Lördagen 27 Februari.

1 day to go.

Hur länge har vi inte längtat till detta datumet då, vet inte när jag började planera in detta men folket tjatade ju om en ny fest. Jag sa vänta tills jag fyller år så kommer en då. Nu är vi här och stampar med bara några timmar kvar. Wiiiijhoo. Kommer bli bästa födelsedagsfesten ever, firad i Sverige iaf för jag tror nog aldrig något kommer toppa 20års dagen i Bulgarien. Eller dagen och dagen , snarare dagarna för jag blev ju firad i typ fyra dagar. I love it haha.

Låg faktiskt och funderade över natten till min födelsedag senast igårnatt. Det var partykväll i restaurangen där jag jobbade vilket innebar lite gratis shottar & karaoke. När klockan slog 00.00 till den 29e stod folket och sjöng för mig, när sista noterna togs kände jag något blött över hela mig, jag hade blivit öl duschad. Sen fick jag en Sam vilket betydde typ några shottar i raken annars en ASBO och den shotten vill man inte ha för alla som fått den har gått ut & kräkts efteråt... Efter mina shottar minns jag ingenting, vaknar och är en aning bakis kan man säga, huvudet hänger inte med och jag går in och duschar av mig ölen.

Ner för att få min första present som är en snowboard lektion, fetta på sig varma kläder och dra upp i lillbacken, herregud va jobbigt. Varma kläder, en stekande sol, bakis och en extrem törst i halsen. Ett helvete rent ut sakt , men visst var de roligt att stå på brädan. Vill jag göra igen (:

Sen på kvällen drog jag ut till en karaoke bar med några killar, röker vattenpipa och blir redlöst full ännu en gång. Vaknar upp och det är dags att bli firad med Alpina crew typ. Drar på restaurang sen får jag en överraskningsfest i en karaokebar bara några hus ifrån restaurangen. Riktigt roligt, sjöng, drack. Åter igen var jag tvungen att ta x antal shottar på raken och där försvann minnet åter igen. Asnitad.

Sen vaknade jag upp och hade den värsta bakisen i mitt liv, var typ zombie i fyra dagar innan jag rörde en droppe alkohol igen. De är fan illa att bli så bakis haha. Men de var lätt värt de, riktigt roligt. (De jag minns iallafall)

Dock har mitt drickande trappats ner en del och jag försöker att inte bli så redlöst full, nu förtiden brukar jag inte bli sååå himla full. Beror väl på vem jag är med också. Men ikväll kan jag räkna med karatefylla för det är min födelsedag (nästan) så då är de tillåtet (;

Hoppas på en sjuhelsikes kväll faktiskt, vill ha riktigt roligt!


En bakis My ala Bulgarien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0