Det kostar att va snygg under.

Jag tycker att dessa är snygga & ni kan hitta dom på Twilfits webshop. Det bästa med Twilfit är att de finns snygga underkläder även för oss med lite större byst och man vill känna sig snygg och sexig ibland (eller alltid) oavsett hur man är byggd..
 
 

Dålig överraskning.

Ja det har inte alls blivit mycket sömn för mig inatt eller idag. Jag sov väl någon gång mellan 02-04 inatt sen sov jag väl där runt 07:30-09:00 nångång. Så ja. Konstigt nog så är jag inte så trött.
 
Har varit i Birsta idag för att möta upp vår taxichafför sen igår. Tok mycket folk så hittade knappt parkering men tillslut så. Jag mötte upp honom för att vi tappat något mer i taxin igår, oerhört tacksam för han ringde mig idag. Så det var ju lite tur att jag glömde min plånbok där och ringde honom så han hade mitt nr.
 
När allting kommit till rätta så tänkte jag. Jag kör inom Max och köper med mig hamburgare hem till Jocke som är hungrig men som inte orkade köra och hämta mat själv. När jag kom hem såg jag att hans bil var borta så då hade han ändå åkt och hämtat mat. Så min lilla surprise blev inte så bra som jag tänkte. Jaja det är som det är.
 
Blivit lite TVtittande, men för min del har jag lagt tid på matten också. Gjorde första provet idag och fick alla rätt, wohooo!! Så ekvationsdrömmarna kanske var till fördel ändå haha. Uppdrag 1 rättas av min lärare så hur det gick där vet jag inte än, kändes dock som det gick lite halv bra där. Håller tummarna..

Lördagen 30 November.

Det blev inte en lång utekväll för oss igår, var faktiskt hemma innan tolv. Jag la mig i soffan och åt lite chips och godis medan jag sett några avsnitt av olika serier. Har otrolig huvudvärk, fast hade början till det redan innan jag gick ut.
 
Tog taxi hem och plånboken hamnade inte i väskan när jag betalat så när jag gick ur taxin och skulle lägga ner kortet hittade jag inte plånboken. Började springa efter taxin men han såg mig inte, som tur var stod mobilnumret på kvittot jag fått så jag ringde honom, han hade dock hunnit en bra bit sa han och för att han skulle komma tillbaka med plånboken skulle jag betala typ 150kr. Seriöst. Fast i efterhand så tänkte jag att han ska ju inte förlora pengar för jag tappat plånboken i hans taxi så 111kronor typ hann taxametern gå upp på när han kom tillbaka så det var bara betala och få tillbaka plånboken. Jag har ju mitt körkort, ICAkort, H&Mkort och några andra små betydelsefulla saker i plånboken plus min plånbok är jävulskt snygg så jag ville inte gå miste om de..
 
Har somnat lite på soffan under natten också men nu känner jag mig ganska pigg. Har skoskav på båda fötterna efter att gått runt i kängorna, där är en kant bak på skorna som skaver mot hälarna och de ena är ganska stort nu. Inte kunnat ha strumpan på hälen för då fastna det liksom i och de blir inte så kul imorgon att dra loss så fick va utan, vilket då gjorde att soffan skavde emot eller joggingbyxan så tillslut beslutade jag mig att gå på plåsterjakt och nu sitter jag med Simba-plåster på ena foten. Känner mig ganska kung! (;
 
När jag vaknar så ska jag göra matteprov och ett uppdrag då jag fick kortslutning igår när jag satt med boken. Kändes som alla uträkningar blev fel och när det går så vill man inte göra prov. Provet ska ju gärna gå bra så jag tror jag har bättre flow idag istället. 
 
Annars är lördagen inte uppbokad med något och det är nog lika bra, tror jag kommer ha en pojkvän som är lite bakis idag. Fast så länge han haft kul så vad spelar det för roll (: ps, jag kommer säkert också vara bakis trots att mitt alkoholintag var lågt, jag är ju född med den dåliga genen haha...
 
Nej men om jag skulle försöka sova igen då. Önskar er alla en trevlig helg!

SERIÖST?!

Jag tittade nyss in på aftonbladet och höll tummarna på att Kevin skulle åkt ur idol. Och vad ser jag, att ERIK åkt ut? Var det inte han som alla typ tyckte var bäst, trodde faktiskt Elin skulle åkt ut om Kevin inte åkt ut men ja.. Då hejar vi väl på att Kevin vinner hela skiten så vi slipper han sen. För ettan brukar ju oftast synas lite sen blir det oftast tyst igen..

Utgång it is.

Åt min pirog. Tittade på Criminal Minds sen startade jag lite party musik, klippte lugg så där spontant inte jätte nöjd men jaja så går det. Sminkade mig med mitt nya smink. Redan sinne på den nya puder borsten för nästan 300kr, fäller ju mer än mig haha..
 
Bara platta håret och på med en topp sen är jag redo för att dra till bussen. Skål och tack för nästa eller vad det nu är pappa brukar köra (;
 
ps, hoppas Kevin åker ur idol ikväll. Cross my fingers and hope to die!

Jaha vad händer fredag.

Jag har haft en obehaglig känsla i magen hela dagen. Inte vetat hur jag velat göra ikväll. Nu känns det ännu mer som jag bör sitta hemma för att kvällen inte ska sluta i kaos men samtidigt vill jag inte sitta hemma helt ensam. Så fast klockan har blivit halv sju så vet jag inte hur denna kvällen slutar. Är väl lika bra. Nu ska jag äta en pirog iaf för jag kom ju på att jag inte ätit något sen jag åt den där sconesen vid elva. 

Fredagen 29 November.

Mina drömmar börjar återgå till det normala, men jag är fortfarande sjukt seg när det kommer till att kliva ur sängen. Första larmet ringde klockan nio sen hade jag typ sju larm fram till de åttonde klockan tio. Kom ändå inte upp förrän typ nu för tjugo minuter sedan. 
 
Sen undrar jag om det kommer bli idols bästa fredag idag och Kevin åker ut ur programmet en gång för alla ikväll. Om jag kommer sitta hemma och titta på idol ikväll medan Joakim är ute och röjer eller om jag också bestämmer mig för att ut och röja bestäms senare.
 
Just nu vill jag bara dra alla kläder över mig för jag svettades tydligen innan jag vaknade och nu har de förvandlats till is känns det som. Förstår inte att jag kan frysa och va så trött HELA tiden.Förutom igår faktiskt, visst jag va dö seg i ögonen innan jag gick upp men sen höll jag låda och var pigg till jag la mig vid halv ett inatt. 
 
Just det, bestämde väl mig halvt om halvt igår att låta piercingen i tungan förbli ute. Dom ska ju ändå ut förr eller senare så..

Promenadbild i Härnösand.

Den här bilden togs i farten. Försökte dölja att jag tog bild. Fast ifs tror jag alla stannar upp och fotograferar ibland, ändå kan jag fortfarande tycka det är lite pinsamt att göra det. Ändå kan jag inte riktigt låta bli när det är färgskiftningar i himlen eller annat som jag tycker är fint.. 

Chill resten av kvällen.

