Kvälls underhållning!

Eftersom jag ska upp halv 9 imorgonbitti så får jag ta det lugnt resten av kvällen I guess.  Detta blir vad jag glor på Family guy, och favoriten Stewie haha.. 
vem är din favorit i family guy?(:
Godkväll :D

Tisdag.

Något stekande blev det inte idag, när jag väl fick tummarna loss för att gå ut så var det inte speciellt soligt. Mest moln på hela himmeln så jag gick in och la mig i sängen och kollade på Family guy sen slockande jag. Minisyrran kom in och sa att det åskade, men jag slumrade till igen sen vaknade jag och stängde ner datorn och skicka iväg ett mess om att jag &syrran inte kom på träningen pga åskan men det var lugnt den var ändå inställd pga åska så de kändes lite bättre då.

Sen har tiden gott ganska så sakta och varit väldigt dryg. Legat och löst suduko, druckit hemmagjord banamilkshake som slog donkens många gånger om (; hihi.. mums.

Stod på trappen och såg blixten en gång, den var inte sån som gick neråt utan sidleds och skit lång sen stod syrran med systemkameran ett tag, till ingen nytta för de kom klart ingen igen som hon fick på bild.

Sen har jag fått hjälp av lillebror att flytta mina hyllor, det går inte så bra för själva hyllpanen i sig är helt ojämna så man kan nog inte ha hyllpinnarna raka för då går inte hyllorna i. WAH jävla mög. Så är lite irreterad och lite sömnig och orklös:P Skiter i hyllorna just nu så får d va så..

Aja har inget mer att skriva så vi hörs (:

Helgens bild (:

Jag skulle gå på toaletten när Frida började hålla på så Sandra fick snabbt ta fram kameran och klicka lite.
haha, fast vad hon egentligen gjorde de vet jag faktiskt inte ^^,

Scccccchtek.

Så då var man hemma igen. När jag satte mig i bilen trodde jag att jag skulle smälta, fy fasen va varmt det var. Men de va bara ner med rutorna och köra mot byn. Farmor var fortfarande i frissstolen så jag satte mig och läste lite skvallerblaska och små lyssna på deras konversationer sen körde jag till banken så hon kunde ta ut pengar.

Sen åkte vi till ica och handlade, jag gillar faktiskt att handla med farmor för det går i så lugnt tempo och man handlar verkligen. Inget sånt bara in och sen ut igen utan man lullar runder lite och pratar och ja bara tar det lugnt (:
Efter handleturen så körde jag hem till farmor, lämnade av henne och hennes varor samt gick upp och hjälpte henne att få i sytråden i symaskinen (:

Nu sitter jag här och ska snart ta något att äta sen ska jag nog ut och sccchteeka lite i solen. Hade varit skönt minsann (: hehe. Aja hörs väl senare (:


Godmorgon världen!

Kom isäng vid halv fyra tiden och höll på att decka gott i sängen och runt fyra så somnade jag! mmmm (: hehe.
Så nu ska jag typ vakna till liv lite, fixa mitt hår som som vanligt står åt alla håll o kanter sen ska jag alldeles strax köra till byn och träffa farmor där. Hon skulle till frissan så jag skulle träffa henne där vid tolv sen skulle vi gå o handla lite.

Så ha en trevlig dag så hörs vi senare ((:

Nattuggla!

och det är inget ovanligt att jag är. Sitter här med musiken på lågvolym och läser lite, sitter och smsar lite och ska väl egentligen snart slänga mig isäng. "Imorgon" ska jag vara i byn runt tolv och hämta min farmor och köra och handla med henne så därför är sömn kanske lite behövlig snart (; hehe..

Ska iaf borsta tänderna och dricka lite vatten nu sen får man se hur långt man kommer efter det.
Säger ändå Godnatt nu (: sovgott!

Sean Kingston - Take you there.


Spöken.

Igår innan jag åkte hem från Sandra så satt vi och kollade på två sånna program med grupper som ska besöka hus som dom tror är hemsökta och sånt. Jag vill så himla gärna tro på vad dom hittar men eftersom filmningen inte är live så är jag så skeptisk att jag tror att filmteamet gör allt själva. Bara för att tjäna pengar.

Men spöken tror jag på, eller va man ska kalla det..
tror du på de övernaturliga?

Nu ska jag ut igen :D

Så har inte gjort så mycket vettigt idag faktiskt, varit ute lite och så. Sen ikväll för ett tag sen så fick vi pizza till middag, mums men åt bara 1/4 typ sen var jag proppmätt och är fortfarande... Bara lite törstig och det fixar jag påvägen ut för nu hade jag tänkt klä på mig lite och gå ut en runda. Får kanske inga bra bilder men ändå skönt att bara va ute lite (: Så mysigt väder :D I love (:

Ännu en härligt solig dag (:

Gick upp tjugo över elva idag, fick lite sovmorgon men det förtjäna jag efter den sena natten (: hehe.. Somnade till Grey's Anatomy och drömde konstiga drömmar. Vaknade och ville egentligen bara sova vidare men såg klart Grey's avsnittet sen gick jag upp och satte mig vid datorn ofc ^^,

Sen blev det frukost där runt halv ett tiden, en macka med prickekorv (: Sen har jag suttit och lagt in dom sista midsommarbilderna på FB och lagt upp helgens bilder på datorn. Håller på att signa dom just nu så snart är dom också uppe :D

Gick ut i solen ett tag också, "filten" låg välder långt åt höger så man kunde se en från vägen så jag ställde en cykel med ett lakan som hände över och satte fast den med tvättklämmor sen kunde jag ligga där i bara stringstrosor och steka ett tag. Sen blev det lite varmt och jobbigt så jag gick in efter typ en timme och hoppade i duschen och nu sitter jag här igen.

Har en hallon och jordgubbs smoothie bredvid mig som syrran gjorde. Den är uppfriskande men en aning sur, men något socker ska man ju inte hälla i då förstörs det ju. De nyttiga som syrran sa hehe..

Musiken strömmar ur högtalarna och jag är allmänt glad. Älskar soligt väder :D

Feel the love (:


Dagens skrivpuff!

Skriv om att härma.

Jag har en lillasyster som nästan alltid har kallats mini-My.
Ibland kan det kännas smickrande att ha en syster som ser upp till en.
Men ibland kan det också vara väldigt jobbigt.
Hon kunde inte vara sig själv, hon skulle leva upp till mini-My.
De också genom att härma mig med allt.
Ha blont hår, ha sidobena, gilla de och göra så.
Fast nu på sista tiden har smeknamnet suddats ut.
Hon har numera kort mörkt hår och hittat en annan väg.

Som sagt är det ibland smickrande när någon tar efter,
men blir det för mycket kan det också bli lite jobbigt.


Söndag!

Firade två månader med mitt körkort idag den 28 Juni, tänk jag är så förvirrad på ett sätt att jag inte vet om jag tycker tiden gått fort eller slow. Men 2 hela månader har gått iaf..

Solen var framme idag så jag och Sandra har spenderat mesta delen av dagen utomhus. Låg först och slö solade lite sen gick vi runder i poolen och rensa upp sen byta vi om och gick runder på armar där i evigheter. Sen blev det mer solning och lite mer badning och lite mer solning (:

Sen stack vi iväg, handlade till grillningen och hämtade min bil som stod hos Frida. Sen körde vi hem till Sandra igen, tömde grillen från gammal kol och fyllde på nytt. Satt och väntade på maten och sen åt vi så vi alla blev helt proppmätta och spenderade resten av kvällen framför tvn, halv liggandes i soffan och mobilen bredvid som gått het hela dagen (:

Men när klockan blev typ tio över 1 på natten så kände jag att jag nog behövde åka hem, satte igång musiken högt som bara den och sjöng hela vägen hem. När jag väl landa hemma så hade jag ett helvete att lägga i backen så jag kunde ju inte komma ut. Men tillslut så gick de minsann hahah..

Zindy kom o hälsade och gosade med mig sen gick jag in på rummet, skulle på toa så var syrran också nere och då såg vi att Zniid hade kräkts på golvet i köket så la massa papper på båda ställen sen släppte jag ut henne , syrran rögade och jag fick sen gå o kalla in henne då hon typ försvann. Torkade upp den lilla pölen men den stora får någon annan ta jag klarar inte de ^^, haha..

Jaja ska snart sova för klockan börjar bli mycket, tiden bara springer iväg hehe..

Jag hoppas att även ni har haft en trevlighelg och njutit av solen osv osv (:

Veckans mest spelade.


The weekend is over..

Ifredags så blev det som sagt klassreunion i HBG. Jag stack hem till Sandra och vi öppnade varsin cider nästan dirr efter jag anlänt så började vi spela lite "ölspel" sen skulle jag visa en låt för henne och vi lyssnade och inte långt efter det så kom Helene. Känns som det var riktigt längesen vi sågs så det var roligt. Vi drack lite sen blev det dags att bege sig till bussen. Satt där och snacka ett tag sen kom bussen och vi åkte till HBG.

Gick på toaletten på knutan sen stack vi till Helenes syster Catrin på ett snabbesök och sen tillbaka till knutan igen. In på stinsen och där hittade man några av sina gamla klasskompisar. Så första drinken blev en 6a whiterussian från martin. Jag sa att han var skyldig mig sen jag bjöd han men just en sån trodde jag aldrig på, de va Sandras idé och han tyckte jag var en chicken som ville ha en fyra så fick bli varsin sexa till mig och Sandra. Efter ett tag skulle vi gå dit och beställa drinkar då vi aldrig trodde Martin skulle köpa till oss for-real men jodå det gjorde han och de va bara börja dricka.

Sen var det igång med snaps och dricka hela kvällen tills vi drog vidare till tivoli där jag dansade själv ett tag sen hittade man rätt igen och så. Jo men en riktigt lyckad fredag tycker jag :D Lätt värd 4.5/5 i betyg (; haha..

Sen i lördags så var det ju Torpadagarna. Jag kom iväg i rätt lagom tid men sen sov Sandra på soffan när jag skulle plocka upp henne så de tog sin lilla tid, jag beställde pizza som jag åt hemma hos Frida sen. Vi satt där inte så länge innan hennes mamma kom och skulle skjutsa oss.

Jag hade glömt min kaluha i bilen så fick hämta den innan vi hoppa in i bilen och jag stod där och "vafan funkar inte nyckeln för?" sen inser jag att jag står och försöker öppna fel bil, de va inte min rost-dagge inte haha ble lite skratt hämta drickan och sprang o satte mig i bilen.

Hem till Danne som hade förfest och dricka gick inte ner så snabbt till en början men sen fixade Frida plats för min mjölk i frysen så den skulle bli kall så då gick d lite lättare .. mmmm så gott (: hihi. Men sista höll nästan på att klumpa sig så mjölken åkte ut ganska snabbt, in i kylen och man nästan frossa tänderna på den drinken. haha men gott va de!

Sen blev klockan halv tio och vi masade ner oss mot öltältet, träffade och hälsade på min kusin och sen gick vi in. Skulle ha cider men icke fanns bara ölkvar, moget sånt. Får man väl räkna med men men dom gick ner dom också. Så satt vi där vid ett bord hela kvällen och jag hade faktiskt väldigt kul då med. Fick sig en hel del skratt, blev en del kissrunder, jag & Pernilla stack och dansade på scenen lite där i slutet sen var det bara att bege sig hemåt igen när de slutade.
Väntade på taxi i typ 45minuter kanske, hade "smisk-bråk" Jo alla drog av grenar från träden och snärtade, fy fan va jag fick ont på mitt lår haha men fick nog in någon bra träff antingen på Andre eller Matti (hoppas jag) haha.. Sen kom taxin så stack jag & Sandra hem till henne, åt lite nattamat sen la vi oss och jag somnade ganska så fort. Riktigt trött haha..
Även denna kväll får en 4.5/5 i betyg ((: hihi..

Dags att göra sig klar!

Snackade med Sandra förut och sen hoppade jag i duschen. Nu sitter jag med kläderna på och ska snart fixa frillen och sminka mig lite sen är man redo för ännu en festkväll. Gott snack! Hörs gott folk (:


Kvällens dricka!

Whiterussian, men lär nog köra på en baby-whiterussian där vodkan saknas.
Då alltså bara kaluha och mjölk för ja de blir nog bra. Sen någon cider också (:

Lite bakis!

För jag är helt slow i mitt huvud och dimma i ögonen. Halvt sovandes även om jag varit vaken i flera timmar. Bara legat i sängen och kollat på Grey's.. Ena ögat har runnit lite idag också, fick lite sån irretation men sen inget mer så jag vet inte vad det är för fel på mig, men det ska alltid vara något..

Gårdagen var riktigt bra. Vi satt på stinsen ett tag och sen drog vi till tivoli och shakade våra asses. Martin var drinkbjudare nästan hela kvällen:P Sånt gillas så lite packad blev jag allt. haha. Påvägen hem blev det donken och jag slockade ganska så fort.

Nu ska jag göra vid mig för om en timme så ska jag köra till Sandra och sen vidare till Frida och förfesta ett litet tag innan vi drar vidare till Danne. Blir nog en roligkväll ikväll igen (:

Kvällens förfests trio :D


Snart fest på schemat!

Japp japp, nu sitter jag här inte helt klar men pappa har kommit hem så snart ska jag åka till Sandra. Så blir det förfest här, troligen kommer även Helene och förfestar med oss. Blir nog skoj!

Men då får ni ha en trevlig helg ((:

Ett fullt schema.

Innan idag diskuterade jag med mamma och jag kom underfunn med att jag gör något varje helg fram till den siste nästa månad. Eller ja det finns saker planerat iallafall..

Vi har ju då denna helgen och då är det klassreunion idag och torpadagarna imorgon.  Nästa helg konfirmeras min ena syster och då kommer Sandra hit (hon bjöd in sig själv:P) gött så ska de va så slipper man bjuda haha..   Helgen efter det börjar redan på torsdag då jag syrran, brushan, my och kanske en av deras kompisar drar upp till liseberg och övernattar, kommer hem lagom till att vakna och va festredo på lördag då Pernillas pojkvän André ska ha fest. Sen veckan efter det så har Saga sin 20års fest följt av Hbg-festivalen veckan efter det.  Sen sista helgen i Juli månad ska jag vara barnvakt hela fredagen.

Vet inte riktigt hur allt bara fylldes upp så snabbt, jag brukar vara den som bestämmer allting tio minuter innan jag sticker. Nej men något i den stilen. Men men blir nog himla bra (:

På G!

Alltså låten jag la in i inlägget under fick mig verkligen på bra humör, mmmmm (;
Ska snart fixa frillen sen på med kläderna sen är jag redo för kvällen. AAAAh. Måste nog bränna en skiva till ikväll tror jag, för denna låten vill jag lyssna på kvällenlång, den var riktigt bra ((:

Keep it on the low, so slow, real slow...


Janet Leon - Keep it on the low.


Kvällens förfest duo (;

 
Vi dom två stördaste av dom störda.. Kommer nog bli mycket roligt :D

Ny bildskärm önskas!

Mami får leta upp garantin på vara datorer för nu är droppen nådd när min skärm pajjade:P Fick låna lillasyster A's dataskärm sålänge för hon sitter ända alltid på minisyrrans dator när hon sitter vid en data. Blev lite förinställningar innan jag kunde börja använda den och en sån här skärm är jag inte van vid. Min skärm är ju widescrene så är lite mysko att ha denna och färgerna är konstiga så något fuffels lär inte göras förän jag har en ny fungerande skärm..

Annars då? Ska starta musiken nu när datorn är igång igen, sen ska jag plocka fram kläder, hoppa i duschen, göra vid mig och när pappa kommer hem ska jag hem till Sandra och så är förfesten igång. Blir nog himla kul faktiskt. waaah (:

Min dator är död!

Somnade ganska så sent inatt och vaknade med ont i ryggen och i halsen. Ryggvärken försvann lite senare då jag låg på en kudde.. Varmt som attans var det också i mitt rum för inatt så ändrade jag persiennerna så solen skulle lysa in i rummet, trodde de skulle göra så att jag vaknade och gick upp lättare, my bad för jag dog mest av värmeslag herregud va varmt.

Att jag sen också fick springa tre gånger o stänga dörren för den öppnades var inte heller kul. Men sen gick jag tillslut upp typ vid tjugo över tio, men är fortfarande lika död känns det som. Halsen har en klump känns det som det är där de gör ont men det känns ändå som den håller på att gå väck, hoppas jag verkligen för jag orkar inte bli sjuk. Inte nu..

Aja legat på soffan och kollat lite på simpsons, varit ute med my när hon rökade och sen ripat min datorskärm som dog på samma sätt som syrrans. Det är väl bara en fråga om tid innan även brushans dataskärm lägger av. Jävla mögdata!! Så nu sitter jag här och knappar på lillasyster D's dator.

Ja mycket händer inte, får se om jag känner för att gå ut o sola. Hade gärna gjort det men kul om jag skulle bränna mig, då kommer hela helgens bravader vara sopade skulle jag gissa på..

Annars då. Ja ingen har väl undgått att Michael Jackson har dött? Ivar fall så undrar jag om han verkligen är det, eller om det kommer komma nyheter om en vecka att allt var fejk. Fast visst why?

Nej nu ska jag in på FB sen dra för datorn här är ju cepe, hela altet har zoomats in skit mycket störigt så jag beger mig redan nu. Ha en trevlig helg kära vänner! (:


Övertrött, me like (;


HAHA, jag älskar att vara övertrött för då om någongång skrattar man for real och länge:P
Gick till pappa innan för att fråga om han kunde köra mig till Sandra imorgon efter jobbet, vilket han är en ängel för och gör (: Thanks daddy cool! (:

Sen skulle jag då leta upp något att äta och mitt i jakten så ringer telefonen och vem är i andra sidan om inte Sandra så vi satt och snacka med våra snyggedialekter om allt som ska hända imorgon och om lite andra saker. Valt drinkar för när man  står i en bar så blir det alltid samma eller frasen "Gör något gott" så nu är vi lite förberedda:P hahaha..
Skratta så jag fick ont i magen och tårar iögonen, mamma kom med kommentarer några gånger för hon hörde konversationen och allt vi sa..

När samtalet var över gick jag in och sa till mamma 'jag älskar att vara övertrött' då svarade hon att hon&pappa pratade om att spela in mig nästa jag jag snacka med Sandra för att utpressa mig sen. Fatta inte varför , menar vi har ju bara roligt hahaha (:

Nej ska äta min macka bestående av pågens kneipp med smör, sallad, ost på halva mackan, gurkskivor på osten och tomat på delen där ost saknas på med grillkrydda på tomaterna och salladskrydda på gurkorna. Där har ni en god och nyttig macka ala mysaan (; höhö..

Så mycket för me-time?

Dirr efter jag skrivit var jag tvungen att köra till Pp och hämta lillasyster A eftersom mamma inte har någon dragkrok på sin bil och jag skulle ha cykeln med hem. Körde sen var det middag ett tag efter det sen skulle jag typ sätta igång Grey's men så kom Sarah & Björn för att plocka upp syrran och fråga om jag ville hänga med bara o titta så jag hakade på..

Var lite dommare, målvakt slash bollkalle och fotograf. Bilderna hittar ni på sarah's blogg för det var ju hennes kamera jag tog bilderna med. Ja och nu är jag hemma trött som bara den och mår inte så himla bra, har en illamående känsla som sitter typ i höjd med där revbenen går ihopa. Mmm kul såhär till helgen.
Men jag undrar om inte allt egentligen bara är "stress"-relaterat. Att jag tänker för mycket ... Ja något är det ..

Och nu vill brushan & My hitta på något, dom ville röka lite vattenpipa men jag orkar inte hålla på med det, så vi får väl se vad som händer. Egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och glo på Grey's Anatomy. Det hade varit perfekt..

Aja måste prata lite med daddy nu, trevlig kväll allesammans (:

Torsdag.

