I feel so alone.

Jag saknar putte och sängen känns så tom, så stor och ensam. Ligger ner myst under täcket, har tända ljus för att försöka få upp värmen på rummet då fönstret stått öppet idag pga så himla varmt förut och så underhåller jag mig med SATC som vanligt.

Så ensamt utan han bredvid mig i sängen, konstigt hur man kan gå och bli beroende av närhet på det sättet som jag har blivit. Ser på SATC väldigt ofta och i ett avsnitt så snackade dom om att det kommer en kärlek som förändrar en , detta är min. För jag har förändrats en hel del sen jag blev tillsammans med putte, vilket jag gillar för dom saker som förändrat har väl gjort mig till en person mer passande i ett förhållande än personen jag var förut.

Nej nu ska jag tillbaka till min älskade säng. Godnatt!


Min födelsedag.

Vet inte riktigt vad klockan var när jag somnade imorse men det kan ju kvitta, tror ingen av er är intresserade av den delen ändå. Dock vaknade jag någon gång runt elva för mobilen höll på att låta sen somnade jag om & vaknade vid 1.

Har legat i sängen mesta delen av dagen, bara myst & kollat på film tillsammans med putte. Sen har vi även fått några små besök av Jennie som beklagat sig över hur hon mådde efter gårdagens fest efter en stund blev jag bakis också. I dont like that feeling men men sånt man får tåla och så värt det med tanke på hur bra festen var.

När maten blev klar fick man masa sig ur sängen & klä på sig. Åt klyftpotatis med baconlindad fläskfilé , svampsås & grönsaker. Fett gott och tummen upp till pappa som stått och gjort allting idag. Verkligen gilla på de även om jag inte hade en jätte stor aptit idag.

Efter att ha suttit och skrattat, ätit, snackat om gårdagen och andra konstiga upptåg gick jag & putte ut för han skulle röka och sen gick vi och la oss i sängen igen. Somnade till någongång men vaknade lika snabbt igen sen var klockan dags att köra hem putte så han kunde byta om och åka till jobbet.

Hälsade på Tubbse, Koffe & Tom när vi kom upp, putte gjorde vid sig och tog skivan han glömt igår, så när vi hoppa in i bilen startade vi den och jag fick höra ja må hon leva låten som han & weke gjort till mig. Verkligen super gulligt kan jag tycka. Körde inom preem så att putte kunde köpa lite mat sen lämnade jag av han på jobbet och gasade hemåt.

Sitter nu här och ska uggla en liten stund sen ska jag försöka mig på att äta lite och sen blir de sängen & film för jag orkar verkligen ingenting just nu. Haft en jätte trevlig födelsedag tillsammans med dom underbaraste människor som finns. Mina kära grannar, min älskade familj och min underbara pojkvän. Kan knappt be efter mer, visst saknades mina närmaste tjejvänner för att göra de hela perfekt men detta va bara ett hårstrå ifrån.

Så även om huvudvärken varit extrem & illamåendet gått som en berg&dalbana så har dagen varit helt underbar, tummen upp och väldigt mycket gilla på detta! Thanks everybody.

Födelsedagsfesten.

Började ju med tacos tillsammans med grannarna, fett gott och blev som vanligt mätt på en omgång men jag fettar alltid på så mycket så de räknas säkert som två egentligen (; haha.

Nåväl sen blev det lite sura miner från lillebrors håll men det löste sig för han & flickan kom ut och joinade senare. Men det började med att jag , syrran & Jennie gick ut, började spela ölspelet och sen kom Martin, Ame, Tubbse, Koffe & Tom så dom var med & spelade. Lillebror & My kom ut och var också med och spelade sen klabbade de tills sig lite för putte & sällskapet (Weke, Joav & Angelika) kunde inte ta sig från Perstorp för ingen taxi svarade.

Efter lite ringande & grejer så hittade vi Martin som kunde va snäll & skjutsa hit dom. Drog ut och mötte upp dom tillsammans med Jennie, pussade min babyboy sen vandrade vi in och festen var igång.

Tom låg deckad över bordet mest hela kvällen men vi andra hade lika roligt för det. Startade singstaret och jag & Joav sjöng ganska många låtar & jag måste säga att han är en jävel på att sjunga tjejlåtar så hans röst är de inget fel på (;

Bålet var gott & jag drack nästan hela själv. Eller det kändes så för mitt glas var inte tomt en ända gång men klart delade jag med mig & alla tyckte de var gott. Så helt kass smak har man ju inte (;

Så det blev popcorn, chips nötter och sånt shit lite senare. Saken va den att Angelika & Desiree (mina systrar) ville inte va kvar inne i huset för det gick så vilt till att kläder åkte av från dom vuxna i deras spelade. Dom spelade förfest-spelet och där är strippande med och dom är inte dom som är fega av sig. En annan hade ju aldrig gjort de (;

Nåväl, festen var riktigt lyckad och jag hade jätte roligt. Bilder kommer upp senare på FB, själv tog jag bara typ två-fyra bilder resten står lillebror, putte och kanske någon annan för.

Tack alla som gjorde festen till vad den blev (:

Söndagen 28 Februari.

Då är man 22år nu då, grattis till mig! (:


På återseende.

 
I'm gonna get wasted.


Det är tanken som räknas.

Om några veckor börjar jag väl på allvar på AF så att jag kommer få pengar därifrån. Mamma & pappa hade diskuterat och sagt att dom kunde hjälpa mig med lägenhet och sånt ifall jag känner att pengarna kommer räcka, det kommer dom inte att göra det vet vi ju alla tre men det är tanken som räknas. Mina föräldrar är saffran värda (:

Ut med högtalare, check.

Blandade klart bålet och har suttit och druckit slev efter slev men sen skulle lillebror ut med högtalarna så då fick jag så snällt följa med ut & tog bålet med mig för att ställa de i kylen där ute. Fick in högtalarna, in med bålet, häftade upp sopsäckarna så dom är stående.

Alldeles strax är det dags för mig att hoppa i duschen för att göra mig klär kommer väl egentligen vara de som tar mest tid, allt annat är så gott som klart med x antal timmar till godo. Känns bra detta. Det går i rätt riktning och de gillas! (:

Bålgörande, check!

Så nu har jag gjort klart mitt bål, de är lite surt men de får fan va de för annars blir de må-illa-sött och de funkar inte. Har druckit en himla massa små sluntar så snart är jag fan full också hahaha. Nej okej kanske inte men dricka på fastande mage är inte någon hitt, men vid 6 tiden blir det tacos och grejer. Cant wait, fooooooood.

Parday oooooon.


Birthday girl, almost.


Bara några timmar kvar tills festen är igång, det är ganska konstigt ändå hur man alltid lyckas ha tid att sätta sig vid datorn hur stressigt & lite med tid man har egentligen. Wierd. Nu måste jag backa bilen då snön töar och kan mosa min stackars dagge.

Sen är det bålet som ska göras, har mycket att stå i och bara några timmar kvar. Nåväl, trevlig kväll (:

 


En mardröm.

Tror att vårt samtalsämne igår när vi spelade gick in i min dröm för inatt drömde jag något om en final och såg Zlatan skjuta bollen mot mål men som oftast gick den utanför. Bollen stutsade till mig och jag skulle visa hur de gick till jag sköt mot mål & zlatan skjuter in den.  Teamwork mig & han imellan, jo en mardröm var de va? För folk som känner mig vet att jag inte är hans fan, snarare tvärtom. Hahah.

Nåväl, vaknade & nu sitter jag här och ska alldeles strax ut och fixa vid lite där ute. Blir nog bra. Hela helgen kommer flöda i god mat för igår käkade vi ju som sagt pizza med grannarna, ikväll blir det tacos med grannarna innan festen börjar och imorgon ska vi fira mig med grannarna och god mat som fläskfilé och sånt mums! Hel helg med god mat och våra kära grannar. Kan inte fira födelsedagen bättre (;

Hörs senare när jag har en lucka, tills dess trevlig lördag! (:


Förra årets firande utgång med Sandra, Frida & Pernilla.


I want to party now!



Jag kan inte alls somna, så fort jag stänger ögonen så kommer tusen tankar upp. Allt stress på vad som ska göras när jag vaknar, tankar tillbaka i tiden, en låt fick mig att tänka på tiden när man var 15 och dansa på björket, men mest av allt så blir ögonen stört pigga varje gång jag blundar. 
I     cant        sleeeeeeeeep.

Har spelat lite spel på FB i sin vanliga ordning och ska väl försöka mig på att sova igen, så tjingeling!

Time for bed.

Om jag nu har en så lång dag framför mig kanske det är dags att släcka lyset, klä av mig kläderna och krypa ner under täcket. Underhålla mig med de jag gör allra bäst vilket innebär Sex and the city och sen så småning om somna fett gott. Sen vakna pigg & glad när det är dags..

Godnatt! (:


Lördagen 27 Februari.

1 day to go.

Hur länge har vi inte längtat till detta datumet då, vet inte när jag började planera in detta men folket tjatade ju om en ny fest. Jag sa vänta tills jag fyller år så kommer en då. Nu är vi här och stampar med bara några timmar kvar. Wiiiijhoo. Kommer bli bästa födelsedagsfesten ever, firad i Sverige iaf för jag tror nog aldrig något kommer toppa 20års dagen i Bulgarien. Eller dagen och dagen , snarare dagarna för jag blev ju firad i typ fyra dagar. I love it haha.

Låg faktiskt och funderade över natten till min födelsedag senast igårnatt. Det var partykväll i restaurangen där jag jobbade vilket innebar lite gratis shottar & karaoke. När klockan slog 00.00 till den 29e stod folket och sjöng för mig, när sista noterna togs kände jag något blött över hela mig, jag hade blivit öl duschad. Sen fick jag en Sam vilket betydde typ några shottar i raken annars en ASBO och den shotten vill man inte ha för alla som fått den har gått ut & kräkts efteråt... Efter mina shottar minns jag ingenting, vaknar och är en aning bakis kan man säga, huvudet hänger inte med och jag går in och duschar av mig ölen.

Ner för att få min första present som är en snowboard lektion, fetta på sig varma kläder och dra upp i lillbacken, herregud va jobbigt. Varma kläder, en stekande sol, bakis och en extrem törst i halsen. Ett helvete rent ut sakt , men visst var de roligt att stå på brädan. Vill jag göra igen (:

Sen på kvällen drog jag ut till en karaoke bar med några killar, röker vattenpipa och blir redlöst full ännu en gång. Vaknar upp och det är dags att bli firad med Alpina crew typ. Drar på restaurang sen får jag en överraskningsfest i en karaokebar bara några hus ifrån restaurangen. Riktigt roligt, sjöng, drack. Åter igen var jag tvungen att ta x antal shottar på raken och där försvann minnet åter igen. Asnitad.

Sen vaknade jag upp och hade den värsta bakisen i mitt liv, var typ zombie i fyra dagar innan jag rörde en droppe alkohol igen. De är fan illa att bli så bakis haha. Men de var lätt värt de, riktigt roligt. (De jag minns iallafall)

Dock har mitt drickande trappats ner en del och jag försöker att inte bli så redlöst full, nu förtiden brukar jag inte bli sååå himla full. Beror väl på vem jag är med också. Men ikväll kan jag räkna med karatefylla för det är min födelsedag (nästan) så då är de tillåtet (;

Hoppas på en sjuhelsikes kväll faktiskt, vill ha riktigt roligt!


En bakis My ala Bulgarien.


I can see the light.

Grannarna kom över och pizzan levererades (läs hämtades) sen satt vi och åt & hade trevligt. Efter maten gick jag in på rummet och satt vid datorn & lyssnade på musik så kom Emelie in och vi stod och dansa på mitt golv rätt som det är blir det bäck mörkt. Jag trodde att Emelie skulle bli ledsen , hade jag blivit om jag var en liten flicka som hon. Men ja ljus & ficklampor tändes ganska snabbt då det inte bara var proppen som gått utan hela OD, senare fick vi veta att Perstorp också varit utan ström så för en gångsskull är det inte bara vi (; haha.

Nåväl, vi syskon spelade iallafall spel och hade ganska så roligt , jag beklaga mig över att jag ville ha ström så vi kunde sätta igång elementen & festen skulle va förstörd. Strömmen skulle säkert va borta imorgon och allt va de var. När vi va så inne i spelandet så tändes allting helt plötsligt.

I kör skrek alla "JAAAAAAAAAAAAAAAA!" och rusade ut ur tvrummet som en hop myror som fått hemmet invaderat. Nej va verkligen bättre än julafton de här haha. Jag & lillebror gick ut och satte igång elementen och tog ut lite saker. Imorgon ska allt fin putsas. Jag ser framemot de, de ska bli roligt faktiskt (;

Trevlig fredagskväll detta ju, tur man inte hade fest idag (;

Only hours left.