Mötet i Härnösand gick ganska så snabbt. Vi fick en liten blick på varandra och har nu sett nästan hela gänget som ska vara med och börja på utbildningen på måndag. Fyra veckor, sen efter det kommer jag börja jobba. En annan positiv sak med att ha fått jobb förutom stressen över att vara arbetslös osv är att jag nu har större koll på vad som sker kring jul. Och det lutar väldigt mycket på att julen kanske inte blir så vit som om jag stannat kvar här uppe, men jag vill ändå åka ner till min älskade och saknade familj i Skåne. Måste bara bli helt säker på hur utbildningen är lagd innan de blir svart på vitt (:
 
Efter mötet så åkte jag hem. Fick sms av mamma angående julklappslista, oj! Jag har så svårt att komma på det också så jag ska tänka ut lite över helgen sen skickar jag en lista till dem allihop. Jag tänker mest att julen ska firas med dem, julklappar är ett plus (: Så jag fick ju idéen att skicka fråga till mina syskon vad dem önskar sig i julklapp. Fick ett lååååångt samtal av lillebror, julklappstips, update om livet och lite syskonsnack. 
 
Sen kom Joakim hem och vi ställde oss i köket tillsammans och lagade god mat. Så nu är vi båda mätta och belåtna. Han sitter och har lite speltid vid datorn och jag ska titta på lite serier och mysa ner mig i lammullsfilten. Frusen från topp till tå. 
 
Imorgonbitti ska jag nog skjutsa Joakim till jobbet då han har after work efter jobbet (ganska logiskt ändå med tanke på namnet haha). Sen ska jag nog ägna fredagen åt resten av mattetalen, ta mig an provet och första uppdraget. 

C & Dvitamin och en senfrukost.

Jag hann komma hem innan det var dags att åka. Tror jag gjorde av med för mycket pengar på Birsta. Först fixade jag ärendet åt Joakim sen gick jag in på H&M och testade typ tio olika toppar/blusar och kom därifrån med tre blusar, en nessesär och ett vitt basic linne att ha under den vita blusen.
 
Sväng in på Make up store för jag börjar ju blekna nu när jag varit i Sverige i sex månader så jag kan inte längre använda mig av H&Ms brons puder för de blir liksom lite för mycket färg. Fick hjälp där inne och kom därifrån med puder, borste och ögonskugga (hon hjälpte mig att hitta en lila som va skit fin). Dock ett dyrt besök men nu har jag vad jag behöver iaf..
 
In på Twilfit för att köpa en vit bh att ha under det vita linnet under den vita blusen haha. Har typ inget vitt annars så fick ju nästan uppdatera hela garderoben nu då..
 
Kom hem för att lägga kyckling i kylen då Jocke står för matplaneringen idag. Får se om de hinner tina och vad han har för planer för inte sa han vad han tänkte göra när jag frågade. Hemligt! haha..
 
Nu en liten macka, ett glas cvitaminvatten och en dvitamin. Ta med två clementiner sen åker jag iväg till Härnösand och är där hela eftermiddagen. 

Torsdagen 28 November.

Godmorgon!
Har legat och dragit mig under täcket, anledning det blåser så otroligt mycket där ute vid vissa tillfällen och jag tänkte jag kunde liksom "snooza" förbi de. Kunde jag inte. Klockan tio gick jag ur sängen, tog på mig kläder, satt upp håret, tog ut tungpiercingen (tungan har svullnad under natten så piercingen irriterar, lika bra att lufta) och sminkade mig lite. Har checkat kontot och mailen nu så nu är jag redo att åka till Birsta. Har ett ärende åt Joakim och så tänkte jag dra inom H&M och se ifall det finns någon mer fin topp att köpa nu när jag har lite rabatt. 
 
Efter Birsta kör jag troligen raka vägen till Härnösand för jag har ju ett intromöte där klockan två idag. Träffa min konsultchef och mina kollegor. Ja det är ingen vanlig utbildning jag ska gå, utan en utbildning som gör mig redo för jobbet jag har fått (: Så det börjar ordna upp sig lite med mitt nya liv i Norrland och det går åt rätt håll för både mig och Joakim och det känns fantastiskt. 
 
Nej nu är det dags att dra sig härifrån, ha en bra dag alla! (:

Hannibal.

Jag har hittat en ny serie som jag såg första avsnittet på idag. Så jag tänkte tipsa er om den även om jag själv inte fått så mycket handling av den. Den kan nog vara bra och spännande (:
 
Hannibal. Explores the early relationship between the renowned psychiatrist and his patient, a young FBI criminal profiler, who is haunted by his ability to empathize with serial killers. Källa. Betyg enligt IMDb 8,3 av 10.
 

Så var det de här med snön.

Den försvann ju igen & så här såg det ut imorse när jag tog några steg utanför huset.. Fast jag är inte orolig, tror nog att den vita vintern kommer snart. 
 

Onsdagen 27 November.

Alltså shit, jag känner mig totalt omänsklig. Jag sover så dåligt om nätterna, drömmer fortfarande bara om ekvationer hela tiden och det börjar gå mig på nerverna. Först när Joakim åkt till jobbet och jag somnar om kan jag drömma normala sammansatta drömmar. Vilket självklart får mig att sova längre än planerat och jag blir för trött för att gå upp. Jag lovar jag hade hela saharaöknen i ögonen denna morgon men gick ändå upp klockan tio.
 
Det blir bättre imorgon, eftersom jag har ett möte inplanerat i Härnösand så vet jag att jag måste gå upp. Det är på något sätt lättare då. Ser dessutom framemot att åka på de imorgon, för att se vilka mer som ska börja utbildningen på måndag. Håller tummarna på några roliga och glada människor :D
 
Så nu ska jag väl fortsätta räkna matte så jag har något att drömma om inatt..

Tisdagen 26 November.

Jag börjar få otroligt svårt att gå upp om dagarna, vill helst bara ligga och dra mig  hela dagen men det funkar ju inte. När jag kom upp så var jag hungrig så jag började med lunchen direkt. Hackade grönsaker, hällde på vatten och la i buljong, salta och pepprade lite sen lät jag allting koka upp sen på svagare värme tills allt var mjukt. Gott med bröd till också, är nöjd med insatsen jag gjorde faktiskt! (ingredienser: en purjolök, en gullök, två morötter, en rotselleri, två potatisar, två grönsaksbuljong). Skulle dock tagit tre morötter istället, för det är gott (:
 

Fyllt på med ännu mer siffror.

Jag har faktiskt suttit ganska duktigt med matteboken idag. Blev ändå över två timmar. Sen har jag städat lite också. Varit och handlat, mest för kattmaten snart är slut, men också för jag fått dille på grönsakssoppa. Jag är egentligen inte en person som är glad för soppa då jag inte tycker det ger någon mättnadskänsla, fast när jag arbetade i Egypten levde jag på soppa den första tiden för jag inte alls gillade den egyptiska maten. Så imorgon tänkte jag iaf göra en egen soppa för första gången och hoppas de smakar gott. 
 