Tog mig lite sovmorgon idag och gick upp runt halv elva. Satte mig vid datorn och checka läget sen gick jag ut och la mig i solen en timme men det var helt sånt mesigt. Sånna tunna tunna moln var över hela himlen och det blåste en massa så tyckte inte solen tog något så jag gick in igen .. Lagom till att Sandra ringde så snackade vi lite om helgen, blir nog bra hur det nu än blir (:

Sen kom min morbror på ett snabbesök, jag åt grillmat till frukost och drack en hustler. Sen satt jag och läste lite noveller i en speciell genre så om ni gillar att läsa snuskigheter så kanske sexnoveller är något för er kika då in här. Sen skulle jag skjutsa brushan till klippan, körde inom statoil i klippan och köpte ut cigg och han köpte en läsk sen lämna jag av han på körskolan och körde hem.

Genom Pp och när jag var i sista rondellen mot mitt hem så fick jag fullt med stickningar i ögonen så jag blinka i hundrasjuttio och tårarna bara forsa ner för mina kinder, fett läskigt på med solbrillorna och det lindrade lite och så fort jag kom hem leta jag efter mamma som satt hos grannen och snacka med carita. Berättade om den läskiga händelsen och sen va det inte så mycket mer med de då ingen av dom visste vad de va som hänt. Mina ögon är helt tunga och jag måste blinka jätte ofta för de är som någon irretation. Aldrig haft förut så det är inte så kul (eller ja d hade väl inte varit kul om jag haft de innan heller men men).

Satt där ett tag sen skulle jag in och skicka iväg ett medelande o då fråga mami om jag kunde köra och hämta syrran så det gjorde jag och nu är jag hemma. Helt jävla slut i kropp och huvud, sitter och väntar på att middagen ska bli klar mami håller på att förbereda de nu så de tar väl någon timme innan de är klart.

Ska lägga mig i sängen och kolla på Grey's, jag vet varför inte va ute i värmen men jag mår inge vidare så jag ska bara ta det lugnt. Tror att allt som hänt runt omkring nu dom senaste veckorna har satt sig för jag är inte van vid att hela tiden vara igång. Jag stressar hela tiden så jag får ont i magen så jag skicka iväg ett mess till Sarah innan och sa att jag inte kunde träna. Jag känner att jag behöver luft och tid att andas.

Hela helgen är fullbokad så jag vill inte åka på något allvarligare innan dess att den är över så nu är det lite ME-time ikväll. Som sagt nu ska jag lägga mig i sängen, ni får ha de bra så hörs vi senare.. TJA!


Godförmiddag!

Idag är jag helt jävla död. Vaknade och hade ont i ryggen, sovit helt wierd i guess. Behöver en ny säng, så är det bara men det får ju vänta ett tag till .. Solen lyser uppe på himlen, blåser gör det också så det är väl inte riktigt lika härligt som igår men det är ju fortfarande nice.

Ska ut sen, snart. Kommer somna ute i solen så jag har smörjt in ansiktet för där är ju färg (och förstår inte hur). Ska smörja in axlarna också sen ut och glassa! mmmmm.. Glass (; Hade varit gott, men orkar jag inte äta såhär tidigt direkt.
Nej nu räcker det med the small talk för nu ska jag bege mig.

Have a nice day! (:

Zindy <3

Jag vill inte att du försvinner från min sida ):

Ligger och kollar på Greyan och det är ju folk som är döende hela tiden, jag börjar stört böla men nog inte pågrund av filmen, snarare rädslan av att min hund är döende. Jag kanske förstorar upp allting, men ovisshet gör det. Man vet inte och då blir allting helt plötsligt värre. Men det känns nästan som att det är utdröjning för att i andra dörren finns bara tomhet och sorg. Jag vet inte, jag vet ingenting. Jag är bara rädd och vill inte tänka mer..

Godnatt!

Dagens skrivpuff!

Skriv om en dålig vana.

Jag är nog mästare i dåliga vanor. Så jag hade nog kunnat skriva hur mycket som helst känns det som men jag tar den dåliga vana som följt mig längst i livet och det är;

Att jag biter på mina naglar. Ända sen jag var liten har jag gjort det. När jag gick på lågstadiet var det jag och en nära vän som bet på naglarna, en annan tjej sa att vi skulle få 10kronor om vi kunde låta naglarna på alla fingrar att växa över fingerspetsen. Jag förlorade, men min vän såg aldrig röken av dom kronorna.. Nu biter jag inte så mycket, mest om det är ojämnheter, så mitt botemedel hade kanske varit att ha en fil i handen hela tiden. Men det hade ju blivit jobbigt i längden skulle jag tro (:

Dagens fråga!

Idag har solen varit framme och många har säkert varit ute och solat. Jag är iallafall en av dom. Vad jag tycker är konstigt är att jag nästan fått för mycket färg i ansiktet, nästan bränt mig och ändå är jag brunare på ryggen än framsidan wierd..
Så dagens fråga blir: Vad är ett måste en solig sommar dag?

Skratt, tårar och kunskap =

Grey's Anatomy, ofc (;

Körde till Pp för att brushan och My behövde cigg så fick köpa ut åt dom. Hälsa på killarna som va utanför, som tur var var alla inne när jag körde, jag blir fortfarande nervös över att börja kör när folk är omkring.. Men det försvinner väl med tiden? I guess.. Om fyra dagar firar jag iallafall två månader (: hihi..

Nu vill jag öppna en cider och lägga mig i sängen och inte lyfta ett finger, men så kul ska vi inte ha de. Nej. Jag ska sätta igång lite Grey's och sen får vi se vad som händer. Ifall jag pillar på rummet eller äter gårdagens popcorn och slappar i sängen. Kvällen vet bara hur de ska bli..

btw så kanske jag ändå blir tvungen att åka till tandläkaren igen ): Det isar mycket mycket i tanden som blev lagad så vet inte om något blivit fel. Tandköttet är lite blodigt och ja löser det sig inte inom nån vecka får jag väl höra av mig och se om dom kan fixa de eller något..

Men nu ska jag bege mig! Godkväll (:

Jag vill ha en walk-in-closet

Inte för att jag har mycket kläder och så, mest för skoutrymmet. Dom som känner mig borde veta hur mycket jag älskar skor. Jag har många par som helst men dessvärre kan jag inte använda så många av mina klackskor pga att dom behöver klackas om. Men så vet jag inte hur dyrt det är, kanske bättre att köpa nya ? Idk..

Bambi fann sin mamma.

Gick ut och stod ute ett tag men sen gick jag in igen, fråga pappa en sak genom fönstret sen hörde jag hur grannarna kalla på pappa och jag såg att han drog ut en sak till bassängen så jag trodde något allvarligt hänt, jag kuta genom hela huset och ut så fick jag höra vad dom också hörde. En massa brölande (lät ifs som hundar) så var där en liten bambi ute på åkern bakom huset.

Jag kunde inte se den så jag sprang bakom vårt hus och spionerade på hur den bröla på sin mamma och mamman brölade tillbaka. Satt på ett stengär (stavning?) och blev mygg&knottbeten. Men jag följde dom och höll koll så att jag inte skulle skrämma iväg dom så kommer lillasyster D, med Zindy dessutom så jag säger åt dom att sticka och verkligen ta bort Zindy vet inte hur hon skulle reagera.

När jag återvänder till min plats är mamman längre in i skogen och brölar medans Bambi fortfarande var nära. Antingen var mamman trög och inte hör var ungen är eller så hörde hon oss. Idk faktiskt.
Men sen skuttade lillen iväg mot skogsdelen som mamman var på, jag hörde några bröl sen blev det tyst så jag skulle faktiskt gissa på att det var ett lyckligt slut för denna lilla Bambi...

THE END!

Lady Gaga - Big Girl now


ft. New kids on the block

Grillkväll (:

Så i väntan på att daddy, brushan, my och lillasyster D skulle komma hem från farmor så satt jag och lyssnade på musik sen när dom kom hem och grillen var igång så började jag ta ner allt från mina hyllor. Torkade av alla hyllor från damm och nu luktar hela rummet typ rengöringsmedel eller något. mmm..

Sen blev det flintastek, grönsaker och potatissallad. Tog även en bit korv med smak av ost&bacon, väldigt god faktiskt (:
Blev lite kallt nu så ska hämta en kofta, om jag kommer ut igen..

Pappa nämnde hur zindys ögon var röda innan så när jag skulle säga till henne att hon inte fick va ute då hon bara sprang ut till framsidan hela tiden så såg jag hennes ögon och började böla. Jag vill ta henne till veterinären för jag tror hon är blind och har 'rödahund' (tur man kan skoja lite iaf) Nej men tycker skit synd om henne, ännu mer eftersom vi inte ens vet vad det är och hur det påverkar henne. Vi får väl se om d blir bättre eller sämre. Veterinären eller inte.

Nu ska jag kila ut ändå. Godkväll (:

Ola Svensson.


Nathalie - en "gammal" goding (;


Sky's the Limit, den nya godingen? Kommer nog bli.
(dock dålig kvalité, hitta ingen bättre)

Onsdag.

Var ute och solade i kanske tre timmar idag, sen orkade jag inte mer och gick in och duschade istället. Visste att mami skulle iväg och handla så jag tog på mig shorts två linnen och mina skor sen va d bara rätt ut och iväg.
Köpte med mig två lotions ett lite shimmer och Dove Hydrating Body lotion hoppas att det fungerar bra till min kropp för jag blir verkligen torr om ben&armar på sommaren. Så ja ..

Så handlade vi även grillmat för vi ska grilla ikväll, mamma orkade inte stå o laga värsta blamaten så istället blir det grillning när pappa kommer hem från jobbet, eller senare ikväll de vet jag ifs inte. Aja. Nej ska ut och tragga och störa grannarna som är ute och arbetar ;P haha.

Have a nice one!

Lillördag!


Yeay, två dagar kvar tills det är helg. Två dagar kvar tills man ska träffa sina gamla klasskompisar, snacka minnen, dricka, skratta, och bara hänga! Blir nog en makalöskväll ((:

Sen blir det lördag och dags för Torpadagarna med dessa två härliga tjejer (: ja och sen med en hel del andra skulle jag gissa på, lite tråkigt om vi tre sitter helt ensamma i öltältet kanske?:P hehe..

Jaja, blir nog en bra helg tror jag (:

Bättre & Bättre.

Ja denna dagen blir minsann bara bättre och bättre tycker jag. Kan dagen ens bli dålig? Nej så får man ifs inte tänka för då händer kanske något.
1. Inga tandläkar besök på ett bra tag.
2. Solen är framme och molnen är långt borta.
3. Semesterersättningen sätts in på kontot imorgon.

Ja tredje punken är minsann ett härlighet. Tänkte att de skulle komma iveckan men jag vågade inte hoppas på hur mycket men det blev ju mer än jag fick i skattepengar så jag är hel glad. Men ska faktiskt spara lite så jag kan börja planera framtiden. Har ju en sak jag vill göra men till de behövs minst många många tusen kronor så de är bara börja spara..

Nej ska ut och steka mig lite till. Ha de bra!

Njuta av solen!

Ut och njuta i solen det ska jag göra om en liten liten stund. För det är himmelskt väder och jag älskar det, som igår så är det molnfritt och får då passa på att vara ute innan molnen täcker himlen.

Jag har nyss kommit hem från tandläkaren och nu slipper jag åka dit på ett bra tag, skönt som attans (: Sen påvägen hem körde jag inom Arbetsförmedlingen, ja det öppnade kl 10 så väntade utanför i bilen några minuter sen gick jag in och satt där i tjugo minuter utan att det kom någon så jag gick därifrån. Kul att ha "målet" så nära och ändå inte se mållinjen. Jaja får väl åka dit en annan dag, men då tar jag det senare så jag vet att människorna som jobbar där har kommit, menar jag ska bara skriva in mig så att jag kan börja där i klippan och sen få in lite pengar.. 

Dagens skrivpuff!

Skriv om det som skrämmer.

Döden skrämmer mig så det känns obehagligt.
Bara tanken får det att gå runt i magen, inte på ett skönt sätt.
Bara tanken på att det är så ovisst, ingen vet vad som väntar.
Efter ett långt (eller kort) liv, hur ska man bara kunna ligga där,
tanklös, utan drömmar, utan känslor. Det går inte.
Och allt sånt går runder i huvudet och tillslut sätter det stop.
Jag blir verkligen nervös, så jag stänger ner tankarna.
Låter mig tänka på något annat, och skjuter upp ovissheten.


Insideout.

The outside can look fine,
but the inside can tell a whole other story.

Kvällens trio!

Jag.
En påse popcorn.

och Grey's Anatomy!

Sliten.se


Nu har jag kört runder för idag...

Så fick i mig lite pasta&tonfisksallad förut (palla ens nämna vad som finns i, använd fantasin)
Sen efter det så slappade jag mest, fixade på mig kläder och kollade på Greyan lite.. Sen hoppade jag och syrran in i bilen och åkte mot Pp, där stod redan några och vi inväntade några. Träningen började med löpning, lite "styrka" och sen fick vi vår älskade tennis/volleyboll/fotboll - tre matcher sen blev det spel resten..

Inom statoil och lämna av folk, plus att jag blev sugen på typ twister glass så köpte en och åt i bilen. Tänkte att jag nog kunde köra med den också men icke. Fick stanna på en väg och käka upp. Fick sån jävla isfrossa i strupen och höll på att AJJA mig i bilen ett tag sen gick de över. Brrrrr...

Nu har jag precis ätit en portion sallad igen och ska alldeles stax hoppa i duschen sen krypa ner i sängen och ha lite grey's anatomy maraton och sen in i drömmarnas land. Ska upp tidigt imorgon, till tandläkaren (sen slipper jag de på ett halvår tills jag kallas dit igen, SKÖNT)

Dagens fråga!

Två dagar i veckan så sparkar jag ju på en fotboll, springer lite, skrattar ganska mycket, blir irreterad (ifall där är mycket knott) och är social med dom andra damerna i V Torup's damlag.. Så idag blir frågan:
Vilken sport gillar du mest?
(och om du inte vet så mycket, vilken skulle du vilja prova på?)


Tre dagar kvar till helg!

och det gillas mycket.
och dagarna tills dess hoppas jag innebär soltime och njutning till max (:


Årets första dopp i en sjö!

Så jag och lillasyster D packade in oss i bilen och körde mot Bälinge, körde in och parkerade bredvid Andrés bil sen gick vi mot stranden. Såg Sandra och Pernilla på bryggan direkt och dom dirigerade åt vilket håll vi skulle men jag hade redan sett Andre och hans solstol så vi var påväg åt rätt håll.

Vi la våra grejer vid deras sen gjorde vi dom sälle vid bryggan. Pernilla hade stått på stegen i en halvtimme och bara kommit till maghöjd, haha. (men sånt klarar inte jag heller av att göra snabbt). Så vi sa vi skulle hoppa i, för jag sa att de gör jag alltid bara springer o dyker i annars hade jag aldrig kommit i. Men jag skulle inte bada för de är alldeles för kallt. Men sen ville man ändå vara först i så jag tog sats och dök i, inte så långt efter dök även Sandra och sen hoppade lillasyster och Pernilla också i.

Blev väldigt molnigt och jag frös nästan lite, låg som en ål på filten invirad i handduken, sen tillbaka till bryggan för lite mer plask men nej jag tyckte det räckte för min del, ett dopp är mycket strongt jobbat från min sida (; haha..

Aja sen packade vi ihop grejerna och åkte hem igen. Var inte alls soligt i bälinge, inte på badet iallafall. Kom hem, la grejerna där dom skulle va sen vänta jag på solen och sen har jag varit ute och solat ett bra dag. Körde en solning på gammaltvis, sting och topless. Jag gillar inte kritvita boobs det är lite hmm ja något.. Så får hoppas på sol hela veckan så man kan utnyttja sin fria tid och bättra på brännan (:

Nej nu ska jag och Dess snart åka iväg och handla lite grönsaker, får bli typ tonfisksallad till mat eller något i den stilen. Pallar inte laga något och knappt äta men är ändå typ "skit" hungrig! Aja konstigt sånt..

Mitt nattliga sällskap!


Fick ha Grey'an som sällskap inatt. Dock kunde jag inte somna föräns vid tre för jag var "tvungen" att glo. Så kom lite tårar och sen var det lite spännade, så kom lite skratt. Nej jag borde lägga mig själv hedanefter.

Iväg och svalka sig?

Legat ute och svettats i nästan två timmar och nyss fick jag mess från Sandra, dom ska åka till Bälingesjön och ville att jag skulle hänga med så jag får väl ta och göra de:P Men om jag badar är en annan femma, jag har inga badkläder. Lär väl även ta med lillasyster D också för hon fråga om hon fick och känns taskigt att låta hon vara hemma och ha tråkigt.

Aja får väl leta fram något som man kan bada i då. Ha det bra så hörs vi (:

Härligt väder (:


När jag gick ut för att sola stod tempen på 18 i skuggan och 33 i solen.
Härligt väder om något..

åttahundra grader.

Vaknade vid sju imorse, behövde verkligen gå på toaletten. Där har vi problemet med att bara ha en toalett i ett sånt här stort hus med så många människor, speciellt när man har en daddy som alltid badar på morgonen. Gick o la mig, höll mig och sen kunde jag somna. När jag vaknade ett tag efter var det värsta bastun i rummet. Solen går upp och lyser rätt in i mitt fönster, så blir ganska så varmt.

Nu är man vaken och ska snart köra ner lillasyster A till konfasaket, sen kanske man kan börja spendera tid ute? Solen är uppe och det såg ut att vara 18grader i skuggan (på andra sidan huset). Aja, nu ska jag börja packa in oss i bilen sen får vi se va dagen har att bjuda på.

Njut av det fina vädret nu! (:

Dagens skrivpuff!

Skriv om att vila.

Det är så himla skönt, att bara få lägga sig ner.
Känna tröttheten rusa runder i hundranittio.
Lägga huvudet på kudden, blunda och andas in lugnheten.
Till en början kan tankarna flyga runder huller om buller,
men efter ett tag går det över till drömmar.
Ett ögonblick blir till minuter,
sen piper larmet och vilostunden är över.
Dags att återgå till verkligheten igen.


one in a million.


I gotta find u.

Godkväll sköningar!

Nu får jag väl lägga mig i sängen och ha sällskap med någon serie. Inatt kunde jag förstå att jag sett för många CSI NY då jag gick runder i mina konstiga drömmar och helt plötsligt stod han där. Jag sprang o krama han som om vi va bestfriends. hahah. Jaja jag säger då det..

Imorgon ska jag försöka göra något vettigt, och imorgon är det även fotboll (känns som veckor sen vi spelade bara för de inte blev något i torsdags). Men ska bli skönt att röra på fläsket igen..

Godnatt mina sötnosar, sovgott!

Dagens fråga!

Nu tänkte jag att jag ställer "Dagens fråga" lite sådär ibland när jag känner för det och dagens fråga blir: Skulle du ta chansen till ett nytt liv om du kunde?


Imorgon är det andra bullar!

Imorgon kommer jag inte kunna sova bort hela dagen, ingen sovmorgon som idag. Nej för imorgon ska jag skjutsa ner mellansyrran till Pp så hon är där vid tio. Konfirmationsak, dom ska typ cykla till HLM och övernatta där. Jag tycker nästan synd om dom som konfirmerar sig nu för dom ska ut och gå och ut och cykla var-och varannan dag, jobbigt värre..

Filmsnutt länkas här.


Så vill ni se en störd liten filmsnutt som vi videofilmade på midsommar så klicka här.
Medverkande i filmen: Sandra Karlsson, Pernilla Johansson & My Svensson.
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA fett störd!..

Blir aldrig som jag säger..

Fortfarande inte ätit, istället så var jag med och kollade på kort när mamma rensa ett fotoalbum tomt för syrran behövde det, hittade en söt bild på lillebror ståendes uppe i trappan med en Vit klänning med lila prickar på. Väldigt sött (;

Sen gick jag in och duschade, sprang runder och leta efter min tvättkorg och hittade den i källaren, full med tösernas tvätt så jag får väl ta den senare när dom tvättat eller något. Smörjt in mig med lotion och sitter här nu med handduk i håret och lyssnar på musik.