Pizza time.

Sitter och inväntar pizzan just nu. Grannarna ringde förut & undra om vi ville ha pizza så nu har folket kört ner för att hämta den, känner mig inte så jätte hungrig då jag åt för någon timme sen men pizza går alltid ner (; haha..

Efter maten ska jag ut och sätta igång elementen då jag inte tror pappa kommer ge sig på att elda där ute. Sen får vi se vad som mer görs ikväll, de sista görs imorgon vilket fall som.

Nåväl, trevlig helg allesammans (:


No words.

Ibland har man bara inga ord att ta fram,
 då har jag lärt mig att det är bättre att vara tyst.

I guess I'll take the surprise.

Fick nog en liten hint i sms'et men jag är för förrvirrad för att förstå de minsta så jag får väl ta 100% överraskning då. Vill ha lördag nu nu nu! haha. Well, saturday will come soon enough..


Surprise or no surprise?

Återstår att se, för jag vill ju såklart veta vad putte ska klä ut sig till. Men han vill ge igen för gammal ost och inte säga för jag först inte sa mitt. Men nyfiken som jag är så ger jag mig inte, har t.o.m sagt ett ultimatum men dealen blev den att han får välja. Tror han att jag vill veta eller ha de som en överraskning, hans val, han bestämmer.

We'll see later on..

Fredagen 26 Februari.

2 days to go.

Då har helgen sakta men säkert krypit över oss men det betyder inte att jag ska inviga den föräns imorgon. Idag ska bara förberedelser göras, typ värme & shit i huset. Sätta fram lite grejer, dekorera lite kanske.

Sen på lördag är det pang på röbetan! (; Tror att min födelsedag kommer att bli ganska bra detta året iallafall. Jag kommer fira den tillsammans med mina närmaste vänner, en liten get together & glada miner. Sen på söndag blir det en liten middag med grannarna & familjen för jag bestämde att iår vill jag inte ha något släktkalas, känner mig för gammal för sånt. Kanske när jag fyller 25 för det är lite mer speciellt.

Nåväl, snart drömmarnas land som väntar.

Kvällens trekant.



+


+



Inte mycket som kan slå detta just nu.


En död mus senare.

Fick tillbaka glimten i ögat och energi av hustlern så jag tog på mig jackan & moon bootsen och vandrade ut med en glödlampa och en skål med vatten, diskmedel och en trasa i. Låste upp dörren, tände lamporna , startade musiken och förstod vad lillebror menade med spränga högtalare för det lät verkligen inte bra.

Började rätta till mattorna, flytta borden, sopa undan skit sen syrrans fest, ställde undan stolar, slängde fyllda sopsäckar och torkade av dom äckliga borden. Gick ju undan & gick ganska bra. Fick besök av pappa en sväng för han skulle väl mest kolla och meddela att han skulle testa elda i kaminen imorgon. Så ja blir nog bra.

När han gick igen fortsatte jag rätta till mattorna och gick under ett bord för att lyfta de och rätta till. Jag började skrika, skaka och sprang in till pappa. "Vill du komma ut igen där ligger en död mus under en matta". Såklart hade han inte lust till de utan skulle ta de imorgon så jag fick så snällt gå tillbaka utan sällskap.

Dock ville jag få allt klart idag så jag tog en mugg och började fösa in svansen och typ miiiii'hade mig och skakade. Va rädd att den skulle börja leva och röra sig igen men den va stel som en pinne typ. När jag väl fick i den i muggen visste jag inte var jag skulle slänga den så sprang runder med handen utsträckt  och skrek lite till. La den i en påse och sprang sen ut och höll på att spy i en snöhög. Fick harkla mig och spotta slem ist för inget kräk ville komma.

Sen va de bara gå in och på städningen igen. Flyttade rätt borden, ställde iordning stolarna, stängde ner musiken, släckte ner och tog soppåsarna och slängde i soptunnan sen gick jag in. Tvättade händerna och sitter nu här. Väntar på samtal från Sandra sen ska jag ta en dusch för jag känner mig väldigt smutsig på något sätt. Usch.

Det var väl allt för denna gången, have a nice day.

When I was a blonde.


Känns som forever ago.


Right back at ya!

Vad som är bra med att ha ett pms besvär till hundra är att det går åt rätt riktning också utan någon speciell anledning. Hörde didididi i datorn och kollar ner så ringer mobilen, på displayen står det Sandra, jag svarar och samtidigt som jag hör hennes röst åker ett lugn över mig.

Skulle leta upp en låt till henne men kunde icke hitta den, ett glas hustler fick jag också tag på så snart är humöret på topp, energin tillbaka, värmen på plats så snart , alldeles stax ska jag gå ut & göra nytta!

Tummen upp!

Today, Tomorrow, never?

Det har redan hunnit bli mörkt och jag har fortfarande inte masat mig ut. Jag kom inte längre än till att jag tog på mig termobyxorna sen fick jag min nedstämdhet och la mig i sängen & kramade kudden. La över täcket sen somnade jag nästan.

Vaknade av att jag hörde Jennies röst så jag kröp ur täcket och gick ut i köket och var lite social där även om folket nog hellre sett mig kvar i rummet eftersom jag var så gnällig. Men de är vad kylan & tröttheten gör med mig.. Så jag blandade mina flaskor , ställde in dom i kylen och sen gick Jennie & Felicia hem med Emelie.

Ska väl snart masa mig ut, om jag orkar. Vilket jag inte gör men jag måste. Kan ta det imorgon egentligen men varför skjuta upp allting hela tiden? Hmm. Behöver energi, gonna find a hustler.

köss.

Vill ha sol & värme.

Jag börjar bli en aning trött på mörker och kyla. Varje dag går jag runder och fryser vilket leder till att jag blir trött och gnällig. Alla får lida av detta..

Jag vill ha sommar & sol, jag behöver få solen i huvudet för jag börjar bli knäpp. Jag blir fan deprimerad av denna lång vinter som bara förblir längre & längre.

Att ständigt titta ut och se snöflingorna falla och täcka bilen på nytt i ett vitt lager, nej jag orkar snart inte mer.

Och helt ärligt, vad är detta att gnälla över egentligen? Men så är det, bägaren är full & rinner snart över :/

Jag är självisk.

Att må dåligt över en sak som gör en annan person glad, de kallar jag självisk.  I dont feel to good. Nu ska jag iallafall låta magen vila lite sen ut och ta ett ryck. Fick iaf precis matfeber.

Få tummarna loss.

Ja nu ska jag klä på mig sen ska jag minsann iväg till Örkelljunga och handla det sista som behövs, sen ska jag klä mig ännu varmare med termobyxor och allt och sen ut och sätta igång värmen, strömmen till kylen och städa undan allt skit från golvet, torka av borden , ställa in fler stolar och allt jag ska.

Mucho to do today. Tjingeling.

Ice cold.

Har tänt ljus på rummet så kallt jag tycker det är, sen att mamma & pappa har åkt upp till Göteborg på begravning gör inte saken bättre för ingen kan väl elda :/ Så jag får helt enkelt fortsätta elda mina ljus..

Har inte påbörjat något av det jag ska, men får väl snart tummarna loss och kör iväg & handlar de sista som behövs. Annars? Händer inte mycket.


Snart dags för sängen.

Har ju suttit här ända sen jag kom hem men spelen på FB får tiden att bara springa iväg, sen vågar jag knappt resa mig från stolen för jag behöver verkligen gå på toaletten. Magen är svullen och gör ont så mycket jag behöver kissa men jag kan höra genom väggen hur pappa ligger och snarkar i badrummet så dit in kommer jag inte på ett bra tag :/

Där har vi nackdelen med att enbart ha ett dass i ett hus med en massa personer. Suck.

Men nu blir det OTH, mat och sen SATC eller film tills jag somnar, ifall jag inte kommer tillbaka så har jag ett ord jag vill dela med mig av till er och de är följande; Godnatt! (:

Torsdagen 25 Februari.

3 days to go.

Idag är det mamma & pappas dag, för idag har dom varit gifta i 21år. Kan jag tycka är ganska så himla länge och jag kan se på dom att det kommer bli mycket längre också. För efter regn kommer solsken så att säga. Så grattis till er mamma & pappa (:


Morgondagens to do.

- Iväg & handla det sista.
- Städa mitt rum ink dammsuga & renbädda sängen.
- Städa rum nr 1 samt ställa iordning bord & stolar.
- Skotta lite mer .
- Sätta igång värmen & stömmen till kylen.
- Blanda shots.
- Checka så att singstar och grejer funkar utan klabb.

sen är det lite mer små saker som ska göras ..
Så har väl lite att stå i men det är inte så farligt. Går väl snabbt I hope.


Min dag med putte.

Ibland undrar jag varför det kallas söndagsbilister när dom är ute hela veckan :/ Men efter att ha puttrat runder på vägen en stund så anlände jag äntligen till Åstorp och gick upp till putte.

Lyssnade på musik och blev "sur", han har en speciell låt som han vet att jag vill höra men jag får inte höra den för de är hemligt. Folk som känner mig vet att jag är nyfiken så de funkar inte att säga så till mig. Så då tyckte jag att all hans musik var kass och att vi kunde kolla film istället.

Sen kom Weke & Tobbe upp så blev jag återigen "sur" för att jag inte fick veta vad någon av dom skulle klä ut sig till, visst in my face eftersom mitt är hemligt men hur kul är de att vara ensam när dom skickar till varandra och skratta över vad dom ska klä ut sig till. Inte hyggla klubben de minsta haha.

Weke gick för att byta om så att putte skulle kunna få se, han gick in och kom ut flabbandes, då blev jag ju såklart ännu mer putt, inte alls schysst stil men sen kom weke in och rökade och jag fick trotts allt se de, samt sa Tobbe snällt vad han skulle va. Så nu är de typ jämt igen. Fighten var ju mellan mig och putte. Visserligen håller jag mitt hemligt för weke & tobbe ändå men de är mest för dom kommer annars säga vidarare så I keep it a secret until the party (;

Weke åkte hem, putte bjöd på mat och sen har vi myst på soffan lite sen var de dags för han att åka till jobbet. Körde inom preem sen öste vi umbrella lite för att visa vilken volym jag har när jag kör själv. Lämnade av han och körde sen hem.


Smile on my face.

Skulle egentligen gå upp tidigt idag men blev inte riktigt så drömmarna höll mig kvar.  Men när jag äntligen fick tummarna loss att gå upp ur min varma sköna säng tog jag en snabbdusch, sen har jag mest suttit och ugglat vid datorn, fixat håret och nu typ en långstund efter fick jag helt plötsligt hårspray smak i munnen. Blärk.

Nåväl nu spelas musiken på lagom volym och jag sitter och väntar på att putte ska bli klar sen ska jag köra hem till han och umgås. Sen är snart helgen här, i do like that :D


Onsdagen 24 Februari.

4 days to go.

Snart helg och jag längtar så himla mycket, varför vet jag inte egentligen för så jävla bra kommer det inte bli. Just för att jag hoppas och önskar så innerligt kommer det säkert bli ännu sämre. Känner mig inte så positiv just nu, vissa saker biter på en och vill inte släppa en del känslor som tränger sig in i huvudet och leder till tankar som inte ens borde finnas.

Vissa känslor är tydligen odödliga, vissa tankar stärker sig & växer just utav dessa känslor och då blir allting helt plötsligt mycket värre. Att ständigt vara så nyfiken och måste veta allting gör ju att man tillslut finner sånt man egentligen inte ville hitta även ifall att det var sånt man letade efter.

Den som letar den hittar.

Var allt komifrån det vet jag inte men just nu känner jag mig bara down down down .. Fast i eftermiddag när jag vaknar, då är allt som bortblåst. Eller de är iallafall vad jag hoppas på, såklart.

Well tillbaka till SATC nu, godnatt!


Happy face.

Saken är biff! Troligen iallafall.. Det är så att jag har haft lite ångest över min dress som ska bäras kvällen innan min födelsedag, den var alldeles för kort och för korvskinnsaktig att visa alla valkar på kroppen är inte min dröm så jag hade ångest.

Hade en tanke att gå som rockstjärna istället men sen har jag ju inget att ha på mig som hade passat till de så den idéen funkade inte heller men så av en ren slump kollade jag på väggen och såg en sak som putte lämnade här första natten han var här och fick en snille idé. Letade upp mina saker från Ayia Napa resan, tog fram ett linne & en kjol . Klädde på mig och japp troligast blir de min dress.

