Kändes som jag hade något i skon,


Och nu vet jag varför det kändes så.
__
It felt like I had something in my shoe and now I know why.


Ibland behövs bara ett rätt.

- Så många försök, tillslut gick det. (2 bilder går på ett försök eftersom ljuset är som det är tar kameran två bilder, inte för det gjorde så vi lyckades bättre för det) hehe.
 
- Det är inte längre tredje gången gilt, men på det fjärde smäller det! (;

Haft en riktigt bra början.

Måste säga att komma hit till Egypten kändes mer som utomlands än vad Grekland gjorde. Kan vara för luften är liknande med hemma och att det luktar och känns som hemma. När man kom hit slog den fuktiga extremt varma luften emot en och det luktar så där utomlands som i stuk med Thailand.
 
Har varit ute och gått runt här idag, runt 5h blev det. Hann gå typ 5 meter sen skulle nästa person ta tag i en. Har redan hunnit få en person att säga att han älskade mig. Oj oj! Ja sen har jag gått runt bland affärer, och kryddbutiken har jag ju väntat efter sen jag sett bilder på Google och nu har jag min egna!
 
 
Efter att jag gått runt (och även åkt och besökt El Dahar) så mötte jag upp Stefan på Mc Donalds, så att jag skulle svälta kommer inte på frågan donken ligger max 10 minuter gång ifrån mitt boende. Jag åt lite och sen visade han mig kontoret. Jag tog sen passbilder då det var ett av mina uppdrag för dagen. Efter att ha gått runt och svettats så kan jag inte säga att bildbevis på det var något kul men gjorde det ändå.
 
 
Sen gick vi hemåt för att fixa vid oss (jag behövde duscha) och sånt innan vi skulle iväg på en utflykt. Speed Devils, där man åker beachbuggy ute i öknen. Vi stannade vid ett ställe för att ta kort och utsikten var väldigt fint men fick inte med det på korten. Man såg inte att vi stod vid ett stup, ser mest bara ut som plan öken vilket var synd.
 
Sen åkte vi vidare, eller jag åkte och Stefan körde, och det var en bumpy öken väg sen stannade vi för att se på solnedgången. Måste säga att här gick det undan. Jag tog en bild sen skulle guidekillen ta bild med Stefans kamera på oss och på den korta stunden hade solen i princip gått ner. Tog max 2 minuter.
 
Efter detta blev det ännu roligare väg och där tänkte jag på min lillebror, tror han hade gillat att köra där. Fast han hade väl valt att köra ifrån guiden och totalt offroadat haha.
 
Vi avslutade med att dricka te ute på ett boskap och det var min första men absolut inte sista kopp te här i Egypten kan jag ju tro. Så många som velat bjuda mig på te bara idag.
 
På vägen tillbaka hann jag få en huvudvärk som utvecklades till migrän och jag tog två panodil så fort jag kom hem,det är bara 200mg så egentligen borde jag väl tagit 4st men jag gillar inte att ta tabletter. Är rädd att dom ska sluta fungera. Jaja men värken satt kvar 45 minuter till och jag höll seriöst på att dö. Masserade tinningar och ögon och ville mest gråta. Somnade väl av smärta och en kvart senare vaknade jag upp och kände med lättnad att värken började försvinna. WOHO!
 
Sett första avsnittet av CSI NY av den nya säsongen och kör väl lite serier till sen ska jag sova. Har fått extremt lite sömn de senaste två dygnen så borde passa på när jag vet jag har en lugn kväll. Så hoppas jag att ingen ringer mig halv 8 imorgonbitti och pratar om saker jag inte förstår och sen vägrar sluta ringa så jag får sätta mobilen på ljudlöst för att kunna sova klart.
 
Men tack för en bra dag och detta känns bra. 
 
__
It's been a great day and it really feels like I'm in another country. The weather is different, the smell is different and also the people. Everybody wants to be your friend and have special prices. You know the feeling. In a way it's cute but at the same time it can be enoying the 50th time you hear it. 
 
I've been walking alot today, to see as much as possible. And then I deserved to eat Mc Donalds! Yum. I met Stefan and he took me by the office and then I took passport photo because that was one of the things on my list that I had to do. I wonder what they are going to do with 32 pictures of me (;
 
And then we were on the excursion Speed Devils, we drove a beach buggy through the desert and that was fun. Took some pictures, watched the sunset and drove some more. Or I didnt drive, I chickened out haha. But Stefan drove and that was probably for the best.
 
On the way back home I got a really bad headache but now 2½ hours later its fine. So Im gonna take it easy to night. Watch some tvshow and fall asleep like a baby, hopefully there wont be someone calling me early in the morning speaking something I dont understand in my ear and keep calling til I almost turn the phone off.
 
Well, its been a great day so goodnight!
 

Godmorgon!

Då är första natten i nya sängen avklarad, sovit ganska dåligt men det brukar va så för mig när jag sover på ett nytt ställe. Nu ska jag packa ihop min väska sen ska jag ut och ta mig an Hurghada by myself. Har fått lite papper på saker jag ska leta upp, ställen att besöka och saker att se. Ska bli kul!
 
Sen i eftermiddag ska jag iväg och obsa en utflykt som heter speed devil, det ska bli roligt. Kommer ha kameran med och ta så mycket bilder jag bara kan. Så ni får ha en himla bra dag så hörs vi nästa gång jag har möjlighet till det.
 
__
My first night in the new bed and house is now done! Didn't sleep very well but it will get better in time. Now I'm gonna go out and take in Hurghada by myself and this afternoon I'll go on one of our excursions named Speed Devil. Will have my camera with me and take as many pictures as I can.
 
Til next time, take care!

Godmorgon!

Då är första natten i nya sängen avklarad, sovit ganska dåligt men det brukar va så för mig när jag sover på ett nytt ställe. Nu ska jag packa ihop min väska sen ska jag ut och ta mig an Hurghada by myself. Har fått lite papper på saker jag ska leta upp, ställen att besöka och saker att se. Ska bli kul!
 
Sen i eftermiddag ska jag iväg och obsa en utflykt som heter speed devil, det ska bli roligt. Kommer ha kameran med och ta så mycket bilder jag bara kan. Så ni får ha en himla bra dag så hörs vi nästa gång jag har möjlighet till det.
 
__
My first night in the new bed and house is now done! Didn't sleep very well but it will get better in time. Now I'm gonna go out and take in Hurghada by myself and this afternoon I'll go on one of our excursions named Speed Devil. Will have my camera with me and take as many pictures as I can.
 
Til next time, take care!

Söndagen 30 September.

Efter en lång dag med resande är jag äntligen framme i mitt nya hem. Jag blev positivt överraskad över storleken och det ordentliga köket och att vi har badkar. Just nu bor jag här själv för jag är den andra reseledaren som kommit hit men på måndag kommer min roomie hit och tar det andra rummet.
 
__
It's been a really long day for me today but finally I am at my final destination Hurghada and my room is super nice. With a real kitchen with a living room. I like it alot already.
 

Sitter på flygplatsen i Kairo.