Undrar fortfarande när det blir mat, men frågar man inte får man väl aldrig reda på det. Sen håller nu pappa på att ska sätta upp partytältet för att typ laga de och sånt inför mellansyrrans konfirmation. Så han har ju inte direkt tid med mat. Nej jag äter något istället för att beklaga mig...

Hörs.

Måndag med tre sekunder sol.

Solen tittar fram lite då och då men den stannar inte länge. Öppna fönstret förut och snackade med pappa då kändes det ändå varmt fast solen var borta. Har signat några bilder som jag har lagt upp på FB och musiken strömmar genom högtalarna och hunger blir bara större och större. Åt fyra chokladbitar, men det hjälpte inte så mycket så jag ska gå och äta "frukost" nu , för vet inte när och vad det blir till middag..

Ha en bra dag!


Vi ses i dimman (;


fyra dagar kvar sen är det in i dimman igen (;

Jag sov bort solen ):

Jag vaknade till någon gång runt halv nio så såg jag att solen var framme och hoppades att den skulle vara kvar när jag vaknade. Jag sov till halv två och den är borta ): Men what to do?

Magvärk har jag också :S Har varit så jätte länge, att magen är helt uppsvullen med typ "mensvärk" fast det inte är det som spökar. Sen försvinner det och kommer tillbaka så håller det på så. Mami säger att jag nog får gå till läkaren, vet ju inte vad det är. Och är det bara uppsvullnad finns det ju tabletter för det så kanske d äntligen försvinner..

Janet Leon - Heatache on the dancefloor.


Denna låten är väldigt bra tycker jag (:

Sängen kallar, äntligen!

Efter en hel del skrattanfall från Mys sida, lite rebubbel två playersspel från min & brushans sida så är det äntligen dags att lägga huvudet på kudden. Förhoppningsvis somnar man på tre röda också. Känner hur sleden jag är i hela kroppen. Åter igen, godnatt (:

Klockan är Måndag.

Har suttit vid datorn nästan hela tiden sen jag kom hem. Jag har glott runder på bloggarna, varit inne på BDB och FB där jag varit aktiv nästan hela kvällen. Dock har jag signat ett par bilder så då är jag inte online någonstans förutom MSN. Sen har jag lagt in några bilder på FB men det är inte många. Har flera till att signa och rensa bort innan jag är klar.

Där runt tjugo i tolv slaget gjorde jag min kvällsmat bestående av såna goda mackor (typ vetefyrkanter) med koktägg och kaviar. Så var jag lite social med brushan och My också. Sen har jag suttit här ännu mer.

Väntar på att mami&daddy ska komma hem, men såg nyss på aftonbladet att sista bilden var tagen halv ett så dom kommer nog inte hem på ett tag ändå. Dom har varit på ACDC konsert tillsammans med nextdoor-grannarna. Jag är lite orolig men dom är vuxna människor och klarar sig så jag ska nog ändå gå och lägga mig snart.

Ska även kolla efter något nytt klädersplagg tills på fredag. Får se vad det blir. Kanske bara en ny topp eller något. Aja får se va de blir helt enkelt. Ska upp ett kollage med önskekläder senare. (Ifall jag hittar tillräckligt mycket jag vill ha)

Aja har inte så mycket mer att skriva nu så kan lika gärna säga godnatt, så godnatt&sovgott (:

Mysaan tipsar.

Fototips!
Ska du ta ett foto i motljus, t ex ett portätt med solnedgången bakom, använd då blixt för att ljusa upp ansiktet.

Feel the strawberries.


Midsommar är över, och jag åt minsann inte många jordgubbar.
Absolut inga jordgubbar med grädde och 1ton socker, buhu ):

Tredje året irad!

Första året var 2007 när vi satt i soliga magaluf och åt och drack gott. Andra året var förra året (såklart) då vi satt vid deras bord och åt och drack och så var det i fredags, tredje gången gilt som jag och Sandra firade midsommar tillsammans.

Jag körde hemifrån typ tjugo över fyra, så lämnade jag av syrran i Perstorp och sen körde jag och hämtade upp Pernilla och hennes grejer. Sen körde vi hem till Sandra. Saga kom ut och hjälpte oss in med grejerna och började berätta om dagens händelser och försöken att få dit sina kompisar. Fixa skjuts, dricka ja allt men nej ändå otacksamma kan jag tycka.

Sen satte vi i trefingertången och fixade mitt hår, Sandra kom hem med Rebecca och en annan tjej och tjejerna trillade in och drickan korkades upp. Började köra lite ölspel och började typ lära känna varandra, lite senare kom fruktfat fram och dricka rann ner så man sprang ju på toaletten ett antal gånger. En film blev även inspelad när jag sandra och pernilla håller på att fula oss HAHAHAHA så jävla rolig och vi är inte normala för fem öre (;

Simon och hans lilla gäng kom även dom senare på kvällen, och några lämnade oss för fest i klippan men det gjorde inget vi hade roligt ändå tyckte jag :D     Lite hångel där, lite sexsnack där, lite dricka där, lite rökning där.
Sen gled festen mot sitt slut, jag och sandra åt lite nattamat bestående av någon pasta,kyckling låda med wokgrönsaker i också, skit gott var de, verkligen (: Sen gick vi o la oss.. Sjöng lite rasmus på luffen och sånt tydligen d minns jag inte (haha jag halv sov kanske?:P)

Vaknade sen tjugo i tolv på lördagen, en aning sliten kan jag säga. Fräshade till oss sen åkte vi till Klippan och träffade Rebecca där så åt vi pizza. Shit dirr jag kom in i pizzerian höll jag på att må illa för de va så varmt så jag rörde knappt pizzan. Så jag bad om en kartong sen när vi skulle gå så fick jag ta med pizzan hem till Sandra igen.

Sen spenderade vi mesta delen av dagen i soffan framför tvn, åt lite popcorn och hade de allmänt skönt (:
Gick o la oss ganska sent ändå för vi såg film efter film fast å andra sidan såg vi ingen film från början haha..

Idag gick vi upp runt halv ett, men kändes som den var typ tre att man sovit i evighetes evighet. Läste lite tidning och sen begav vi oss till Klippan och åt pizza (mm bra sånt haha). Sen stack vi hem till Simon och spenderade hela eftermiddagen där. Vid typ halv åtta tiden åkte vi därifrån för jag orkade inte mer.

Jag behövde komma hem, byta kläder och bara chilla i min ensamhet. Och nu väntar man bara tills nästa helg, klassreunion va roligt (: hihi. Sen torpadagarna .. Kommer nog bli bra,.

Aja hoppas ni orkade läsa annars får ni stå ert kasst. Hoppas ni haft en bra helg aswell (:

Veckans lista!


Veckans roligaste:
Midsommarhelgen tillsammans med Sandrasnutt.
Veckans tråkigaste: Vädret, fortfarande saknar jag solen.
Veckans bästa: Alla skratt jag varit med om.
Veckans sämsta: fortfarande arbetslös. (får vara denna veckans också)
Veckans ätbara: Den goda kycklinglådan jag & sandra åt på natten. mums!!
Veckans person: Sandra.
Veckans arbetsinsatts: "taxi" åt farmor när hon behövde handla.
Veckans fråga: Är vi tillsammans?
Veckans tv: Simpsons.
Veckans önskan - Mer sol och värme.
Veckans diplom: För vår duktiga insatts i grisfångningen hahaha..

Veckans mest spelade.



Denna kanske egentligen inte är den mest spelade. Men jag tycker den är himla bra och jag får någon känsla i magen när jag hör den. Ska nog se "I taket lyser stjärnorna" snart igen. För filmen är minsann bra..

Äntligen hemma.

Borta bra men hemma bäst?
Ska skriva om helgen, veckans mest spelade låt, veckans lilla lista ala mysaan.
Lägga upp bilderna på datorn, kolla videofilmen ännu en gång, rensa bort fula & kassa bilder sen ja får vi se.
Det kommer inlägg så småning om just nu ska jag läsa era ord..

Tja! (sålänge)


Typisk svenskmidsommar!

Ja för regnet piskar i backen och nu åskar det tydligen också så jag ska stänga ner här.
Ni får ha en underbar midsommar så hörs vi när vi hörs (;

Hästen den har fyra ben, tuppen den har två.
K---en den har inga ben men den kan stå ändå!
SKÅL! (:


Glad midsommar (:

Idag ska jag göra göra om midsommar 08 men kommer nog inte bli närheten av vad de var då. För ikväll blir vi några tjejer hos Sandra, kanske vi drar vidare kanske vi stannar kvar. Men förra året var vi blandade med en massa killar från smid och det blev öldusch, nakendans och en massa shakade rövar och bara överkroppar (även för tjejerna).

Känns som detta året inte kommer bli riktigt lika galet, men galet behövs ju inte för att det ska bli lyckat, så det ska bli roligt och se vad som kommer åstakommas av denna dag!

Vaknade för en timme sen ungefär. Då var Carita, Håkan & Emmeli (nextdoor-grannarna) här och pratade. Så gick upp, borstade tänderna, plockade upp min tvätt, hängde upp de blöta och la de torra på soffan. Sen kom även Morfar hit, han fick sin blomma och så lämnade han nypotatis och ägg här.

Nu är jag himla hungrig men mat blir det om ett tag, ja för jag är en outsiders i familjen och får äta själv utan någon glädje eftersom att jag ska iväg tidigt och inte kan äta med dom andra. Aja blir nog bra i slut ändan ändå! (:

Om tids finns (och ork) så ska jag bränna en skiva, men är så dålig på att hitta musik som passar alla andra så får se om jag orkar lägga så mycket tid på att hitta musik och sen bränna..  Finns så mycket annat som ska hinnas med idag känns det som. Klockan är ett, om tre timmar ska jag troligen vara iväg och då ska jag hunnit duscha, handla (bara kanske), fixat fram kläder, torkat, och ja .. hmmm.

Aja Glad midsommar på er (:

Dagens skrivpuff!

Skriv om ett midsommarminne idag!

Detta minnet tar oss tillbaka två år.
På förmiddagen hoppade vi in i en buss som tog oss till en vingård.
Så gick vi tillsammans med glassen runt där inne, så flaskorna åka runder.
Såg stora tunnor lagrat i förråd. Vi fick provsmaka vin & kex.
Jag gillade absolut inte vin vid den tiden så jag smuttade en gång sen räckte de.
Stod ute i värmen och väntade på att få åka tillbaka.

När vi kom tillbaka till hotellet så var det in i duschen snabbt som attans,
sminka sig, fixa kläderna och håret i turbo fart, sen ner och samlas med klassen.
Det var uppdukat med flera långbord  och vi satt vid borden och väntade på maten.
Shottarna och drickan flödade i massor, sen blev det äntligen dags för middag.
Kön var självklart lång och det tog sin tid men gott var det.
Efter en del ramsor, en del tal och maten upp äten så vandra vi ner till midsommar stången.
Dansade runt stången sen blev det hoppa i poolen med kläderna på.

Upp och fixa om sig, sen ner till Borra Borra där några klasskompisar gav sig på tjuren,
och några stod uppe på scenen och shaka loss. Drinkarna flödade och sen drog vi oss till stranden.
För ännu ett topp med kläderna på.

Nu började man bli riktigt full så upp och byta om ännu en gång och sen vidare ut.
Drog och käkade någonstans på kvällen, drack vidare på andra ställen.
Vid tre tiden var det efterfest hos en klasskompis sen gick jag upp och sov.

Bästa midsommar genom tiderna var på Magaluf 2007 tillsammans med barskolan.


Efterlyser ringhängare.

Här om dagen när jag sprang in till mamma stup i kvarten och höll på att typ plocka undan lite på rummet slog en tanke mig. Jag vill ha en porslins hand som kunde stå så att man kunde sätta sina ringar där. Gick in och sa det till mamma att om hon någonsin kom över de skulle hon köpa till mig. Så vi började leta på nätet på en sida men sen orkade jag inte mer.

 

Minuter kvar till midsommar!

Jackan är köpt i London när jag var där i höstas men har inte använts föräns nu.
Trivdes ganska bra i den idag. Får hoppas den kommer till användning fler gånger (;


   

Har mumsat i mig lite popcorn både igår och idag (; hihi..
Sen har vi fått upp midsommarstången. Fett stor tyckte jag den blev.

TREVLIG MIDSOMMAR ALLESAMMANS! (:


Dagens fråga!

Varför är det så himla lätt att somna till en film eller tvn när man ligger skönt och kollar på eftermiddagen men sen när man ligger nerbäddad i sängen och tittar på film FÖR ATT somna så går det inte?

Dagens skrivpuff!

Skriv om det som finns bortom hörnet.

Bortom hörnet finns en längtan, en längtan så stor.
Att en dag få stå till hundra procent på mina egna ben.
Ha ett bra betalt jobb, ett eget hem, och en bra kariärr.
Ha föräldrar som är stolta, även om det kostat dom skjortan.
Bortom hörnet finns jag själv i en bättre version.
© My Svensson.

Slänga mig säng!

Sängen är min allra bästa vän, det är där jag spenderar mesta delen av min tid och det är också sängen jag alltid vill vara med. Speciellt nu, jag känner mig trött hela tiden men ibland känns det som de inte finns tid att bara stanna för ett ögonblick. Men egentligen vad gör jag? IDK...

Nu blir det att jag slänger mig i sängen och dejtar Carmine Giovinazzo och äter lite Chokladglass med colasås i. Himelskt (; haha.

En bild säger mer än tusen ord..


Så här känner jag mig just nu ... SLITEN (såklart)

Lilla rost-dagge har fått en tid.

HAHAHA. Jag ska åka och besiktiga min bil nästa månad. Herregud hur fan ska det gå?

så börjdade inlägget som jag påbörjade för två timmar sen.. Men så kom något ivägen och jag höll på att springa från rummet till köket och vidare till mamma&pappas rum, snackade, skrattade, dividerade, kollade upp, skrev ut besiktningspapper osv i en timmes tid. Så beslutades det att brushan ska följa med mig när besiktningen av Rost-Dagge äger rum för att de ska gå. Menar jag helt själv, nja hade nog aldrig funkat . Jag har aldrig varit på en besiktnings"station" någon gång så this is my first..

Sen tog jag även oskulden av Netto i Pp idag. Skulle köpa lite korv till morgondagen så skulle jag till Netto, tänkte klart åka till Öa där jag alltid är men nej tog de lilla hållet idag. Så körde till banken så syrran kunde ta ut pengar sen in dit.
Första minuset = Parkeringsplatserna är för små, alla bilar hamnar typ en dm utanför.
Sen stanna vi utanför för syrran träffa en gammal klasskompis så vi sa hej och delade några ord sen gick vi in. Hittade dirr, alltså de ser ut nästan precis som i Öa bara de att (första pluset=) Pp's är längre och inte en sån jävla röra som d är i Öa. Tog det plus ett choklad slank med. Sen betalde vi och körde hemåt.

När vi landade hemma så gick töserna & My runt och plockade typ blommor och sånt grönt sak för de ska göras en midsommarstång haha. Ska bli roligt och se resultatet senare (; Aja, kom in och gick på toaletten snabbt som satan sen tog jag luren och ringde Sandra.

Pratade ett tag och skrattade och planerade lite inför morgondagen och sen klassreunionen, vi ska gå minsann. It's gonna be fun (:

Nej nu ska jag checka runt lite, ha de bra! (:

Svensson humor!

Det är sån kass humor , verkligen sunkig som ligger på botten. Men ändå kan man få andra att lee så så kasst är det kanske inte trotts allt?

Men kom och tänka på för ett tag sen när jag skulle repetera en mening som sades i Bulgarien när jag jobbade där. Ja jag kallades Mimi (mitt engelska smeknamn) för att det va väldigt svårt för dom att utala My. Iaf såhär gick d:
- what's your name?
- Mimi
- is it a shortname for Maria?
- No it's a long name for My.

och nu när jag tänker tillbaka så undrar jag ifall dom tror jag är kass på engelska och inte förstår att shortname är smeknamn utan tror de är bokstavligt översatt till kortnamn. Men sen så ser man "svensson" humorn i hela meningen. Eller kanske bara jag som ser det. Men jag gör de iallafall.
' Är de ett kort namn för Maria?
Nej de är ett långt namn för My. hmm.

Kass humor sa jag ju att de va, I rest my case!!

Dagens kommentar!


Mätt&Belåten!

Nu har jag äntligen fått mat i magen, irretationen kom förut men är nu borta. Men jag är helt jävla sleden. Nej alltså jag ska bege mig till sängen & glo CSI igen. Ha de gott!

Herregud vilken tripp.

Körde till farmor så att jag var där lagom till halv elva (hade även med mig minisyrran). Så gick jag ner i deras källare och hämtade upp en tom flaskback så att vi kunde köpa ny läsk. Körde ner till ICA och hade först lite svårt att hitta parkeringsplats men fanns en ledig lucka längst bort så tog den.

In på ICA, hittade en fin blomma till morfar och sen gick vi och hjälpte farmor att hitta allt hon skulle ha. Vänta ett bra tag vid charken för att få hjälp. (Det var ju ganska mycket folk & 'marknaden' på halva parkeringen hjälpte ju inte).
Efter ett bra tag så var vi iallafall vid kassorna, betalade och packade ner varorna. Sen skulle vi ut och för farmor skulle ha nypotatis och jordgubbar, hittades ju ganska så lätt faktiskt (precis utanför).

Kaffe kaffe kaffe? Tittade runder, hitta ett flak vid ett tomt stånd och tänkte där är de, men nej klart inte de var ju någon som köpt de förut:P haha.. Gick vidare och hittade sen skulle vi tillbaka till bilen. Där jag parkera va ju trångt i vanliga fall men nu hade två bilar parkerat sidleds där d inte fanns någon parkeringsplats så jag blev frustrerad hur fan skulle jag komma ut?

En man, han stod parkerad bredvid mig på vänster sida han körde ut och fick typ backa ut hela vägen för där va ju klart inte plats för han att vända. Tänkte tur, jag kan iaf göra de för jag har en parkeringsplats att backa på.. När vi packat in oss i bilen och sitter och väntar på en bil som ska köra ut så snuddar han vid en annan bil. Hoppar ut gör han och pratar med en annan familj som kommer gåendes och frågar ifall de är deras bil, vilket d inte var. Dom sa att han bara skulle köra, personen fick skylla sig själv då den parkerat där d inte fanns parkeringsplatser så han körde.

Jag krypkörde lugnt och försiktigt och vi kom ut från ICA utan att ha krockat och utan att ha kört över någon. Vilket jävla tur, var lite skraj för de var ju folk&bilar exakt överrallt.. Hem till farmor och packa ut allt vi handlat och sen prata vi lite smått och nu är jag hemma. Tog ju bara tre timmar nästan, från att jag lämna huset till dess att jag va hemma igen. HAHA.

Och nu väntar jag på middag.

Dagens.


Hittat ett par nya jeans som var snygga. *vissel*

Godmorgon!

Nu ska jag snart köra hem till min farmor och sen vidare till byn och handla. Ett typiskt grått och trist väder, va hade man egentligen väntat sig? Men ha en bra dag iallafall (:

Ruskit mycke skrattanfall!

Inkorgen på Facebook går het ikväll. Hela HR är inne och skriver. Eller ja hela och hela nu är det bara jag, Lätti och Linus kvar men alltså dom minnena är inte att leka med. Skrattar mig nästan dubbelvikt åt vissa incidenter som hänt i klassrummet & köket herregud..

Önskade att jag kunde visa er, men jag är rädd för att ni ändå inte hängt med i allt de roliga så tyvärr I shut u out of this one. Men fredag kommer nog bli himmelsk med alla dessa jävla minnen och saker så tror jag nog det kommer bli ruskit mycket skratt helt klart! (:

Nej får väl snart sluta snacka med grabbarna så att man orkar upp halv 10 fast å andra sidan lär jag bara glo CSI och lösa suduko så kan väl lika gärna sitta och skratta ett litet tag till.