Sen när Joakim kom hem från jobbet så åt vi mat tillsammans, tittade på lite TV sen fick vi upp matteboken och jag har suttit och hjälpt honom. Vilket är bra för mig för då får jag ju repetition och sånt är bra! (:
 
Precis hällt upp ett glas Loka smultron/lime, gudomligt god att jag aldrig testat smaken förut förstår jag inte! Tänkte inte ta mer matte idag, låta huvudet vila lite så att jag förhoppningsvis slipper drömma om siffror inatt haha.. Lite serier får fylla upp resten av kvällen. 

Måndagen 25 November.

Genom hela natten har ekvationer för följt mig, värre än någonsin. Alla drömmar har skullat lösas genom att lösa ekvationer. Blir smått galen av mina drömmar ibland.. Trots drömmarna ska jag sitta som klistrad med matteboken idag.
 
Annars har jag inte gjort så mycket med denna dagen. Gått ut med soporna, rensat kattlådan och sopat upp kattsanden runt lådan. Tuggat lite på en macka och druckit ett glas oboy. Yay.. 
 
Sen blir det väl att röja upp lite här uppe, slänga lite saker och gömma godiset nu när helgen är över.

Sämst hållning i Norrland, frågetecken.

Helt seriöst när jag sitter framför datorn i soffan sitter jag ju på så sätt att jag nästan ligger vikt över mina ben med överkroppen. Jag kommer ju snart gå så det ser ut som jag har en puckel på ryggen fast jag inte har för jag går böjd som en banan. Ja jag tror det är dags att gå på gym, tror faktiskt jag är i behov av att träna rygg och bröst parti. Ja jag vet jag har stora bröst som tynger för ryggen, då kan de ju också va till en fördel att faktiskt ha en stark rygg. Jag brukar ju ha ont i ryggen så jo. Gym alltså. Hahah... Jag på gym. Frivilligt. Fast jag måste. 
 
Ni ser ju själva, första bilden är hur jag sitter i soffan och andra bilden är på hur jag borde sitta!

En fri vecka till.

Söndagen börjar närma sig sitt slut och ännu en vecka är på ingång. Jag ska lägga all min energi på att göra klart första kapitlet nu när jag har chansen att lägga typ hundra procent av min tid på det. Prov och inlämningsuppgift dodate lördag och jag har gjort typ halva kapitlet so far. 
 
Sen på torsdag ska jag åka på möte i Härnösand. Ett lite intro möte för att träffa de andra som också ska börja utbildningen måndagen där på. Så får man se vad vi blir för ett litet gäng..
 
Nu är det tända ljus, lite snacks och white collar som gäller. Trevlig kväll alles!
 
En andra bild från gårddagens snöfall..

Söndagen 24 November.

Det snöade igårkväll, stora flingor föll från himlen och det var hur mysigt som helst. Fast det slutade ganska snabbt och nått mer har det inte blivit. Lite små vitt här och där på marken är det fortfarande men det är bara ett tunt tunt täcke. Det kommer väl mer så småning om. Idag blåser det dock en hel del utanför, så rätt skönt att sitta under filten inomhus då.
 
Blir väl att få ner lite julmusik på datorn snart också, för att få maximal julkänsla. Så ska vi ju pynta till lite i huset också. Fast inte än, mer runt den första december..

Hjärnkontoret på helvarv.

Det känns som att när jag börjar göra någonting nytt så går det in i mina drömmar. Om jag vet att jag ska iväg tidigt på morgonen för något viktigt brukar jag ofta drömma att jag försover mig och missar bussen tex, vilket ifs gör att jag vaknar flera gånger innan jag faktiskt ska upp. 
 
Jag har ju drömt tusen gånger om gillebagaren och packa kakor, och jag gör det faktiskt fortfarande fast oftast är det allt annat än kakor man packeterar av någon konstig anledning. Det senaste som gått in i mina drömmar och gör så jag känner att jag varit uppe hela natten och inte blivit ett dugg utvilad under natten är ekvationer. JA och hur kul är det att drömma om sånt? 
 
Fast jag tror inte jag är den enda som har konstiga drömmar (:

Jag ser det snöa, det var väl roligt hurra!

När jag stod i köket och hackat klart grönsakerna till tacosen kom Joakim och pussade på mig sen pekade han ut. Jag trodde först det var någon utanför som tittade in på oss men nej! Det var stora snöflingor som föll ner från himlen. Tog bild men kvalitén är inte den bästa men det är mysigt! (:
 
ps, självklart gick första tanken ut till syrran som älskar vintern och snön! (:

Lördagen 23 November.

Snart julafton! Så jag satt uppe halva natten och fick lite tips och idéer inför julklappsköpen till Joakim. Jag tycker det är kul att köpa julklappar, att slå in dom och allt de där juliga. Enda problemet är att jag ibland har otroligt dålig fantasi och kan inte komma på vad jag ska ge. 
 
Och snart vet jag väl också om jag kommer åka ner och fira julen med min familj nere i Skåne eller om jag stannar här uppe i norrland och firar julen med Joakims familj. 

Fredag betyder Idol.

Jag tittar inte på Idol längre för jag tycker att idolerna detta året är sämre än vad dem brukar vara och jag har helt enkelt inte funnit någon jag skulle vilja se som vinnare. Och min mening enligt Kevin är att hade folk kunnat ringa och rösta ut folk så tror jag lika många hade röstat på Kevin som de är som röstar på honom nu när de handlar om att få ha idolerna kvar..
 
Nu har vi iallafall fredagsmys. Vi har fått besök av Joel och bjudit på lite mat och nu blir det film. Trevlig helg!

Någon mer gillar mina nya naglar..

Ja Slobban har varit snabb med att lägga sig bredvid mig och kan ligga där hur länge som helst bara för att jag ska klia han på magen och huvudet och överralt. Naglarna tar ju lite bättre så det är klart han gillar de (:
 

Fredagen 22 November.

Nu är det bara helgen och en vecka kvar sen så börjar även min vardag med lite mer rutin och det känns amazing. Visst dagarna kommer bli längre och jag kommer väl va trött, men det är väl också något man kommer in i. Lär väl sova som en bäbis runt nio tiden om kvällarna haha. Känns som det rullar på nu. Det går framåt och åt rätt håll! Äntligen (:

Snart säger vi godnatt!

Jag fick lite hjärnsläpp förut gällande mina ekvationer med nämnare, förstod inte riktigt hur man räknade ut dom. Fast jag börjar få det att gå nu lagom till de blev ett nytt kapitel i boken haha. Så det har blivit lite mer mattetal under kvällen. Jag börjar bli lite trött nu så jag har lagt boken åt sidan, har ändå räknat ett antal tal idag så det är okej.
 
Nu ligger en utslagen pojkvän bredvid mig, ska snart väcka honom så han kan lägga sig i sängen och sova istället. Jag blir väl uppe en stund till sen ska jag sova också. 
 
Helg imorgon igen, vet inte riktigt vad som sker men det återstår att se. Vet iaf att jag kan få ta lite godis från skåpet imorgon, mums!! ;D 
 
 

Hjärnkontoret stänger ner.

