Torsdagen 29 September.

Ikväll blir afterwork med kollegorna. Blir att vi ska gå ut och käka direkt när jag slutat, kommer bli en bra kväll men också städad med tanke på att det är jobb imorgon också ;) 
 

Måndagen 26 September.

Så en arbetsdag avklarad och efter jobbet åkte jag till Birsta och köpte ett par stövlar på skopunkten och en ny köksblomma på Kaap. Nu är jag hemma och tar kväll. Blir Grey's hela kvällen och lite karaoke via telefonen. 
 
Imorgon ska jag ringa hyresvärden angående mitt kylskåp annars är det nog bara en lugn dag med lite fix i lägenheten. 
 
Ser framemot torsdag för då ska teamet och ut och käka efter jobbet. Trevligt! 

Söndagen 25 September.

Jag och tidiga morgnar. Alltså jag kommer aldrig någonsin blir en morgonmänniska, för då borde jag blivit det redan känner jag. Ja annars har jag bara jobbat idag. Hämtade paket från H&M efter jobbet sen promenerade jag hem. Hemma har jag tittat på Grey's samt ätit kvällsmat. Nu blir det dagens övningar innan jag börjar förbereda mig för sängen. Öppning imorgon och ledig dag på tisdag, skönt. 
 
Letting go because all the memories just reminds me of what I lost and don't have in my life anymore. 

Lördagen 24 September.

Hade en väldigt bra dag igår. Sovmorgon och en omelettbrunch. Anette kom hem till mig och gjorde naglar på mig, nöjd som alltid. När hon åkt så packade jag ihop en väska sen tog jag bussen hem till Emma där jag spenderad natten. Vi åt god mat, godis och drack vin samtidigt som vi kollade på idol. Hon gjorde träningsutmaningen och jag tittade på då jag redan gjort de. Vi satt med ansiktsmask och tittade på tv och vid halv två somnade vi. 
 
Imorse skjutsade hon mig till jobbet. Nu är det lunch och några timmar kvar innan jag går hem. 
 
Blåmärkena efter innebandyn i torsdags. 

Torsdagen 22 September.

Idag har jag varit och tränat innebandy efter jobbet. Sjukt jävla otränad man är. Men det märkte jag väl efter att fått träningsvärk i magen efter två dagar i skratt och 5x2 situps, armhävningar, benböj och upphopp. Ja jag och Emma har antagit en utmaning. Känns ganska kul att ha någon att göra det med för då blir det verkligen av :) Nu ska jag bara ta och boka pass på Ester så jag kommer igång med att aktivera mig. Jag har sämst kondition också. Röd som en tomat i huvudet, usch. 
 
Ledig imorgon så då ska jag få mina naglar fixade av fina Anette sen ska jag ta mig till Emma och sova där. Sen är det ju arbetshelg som väntar. Blir bra de. 
 
Fick dessutom reda på idag att jag garanterat får fira jul med familjen. Måste boka flyg snabbt så jag kan garantera att jag kommer upp igen sen hehe. 

Måndagen 19 September.

Har varit en bra dag idag, haft mycket positiv energi känns det som. Varit och beställt tid hos frisören också, kommer kosta skjortan men kanske kan va värt att göra något annorlunda och sånt vågar jag inte göra hemma i badrummet. Så jag hoppas jag blir nöjd, dock en månad kvar tack vare mina arbetstider. 
 
I'm gonna be fine, just have to forget first. 

Söndagen 18 September.

Helgen har gått förbi lika fort som vanligt när man är ledig. Idag kom Emma och hälsade på, vi drog ut och åt grekisk mat. Massor med snack för det var så länge sen vi sågs. Sen har vi hängt på min soffa, kollat frisyrer och annat kul. 
 
 

Torsdagen 15 September.

Idag efter jobbet tog jag mig en runda på stan som visade sig ta längre tid än jag trodde. Fick med mig lite påsar hem, att shoppa är också lite av en terapi för mig.
 
Nytt till höstgarderoben. 
 
Gillade hjärtana jag hittade på Åhléns. Dock ska jag nog göra om fatet, inte jätte nöjd med ljusen.  
 