Men till er säger jag nu GODNATT så hörs vi när vi hörs (:


HR-04 <3


Feel the love (;
Detta är det sista klasskortet vi tog tillsammans, det var ganska mycket gnäll om vad vi skulle klä ut oss till så tillslut fick alla klä sig som dom ville. Jag skulle vara Marilyn Monroe men fick ta en svart klänning istället, men när vi stod där nere och dom som skulle va rockstjärnor fixa sig ångra jag mig och hade gärna velat va sån jag med. Alltid varit en velpella och kommer väl alltid vara (; haha..

Nej men seriöst, vi har alltid bråkat men samtidigt alltid haft roligt och oftast varit ganska tajta. Vi har hittat på en himla massa bus och fått skäll och rektorbesök ett antalgånger. Vi är en saligblanning kanske därför vi passar så bra ihopa? Idk men så länge man har roligt kan ju resten kvitta (;

Så på fredag i nästa vecka kommer min kamera följa med och blixten gå het. Så är det bra för den kvällen vill jag minnas, eller iallafall ha bild minnen ifrån haha. Som sagt kvällen ska bli makalös & himmelsk ;D hihi..

Godkväll i stugan!

Har varit ute på en liten roadtrip. Jag var sugen på något, nästan hungrig så efter några om och men frågade jag syrran ifall hon ville följa med mig och handla. Så vi begav oss iväg, klockan blev tjugo i åtta och vi landade inne på Coop. Vad jag skulle ha var en bra fråga. Sugen på det mesta men ändå inte typ.

Sen när vi gick ut kom jag på att vi glömde snusen till pappa så jag körde påväg till Statoil när det ringer i min mobil. Svarar och det är pappa så undrar han om jag var kvar i Örkelljunga och ifall jag kunde hämta brushan & my, sure. Körde in till Statoil och så ringde de igen. Syrran fick svara och då var det brushan som fråga samma sak. Han visste inte att pappa ringt så han ville väl va på säkra sidan eller något?

Köpte snusen och körde sen och plockade upp dom och körde sen hem igen. Sitter här med en Hustler, (och faktiskt) en längtan till klass-reunionen, och en skål popcorn med smörsmak. Nu ska det slappas vidare kvällen lång.

Imorgon ska jag iväg och handla med farmor (: Hon är så söt. Ringde henne innan idag men då svarade hon inte så ringde hon upp lite senare och fråga ifall jag hade planer för morgondagen eller om vi kunde åka och handla. Klart, jag planerar aldrig något på förmiddagen så ska vara hos henne vid halv elva imorgon. Blir nog bra(:

Fint väder på de och de hade varit en perfekt dag påväg mot helg :D

KLASSREUNION (:

Nästa fredag ska klassen träffas, vi ska till HBG och göra det osäkert. Kommer nog bli något makalöst som jag inte vill missa och det känns ändå som många är på så då ska jag minsann inte sitta hemma och vänta på lördan (;

HR04 - Kärlek och en jävla massa klabb ^^, mööööhhöhöh..

Jay Sean - Maybe.


Philadelphia.

Fick det ordet att skriva för jag kommenterade en blogg TWICE så blev jag minsann sugen på baconlindad fläskfile fylld med smaksatt Philadelphia, som den maten jag fixade till en tjejkväll i Vintras. ÅH blev sååå sugen mm mm mm (;

Dagens skrivpuff!

Associera fritt runt temat: Jag älskar mina påhitt.

När jag väl kommer på några, det är inte alltid så lätt och det är inte alltid man kan göra saker. Som nu känner jag väldigt mycket av att vara arbetslös man känner hur allting man gör faktiskt kostar en massa pengar, en massa pengar som jag just nu har väldigt ont av..

Men jag älskar sånna spontana påhitt som att bara på en sekund bestämma att göra något. Som att ta en biltur med en kompis som slutar med att man sitter och tittar ut över havet och ner på människorna på stranden, barnfamiljer som ville hålla barnen från vattnet för det fortfarande bara var vår, och ungdommar som spelade volleyboll.
Eller bara spontant sitta hos en vän, sitta och prata sen helt plötsligt en halv timme senare har man ett flaköl som ska drickas undertiden man väntar på skjuts in till stan för att bara spontanfesta.

Jag gillar att inte ha någon koll på vart livet bär mig, jag vill inte veta allting i förväg för hur kul är det när man kommer dit. Visst det finns klart saker man säkert velat ha ännu bättre koll på än vad jag har i nuläget, men jag gillar att ta sakerna när dom kommer ..


Near, far, where ever you are..

Sitter här och bara tänker och får sånna pirr i magen igen. Hör Titanic låten uppifrån för min dörr är öppen. Tänker på om man ska på klass-reunionen nästa fredag eller inte. Men jo det är ju nästan ett måste, menar vem dissar klassen HR04? hahaha kommer ju bli något makalöst. Himmelskt. Ja de är nog något man inte vill gå miste om.

Magnum Temptation.

Jag smakade Temptation Chocolate först, tyckte den funkade men var inte värd dom 23kronor som den kostade (dock tog jag båda glassarna som gratisglass så betalde inget, smart som jagvar hehe). Glassen är väldigt liten, eller kanske inte väldigt men mindre än orginal Magnum och kostar mer då tycker jag dom måste vara något extra också. Fast i mina ögon hade väl inte chocolate-glassen de riktigt så njae..

Igår tog jag Temptation Caramel&Almond. Den var väldigt god med sin colasås och de belgiskachoklad överdraget. mm mm mm (; Den var även värd dom där 23kronorna även ifall den var liten också.

Så vinnaren blir: Temptation Caramel&Almond.


Godmiddag denna icke soliga dag.

Har sovit riktigt skönt inatt, tog mig även en sovmorgon. Men vaknade till liv och kände att det var meningslöst att försöka somna om med allt väsen utanför dörren. Så jag gick upp ur sängen och upp för trappan och försökte snacka vett i mellansyrran men gick inge vidare..

Sen blev det middag, makaroner och pappas hemmagjorda köttbullar mm mm mm va gott (; hihi.. Och nu sitter jag här, har försökt publicera ett inlägg i en kvart men funkade inte så ger upp. Såg dessutom att dom håller på att försöka fixa de så kanske d blir normalt om ett tag? idk..

Ska iaf sätte igång CSI NY nu och kanske städa lite samtidigt. Typ rensa hyllorna så dom kan plockas ner. Eller ja vi får väl se vad jag orkar göra (; höhö..

Ha en bra dag! (:

Gonna sleep now!

Nu ska volymen sänkas och huvudet landa på kudden. Känner tröttheten smyga sig på sakta men säkert så ska ge det en chans. Så Godnatt småningar så hörs vi ! (:

Blå Blå himmel!


En sleden basketkorg, ett barns redskap.
Kom och spela en match, både stora och små.
Känna marken under dig medans du tar dina steg,
känn hur den försvinner i ditt hopp. Dunk, poäng.
Applåder, jubel och så mycket mer.
Ett vänlig dunk i ryggen, bra jobbat!
Segern är nära, sommaren är här.
© My Svensson.

Gör aldrig det jag ska!

Nej säger att man ska gå ifrån datorn, man ska göra något annat sen något annat tills man ska sova typ. Ändå kan man se en timme senare att man inte rört sig långt ifrån var man var från början.

Tisdag ala My!

Jag gjorde middag och det blev pommes, bearnaisesås , sallad och biffar. Funkade ju, mättade i varfall och det var väl meningen. Satt och kollade lite tv, fick ta det lugnt i iaf 40 minuter vilket kändes bra. Hade huvudvärk och illamående som inte släppte efter maten heller men jag tänkte ändå sticka till träningen.

Sen blev klockan 18.05 och jag packade ihop mina grejer, gick på toaletten, drack lite vatten sen packade jag och syrran in oss i bilen. Halvvägs till Pp kommer jag på att jag glömt mina tjocka strumpor så jag får vända och gasa satan för att hinna till Statoil halv sju och yes jag kom någon minut innan så de va ju gött!

Hade en jätte roligsak på fotbollsträningen idag, typ tennis/volleyboll fotboll. Ja och "mitt"-lag vann båda omgångarna. Synd annars hade de fått bli en avgörande match. Att vi inte tänkte på de (; hihi..
Sen blev det lite skott på mål, och sen lite spelning men knotten dom åt fan upp en så tillsist sprang dom med bästar med västarna över ansiktet så jag tog upp tröjan och såg typ inte ett skit igenom men va brydde jag mig. JAG VAR FRI FRÅN KNOTTEN (; höhö..

Sen blev det Statoil och kränga glass. Mitt kort funkade inte, bankomaten var tydligen trasig. Tur man har lite myntgömmor i bilen (; hihi. Sen körde jag och lämnade av tjejerna som åkte med mig och sen körde jag hem. Kom hem och mami&daddy var äntingen hemma. Nu står det cider på mitt rum. JIPPY :D

Ett minus med dagen är att jag tycker det är himla tråkigt att vi bara är ett fåtal personer på varje träning ):

Aja nu ska jag tvätta av mig, klä om mig och kasa ner under täcket! Ha det bra..

The sun shines on me.


Hängig och illamående :S

Men mer än så vet jag redan att det inte kommer bli, för jag blir aldrig sjuk. Så då kan jag väl kalla mig sjukling nu även om jag egentligen bara har huvudvärk och mår illa :S Örk..

Men kissar jag på, för jag ska minsann träna fotboll ikväll ändå. Bara jag fått mat i magen innan så kommer det gå bra. Den ständiga frågan blir då; vad ska man äta till middag? hmmm...

Början av min dag.

Sitter och väntar på min frukost bestående av kokt majskolv (; Vad det senare blir till middag orkar jag inte ens tänka på.

Körde hemifrån kvart i tio, lämnade av mellansyrran på församlingshemmet, tog av hennes cykel sen parkerade jag på CT, stod där utanför ett tag sen blev vi insläppta av Pär så pratade vi lite, han ringde systern som senare kom. Hon hade glömt bort sprutan. Men så satt vi där och pratade, höll minisyrran i handen och ja de gick ju hur bra som helst (:

Sen körde vi till ICA där jag skulle köpa tre paket mjölk och då åkte även en påse med två majskolvar ner i handle'vagnen' hihi.. Gott Gottigottgott (;


Pic's från 'vandringen'



Gick ut igårkväll och här är en del av bilderna som togs.
Blev inte så många, men resten kommer kanske senare idag.

Dagens skrivpuff!

Skriv din egen topplista: De 10 främsta anledningarna att skriva!

1. Tömma hjärnan på tankar.
För när jag skriver ner saker så är det som att jag får ro och tankarna inte längre svävar och stör utan får lite lugn och ro.
2. Låta andra få vara med. Låta andra få ta del av va som försegår innanför pannbenet. Få andra att tänka till, förstå och kanske roa någon ibland.
3. Gillar ljudet av nertryckta tangenter, haha kanske en kass anledning men jag tycker om ljudet och klickandet :P
4. Minnena, för skriver man ner om vardagen, tankarna, sakerna ja då är det något som man senare kan gå tillbaka till och läsa när man blir äldre. Ett arkiv av minnen. Super bra (:
5. Kontakter, man lär känna nya människor via bloggen tex, följer man någon annans liv, blir kanske tipsad om någon ny så går det runt som ett bloggkretslopp.
6. Fantasin får flöda fritt, om det handlar om berättelser/noveller så är det en härlig känsla att själv få bestämma ödet. Eller ännu bättre när man bara skriver ner och allting bara kommer av sig själv, älskar de.
7. Kommentarer, även om det inte är många så är det väl alltid roligt att få höra vad andra tycker om det man skriver, det man tänker, det man gör. Ja tycker till så om det är tillrättning, konstruktivkritik eller goda ord. Allting kan vara bra att höra.
8. Beroendet lugnas ner. Nu har det blivit så mycket att jag ofta sitter i situationer där jag tänker i skrivform. Hur händelser händer och hur jag hade skrivit dom ifall jag haft datorn framför mig. Beroendet av att skriva lugnas ner när man skriver och det är ibland ganska så skönt.
9. Trenden, det är ganska roligt hur skrivandet blivit en trend speciellt bloggandet. Jag är ingen trendföljare, egentligen inte nu heller för jag har "bloggat" ända sedan jag var liten. Fast i början var ju självklart allting privat i dagboken, sen när man började va på internet hamnade dagens händelser där och sen utvecklas det. Men det är ändå ganska kul hur något som jag varit del av så länge kunnat bli en trend. Jag brukar gå emot allt sånt, eller kanske bara gällande mode? hm.
10. Bli sedd, jag har alltid varit en människa som gillat att vara i centrum. Höras och synas har alltid förföljt mig så att synas på nätet är väl egentligen bara en självklarhet för min del.

(Listan är inte i ordning)


words...

Har inte alls mycket att säga egentligen, känner bara ett behov av att skriva.
Jag tror nog lika gärna jag hade kunnat skriva ett helt inlägg för mig själv, för att bara motionera fingrarna sen hade jag kunnat radera kladdet igen och vara nöjd. Okej jag har aldrig testat men i tanken så låter det som de hade funkat..

Imorgon känns det som det kommer vara en busy dag utan tid att ligga och lata sig. Upp tidigt, eller ja som idag då runt halv 10 typ. Iväg och slänga av mellansyrran och hennes cykel på församlingshemmet sen in på CT så att jag kan ta minisyrran till skolsystern så hon får sin jävla spruta som hon mesa med förut.

Sen ska jag hem, (kanske slappa), säkert iväg och handla (kanske borde göra d när jag ändå är i byn då?). Sen får man fixa något att käka sen ska jag iväg igen, kanske hämta mellansyrran ifall hon nu då inte cyklar hem vill säga. Sen är det iväg och träna fotboll där vid sju tiden. Jo så det känns som en ganska så bra dag faktiskt.

Sen till något helt annat. Det har hänt rätt ofta nu, jag tittar på film/serie what ever och samtidigt löser suduko sen vet jag inte om det kommer något minne eller någon speciell tanke men helt plötsligt pirrar det i magen som jag åker berg-och-dalbana, ser någon snygg kille, blir generad eller något. Det är helt sjukt att de bara kommer så utan anledning och bara av att ta de lugnt. Men samtidgt gillar jag känslan (;
jaja jag vet jag är onormal så nu blev de svart på vitt I guess (;

Nästa helg är det torpadagarna, ja då blev jag iväg bjuden av Frida så jag ska hänga med. Kom aldrig dit förra året för då var mamma&pappa på kryssning och jag kunde inte komma iväg. Men eftersom flaket lär räcka mer än till midsommar (om det blir något) så har jag ju dricka där med. Så gott snack. Annars får de bli som de blir (: Men blir nog roligt faktiskt.

Hm, va mer nu när jag ändå älter om allt&inget.. Nej det räcker för nu, så godkväll och godnatt! (:

Knäckebrödsdansen!

Ni kanske redan har sett Talang och denna dansen men det har inte jag.
Det var minisyrran som nämde knäckebrödsdansen för mig förut så jag googlade och fann detta klipp. HAHAHAHA.
(Ifall klippet skulle borta från youtube är det för killarna är nakna och då får ni själva söka efter knäckebrödsdansen för det är ganska underhållande faktiskt:P haha)

CSI NY - Säsong 4 påbörjas nu!


Ska slitas med hälsan (;

Håret.

Min lugg börjar bli ganska så irreterande, även om jag skulle vilja klippa den så ska den nog växas ut för om jag skulle vilja göra en kort frilla, sån fräck en ja då passar det kanske inte så bra med lugg.  Men jag trivs ändå så bra i lugg att jag nog tror att denna frillan får va kvar. Ända skillnaden är kortare lugg och lite uppklippt så man kan fluffa d lite bättre..

well, I dont know. Vi tar det när de blir dags istället.

Min måndag.

När jag gick från datorn förut så la jag mig i sängen och såg på CSI NY, löste lite suduko samtidigt. Sen gick jag och duschade. Såg klart det sista avsnittet samtidigt som jag fixa vid mig med kläder och föna håret lite.. När sista avsnittet från säsong 3 var slut så hoppade jag och minisyrran in i bilen för att sticka iväg och handla till middan.

Påvägen dit körde vi genom Häljalt där det stod poliser, dom hade kontroll och kollade hastigheten. Jag trodde att dom kanske skulle stoppa mig påvägen hem för alkotest och kolla körkortet men det gjorde dom inte så det var nog enbart hastighetskontroll.. Aja i affären köpte jag bröd och blue keld sen körde vi direkt hem igen.

Lagade middagen, åt tillsammans med syrran, minisyrran, brushan, My och mami som kom hem lagom till när maten var klar. Sen efter middagen så plockade jag undan då alla andra försvann på fem röda typ. Schysst (;

Satte mig vid datorn, skrev lite med Sandra på MSN så blev jag inbjuden på midsommarfest hos dom. Kanske kör en repris från förra året? höhö.. Aja vi får se inget är hundra procent bestämt ännu..

Och nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, hoppas jag (;


CSI NY!


Säsong 3 är nu avklarad, väntar på att få hem säsong 4 (:

Regina Spektor - Samson.


Tycker denna är mysig..
I loved you first, I loved you first.

Godmorgon!

Här sitter jag som en zombie, blev väckt imorse innan mamma körde till jobbet. Minns inte konversationen men jag minns att hon gav upp och jag vände på mig och somnade om. Vaknade av att mobilen ringde för drygt en timmesen, det var pappa som ringde och fråga ifall jag kunde skjutsa ner min ena syster till konfirmationssaket, hon skulle va där vid tio. Visst.

Så halv tio väckte hon mig och jag klädde på mig, vi hoppa in i bilen, tog tidningarna från brevlådan och sen körde vi. Släppte av henne vid församlingshemmet och sen körde jag hem igen. Pappa ringde för att checka hur de gick då hade jag nästan lämnat Pp så kanske lite sent (; Nej men sen sa vi hejdå, la på och jag körde vidare. Höjde musiken och satte igång Angels och så sjöng jag tills jag anlände hemma.

Sitter här och överväger ifall jag ska lägga mig igen eller inte, men de ska jag klart inte. Rätt onödigt kan man tycka, menar klockan är tio snart dags att gå upp anyway så..

Imorgon ska jag upp tidigt igen, skjutsa ner mellansyrran till konfirmationssaket igen (troligen) och ta med minisyrran till CT så hon kan få sin vaccinationsspruta som hon inte vågade ta när det skulle göras sist. Så jag ska med o hålla henne handen eller något i den stilen (:

Aja. Ha en bra dag! (:

Trött..

Har varit lite hängig hela dagen känns det som. Körde iväg brushan, My och syrran till Öa så dom kunde handla cigg och in på donken sen körde vi hem igen. Stack bort till grannen en snabbis där Carita stod och trimma häcken som är ut mot vägen och Håkan skröt om den uppblåsbara bubbelpoolen han köpt. Jag sa att jag kunde ta den, men det fick jag inte. Snällt (;

Annars har minsann inte mycket hänt sen sist. Jag ska snart lägga mig i sängen och fortsätta glo på CSI som ännu en gång blivit pausat av någon anledning. De planeras drickaköp från tyskland så kanske man inte är helt utom räddning ändå. Aja vi får se, får inte hoppas på för mycket då blir man kanske besviken..

Nej men trevlig kväll så hörs vi kanske senare. TAKE CARE (:

Söndag.

När jag hade ätit middag så gick pappa och dom ut för att fortsätta deras grävande iaf så hörde jag hur dom prata med grannen nextdoor så jag tog på mig en kofta och tog en stol sen stod jag där vid staketet och stod i säkert en timmes tid. Såg på när Emmeli åkte rutshbana, så himla söt när hon vinkar och ännu sötare när hon skrattar (:

Sen skulle dom in och jag med, så såg jag zindy tänkte jag skulle busa med henne såjag tog fart började dribbla med bollen sen när jag skulle skjuta så tappa jag balansen trampar på bollen som flyger åt ena hållet och jag flyger ner i marken och skrapar knäet. Ligger där och skrattar lite sen inser jag att pappa, kurt och brushan står på andra sidan, dom undra nog va fan jag höll på med haha...