Jag tyckte matematiken i början av boken var lätt. Rättade och skrev bara R över alla uträkningar. Nu har jag kommit till delen med ekvationer med nämnare. Jag förstår inte. Hade behövt en lärare som förklarade. Typ som min mattelärare i 6-9an, han var riktigt bra på att förklara (visst att ha genom gång varje gång tyckte jag var tråkigt men jag har förståelse för varför de va så, alla hänger inte med och behöver höra hur dem ska göra.) Just nu hade jag inte haft något emot att någon stod framför mig med en tavla och förklarade detta med ekvationer med nämnare. Gaaah. Så jag slutar med matten för idag..
 

Två funderingar kring jul.

1. Visst att pepparkakor är gott, men hur kommer det sig att ALLT måste ha smak av pepparkakor bara för vi kommer till julen? Glass, Mineralvatten, filmjölk, punchrullar.. 
 
2. Vad hände med de traditionella julgranskulorna? Vi har kommit in på 2013-talet och det hänger inte längre runda kulor i granen utan nu har de alla möjliga former som dinosaurier, döskallar.. Tycker om jag ska va ärlig att de vanliga runda julgranskulorna är finare.
 
Kom på en tredje också bara för det.
3. Kan inte Arne Weise komma tillbaka som julvärd, det är honom jag växt upp med så för mig är han jul!
 
 

Kylan utanför fångad på bild.

Tycker själv det här blev en fin bild.
 
 

Torsdagen 21 November.

Kvällen bjöd på hockey, jag agerade åskådare.. Jag har ju varit och tittat på en gång tidigare när Joakim spelade match. Han kom upp precis innan han skulle åka på dagens match och frågade om jag ville följa med. Och det gjorde jag. Tog på mig leggins, tjocka knästrumpor OCH jeans under mina joggingbyxor för jag inte ville frysa denna gången. Självklart kom vi i en hall som hade ett värme bås så jag dog ju nästan av värme slag där med sjal, halsduk, mössa och vinterjacka på. Plus att jag satt precis vid elementet hehe.. Fast hellre varm än att frysa!
 
Ätit lite kvällsmat och snart är det sängen som gäller. 

Köttgryta med potatis!

Jag skulle göra en köttgryta och ville ha köttet lite mört som en kalops så jag gjorde grunden efter ett kalopsrecept men även efter att ha kokat köttet i 1½timme så blev det inte så mört som jag ville ha det. Nästa gång får köttet koka längre, men denna gången var vi hungriga. Såsen och allt annat var jag nöjd med, men köttet kunde som sagt varit mörare så det liksom smälter i munnen. Då hade grytan varit mer än godkänd (;
 
Ingredienser: Färdiga grytbitar i nötkött, två gula lökar, två morötter, en burk hela champinjoner, en selleri, närmare 1½liter vatten (fick spä ut med vatten hela tiden under tiden köttet kokade upp eftersom det avdunstade med tiden, började dock med 5dl), ett lagerblad, fem svarta pepparkorn, fem vita pepparkorn, 10kryddpepparkorn och en tsk salt. När köttet och allt kokat så hällde jag ner en redning (mjöl+vatten) för att få såsen att tjockna till sen spädde jag på med lite grädde och hällde på soya, kryddade med bla salt, peppar, kryddpeppar.. (detta var i snabbadrag hur jag gjorde, finns miljoner sätt att göra köttgryta på och detta va mitt första försök..) sen kokade jag ju potatis till detta, ris går lika bra! 
 
 

Just a phonecall away.

Det är ganska skönt att veta att fast man bor ca nittio mil ifrån dem så finns dem alltid där för en. Och man blir aldrig för gammal för att be om hjälp av sina föräldrar. Jag älskar er! (: 

Exprimenterar i köket.

Just nu ser det ut såhär, hur det kommer sluta är det ingen som vet. Jag improviserar och hoppas att det blir gott! Nu ska de väl bara stå och puttra ett bra tag sen lägga i lite mer saker sen är det klart!
 

Onsdagen 20 November.

Oh vi närmare ju oss December med stormsteg. Och jag har inte köpt några julklappar än. Fast jag har redan hunnit få lite sån här julklänsla, mycket tackvare att jag handlade bland alla julsaker igår. Nu längtar jag lite smått efter snö & julmarknad (om jag ens kommer gå på någon vet jag inte, men sånt är mysigt). Även att få pyssla fram mina adventsljus, det är trots allt snart första advent.. 

Från glädje till botten på två sekunder.

Vi satt faktiskt och hoppade av glädje när Sverige gjorde 2-1 och det ändå kändes som "Jo vi har en chans". Sen kommer Ronaldo och gör ett mål och ett andra mål inte så långt efter. Då försvann all glädje och stämningen blev helt plötsligt väldigt låg. Att allting kunde vända så fort, tycker synd om svenska landslaget.
 
Sen stör jag mig otroligt mycket på personerna som kommenterar matchen på TV för dem hela tiden säger matchen mellan Zlatan och Ronaldo. Har dem inte förstått att fotboll är en lagsport och därför spelas av fler än bara två personer? Jag förstår att det är två stora spelare, men det är fortfarande en lagsport!

Tre helt random saker om mig.

1. Jag kan inte den svenska nationalsången, jag är helt seriös. Jag tänker på det varje gång som jag ser fotboll och dem börjar sjunga. Det känns lite fel men ja.
 
2. När jag sover med ont i magen brukar jag ofta lägga en kall kudde på magen. Det känns som det hjälper men det är kanske bara in my head.
 
3. Jag har fortfarande efter alla år INTE skaffar Spotify, och jag har inga planer på det i heller..

Varm choklad på amerikanskt vis.

Har bara sett detta på TV förut, men när jag var på Rusta och såg en påse med sånna här mini så tänkte jag att jag var tvungen att prova det i chokladen. Vart väl lite överraskad över konsistensen fast samtidigt smälter det väl när man har det i just VARMchoklad (: 
 
 

Tisdagen 19 November.

Den här dagen har jag lagt timmarna på att handla. Först var jag inne på IKEA för att handla nya ljus, speciellt nu till vintern. Sen blev det rusta för att köpa shampoo & balsam plus jag hittade ljuspyssel så jag kan pyssla ihop mina egna "adventsljus". Kände nästan lite julkänsla av att gå i affären nu.. Sist blev det ICA Maxi för att handla hem lite mat.
 
Kom hem och gjorde detta till lunch:
 
Ikväll kommer vi få lite besök och sen kommer vi väl vara bänkade i soffan och försöka heja fram Sverige ikvällens fotbollsmatch. Så trots att det är tisdag så kommer vi äta hämtmat och vi kommer säkert dricka lite öl för stämningens skull. Blir nog bra.
 
Nu fryser jag dock så otroligt mycket så jag tänkte ställa mig i duschen under rinnande varmvatten!

Matfantasin är på botten.

Jag insåg att vi inte alls har stor variation på maten vi äter. Det jag på rak arm kan komma på är: Lasagne, Tacos, Pannbiff med lök, köttfärsslimpa, pasta o köttfärssås, pasta o baconsås, hamburgare, köttbullar med mos eller pasta, potatisgratäng med något gott kött och sallad och sist pizza. 
 
Seriöst skulle jag nog behöva ett matschema men sånt är väl svårt också. Har dock börjat titta lite på recept om olika köttgrytor och speciellt med ögonen på kalops. 
 