Right now there's a smile on my face!

Music makes everything better.

Sitter här framför datorn och lyssnar på musik, allting känns helt okej. Om några dagar fyller jag år, inte så mycket att hurra för egentligen men en anledning att fira lite med vännerna och sånt är ett stort gilla på hehe.


En kopp varmchoklad.



Lillebror & jag gick ut till andra huset för att dra ström & grejer. Städade undan lite smått också när man ändå va där inne, tar de sista rycket på torsdag. Drog stömmen och kollade lite sånt sen gick vi in igen. Halv bråkade om vem som skulle duscha.

Jag: Åh jag vill ta ett bad.
Lillebror: Jag hade också tänkt ta ett bad.
J: Men jag tänkte de redan igår.
L: Jag tänkte de redan i förgår.

HAHA, alla ska alltid försöka va värre än mig men efter vi varit inne en stund så gjorde jag en kopp varmchoklad istället så gick in till lillebror och sa att han kunde bada ifall han ville de jag hade hittat min värmekälla på annat håll. Dessutom lovade han att elda till imorgon så jag kan ta en längre dusch då istället.

Så värmen är faktiskt påväg in i kroppen nu (:

Äntligen hemma igen.

Så åt hemmagjort snitzel med potatis & sås, fett med kärlek på det för det var ruskit gott och jag blev lagom mätt. Ännu mera kärlek på de vill jag påpeka, gillar inte att bli för mätt.

Efter det packade jag och lillebror in oss i bilen och körde till Örkelljunga, först en runda till spargrisen och köpte lite plastmuggar och sånt sen vidare till apoteket där jag hämtade ut mina p-piller och sen sist men inte minst Coop där vi köpte lite ballonger, munkar, läsk, blandsaker och annat skoj.

Så nu känns det lite bra för att så mycket gjorts, ska nog ut en vända och städa nu . Men jag orkar egentligen inte, fryser så otroligt mycket och hade tänkt ta ett bad ikväll men ska nog gosa ner mig i täckerna senare istället. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

Nåväl får se vad kvällen ger mig, värme hade jag hoppats på mest.


I need food.

Är ganska så hungrig, men tur då att pappa står i köket och lagar mat nu då.

Det var meningen att jag & lillebror skulle ut och skotta idag, dock väckte han mig aldrig och gick ut själv. Så när jag väl vaknade hörde jag någon hålla på utanför så jag kollade ut genom fönstret och såg att lillebror höll på att skotta så tog på mig termobyxor, vantar, jacka och mina moonboots och gick sen ut.

Han hade gjort allt så gott som klart, hade kanske en meter kvar till trappan och sen själva trappan också. Så jag behövde inte hjälpa han de minsta. Fick underhålla Zindy och snacka lite med han under tiden som gick. Sen gick vi in och nu väntar jag då på maten.

Har precis tagit en snabbdusch och efter maten ska jag & lillebror åka iväg och handla. Ska inom Apoteket och hämta ut mina p-piller då de snart är dags att börja på dom. Sen ska vi inhandla en massa saker .. Skev aldrig en inköps lista igår så får finskriva den jag redan hade sen innan.

Nåväl, hade väl inte så mycket mer just nu. Så goddagens.


Tisdagen 23 Februari.

5 days to go.

Ligger och underhåller mig med SATC men har inte många avsnitt kvar på säsongen så får snart växla över till någon film. Känner mig redan trött och det känns som klockan egentligen skulle varit runt 5 vilket den inte är ännu så jag tycker natten har gått långsamt. Kanske för den också varit en aning ensam idk.

men nu måste jag krypa ner under mitt varma täcke igen, så godnatt! (:

Nyttigt kan vara gott.

Jennie kom över en sväng till innan för hon skulle be mamma om skjuts ner till byn så beklaga jag mig över att jag var sugen på de ena med de andra. Först banan & smält toblerone och sen morötter med dippa. Hade dock varken banan eller morötter så för gäves.

Men Jennie hon är bra hon, hon gick över för att hämta sin väska och samtidigt hämtade hon tre morötter till mig så jag skar upp det fint, tog några gurkbitar med bara för att testa men nej de hoppar jag över i fortsättningen inte alls lika gott..

Dock kom illamåendet tillbaka och återigen mår jag fett illa.


Do you want to laugh?

Se då någon av de två filmer som visas nedanför, för dom fick mig att skratta en del. Speciellt den första filmen, den andra filmen är väl lite mer familjefilm med komedi för den är söt & trevlig på vissa ställen.


Old Dogs, en riktigt rolig film med John Travolta & Robin Williams. Bringade mig en massa skratt iallafall, om och om haha.



The Tooth Fairy, som sagt lite mer av en familjefilm men den var ändå rolig på en del ställen.


Your love is a drug.


BAH.

Har suttit och lyssnat igenom en del musik på datorn, skrivit ner låttitlar och lagt dom i en ny mapp redo för bränning. Saken är den att jag på något vänster råka förstöra mitt klipp-program och kan inte längre klippa av slutet på låtarna för ibland slutar musiken lite innan låten är slut och sånt är irreterande. Tysta sekunder på en fest gillas inte, iaf inte av mig.

Jennie har varit här en liten runda och vi har snackat lite om sånt nytt som hänt i ens liv. Dock skulle hon hem och äta så nu sitter jag här själv. Ska fylla på kroppen med vätska sen krypa ner under täcket och kolla på SATC. Illamåendet är fortfarande i halshöjd.

Tjingeling.

Dont feel so good.

Mår fortfarande inte bra och har otroligt ont i magen. Har legat i sängen nästan hela dagen, planen var egentligen den att jag skulle vara barnvakt idag men det avbokade jag redan igårkväll och imorgon ska jag egentligen vara barnvakt också men tror nog att jag får avboka den också. Helgen är förviktig för mig för att hålla igång när jag inte mår bra, måste va 100% frisk i helgen. Det är ju min helg som kommer.

Nattlig underhållning.

Det blir jag och damerna nu tills dess att jag somnar, så tänkte passa på att säga godnatt till er nu! Nattinatt.


Måndag 22 Februari.

6 days to go.

Tiden börjar nu komma ifatt mig och allt jag planera att göra för veckor sen har återigen skjutits upp och är fortfarande inte gjorda. Så typiskt mig.. Men imorgon får jag skriva om mina lister, fixa med musiken och skriva inköpslista. Sånt kan göras även om man inte mår hundra.. Så lets do it.

Ska slänga mig i sängen alldeles strax, blir att påbörja mitt maraton med Grey's Anatomy för jag älskar den serien och har ett osett avsnitt på datorn nu.. Jag sätter 100kronor på att jag kommer gråta innan jag somnar, för det är en standard när jag ska sova ensam. Plus att Grey's är väldigt känsloladdat. Still love it.


Söndagen 21 Februari.

7 days to go.



Så igår efter att grabbarna kom tillbaka från netto så kollade vi på film, dom höll på med musiken och jag spelade suduko sen började dom dricka lite öl, Tobbe kom och hade med sig två cider som jag fick, vi gjorde vid oss lite smått och började sen dricka lite mer.

Vid tio gick bussen till Kvidinge, Emma fyllde 20 så det var fest. Blev dock inte så långvarit pga lite tråkigheter så vi drog hem till Robbin istället. Var ganska så roande och det spelades en massa musik och folk dansade hela natten lång.

Senare på natten kom vår skjuts och vi åkte hem och det blev nattamat sen gick jag och la mig. Snaaark.

Idag gick vi upp ganska så sent och har mest legat och kollat på film hela dagen. Dom skulle egentligen hålla på med musiken idag men tjejen som skulle sjunga kom aldrig så Weke drog hem och jag förblev i soffan. Tobbe kom och joinade oss sen blev det läsk , chips och senare mat.

Körde putte till jobbet och nu sitter jag här. Mår inge vidare så jag ska snart lägga mig i sängen och kolla film eller något sånt. Hoppas att ni har haft en trevlig helg allesammans ..


Lördagen 20 Februari.

8 days to go.

Åkte hem till Sandra igår tillsammans med Pernilla och hennes syster Karolin. Började med att Sandra klippte Karolin och sen mitt hår lite, behövde klippa luggen lite. När vi var färdiga med de så skulle vi åka till pizzerian och träffa Lollo & Sanella. Dock hade vi lite problem att komma ifrån Sandra då jag hamnat i en snödriva jag inte kunde slira mig loss ifrån hahahaha. Efter en del puttande av Sandra & Pernilla och en hel del gasande från min sida så kom vi tillslut loss.

Körde ner till pizzerian och delade en pizza med Pernilla, ruskit gott och blev fett mätt. Orkade knappt röra mig efter det hehe. Nåväl efter en stunds umgänge där nere drog vi tillbaka till Sandra. Snöade gjorde det också, inte alls kul. Men va inte så farligt just då.

Satte oss i köket och lyssna på musik och snackade, sen blev klockan dags för mig att åka hem och hämta dricka för att senare åka till putte. Kan ju säga att det tog en väldig massa tid för motorvägen var inte tvåfilig utan en stor väg. Såg inte alls mycket mer än bara vitt och vägarna var inte plogade, körde 90 på motorvägen och de händer ju inte ofta. Men hem kom jag utan att hamna i diket, hade bara i tanken att jag inte ville ringa hem och säga de.

Bytade om, sminkade mig i racer och tog flaken sen hoppade jag in i bilen och körde mot Åstorp. Inför Klippan rondellen satte jag mig på bromsen och bara slirade , blev fan rädd & ska aldrig mer utsätta mig för detta. Aldrig mer ut och köra i sånt snöväder. Läskigt satan!

Men kom hem till putte helskinnad, kom samtidigt som Micke så vi hade följe till trappen. Han var en hjälpande hand också. En gentleman som bar ett av flaken för jag inte orkade båda. Mötte Tobbe som snällt var nere och öppnade för oss så fick han ta andra flaket för jag orkade inte de heller haha.

Gick upp och satte mig i puttes soffa sen började vi dricka. Spelade spel och sen stack Tobbe & Micke så det bara var jag putte & weke kvar. Blev lite full så jag gick med på att sjunga lite hahaha. Nåväl roligt, jag älskar ju att sjunga så de gjorde vi sen blev det nattamat och film.

Jag blev nog fan ruskit full också, ändå drack jag inte så farligt mycket. Men jag tål nog inte öl haha. Vet inte om vi ska på de idag igen men de skulle inte förvåna mig vi har ju dricka så det är nog störst chans att de blir så.

Killarna är just nu iväg och handlar på netto, men dom kommer väl in genom dörren vilken minut som helst eftersom dom skulle ta bilen till Netto, vilket är onödigt för de är gångavstånd hahahah.

Annars har jag inte så mycket att säga, nu hörde jag dörren där nere stängas så nu rycker dom snart upp dörren. Vi hörs gott folk! Trevlig helg (:


En kopp kaffe tack.

Frågade minisyrran ifall hon ville vara snäll och koka kaffe medans jag duschade, snäll som hon var gjorde hon det utan att bråka. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe med tre kg socker och en dl mjölk, okej lite överdriv men ändå.

Ska snart föna håret sen är det dags för hjulen att rulla.
- Köra och tanka.
- Inom donken för en eller två cheeseburgare.
- Plocka upp Marwin.
- Hem till Fishface och flumma.

Bra start på helgen I think (:

Efter sju timmars sömn.

Så då var man äntligen vaken och redo att ta sig an denna dagen. Måste bara vänta en liten stund på att vakna till liv lite mer sen ska jag gå in i badrummet och ha vattenkontakt ..

Ska ju iväg och träffa fishface idag (; Ska tanka påvägen till henne så om det blir donken också det skulle inte förvåna för jag orkar inte ställa mig och laga middag nu. Nope, jag är lat! Cheeseburgare lockar mer haha.

Jag längtar så.

Jag kan inte sova, är pigg som en lärka och vill ösa musiken och hoppa i sängen. Det är egentligen underligt hur jag alltid får energi till att vilja hoppa i sängen, sen gör jag det ifs inte. Är lite rädd om den stackaren den börjar bli sliten & gammal precis som jag.


Ligger och smsar med putte, drömmer mig bort till sommaren och alla roligheter man vill göra. Som alltid med sommaren så är det så mycket som ska göras men finns aldrig riktigt tid till allt. Sommaren 2010 är sommaren då jag ska maxa itu. Även om jag får jobb ska jag utnyttja sommaren till fullo.