Sen har jag mest varit inne och signat bilder och lagt upp på facebook. Ja sen va ju klockan typ kvart-tjugo över fem när jag kom på att fotbollen började fem. Ja som jag sa innan så visste jag inte om jag skulle palla åka iväg. Nu blev de heller inget sånt men får väl sticka nästa gång eller något..

Nu ska jag se klart CSI avsnittet jag startade vid halv två idag.. TJA!

Veckans mest spelade.


Nu är det denna låten som spelas om och om i bilen när jag är ute och kör (;

Midsommar om en vecka.

Och jag skulle inte spendera ett öre på dricka denna månaden har jag sagt, och det har jag inte gjort och kommer heller inte att göra det, för jag har för dåligt med pengar för att kunna supa bort de hela tiden så jag kommer troligen trappa ner.

Iallafall så berättade jag ju de för pappa så ska dom nog ha över grannarna här på midsommar och om de går så åker dom kanske till tyskland i veckan och då kommer det kanske ett flak med till mig, och då kan ju även jag dricka på midsommar. För vad är midsommar utan dricka? Precis lika som nyår utan dricka.. Visserligen överskattat men ska de va ska de va.. För vi svenskar (och säkert många fler) har högtiderna som en ursäkt för att få supa ner oss. Jag lovar så är det..

Jaja vi får se vad som händer, jag planerar iallafall ingenting för jag vet ifall dom kommer iväg eller inte. Jag är inte direkt den som sitter nykter på en fest, då kan jag lika gärna ligga hemma i sängen och glo på film eller något annat..

Veckans Lista.


Veckans roligaste:
Student & 40års firandet i fredags.
Veckans tråkigaste: Vädret helt klart, solen får gärna komma fram.
Veckans bästa: Skattepengarna kom in på kontot (:
Veckans sämsta: fortfarande arbetslös.
Veckans ätbara: Marabou med Non Stop.
Veckans kontring: "- vad har en kvinna som en man vill ha? - en Hjärna"
Veckans person: Farmor (:
Veckans arbetsinsatts: Barnvakt.
Veckans fråga: Kliar det när man får bröst?
Veckans tv: fotbollsmatchen Sverige - Malta (vinst wihoo)
Veckans önskan - Utomlandsresa ABSOLUT.

Mums.

Jordgubbar & glass som vi åt i fredag.. Gotte (:

Tagit mig en sovmorgon!

Ja idag sov jag ganska länge, minns inte ens sist jag sov till över 1 men idag lyckades jag. Hade alldeles för konstiga drömmar inatt och har rullat runder som en gnu och haft sömnproblem bara för det varit som en bastu så dirr jag vaknade öppnade jag fönstret. Såg att solen sken, men också att de blåste så jag gick inte ens ut.

Nu sitter jag här och ska väl snart vara social med dom andra i familjen, visa att man lever eller något!
I eftermiddag var det snack om att sticka och kolla när Klippans damlag spelar fotboll men jag tror nog inte att jag orkar. Så skippar nog de. Aja några timmar kvar så vi får se vad som händer..

Tillbaka till skolbänken?

Ända sen jag såg Studenten framför mig så har jag velat spola tillbaka tiden, fortsätta gå i skolan och bara glida igenom livet tillsammans med vännerna. Sen kom Studenten och allting bara gled isär, och jag har ända sen dess velat tillbaka till skolan, fortsätta plugga men aldrig riktigt vetat vad jag velat bli. Jag kommer säkert aldrig riktigt veta heller.

Men en sak är säker, jag älskar att resa och vill gärna va iväg hela tiden. Jag älskar att träffa nya människor, jag är en framåt och ganska så öppen person, inga problem för mig att få kontakt med människor. Många tycker jag ser så snäll ut och jag är nog ganska lätt att umgås med då jag anpassar mig ganska så bra. Jag är inte den med kontrollen, jag är snarare följaren men det gör inte mig något, just nu passar de bra då jag inte riktigt vet vad jag vill.

Men jag har börjat att kolla runder på olika program på internet så vem vet inom en snar framtid kanske man sitter där och pluggar igen. När, var och hur det vet jag inte nu. Men en dag kanske.

Jag gillar att utvecklas och jag gillar att få fler utbildningar så man har ett större område att jobba på. Så man kan använda sin flexiblitet och röra sig och inte bli stående och ha tråkigt..

Vad jag har tänkt mig håller jag för mig själv ett tag till, för om jag säger så känns det som ett stort misslyckande om det aldrig blir av. Så om det är lite hemligt så kan de gå i slowmotakt utan att det gör så mycket.

Men jag har en halv plan iallafall, och det känns ganska så bra (:

Ny seriepremiär..

Den 14 Juni börjar en ny serie med namnet: Privileged.
Jag kollade in 'trailern' och ja jag tror nog att jag kan titta på denna serien.
Menar jag kollar på Gossip Girl, 90210, OTH, och en massa andra så denna passar mig nog bra den också (:


Slappekväll!

Ligger i sängen och kollar på CSI NY, pappa kom nyligen in och fråga ifall de va försent att göra middag? Jag visste dock inte att klockan var så mycket men jag sa att han fick själv välja för jag ska inte laga maten.. Men vi skippar de och gör middan imorgon istället..

Dock skulle pappa handla snus så han får köra inom donken o köpa två CHEESEBURGARE till mig (; hihi, gott.
Ja annars händer väl inte allt för mycket. Mest sängliggandes, csi och suduko.. Ska bege mig tillbaka nu.. Ha de gött (:

Sammanfattnings bilden!


(Anna, Carola, Anna, morfar och sen Anna igen)
Den här bilden visar vad gårdagen handlade om..
(Firandet av Anna och Carola)

Happyface (:

Satt och kollade på facebook förut, min kusin Frida hade lagt upp några bilder från gårdagen och jag satt där och tänkte tillbaka hahaha vi hade väldigt roligt igår med världens sjukaste samtals ämnen och skrattattacker som gjorde att jag fick ont i magen. Jo men visst hade vi roligt, och ja jag vill verkligen att det görs om snart igen (:

Vill att vi fixar fest i sommar, eller bara släktträff något. skoj skoj skoj(:


Het servett..

Vi hade snapsvis-servetter placerade på borden igår. Väldigt kul.
Jag gillade snapsvisan med 'räven raskar över isen' melodin. Den va het.
Här har vi I koma med pepparkaksgubbarnas melodi (ganska het den också) hihi.

'I koma, i koma
vi falla efterhand.
Så röda så röda
i ögonen ibland
i glasen, i glasen
vi finna ljuva saft
och ta mig tusan. Ger den inte
både liv och kraft'

Känns som söndag.

Bara för att det blev lite fest igår så känns det som en sleden söndag och det regniga vädret gör verkligen inte saken bättre. Ska lägga mig och kolla på CSI NY because I love that show (: hihi..

Gottegris.


Måste bara få säga att detta är min personliga favorit i marabou hyllan just nu.
Vet att de inte är något nytt men jag gillar kanske choklad på choklad (;
Sen är också mintkrokant nästa favorit (:

Student+40års firande!

Som sagt igår drog vi till min ena morbror för att min kusin Anna och hennes moster Carola skulle firas. Anna tog studenten och Carola hade fyllt 40 så det stod fest på schemat (:

Kom dit och då hade det varit lite uppvisning sen började det regna och vi begav oss in i party tältet där maten blev uppdukad. Mums, hade typ inte ätit på hela dagen så jag tog två portioner med nypotatis, oxkött, sallad, fetaost och bröd. Rikigt gott. Så blev det en snapsskål och lite snaps sång.

Vi äro små humlor vi bzz bzz,
Vi äro små humlor vi bzz bzz.
Vi äro små humlor som tar oss en geting
Vi äro små humlor vi bzz bzz
(det var en av dom)

Satte snapsen fel och det brände i hela halsen, örk. Ren sprit är cepe äckligt aldrig mer (; höhö.
Mamma va minsann på de hon snapsade säkert fyra-fem stycken (om inte mer). Sen var det cider och så snackade man lite där och tyckte pappa såg ut att ha tråkigt. Sen började brushan och My frysa så pappa, töserna , brushan och My stack hem runt halv tio snåret. (Pappa fick komma o hämta oss senare).

Sen fick man höra att man var fisförnäm. Jojo jag är verkligen fin i kanten och allt de där. Så man fick hälsa ordentligt med en kram och sen var minglet igång hehe.. Satt och divivdera det mesta. Persson släktet är en släkt för sig jag lovar :P Som Janne sa: "Du kan säga jag är sjuk i huvudet eller vad du vill men jag är en Persson".
(Det räcker kanske att säga Persson då :P)

Och nu är vi inne på 2009 så nu är det inte längre "Wutang-Peter" nej nu är det "Sutang-Peter" istället. (Bara Anna som vet vad Wutang-Peter är, men de är ändå kul att sånt gammalt finns kvar i minnet)

Sen vid tolv snåret (ungefär) så begav vi (dom sista som var kvar) oss in och satte oss i soffan och snackade om ditten och datten och ungefär vid halv två, två tiden kom pappa och hämtade mig, mamma och syrran så åkte vi hem. Jag satte igång datorn och satte igång CSI NY när jag kom hem, sen somnade jag nästan på fem röda.

Var en rolig kväll och bilder kommer upp antingen på BDB eller Facebook och några lär kanske hamna här också. Blir nog bra (: Hoppas ni haft en rolig helg so far (:

My nails (:


Naglarna vigjorda till kvällens Studentfirande.. Nice? (:


Regn och tygskor går inte ihop.

Körde hem till farmor och hon kom ut direkt typ så inget försnack eller så. Sen körde vi ner till byn och gick på torget och köpte några blommor som hon senare ska plantera utanför sitt hus. Blir nog väldigt fint (:

Sen åkte vi inom ICA för farmor skulle handla mer, dessutom hade jag fått mess från mamma så jag köpte även en liten bukett. Blir nog så bra (: Ikväll ska jag ha kameran med mig, inte för det kanske kommer några speciella bilder men vill ha lite släktträffsbilder faktiskt . Minnen you know (:

Iaf så var det ju riktigt lång kö i kassan sen, någon man sa att jag kunde ta posten eftersom jag bara hade en vara, men jag kan ju inte lämna farmor i sticket så jag stanna klart kvar. När jag kom i kassan sa även Ica Stig att jag kunde tagit posten, men som sagt kunde jag inte lämna farmor. Känns inte så lönt att betala och komma ut om jag ändå skulle väntat så kunde lika gärna stå hela tiden tillsammans med henne (:

Sen körde vi hem igen. Tog med blommorna och kassarna som blivit inhandlat. Såg att farfar varit på rymmen (han brukar tydligen hitta på bus medans farmor är borta). Han hade med sig gräs från trädgården och rotat fram en spann och sen hade han smuts på byxorna så jag undrar vad han hållt på med. Ett mysterium de dära..

Mina fötter är kalla för jag hade tygskorna på mig och självklart har det ju runnit vatten igenom. SMARTO. Men ja jag visste ju typ när jag gick ut att det inte var en så bra idé men ändå tog jag dom. Pallade inget annat (: Ska ta ett bad senare hade jag tänkt, skönt skönt skönt att få upp värmen (:

Vi hörs...


Godmorgon!

Nu är det snart dags för mig att åka hem till farmor, känns inte såå jätte kul att gå ute när det är sånt här väder men va gör man inte för sin farmor (: hihi. Nej men lite vatten skadar ingen så det är ju inte så farligt..

Men jag är fortfarande lite sleden. Mamma kom in och väckte mig lite innan halv tio, men vänta tills klockan ringde halv och sen snooza jag till kvart i. Plattat till håret lite för som alltid när jag sover ställer det sig åt alla olika håll. Får ju se lite anständig ut i släktens sällskap :D hehe..

Jaja snart dags att bege mig så vi hörs senare. TREVLIG HELG (:

Hårvårdsprodukter jag vill ha!


1.
Gör håret fylligare, mer glans och ger liv och näring till håret. 199kronor på Lyko.se

2. Är för mig som är blond. Den hjälper mot friss och torra toppar. Och nog är mina toppar skadade. Dessutom är behållaren bara den söt tycker jag (: Doftar himelsk papaya. Kostar  199kronor på Lyko.se

3.  Spayar man i håret innan man fönar och plattar/lockar håret. Eftersom att jag alltid fönar mitt hår efter jag duschat så tror jag ett värmeskydd som detta skulle vara väldigt händigt.. Kostar 209kronor på Lyko.se

4. Ett glansspay. Ger väldigt fint glans och en sån spayflaska fick jag av min syster i julklapp så egentligen inget jag vill ha (då jag fortfarande har 3/4 flaska kvar) ville bara ha en nr 4 och hittade inget mer speciellt. Men efter alla skyddande produkter kan man behöva en slutprodukt och denna passa perfekt till det.

Dagens lista!

Dagens plus: Såg att skattepengarna kommit in på kontot (dock redan i tisdags)
Dagens minus: Vi var få personer på träningen ikväll.
Dagens nödvändigaste: Tankade lilla rost-Dagge (och fyllde på mobilen).
Dagens godaste: min vit-persika & vitt te yoghurt mums.
Dagens blä: Grässtrå i vattnet på träningen ^^
Dagens jobbigaste: Imma på rutorna när jag körde hem under kvällen.
Dagens skönaste: Utväxten är utrotad (för denna gång)
Dagens serie: CSI NY.

Tack för mig..

Fotboll i regn och irretationsfärgning.

Samling på statoil halv sju, så tog jag Emma och Lisa i bilen medan Petra tog Lisa och Jossan sen körde vi till V Torup. Fick vänta ett tag innan nyckeln kom till huset där bollar osv finns. Där i den bilen kom även Emma så vi började. Joggade ett varv, sen blev det kvadraten/rutan/fyrkanen (kärt barn har många namn). Vi körde åtta tillslag = tio upphopp sen blev det lite skott på mål. Lite passningar och 'insparkar'. Blev lite spel i slutet. Vi hade ganska roligt och regnet höll sig borta ett tag sen kom en skön dusch i slutet..

Körde och lämna av ena Emma på stationen sen Emma&Lisa vid ct och sen körde jag hem. Ett jävla helvete då fläkten till bilen är urkopplad. Rutan immade igen och det var inte världens roligaste om jag får säga mitt..

Nu är jag hemma iallafall. Sitter här med hårfärg i håret, fick utbrott på minisyrran för att hon mesa runder och inte kunde färga som hon brukade. Ja jag vet inte. Trött, hungrig ? Vet inte för de va ju inte direkt så hon gjort något så hon ens förtjäna min irretation ^^ Jaja.. Slutet gott allting gott (;

Nr 2 blev vinnaren..

Och idag fick jag hem klänningen och Jeansen, snabbleverans och sånt älskar jag!
Så detta blir outfiten för imorgon när vi drar till Studentfirandet.

Torsdag!

Så körde ner minisyrran förut till Pp, hon var tvungen att åka inom bibblan och lämna två böcker sen lämna vi henne vid folketspark så hon kunde repetera tillsammans med kören. Efter det gasa jag till Statoil tillsammans med pappa så att jag fick tanka min lilla rost-Dagge <3 (; Så nu kan den gå långt mer än nio mil hihi...

Sen har jag väl inte gjort så himla mycket. Blev iaf snitzel, pommes, bearnaisesås och grönsaker drängta i franskdressing och salladskrydda till middag idag (IGEN, haft de nu tre ggr på kort tid) höhö..

Och nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite efter sex så att jag och syrran kan åka till byn och samlas med dom andra fotbollsnissarna (: hihi..

Busybusy..

Känns som det är mycket som har hänt dom senaste dagarna. Ända sen i måndags förra veckan tycker jag att jag gjort något vettigt nästan varje dag. Men mycket har väl med träningen att göra också. Tack vare att jag tränar fotboll så går veckorna så fort för man iaf gör något två gånger i veckan.

Fast nu har jag ju varit barnvakt lite, kört runder på folk, varit iväg och handlat med mami twice, så det har varit rullning, fart och fläkt ganska mycket nu. Det känns faktiskt väldigt bra. Speciellt då jag inte sover bort dagarna längre.
Lägger mig fortfarande inte före tolv men jag kommer alltid upp runt elva snåret och det känns kanon bra.

I like this ..

Imorgon har jag fått något nytt på schemat. Jag ska åka och handla lite blommor med farmor. Åker dit runt halv 11-11 snåret så är jag väl borta en timme eller något sen kommer d bli så att man ska göra sig iordning och sånt för vid halv 5 tror jag vi skulle vara i Örkelljunga och fira min kusins Student. Blir nog en hektiskdag imorgon också.

men jag gillar det lite ändå (;


Taylor Swift - Forever and always.

Ganska så bra låt av Taylor Swift (:

Brand new.


Tycker dom är rätt coola faktiskt ((:
(söta om inget annat..)

Godmiddag!

Har vaknat till liv nu, vaknade elva av alarmet sen gick jag och letade upp daddy som var ute och höll på med bussen, tömma och fylla på olja eller va de nu var han gjorde. Så fick jag veta att han tog på sig att köra storebror och hämta en dubbelsäng som jag annars skulle gjort (jag som aldrig kört i HBG, ville helst inte).

Sen såg jag att Petra hade ringt så jag ringde upp och fick veta att vi blev själva på träningen ikväll. Så Petra och jag ska vara tränare, men vi lär köra på de vanliga. Blir nog bra iallafall tror jag. Eller ja så bra som de kan bli (:

Innan dess så ska jag köra minisyrran till Pp så hon kan repitera med kören för hon ska sjunga på 9ornas skolavslutning och ja sen är det fotboll och sen när jag kommer hem ikväll ska minisyrran fixa utväxten till mig och sen ska jag pyssla med små saker och chilla..

Imorgon ska vi iväg på min kusins student (slash 40årsfest). Kommer nog bli roligt (:


Mine shoes (:

Så här ser mina nya skor ut, köpta på Skopunkten för 199kronor. Ett himla fynd (:
Jag tycker att dom är söta och fina iallafall (: hihi.

...

Love never dies.

Sängdags snart ..

Har rensat en låda medans jag kollade CSI, hittade en massa smycken jag inte sett och använt på evigheter. Ganska roligt att se. Hittade en ring som jag fick från en 'pojkvän' när jag gick i kanske tvåan eller något sånt (ja första tvåan när man va liten). Den är lagad, ser att den blivit limmad. Söt ring iallafall hihi..

Sen efter det så satte jag mig i sängen, löste lite suduko medans jag kolla klart CSI och började kolla Ghost Whisperer. Men nu ska jag lägga sudukot åt sidan och krypa ner i sängen och dejta JohnBlund en stund hade jag tänkt..

Så sov gott nära och kära (:

Kvällsing..

Nu blir det jag, mitt choklad, kudden och lite action från CSI NY team'et (:
Hörs senare, annars GODNATT (:

Plus&Minus med My


Minus:
1. Jag faller för grupptrycket, väldigt lätt (då jag oftast inte själv vet vad jag vill eller tycker eller ska så är det lätt att åka med alla andra för då slipper man ju själv tänka)
2. Jag har inte så mycket självförtroende (så ända gången jag vågar är när det handlar om skoj och show offs. 'Jag tror inte du vågar' brukar ofta leda till annat men d är ju inte på riktigt)
3. Jag är känslig (vilket nog kan vara ett minus ifall man får kritik och tar det på ett annat sätt än vad en 'vanlig' människa hade gjort)

Plus:
1. Jag har väldigt lätt för att vara social (speciellt med främlingar, babbla på som bara den.)
2. Jag kan bjuda på mig själv (Jag har inte någon spärr som sätter stopp för barnslighet och tabbar, nej här kan skojas massor)
3. Jag klarar mig bra ensam (Jag har sett det som en nackdel innan, men börjat tänka om. Jag behöver inte vara omringad av nära&kära för att klara mig och utmaningar och nedgångar slår ner mig men jag kommer alltid upp igen.)

Ja topp tre räcker för jag kommer inte på så mycket just nu. Detta var allt för denna gången!