Tänka sig att jag kom hit iallafall. Det blev lite strul idag, kom hemifrån lite senare än tänkt och jag missade mitt tåg som skulle gått till flygplatsen, jag kom precis när det började rulla. Mamma hade inte lämnat platsen hon stod på när hon släppte av mig så jag fick gå tillbaka. Pappa skulle köra mig till flygplatsen, så vi mötte honom i Bälinge och körde motorväg hela vägen. Jag kom fram till flygplatsen i tid för att checka in, inga problem där alls. 
 
Gick igenom flygplatsen och stannade bara för att köpa en korv med bröd och en läsk. Ställde mig sen i passkontrollen som tog evigheter. Min text ändrades från go to gate till boarding innan jag ens kommit fram i kön. Kände press men tydligen var alla där personer som skulle boarda något plan så jag såg hur folk bara sprang.
 
Kom på planet och la huvudet på kudden och sov nästan hela vägen. Såg ett flygplan som flög under oss, vi flög igenom de här märket man kan se flygplan lämna efter sig på himlen och det var ganska coolt. Sen har jag haft en exklusiv plats att se solnedgången kan jag ju säga.
 
Nu sitter jag här och det är en och en halv timme till mitt flyg går till Hurghada sen är jag äntligen framme efter en extremt lång resdag. Men det är kul, förutom hejdå biten så gillar jag verkligen att resa. Och då menar jag hela biten med flygresan och det också, tycker det är mysigt på något sätt (:
 
__
I had some problems today, we left the house a little late and I missed the train to the airport. Had to meet my dad so he could drive me to the airport and even though we were late I came to the airport in time.
 
After a few hours in an airplane I am now in Egypt, Cairo. And now I'm just waiting for the flight to take me to Hurghada.

It's time.

Klockan börjar närma sig 12 och det är snart dags att åka till Hässleholm och ta tåget till flygplatsen i Köpenhamn. Det kommer bli en enormt lång dag, om 11h är jag framme i Hurghada. Livet bara spinner vidare innan man hinner med, ser framemot värmen och spänningen. Förhoppnigsvis lär jag väl ha ett dykarcertifikat innan vintern är över, hört att röda havet ska vara extremt vackert. Upp till bevis med min nya kamera sen (;
 
Jobbigt med hejdån men det är kul med nytt och spännande!
 
__
It's almost 12.00 and it's time for me to leave the house and take the train to the airport in Copenhagen. It will be a long day and in about 12 hours I'll be in Hurghada the end destination. 
 
But now it's time for the hard part, to say goodbye!
 

Godmorgon.

Då var morgonen här, 2h kvar tills det är dags för mig att lämna huset. Så det är packa färdigt, äta frukost och duscha som gäller nu fram tills dess! Fast hade gärna sovit lite till då jag sovit extremt dåligt inatt.
 
__
2h left here at home and then I'm leaving the house for more adventure. I would like to sleep some more because I didn't sleep so good tonight. 
 

Lördagen 29 September.

Nu rör det sig bara om att packa väskan, sova några timmar, äta frukost sen lämnar jag hemmet igen. Kan väl erkänna att jag har lite problem med mina känslor idag. Jag gråter för ingenting. Ibland undrar jag om det är något allvarligt fel på mig. Fast sen vet jag ju att de där borta lockar och är något jag vill, det är väl därför jag står ut med den här jobbiga biten i mellan. Jag trivs med att resa, jag trivs med att träffa nya människor och jag har det bästa jobbet jag någonsin haft. Om jag bara kunnat ta med familjen i resväskan, då hade jag sluppit säga hejdå!
 
Packningen går väl framåt men jag tar en paus nu, jag bara orkar inte. Får starta första avsnittet i säsong 9 av Greys och ha ännu en anledning till våta ögon (; Förlåt om jag bölar mycket, blir gladare inlägg så fort jag kommit till Egypten jag lovar! (Eller ja, jag hoppas då jag faktiskt inte alls vet vad som väntar då jag aldrig varit där förut).
 
__
I guess I am a little of a cry baby today. I'm leaving my family tomorrow and I think that's something of the hardest things to do. But I do love to travel and I really like my job so I guess it's worth the tears! But it would've been easier if I just could take my family and pack them in my suitcase and take them with me, hehe (:
 
Taking a break from all the packing and now I'm gonna start the latest episode of Grey's!

Fredagsmys.

Alla syskonen har flytt huset och kvar är jag med mina föräldrar, dem vill iallafall ha sällskap av mig så vi sitter och tittar på film. Och äter lite morötter med dipp, godis, dricker läsk och bara har det bra. Jag kommer sakna er!
 
__
It's friday and all my sisters and brother have left the building. Me, mami and dad are watching movies and enjoying my last night in Sweden.
 

Dag 3.

Så lillebror körde och han körde galet som vanligt, jag sitter och skriker på min sida av bilen och han bara fortsätter och skrattar. Så jag dog nästan flera gånger idag. 
 
Först inom NetonNet lager shop i Helsingborg och jag fick köpt mig en undervattenskamera. Dessutom blev det en som på internet visats att den bara såldes på internet, men till min glädje fanns den där så det blev mitt köp.
 
 
Sen åkte vi inom Biltema för bruschan behövde det sen blev det Väla och det var det stopp som tog längst tid. Jag fick lite nya underkläder och en tröja på H&M, Lillebror köpte en helt ny outfit på Jack & Jones som vanligt. På vägen till Familia stoppade vi på IKEA och köpte IKEA-korv, mums!.
 
 
 
På Familia fick jag köpt mig ett par nya flygplatsskor med väldigt låg klack så jag orkar ha dom på mig hela dagen när jag ska vara på flygplatsen. Sen blev det ett par undies till på H&M sen gick vi tillbaka till bilen. Ett stop i Klippan för lillebror skulle in i en ny bilaffär sen blev det hem och hämta en avi så lillebror kunde hämta ut sin nya iphone 5, tyvärr kan jag inte ta över hans iphone för hans nr ska gå över på abonnemanget och det görs nästa vecka o då är jag inte här längre. Jaja. Jag gick av på apoteket och hämtade ut mina p-piller och sen var vi färdiga för dagen.
 
Pappa har stått och lagat mat hela dagen, idag får jag kalops till middag. En måltid jag önskade i somras när jag var på semester men bättre sent än aldrig. Eller den som väntar på något gott blir serverad kalops! GOTT!!
 
Ikväll ska alla på olika håll så sista kvällen blir väl helt ensam, dags att packa på riktigt för imorgon vid 12 lämnar jag huset. Tiden har gått alldeles för fort. Om 24h är jag uppe i luften igen, på väg mot Egypten. Lite ledsamt att lämna familjen men kul med nya äventyr, jag har ju aldrig varit i Egypten och nu är jag redo för vatten aktiviteter med min nya kamera (;
 
__
I've been away shopping with my brother all day, so I've laught alot today because my brother is kind of wierd and funny. Now its dinner time so peace out (;

Fredagen 28 September.

Uh det är redan fredag, tiden här hemma har gått alldeles för fort. Imorgon är det dags att säga hejdå och jag vill inte. Hejdån är ju jobbiga. Ger mig allergiskreaktion.
 
Nu ska jag iväg och shoppa med min lillebror.
 
__
Saturday comes closer and closer and I dont like it. I dont like to say goodbye because it always makes my eyes a little wet. 
 
Now I'm going away shopping with my little brother.