Saker jag vill göra isommar;
Åka till stranden (för jag kan inte minnas att jag gjorde de 09, hade inte ens en bikini).
Massa grillkvällar med härligtfolk och öldrickande (cider går också bra).
Nattbada.
Iväg och tälta då även grillning, nattbad och dricka kommer in i bilden.
Iväg på någon roadtrip vänner imellan.
Semester.
Min utomlandsresa med Sandra.
Festa till tidig morgon.
Ligga och steka i solen i flera timmar.
Ha vattenkrig.
Spela minigolf.
Ölbrännboll.
Strandfest.
Tjäna pengar.
Ta massa bilder för minnenas skull.
Umgås och ha roligt med en massa människor.
Sola sola sola.

Ja listan kan egentligen bli väldigt lång eftersom sommaren är den tiden på året då man verkligen vill och kan göra en massa roliga saker. Framför allt vill jag att solen ska visa sig massor så man kan njuta av en riktig sommar.

Översaltade makaroner.

Och jag ska kalla mig kock, men så är det väl när tusen tankar susar runt i huvudet samtidigt som man försöker få något ordentligt gjort haha. Nåväl (som förövrigt gott och blivit mitt vanligaste ord nu för tiden) ska jag krypa ner under täcket och umgås med kvinnorna från SATC.

Godnatt gott folk! (:

Ett himla sug.

Blev helt plötsligt väldigt sugen på en kopp varmchoklad. Troligast för att jag känner mig så frusen, speciellt om mina fötter men nog också för att det är så himla gott. Yuuuum and mm mm mm.

Förresten är det någon som kan svara på frågan varför mina händer & fötter alltid är så himla kalla precis som värmen inte räcker ut hela vägen. Otroligt jobbigt är det att behöva sitta med vantar inomhus och gömma fötterna i en filt hela tiden.

Vill ha sommar så jag slipper frysa så mycket.


Så var helgen här.

För det är fredag och då har helgen börjat. Den ska invigas tillsammans med min fishyfriend som jag sagt tidigare. Först ska jag bara inta drömmarnas land för att kunna vakna upp , göra mig iordning sen ska vi umgås. Som hon skrev på sms förut så behöver vi inte göra speciellt mycket för att ha kul.. Vi hade helt ärligt kunnat sitta på vars en stol och ändå lyckats ha en rolig kväll. Sånna är vi, lätta att ha och göra med. I love us (:

Men som sagt så ska jag först lyckas somna .. Vilket blir om några timmar för först måste jag äta lite nattamat och sen fortsätta mitt SATC maraton eller se på film för är inte speciellt trött. Tror det är coca colans verk faktiskt hehe.

Nåväl, godnatt på er ifall att jag inte återkommer igen. Nattinatt!


Fredagen 19 Febaruari.

9 days to go.

Har precis krängt popcorn och några ostbågar, druckit ett glas coca cola och underhållt mig med SATC. Fullkomligt älskar den serien för den roar ju totalt. Dock får jag nog snart fundera ut något att äta i form av riktig mat och inte bara snask för ja min mage behöver mer än lite lax & broccoli för att klara sig.

Så vem tror att det lutar mot ägg räck upp en hand haha.

Ensam mys på lågnivå.

Hade tänkt att jag skulle ut i köket och poppa popcorn, sen glo på bla SATC och något annat under nattens timmar. Bara vara nermyst i sängen & kränga popcorn. Låter som en perfa idé så jag ska sätta planen i verk (;

Godkväll.


10 års dagen.

Tiden har gått väldigt snabbt sen du försvann och helt plötsligt står vi och stampar på 10år. Snart halva mitt liv du varit borta, minnena suddas ut mer och mer. Inte så konstigt egentligen, jag var bara 12 år och hade inte hunnit få så mycket tid med dig. Jag var för liten för att förstå. Även om jag fortfarande minns just den dagen, men jag har delat med mig av den förut och tänker inte göra om det igen.

Saknaden är självklart stor det är något som hör till antar jag. Så idag går tankarna ut lite extra till dig. Jag hoppas att du har det bra var du än är, för när jag var liten var jag helt säker på att du var i himlen och tittade ner över mig som en vakande ängel.

Du har alltid en plats i mitt hjärta mormor <3


Norwegian style.

För ni har väl hört Norge historien om mössan vs hjälmen. Om inte får ni leta för jag kan inte mer än att dom väljer mössan framför hjälmen för hjälmen gick i sönder när den kastades ut från en höghöjd...

Nåväl jag klädde på mig termobyxor, halsduk, jacka, vantar och MÖSSA. Så kommer lillebror med hjälm på huvudet så jag frågar om jag också måste ha de men de behövde jag inte. Så Norwegian style på den.. Gick ut och hoppade upp på fyrhjulingen och jag lovar det var de läskigaste jag gjort detta året. Fy fasen!

Jag tyckte det gick snabbt och lillebror körde bara och sladdade en massa där ute i skogen och jag skrek väl mest att han skulle sluta och att han skulle sakta ner för det gick för snabbt. Skit läskigt att glida över den lilla vägen och se snödrivorna närma sig. Trodde helt seriöst vi skulle landa i den och jag tänkte hela tiden att jag skulle dö och att jag skulle valt hjälmen för den hade skyddat mer.

Men hem kom vi helskinnade  tack och lov, han frågade om inte jag också ville köra men jag tackade snällt nej. Jag väntar till snön är borta för om jag inte ens litar på han när han galen kör hur skulle jag då kunna köra? Jag som inte gillar slira runder när jag kör. Precis så när våren kommer & snön försvunnit, då sitter jag och gasar runt på den lilla fyrhjulingen.

Men i helhet så var det faktiskt ganska roligt, tar vi bort de läskiga så var det t.o.m väldigt roligt! Men läskigheten tog över och jag skrek så där av ganska .. hehe.


Coca cola min energigivare.

Gick snabbt att köra till Klippan inatt, troligen för att jag inte stötte på en endaste bil. Helt tomt, blev nästan rädd av att köra där i mörkret helt ensam .. Mötte dock på en hare innan jag hunnit till Pp, men den var i diket så ingen närkontakt där inte. Gutt!

Ställde mig på parkeringen och väntade i evigheter för jag råkade komma förtidigt eftersom det inte var någon trafik ute. Då kom en polisbil, jag blev lite rädd när den gasa runder på parkeringen för att sen köra iväg och stå och glo i en korsning x antal minuter innan den försvann.

När putte kom ut så körde vi och körde förbi två polisbilar med blåljusena igång och en lastbil ståendes sen vad mer som skedde har jag ingen aning om eftersom jag hade ögonen riktade på vägen. Gasade vidare hem till putte och kollade olika youtube klipp innan vi satte igång en film som jag dock somnade ifrån.

Vaknade idag och var ganska död men sen fick jag energi så jag kunde teta itu på putte. Det är nog min favoritsysselsättning att tetas (; haha. Nåväl sen blev klockan dags för mig att åka hem eftersom barnpassningen flyttats fram en halv timme.

Gasade hem, bytade kläder och värmde upp lax & broccoli i micron och slängde i mig de med löjromssås. Gott! Sen sprang jag halvvägs till familjen A, saktade in efter en bit, knäppte jackan på med vantarna sen gick jag resten av vägen.

När jag kom dit så fixade vi med fika sen åkte pappa A & dom två äldsta döttrarna iväg. De blev tvn fram till kvällsmaten, lagt minstingen och sen var det bara jag och nästminstingen kvar. Vi kollade på tv & grejer tills dess att mamma A kom hem. Snackade lite smått sen vandrade jag hem i snön.

Sitter och dricker coca cola för att få energi, känner mig en aning hängig. Lillebror har övertalat mig så nu ska jag byta om till varmare kläder, kissa och sen ska jag ut och åka fyrhjuling med han. Kanske till och med köra, vi får se om jag vågar helt enkelt haha. Nåväl vi hörs senare!

Take care (:


Torsdagen 18 Februari.

10 days to go.

Time to say goodbye.
Nu börjar klockan närma sig avgång så ska stänga ner datorn, packa ut mig själv i bilen och skrapa rutorna. Sjunga för fullt ska jag också göra, love it hehe..

Nåväl, vi hörs när jag kommer hem igen! Troligast ikväll efter barnpassningen. Godnatt! (:


Närkontakt med vattnet.

Hann knappt av med kläderna innan det knackade på dörren, va gör folk uppe nu? Dom borde sova, dom ska ju upp tidigt imorgonbitti (; Nåväl fick släppa in mamma och under tiden satte jag en kastrullvatten på spisen för att koka upp det.

Gick in och hade min närkontakt med vattnet och precis när balsamet sköljs av så försvinner varm vattnet , jag hade iallafall tur denna gången att jag var så gott som klar. Annars har jag ju alltid sån otur och hinner bara bli halvklar och får sen duscha i kallt vatten. Inte en hitt vill jag lova er. I dont like it.

Har smörjt in ansiktet och har lagt i ägg i de kokande vattnet så nu väntar jag bara på att dom ska bli klara så jag kan äta min kvällsmat/nattamat. Sen ska jag klä på mig , ut och borsta av snön från bilen sen in i värmen igen. Kolla lite SATC och sen vid kvart över två så slutar putte jobba så då ska jag vara där och plocka upp han sen åker vi hem till han och sover.

Just bara för att jag vill träffa han (;

Nej måste checka mina ägg, vi hörs mina vänner.

Date på fredag.

Eftersom att det var ganska så längesen jag träffade min sköna höna så bestämde vi idag att vi skulle ses iveckan. Eftersom jag ska vara barnvakt imorgon så funkade inte den dagen och eftersom hon hade planer för lördagen så passade fredagen oss båda bäst.

Vad som sker har jag ingen aning om men vad det än blir så kommer det vara roligt, för med min sköna höna har jag alltid kul! We rock..


Tvätten på tork.

Så nu hänger all den rena tvätten på tvättställningen på mitt rum, tyvärr drar fukten åt sig värmen så det känns kyligare på rummet. Brrrr. Men det är härligt att få allting upptvättat innan helgen, även om inget speciellt skulle hända är det skönt ifall att..

Hade Jennie här på ett litet besök förut så vi satt och snackade. Jag önskar att jag var bättre på rätta ord, för jag är inte den personen jag har alltid varit den personen som behövt någon som gett mig råd & tips. Att helt plötsligt vara den personen själv känns lite ovant, men att finnas till är bättre än inget och jag finns här & går inte min väg.

Nu strömmar musiken ur högtalarna och jag får ett sånt rus i kroppen att jag velat ha vår och ljust så jag kunnat springa ut i skogen och köra en Ronja Rövardotter där jag skriker allt vad jag kan.

She's one in a million.


Dom bättre tiderna kommer. Tills dess ska jag stå vid din sida och pusha upp dig, lyssna och bara finnas. You are an amazing friend <3


B&J-suget kom inatt.

Give me, give me, give me, give me.. Typ, är väldigt sugen på denna glassen. Ruskit god, det var ju Jennie som fick mig att smaka den första gången då när jag låg och mmmmmmm:ade mig igenom hela glassen för satan vad god den var. Gillar inte att få sug på sånt som inte finns till hands.


SATC på menyn.

Nu ska jag äta min ruskit goda middag och underhålla mig med SATC!


En lugn dag.

Jag vaknade väl en aning försent idag, drömde så konstiga drömmar att jag var för trött för att öppna ögonen när larmet ringde imorse & vidare framåt 12. Hmm, inte så bra kanske men äsch detta var bara en slappe dag iallafall så ingen större skada skedd.

Jag har använt dagens uppe timmar på att tvätta lite, plockat undan och hjälpt till lite här hemma. Men mest har jag ändå bara lyssnat på musik och spelat spel på facebook.

Inväntade pappa för att han skulle handla med sig mat hem efter jobbet men han hade glömt det han skulle ha med så mamma gick över till våra underbart snälla grannar och fick lite potatis därifrån och nu står pappa i köket och ska fixa lax till middag. MUMS! I do love.  Så snart ska jag kväva skriken från magen och ersätta det med dåsiga ögon och matfeber. Så ska jag fortsätta dagen framför datorn och i sängen. Blir nog bra!

Afraid to show my feelings.

Jag är rädd för att visa känslor för det känns som någon ska rycka undan mattan från under mina fötter och säga att allt var bara ett stort skämt. Jag är så lättlurad att jag tror att allt är ett skämt, är det konstigt att jag inte tror på någonting när det är det ända som ekar i mitt huvud?


Onsdagen 17 Februari.

11 days to go.

Maten är i magen och gott var det vill jag påpeka, ändå känner jag mig inte mätt. What's that all about? Hmmm.

Nåväl underhöll mig med ett Heroes avsnitt och nu ska jag gå över till Cougar Town, jag fullkomligt älskar den serien. Kan väl säga att jag lägger den i samma underhållningsfack som 2½men men att det är en kvinna i huvudrollen. Serien får mig alltid att skratta iallafall, det är huvudsaken (;


Dags för kvällsmat.