YES!! Seger för Sverige (:

Sverige - Malta match och det blev blå/gul seger, 4-0 om det ska vara exakt.
Källström, Majstorovic (stavning?), Ibrahimociv och Berg. Gött Gött Gött.
Och om jag ska vara ärlig så gillade jag två saker med Zlatan idag, han sprang efter en spelare för att få bollen en gång och han gjorde mål (: Gött! Keep up the good work...

Sen matchens roligaste;
Källström & Zlatan, båda på bollen och krash Zlatan i marken och en sur min efter Källström. Haha som jag skrattade (: hihi..

Badwoman (;

Men jominsann spelades det bra, hela matchen ägdes ju av vårat landslag. Vi ägde bollen hela tiden med undantag då malteserna fick bollen någon få gång. Annars var det vår match! Gött..

Nog snackat om fotboll.. tja!

Onsdag.

Har varit iväg och handlat i HBG med mamma och syrrorna. Åkte och kolla kläder till dom två minsta (först och främst). Jag hitta ett linne och då parfymen och örhänge. Så det känns ganska så bra..

Åkte inom skopunkten och jag fick köpt ett par skor, hade kunnat köpa tre par ifall jag haft pengar men ett par är bättre än inget så nu har jag skor till fredag iallafall (: hihi..

Efter det åkte vi till citygross och där införskaffade jag mig en ny hårfärg så nu kan jag ta den jävla utväxten och utrota den undersommaren (: wihoo. Finally! Köpte dricka som jag öppna direkt efter kassan och kolpade i mig, va riktigt törstig ^^,

Bråk har det varit typ hela tiden, på allvar och på skoj. "roligast" var väl när jag nästan fick näsblod då minisyrran nockade mig i huvudet när jag skulle nypa henne i kinden. Jojo, så va de jag som fick ont och hon som började böla HAHAHA. Normalt!

Nu kom vi nästan precis hem så jag har ju missat nästan hela första halvleken i matchen men det gör inte så mycket. Vi leder ju med 1-0 så det är ju huvudsaken. Så får vi se om de blir fler mål sen, I do hope so (: Aja ska bege mig nu. Men ha en fortsatt bra dag!

Dagens plus!

Alyssa Ashley - Fizzy.
En parfym som jag haft förut också. När jag stod i affären och mamma fråga om de var den jag ville ha och haft innan så drömde jag mig bort. Lukten får mig bara att tänka tillbaka jätte mycket till Ayia Napa för just då använde jag den extra mycket. Typ varje dag! Ah ta tillbaka tiden (;

Dagens skrivpuff!

En mångtydigt ord att skriva om: Fall

Ett vredes utbrott, tvättställningen faller.
Hårda ord kastas runder i luften,
bestämda steg stampar i golvet.
Tårarna rinner och kinderna är röda.

Tvätten ligger utspridd på golvet,
tvättställningen står helt snett efter sitt fall.
Orden går heta och huller om buller.

Ett nytt försök, bestämda steg.
Händerna greppar om tvättställningen,
i ett hopp om att resa den i farten.
Tvättställningen faller på nytt, i en ny ställning.
Nya skrik hörs, dunsande steg i trappan.

Spring i hallen, smäll i dörren.
Snabbt efter, skrik lite till.
Stäng dörren, dörren är låst.

Tystnaden sköljer över mig.
Lugnet kommer sakta tillbaka.
Pilla lite med disken för att distraherad.
Nu är allting bra igen..


Ugglat här hela dagen!

Haha, ganska roligt hur tiden bara springer iväg när man sitter vid datorn. Har suttit och läst lite, kollat runder på onlineshopping (bäst jag vet här på nätet typ haha), glott på BDB, Facebook och ja allt va jag nu har gjort..

Jag tog mig även tid att skicka iväg två ansökningar till två olika jobb. Ett bed&breakfast jobb och sen ett bartenderjobb. Ja nu kan man inte mer än hålla tummarna för nu är allt upp till vilka som mer söker jobben och va dom har för erfarenhet osv.. Aja kan inte göra så mycket mer än söka och hoppas på det bästa..

Nu ska jag minsann slita mig härifrån och glo på CSI (; Långt bort jag drar mig då, nä men idag är en slappe dag så (:

Dagens 5 most wanted!

1. Fortfarande en resa utomlands till värmen.
2. Få hit solen 6dagar i veckan. Rikligt med värme!
3. En ny sommargarderob inkl. skor.
4. Pengar så att man kan roa sig lite.
5. Bensin till Rost-dagge (:

Dagens härligaste?

Dessa byxor ser himla sköna ut, och jag tycker också dom är väldigt somriga.
Riktigt snygga, iallafall i mina ögon (:

Härligsömn!

Inte vaknat en endaste gång inatt, härligt härligt ((: Vakna dock av larmet jag ställt till klockan elva. Hade tänkt att "snooza" och sova vidare men icke. Jag gick upp istället. Så har borstat tänderna, fixat undan i köket och ja inte hunnit så mycket mer bara varit vaken i ca en kvart (;

Nej nu blir det att läsa bloggar och checka runder sen slappe (: Ha en bra dag!

Godkväll i stugan..

Väldigt skönt, jag tappade upp vatten i badkaret (dock visste jag inte att de va sååå varmt). Hoppade i och brände fötterna först, men aja vande sig snabbt. Skrubbade, och bara njöt ett tag och sen vira jag en handduk om mig, slängde smutstvätten i tvättkorgen. Smörjde in benen och armarna med en lotion och tvätta ansiktet och smörjde in de med en annan lotion. Känner mig väldigt avslappnad just nu faktiskt..

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på något och bara ta det lugnt. Inandas sömnen och somna kanske?
Well det får nog vänta, jag är online-"fönstershopping" sugen (; hihi.. Glöm inte att jag behöver er hjälp att välja nr (inlägget nedanför)

Vilket nummer?

Det är ju så att jag hade tänkt beställa något att ha på mig på fredag när min kusin tar studenten. Tyckte dessa var söta, hade då tänkt ha de mer som en tunnika än en klänning (förkort för student hos släkten) Men nu är frågan vilket av dessa tycker ni jag ska beställa? Själv är jag nog lite inne på tvåan faktiskt. Men tycker ändå dom är söta allihopa. Synd man inte är gjord av pengar då hade man inte haft problemet.

Help please!

Stressdag!

Stack iväg vid ett och var barnvakt för deras pappa skulle iväg på ett möte som började klockan två, jag tänkte ja men det tar väl inte såå långt tid menar det är ju ett möte, kanske två tre timmar så blir klockan halv sex och jag börjar få panik. Får skicka ett mess till Sarah och skriva att jag får skippa samlingen och åka dirr då dom fortfarande inte kommit hem. Klockan sex landa dom hemma och pappan körde mig hem så jag slapp gå i regnet och jag stressade fram grejer och slängde i mig en arraksboll och något mer att äta och sen höll jag på att dö.

Lugnet sköljde ju ner lite då jag tänkte att jag inte behövde stressa till halv sju iallafall. Men ont i magen, huvudvärk och irretation bara för att allt detta. Hmm .. Allt för fotbollen haha.. Jojo..

Sen tog jag och syrran och hoppade in i bilen efter att jag fått i mig två rostade mackor och en arraksboll :P haha..
Kom precis ut från parkeringen när det ringde, så var det Petra som undra om vi skulle komma så vi gasa ner och hade sälle med henne och A.H då de bara var vi som skulle åka från Pp (:

Till träningen där kom Bea, Sofia, Amanda och Emma också så vi var ändå åtta stycken som var på träningen fast att de regnade. Ändå ganska skönt. Vi fick välja mellan en hektisk timme eller två slappe. Vi valde en hektisk.
Blev passning och mottagning, skott på mål, dribbling och skott på mål och sen lite spel. Faktiskt ganska så skönt med regn faktiskt (:

Sen åkte vi hemåt igen och nu är klockan nio och man är redan hemma. Tack vare regnet och kylan så blev det väl inget sånt efterparday på stattan:P Nej direkt hemåt istället. Och ganska skönt..

Vad som också är skönt är att morgondagen är obestämd förutom att jag troligen ska köra iväg och se om man hittar kläder åt A&D imorgon eftermiddag. Ja vi får se va som händer. Känns ändå skönt, sovmorgon och sånt (: hihi..

Tisdag.

Jag älskar att titta runder på onlineshopping och drömma mig bort. Dock är ju problemet oftast de att stl inte alltid stämmer. Störigt men så är de väl.. Hittat lite som jag gärna skulle vilja ha, dock kan man inte alltid få som man vill and I know that..

Har nyligen ätit middag och ska göra vid mig för snart ska jag iväg och vara barnvakt ett tag, vet dock inte tills när men fotbollssamlingen är halvsju så innan de måste de ju bli.. Aja vi hörs när vi hörs (:

YEEEEEEES (:

Hittade äntligen mina skattepapper och såg att jag hade redan medelat om kontonr och sånt så jag får troligen mina pengar denna veckan. I do hope so :D aaaaaah.. Då kan jag köpa dom byxorna och lite till (: wiiii..

HAPPY HAPPY (:

Dagens skrivpuff!

Skriv 5 favoritord på D och en berättelse där minst två av dem är med.

Dagdrömma, Dagbok, Dico, Datorn, Dela.

När jag var liten så använde jag aldrig datorn,
jag skrev ner alla mina tankar i min lilla dagbok.
En sån med hängelås och likadan nyckel till alla.
Brukade snoka i syrrans dagbok några gånger,
men sånt har man växt ifrån idag.
Idag skriver man knappt dagbok längre,
nu är det internet som gäller.
Ja att blogga är den nya trenden,
skriva och dela med sig av sig själv till andra.


wheeeeeere's your head at?!

Nej nu ska jag minsann hoppa i sängen, har suttit som fast klistrad på olika sajter för att hitta någon passande klänning till fredag för min kusin tar studenten och sånt så skulle det bli en student/40års fest också. Riktigt nice (:
Skulle dock vilja ha en snygg klänning som jag kan ha på den kvällen samt springa runder med på fester och under sommaren. En sån som passar till allt möjligt men så bra har man de nog inte..

Minnen kommer i huvudet om hur det var när man var liten. Varför måste saker och ting förändras? Minns när min familj och deras familj och ja nog dom flesta syskonen till mamma åkte upp till GBG tillsammans. Vi gjorde det ofta. Hälsade på Gammelmormor och dom andra släktningarna där uppe. Kommer ihåg när Micke&dom hade sånt extra säte i bagagen jag ville alltid åka där bak (: Minnen.. Sett massor av kort när man va en liten tolle och tillbringa tid med dom. Va hände? Varför ska man växa upp och glida isär från alla? En stor anledning till varför jag inte vill bli vuxen..

WHEEERE'S YOUR HEEEEAD AT?.. you spin my head right round, right round...

Nej sängen och CSI NY tills jag somnar .. Kanske en araksboll också? Mums dom är så goda. Men kanske lite sent? Äsch va bryr jag mig :P Men jag säger godnatt nu så hörs vi senare..

Dagens 5 wants.

1. Ligga utomlands i solen och bara glassa (självklart första plats)
2. Ha pengar så jag kan köpa en ny sommargarderob (behöver verkligen nytt)
3. Ett jobb som betalar någerlunda men som är roligt (eller ett bra betalt jobb som är pesten, bara jag får ETT JOBB)
4. Nya skor ( dom flesta av mina klackisar behöver klackas om så nya klackskor hade suttit fint)
5. Somna tidigt så att jag orkar den långa dagen som kommer imorgon (;

Så det är de som toppar dagens vill ha. Skulle jag tro iallafall (:


Crossfire - On fire.

En riktig sommarlåt tycker jag. Får verkligen längtan att åka utomlands nu.
(Ja mer än vanligt då, för jag vill alltid utomlands)


Måndag.

Stack ju iväg till tandläkaren förut, hade min vanliga, han som är så himla rolig. Minns fortfarande för två årsen när jag träffa han först "Du har hål... i näsan" hahaha. Torr, men jag gillar det. En tandläkare med glimt i ögat de får en nästan att längta till tandläkaren ^^, Nja..
Lagade iallafall ett hål idag, tog minsann inte långt tid. Det var längesen sist så tidsuppfattningen har förändrats en hel del. Han kallade mig en starkkvinna som inte tog bedövning (nej men sprutorna gör ju fan så jävla ont)

Sen efter att det var klart fick jag en ny tid innan jag gick. Ska dit igen om några veckor. Jag säger då de, tackafan för frisktandvård iallafall (;

Sen körde jag hem och lyssnade på "Angels" hela vägen hem och sjöng med stundtals då jag kunde textslumpar lite där och ibland :P hehe.. Fun..

Satt vid datorn ett litet tag och glodde på kläder och sånt. Vill så gärna köpa nya kläder. Men det är ju inte så lätt utan pengar. Men på ett eller annat sätt så ska byxorna bli mina och sen lite till (; hihi..

Följde med och handlade också, drog till Öa för skulle inom spargrisen sen ha bröd så blev inom netto också. Jag köpte Cocio, mums så himla gott med chokladmjölk (; hihi..

Men nu får man se vad som händer, middag kanske hade varit bra att äta? Men vem orkar göra de? hmm. Blir väl jag som vanligt. Ja sen ska jag slappa hela kvällen. Somna tidigt och imorgon ska jag vara barnvakt från kvart över 1 tills jag vet inte riktigt. Sen på kvällen är det ju fotboll :D fun..

Dagens skrivpuff!

Skriv om vänskap.

Vänskap växer inte på träd, inte heller gror det i marken.
Men den kan gro och växa sig starkare än något annat.
Vänskap för mig är två eller flera personer som umgås och har roligt ihopa.
Det finns dom där som betyder lite extra som man delar lite mer med.
Sen finns det dom som man inte träffar så ofta,
men när man gör är de som man aldrig varit ifrån varandra.
Man delar tårar, minnen, lycka och så himla mycket mer tillsammans.
Enligt mig är vänskap något av det viktigaste som finns.


Solen skiner (:

Satt ute på trappan tillsammans med brushan och my innan för att snacka lite medans dom rökade. Solen var framme och strålarna brände skönt på mina axlar. mmm i love it (:

Goddagens!

Kollade klart på ett avsnitt av CSI NY inatt sen vände jag mig åt andra hållet och somnade, ganska snabbt också för att vara jag. Sen har drömmarna varit rätt knasiga men jag gillar dom ändå (;

Snoozade från halv elva till halv tolv tolv tiden. Satte mig vid datorn och glodde runder sen hällde jag upp vatten i badkaret och njöt en stund innan jag duschade. Pillat lite på datorn har jag också gjort, men tycker jag stampar på samma plats hela tiden så jag struntar i det. Sitter här fortfarande med handduken runt håret. Borde nog göra något åt de för jag ska snart åka iväg..

Solen tittar fram lite, men jag tror nog inte det kommer bli något bättre än så idag..

[edit]
tur jag är förvirrad, ska ju inte iväg förens om 1½timme typ^^, aja..

Fullt normala (;

 
Tänkte slänga in något roligt nu innan jag slänger mig själv i sängen.
Godnatt (:

Veckans lista!


Veckans I like
- Våra likheter..
Veckans ätbara  - Bakadpotatis med kycklingröra ala Mysaan.
Veckans tv - fotbollsmatchen Sverige - Danmark (dock besvikelse)
Veckans mysigaste - Besöket hos Farmor och Farfar. (spec. hans kommentar)
Veckans störigaste - Att inte ha pengar.
Veckans person - Sandra, min underbara vän (:
Veckans syssla - Barnvakt.
Veckans smärta - Kroppsskada, Återfall i hjärttrakten..
Veckans önskan - Utomlandsresa ABSOLUT.
Veckans bästa - Solen som sken i måndags.
Veckans skyldighet - Rösta i Eu-valet.
Veckans rörelse - Fotbollsträning TWICE
(min egenkombinerade lista)

Hemma igen!

Snart blir det sängen, gud va skönt:P hehe.. Fast nu på kvällskvisten så har det ändå varit lugnt barnen jag passade skulle ju sova för det är måndag och skola och sånt imorgon. Kollade nyheterna och såg att Sossarna låg på första plats då. Eller flest procent får man väl säga..

Så när jag kom hem så skulle jag in i tv-rummet och se klart filmen Twisted och sen extra sänningen på tv4 om röstningen. Första jag gör är självklart tänder lampan men va händer då jo lampan smäller och proppen går. HAHAH fun:P Jaja sen får brushan gå ut och fixa de så tar han fel propp och släcker andra halvan av huset HAHA.. Men den fixa han de. Gött..

Eftersom att man tydligen kunde se mandatantalen och sånt på aftonbladet så tänker jag inte sitta vid tvn nu utan gå och lägga mig i sängen och kolla CSI NY istället. För jag vill somna snabbt (:

Nej men nu blir det som sagt snart sängen. Så godnatt (:

Fototips - Att fota en grupp.

(tänkte komma med ett litet fototips.)
Testa att ställa dig högre upp på en stege eller något annat och ta bilden uppifrån. Ingen blir skymd, stämningen blir mer otvungen när alla tittar upp, och du fångar lättare gruppens uppmärksamhet på detta okonventionella sätt.

Snart ska jag gå!

Sitter och funderar på om det finns något speciellt att göra tills jag ska gå igen?
Om ca en timme börjar jag väl traska iväg så att jag är där till kvart över åtta. Är fortfarande lite trött. Så när jag kommer hem så ska jag försöka att decka i sängen direkt, inget sitta uppe till halv tre inatt.

Imorgon ska jag till tandläkaren med världens dummaste kommentar av tandsköterskan
'Ja du har hål, men tandläkaren får välja vilket-a han vill laga'
Ja ofta, har man hål ska väl alla lagas inget jävla nej den lämnar vi kvar, den tar vi och den där kan vi dra ut och den lämnar vi tills nästa år och den tar vi nästa veckan and so on..

Fick inte ens veta själv om jag hade 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 eller 16hål, vilka som va stora och vilka som är små. Hmm jag gillar inte tandläkaren, ända possitiva tanke är att jag inte behöver slänga upp en pungsumma på disken utan betalar 49kr/mån istället. Niceprice..

Nej ska bege mig nu, ha de bra!

Veckans mest spelade.


 

Denna låten sjunger jag på alltid i bilen när jag är själv (:
Volymen ökas och jag sitter och sjunger med, its nice :D hehe.

Nyvaken!

Så jag la mig i sängen och kollade på CSI NY, somnade ganska så fort faktiskt så skulle jag bara sova två timmar men jag snoozade en timme halvtimme extra. Fast nu är jag uppe igen, dock trött men ja de går väl bort om ett tag.
Nu ska jag gå på toaletten sen får jag väl börja göra mig iordning och redo för att sticka iväg igen om en timme..

Dagens skrivpuff!

Skriv om kyla.

En tidig vintermorgon, jag ska åka till skolan.
Tar en snabbtitt på termometern och klär på mig ytterkläderna.
Idag är det en kallmorgon,kylan har kommit in på huset.
Rutornas nederkant är snyggt dekorerade med frost.
Jag öppnar ytterdörren och känner kylan slå mot ansiktet,
en rysning går längst ryggen, en sån obehaglig frösen rysning.
Buttra tankar flyger runder i huvudet, jag gillar inte kylan.
Jag försöker andas, rökmoln bildas och näsan klibbar ihopa.
Jag hoppar i en vattenpuss som frösit till is, det knastrar härligt under fötterna.
Roligt så länge det varar, i övermorgon ska det töa..


Val-dag!

Ni glömmer väl inte bort att använda eran rösträtt och rösta idag?
Jag stack till vallokalen tillsammans med syrran direkt jag kom hem från barnpassningen. Väl där ble jag lite nervös och bad om hjälp för jag mindes inte hur man gjorde (; Jaja men gick ju bra och sen efter vi lämna in kuverten så prata dom med oss och tyckte de va bra att man rösta som ung.

Men jag tycker faktiskt man har en liten skyldighet att göra de, även om man inte är intresserad (jag är inte) och inte vet mycket eller ens vet vem man ska rösta på så finns de blankt. De är bättre än inget..