I got a beautiful smile.

Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen, en sak jag vet att jag gillar med mig själv är mitt leende. På bilden jag fann på facebook lös mitt leende upp halva bilden. Se själva, jag passa med ett leende på läpparna.
 
__
The thing I like the most with myself is my smile. I think it suits me to wear it.
 

This is love.


Dag 2.

Vaknade väldigt tidigt imorse sen kunde jag inte somna om så jag fortsatte mitt försök till att kolla på Hawaii five-0 och jag gillar serien. Hann se 3 avsnitt sen var mami hemma från jobbet och jag gick upp och väckte syrran. Sen åkte vi till någon outlet sak i Hässleholm, verkade va en gammal bilförsäljningslokal. Stod iallafall skyltat begagnade bilar åt ett håll, nya bilar åt ett håll och två andra alternativ och jag lovar att några bilar fanns det inte där.
 
Fick iallafall tag i en resväska men jag ville nästan svimma när jag såg priset på typ 700kronor. Eftersom jag var rädd att jag inte skulle hitta en väska någon annanstans så rullade jag med den till kassan och betalade. Kassörskan önskade mig trevlig resa fast hon inte ens visste vad jag skulle med resväskan till..
 
Åkte till en annan outlet i Hässleholm, ja vi ville kanske se vad dom hade för något där också men lökigare ställe kan man nog inte ens hitta i Perstorp. Detta var då i en gammal verkstadslokal fortfarande med alla grejer kvar i väggarna. Nej fy . In och sen ut. Inget intressant alls. 
 
Åkte till Maxi och handlade, sen åt vi kokt korv med bröd med ketchup, senap och rostad lök. Mm mm mm fy för sören va gott det kan va med något så enkelt. Efter Maxi besöket ville jag till H&M, hittade inga mjuka sköna varma tröjor men jag letar mer imorgon. Fyllde handen med underkläder istället. 
 
 
En sväng inom Netto för kolsyrat vatten sen vidare hemåt. Sen började mami med maten för jag ville gärna ha hennes köttfärsås med spagetti under en dag hemma så det blev idag. Har jag tur så blir det kalops imorgon, YUM!
 
Har överfört alla mina bilder från Skiathos på den externa hårddisken och bränt över dom på skivor. Nu vet jag att dom finns sparade och kan börja radera dom från den bärbara för att ge plats åt alla nya bilder jag kommer ta i Egypten. Samt alla nya filmer och serier!
 
___
Been shopping with mami and my sister today. I didnt find any warm clothes but I did buy some new undies and a suitcase which I needed. So it's been a really nice day with them. And when we got home mum started with the food, spagetti bolognaise.
 
And now it's movie time with one of my younger sisters, scream 4!
 
 

En ny resväska.

Får hoppas att denna håller bättre, det borde den med tanke på priset!
__
My new suitcase, I hope this one is better!
 

Yeay.

Dra borsten genom håret, sminka dit ett ansikte och på med något varmt över armarna sen ska jag iväg på shopping med mami och syrran! Woop woop. Hoppas jag hittar resväska redan idag så jag slipper känna stress & press över det. 
 
__
Leaving the house with mami and my sister, we're gonna shop until we drop. Or I am anyway!

Godmorgon!

Torsdagen är här på riktigt nu, vilket betyder att det är fredag imorgon och lördagen kommer fort. Känner stress över det lite, men samtidigt är jag hemma för att växla om så jag försöker ta det lugnt. Idag kanske det blir lite shopping med mamma och syster, får se vad deras svar blir. Hade varit väldigt lättad om jag hade fått tag i resväska redan idag så jag vet att jag har en. 
 
Fast nu tänkte jag slänga huvudet på kudden en timme till.
 
__
The days goes by fast, soon saturday is here and I'll be leaving my family again. And that's hard. Today I'll try to go shopping with my mum and my sister. But first I'll hit the pillow with my head again, 1 hour then I can start the day.

Torsdagen 27 September.

Lyckades somna ifrån den där nya serien jag fått på datorn som heter Hawaii five-0. Lillebror öppnar dörren och visar sig när han kom hem, vilket jag tycker är sött. Det betyder ju att han bryr sig även om han spelar att han inte gör (; Så har pratat med honom lite och vaknat till liv igen men känner hur trötta mina ögon är så jag tror jag startar om pilot avsnittet och försöker sova igen. Godnatt! 
 
__
I have a new tv show Im going to watch, its Hawaii five-0 and I think it will be a nice show filled with action. I fell asleep watching the pilot episode though. When my little brother got home from work (and spending time with friends) he woke me up and we've been talking a little bit. Now I'll start the pilot episode again and try to sleep. Goodnight and sleep tight everybody!
 

My arm hurts.

Precis som förra gången jag tog sprutan känns det som någon har slagit mig. Ni vet när dem prickar mitt på nerven och det gör riktigt ont även om dem knappt nuddade. Så jag skulle massera lite och de lät som någon vätska var i armen och åkte runt, skit äckligt ljud så jag var tvungen och springa runt och låta alla höra. HAHA! Ibland är jag bra barnslig :P
 
Kelat en massa med Zindy också sen jag kom hem, hon tycker om mig det har jag bildbevis på (:
 
__
I got pain in my arm after the syringe I got today, but I guess it will go away soon. Like the last two times I got the injection.
 
And here is me and my baby!
 

For sale?

- Stl 36 och lite små så jag har aldrig använt dem, de står bara fint på min vägghylla.

Dag 1.

Dagen började med att sova till halv 10 sen tog jag och startade första maskinen tvätt av tre. Betalat en räkning och kollat i lite kataloger. Sen blev det slänga in andra maskinen med tvätt och hänga upp första. Sen var det dags att åka till läkarstationen för att ta min sista twinrix spruta, glad att jag kunde ta den nu och inte behöva börja om med kuren. Denna sprutan gick på 560kr och det är ganska mycket pengar. Men det är väl värt det i långa loppet, speciellt då jag nu ska ha ett skydd på 25år (eller en livstid).
 
Blev en sväng inom Netto och handlade lite, dom hade ingen baconost dock så jag blev lite besviken. Måste ändå ner till byn imorgon igen för att hämta andra omgången av p-piller då dom bara gav mig 3 av 6 månader idag. Lönt. Kunde väl gett mig alla 6månader på samma gång. Jaja, en sväng imorgon.
 
Sen har jag fixat en tredje maskin i maskinen nu, eller ja mellansyrran gjorde det åt mig. Pappa håller på med middagen och det blir något i stil med stek med potatis och brunsås, yum!
 
Och nu roar jag mig med film i sällskap av töserna och läser lite av utflyktsmanualerna fast dom är på danska så har jag film igång samtidigt kan jag inte konsentrera mig så bra. Läser lite skvaller blaska och surfar på nätet. 
 
På fredag blir det väl leta efter kamera (kanske mobil men känner inte så stor press då jag fått en ny av papi), en resväska då det behövs och kläder (helst massvis med underkläder,bikini och toppar). Så det blir shop until I drop här i Sverige istället. Lillebror blir mitt sällskap fast han räknar nog inte med allt annat också, och jag hoppas att syrran skulle vilja följa med också. 
 