Skulle ni kunna tipsa om någon god och helt inte för avancerad maträtt som ni tycker om. (Fisk är ganska out of the question för Joakim äter inte det, annars tackar jag för alla förslag)

Fryser och vill sova.

Kan erkänna att jag har fått lite svårt att skriva med de nya naglarna, dom är ju längre än mina vanliga brukar vara. För aldrig att alla lyckas va så här långa samtidigt .. no way..
 
Matteboken har jag precis bara öppnat och tittat i lite snabbt. Fryser och tar hellre filten över mig och kryper närmare och närmare sittdynorna i soffan. Tillslut hamnat i liggande ställning med Greys Anatomy .
 
Sen var jag ju trött också och klockan är bara åtta. Nåväl se klart på Greys avsnittet sen är det siffror som gäller ett tag..

En runda i stan!

Så efter att jag städat och ätit frukost i form av en halvbränd scones med jordgubbssylt och ost på så hoppade jag in i bilen och körde till stan. Gick direkt till Lotus för att se om de fanns någon tid att fixa naglar där och det hade dem 45 minuter senare. Jag passade på att gå in på köpcentret och för typ hundrasjuttielvte gången titta efter stövlar, kom ifrån DinSko med ett par fodrade kängor som var billiga så skulle jag inte tycka dom är så fina så sved det inte så hårt i plånboken. Blev ett besök på apoteket också innan jag satte mig i stolen och fick nya snygga naglar (:
 
När jag väl landat hemma ringde Joakim, då hade han slutat jobba och vi pratade lite om mat. Slutade med att han beställde hem sushi till mig sen körde jag och hämtade mat åt honom. Ja jag har en underbar pojkvän! (:
 
Och på kvällens schema står det matematik och mycket mer än så blir det nog inte..
 
Såhär snygga är mina händer nu (:
 

Måndagen 18 November.

Då vart det måndag och det betyder att chipspåsar och godis ska gömmas tillbaka in i skåpet. Sånt äts enbart på helgerna, och jag tycker jag har varit ganska duktig sen dess. Läsken däremot kommer det alltid frestelser på så jag har inte lyckats med den biten lika bra, men det kommer..
 
Så ska plocka undan här uppe och få lite ordning på saker och ting, sen ska jag väl dammsuga lite både här uppe och där nere. Plocka undan saker i köket. Sopa bort kattsand från golvet. Sen har jag fått abstinsens och vill verkligen iväg och bygga naglar, mina egna får bara sprickor in i nageln hela tiden så jag måste liksom dra av eller klippa av typ hela längden så jag får "jag-biter-på-naglarna-längd" (trots att jag inte biter på dom). Känns fräschare och snyggare med fina naglar. Så hade jag ju kunnat ta med sushi hem också. Hade ju varit awesome. 
 
Jag börjar med städningen och när den är klar så ser jag om jag får belöna mig själv eller inte.

Dagen har kommit till sitt slut.

Vi var bjudna på middag hos Joakims föräldrar idag så vi åkte dit vid fem tiden. Blev bjudna på tacos och några skrattattacker. Lika trevligt som vanligt. Helt plötsligt fick Joakim bråttom hem för han i sista sekund bestämt sig för att spela hockey ikväll så vi sa hejdå och åkte hemåt. Han plocka på sig hockeygrejerna och vi hoppade in i bilen och jag blev avsläppt i Timrå för att hämta min bil som stått där sedan i fredags. Så nu har även min pärla kommit tillrätta igen.
 
Jag roar mig med lite serier och väntar väl bara på att min sambo ska komma hem igen så vi hinner mysa lite innan det är dags att sova. Det är ju måndag imorgon vilket betyder alarmen ska ställas på tidig morgon och följas. (På helgen kan man göra lite som man vill, alltså ta sovmorgon om man vill.

Söndagen 17 November.

När Joakim kom till sängen inatt med lite filmer på datorn så började det blåsa extremt mycket utanför och han att att dem varnat om storm inatt. What. Så vinden tjöt och vi fixade plats i garaget så han kunde ställa in sin bil och när jag sen skulle stänga portarna igen gick de knappt med ena dörren för vinden hade sten tag i den men med lite dragkraft från min sida så gick det tillslut. Haha.
 
Startade en film som jag somnade till, men jag har ändå vaknat flera gånger då vinden börjat köra sitt race igen. Vart kanske lite rädd. Nu har det väl lugnat ner sig lite men det kommer ändå stunder då det blåser väldigt mycket.
 
Imorgon börjar matematikkursen så jag ska lägga all fokus på det i två veckor. Sen börjar jag ytterligare en utbildning i fyra veckor som kommer göras på dagarna så kommer jag lägga fokus på matematiken när jag kommer hem om kvällarna. Det rullar på nu och det känns väldigt bra! 

Fredagen 15 November.

Det är minsann helg nu, iallafall för min del. Vaknade lite senare än planerat, gjorde en scone(s?) till frukost och hade ett glas chokladmjölk till. Scones med marmelad (sylt) och ost är underskattat, fy sören va gott det är. Och simpelt att tillaga är det också. (2dl mjöl, 1tsk bakpulver, 1krm salt, 25g smör och 1dl mjölk. Blanda torra ingredienser, finfördela smöret i blandningen blanda sen i mjölken. En bulle på bakplåtspapper, in i ugnen i ca 10-12min på 250grader. TADA.. ps lägg märke till att detta är för EN jag har delat receptet.)
 
Sen har jag roat mig med lite Greys Anatomy eftersom internet inte fungerat. Joakim håller på att försöka förbättra internet vid TVn, men just nu har jag inget internet där alls så jag har smugit mig in i Joakims datorrum och sitter här med min dator istället. Fungerar ju super bra.
 
Ska hänga upp lite handdukar som jag tvättat idag sen blir det byta kläder och sminka sig lite för jag ska åka in och fika i stan vid tre. Och ikväll ska vi kanske in till stan och titta på fotboll, är ju Sverige Portugal första matchen ikväll (andra är på tisdag). Är absolut sugen på att fira lite extra ikväll! (:

Roadtrip, Härnösand och husmanskost.

När jag satte mig i bilen för att köra till Härnösand så ville inte usbn i stereon fungera och jag hade gett Joakim min enda skiva till bilen, så jag fick köra hela vägen under total tysnad och det var kanske inte jätte kul. Såg lite fallande snöflingor också under min bil färd.
 
Sen gick jag iväg och hade mitt lilla möte och när jag kom ut ifrån byggnaden igen så var det ganska så mörkt. Trots att klockan bara var fyra så man känner att vintertiden är på väg nu när mökret tar större delar av dygnet. Handlade en liten snabbrunda också innan jag hoppade in i bilen och körde hem igen. När jag börjat köra en bit så börjar det regna en hel del och så var det mörkt samtidigt så trafiken rullade inte på i max hastighet.
 
Väl hemma började jag skala potatis och när sista potatisen blivit skalad kom Joakim innanför dörren. Så vi hjälptes åt med resten, gjorde pannbiffar, stekte lök, kokade potatis och gjorde gräddsås. Nu så här efter maten så känner jag att soffan är bästa platsen att jäsa på. Åt väl lite för mycket haha..
 