Jag var nr 704 eller något, så sa dom att de fanns 750st som skulle rösta i OD och hade jag haft 1 hade jag varit äldst, så sa jag till syrran "Ja då har du säkert 748" och vilket nr hade hon ? Jo 748 så då skratta vi allihopa för jag hade rätt.
Det är sånna typiska rätta svar som gör att jag går framåt i livet, sånna rätt jag gjorde i skolan ett antal ggr. I love them ;D Bara ren tur och en rejäl gissning (; höhö..

Visserligen kan man vara hemlig i sin röstning men frasen lyder ändå;
Hjärtat är rött och sitter på vänster sida! (and that's it)

Halvt slut!

Mamma väckte mig innan hon åkte till jobbet, fast det kändes som en dröm efterråt. Aja gick upp vid kvart i sju iaf då larmet på mobilen ringde. Helt död^^ Gick upp klädde på mig, åt frukost sen gick jag hem till grannen.

Mamman i hushållet förklarade matrutinerna och lite sånt (tack sånt behövdes m tanke på att de va en långdag). Sen efter lite prat och så så åkte hon till jobbet tillsammans med sin man. Innan barnen vaknade startade jag tvn och tittade lite men fick dirr dåligt samvete. Mamma ringde och kolla om jag gått upp, ja bra de fast kanske lite för sent:P hehe..

Sen har det varit bus och stim på låg nivå faktiskt. Jag har läst lite sagor, blivit lite memory och tvtittande, lite kurragömma och blöjbyten och matlagning. Jo men det har gått bra faktiskt. Förutom att minstingen nog saknat mamma & pappa väldigt mycket för jag kunde knappt byta blöja utan att hon grät. men men..

Och nu är jag hemma ska slänga mig på sängen en liten stund hade jag tänkt. Ska tillbaka dit igen runt kvart över åtta och någon timme framåt. Så lika bra att vila lite:P hehe..

Konstig söndag ändå, för det känns som Måndag faktiskt..

Största missen ever från mig?

Jag klicka in på galabilderna från Terminationpremiären och typ i slutet kunde man se denna bilden:
Arne Weise och hans son.

Så tänkte jag "WHAT? Är inte han död?..
Så gick jag in till pappa och frågade varför han inte var programledare på Julafton längre, han visste inte men gissade på att han var för gammal.. Varför har jag alltid trott att han var död och det var därför han inte va programledare längre :O Seriöst det är nog största missen i mitt liv. HAHAHA. Kan ju skratta lite åt den tabben.. Men seriöst var har jag fått d ifrån kan man ju undra:P

Nanna tidigt idag.

Det måste jag för imorgon ska jag upp runt halv sju. Ska va hemma hos grannen vid kvart över sju och vara barnvakt. Jag hoppas verkligen på fint väder och sol så att man kan vara ute. What else can we do, hihi..
Men lär nog bli en fartfylld söndag imorgon skulle jag tro. Barnvakt då runt kvart över sju till någongång vid två sen hem. Ha tid att sticka till skolan och rösta, sen ha lite relax tid hemma, äte och sova middag kanske? Sen tillbaka och vara barnvakt där på kvällskvisten också.

Blir nog prima, men jag kommer nog somna gott på kvällen. Hoppas jag innerligt (;

Mina favoriter..

Det var Anders Svenssons förtjänst att jag började kolla på fotboll, det var en gång för längesen. Vet inte vilket år men jag vet att det var när jag var yngre. Då tog han iallafall svenska landslaget vidare med sin frispark (kanske fler i dont remember). 

Efter den matchen så började jag följa landslagsmatcherna och blev lika besviken varje gång Svensson inte var med. Sen började ju Kim Källström komma in, så när Svensson va av plan så var Källström på planen. På så sätt blev dessa två mina favoriter bland dom svettiga männen. Så om en 26åring skulle falla mig i smaken så skulle d nog va lilla Källström faktiskt (:

Vet smaken är som baken, delad. Så om ni tycker olika så bryr jag mig faktiskt inte så mycket om de (;

Matchen är avslutad.

Vi har fått några hörnor, en straff och några frisparkar ändå ligger vi under med 1-0 då dansken hoppa fram och fick ett tur mål. Jag vill slänga kudden på tvn, men vi kommer igen om vi fortsätter kämpa och ja läs VI VI VI.

Jag hatar dom som snackar på tvn för varje gång som Svenska landslaget leder matchen så snackar dom hur bra VI spelar och hur bra VI är men så fort motståndar laget leder så blir det helt plötsligt va dåligt att DOM låter sånna misstag göras DOM DOM DOM.. Bestäm er, ni är svenskar och visserligen är det inte ni som spelar men bestäm er för dom eller vi håller inte på att vänd på de beroende på hur de går på matchen. Lite dålig stil.

[edit]

Så då var matchen slut och vi förlorade ): Jag tyckte det blev ett jävla tempo i slutet, kunde vi inte spelat så hela tiden? visst vem pallar men ändå. Kims straff miss, Henkes mål chans och blä-zlatans miss och dåliga springning.. Nej tyvärr men vi har en chans kvar, Malta på onsdag i Ullevi. Den måste vinnas!!

Jag vill också dit och kolla på den, LIVE. Vill se en landslagsmatch på Ullevi snarast. Men drömma kan man ju (:

Vill ha godis! ):

men snart börjar fotbollen och sen vet jag inte om jag ska va chaffis. Mamma har inget i sina små gömmor längre så jag ska lägga mig och gråta på soffan nu, får nöja mig med popcorn ikväll. *snyft*

Dumt planerat ..

Var och snacka med pappa om lite allt möjligt om jobb jag tänkt söka, planen för denna månaden med att jag inte ska betala ett öre för dricka så jag skulle alltså inte dricka något, om min smärta och lite annat så kommer Kurt och säger :
"Hur blir det på midsommar då?"
Fck.. Visste inte att de va denna månaden, men ja vi får se. Jag klarar nog av att inte dricka men ja som sagt väldigt dumt planerat. Men jag behöver vara fri från drickan pga pengabrist och kroppen tar stryck av va d nu är den inte mår bra av..

.. men nu middag. Vi hörs.


VM-kval ikväll!

Eftersom att det också är nationaldagen för oss idag, så borde Sverige vinna. Om inte för att dom är bäst, så borde ändå DK lägga sig bara för att vara snälla för att vi faktiskt har nationaldag idag (; haha..

Såg inte förra gången dom spelade mot varandra för då satt jag på fest i Kvidinge kommer jag ihåg. Kommer också ihåg att Anna Hedlund var helt inne i spelet och hade någon som ringde och skickade hur det gick. Sen fick man veta att någon dum dansk sprungit ut på planen och tackvare det så vann Sverige matchen (visst kanske inte så rättvist, men livet är så) hihi.. Repris i år? (BTW, undra hur det gick för den dansken som förstörde matchen, kan inte varit lätt alltså)

Zlatan, du vet vad jag tycker. Motbevisa det ikväll så kanske de blir ett steg i rätt riktning ?

men men nog om detta, mer får skrivas efteråt, när man vet hur det gått :D Ikväll blir det Jag, soffan, en skål popcorn och ett svettigt lag med svenska killar. That's my night  (;

När jag sen är kung så är jag nästa Svensson, vem är du? (;

Vill ha och vill ha!

Varför vill man alltid ha så mycket, just när man verkligen inte kan?
Jag behöver köpa hårfärg (vilket jag ska slänga lite pengar på denna månaden),
Minst en bikini till sommaren annars kan jag inte lägga mig på stranden och glassa..
Jag skulle behöva två par nya jeans då jag bara behöver det. Även lite nya toppar. (drömma kan man).
Fotbollsgrejer så som skor, strumpor, shorts, tröja, benskydd(i värsta fall) hm ja..
Gärna en ny väska för det va så längesen jag köpte en, dom gamla börjar bli sledna..

Det finns säkert en hel tvättkorg full med grejer jag skulle vilja ha.
Men det är inte så lätt när man inte har pengar till det.

Dagens skrivpuff!

Skriv om något typiskt svenskt.
Det som jag ser som mest typiskt svenskt är vädret.
Så fort som sommaren kommer så kommer regnet.
Våren och hösten är väl dom årstider som håller sig till vad det är,
men sommaren är alltid regning och vintern oftast slaskig.
När kan det gå tillbaka till hur det var när man var liten,
en solig sommar, en vacker höst, en snöig vinter och en blommande vår.
Jag saknar en del av det gamla, som aldrig verkar bli som det var.

Sandra har precis lämnat mig!

Hon kom hit igår då efter att jag suttit här så satt vi och pratade lite medans jag åt lite kvällsmat, så kollade vi lite gamla bilder och drömde oss lite bort:P hehe.. Sen blev det filmkväll resten av kvällen, mest film från tvn då dom filmer vi skulle glo på var helt mongo ^^, Inte lätt!

Sen la vi oss runt tolv, så kolla jag ett csi avsnitt sen stängde jag ner så Sandra kunde sova (: Sen vakna jag av att jag dreglade där runt två och spegeln i fönstret skrämde livet ur mig kändes som någon glodde in genom fönstret.
Sen har jag bara dröm väldigt bra drömmar tills jag vaknade för ett tag sen.

Satt ute och pratade medans Sandra rökade sin cigg sen sa vi hejdå så stod jag och Zindy i dörröppningen och vinkade hejdå tills hon försvann..

Nu väntar jag på att det ska bli tillräckligt varmt för att kunna gå ut och sola :D

Dagens 'vill ha'

Tycker dessa jeansen var snygga och det är dessutom stretch så jag vill ha dom!! (:

snart kommer Sandra..

Så ska vi snacka lite drömmar, kanske kolla film och käka lite gotte. Kanske också Frida kommer att titta in senare, we never know men jag hoppas ändå (: Alltid lika kul att se era söta huen :D


Håller tummarna!

Jag hoppas verkligen att mina skattepengar kommer nästa vecka. Så snabb som jag var att knappa på telefonen och skicka iväg möget dirr jag öppnat kuvertet så är jag värd att få dom då. Jag behöver dom verkligen!

Utväxten..

Snart dags att färgas igen, är ju två centimeter utväxt som bara blir värre o värre, som alltid när fan kommer d på längden? Jag börjar gissa på att de inte är håret som växter utan färgen som kasar ner på håret och dras med när man duschar haha..

Jag har världens sötaste farfar!

När vi satt i köket hos farmor skrev jag ner vad hon behövde sen kom farfar och joinade oss så frågade farmor om det var något han behövde så svarade
 "Nej, allt jag behöver är min fru".
 
Tyvärr hörde hon ju inte de så han fick säga de igen och då sa han "Nej du är allt jag behöver" Men så himla gullig. Tänk ändå snart 88 år och säger sånna sötsaker (:

Sleden, trött och ont i magen.

Jag snooza säkert i en timme innan jag gick upp i förmiddags, så duschade jag och sånt sen stack jag och syrran hem till farmor. Blev lite prat och sånt där medans jag skrev en handlelista sen snackade vi lite till och sen åkte vi till ica. Det var nästan lite roligt att handla faktiskt (: hehe.. Men de va ju knappt en ända parkeringsplats på ica. fullsmockat! Aja sen körde vi tillbaka och lastade av varorna vi köpte, snackade lite till sen tog jag med komposten ut och slängde sen åkte vi hem..

Åt middag som var klar sen ett tag tillbaka, mmm älskar lasagne och grönsaker, speciellt coctailtomater (: hihi.. Sen kollat på tv sen dess, och somnade gjorde jag också. Men de har jag väldigt lätt att göra efter maten. Sen har inte så mycket mer hänt idag..

Är för trött för att orka något speciellt..


Typiskt!

Jag tittade aldrig min mail förut idag så tänkte jag skulle göra det nu och påvägen in till inkorgen tänkte jag, undra om jag får svar och jag ska iväg på jobbintervju, om jag haft sån tur. Jag hade hoppat av stolen och skrikit halsen av mig..

Men nej istället så ska de jobbet man ville ha mest redan blivit fullsatt, wow en tröst dom sparar min ansökan och hör av sig om det skulle bli aktuellt. Precis som om det nånsin skulle hända. Mitt liv är fan över redan innan det hunnit börja :S

Jävla skit arbetslöshet, jävla skit arbetsförmedling och jävla skit att jag ska gå och lägga mig som ett jävla neggo!

Nej lite Ugly Betty nu och förhoppningsvis hinner man få ett leende på läpparna innan man somnar..

Slutet gott, allting gott?


Jag tror att jag såg det allra sista avsnittet av O.T.H nu. Ni vet när säsong 4 sluta (ni som sett) så såg man hur det gick för dom i slutet av skolan , antagligen för att det egentligen inte skulle bli fler säsonger (vad vet jag). Men så sluta de nu också, att man typ såg hur folkens liv var. Men vet ni vad, jag hoppas ändå på en säsong 7, tycker minsann det borde komma cause i love OTH...
Är det någon som vet om det kommer en fortsättning eller jag ska sluta hoppas? (:

Nu blir det Ugly Betty tills jag somnar, för somnar nog snart. Känner mig sleden men kunde inte sluta titta på OTH-avsnittet för jag tyckte de va spännande och ärligt, hihi jag bölade lite också (; vanligt!

Godnatt (:

Godkväll!

Nu hade jag tänkt att säga ? I don't know..
Men jag ska iallafall ta en snabbdusch sen föna håret så man är redo imorgon förmiddag när jag ska åka och handla åt min farmor . Efter duschen ska jag starta något bra på datorn och sen krypa ner i min sköna säng, äta lite brejk (som inhandlades på Statoil innan) sen är det mys resten av kvällen och kanske man kan somna tidigt med tanke på att jag faktiskt gick upp VÄLDIGT tidigt för att vara jag! (:

Annars hörs vi väl om ett tag igen (; höhö. (Ni blir aldrig av med mig)


Min åsikt.

Som sagt efter träningen så stanna vi på statoil som vanligt, jag köpte sandwich som alltid (den med chokladbitar i är mumsfillibaba) så hade iallafall Sarah köpt de nya med jordgubb och alla ville smaka. Jag fick också en bit faktiskt (a) höhö.

Iallafall vad jag då vill komma till är vad jag tycker. Först smakade de inte så mycket men eftersmaken var minsann god. Fast nu äter jag knappt marabouchoklad så skulle jag köpa de under tiden de finns så lär d nog bli max 2stycken.. Men sen vet man aldrig :P

Fotbollsträning ala V Torup!

Så träning idag igen. Träffade Petra och dom på statoil plockade upp Amanda och Lisa så dom fick åka med mig. Körde snirkelvägen ut till 21an och det kom fett med bilar och när väl en lucka kom hade jag för brottom och fick fan motorstop :O hahah ... Men det gör inget, typ första sen jag fick körkortet så de är godkänt (;

In på parkeringen, på med fotbollsskorna och sen var det bara sätta igång. Sprang ett varv först och lite armhävningar och situps på de sen började vi med rutan/fyrkanten och sparkade runder där lite sen blev de även de där 1mot1. Lite skott vilket jag suger på när man ska skjuta "stillastående" bollar. Blir ju bara som en vanlig pass :S Aja..
Sen blev det att vi passade A.H (; och han passade oss så vi skjöt dirr på målet, jag gillar de bäst fast jag lyckas knappt träffa och får typ alltid ont i foten. Men de som inte dödar stärker och en dag ska jag få ett sånt snyggt kryss mål igen som jag fick förra träningen (; höhö..

Sen spelade vi lite också. Fast först mesa vi runder skulle hämta ett mål men kom knappt halvvägs innan man låg dubbelvikt på gräsmattan och garvade itu.. Jo minsann har vi roligt (;
Fast i slutet av träningen var man död som vanligt och då blir de lite tråkigt. Men konditionen blir väl förhoppningsvis bättre snart. Jag önskar att mina tankar på kvällarna om 'att imorgon går jag ut en sväng' kan bli verklighet så att jag verkligen gör de också. Bygga upp bygga upp sen blir de nog mycket roligare :D

Ja och efter träningen blev det statoil som alltid, nästan (:

Snart dags att kicka fotboll igen!

Jag får ensam köra ner till Statoil då syrran inte ska följa med idag, hon snacka något om huvudvärk så ja bättre hon ligger och sover istället. Men lyckost! Imorgon får hon sommarlov (; Aja nog snackat om henne ^^,

Ska iaf dit och samlas med Petra, plocka upp två nya tjejer och sen så trampar vi på gasen och kör till V Torup och tränar. Känner att jag kommer dö direkt, för jag är riktigt trött idag, säkert för att jag vakna så tidigt idag. Men men kanske somnar gott ikväll, de hade varit nice (:

Nej beger mig från datorn nu, höres och synes!

Dagens skrivpuff!

Skriv om något som engagerar dig.

Det finns många saker som fångas i mina ögon men just nu räknas nog fotbollen dit mest. Det är det ända som är i rutin för mig just nu och två dagar i veckan åker vi tillsammans till V Torup och tränar.

Fotboll är något som jag velat göra länge, men inte riktigt kännt att jag platsat någsonstans. Men för ca en månad sen startades detta nya damlag och jag känner att jag äntligen hittat min plats. Träningarna är roliga, jobbiga, lärorika och ansträngande. Precis något som jag behöver. De känns faktiskt roligt att engagera sig i något som man tycker om och tycker är kul, och d gör jag nu!


Have a nice day (:


Är nog ganska trött!

Jag klicka in och läste Egoinas blogg och hamna på detta inlägg och började asflabba. Okej det var inte ens roligt? Om ni inte fattar vad det är jag flabba åt så är det självklart vad hon trodde de va först .. Säger då de, min humor borde vara bannlyst för jag skrattar åt allt. Nu skrattar jag till och med till när folk pratar med mig..


Väntar på mat..

HAHA! Jag har inte gått härifrån än.. Men jag har fått på mig kläder iallafall, sen har mamma kommit in och stört mig några gånger sen har jag glott runder om det hänt något, vilket det knappast hade. Läst några bloggar och nu sitter jag och väntar på mat.

Blir broccoligratäng, var först tveksam mot mamma när hon sa de, menar jag ska träna fotboll ikväll behöver 'riktigmat' om man kan säga som så. Men visst palla inte själv bestämma så får ju gå bra.

Ska snart få tummarna loss och ringa till farmor också, skulle kanske skjutsa ner henne till torget imorgon så skulle vi handla lite blommor (: Aja vi hörs..

Godmiddag!

Sen imorse har egentligen inte mycket hänt men ändå inte vat helt dött.
Jag satt ett tag och pillade och sen la jag mig i sängen och kollade på CSI NY.
Slumrade till lite där och drömde väldigt heta drömmar, så när jag vaknade så försökte jag somna om.
Gick inte så satte mig vid datorn och knopade lite till..

Ringde på dörren och där stod Morfar och min morbror Masse, dom skulle bara inom på en snabbvisit och låna lite olja så blev inte så mycket prat. Min morbror frågade dock lite om jobb som alltid när han kommer. Kul när dom bryr sig, fast lite tråkigt när man alltid får ge samma svar. Ska dock nog höra av mig till Gillebagaren igen, se om dom har något tills jag hittar något bättre. Behöver ju pengar..

Sen satte jag mig och klistra in alla koder på bloggen och här ser ni hur de ser ut just nu. Ska dock ändra headern sen för den är ju bara kass. Men orkar inte just nu..

Hade tänkt gå ut för solen skiner ju här utanför, inga moln va jag kan se genom fönstret men det blåser något fruktansvärt så jag väntar och ser.. Men hade iallafall tänkt klä på mig och äta den där efterlängtade frukosten nu! (:

Hunrig..

men ska inte äta nu, för jag ska krypa tillbaka till sängen och kolla ett nytt csi ny avsnitt. Men en baguette med någon god röra eller ostfrallor med skinkost eller räkost hade inte suttit fint, och till de... ETT GLAS OBOY.

Jätte längesen jag drack oboy, kan knappt minnas. Men en frukost med de är minsann guld i mun ;D

Vi hörs..