__
Washing clothes all day and also went to the medical center to got my last injection for hepatitis a & b. Now I'm watching Disturbia with my sisters. It's nice to sit here with my computer rather than in my room all alone. 
 
I've been to the store and I bought food and candy haha. Dads friend told me not to buy to much since Im only staying a few days but I do want to eat when I have the chance (; haha.
 
On friday I'll probably go shopping with my little brother, I want to buy a camera to use under water and alot of new clothes.
 
 

Yesterday in picture.

Jag åkte med berlinair och blev serverad macka och dryck på båda flygen och tycker helt ärligt att alla flyg borde bjuda på det. Det går snabbt och det är inget avancerat att bjuda på och man får magen fylld lite grann.
 
Sen bilden på vingen tog jag bara för att Lovisa läst att det var en av dessa bilder man verkligen inte skulla ta. Eftersom tanken kom upp var jag tvungen att ta den och lägga den på hennes logg haha. 
 
Sen välkomnades jag hem till ett regnigt Köpenhamn.
 
__
My flight was berlinair and they served us sandwisches, and I think all airplanes should do that. Its easy and you get something to eat.
 
I took the picture down and to the left because Lovisa read somewhere that that is a picture you shouldnt take. Ofc I had to do it just because hehe..
 
And then I got a nice warm welcome to a cold and wet Copenhagen.
 

Onsdagen 26 September.

Åh, home sweet home. Det har blivit lite förändringar sen jag var hemma sist. Pappa har varit duktig och lagt nytt golv i hallen så det knakar inte lika mycket när man går plus det har blivit renoverat och ser ut som gammeldags trägolv, skit snyggt! (:
 
Vi tryckte i oss tacos till babbel och film, jag frågade mest vad som hänt i deras liv och mitt i filmen ger jag mamma sin present. Hon hade ju beställt tre nya armband i andra färger så hon kunde variera sig. Sen ger hon mig en present också. YES!! Jag fick MR GREY boxen, trots att hon försökte spela dum i bilen hem från Hässleholm när jag frågade henne om hon köpt någon present till mig (jag hade fyllt hennes facebook med länkar på saker jag ville ha haha). Hon är så söt min mami!
 
Såg lite halvt på filmen för jag somnade till i soffan hela tiden. Så jag får väl ta och lägga mig ner och sova, är extremt trött. Och imorgon har jag ett läkarbesök inbokat. Ska ta min tredje twinrix spruta så att jag är helt färdig med dem sen. Dyra som fan är dom också. Själva sprutan kostar väl 500 sen ska man lägga till vaccinkostnad på typ 200. Det är ju synd att de fattiga måste försöka (; 
 
Sen måste jag tömma väskan, tvätta som fan och sen köpa en ny väska att fylla. För den jag köpte på Skiathos var ju ganska värdelös ): Men lilla jag säger nog godnatt nu så hörs vi när vi alla fått lite skönhetssömn.
 
__
Home sweet home, it feels nice to be back with my family. And the taco was really good! yum. And we did have some family time with a move and small talk but then I fell asleep on the couch. And I have to say that my mami is so sweet, she bought the 'fifty shades trilogy' to me and I'm happy! Thank you thank you thank you (:
 
I think I need to play sleeping beauty now cause my eyes are sleepy. Good night!

Rolling in the deep.

 

På tåget.

Det vore komiskt om jag hade jobbat för MyTravel, My reser hahahahah.

 

Och sen undrar jag vad det är med resenärer. Alltid när man kommer till bandet för att hämta väskorna så ska folk ställa sig framför och stå så nära att dem nästan själva åker med bandet. Kan någon säga mig varför det är så här? Kan alla inte bara ta tre steg tillbaka så alla kan ha möjlighet att se sin väska och när den kommer kan man ta tre steg fram och hämta väskan sen är man ur vägen igen.

 

Och min resväska var ju värdelös. Inte nog med att den var extremt jobbig att dra på, med sina nästan 30kg herregud aldrig haft en väska som ens haft vikt på 20kg. I alla fall den var riktigt jobbig att dra och när jag sen fick väskan i Köpenhamn så var den sönder. Det är tur att man är reseledare för jag har ju lärt mig vad man ska göra i dessa situationer fast har visserligen aldrig varit den drabbade innan, bara hjälpt gäster som haft väskor som varit förstörda. Fick i alla fall min damage rapport så det blir väl kontakta någon och få pengar? Första gången jag använder väskan och en andra gång går inte då den just nu är ihop tejpad så jag kan ta mig hem utan att innehållet åker i marken.

 

 

Reseledare är inte något som man lägger av sig när man kommer hem utan detta har man alltid med sig. Jag var bara kakplockare på Gille när jag var på jobbet men reseledare är nog ändå en livsstil. När jag satt och väntade på tåget hade ett par lite problem med vilket tåg dem skulle med då dem egentligen inte skulle åka från flygplatsen så jag hjälpte dem och kolla igenom listan och hittade de tåg dem skulle med. Dem tackade och jag log. Det är bara något man är, det är en personlighet och lite till.

 

__

At the airport in Copenhagen.I don't understand why people always are in a hurry, they need to stay in front of you cause maybe their bagage will come before yours. Sometimes it makes me crazy, Im on my spot first standing not so close and ofc there's someone who will come and stand in front of you. And when they do, you can't see sh-t..

And that's not all. My new bag I also bought to have all my stuff in when I went back to Sweden was crap. It's broken, had to make a damage rapport but since I'm a rep now I know how things works and that feel nice. The lady was nice and helped me to do something so that the bag wouldnt brake more on the way from Copenhagen to Sweden. But I wont use it again ):


I got myself a present.

Jag har faktiskt inte köpt någonting till mig själv på hela säsongen om man bortser från mat och hemgrejer så som tvättmedel, diskmedel osv. Så igår gick jag ut och köpte mig min väska och plånbok och det var sååå värt pengarna för gud va snyggt det är. Dessutom är det en ny kollektion så jag är ganska så stolt, jag brukar aldrig vara först med något men nu så! 
 
 
 
__
I have not spend any money this whole season on shopping so yesterday I went out and bought something for myself and I'm very happy about that. 
 

Hello from Vienna.

Har nu gjort min mellan landning och sitter på flygplatsen i Wien och väntar på att jag ska få gå ombord på flygplanet. Vet att jag har fönsterplats och det längtar jag efter. Har kudden med och tänkte sova. Fast får väl ingen filt på detta planet så då fryser jag väl istället, alltid något att gnälla på (; höhö.
 
Men jag känner att magen börjar kurra, allt tänkande på att jag skulle se ett mc Donalds här men gjorde inte det. Får spara mig till tacosen som blir serverad när jag kommer hem, woop woop!
 
Och det blev tårfyllda ögon när jag sa hejdå till Maria och Johanna, ni är så söta och jag kommer sakna er!
 
__
I'm in Vienna airport now and waiting to board the plane to Copenhagen. Soon I'll be home with my family again and I'm looking forward to give them all alot of hugs. And also I'm sad because I couldnt find mc donalds here so I have to wait until I come home before I get any food. There's taco on the menu!! (;
 
And it was kind of sad to say goodbye to Maria and Johanna at the airport today. Thought it was only with my family it was hard but tears filled my eyes before I got through the last security.. Gonna miss you!

Inte lång tid kvar nu.