Kräsen som jag är gällande mackor, ja ibland går det an men det är inte ofta så ska jag iallafall göra tonfisksallad till kvällsmat. Gott! För jag orkar inte göra äggmackor, lite tråkigt i längden att bara äta det så får variera lite.

Musiken strömmar fortfarande genom högtalarna och just nu spelas 'The Baseballs - Umbrella', får lust att hoppa i sängen & springa runt på rummet och dansa. Jo så att den låten får en på G faktiskt!

Sen när kvällsmaten och jag placerat oss i rummet ska jag kolla på Heroes, OTH, Cougar Town och film så jag får timmarna att passera. Imorgon händer inget vad jag vet så ska passa på att fixa inför min födelsedag sen är det barnpassning på torsdag igen. Jo så att...

Godkväll!


I dont want more snow.

Snöflingorna fortsätter att falla ner & lägga sig på marken för att täcka den vit. Fortsätter det såhär kommer det snart att se ut som bilden nedanför, igen. Bilen har börjat täckas på nytt, så ska bilen användas imorgon får jag börja med att borsta bort snö, sen troligen skotta och allt sånt. BAH! Jobbigt.

Vill fortfarande ha vår & solsken! (:


OS hit & dit.

Något annat jag fullkomligt skiter i? Menar hälften av alla mina FB kontakter som är online har skrivet i sina statusar om guldet och allt .. So? Jag tycker OS är så otroligt ointressant och absolut ingenting som jag engagerar mig i. Jag är så icke insatt i det att det var först ikväll när jag var barnvakt som jag ens fick reda på att OS pågick. Det måste ju säga något om hur ointresserad jag är.

I dont give a fck. Ärligt. Lägg pengarna på något annat istället, som att hjälpa barn eller något.

U can call me the Babysitter!

Så då var jag hemma och har fått tid för datorn igen. Blev en liten kväll hos familjen A. Äldsta dottern var iväg på simskola så jag hade bara hand om dom tre yngsta barnen idag, minstingen satt och kollade på tv medans jag och dom två mellersta M&S spelade spel på köksbordet. Efter en runda där jag troligen kom sist så fixade jag vid kvällsmat till dom, mackor & mjölk.

Sen var det dags att stoppa minstingen i sängen, sa godnatt & stängde dörren. M & S hade fått på sig sina nattakläder sen satt vi och kollade på tv mest, jag spelade lite spel på mobilen sen blev klockan dags för sängen, borstade tänderna och letade upp snuttefilten till S så att hon skulle kunna somna.

Gick ner och kollade på simpsons en stund, sen upp och kolla så alla sov. Sen ner igen och inväntade pappa A och äldsta dottern. Stod och snackade en liten stund sen begav jag mig hem i mörkret och snövädret.

Hade gärna sett att snön sluta falla nu, visst är det roligt med en vit vinter men ifall man inte utnyttjar det med att åka pulka, ha snöbollskrig eller så så är snön inte så himla rolig längre. Speciellt inte när man ska köra bil, gillar verkligen inte att glida runder på snön med mina jätte dåliga däck. Så jag hade gärna sett att våren kom nu! (;


Time to say goodbye.

Ja för nu ska jag alldeles strax bege mig, jag håller tummarna på att det blir en snabbpassning idag för jag har fått matfeber nu. Nej men när jag ätit blir jag helt dåsig och hade kunnat somna på tre röda. Den fasen har jag hamnat i nu och är extremt trött. BAH!

Nåväl, vi hörs när jag kommer hem igen! Take care everyone.


The Baseballs - Umbrella


Höj volymen, gör plats på golvet och bara flumma itu till musiken!


Fett mätt!

Fanns inte så mycket att välja mellan i matväg men hittade pytt-i-panna så fick bli det. Så nu sitter jag här och är ruskit mätt, vill lägga mig och sova middag men det funkar inte. Om en timme är jag påväg till familjen A. Ska dricka lite vitamin vatten strax och hoppas på extra energi.

Annars så strömmar musiken på som vanligt och gör mig glad! Smile on..


Metro Station - Shake it.


Another song to like (:


Den eviga frågan.

Vad ska jag äta till middag? Hmm, om två timmar ska jag vara redo att gå iväg och va barnvakt. Tills dess måste jag hunnit äta men som vanligt vet jag aldrig vad så får väl rota i frysen och se vad man hittar..

Ögongodis ala mysaan.

Världens sexigaste män har varit personer som Johnny Depp, Robert Pattinson & Hugh Jackman. Här har ni min trio på heta män. Dock ingen speciell nr ordning bara något att vila ögonen på (;

Josh Duhamel som man sett i bla serien Las Vegas och filmerna Transformers.

Carmine Giovinazzo som spelar Dany i serien CSI New York.

Jude Law som man sett i bla The Holiday och Sherlock Holmes.


Now that we're done.


Denna låten är ruskit bra , I like! (:


Lång helg.

Min helg började redan i torsdags kan man säga, åkte hem till putte och han var själv hemma så det blev en massa mys på soffan, kollade film och sånt.

Sen i fredags åkte jag ju hem för att hämta dricka & sånt, påvägen tillbaka till putte så körde jag om en bil på flygrakan och då kommer det ett vildsvin springandes över vägen, kan säga att mitt hjärta pumpade lite extra efter det men allt gick ju bra och en stund senare satt jag uppe i puttes soffa tillsammans med han, Weke & Tobbe.

Började spela lite dricka spel och drack & hade kul fram tills vi skulle ta bussen, hoppade på och åkte till Kvidinge där det var fest igen. Gick in och kände inte alls dragningskraften för där var mest små killar så fulla att dom inte kunde stå på benen, musiken fick inte vara ifred & lyssnade på någon volvo låt.

En kille skulle av med skorna och några sekunde senare ligger han på golvet, jag tyckte det var extremt pinsamt. Vad jag tycker är så pinsamt är att sånt beteende hade jag själv för inte så längesen, jag menar usch hur kan man vara så full att man inte kan gå rakt, att man senaste sitter och hänger på någon annan i soffan för att senare gå ut och spy i hallen? Jag vill aldrig bli påmind över mina extrema fyllor för det ger mig ångest över hur illa man beter sig. Så jo jag tror nog att jag vuxit upp en del. Det hoppas jag verkligen, för vill aldrig bli jämförd med de dära igen.

Någon timme senare gick sista bussen och den tog vi, va inte så mycket att hurra för på den festen så jag ville hem. Blev en liten efterfest med frallor & se vem som kunde hålla armen ute längst men den lilla tyngden. Jag förlorade men jag vet att Tobbe knappt orka mer han heller. 5 minuter och 20 sekunder, inte illa pinkat tycker jag (; Efter en stund började vi vandra hemåt, förbi ishallen just för att jag skulle veta att dom faktiskt hade en. Putte lurade inte mig , wijhoo.

Nåväl, hem och det blev nattamat och film sen sängen. Snaaark.


På lördagen så blev det en liten sväng till Shell på kvällen för något att äta, inom pizzerian och beställde mat sen körde vi hem och käkade, kollade på film, drack lite öl och började spela lite kortspel som senare övergick i playstationspel där jag kickade ass. Jag tycker ju om tv-spel och sånt för jag har ganska så lätt för att lära mig (: När vi inte längre kunde komma längre gav vi upp och kollade klart filmen sen blev det sängdags.


På söndagen så blev det mest ligga på soffan och kolla på film o sånt mys för putte skulle jobba på kvällen, så när klockan blev dags att köra han till jobbet hoppade vi ut i bilen och jag släppte av han på jobbet. Några minuter senare fick jag ett sms och han var ledig en dag till så jag vände & plockade upp han sen blev det lite playstationspelade och sen mer film & sånt tills jag somna & vaknade på soffan, väckte putte och vi gick och la oss i sängen. Snaaark.


Igår var jag extremt trött av någon anledning, vi vaknade någerlunda i tid. La oss på soffan, blev film och "frukost" sen somnade jag till och var en aning trött. Spelade lite suduko på mobilen när putte leta filmer o sånt sen gick timmarna och det var åter igen dags att lämna putte på jobbet, denna gången skulle han stanna hela natten. Lämnade av han, sa hejdå och körde iväg.

Hela natten gick förbi med smsande till putte, bästa sättet att somna till när jag är ensam.


Tisdagen 16 Februari.

12 days to go.

Bloggen laggade väldigt mycket igår, försökte logga in från det att jag kom hem till senaste fyra imorse men det funkade inte men ja jag tror nog att ni har överlevt iallafall! (: Nu är jag iallafall tillbaka och skrivandet startas igen ..

Idag står barnpassning på schemat för jag svarade äntligen i telefonen igår eftermiddags och planerade in det. Annars har inte mycket hänt idag, gick nästan precis upp för jag har varit så extremt trött idag. Fick lov att ta sovmorgon.

Fredagen 12 Februari.

16 days to go.

Sitter hemma hos putte nu och vi har spelat cs hahaha, de va faktiskt ganska så roligt och jag lyckades att döda en del människor där även om jag själv också dog x antal gånger. Jag rockade, va fan fett bra (; Guldstjärna till mig!

Ska väl alldeles strax köra hem och fixa lite grejer  ifall att det blir fest ikväll, Well kanske dags nu då för klockan börjar ju bli ganska så mycket. Men SKÅL på er!

Trevlig helg! (:


Killing time.

Musiken dunkar ur högtalarna, jag har fått min vattenkontakt & på med kläder. I'm done, snabbt för en gångsskull hehe. Haft Emelie här en stund så har hon stått och dansat för mig, så himla söt unge! (:

Sitter och spelar spel på FB i väntan på att mamma & brushan ska komma hem med pan pizza till mig samt att putte ska bli klar så att jag kan åka hem till han. Killing time, killing time, killing time.


Almost heaven.


Goddagens.

Haft besök av våra grannar idag, eller ja mamma har haft besök av dom. Jag har väl mest sovit i sin vanliga ordning men tillslut gick det inte längre så fick masa mig upp.

Har ätit nybakade bullar & druckit lite mjölk, gott! Men nu har grannarna gått hem igen så jag ska in i duschen så att man är redo & klar ifall det blir något..

Ha en trevlig torsdag!

Dagens I-lands problem.

När man ligger skönt i sängen och ser på film sådär mitt inatten innan man kan somna så kommer den där rutan upp med att datorn måste startas om. Det är bara så jobbigt, speciellt om man som jag behöver filmerna igång tills dess att man faktiskt har somnat.

Så fick masa mig ur min sköna säng, stänga ner exakt allt som var igång och sen stänga ner datorn & igång igen. Tur man samtidigt behövde gå på dass , samt fylla vatten glaset. Så man slapp gå ur sängen två gånger menar jag. Två flugor i en smäll!

Tillbaka till sängen & tillbaka till Beck nu då, godnatt & sovgott !

Hungrig.

Väntar på att vattnet ska börja koka sen blir det sån här kvällsmat, gotte!


Torsdagen 11 Februari.

17 days to go.

Så nu har klockan passerat midnatt och jag ska bege mig ifrån datorn, hade tänkt fixa lite nattamat i vanlig ordning och sen fortsätta kolla på Beck. Jag fullkomligt älskar Gunvald, det är han som gör hela Beck tycker jag! Graaouw haha.

Jag håller för övrigt tummarna på att jag träffar putte idag, cause I miss him lots and lots.

Next stop, svarthårig?

När jag ser dom svart/vita bilderna som jag tog härom natten så funderar jag på om jag inte skulle färga håret svart nästa gång? Då är ju bara frågan om jag skulle passa i svart hår när jag själv är färg eller om det enbart är när jag är svart/vit de funkar. För jag tycker iaf att jag passar bra i de på bilder som den nedanför.

Vad tycker du?


Black/White.

Snart ta ett kvällsdopp i badkaret, efter det ska jag inte göra som normala personer och klä mig i nattasarken nej jag hade nog mer tänkt flumma runder med kameran igen. Vill ha nya bilder igen, även om det blir mest på mig & mitt flumm. Schlöööö!


Jag är en flickvän.

Det är något nytt, speciellt när man kommer på fest och blir presenterad som flickvän. Inte direkt något som har hänt mig innan men då får jag en tillbaka blick till för några månader sedan, till ett tillfälle som fick mig lite irreterad faktiskt.