Godmorgon!

Jag älskar att vakna på morgonen av att det är bråk utanför min dörr, vakna till höjdaröster och ungar som vägrar lyssna.  Ja de är verkligen de sätt som alla vill vakna upp på, med irretationen i halsen..

Något possitivit är ju att solen lyser utanför mitt fönster och har gjort sen sjutiden då jag vaknade, så nu kan jag inte heller somna om. En tidigmorgon för min del då, bra! Då sover jag inte bort eftermiddagen iaf..

Hetaste blötdjuret! (:


Min fortsatta dag med Sandra!

Så efter att vi suttit vid datorn, flabbat lite åt slingshot-filmen så tog jag mina grejer och vi gick ut mot bilen. Mobilen ringde och jag skulle precis klicka grönlur när hon la på i mitt öra och tyvärr är jag fattig och inte kan ringa tillbaka. Men men nästa gång ..

Vi tog iallafall och hoppade in i min lilla rost Dagge sen åkte vi hem till Sandra, där var lite folk så vi satt och pratade om lite allt möjligt medans dom fikade sen åkte vi till Klippan för att hämta Sandras bil. Den la av förut idag så vi bogserade bort den till en säkrare plats sen åkte vi hem till henne igen. (Nej jag bogsera självklart inte de va hennes mamma, och tomas satt i andra bilen)

Vi satt lite sega och pratade lite , sen var det faktiskt dags för mig att köra hem igen. Jag är en aning sleden men det kommer säkert ändras snart. Smått hungrig är jag också får se om d finns något att små tugga annars får jag ta jordnötsringarna som är kvar sen igår. hihi..

Men vi hörs..

Min ovän!

 
Jag och Sandra satt vid datorn, skulle visa henne något så satt en fluga på skärmen och jag skulle typ vifta bort den men den drog sig kvar så jag kom närmare och då flög den och satte sig en liten bit bort på skärmen och där den suttit förut var tre prickar, den lille äckelflugan hade bajsat på min data skärm de märkte jag bättre då jag vifta mot den igen åter igen var där en prick under den. Äckel! haha. Fick ta lite papper och torka bort de sen var d över igen..

Jag tog Sandras oskuld!

När Sandra kom fick hon sätta sig vid datorn medans jag åt middag, blev typ kebabrisotto. Ja ibland kan man blanda ihopa saker. Var lite rädd för fettklumpar för kebab lyckas alltid ha de när jag käkar de men detta var faktiskt gott..

Sen efter det var vi lite sugna på glass så vi åkte till donken i skåneporten där jag var med när Sandra förlora oskulden till Cheeseburgaren. Ja första gången och hon gillade den, OCH hon är minsann en av oss som INTE tar bort gurkan (; höhö.. Goa takter ^^,

Sen åt vi ju McFlurry med Marängsviss och konversationen var först sån
De smakar banan, de gör min också.
Och då tyckte vi de va konstigt och undra ifall dom tagit glassen till bananmilkshaken i där och så gick de runt så sen efter ett tag sa jag ' Ja har vi nånsin sett marängsviss med banan i' så koppla våra hjärnor och vi började skratta och tyckte helt plötsligt att glassen var god ändå (;

Det var vår tur på Mc Donalds de, och bilder kommer senare upp någonstans på nätet. I'll tell u when and where.


Onsdag.

Imorse drömde jag konstiga drömmar och det ringde på ytterdörren och de gick in i min dröm, sen vaknade jag någongång. Kollade lite CSI sådär smått, Sandra ringde och vi snacka ett litet tag men hon skulle ringa senare..

Sen har jag suttit och pillat lite mer här, hjälp pappa att rensa lite i köket, slängt ut två säckar med pantburkar i min bil och sen städat lite smått för Sandra skulle komma hit (;


Dagens skrivpuff!

Skriv om att klättra.

Klätterapa, det var mitt andra namn när jag var liten.
Jag klättade bokstavligt talat på väggarna, eller iallafall dörröppningar.
Ena foten på ena sidan, andra foten på andra. Sen var det bara att gå uppåt.

När jag var liten hade vi ett träd på baksidan, en jätte stor lind.
Topparna nådde över hustaket och där brukade jag sitta och titta ner.
Mina dåvarande grannar kunde se mig från köksfönstret och var livrädda att jag skulle trilla ner.
Visst var jag lite rädd när de blåste, men höjdrädd var jag inte de minsta.

Idags läget så är jag väldigt höjdrädd,
ganska konstigt hur man vågade en massa saker när man va lite som man idag är rädd för.


En tidig morgon!

Den 26 Maj ca halv tre på natten, så det ljusnar ändå ganska tidigt.
Dock blev det ljusare på bilderna än det var i verkligheten, men de gör inget (:

Videon är uppe nu!

Sa ju förut att jag skulle lägga upp en video på andra bloggen när min hund Zindy skäller, den ligger uppe nu, det är bara att klicka här för att komma till rätt inlägg.

Här har ni iaf en sötbild på henne (:

Fotbollsträning i värme..

Vi började att skjuta lite skott på mål, sen sprang vi uppvärmning varav ett vanligt varv joggning och ett annat med sick-sack springning mellan dom andra som jogga..

Sen blev det "väggen" ett tag och väldigt mycket flams, jag fick staffupphopp en gång, Bea fick de två gånger och Josse fick en. Sen ble de lite mer uppvärmning och mest skratt och flams faktiskt..

Sen var de dags för skott på mål efter en passning, de första jag gör är att ta sats med foten och drämmer den mest i gräsmarken och typ pytte på bollen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ, så satans ont så jag knappt kunde stödja på de så jag la mig ner och tyckte synd om mig själv sen halta jag tillbaka till kön "stretcha" foten lite lät några gå före sen springer jag igen och rätt i krysset, satans snyggt mål men de va typ allt. Sen missa jag mest målet hahaha..

Spela lite fotboll också och gillade att a-lagets tränare va där och kommenterade och sa saker. Gillas faktiskt, för de är lite tråkigt med katt o råtta lek ibland. Vi måste väl lära oss att hålla possitioner och markera lite bättre. Men tror faktiskt att d blir lite lättare sen på större plan för då går man inte in i varandras lika mycke kanske. Fast vad vet jag? (:

Men de var roligt i början sen dog jag och då var de inte så kul längre, faktiskt.. Men blir nog bättre när konditionen också blir det..

Röd/brun är jag om axlarna så får smörja in dom sen så jag inte bränner mig för mycket. Nu hade jag tänkt glo runder lite sen ska jag slänga mig i säng äta lite jordnötsringar och titta på CSI NY med snyggingen och sen sova någongång.

Rumpattacken som fick mig att tänka tillbaka..

om ni tittar på denna webbtv från aftonbladet så får ni se när "Borat" nu mera kallad Bruno landa med rumpan bar i Eminems huvud på galan och i slutet så spelas denna sång:

och då tänker jag självklart enbart tillbaka till Ayia Napa och oss tjejer sådär och shaka till denna låten och helt plötsligt försvinner rumpattacken från hjärnan och istället kommer då alla bilder upp i huvudet med shottar hitan och ditan, dans och svettigt och varmt och helt underbart (:
Nog ett meningslöst inlägg men skit i de, de 'seriösta' kommer alldeles strax..

SNART DAGS!

Känns som ett bra tag sen man träna sist, men de är inte så fasligt längesen faktiskt!
Träning mellan 19-21 som vanligt (: Hoppas de kommer många idag...

Dagens skrivpuff!

Skriv om att ansvara för sin egen lycka.

Skolan har varit upp och ner, men nog ändå mest på lagom.
Det har varit bråk mig och kompisar imellan,
men även var jag i yngre ålder en jävel mot lärarna.
Sån som jag inte tål i personlighet i dag.
Läxorna har varit många och svårare ju högre klass man kom till.
Men det har ju gynnat mig i dagsläget.

Efter studenten fick jag en bartenderutbildning i present, lyckliga tid.
Åter igen fick man kämpa för att få ut det man ville i slutet.
Jag fick en vinterresa och åkte till dom bulgariska bergen och jobbade i fyra månader.
Fyra roliga, kämpiga och helt otroliga månader.
Allt kämpande i skolan har lett till en massa bra saker.

Så jag säger som så många andra sa till mig när jag gick i skolan.
Kämpa och gör ditt bästa så att du inte ångrar dig när det är försent.
Även om det känns tufft och även om det inte är roligt så ska man tänka framåt.
Mot vad man vill senare i livet, mycket kan bero på skoltiden.
Men glöm inte bort att ha roligt och lev samtidigt.


En härlig tisdag!

Visst det har varit en del moln på himlen och det har blåst en aning mer än dom senaste dagarna men det har ändå varit härligt. Legat och läst har jag gjort ett tag, busat med Zindy och snackat med My. Lurade minisyrran att röra vattnet och hon fick en stöt hahahaha...

Har en söt video på Zindy när hon skäller, för hon är ju knas. Den kommer upp på min andra blogg sen för som jag skrivit förut så lägger jag inte upp personliga videos på denna bloggen då man måste lägga upp d på youtube och de vill jag verkligen inte. Mina videos är mina..

Har precis ätit lite middag tillsammans med familjen, tänk hela familjen var minsann samlad. Och de händer nästan aldrig. Alltid någons om äter någonstans eller redan ätit på jobb osv.. Men de är ju alltid mysigt (: hihi..

Pappa gav mig nästan en hjärtinfarkt innan.. Jag och My stod vid poolen när A och D va där i och badade så höll pappa på att skulla dra upp en buske med gräsklipparen sen kommer mamma ut på trappan i panik "My kom och hjälp för helvete, han har trillat" ....

Ni ska bara veta vilka bilder som flög upp i huvudet på mig. Att pappa låg mosad under åkegräsklipparen och grejer.
 
Sen när vi sprungit fram så hade gräsklipparen typ ställt sig rätt upp med bakhjulen ner och där låg pappa i typ sittande ställning jämt till gräsklipparen hans skärsår på fingret hade gått upp så de bloa lite men så skrattar han. Ja de första jag gör när jag ser han är dock också att skratta. Men fy fan va rädd jag var först.

Jävla pappa! Du får inte skrämmas så.. Slutet gott allting gott. Sen berätta vi klart d för min morbror när han kom, han sa de va dålig stil att vi inte filmat och lagt upp på youtube eller sån funnyvideos och vunnit pengar haha. Nej nog om detta...

Om en timme är det dags att åka och samlas på Statoil, fotbollsträning idag, och några joggingbyxor blir de inte idag. Njae är nog en aning för varmt för de , eller? ^^, Men ja blir nog bra, kommer svettas som en gris men skit i de! (:

Oh vilket vackert väder,

solen skiner idag!

Ser inte ett moln på himlen men å andra sidan så är klockan inte speciellt mycket. Jag är fortfarande ganska sleden i mina ögon men jag är uppe iallafall och har varit vaken ett tag, kan inte sova bort sånna här fina dagar. Dock ska jag inte gå ut riktigt ännu, men senare blir de en vända ut och sola litta (;

Dags att nanna lite, kanske..

Ska iallafall dricka lite vatten, gå på toaletten, öppna fönstret, sätta några avsnitt ur någon serie på repete, lägga mig till rätta i sängen och sen inta sovposition och förhoppningsvis åka iväg på date med Blund, John Blund (; höhö..

Hannah Montana the movie!

Har redan skrivit en gång, jag gillar barnfilmer sorry.. Jag är en tjej som ofta ligger på soffan och tittar på Disney channel en sleden söndag när baksmällan slår in osv osv..


Filmen handlar om Miley Stewart, hon kämpar för att hinna med skolan, vänner och hennes hemliga popstjärneliv som Hannah Montana. Hannah Montana blir allt mer populär och det håller på att ta över Mileys liv.
 
Efter att hon slagits med Tyra Banks i en sko affär och krashat hennes bästakompis födelsedagsfest så tvingar hennes pappa med henne hem till bondgården Crowley Corners för att hon ska få en dos verklighet. Äventyret slutar inte här även fast det är ute på landet. Nej istället börjar nya möjligheter som slår med vänskap, dubbeltrubbel, kärleksbekymmet och familjeband.

Jag kan själv säga att jag först trodde att det skulle vara en film riktad mot dom yngre tjejerna men när jag såg den så var den inte så farlig. Jag har sett värre filmer kan jag säga. Plus att jag inte gillar Hannah Montana serien på Disney channel glor aldrig, bytar dirr. Kanske för den är dubbad kanske för att de är en helt annan sak. För filmen är bra tillskilland från serien..

Nej första halvan av filmen skrattade jag en hel massa faktiskt (syrran kom in en sväng för hon trodde hon hörde mig gråta när hon var på toa men icke, de va skratt:P)
Sen när slutet närmade sig så kom några tårar, även om filmen är lite förutsägbar som många andra så får den ändå 3 av fem möjliga blööbies..


en låt, men också något mer..

lite av ett dolt budskap kan jag tycka, så bra!

Caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream
Wish you may and wish you might
Don't you worry hold on tight.
I promise you there will come a day
Butterfly Fly Away
Butterfly Fly Away (butterfly fly away.)


Flap your wing now you cant stay
Take those dreams and make them all come true
Butterfly Fly Away (butterfly fly away)
We been waiting for this day
All along and know just what to do


Bakadpotatis med kycklingröra ala mysaan.

Middagen var god, såg kanske inte ut som graffitti bakpotatis men det var minsann gott..
och nu tänkte jag dela med er av hur jag gjorde (;

Jag förberedde ju redan igår med att ta upp tre kycklingfileer till själva röran.
Sen gjordes det idag, så här går du tillväga;
Skär kycklingen i lagom stora bitar och stek, lägg i en skål och låt svalna.
Blanda ihopa creme fraiche och majonäs.
Fin hacka rödlök, paprika och purjolök och häll i blandningen.
krydda med curry, salt och peppar efter smak. (Jag öste på med curry innan d tog smak.)
När kycklingen är tillräckligt sval lägg i de i blandningen.
(man kan även ha majs och ärtor i men vi hade inga ärtor och majsen blanda jag i en annan röra eftersom syrran inte är så förtjust i de.)

Potatisen ska skrubbas och sen in i ugnen på 200grader i typ lite över en timme.
Jag hade inne de i 1timme och några plus minuter sen körde jag tre minuter i micron så blev dom mjuka och goda.

Sen hällde vi flytande margarin och grillkrydda i potatisen så kan de ju räknas som kryddsmör för sånt palla jag inte göra (;

Men jag tyckte att det var mumsigt även om jag inte hade den blekaste aning hur jag skulle "öppna" potatisenpå ett bra sätt. Men de blev nog ändå rätt bra (:

20 November 2009!

Kan lätt säga att jag längtar till de datumet och att jag kommer sitta i biosalongen runt den tiden för jag ska fan se "New moon" på bio första gången! Lätt, orka vänta i evigheter på att DVD'n ska komma ut.

Blev verkligen 'wow' när jag såg Jake förvandlas, dom gjorde de fan bra. Inte sånt mesande och konstigt som andra liknande filmer gör. I like and i want to see.. Redan igår helst (; höhö..


Nanny My!

Så hemma igen! Eller ja jag har varit hemma ett tag faktiskt. Idag så har de varit ganska lugnt faktiskt, en hel del klättra på My's rygg men annars så va dom otroligt lugna tycker jag. Nog för dom busat hela dagen i solen (: Sen bestämdes det att jag skulle dit även den 31juli och vara där hela dagen så får man se om de blir barnpassning slash bartendring eller vad (:  Men de blir nog bra!

Sen gick jag hem efter att ha pratat lite om lite allt möjligt och söndagsvalet och grejer. Satte igång ugnen dirr och blandade ihopa röran och gjorde lite extra gojs och sånt. Nu väntar vi bara på att potatisen ska bli klar vilket dom är om kanske halv timme tre kvart eller något i den stilen..

MAT!! (;

Måndag!

Vaknade typ pigg som en lärka sju imorse men som vanligt tycker jag de är förtidigt och lägger mig igen och somnar om och sover ganska länge :S  Mamma tycker att om jag vaknar så tidigt imorgon ska jag stanna uppe, ja vi får se hur d går (;

Sen har jag ju som sagt varit ute, sen stack jag och syrran till Öa och köpte saker till middagen idag när jag kom hem hade en av mina grannar ringt och jag ringde upp och ska vara barnvakt om en stund. Så under denna timme som gått har jag hållt på att göra vid kyckling och röran tills ikväll så gör jag resten när jag kommer hem från barnpassningen.

För man orkar ändå inte äta så mycket varmt när de är så varmt ute, men de är verkligen härligt sommarväder nu! Får gärna fortsätta, men hörde igår att d skulle bli kasst imorgon. I do not hope so..

Hörs senare, njut nu av de fina vädret :D
 

Underbart väder! (:

Har legat ute ett tag men de är verkligen varmt alltså. Kollar man tempen som hänger på väggen till huset så står det på 29-30grader i skuggan. Snacka om varmt, konstigt Zindy håller på att flåsa hela tiden. Jag tog lite vatten på henne innan så hon skulle svalkas lite och jag tog lite vatten på mig själv också.

Legat och läste i solen nu ett tag och jag tror jag får ta en paus. Ska snart duscha sen åka och handla till middagen som ska göras om någon timme (: mums..

Matlagnings lust..

Tycker det är sjukt konstigt men sen en vecka tillbaka har jag faktiskt haft matlagningslust hemma och jag tittar runder på nätet efter nya recept som låter lockande att tillaga..

Idag ska jag försöka mig på att göra bakadpotatis (; och en kycklingröra till de, får väl se hur d kommer gå . Behöver kanske all lycka jag kan få? (; höhö Nej men d blir säkert bra, hoppas jag. Sen på torsdag ska jag testa på att göra en soppa som jag är sugen på.

Jag vet inte var suget kommer men de är också nu som suget att hitta kockjobb också kommer. För jag har ju sökt några och förut hade jag aldrig ens glott åt de hållet för jag verkligen inte ville sätta mina fötter i ett kök igen för att laga en massa mat åt andra, nu håller jag tummarna på ett specifikt jobb men sen vet man ju inte hur långt d går.

men men..

Kleerup ft. Lykke Li - Until we bleed.


Låten till filmen " I taket lyser stjärnorna".
Jag tyckte om låten första gången jag såg trailern till filmen men inte föräns inatt hittade jag låten av misstag då jag letade efter en annan låt..

I taket lyser stjärnorna!


Såg nyss den filmen och har precis torkat sista tåren och sitter och snörvlar, en blandning av förkylning och bölande...

Filmen handlar om 14åriga Jenna som lever sitt fjortonåriga liv, hon tampas med kompisar, killproblem, festande och en sjuk mamma som ligger med cancer. I början får man se hur tajta mamman och dottern är, sån relation vill nog dom flesta ha. Dom går på stan och shoppar, sitter och fikar och skrattar och har roligt.

Sen en dag blir dom tvungna att bo hemma hos Jennas mormor för att hennes mamma är för sjuk för att ta hand om sig själv, då börjar hon att umgås smått med grannen Ullis som också är skolans populäraste och snyggaste tjej. Leder till lite kompisproblem och mer festande. Mamman blir sjukare och Jenna sluter ute alla och vill bara supa bort sina bekymmer.

en kväll hittar hon ett gammalt papper i sin ficka som hon skrev under en lektion om kärlek.
'Om du dör mamma, då tar jag livet av mig'

Sen kanske tjugo minuter en halv timme från slutet så kom tårarna nästan none-stop. Så himla mycket känsla som dom fångat på ett sånt bra sätt och kampen mot cancer har jag nog aldrig riktigt sett på film förut och de är ju något som också är aktuellt så jag tycker de är bra att filmer också har med sånt.
Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot hennes nånsin, men tyvärr så måste vissa slåss mot de. Så man känner ju att man egentligen har de väldigt bra..

Filmen var så mycket bättre än andra tonårsfilmer med liknande inslag av killar, fester och kompisproblem för denna hade just den känslan och allt de där. Den berörde mig verkligen..

Fem utav fem möjliga får den helt klart, de är den värd! (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0