Härnösand i mörkare tider..

Torsdagen 14 November.

Igår startade vi den sista Harry Potterfilmen för att avsluta kvällen med lite mys på soffan och dra vårt maraton till sitt slut. Jag såg lite i början sen råkade jag somna i soffan, vaknade till lite sen somnade jag om. När filmen var slut frågade Joakim om jag tyckte den var bra haha, tur då jag sett den förrut (;
 
Gick och la oss sen sov jag gott hela natten. Larmet ringde när Joakim skulle upp sen somnade jag om igen när han åkt till jobbet. Larmet ringde för mig men jag snoozade en stund för jag va så trött fortfarande. Tog sen en varm dusch för att piggna till. Tagit undan all tvätt i sovrummet och har nu startat en maskin med tvätt. Och nu lunchar jag lite till ett avsnitt av person of interest.
 
Vid två tiden ungefär lämnar jag huset igen och åker på ny roadtrip till Härnösand. Wish me luck (:

Mini roadtrip.

Ja idag har jag faktiskt varit mer norrut än förr. Ja för idag fick jag ett bra samtal som ledde till ett möte imorgon i Härnösand och eftersom jag aldrig varit där och det aldrig blev av att vi åkte i helgen så bestämde jag mig för att åka dit idag.
 
Att hitta dit var inte så himla svårt, det var ju bara att följa motorvägen. Det som gav mig problem var att hitta parkeringsplats då alla parkeringsplatser var avsedd för pskiva och sån har inte jag och kan inte sånt. Tillslut efter över en halv timmes letande ställde jag bilen, för att ta en snabb promenad i centrum av Härnösand. Hittade vad jag letade efter, ganska snabbt också och efter det var jag redo att åka hem igen.
 

Onsdagen 13 November.

Kan inte säga att denna dagen började så bra då jag fick köra in till stan istället för att dra lite sovmorgon. Vaknade på lite fel sida där och sen till råga på allt var jag super dålig på att skrapa rutorna så de tog typ tio minuter och då hann jag bli lite mer irriterad haha.
 
Inne i stan gjorde jag mitt ärende på mindre än fem minuter sen hittade jag knappt ut igen. Sen var det bara gasa hem igen, tänkte köra inom ICA och handla någon bulle till frukost men de öppna först nio och jag va där en kvart innan orkade inte vänta.
 
Fick mail ifrån studie & yrkesvägledaren och återigen var frågetecknet enbart för att jag inte hade tillräckligt med kunskap. Så på måndag börjar kursen matematik 2b att vi behöver behörighet 3b betyder att den kursen ska göras efteråt. Bah!
 
Nej nu ska jag väl äta lite frukost sen kommer jag sova en timme eller två. Sen ska jag ta tag i kattlådan, disken, dammsuga och lite annat smått o gott. Kanske också fundera ut något att äta till middag, någon som har tips att komma med?
 
ps, ni är otroligt dåliga på att ge respons och som vanligt var det INGEN som svarade på min fråga i detta inlägg. Jag undrar om det är så otroligt jobbigt att skriva en kommentar eller om ni bara helt enkelt tyckte gåtan var för svår.

Eminem ft. Rihanna - Monster.

Denna låt har spelats om och om igen under dagen. Jag är lite sen när det kommer till musik, så idag är faktiskt första dagen som jag lyssnat på den. 
  

Lite bilder ifrån dagen.

Jag tog en liten powernap där efter att jag ätit frukost och fixat med tvätten. Sen har jag försökt få tag i min studie och yrkesvägledare då matematiken vi ska börja på troligtvis ändå är fel enligt universitetsidor så måste reda ut det innan kursen påbörjas. Onödigt att gå en matte som inte kommer ge behörighet när det är anledningen till varför man tar kursen från första början. Nåväl får ringa imorgon igen.
 
Sen drack jag en redbull och lyssnade på lite musik samtidigt som jag skrev ett personligt brev och skickade iväg det till ett jobb jag sökt. Efter det tog jag på mig mössa, halsduk och jacka och gick ut en stund. Jag fick trevligt sällskap av Slobban som följde efter mig och fick agera fotomodell åt mig när jag tog fram kameran haha. Söt som sprang efter en som sällskap, slapp man ju va själv. 
 
Så här kommer då lite bilder från utomhusvistelsen.
 
Bilden till vänster fångade Slobban när han kom springandes mot mig.
 
Lite natur måste också fångas på bild när man ändå är utomhus.
 
Så har vi den fina modellen igen.
 
Självklart passar det att ta lite egobilder också.
 
När jag kom in åt jag lite lunch, pastasalladen var dock inte god så åt typ bara räkor & kräftor. Gott!

Läsarfråga!

Då har hjärnkontoret slagit till och jag har här en gåta till er mina kära läsare. (Ni som ser inlägget på facebook, vill ni gissa gör det i detta inlägget och inte på facebook) Ni som löser gåtan kommer stå nämnda i inlägget där svaret kommer och lämnar ni länk blir ert namn länkat till er hemsida/blogg.
 
Vad blir renare desto smutsigare vattnet blir?
 

Tisdagen 12 November.

Då är det bara typ sex veckor kvar till julafton, var tar tiden iväg egentligen?
 
Så mycket för att bara se till så att Joakim kom ur sängen imorse. Igår fick han samtal om att han kunde hämta bilen så det var väl lite onödigt att försöka få hem två bilar, så jag skjutsade in honom till jobbet imorse. Innan vi kom iväg hann jag starta en maskin med handdukar som ska hängas upp snart. Sen efter att ha lämnat honom i stan åkte jag inom ICA Maxi och handlade lite så jag kan göra lasagne till middag och så ostfrallor till frukost med skagenröra och lite extra räkor & kräftor, supger god frukost! Så köpte jag lite sallad från salladsbaren (därifrån räkorna & kräftorna kommer) så jag får lite nyttig lunch idag.
 
Nu ska jag avnjuta resten av min frukost och se ett avsnitt av Person of interest, japp en ny serie jag har lagt till listan av serier jag tittar på.
 
 

Dagarna blir mörkare.

Borde inte vara konstigt att man känner sig likgiltig när vädret är så otroligt trist. Skulle inte solen kunna titta fram lite mer trots det börjar närma sig vintertider. En solsemester hade inte alls suttit fel!
 
- Det enda ljus jag ser är det ljus jag själv tänder eld på.

Måndagen 11 November.

Imorse var larmet ställt för Joakim, han skulle upp runt halv åtta imorse för att åka till sitt nya jobb. Så jag sprang också upp för att gå på toaletten, se till så han fick med sig sina grejer och sen gjorde han lite frukost och jag vinkade hejdå iförd enbart mitt täcke haha.
 
Sen försökte jag somna om för jag kan inte med att gå upp så tidigt om jag liksom inte har saker jag ska göra. Jag vet att jag bara hade somnat runt lunchtid annars. Enda felet var ju att jag var typ dötrött när larmet ringde kvart i tio så jag snoozade nästan en timme. Så imorgon ska jag bara se till så Joakim kommer ur sängen sen ligger jag kvar så jag inte hinner vakna för att somna om och sen va dö när jag själv ska upp.
 