Det var så att jag drog ut tillsammans med min bästavän och vi umgicks med ett gäng killar, hade jätte trevligt och roligt. Så efter en stund så kommer det på tal och jag säger att jag har pojkvän så får jag senare höra "det tycker jag att du kunde sagt tidigare".  Är det något man måste, ska man gå fram och presentera sig "Hej jag heter My, jag har pojkvän" Nej det känns bara så himla dumt. De behöver man inte alls, eller de är bara jag som tycker det?

Nåväl, jag frågade såklart varför och det var för att han hade inte lagt ner tid & ragga på mig annars, vilket jag inte ens märkt att han gjorde då vi knappt snackade eller precis som alla andra runt bordet bara förde helt vanliga konversationer.

Men det som gör mig irreterad är att ska man inte kunna snacka och ha roligt killar & tjejer bara för att någon är upptagen? Sen bara för att man är kille & tjej och har roligt ska de då betyda att det ska leda till något mer? Det finns något som heter umgås normalt utan efterfest i någons byxor.

Jag föredrar FB-klabbet.

Framför bilden nedanför.. Jag förstår faktiskt inte varför folk har klagat så mycket på den nya designen, jag tror nästan att jag är den ända personen på hela FB som inte bryr mig över ändringen och som inte tycker det är något fel med den.

Kanske kan det bero på att jag har haft all min fokus på bloggens klabb och det har irreterat mig mer att se bilden nedanför varje gång man klickar på något här inne än vad som sker där borta. Så nej jag tycker nog inte det är något fel på FB faktiskt, helt okej i mina ögon..


En storasysters jobb.

Antar att det är mitt jobb att städa undan efter mina småsyskon för det verkar inte bättre. Kom ut och såg värsta bombnedslaget och när jag börjat städa undan en del saker så kommer jag på att det inte ens var jag som hade fest sist. Det var syrran som hade sin 19års fest, så jag kan undra varför jag alltid ska komma ut och behöva städa det första jag gör för att jag ska kunna bjuda hem vänner..

Nåväl smällar man får ta men börjar tröttna på att få göra alla andras jobb samtidigt som jag ska sköta mitt eget. Det är inte direkt så man får en extra kick av det utan tvärtom, får en att sacka med sitt eget aswell.

Usch! hungrig är jag också men finns ingenting att äta, allting är sin vanliga ordning med andra ord.

Få tummarna loss.

Ska sätta på mig ett par byxor nu sen vandra ut och göra en checklista, är ju bara 18 dagar tills jag fyller år så är på tiden om saker & ting kommer iordning och slippa göra allt dagen innan .. Vill inte leva så längre, ett liv där man skjuter upp allting hela tiden. "Äsch, jag tar det imorgon" - Tillslut har det gått ett år men fortfarande har inte den där imorgon-dagen kommit. Nej skärpning! (;

A guy thing.



När Paul vaknar upp efter sin svensexa med en främmande tjej bredvid antar han det värsta. När det dessutom visar sig att hon är hans blivande frus kusin är katastrofen total. Pauls försök att reda upp situationen trasslar till saker ännu mer. (KÄLLA.)

Visst var väl filmen helt okej egentligen men så förutsägbar, man fattar ju redan fem minuter in i filmen hur den ska sluta. Dessutom så störde jag mig mest på hur man ska fortsätta ljuga när man väl börjat. Jag föredrar sanningen direkt istället för att leva i en fantasi värld.

Onsdagen 10 Februari.

18 days to go.

Jag hade faktiskt turen på min sida inatt, jag startade andra filmen såg en liten stund sen vände jag huvudet från dataskärmen och en stund efter det så lyckades jag somna. Wijhoo !

Annars har jag inte direkt något att säga, hörs senare.

Godkväll!

Klantig som jag är så skulle jag slänga mig i sängen förut, slår knäet i mitt såkallade sängbord och slår ut glaset med vatten över halva sängen. "Vilket stort glas vatten" tänker ni om det kom över halva sängen , men nej inte riktigt. Jag gillar att överdriva lite .. (så lillebror hade rätt de hamna på bloggen iaf.)

Har även fått en macka i magen och ska äta en till under tiden som jag ser klart filmen jag påbörjade förut. Sen blir det en film till och efter det har jag förhoppningsvis somnat för det känns som jag börjar bli trött..

Så godnatt på er, hörs imorgon!


Kvällens filmer.






Just a little bit.



You're a bad boy dirty boy,
I know you wanna see my sexy ass.
I'll be you're lovetoy all in oil,
I bet you're gonna have a blast.

... and I know you wanna shoot me with your gun.


Halv dryg dag.

Efter att pappa varit och handlat så påbörjade jag maten och precis som jag trodde så blev det makaroner & köttfärssås för jag hade minsann inte fantasi till något annat. Efteråt blev jag fett mätt som alltid av den maten, finns inget lagom mätt när det kommer till pasta & köttfärssås då ska man äta tills man inte får ner mer haha.

Har suttit vid datorn och lyssnat på musik och spelat spel mest hela eftermiddagen & kvällen. Lite underhållande men sen blev jag dåsig och la mig i sängen för att vänta på dryge FV att bli klart så somnade jag nästan av utmattning. Moget ju, så fick gå upp innan jag verkligen somnade och nu sitter jag här igen.

Hade en plan på att gå ut och fixa & dona lite men den energin som jag väntade på kom aldrig, så får väl ta de någon annan dag istället.

Att älskar eller inte älska.

Det är en sak som diskuterats. Om man tycker om någon mer än tycka om men inte riktigt nått upp till Ä-ordet vad gör man då? Det är en svår sak.

Själv har jag aldrig fått chansen att säga det förutom till familj och vänner såklart, men jag gillar inte när man tjatar ut det eller när man delar ut de som om det vore morgontidningen. Även om man ska visa & förklara att man tycker folket i sin omgivning ska det inte gå till överdrift så att orden tappar mening.

Nej alltså vissa saker är svåra, vad jag bara måste tänka på är att inte luras in i det. Med tanke på att allting är nytt för mig får jag inte tro att jag gör något jag inte gör bara för att det känns som något jag aldrig varit med om förut. Dock är jag väldigt mycket kär, det kan jag väl erkänna (: hihi.

 


AF möte inbokat.

Fick ett nytt brev från AF idag, fick ett för några veckor sedan där det stod att jag skulle fortsätta med jobbsökandet och höra av mig till AF innan den 26/2. Dock hann jag ju aldrig höra av mig till dom för brevet kom idag om ett inbokat möte i mars där jag ska få information om jobbgaranti för ungdomar och grejer, tyvärr i Klippan men det är väl smällar man får ta helt enkelt :/

Men nu vet jag att rullningen är på gång på nytt och det är ju skönt! (:


What to eat?

Den ständiga dagsfrågan som aldrig verkar vara ett klar svar på. Får rota lite i vår nya frys och se vad som finns att göras men troligen skulle jag gissa på pasta & köttfärssås för det är snabbt & enkelt precis som jag gillar maten bäst. För nog kurrar magen efter mat nu..


Blev sovmorgon!

Syrran kom aldrig upp imorse så det blev aldrig att jag skjutsa ner henne till tåget så jag fick sovmorgon idag. Skönt! Men det är väl inte ovanligt att jag får sova länge. Drömt konstiga drömmar har jag också men minns inte dom längre.

Vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen, kanske gå ut och checka läget och kanske inte. Just nu är jag iallafall orklös så blir datorn, starta musiken och lite sånt nu en stund.

Godmiddag & trevlig tisdag!

Godnatt!

Så har precis kollat på 'Andra Avenyn' på svt-play så nu ska jag stänga ner här och gå och lägga mig till ljudet av magen för den försöker nog sjunga vaggvisor för mig för aldrig har jag varit med om något liknande ändå tycker jag att min mage för ett himla väsen ibland hos putte. Jobbigt, och hunger är det inte för jag har mättat magen, orolig är jag inte och inte de tredje alternativet heller så kanske jag också får gå på magtabletter? idk.

Vad jag vet är att jag nu ska slänga mig under täcket och drömma mig bort i fem timmar, så godnatt & sovgott allesammans! (:

Här vaktar jag!


Graaaouw.


Tisdagen 9 Februari.

19 days to go.

Har haft en massa flummande för mig under nattens timmar. Väldigt roande faktiskt. Började med att jag fick för mig att jag skulle testa köra en svart linje över ögat sen fortsatte jag sen sprang jag runder och tog en massa flummbilder, en del raderades dirr och andra när dom överförts till datorn och ett fåtal stanna kvar enbart för flummets skull. Så nej Jennie, jag blir inte bra på alla mina bilder, långt ifrån (; hehe..

Nu är det snart dags för mig att byta stav i tungan också, ska bara vänta på money för det växer ju inte på träd så att säga sen blir det åka en vända till Hbg och byta. Ska bli ganska så nice och få en kortare även om jag nu vant mig vid denna långa. Nåväl, snart dags som sagt.

Musiken strömmar ur högtalarna, dock inte så högt med tanke på vad klockan är men jag får ändå en stor lust att hoppa i sängen som jag förövrigt inte gjort. Känner mig hungrig men hittade inget att äta men tar nog lite äggröra för det var ju längesen. Haha, kör stenhårt på mina ägg alltså.

Efter maten är gjord så blir det film tills jag somnar, ska upp & skjutsa syrran vid nio så jag borde egentligen sova redan. Fast kan alltid lägga mig och sova när jag kommer hem igen (;


Klump i magen.

 


Denna låten ger mig en klump i magen ändå börjar jag gilla den så förhoppningsvis försvinner väl klumpen snart också. Vänja bort den eller något sånt ..


I wanna dance.

Jag ska snart hoppa lite i sängen för jag har fått en ruskig energikick från kaffet och musiken gör inte saken bättre heller hehe. Lyssnar väl mest på 'hal som en tvål' men ska leta upp lite mer musik att lyssna på. Ska ju snart bränna skiva och grejer också.

mår fortfarande illa, eller igen för det gick över förut :/

Helgens mest spelade låt!


April April i Februari.

Igår så åkte Putte med Weke när han skulle lämna Martin i bjuv så blev jag hemma tillsammans med Tubbse. Det tog en himla tid tyckte vi så efter en stund skickar Tubbse iväg ett mess och undrar vart dom blir av, då ringer Weke och säger att dom fått problem med bilen och står fast i Bjuv. Undrar ifall jag kan komma och hämta dom, vilket jag går med på men Tubbse måste följa med annars hittar jag inte.

Letar efter nycklarna till lägenheten, jag går på toa så jag inte kissar ner mig i bilen sen tar vi jackorna och går ner för trapporna och ut genom dörren. Jag hoppar till och blir skit rädd, där står Putte & Weke mot väggen och skrämmer livet ur mig nästan.

Verkligen skit roligt skämt ju, dom hade ju riktigt kul åt de men jag tyckte de va ett elakt spratt. Men vi kommer ge igen, bara vänta! (; hahah.


Har blivit smittad.

Gick och la mig imorse med irretation i halsen, hostade lite men blev inte mer än så. Sen när jag vaknade hade jag väl lite smått ont i halsen och nu mår jag illa. Tror putte va sjuk och smittade mig, om inte får han skyllen ändå för det är kul och skylla på andra (; höhö..

Så maten hjälpte inte ett dugg, så ska slänga mig i sängen snart istället.

Sveriges snyggaste par!


Dont you think? (;


Besökte familjens hus.

Jag vaknade första gången tio imorse av larmet och sen slutligen tolv då både mitt & puttes larm ringde så fick man höra "upp och hoppa" -"vadå på din mage?" haha , de fick jag dock inte.

Låg kvar en stund sen dags att klä på sig kläderna, säga hejdå och sen bege sig hemåt. Duschade lite längre än planerat men varmvattnet mot kroppen var så skönt. Föna håret, fixa lite smink sen iväg till Pp och ungdomsmottagningen.

Blev vägd och kolla blodtrycket sen satt jag där och snackade i en kvart innan det var bestämt vad som skulle tas. Blev avrådd staven eftersom cerazette var så pass nära så sannolikheten var störst att jag skulle få samma problem så jag tog vanliga p-piller, sånna som nog största delen av befolkningen har. Hoppas jag inte är konstig och allt blir som förut, men det tror jag inte, blir nog bra.

Måndagen 8 Februari.

20 days to go.

Så har varit ännu en lång helg tillsammans med putte, and i so love it (;

I fredags gasade jag iväg hem till putte så det första jag fick göra var att bli lämnad för han & weke skulle skaffa dricka. Så satt där ensam i lägenheten och spelade suduko på mobilen tills dom kom tillbaka så satt vi där och drack lite smått, skulle fixa folk och ha fest men blev att vi drog iväg till Klippan istället och festade hos Nina & Schirmer för festen hos Holmer tagit slut och förflyttat sig.

