jag rör mig inte heller utan jag ligger bara och steker hela tiden.. 

Ska grilla ikväll, va gott (: hihi.

Soligt men kallt.

Eller kallt är det egentligen inte men det blåser väldigt mycket och det är kyliga vindar och sånt gillas inte. Har suttit ute ända tills nu för jag behövde springa in och dricka lite, egentligen behöver jag mat också men skickade iväg ett mess till pappa och hoppas att han köper korv & korvbröd för jag vill grilla (:

Annars har jag inte så mycket att skriva, sitter iaf över hos grannen och njuter av solen och ett gott sällskap. Nu ska jag ut igen så vi hörs senare. Tjingeling.

Pengar på måndag.

Hämtade posten och såg att jag inte fått mina pengar idag heller så efter en hel del ringande fick jag tillslut tag på någon på försäkringskassan som jag kunde prata med och på måndag kommer mina pengar. Snacka om försening, förra gången kom det den 27e..

Torsdagen 3 Juni.

Solen skiner fantastiskt skönt idag också. Så jag ska smörja in mina axlar, kinderna och brösten sen ska jag ut och steka hela denna underbara dag också. Jag va ju en aning röd igår men det har lagt sig lite så nu är det lite brunare. Gött för det är snyggt! (:

Skulle varit 8 månader idag ;( </3

Slänga mig i säng.

Har solfrossa, för jag fryser något fruktansvärt och så är jag ju bränd så jag gissar att frossan är pga att jag varit ute i solen hela dagen. Dessutom börjar jag få huvudvärk och det är också pga solen och att jag inte druckit tillräckligt mycket så imorgon ska det bli bättring på vätskeintaget..
 
Se på serier & filmer tills jag somnar ska jag göra, sovgott!

Kan ta sovmorgon.

Imorgon kan jag sova precis hur länge jag vill, det känns jätte skönt. Men med tanke på att solen ska vara framme så ska även jag vara framme. Ska ut och steka baksidan lite eftersom jag mest satt i grannarnas solstolar idag och då blev det brända boobs och ingen färg på halsen. Jag är fan sämst på att sola alltså ^^,

Men imorgon ska jag sola och bränna skinkorna istället, mmmm (; haha.

edit: Har smörjt in mig med efter sol salva, för röd hud eftersom jag går runt och liknar en kokt kräfta. Moget sånt här, jag brukar bli brun direkt inte röd.. Kanske skulle kört på mjukstart eller något? :P

Letar redan jobb inför vintern.

Mitt jobb på gillebagaren varar bara till hösten så det är lika bra att börja planera vintern redan. Jag ska börja kolla runt , vem vet kanske jag åker utomlands igen hade varit cp kul för sist va ju kul även om jag hade hemlängtan och lite sånt.. Jag har ju vuxit som person sen 07/08 så tror nog jag hade klarat de ganska bra! (:

Men än så länge är det bara tankebubblor, menar sommaren har knappt börjat så kanske lite för tidigt att börja stormplanera. Men jag har iallafall börjat öppna ögonen så att jag inte står där tomhänt efter gillebagar-tiden är över. Vill ju försöka att inte hamna på AF igen för dom pengarna är inte något att hurra för (;

Mimi and pepo in buzzbar (:

Vill ha mina pengar.

För jag vill åka till väla och handla lite somriga grejer.. Får ringa försäkringskassan imorgon om jag inte fått hem min lapp för det börjar ta väldigt långt tid tycker jag..

Nu är maten snart klar, mums!

Älska solen.

Ett fett glädjeskutt för solen idag. Har fått ganska mycket färg men tack vare att jag var över hos grannen blev det inte så mycket topless solning och därav blev mina boobs blekfisar men blir nog fler soliga dagar så man kan ta igen det (;

rivit mig på benet och det svider, annars en kanon dag! (:


Onsdagen 2 Juni.

Godmiddag mina vänner!

Kom upp imorse men en halv timme senare än planerat just för att jag var så himla trött. Jag hade dessutom en dröm om att han tog tillbaka mig. Önskedröm kallas det nog ..

Gjorde vid mig, drack en hustler sen körde jag till Helsingborg. Satt ute i de fina vädret en liten stund innan jag gick in i salen. Hade möte till 11 sen pratade jag en snabbsväng med min coach och på måndag ska jag ta med mina papper från manpower så att dom får se på de och sånt..

Det är väldigt skönt att jag har att göra ibland, att jag fick jobbet så att tankarna är någon annanstans, för idag saknar jag inte han. Inte än och jag hoppas att jag inte saknar han imorgon eller i helgen heller. Det ska va rättvist.

Nåväl, nu ska sminket av, kläder bytas sen ska jag ut i solen och sola lite. Kanske klippa gräset för såg att de va långt men vet inte hur mycket jag orkar. Jag menar jag är ju en aning lat (; hahah..

Jaja vi hörs sen, ha en underbar dag!

Edit: Jag tycker det är extremt skönt att bo i hus med tomt bakom huset för då kan man sola topless bäst fasen man vill och då slipper man blekfisabröst (;

Edit 2: Det är mindre kul att ha grannar som kastar vattenballonger mot en när man ligger och steker (; haha.

Snart sängdags.

Ska ju upp så pass tidigt imorgon så det är dags att krypa under täcket snart så man får några timmars sömn. Är ju alltid så fruktansvärt trött på morgnarna.. Så byta om, hämta vatten och kasa ner under täcket..

Godnatt på er! (:

Uppsats om en KO!