Har ätit en lunch på äggröra & knaperstekt bacon och en kopp lipton vanilj&caramellte (tycker jag blivit duktig som inte tar typ tretton tsk socker i teet längre, jag tror jag är nere på typ två tsk nu, och nej jag har aldrig tagit tretton tsk i det var bara overkill. Fast till kaffet tar jag säkert sju tsk och det kallas ju för socker-med-kaffe & inte kaffe-med-socker haha. Fast dricker sällan kaffe för jag får nästan alltid ont i magen, kan ju dock va sockrets fel *hint*)
 
Dammsugit ovanvåningen från katthår, damm & smulor. Rensat kattlådan och tagit sanden runt lådan. Diskat upp lite disk som inte kan tas i maskinen och sen har jag sett ett avsnitt av Anger Management under tiden jag åt min lunch. Sen fick jag ringt samtalet och pratade om försäkringen på bilen och rätade ut ännu ett frågetecken, super!

Uh jag är trött!

Vi har fortsatt vårt Harry Potter-maraton idag och sett typ en och en halv film. Så under eftermiddagen roade vi oss med lite soffhäng och film. Sen på senare eftermiddag/kväll åkte vi till Joakims föräldrar där vi blev bjudna på middag och även lite tårta. 
 
När vi kom hem såg vi klart den näst sista HP-filmen och nu känner jag mig så otroligt trött. Enda felet är väl att klockan inte ens hunnit bli nio, hur kan jag vara trött nu? Idk. Imorgon är det måndag, har ett samtal jag måste ringa för att räta ut försäkringen på bilen, sen ska jag väl titta efter lite jobbannonser, städa och planera middagen.

Söndagen 10 November.

Jag tänker lite extra på min familj nere i Skåne idag när det är fars-dag och allt. Pappa skickade en bild på något nytt han skulle bjuda familjen & morfar på, jag hoppas att det smakade gott! Jag saknar er..

God mat när sambon är borta.

Jag passade på att laga god middag ikväll när ändå Joakim skulle vara i stan i några timmar. Tänkte först beställt pizza men nej får vara slut med sånt så jag åkte till affären för att köpa creme fraiche och löjrom (självklart handlade jag för mer pengar än om jag köpt pizzan.. damn!
 
När jag kom hem gjorde jag iallafall ugnsbakad lax med pressadpotatis, broccoli och löjromssås. Super gott! Varför jag passar på medan sambon är borta är för att han inte äter fisk. Jag äter ifs inte så mycket fisk heller men ugnsbakad lax är otroligt gott, räkor och kräftor är också favorit saker från havet (;
 
Nu har jag dock fått besked om att Joakim är redo att komma hem igen så jag ska ställa tillbaka colan i kylen, klä på mig mössa, halsduk och vinterjackan sen sätta mig i bilen och köra och hämta honom. 
 
Jag hoppas även ni haft en bra helg so far..

Kesella nyhet.

Är det någon som har provat den här Kesellan, isf vad tyckte ni? Jag såg den första gången för någon dag sedan på ICA, men jag kan också helt ha missat den och den kanske är gammal. För mig är den ny och idag köpte jag hem och tänkte testa denna ikväll. 
 
update: Tyckte den var frisk i smaken. Annars brukar jag köra kesella vanilj med frukt. Nu åt jag bara kesellan o det gick bra också men tror ändå att lite frukt gjort det ännu godare. (Finns även citrus som ny smak såg jag i affären. Dock inte någon jag tänkt testa, men vem vet kanske ångrar mig)
 

Lördagen 9 November.

Till alla what does the fox say-fans, den här är ju klart bäst (; hahaha. Ha en bra lördag gott folk!
 

Lite fredagsmys kanske och idol.

Efter att ha varit hemma en stund så åkte vi och hämtade bokpaketet som redan anlänt hit, gillar adlibris för deras snabba leverans (y) ! Sen en sväng inom ICA för att handla lite snacks och läsk för att kunna mysa lite. Sen kom vi hem och jag la mig på soffan med ett avsnitt av Arrow men det hann väl precis börja sen somnade jag och vaknade när Joakim kom upp och pussade lite på mig. 
 
Gjorde lite snabbmat och kom sen på att det var Idol på TVn nu så jag passar på att titta på det nu när Joakim spelar datorspel (; 
 
- Då kom matematikboken hem så kan man bli redo för högskoleprovet som ska göras i April. Och lite läsning för min del också, kunde inte låta bli när jag ändå skulle beställa från min älskade boksida (;

Visste väl att det inte bara är jag.

Sitter och läser det nya numret av Wellness (ja jag försöker börja lite smått med att få inspiration av tidningar och jag tycker denna är bra och inte heller så fasligt dyr som många andra tidningar med samma område är.)
 
Kom över denna text och känner igen mig själv så väl, nu vet jag dock att det inte bara är jag hehe.
 
 

Haha katt i korg.

Igårkväll innan jag gick och la mig frågade jag Joakim om han hade släppt ut Slobban den ena katten han sa nej vadå hittar du inte honom? Nej han hade legat i fåtöljen men var inte längre kvar men så kom jag på att jag en gång hittat honom på ett annat ställe och där va han nu också. Vadå sött?
 

Fredagen 8 November.

När larmet ringde kvart över nio imorse så snoozade jag en kvart för jag skulle egentligen inte upp förrän halv tio. Fast när larmet ringde halv tio så tänkte jag att en halv timme att göra mig i ordning på räcker så jag snoozade en extra kvart. Sen när larmet ringde för sista gången var det bara att gå upp, drog upp håret i en tofs, sminkade mitt trötta ansikte för att se fräschare & piggare ut, på med kläder och sen var jag typ klar. Väckte Joakim, drack vitaminvatten och sen åkte vi in till stan.
 
Mitt möte tyckte jag själv gick väldigt bra och jag känner faktiskt väldigt positivt för det här. Så nu håller man väl bara tummarna på att jag inte är ensam om att tycka så.
 
Joakim var redan i byggnaden när jag var klar så vi hoppade ut i bilen och körde och kollade på lite bilar. Åt lunch på mc donalds (nej det är inte konstigt att jag går upp i vikt med all den här skräpmaten och noll motion som jag kör på nu men jag ska bli bättre på de här) sen körde vi hem igen.
 
Jag har faktiskt fått ordning lite här hemma. Startade en maskin med tvätt, rensade kattlådan, sopade upp all kattsand runt lådan sen drog jag dammsugaren runt på nedervåningen, fixade med disken och diskade upp saker för hand och nu får jag äntligen sitta ner i soffan och andas lite.
 
Känns bra faktiskt..

Snart sova?

Det har varit lite soffhäng, ett csi avsnitt som jag dock somnade ifrån då jag helt plötsligt fick huvudvärk & blev helt trött, Joakim fixade middag och sen åt vi den i sällskap av Harry Potter då vi startade fjärde filmen. Nu blir det någon serie sen tänkte jag nog gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon plus huvudvärken är fortfarande kvar.

Torsdagen 7 November.