Hade väldigt trevligt där för träffa massa kända ansikten man inte sett på jätte länge och sen sånna roliga huen man träffat för inte så längesen men gärna träffar igen hehe.. Så jo det var kul sen började det bli dags att åka hem igen så ringde runder och försökte få tag på taxi, tillslut hittade vi en som hade 30mins väntetid och beställde den. Sen hem till putte och åt nattamat, jag blev matad som en bäbis och skulle sen visa att jag kunde själv och de gick ju inte alls bra makaroner & köttfärssås på hela tröjan , ligg inte ner i en soffa och ät haha..

Sen var det dags att sova, snaaaaark.

Vakande ganska så sent på lördagen men de är inget ovanligt (; Så det blev thaimat till middag, lite film sen drog vi ut på roadtrip till klippan & sånt för att hämta saker och skaffa dricka igen. Sen hem till putte & dom, då hade även Ame kommit så fixade mig lite sen började vi dricka. Drack grogg för första gången på två - tre år.

Spelade lite dricka spel där sen tog vi bussen till Kvidinge och drog på fest hos Polle, trodde inte jag skulle känna en kotte men halva festen bestod ju av huvuden man träffat förut så först var de lite trögt för jag stod mest i köket och passa flaket men sen blev festen levande och jag satt och snacka & skratta med en hel hög med människor, i slutet stod jag t.o.m och dansa lite vilket aldrig brukar hända. Drack lite captain morgan & cola, smakade som vaniljcoca cola bara så absolut inget fel med de, lika gott som i Bg..

Sen blev klockan dags för taxi hem så ringde taxi och åkte hem till putte, åt lite nattamat och sen försökte man få fyllesnudan i sängen. Han mådde inte allt för bra, rätt åt han (; Neeeej skoja. Sen sov vi.

Vaknade ännu senare på söndag och JAG vaknade bakis, sååå orättvist haha. Blev väl mest film hela dagen typ, och sudukospel på mobilen när dom andra drygade. Kollade Avatar men jag tyckte inte den var så speciellt bra som alla andra tycker, hade väl för höga förväntningar ..

Sen la jag mig i sängen runt fyra men lyckades inte somna föräns halv sju kanske. Hmmm , haha.

Trevlig helg!

Nu drar jag alldeles strax hem till putte, så vill passa på att önska er alla en trevlig helg (:


Blir alltid kallvatten.

Jag har minsann alltid oturen med mig när jag ska duscha, innan jag hunnit bli klar så hinner vattnet bli kallt så den värmen man fick upp i kroppen under tiden de varma vattnet rann försvinner ju på tre röda. Så nu fryser jag som vanligt..

Goddagens.

Sleeping beauty today.

Well när jag vaknat så loggade jag in på Facebook bara för att farma lite, undrar när dagen kommer då jag slutar spela. För det är min plan, radera kontot eller något sånt.

Sen gick jag och fixade med disken, borstade tänderna, tog dammsugaren och dammsög lite på rummet så nu känns det som röran är lite mindre. Ser dock fortf för jävligt ut behöver en stor rensdag och bara slänga en massa skit som egentligen inte behövs men man sparar på iallafall ^^,

Ska snart ta en dusch, annars händer väl inte mycket at the moment.

Söker uppmärksamhet.


Sign of true loneliness. "Kick me"


Fredagen 5 Februari.

Countdown 23 days to go.

Ibland är det underligt vad som får humöret att stanna på topp, just nu är allt som krävs för min del lite livlig fantasi och jag mår toppen. Fortfarande fjärilar i magen, eller så är de aderenalin som putte säger men fjärilar i magen låter bättre på något sätt haha.

Har precis skrivit en liten saga, sen får vi ju se vad som händer med den. Perhaps continuation follows..

Har fått positiv energi nu ju så har rensat lite i garderoben för att dom rena kläderna skulle få plats, men nästa gång rentvätt ska in kommer det se ut som ett bombnedslag igen , så är det alltid. Har även moblerat om lite, fått rätt på tvn jag fick från farmor&farfar och flyttat en golvhylla. Så nu känns det som de är lite bättre plats här.

Men nu ska jag äta kvällsmat & checka någon serie så godnatt & sånt ifall jag inte återkommer.

High above ground.

Ibland får jag små rus som kickar igång fjärilarna i magen, dom där rusen gillar jag verkligen. Men när dom kommer dröjer det inte länge föräns spökena kommer. Well I'm ghost busters tonight, så jag kickar ass!


Refill.

Kändes väldigt skönt att jag fick papi att ladda min telefon igen så jag fick gratis sms en månad. Så nu kan man köra sms maraton igen utan att vara rädd varje gång man skriver längre än 1 sms per gång. För det är gratis baby! Härliga tider, så förutom dom där små attackerna har ju dagen varit ganska hyfsad faktiskt ..


Torsdagkväll.

Fick mat i min mage och blev fett mätt, men när man äter god mat kan man knappt hejda sig. Vill bara äta mer även om magen skriker att den är full..

Sen satt jag lite mer vid datorn och sen fick jag besök utav Jennie, hon undrade ifall jag ville komma över och kolla på film tillsammans med hon & hennes mamma. Filmen dom skulle se var 'My sisters keeper', jag hade sett den innan men kunde gärna se den igen så jag hakade på.. Sen öppnade jag flabben och kunde sen inte hejda tårarna, jag är också mogen jag .. Hm.

Tog en liten stund innan vi startade filmen så hann dricka lite vatten, kolla på Jennies dress och kela lite med Strega. Sen startade vi filmen och det dröjde inte länge innan Jennie satt och bölade och skrattade om vart annat. Väldigt gulligt hihi. Jag var nära tårar några gånger men det är oftast när jag ser film själv som dom verkligen kommer ut jag vet inte. Så sen vi träffades hann vi båda två gråta en liten skvätt haha.

Efter filmen så gick vi en liten runda med Strega och sen sa vi hejdå och gick in till oss själva. För övrigt vill ni läsa vad jag tyckte om filmen första gången jag såg den så klicka HÄR.

Nu hade ett varmt bad inte suttit fel men är för lat för att klä av mig naken och sen göra allt man ska för att bli torr och sen ta på nya kläder så jag väntar tills imorgon istället (;

Pappa överraskar.

Gick ut i köket förut för att jag skulle fylla på mitt vatten glas så ser jag tre laxbitar ligga på köksbänken så kommer pappa ut och allt jag får fram är ett leende. Mums så idag blir det ugnsbakad lax med löjromssås & sånt gott! Jag blir med ens ett snäpp gladare (:

Älskar ugnsbakad lax, det är sååå himla gott! Lätt topp fem i favoritmat helt säkert. Dessutom är det nyttiga fetter i lax vilket gör att det är både nyttigt & gott på samma gång. Inte för jag brukar bry mig om nyttigt men iallafall, kan va skönt och veta ibland att allt man får i sig inte är skräpmat ..

Payback is a bitch.


Jag omvandlar istället.

Istället för att tänka och hålla på så omvandlar jag energin och har varit inne på AF och skrev in mig på två sidor för att kunna få iväg jobbansökor till två jobb vilket ledde till att jag hittade ett till som jag också snabbt sökte.

Mat har jag inte ens tänkt på, ska dricka mig mätt på vatten hela dagen. Se vad det skulle göra mot kroppen, när svimmar jag? Nej bara meningarna här gjorde mig stört hungrig, jag skulle aldrig kunna svälta min kropp jag älskar god mat alldeles för mycket (;

Dock hade jag energi till att springa ut och göra snö änglar bara för att jag skrev det till en kompis på msn igår. Men när det väl kommer till kritan så kommer nog energin vara slut, så är det alltid.

Roller coaster.

Det är mitt humör i ett nötskal..

Snackade lite med Sandra på msn innan hon var tvungen att gå, ibland behöver man prata och hon är väldigt bra hon. Nu hopppas jag att detta håller i sig, att jag kan sluta vara så himla rädd och osäker och istället .. Ja vad jag istället ska göra det vet jag inte men det blir nog bra. Jag har hittat tillbaka till mina smileband iallafall.


Goddag.

Ibland önskar jag att man kunde stänga av hjärnan så man slutade funderar och forska mera. Vad som inatt kändes som en lättnad har jag idag förstått att det inte alls var så. Nej om man kunde klippa loss en del av sina hjärnceller hade jag inte tvekat en sekund för detta börjar bli extremt jobbigt....

Någon nattamat blev det inte inatt heller, fanns inget att äta så jag fick dricka ett extra glas vatten istället, och det mättade inte vill jag påpeka. Ska lägga mig i sängen igen för detta va inte en hitt..

Ha en bra dag!

Torsdagen 4 Februari.

Countdown 24 days to go.

Att jag inte kan sova är ingen ovanlighet heller, eller sova kan jag men det är ju oftast på dom mest opassade tiderna. Som förmiddag & eftermiddag. På natten ska ögonen vara som piggast, energin ligga på topp, tankarna ska spöka ..

Dock tog jag kål på mina spöken inatt, förhoppningsvis, jag stod inte ut så jag var tvungen att böla lite hos putte. Troligen så är allt det här fortfarande nytt för jag kan ibland känna mig galen av allt som bubblar inom mig. Känns ibland omöjligt att klara av, speciellt på natten när man är helt ensam. Tror jag behöver en sovkompis snart..

Något annat jag också behöver är något i magen, jag är hungrig. Kladdkaka med bär & sånt som jag åt hos Sandra i förra veckan hade ju inte alls suttit fel faktiskt (; hehe. Men sånt gott har vi inte här så får bli en sleden macka eller något och ett glas vatten.

Godnatt & Sovgott, för jag ska fortsätta med SATC nu..


Också moget.

Tror jag skulle behöva gå och prata med en psykolog och få reda på vad det är för fel på mig.. Fem dagar i rad och det känns inte som det kommer sluta. Nu tvätta av sminkresterna, borsta tänderna sen krypa under täcket och kolla på SATC tills dess att jag somnar.

Vilket jag hoppas blir snart för jag orkar inte med detta...

Kvällsning.

Så fick skotta runt bilen innan jag körde iväg, vilket tog kanske tjugo minuter sen gav jag upp. Va riktigt jobbigt haha. Men ut kom jag med bilen och det tog mer än en halv timme att köra till putte idag, kan ifs bero på väglaget för detta är min första vinter och jag kör hellre saktare än åker i diket för jag har typ världens slirigaste däck. Not fun!

Kom hem till putte så blev det film & pizza och sånt i vanlig ordning, Tobbe & Martin var också hemma så dom satt och nörda sig vid datorerna hela tiden så låg jag & putte i soffan och kollade på film. Först en skräckfilm sen kollade vi även lite på Hitta Nemo och jag flabba, de va riktigt längesen jag såg den men Doris "Du får ingen mat, nej du får ingen mat för du ska banta!" kommer ihåg när man sprang runder & sjöng den lilla ramsan efter att ha sett filmen första gången haha. Det är roligt med disneyfilmer ..

Sen var det dags för putte att jobba så vi hoppade in i bilen och åkte mot Klippan, lämnade av han och sen körde jag hemåt. Har mest suttit och ugglat framför datorn sen jag kom hem och ska nu fixa de sista på FB sen ska jag fortsätta mitt skrivande i den personliga dagboken då jag helt plötsligt behövde de..

Ibland måste man blunda & sluta kolla...

Trevlig lillördag!

Nu ska jag bege mig ut i snövädret och köra. Så hörs när jag är hemma igen, take care! (:


En hög med snö.

Gick ut med kompostpåsen förut, vat väldigt glad att jag tog på mig mina moon boots för snöhögen framför soptunnorna hade blivit ännu djupare och räckte väldigt högt upp på benet, nästan så moonbootsen inte heller hjälpte.

Så innan jag kör till putte måste jag skotta bakom min bil så jag inte slirar runder en massa som mamma gjorde när hon skulle parkera och jag gjorde härom dagen när jag skulle parkera. Nej snön är irreterande när man ska köra bil, jag är inte någon som gillar att köra o sprätta, kanske ligger lite i de att jag inte kan & sånt men jag gillar de inte så mycket ändå..

Drömmer ändå om våren, solstrålarna brännandes mot huden och fåglarnas kvitter.

Fyra månader

Idag firar jag & putte fyra månader tillsammans (: I'm happy.. Så ska väl åka hem till han och mysa om en stund .. mys mys mys..

 


Maybe u think its funny.


- Maybe Evelyn should cut down on the coffee..

Now we know the secret of Jesus ..


Onsdagen 3 Febaruari.

Countdown 25 days to go.