När jag kom hem gjorde jag middag och sen slocknade jag på soffan. Så ni kan tro att jag inte tog mig till innebandyn. Vaknade upp och fattade först ingenting. Sen fick jag samtal med frågan var jag var. Fick lite dåligt samvete. Speciellt då jag tjatade på chefen att komma dit ikväll så är jag inte med själv haha. Aja. Nästa gång. 
 
Nu en snabb dusch sen ska jag gå och lägga mig. Sista passet för veckan görs imorgon sen blir det helg och på söndag ska jag äntligen träffa Emma igen. Inte setts sen innan jag åkte ner till Skåne så ja jag saknar henne :) 

Tisdagen 13 September.

Seriöst. I morse när jag gick utanför dörren funderade jag starkt på om det var dags att dra fram vinterjackan. Sjukt jäkla kyligt och brrr.. Haha fingervantarna har åkt ner i jackfickan iaf. Jag fryser ju så jäkla lätt. Satt med en tjocktröja under en dragkedjetröja på jobbet idag. Det borde väl säga något. 
 
Promenerade hem efter jobbet och då var vädret så skönt så jag kunde knäppa upp jackan. Hade säkert kunnat ta av den också, men nja inte riktigt. 

If I just lay here and forget the world.

Jag tror seriöst att det är någonting fel på mig. Jag skriver inte det för att folk ska skriva att det inte är så och att jag är en bra människa. Jag vet att jag är bra, jag är ibland för snäll för mitt eget bästa och jag är uppväxt med att alltid göra alla andra till lags och aldrig skapa konflikter. Jag är rädd för att andra inte ska gilla mig och för vad dem ska säga när jag inte är där. Jag skulle egentligen inte bry mig så mycket om jag gjorde misstag, om det inte var för att jag är rädd för vad andra ska tycka, tänka och säga om mig. Så jo jag vet att jag är en bra människa och jag vet att jag är snäll och för det mesta glad och jag gillar människor. För det mesta iallafall, för ibland tror jag att jag också ogillar människor och deras beteende...
 
Men när jag säger att det är någonting fel så menar jag inne i min hjärna. Min hjärna verkar inte alls vilja vara stabil. Så fort jag tror att jag mår bra och att jag är på en bättre plats så slås jag ner igen. Jag känner så mycket känslor inom mig som jag inte ens kan förklara i ord. Jag kände dock en sån panik av alla känslor som bubblade inom mig igår att jag inte fick någon luft och det slutade med att jag kände klaustrofobi i mina egna kläder så jag var tvungen att klä av mig. Och jag förstår verkligen ingenting. Jag är på en bättre plats, det vet jag att jag är eftersom det var ändå ett bra tag sedan jag hade så ont som igår. Men dessa dagar har varit jobbiga. 
 
Asså jag är egentligen en positiv människa, har alltid varit hur andra beskrivit mig. Nu känns det dock att varje gång jag skriver någonting förtom mina tråkiga vardagsrutiner så är det bara negativa saker och om hur dåligt jag mår. Jag mår bra också, men det hjälper mig att skriva av mig av det som fyller mig på insidan. Det är lite som terapi för mig. Jag har lättare för att skriva än att prata med någon.. För jag är känslig och skulle jag våga öppna upp och prata med någon så skulle jag bara känna mig knäpp. För jag känner såhär ena sekunden och sådär nästa sekund.. Förhoppningsvis efter att ha tryckt publicera så mår jag lite bättre, som en tyngd som lyfter från axlarna. 
 
Denna låten kommer alltid i sorgliga delar på filmer/serier, den får mig alltid att gråta...

Måndagen 12 September.

Helgen har varit lugn, jag behövde det efter en lång vecka. Dock har den varit väldigt tung och jobbig också. Jag borde inte ens vara inne på denna bana, jag är värd bättre, men tydligen är jag känslig. Tydligen bryr jag mig mer än andra. Tydligen har jag svårt att släppa taget. Tydligen ...  

Lördagen 10 September.

Ikväll ligger jag på soffan, Grey's Anatomy maraton, utan dåligt samvete. Efter en otroligt lång vecka så känns det faktiskt helt okej att inte göra någonting  annat än ladda batterierna. 
 