Tycker att denna vecka har passerat ganska så fort och ändå har jag inte fått mycket vettigt gjort. En runda till stan i måndags, då blev jag ju intervjuad av någon av p-radiokanalerna om de va tre eller fyra kommer jag inte ihåg nu. Sen i tisdags grävde jag ner mig för jag blev lite ledsen, igår tog jag nya tag och idag fick jag ett samtal med glädjande nyheter och imorgon ska jag iväg på ett nytt möte i Sundsvall på förmiddagen. 
 
Sen är det helg och vad som händer i helgen är väl inte riktigt bestämt. Förutom söndag, då är vi bjudna på middag hos Joakims föräldrar.

TV & CV-skrivning.

Jag började dagen på dåligt humör och det pga att vi sov alldeles för länge. Vaknade efter lunchtid. Jag vill ändå gå upp iallafall senast klockan elva. Nåväl, man kan inte göra så mycket åt det. Det blev en extrem sovmorgon och imorgon är det andra bullar!
 
Så eftermiddagen har jag spenderat på soffan. Först själv och tittat på serier på datorn sen kom Joakim så tittade vi lite på TV. Nu har jag uppdaterat mitt CV och skrivit ett nytt personligtbrev som passar bra till de jobb jag sökt idag. Jag måste bli bättre på att skriva det efter de jobb jag söker så det blir mer "personligt" även om ett personligt brev handlar om att skriva om en själv personligt. Nåväl, känns lite bättre idag än igår precis som jag visste.
 

Blev inte bättre med sömn.

Kanske lite mat i magen kan hjälpa en att rätta till humöret. Annars får jag helt enkelt ligga på soffan och dra igång serieavsnitt efter serieavsnitt så passerar denna dag förbi snabbt och så blir det nya tag imorgon. Cross my fingers and hope to die.

Onsdagen 6 November.

Igår kom beskedet jag väntat på och dessvärre var det inte med positiva besked för mig så jag drog bokstavligt talat täcket över huvudet. Joakim fick ett desto bättre besked bara synd han har en så överkänslig flickvän, då är det ju tur att jag har en så underbar pojkvän som gör allt för att få mig att må bättre.
 
För att fira hans glada nyhet beställde vi hem kinamat.
 
Sen åkte han iväg en stund och jag blev kvar hemma med TVn som sällskap. Sen har det blivit lite mer soffmys, tända ljus, mer prat i soffan, och lite "kvällsmat". Nu ska jag väl snart krypa i säng då klockan börjar bli mycket. Humöret kommer va bättre imorgon, tillåter inget bakslag utan det är bara ge nya tag och kämpa på så småning om kommer saker och ting vända. Det är ju så man säger "den som väntar på något gott väntar för länge" och det är precis så jag känner nu. Jag väntar för länge, men jag väntar på något gott så det är väl värt väntan.
 
 

Tisdagen 5 November.

Nu börjar det rulla på lite igen. Fått kontakt med min studie och yrkesvägledare som gett oss datum att starta vår kurs på. Så nu har vi "beställt" de datumet och ska bara vänta in kursmaterialet som jag nyss beställt, då den bok Joakim hade inte alls var den vi behövde. Så har beställt en ny bok och befarar lite för när jag ska börja plugga på riktigt, kommer bli en dyr historia men jag kommer lätt sälja mina böcker efter varje avslutad årskurs så man kan tjäna in lite.
 
 

Måndagen 4 November.

Fixat med disken, tagit ut sopor, flyttat fram soptunnan så den är framme imorgon när dem kommer och tömmer den, tvättat en maskin tvätt vars innehåll nu är upphängt och så har jag varit på Birsta City med Jossi och när jag lämnade henne i stan tog jag en liten sväng in om köpcentret där. Blev intervjuad av radion och sen shoppade jag halsduk & mössa inne på H&M innan jag åkte hem igen.
 
Jag vet att jag inte får chansen denna gången, och jag vet att de kommer slå ner mig när bekräftelsen kommer. Yay tur jag fick vara glad i en vecka iallafall..

Söndagen 3 November.

Idag har jag varit på min allra första hockeymatch. Joakim och hans kusin spelar ju lite för det är kul och dem hade match idag så jag följde med för att kolla. Slutade med att jag fick sköta klockan och registrera målen. Jag hade tur dem inte körde på stopp varje gång något händer för jag kan absolut ingenting om hockey, behövde bara starta klockan vid pucksläppet i början av perioden och sen skötte allt sig själv typ. Matchen vann dem tyvärr inte men jag tyckte de va kul att titta på, förtom att mina fötter typ frös till is så till nästa gång kör jag dubbla eller trippla strumpor (;
 
Nu väntar en kväll på soffan blandat med zombies och film skulle jag tro..
 

Julkänslor deluxe!

Startade tredje Harry Potter-filmen när vi kom hem med maten. Den drog fram lite julkänslor måste jag säga. Kan vara för filmen utspelade sig på vintern med snö och grejer, men det kan också vara för att vi fick hela Harry Potter boxen i julklapp för något år sedan och då satt nästan hela familjen bänkad i soffan och hade Harry Potter-maraton och ni kan ju förstå då att maratonet höll hus runt julafton och någon dag efter för det tar ju sin lilla tid att se alla filmer..
 
Jag känner ändå lite längtan. Tycker julen är mysig, och nu när man bor här uppe i norrland så kommer man väl få en ganska så vit vinter. För snö det är dom väl ganska bra på här uppe eller?(; Sen håller jag mina tummar på att kunna åka ner till familjen över jul, speciellt då vi inte firade förra året ihop för jag då jobbade som reseledare i Egypten. Man kan ju inte alltid få allt man vill så vi får helt enkelt se när det närmar sig hur det blir..
 

Lördagen 2 November.

Vi hade lite besök här igår/inatt. Plockade fram chipsen, dippen, godiset och sen startade vi första Harry Potter filmen. Eftersom den startades ganska sent blev det bara att vi såg första. Spelade en omgång Zombies och eftersom jag och Joakim nu inte längre tävlar med varandra mot zombiesarna utan mot varandra genom att få flest kills så blev det lite roligare. Sen kröp jag ner i sängen och somnade.
 
Idag har man städat undan lite sen igår, fixat med disken och tittat på lite serier. Har även sett andra Harry Potter filmen och ikväll beställer vi hem lite mat och ser lite mer av Harry och hans vänner. En lugn helg med andra ord. 

I got candy collection!

Blev ganska sugen på godis redan innan jag skrev att vi inte hade något hemma, men att skriva det var pricken över i:et så jag tog bilen och körde till ICA. Lite godis och ett set med shampoo & balsam fick det bli. Nu är jag redo för en omgång Zombies, sen är det som sagt maraton på G också.
 
 

Fredagen 1 November.

Det har mest varit en lugn dag idag faktiskt. Legat på soffan och tittat på lite serier sen åkte vi till Timrå för att handla lite. Vi kör på fredagsmys så vi började med att göra tacos till middag som vi avnjutit och ikväll ska vi ha Harry Potter maraton. Så det händer inte så mycket mer än så. Har heller inte haft besök av några spöken, häxor eller annat läskigt och lika bra är väl det då vi inte har något godis (;



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0