Har hållt mig sällskap av alarmet som vanligt från tio, sen gick jag upp vid tolv och tog en varm skön dusch. Sitter här med handduken fortfarande i håret, segar vid min dator, fixar mig lite sådär halvt. Ska försöka att hinna äta innan jag sticker denna gången så kanske magen låter mindre haha.

Sovtimmar.

Det är vad som väntar, ska först ut med glaset från rummet. Borsta tänderna och fylla ett glas med vatten, underhålla mig med SATC ett tag och sen är det sömn för hela slanten.

Bloggen cp'ar precis som den gjorde igårnatt så kan lika gärna passa på att säga godnatt & allt sånt nu så slipper jag bli irreterad senare för inget går som jag vill hehe..

Och imorgon när jag vaknar så ska jag äntligen få åka och träffa putte, tror ni jag längtar eller? Absolut (: hihi.

Godnatt & sovgott!

Hönan vs. Ägget.


Nu vet vi, ägget kom först.


Stille here.

Som vanligt kommer jag aldrig längre än till nästa internet sajt. Hittat en hel del roliga serier som troligen kommer ploppa upp på bloggen för att roa någon lättroad själ.. Och mig, för jag är väldigt lättroad haha.

Så sant så.


Stänga ner musiken.

Japp nu har jag stängt av musiken som jag spelades via datorn, för jag ska fixa något att äta sen hade jag tänkt sätta igång SATC igen för inte har jag sett klart andra säsongen ännu. Har haft annat för mig idag.

Plus att jag haft ett litet besök av Jennie, alltid lika kul. Men vid detta laget vet ni de redan då jag alltid skrivet något om våra stunder tillsammans efter att hon varit här. Nåväl innan hon gick hem stod vi ute för hon skulle röka så jag satt på sittunderlag med jackan knäppt så mycke de gick, blåste snö på mig en hel massa och kallt va de. Jag beklaga mig mest över att jag behövde gå på toaletten så efter hon rökat sa vi hejdå och gick skilda vägar.

Sen dess har jag mest spelat musik och ugglat framför datorn. Finns inte så mycket att göra faktiskt. Men som sagt så hade jag tänkt äta något nu sen lägga mig i sängen och kolla SATC, så så ser min kväll ut. Godkväll!

Nog med snö nu!

Tycker verkligen att snön kan sluta falla, det var kul att vi för en gångsskull hade en vit jul och så lite efteråt så man fick njuta och åka pulka och sånt. Men nu räcker det med den där bauta snön för det är jobbigt att köra bil i de, det är jobbigt att vara ute i den (förutom om man åker pulka), det är jobbigt med de blöta golvet efter snöiga skor..

Nu vill jag att våren ska komma helt klart!


Glömligheter.

Kände mig lite snäll innan idag när mamma & min morbror körde iväg till Perstorp, jag kallade på Zindy för att släppa ut henne och under tiden hon va ute gick jag själv på toaletten sen pysslade jag lite o sånt. Mamma & dom kom hem och mamma skulle ner i källaren så frågar hon "vem är det som tagit ut Zindy?"

Ups, jag hade visst glömt henne ute så hade rymt iväg hahahahaha. Jag kan minsann inte göra två saker samtidigt för de har jag ju bevisat för mig själv ännu en gång nu (;


Frusen själ uptinas med kaffe.

Sitter och värmer händerna på min kaffekopp för som vanligt så fryser jag. Vet inte om vi har oerhört kallt i vårt hus eller om jag har problem att hålla värmen i kroppen eller om jag är extremt känslig för det känns som det bara är jag som tycker att det är kallt.

Ja inte för man vågar öppna käften och säga att man fryser för då får "Gå ner och elda då" slängda i ansiktet men om folk hade lyssnat på mig hade dom för längesen slutat för då hade dom vetat att jag inte kan elda och inte vågar göra de.

Nej nu ska kaffet ner i magen och värma mig inifrån ..

Snyggare med tiden!

Som jag skrivit förut så blir vissa personer snyggare med tiden. Jag la i mig själv i den kategorin också, inte för att jag påstår att jag är snygg nu snarare att jag var ruskit ful när jag var liten. Om ni har Facebook och är vän med mig kan ni klicka HÄR, då kommer ni till en släktbild och jag ser fan ut som min kusinskusin och inte är den kusinskusinen en tjej heller nej för hans namn är Sebastian.

När jag blir mamma ska jag aboslut inte låta mina barn se ut som jag gjorde när jag var liten..

Tidsfördriv.


Är fortfarande på andra säsongen så nu ska jag lägga på ett kol!


Fått iväg två mail.

Så nu är två nya jobbansöker iväg skickade, men om några veckor så börjar jag på AF for real och då kommer väl saker gå framåt. Jag förväntar mig kanske för mycket men känns ändå som det är bättre än att sitta hemma även om jag gör samma sak hemma som jag kanske kommer få göra där.

Äsch, jag söker jobb och försöker hålla huvudet högt.

Började dagen med att 'ljuga'

Vaknade av sms från putte imorse runt halv 9, kunde inte låta så needy eller något i den stilen så jag körde på en liten vitlögn.

putte; Hej Baby :) Allt bra med dig? Saknat mig mycket nu då? <3 hehe.
jag; Hej putte (: jag har knappt märkt att du va borta (; Har du haft kul? <3

Dock synade han min bluff och förstod att jag bara skojade.


Kan inte sova.

Men nu ska jag försöka att inta drömmarnasland på nytt, har legat och kollat på SATC nu ett tag men kommer inte ifrån det så får helt enkelt stänga ner det och starta musik istället. Sen gömma mig under täckena, mysa ner mig bland kuddarna och sova bort några timmar av mitt liv.


Godnatt&Sovgott!

Fast att klockan inte har slagit 2.00 ännu så ska jag krypa ner under täckena och kolla på SATC tills att jag somnar, alltså ska jag inte sätta mig här än gång till förän i eftermiddag. Det är en deal, för jag börjar redan känna mig lite trött och hade tänkt ta vara på de och försöka sova nu..

Så godnatt & sovgott (:

Tisdagen 2 Februari.

Countdown 26 days to go.

Jag fick ett skutt i kroppen när jag skrev rubriken, för just nu har klockan slagit om till Tisdag och vet ni vad det betyder? Jag får äntligen träffa putte imorgon, fatta vad jag saknar han ibland. Ja speciellt nu på natten för då känns allting så ensamt.

Mysa ner sig i en stor tom säng är inte ens hälften så bra som att krypa ner under täcket och ligga bredvid putte. Jag får fjärilar i magen av att tänka på att jag snart ska få träffa han.. Ändå sågs vi i torsdags, what that all about? Men troligen beror det på att vi inte haft någon kontakt nu medans han varit iväg. Så då blir det ju en större tomrum ..

I got a feeling.

Kvällsmat?

Fortfarande värk i magen men jag är en sådan person som inte tar värktabletter så om jag håller på att dö av exempelvis huvudvärk, det är först när värken går över som jag tänker för mig själv "Varför tog jag inte en värktablett?" men då är det ju försent så det kan ju kvitta, känns bra att inte va beroende av tabletter, va stark nog och klara sig utan..

Dock börjar en annan känsla forma sig i magen och det är hunger så tror det blir stektägg och macka som vanligt, jag har blivit värsta ägg ätaren, vilket jag inte var förut. Blä, men nu är det gott! Hehe, man kan helt klart ändra sin åsikt om allt. Typ.


Soet bild.


Dididi läten i datorn,

men inte får jag något sms eller så för det. Får hjärtklappning när dom lätena kommer för jag tror att mobilen ska börja vibrera men icke. Väntar förjäves..

Jennie har precis gått.

Det är ju inget ovanligt att jag får besök av Jennie, inte alls. Inte heller är det konstigt, jag menar vi bor väl max två meter ifrån varandra så har man inget bättre för sig kan man alltid umgås. Vi är ju typ lika knäppa & galna båda två men ibland undrar jag om inte Jennie är snäppet värre (; Haha, but I like alot..

Älskar att drömma mig bort med internet shopping lika mycket som jag älskar att kolla på skor och drömma mig bort om ett eget boende med skit fin inredning och en sjuk hög med pengar att stoppa under madrassen. Nu ska jag fortsätta mitt online letande...

Annat smått&gott!

Här kommer lite andra fina saker som jag så fint hittat på nätet.
(Dom små bilderna kan ni klicka på för att få full storlek.)


   
Detta har hittats HÄR. Här fanns även en hel del Hello Kitty smycken för dom som gillar de.




 

    

Detta hittade jag på DENNA SIDAN.


Frusen isbit.

Det är ingen ovanlighet att jag fryser och att jag vill tina upp mig själv i ett varmtbad, men just nu så känns det som ingen har eldat på hela dagen och detta vet jag av ren fakta då jag varit ensam hemma och jag kan inte elda. Vågar inte ge mig in i den leken av rädlsan att jag eldar upp huset. Så försökte få lillebror att elda precis, skulle t.o.m betala han en krona men icke, han ville inte. Taskigt tycker jag!

Mensvärken trycker fortfarande, maten hjälpte inte för jag mår fortfarande illa. Jag är väldigt irreterad och allting sätter sig på mig, jag vill verkligen flytta hemifrån för det känns som jag kommer må mycket bättre då. Vilket jag troligen inte kommer för jag kommer väl känna mig ensamast i världen..

Jag vet fan inte vad jag vill, vet att jag inte vill jobba som kock iallafall. Ändå är det typ dom ända jobb jag söker för jag har nästan ingen annan utbildning så man får ju ta vad man får även om det inte är en gilla gubbe på de.

Åh, detta är ingen bra dag för mig. Inte alls! Ska ta en kopp kaffe och hoppas att jag blir varmare efter det, jag ska också ner under täckena och kolla på SATC så värmen kommer väl krypandes över mig så småning om. I do hope so.

Sen saknar jag såklart putteman också, allting ska vara så himla neggo idag. Inte alls bra, vill bara sova bort detta. Gå i ide tills dess att den äckliga snön försvinner för det är tack vare snödrivorna vid parkeringen som min dag förstördes och gick utför. Vill gråta en skvätt men det tar för mycket energi.....

Sötast-klocka.se!


Den här klockan var minsann söt! Hade jag lätt velat ha, men jag använder väl inte klockor speciellt ofta.


Mensvärk.

Så typiskt att det inte kunde vänta en vecka till, så att jag hunnit få mina piller men jaja vänta en månad till då.

Legat halv vaken i sängen i några timmar och höllt mig sällskap av alarmet på mobilen, gick upp lite innan 1 och började fixa med disken, plocka undan i köket, ut med soporna, tog ner tvätten från badrummet ner i källaren och satte igång en maskin med handdukar, plockade undan skorna och sen har jag varit i byn och hämtat Lisette & Angelika samt hade jag ett avi som jag åkte inom ICA och hämtade ut, så plånböckerna ligger på rummet nu, that's nice.

Körde hem och den jävla snön kan försvinna nu kunde knappt köra in och parkera bilen, fick motorstopp två gånger och sen kom de bilar och jag blev irrereterad, skyller på mensvärken. Så nu är jag väldigt sur, ingen lust att prata med någon så jag ska fetta mig i sängen och sätta igång SATC så kan jag underhålla mig med de idag.

Hoppas ni fått en bättre start på eran vecka!

Fått min plånbok nu!

Dock var den mindre än jag trodde och därför en liten besvikelse, men den är fett snygg ändå! (;

Andra säsongen påbörjad.

Mitt stora problem är bara att jag inte kan sova! Ska snart fylla på mitt vattenglas igen, extra täcket och filten har åkt av för det blev alldeles för varmt helt plötsligt. Tankarna simmar runder i huvudet som några jävla grodyngel som vanligt just när man vill bli lämnad ifred som mest.

Klockan närmar sig fyra och jag det var längesen jag var uppe såhär sent, baaaaah! I dont like this. Saker var lättare förr även om det är bättre nu. Hm hur nu det pusslet går ihopa. Nåväl ska ta mitt glas till köket sen ska jag krypa ner i sängen och försöka mig på att sova igen. Wish me luck. Godnatt!


Måndagen 1 Februari.

Countdown 27 days to go.

Nu börjas det igen, men det är nu på natten som det är värst. Jag är van vid att ha sms-maraton vid denna tiden i vanliga fall men icke nu. Allting är bara tomt och när mobilen väl vibbar så blir jag extremt rädd & hjärtat pumpar extra. Vet dock redan på förväg att det inte är han som skickar, han är ute på havet och festar loss..

saknar han, men han är snart hemma igen. Ska jag lägga mig i sängen igen, nerbäddad under filt och täckerna och underhålla mig med SATC, men först ska jag dricka ett glas vatten & borsta tänderna.

Godnatt gott folk!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0