Alla har väl läst den här historien någongång förut, men här har vi iallafall den i ljudförmat. Lyssna och skratta för visst är det roligt, jag har kass humor men han som läser skrattar ju också så då måste de va roligt på riktigt (;
 
Edit: Jag bad lillebror komma in och lyssna på historien för jag vet att han har lika kass humor som mig, herregud jag fick nästan träningsvärk i magen så mycket jag skrattade. Låg på golvet och rullade runt lite också. Shit alltså! Min lillebror är fan bra han (;


Tidigare och tidigare.

I måndags gick jag upp klockan 9 för mitt möte i Hbg började kl 11.
Idag gick jag upp klockan 8 för mitt möte började kl 10.
Imorgon ska jag upp halv 8 för att mitt möte börjar halv 10.
Tidigare & tidigare för varje dag, fast å andra sidan är jag ledig torsdag & fredag så kan väl glädjas av det istället (;

Soffliggare.

Har legat på soffan mest hela dagen, åkte iväg och handlade lite och när jag kom hem blev det morotsstavar med dippa. Sen ugnsbakad lax med broccoli och löjromssås. Gotte.

Äckligt mätt och varm är jag för jag går runder i min morgonrock.

Nu: Filmen Gamer.

Kan inte sitta och uggla bort mitt liv framför datorn så jag förflyttar min röv och lägger mig i soffan med morgonrock & täcke. Kurar ihopa mig till en liten boll om innan filmen är slut har jag säkert hunnit decka för jag känner mig utmattad..


Shontelle - Licky

Vet inte vad men kan nog gilla den när jag hört den några gånger.

Jag lever för mig.

Jag blir så irreterad varje gång jag tänker på den där meningen i mitt huvud. Jag hade inte stannat upp och sketit i allting bara för att.. Jag tycker istället att man borde tagit tag i problemet från början så att det kunde gå att rädda, men icke.

Jag har sagt en gång förut när jag slutade upp med en dumhet, det kommer aldrig finnas en annan människa som kommer att få mig att skada mig själv igen, jag lever för min egen skull annars är det ju lite meningslöst. Menar jag kan inte ge upp allting bara för att någon lämnar mig och jag känner mig helt jävla sorgsen, jag klarar mig bra själv.

Stundvis så känns det till och med som att jag inte bryr mig, är det så lätt att sopa under mattan så var de kanske inget att hänga i julgranen. Jag försökte, men vill man inte ge de en chans så va de antagligen ingenting. Känner mig så himla lurad.


Officiellt anställd.

Åt lite pan pizza till frukost, drack hustler, fönade håret och sminkade mig, påvägen till mitt möte såg jag en älg på en äng, första irl älg jag någonsin sett annars har de bara varit på bild / film..

Iallafall körde till Helsingborg, parkerade vid sundstorget och gick runt där för att hitta lokalen jag skulle till. Efter lite velande så hittade jag och tog hissen upp till manpower, hälsade på min person och fick sitta och vänta för vi skulle vänta in några fler som skulle vara med på mötet.

Satt och hade en liten genomgång och gick igenom papperna vi fick, lite att skriva på, lite att läsa igenom och så. Efter vi ställt lite frågor skulle vi skriva kontrakt en och en. V.25 börjar jag att provjobba i Örkelljunga så att jag kan känna mig lite som hemma där ifall att jag hamnar där, men jag fick Åsljunga som "hemma-station" men eftersom manpower inte vet förän dagen innan hur många som behövs var kan det hända att man blir flyttad till örkelljunga. Men det gör ju inget, hellre de så jag får 100% lön (; vill ha pengar, de är min lycka i dessa dagar.

Efter jag skrivit på kontrakten hoppade jag in i bilen och körde mot Eductus för att prata med min coach men ingen p-plats fanns så jag orkade inte. Körde hem istället och nu sitter jag här och funderar..
Jag är iallafall anställd, och snart börjar jag jobba. Det känns härligt!

Godmorgon.

Precis värmt upp huvudet med varmvatten, sitter fortfarande i morgonrocken som jag förövrigt sov i, tror jag har för kallt på mitt rum för jag sov i morgonrock och under två täcken. Blev lite bökit men ja, dessutom kunde jag fan inte somna för knäet (hur nu de kunde störa sömnen mest) så jag tog tillslut en värktablett och då kunde jag tillslut somna.

Nu ska jag vakna till liv med en hustler och sminka mig lite, klä på mig osv osv osv osv..

Ha en underbar dag!

Tisdagen 1 Juni.

Har ont i knäna så jag kan inte sova, denna värk är sån som när man har haft böjda knän för länge. Skit jobbigt för hur mycket jag än sträcker på dom så vill det inte försvinna. Har legat i sängen i två timmar, kan säga att somna är inte det lättaste.

Måste egentligen sova typ nu eller om någon timme för klockan 8 ringer kl för sista gången och då ska jag upp och ta en snabbdusch, dricka en hustler och äta en pan pizza för jag fick aldrig i mig någon mat. Orkar inte tugga. Det gör jag så bra när jag tjabbar så det räcker, dricker vatten och hoppas jag kan hålla mig tills imorgonbitti.

Klockan 10 ska jag vara i Helsingborg, skriva på mina papper hos manpower sen ta reda på när jag börjar jobba, men alltså ni fattar nog inte vilken jävla känsla det är att få jobb efter så långt tid ifrån. Att veta att man snart ska ta del av en riktig lön och inte några fjuttiga tusenlappar från arbetsförmedlingen. Nej detta är fan guldvärt. Detta glädjer mig väldigt mycket för detta betyder att jag har pengar i sommar och kan roa mig utan att känna mig strandad..

Nej sängen kallar, dags att ge det ett nytt försök. Godnatt!

Walk a mile in my shoes.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0