Sitter på kontoret för att få över lite bilder, har gjort fina kort att lämna ut till mina söta kollegor. Så att dem kanske saknar mig när jag åkt. Har iallafall fått säga hejdå till dem idag också trots att ingen av dem är här just nu. Busy busy!
 
Ska alldeles strax gå till Eleni och fixa mina naglar sen är det taxi till flygplatsen som gäller. Och träffa Maria, hon kommer till nagelsalongen så vi kan säga hejdå. Åh en viss saknad kommer jag känna för vissa!
 
- Tack för ett fint avslut på denna säsongen mina underbara vänner!
 
__
Left a few messages before I left Skiathos, thought it was cute. So maybe they'll miss me more now hehe. 
 
Going to Eleni to do my nails now before I go to the airport.Thank you all for a great season!(:

Tisdagen 25 September.

Då har vi haft avskedsmiddag för mig också. Egentligen skulle vi dela bord med Ving men sen blev det andra planer och vi hade vårt egna bord. Fast på den här bilden ser det ju ut som jag har avskedsmiddag ensam och det är servitören som tar bilden på mig haha.

 

Efter att vi ätit god mat i gott sällskap på Lo&La sa jag hejdå till dem sen gick vi vidare till Bob’s. Tyvärr hade dem live musik så jag kunde inte sjunga karaoke en sista gång men den här killen sjöng bara rock låtar vilket gjorde att jag kunde lyssna och njuta. Skrev ett meddelande till i deras gäst bok sen när ölen var slut gick vi till rock n’ roll för att kolla om vingarna var där. Dem tänkte gå hem så jag kramade Emma & Marthe och sa hejdå (dem åker också hem idag fast klockan 12, jag åker vid 15).

 

Jag trodde att hejdå biten bara var jobbig när jag skulle säga den till familjen för det är bara då jag liksom fått pollen allergi och reaktion i ögonen. Fast ikväll när Marika sa sina ord och när jag sen såg Mandy bli ledsen när hon kramade Andy hejdå och när jag själv kramade honom och sa hejdå så kändes det helt plötsligt lite jobbigt. Den här högen med reps har ju blivit bra kompisar och vissa har man umgåtts med mycket så ska man helt plötsligt lämna och kanske aldrig mer se vissa eller alla så då känns det jobbigt då jag trivts bra med dem.

 

Jaja, planen är städa, naglar, kaffe med Maria, säga hejdå till Yiota och sen ta taxi till flygplatsen och flyga hem. Herregud! Jag ska fcking hem till min familj, visst jag var hemma på semester för inte så jätte länge sen men gud jag har en hel vinter säsong framför mig så ja jag vill hem och ja jag hade mycket hellre stannat en vecka än bara tre dagar men jag får vara glad för vad jag får.

 

Känner mig full av saknad av någon konstig anledning, och då har jag inte ens hunnit lämna någon.

 

__

The plan was to have a going away dinner with Ving because Emma, Marthe and Sebastian are also leaving Skiathos tomorrow. But it didnt go as planned and we had the dinner without them (or they sat at the other end of Lo&La, hehe). When we left there were some hugs and words of goodbye. Then we went to bob's.

 

There were no karaoke and I thought that was to bad because it would've been nice to do one last song, but there was a guys singing live music and since it was rock it was more than okay!

 

The plan for tomorrow (or today when I wake up) is to go and do my nails at Elenis. Go and say goodbye to Yiota (and some of the other people around Skiathos town), Clean my room and pack everything. Then I'll take a taxi to the airport. OMG, feels wierd to go home, but I long for my family since I know I wont have a lot of time at home. On saturday the plane goes to Hurghada.


Lite random bilder från Skiathos.

- Utsikt från ett av våra hotell, detta en kväll efter de regnat.
 
- Några av bilderna från vår kväll i lyxvillan. Woop wooop.
 
- En kväll fick det bli mys hemma så jag gick och hämtade hem sushi!
 
- Sen en standard bild i form av mig, ofc! (;

Måndagen 24 September.

Jag fick inte någon sushi igår så jag får väl ta och gå dit nu på lunchen istället (; Istället packade vi ihop oss och gick till Dionyssos och åt en liten middag jag och Johanna. Som vanligt beställer vi ALLTID för mycket mat. Här har vi mat för två personer, yeah right.
 
En sallad, potatisgratäng och mixed starters för 2. Det blev ganska mycket mat över när vi var mätta och belåtna, såklart! hehe.
 
Efter middagen gick vi in i en av väskaffärerna på vägen hem. Ska nog köpa en ny plånbok och en liten väska innan jag åker. Vilket får bli typ idag då eftersom jag åker imorgon (;
 
Tog en dusch sen satte jag ACn på 31 grader och startade en film att somna till. Varit på hotellen under förmiddagen och träffat lite gäster. Nu sitter jag på kontoret och har lite arbete kvar att göra, måste ju avsluta allt innan man kan lämna. Sen blir det väl hämta sushi för magen är hungrig.. 
 
Sen ska jag packa och ikväll är det avskedsmiddag på Lo&La,
 
__
Didnt get any sushi yesterday so is thinking about having it for lunch today. Anyway, me and Johanna went to Dionyssos instead and like always its alot of food and we didnt eat all of it haha.
 
And I do want to shop until I drop today before I go home. 

Sushi igen?

Konstigt nog så är jag sugen på det IGEN. Fast jag tror det är för jag ätit pasta så mycket här nere så jag nästan tröttnat på det och hellre vill ha ris och det finns det ju i sushirullarna (; ooooooh sushi, sushi, sushi!
 

Katt och människa lek.

Kan inte direkt kalla det katt & råtta lek för jag är ju en människa. Fast talsättet passar ju bra. När en är intresserad är inte den andra och tvärt om. Det är så nu också. Katterna fortsätter komma fast jag alltid försöker få bort dom. Gillar inte katter!!
 
__
I dont understand!! The cats are still outside of my room and I dont even like cats. Why do they keep coming back, its like its a game for them. Like for us humans. When you like someone they dont like you, and then the other way around.
 
- Fast jag erkänner nog ändå att dom är lite söta!

Collage från min sista sea and sun.


Söndagen 23 September.

Oh nu är det bara två dagar kvar tills jag också sitter på flyget på väg till CPH och sen vidare hem till familjen som också bjuder på tacos! (; Längtar lite efter min säng och efter att jag läste mitt morgon sms från syrran så känner jag att jag behöver träffa och krama på henne också. En sleepover?
 
 
__
It's only 2 more days here in Skiathos and I do think it will be great to come home to my family. Specially after getting a textmessage in the middle of the night of my sister. All I want to do is to hug you, I love you!
 
Nu ska jag i alla fall ta moppen och köra mot hotellen. Dock är det aningen kallt nu på morgonkvisten men det ändras väl, precis som det gjorde igår. Ha en bra dag alla!

Två nya hejdån.

Nu är den sista flygplatsdagen gjord för min del här på Skiathos. Även sagt hejdå till C & C som åker hem nu innan det bär vidare för deras del. Ikväll är vår city walk en timme tidigare så det är snart hem och äta sen göra sig redo. På tisdag är det min tur att åka hem så på måndag har vi avskedsmiddag nummer 3, den delad med Vingarna som också åker på tisdag. Mjau!