Det enda som saknas är någon som lägger sig bakom mig i soffan och håller om mig till jag somnar. 

Fredagen 9 September.

Efter en otroligt lång vecka med övertid och delad tur idag så är jag äntligen hemma och tar helg. Känner mig så sjukt slut och självklart hann jag knappt innanför dörren innan huvudvärken kom på besök. Blääää.. 
 

Torsdagen 8 September.

Yeay veckan börjar äntligen närma sig sitt slut. Bara fyra dagar med övertid avklarat och avslutar veckan med monster pass imorgon, splitt wohoo. Jo men sen är det äntligen helg. Så jäkla skönt! 
 
Nu en och en halv timme kvar innan hemgång. 
 

Tisdagen 6 September.

Tog ledigt en stund idag och fick fixat mitt simkort så nu är nya telefonen helt fixad. Och gamla telefonen har alla tvåtusen bilder kvar så jag är nöjd. 
 
Idag är en sån dag då jag saknar dig. Lite. Och det är okej. 
 
 

Måndagen 5 September.

Helgen bara sprang iväg, hann knappt med. Fredagskvällen spenderades ute och lördagskvällen var det lokalfest. Alkohol och härliga människor, massor av skratt och bara allmänt må bra. Tack vare resorb och ipren-kur klarade jag mig ifrån baksmällan. Bara tröttheten i kroppen. 
 
Idag har varit en lång dag på jobbet, timmarna gick ändå hyfsat snabbt. Efter jobbet blev det en promenad hem och jag slogs över hur mörkt det börjar bli ute på kvällarna. Känner att vintern är på är in, vilket också är wired då jag tyckte året började nyss haha.
 
Nu blir det soffan och lite Greys innan jag ska sova igen. 

Söndagen 4 September.

Det var en bra fest igår. Började med en liten tipsrunda och jag missade vilket lag som vann, men tror vi hade ganska många rätt. Sen blev det tacos, gott. När alla ätit klart startade turneringen i beerpong, vi vann :) blev sen en massa dans resten av festen. 
 
Idag har jag en lugn dag på soffan, håller på med nya telefonen och ska snart fixa något käk. Inväntar en ny arbetsvecka med ny övertid. 

Lördagen 3 September.

Så igår på lunchen gick jag och hämtade min nya telefon. Så imorgon kommer jag byta ut den gamla. För eftersom jag ska på fest ikväll och man aldrig vet hur de slutar väljer jag att inte ha nya telefonen med mig ;) 
 
 
Igår blev det mat på Bishops med kollegor. Drack lite öl sen drog vi inom Pinchos och drack godis drink. Ja stället har hittat till Sundsvall också, wohoo. Sen blev det Estreet och lite karaoke och mer dricka. En shot som faktiskt var god fast de låter hur jäkla äckligt som helst. Blanda bananlikör med rödvin och de smakar banana skids. Haha. 
 
Så idag mår jag hur bra som helst. Lite sliten men de försvinner ner i avloppet om en stund. Sen är det 30års fest ikväll, woop woop :) 

Torsdagen 1 September.

Jag är så himla knasig. Jag kan vänta hur länge som helst med att göra beställningar, som tex bredbandet när jag flyttade till lägenheten. Men saken är den att hur länge jag än väntat med en beställning, när den väl är lagd så vill jag gärna ha grejerna igår. Haha. 
 
Som med mobilen. Jag la beställningen den 25e och då med leverans till 6e. Men så fick jag ett sms i måndags där dom frågade hur jag ville få leverans och därefter var de kört. Varit inne på sidan där man kan följa leveransen. Inte bara varje dag, men typ tolv gånger varje dag haha..  Tror inte jag får den snabbare för de, men iallafall. Den som väntar... Den väntar.. Haha. 
 
Nu några timmars sömn,  sen ett arbetspass följt av några öl med roliga kollegor. 
 
Idag väntade ett paket på mig utanför dörren. Tur brevbäraren litar på mina grannar då de stod utanför dörren så vem som helst kunnat sno de. Tur jag har snälla grannar. Sen hade jag även ett paket med sängkläder, tror dock jag blev besviken på hur de kändes. Inte alls lika skönt som alla beskrev. Får hoppas en tvätt gör skillnad. 
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0