 

__

Cecilia and Cecilia went home today, the end is coming closer. It was my last airport day here in Skiathos. And to night I have my last city walk. It feels a little wierd. Everything comes to an end.

Going away dinner on monday!


Lördagen 22 September.

Varit ledig fram tills nu så update om tidigare dagar kommer senare. Nu ska jag gå och möta upp bussen som ska ta mig till koukounaries och vidare mot flygplatsen.  Det är min sista flygplatsdag här på Skiathos nu. Byebye.
 
__
It's the last airport day today and now I will take the bus til Koukounaries to pick up people that are going home. 

Fredagen 21 September

Jaha, det blev en väldigt rolig kväll igår. Började med att förfesta lite med mig själv, fixade håret och sminket samtidigt som jag drack och lyssnade på musik. Och självklart lite flummande i bara underkläder, sånt som jag älskar hehe.

 

Gick sen till Bobs tillsammans med Johanna, träffade Bob utanför och hälsade på honom sen gick vi in. När alla reps började trilla in så startade karaoken. Tror nog att Rolling in the deep får bli min nya låt eftersom Mandy berömde mig förra gången jag sjöng den och jag fick bra kommentarer igår också (; Jag älskar ju att sjunga, jag säger inte att jag är bäst men jag verkligen älskar det, så när jag väl börjat kan jag knappt slita mig därifrån. Därför blev jag lite besviken över att karaoken slutade redan halv 3.

 

 

Hade min lilla fan hörna från kinarestaurangen, killarna som sagt dem sett mig där förr. Så dem var där och tjoade igår. Haha det var lite kul. Skulle gå hem med dem andra när dem gick men skulle bara gå in och säga hejdå till Ving och när jag gick ut igen var alla borta så jag gick in och fortsatte dricka istället.

 

Jag, Emma, Angelo och Sevi drog vidare till någon grekisk bar som bara spelade grekisk musik efter bobs. Så jag satt på en stol och drack en smirnoff ice och knappade takten medan dem andra dansade ”zorba”.

 

Det blev ingen happy ending så jag har inte fått någon sommar romans med någon grek här vilket jag tycker är lite synd. Det var bilden jag haft av sommaren här innan jag åkte ner. Jaja, åker kanske till Grekland fler gånger (;

 

Gick längst Papadiamanti när jag skulle gå hem och den låg helt öde där vid 6 tiden på morgonen. Gick snabbt inom ett pizza place och tog en bit pizza med mig hem som jag åt till början av Zoo Keeper sen somnade jag väldigt gott.

 

Idag har jag för följts av rökdoft. Det påminner mig väldigt mycket om dagen efter från när jag var yngre. När man varit ute och kom hem luktade alla kläder och håret så mycket cigarett rök och det var väldigt länge sedan de hände mig men nu måste jag verkligen duscha.

 

Har kollat på Cyberbully och fått mycket tårar i ögonen. Alltså egentligen kanske jag inte hade tyckt det var en bra film men jag tyckte om den för budskapets skull. Dessutom om man varit i närheten av den här händelsen så tänker man kanske lite annorlunda. Det blir verklighet när det drabbar någon i ens närhet. När dem känner att det blir för mycket och inte orkar kämpa längre. Men precis som i filmen så var verkligheten också med ett lyckligt slut!

 

Imorgon är det lördag och då åker två till hem, sen är det som sagt min tur på tisdag. Det är med blandade känslor som vi närmar oss tisdag. På ett sätt kommer jag sakna detta stället och allt jag varit med om i sommar, samtidigt som jag vill hem och krama familjen för jag vet att det inte blir ett långvarigt besök innan jag åker vidare. Så det är bara ta dagarna som dom kommer och det med ett leende!(:

 

__

Yesterday night was great. Bob's bar had a reps party because the season has come to an end and alot of the reps are going home now (or soon anyway). It was great. They had karaoke and I think 'rolling in the deep' is my new karaoke song because people seem to think I do it good and then I like it even more. I love to sing!

 

Me, Emma, Sevi and Angelos went to some greek bar and they were dancing zorba and I did clap my hands. When the night ended I went to get some pizza slice because I can always eat after a party. Started a movie when I came home and fell asleep.

 

Today I dont feel like doing anything so movies all day long.

 

And tuesday is coming closer and with mixed feelings. On one hand I will miss this place and all the people I like but at the other hand I dont get many days at home so I do want to go home. Hug my family alot!


Kastro, den gamla huvudstaden.

En av många förälskelser här på Skiathos. För Skiathos är verkligen en ö som är vacker och bjuder på mycket fint. Här finns runt 60 stycken stränder så bada och sola är självklart något man gör när man är här. Eftersom att ön dessutom är så bergig så får man extremt fina utsikter om man tar sig runt, där med fina bilder. Kastro är precis ett sånt ställe.
 

En fin tanke.

- I Grekland tänder man ljus för någon som lever som man vill skänka en extra tanke till och det tycker jag är fint.

Onsdagen 19 September.

Igår så åkte vi och sov i på four season villa som är en liten lyx villa uppe i bergen nästan vid munk klostret här på Skiathos. Jag, Cecilia, Cille och Marika åkte dit först. Då började Cecilia med Guakamole och Cille gjorde en god espressokaka. Vi spelade lite yatzy sen blev det dags för mig att köra och hämta Johanna.

 

När vi kom tillbaka hade dem börjat att hacka grönsaker och steka köttfärsen och det luktade väldigt gott. Så vi åt mat, tacos och det var riktigt gott även om vi inte hade exakt allt de svenska men vi hade nästan allt och det  blev över förväntan för min del faktiskt.

 

Efter maten plockade vi undan disken och all mat som blev över åkte in i kylen. Drickan åkte fram och vi började spela lite jag har aldrig. Vi hade riktigt roligt, skrattade as mycket och sen de här interna facebook statusarna som åkte upp på kvällen som bara va alldeles för roliga.

 

Det blev lite annat spel och tiden gick inte alldeles för fort vilket var bra. Men när klockan passerat 1 sa jag god natt eftersom jag skulle ha båttur dagen efter. Vaknade vid 2 för att folk skulle bada i poolen och gick tvungen genom mitt rum och sen skulle bada i badkaret precis bredvid mitt rum. Somnade om men vaknade igen senare av att jag inte fick mycket plats i sängen och delade kudde med Marika så jag bestämde mig för att ta extra filten och kudden och gick upp och la mig på soffan.

 

Vaknade imorse av att bilar rå tutar utanför. Sen var det dags att vakna. Åt lite tacos till frukost sen blev  jag avsläppt vid kontoret och gick tillsammans med Cecilia dit. Bytte om och tog med mig vad jag behövde sen gick jag till hamnen och väntade in mina gäster som kom med buss.

 

Varit ute på havet och det var lite halv soligt i början men sen klarnade det upp och blev en fin dag. Hade inte så många med idag men det blev en bra dag.

 

 

 - Stenarna som pryder Lalaria och gör stranden så speciell.

 

Kom hem tog en dusch och började överföra alla bilder från idag, tog säkert 70st vid Kastro. Kom ju på att det var sista gången jag var där nu innan jag åker hem så det blev många bilder. La huvudet på kudden och överförde sen somnade jag visst och vaknade en timme senare.

 

Meningen är kontoret nu men jag är riktigt trött så jag orkar egentligen inte gå, men vet ni vad. Jag gör det ändå.


Tjejkväll.

 
Tjejerna har checkat in i en lyx villa och njuter av tacos, lite alkohol och spel. Har super kul!!

Imorgon är det sea and sun, hoppas på fint väder!

Tisdagen 18 September.

Igårkväll när jag låg i sängen och läste lite i en skvallerblaska jag hittade på ett av hotellen samt åt lite Ben & Jerry glass knackade Cecilia på. Hon ville till kinarestaurangen och äta sushi. Jag som inte klarar av konsistensen av olagat kött tänkte att det aldrig skulle gå men ville med i allafall jag kunde ju alltid ta något annat. Sushin vi blev bjudna på var med lax och räkor, dessutom var det tillagat så jag tyckte de va riktigt gott även om jag hade svårt att äta med pinnarna haha. Mysig kväll med Cecilia och Cille.
 
Nej det regnar minsann idag också. Det var lugnt imorse så jag tog såklart moppen eftersom jag bara hade hotell i närheten av byn att besöka idag. När jag var på väg till tredje hotellet verkligen vräkte det ner, jag med min regnponcho och två tröjor. Kallt ändå. Nu har det slutat och förhoppningsvis klarnar det upp och blir sol. Håller tummarna!
 
Idag ska vi tjejer åka och bo i en Villa tillsammans. Laga mat och spela spel och sova där. Tycker det ska bli väldigt kul. Får ju göra veckan fullsmockad för sen blir det hejdån på lördag.
 
Jag har en vecka kvar sen är det min tur att åka hem. Då har jag önskat tacos och hoppas på det bästa men är i CPH vid sju på kvällen så maten blir sen men va gör det. Familjemys väntas! (:

This day, part 2.

Går hem kokar ris och gör sås samtidigt som jag läser i min bok, tjejer kan göra många saker samtidigt! Sen blev maten färdig och då åt jag och läste ut boken. Ställde undan tallriken och tog en powernap på 20 minuter innan det var dags att vakna. Måste sova gott under mina powernaps för det händer att jag dreglar, Oops.
 
Kallt ute men solen tittar fram genom molnen, snart ska jag sätta mig på moppen och köra till hotellen. Bytade med Cille då hon måste köra bil och jag tar moppen istället. Lika bra går det, håller tummarna att det inte regnar mer idag. We want sun, we want sun. Till och med kroppen strejkar, jag fjällar ju en del på benen så att säga!

Måndagen 17 September.

Alltså herregud, min nästyngsta lillasyster blir 18 år idag. ARTON!! Så ett stort grattis på din dag, hoppas den blir fin och allt de dära. Vi ses om lite mer än en vecka.
 
Idag ville jag knappt gå ur sängen, hörde hur det regnade där ute. Åskat har det också gjort. Haft med mig extra strumpor, leggins och tröja ifall jag skulle bli så blöt som igår men jag klarade mig ganska bra ifrån regnet idag. Woop woop! Hoppas för gästernas skull att det blir finare väder imorgon men ser mörkt ut.
 
Här kommer bild från igår när jag stannade och tog bild på solen som försökte titta fram.
 
 
Ikväll är det bilturen runt till hotellen igen sen en lugn kväll. Imorgon är det hotell på förmiddagen sen ska vi ha en girlyday tillsammans. Ska bli kul, kanske vi äntligen kan spela 'med andra ord' som jag tog med hit för att vi skulle spela det (;

And the day came to an end.

Nu har jag varit ute min andra runda på hotellen. Det var skönt att ha bilen för där kunde jag ha både värme och musik, även om musiken hackade mesta delen av vägen kunde jag sjunga lite ibland. Solen tittade fram lite och jag tyckte det var vackert, stannade bilen och tog kort (kort kommer senare) sen åkte jag vidare.
 
Nu är jag på kontoret och gjort det jag behövde göra och snart är det dags att bege mig hemåt. Lite fotbad och en varm dusch om det finns något varm vatten sen blir det läsa för kung & fosterland. Kan inte fatta att när veckan är slut har vi två mindre personer här, dags för ett nytt hejdå. Sen är det inte många dagar kvar tills jag åker hem. Dem säger ju att tiden går fort när man har roligt och hela denna perioden här på Skiathos har ju gått så enormt fort, det för vi haft kul och det händer saker hela tiden. Lyckligflickapunktse (:
 
Fast när jag sen kommer hem så kommer den där gnagande jobbiga känslan tillbaka. Klumpen som sätter sig i magen och fyller hela vägen upp i halsen så ögonen tåras. När det är dags att säga hejdå till familjen och man inte vet när man kommer ses nästa gång. Men till nästa destination så får ni minsann skaffa mikrofoner och jag ett internet så vi kan skype'a med varandra för det blev ju ingenting med det denna gången och jag skaffade det enbart för familjekontakten, även om den kanske hålls på facebook & telefon. Jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig och hur många gånger jag haft dåligt samvete för att jag lämnar er för alla mina äventyr, men jag älskar er till månen och tillbaka så många gånger att vi blir snurriga i huvudet. ♥

Trött i mina ögon.

Finns inte mycket att göra åt det än gå över till affären och köpa en Coca cola innan jag sätter mig i bilen och åker iväg på hotellen. Sen ikväll så blir det lugnt och läsa ut min bok, bara si sådär 18 kvar att läsa ut innan jag ska åka hem. No way att jag klarar det! (;
 
Snart snart snart, jag har fått lite hemlängtan men jag vet att jag kommer sakna de här livet också. Fast jag vet ju att om två veckor börjar ett nytt liv i Egypten. Jo jag har det kind of awesome ..

Söndagen 16 September.

Att gå upp imorse gick fint men att gå ut var mindre lockande. Det regnade. Jag körde runt till hotellen på mopeden. Hade tack och lov min regnponcho så jag inte blev helt dygnsur. Bara armarna drabbades och mina händer. Hade velat ha vantar. Gnällig jag är, det är ju så här svensk sommar är men jag har blivit bortskämd med vädret här borta (;
 
Men nu får jag upp värmen lite på kontoret innan jag ska ta mig ut i regnet igen och gå hem. Äta lite, värma upp mig sen är det ut på hotellen i eftermiddag igen men tack & lov har jag bilen då så det blir lite varmare (;
 
Annars är det inte många dagar kvar innan jag kommer hem till Sverige för att packa om väskan.
 
 - With the world under my feet.
 
 

Power walk för värmens skull.

 
Så har haft min city walk och vi lyckades nästan komma undan regnet. Återigen en skrattfull sådan, love it. Power walkade sen hem från Limanaki bara för att få upp värmen. Har nu kommit ihåg varför jag inte gillar regn, man blir ju så himla frusen av sig. Jag har ju heller ingen som värmer mig o då blir det med ens lite värre (;

Lördagen 15 September.

 
Då var det lördag igen och denna gång med regn. Får hoppas solen tittar fram för gästernas skull, själv gör regnet inte så mycket. Förutom att jag fryser.

City walk ikväll tills dess blir det take away tonfisksallad från el greco och ett grimm avsnitt.
 
- Gratis reklam också nu när el greco påsen var i bakgrunden vilket jag såg först när bilden var tagen. 

Inte mig själv längre.

 
Det är konstigt men sen jag kom tillbaka efter min semester hemma har jag mått dåligt om och om. Jag brukar aldrig vara sjuk men nu har se varit både halsen och magen. Nu e det igång igen och det är inte kul.

Skulle va med på avskedskvällen och ha kul men istället blev jag snurrig och mådde illa så maten rörde jag knappt innan jag avslutade kvällen och gick hem. Besökte apoteket och köpte tabletter som är för stora för att sväljas, de bubblade inte när jag satte tungan emot sa jag tuggade och eftersom de smakade tandkräm antog jag att de skulle tuggas. Kan ju inte läsa grekiska sa säker är jag inte hehe.

Så det känns som de kommer bli en sömlös natt och det är flygplatsdag imorgon. No more words needed och här skriver jag ett helt inlägg om illamående, rolig jag är då.

Dags att gå för dagen.

Varit ute på lite ärenden efter middagen sen har jag fortsatt med allt material inför morgondagen. Tagit emot samtal av oroliga gäster, det är liksom så att det regnar här och inte bara det det åskar också. WOW! Fast nu är det dags att packa ihop mina grejer och göra mig iordning för att gå hem.
 
Ikväll är det avskedsmiddag eftersom att en av oss åker imorgon. 

Det känns lite overkligt.

Man känner av det på riktigt nu. Imorgon åker den första personen för att lämna oss för vinterdestinationen. Nästa vecka åker två till, efter det är det min tur sen är det bara två kvar som tar hand om stället tills säsongen är helt slut.
 
Tiden går fort när man har roligt och det har vi haft.
 

Fredagen 14 September.

Tog lite sovmorgon och sov nästan till 9 imorse. Sen gick jag till kontoret och skrev ett brev och tog emot lite samtal på servicetelefonen. Åkte ut med bilen på ett ärende sen har jag gjort lite mer kontorsarbete. Väntar på att få ospec infon så allt inför morgondagen på flygplatsen kan bli klart.
 
Vill ni veta, det är inte så fint väder här idag. Det har till och med regnat lite. Lika glad är jag för det! (;

Oj.

 
Vet inte om det är folk som är nyfikna och snokar eller folk som faktiskt bryr sig. Jag tror dessvärre att det är det första alternativet som är rätt. För folk gillar ju att snoka.

Under the sea.

Har suttit och kollat lite efter undervattenskameror då jag verkligen vill ha en med mig till vinterdestinationen. Hade varit väldigt bra! Hittade följande på netonnet så jag ska väl åka till lagershoppen när jag kommer hem så får vi se vilken som följer med hem. Så jätte snygga är dom ju kanske inte men tror de blir bra ändå. Dessa har jag hittat och ska kolla på när jag kommer hem till Sverige (om jag hinner), länk finns om man klickar på bilderna. Kameraexperter får gärna kommenterar.
 
590kr, vilket är lite pengar och en ful kamera.
 
1390kr, vilket inte heller är så mycket pengar och ganska cool färg.
 
899kr, billig och ROSA! Given vinnare egentligen.
 
Ett dykarcertificat står nog på min to do lista under tiden jag är i Egypten och då kommer jag få se många coola fiskar i vattnet. Hoppas jag får möjligheten att se en delfin på nära håll också (:
 

Jaha, och till vintern då?

Vet inte om ni väntat på detta men det är väl egentligen dags för mig att säga vart jag ska spendera min vinter. Var jag ska fira min jul, mitt nyår och min födelsedag. Jo det ska faktiskt göras i ett land med pyramider. 
 
Jag tror som sagt det kommer bli en utmanande vinter då utflykterna är tyngre och det finns 2 dagars utflykter också men jag tror att på samma gång så kommer jag utvecklas mycket. Jag hoppas det iallafall. Så det kommer bli väldigt spännande också. Även om jag blev chockad över placering och allt från början har det lagt sig nu och jag ser framemot det med nya ögon. Dessutom såg jag utflykts papprena på vad som finns att göra för gästerna och tyckte det lät väldigt kul. Så jo det kommer bli en rolig vinter i HURGHADA, EGYPTEN.
 
Så jag vill ju lätt ha en undervattenskamera för att ta bilder i röda havet, tänk snorkla i röda havet med alla färgglada fiskar. Åka och kolla på pyramiderna. Jag kommer nog ha det ganska awesome ändå. Jag hoppas teamet där borta blir minst lika bra som detta jag är i nu för jag har ju trivs så bra med dem (:
 
Så vi säger snart hejdå Hellas och hej hej pyramiderna! Innan månaden är slut har jag hunnit hem till Sverige för att vända och åka till Egypten och spendera några månader där. Jag säger det, jag har ingen anledning att vara avundsjuk på någon annan då jag lever ett pretty awesome liv själv!
 
 

Att köpa eller inte köpa, det är frågan.

- Den första boken har ju varit ett rätt hett ämne här. Eller kanske inte men den har nämnts och när jag fann bokxen för lite över 200kronor så kändes det lite lockande. Att ha alla tre på samma gång. Fast då måste jag ta med den till vinter destin och då kanske den förstörs. Vet jag är en liten wuss. Vi får se, vi får se.
Mamma läser du detta så ser du en sak till jag vill ha, blink blink (:

Torsdagen 13 September.

Har kontorsarbete idag i samband med servicetelefonen. Sitter och viker välkomst material för glatta livet så det känns som fredag, att lördagen är redan imorgon men icke. Fått mitt välkomst mail från min nya destinationschef, utflyktsbladet såg väldigt lockande ut så jag tror vintern kommer bli otroligt rolig ändå. Nytt, spännande, utmanande like hell men kul! Jao.
 
- mjau snygga skor. Stl 37 tack (: Skorna finns på have2have.

Ni kan när ni måste.

 
Eftersom att ni lyssnade på mig la in en gissning så kommer jag skriva om destinationen imorgon. Ibland syns även ni, det är bra hehe.

Dagen har varit bra och kvällen spenderades på lo&la där jag åt mig dö mätt på tryffelpastan. Nu ska jag sova, har tidiga ärenden imorgonbitti. Sleep tight and wake up happy! (:

Onsdagen 12 September.

Igår bjöd Johanna mig på mat. Hon lagade kyckling med potatismos och en senapssås och jag bjöd på sittplats ute på min balkong. Katterna kom med en gång, Johanna blev avbruten av servicetelefonen och jag skulle hämta något och vips hade jag en kattunge i balkongdörrsöppningen. Schas! Jag vill inte ha katter på balkongen av anledningen att jag ej vill att de ska komma in i mitt rum. Kattungar är visserligen söta men helst inte hos mig.

Kollade lite på A little bit of heaven, flyttade in från balkongen och såg lite till men sen blev klockan närmare 9 så jag behövde gå till Dolphin kontoret och hämta pick up lista inför utflykten jag skulle ha dagen efter. Så gick dit, Johanna gick till Eleni för att fixa naglarna och jag mötte henne där senare. Efter att Johanna var done så la vi färg på mina naglar också, jag brukar inte ha färgfärg utan mer bara genomskinligt och jätte ljust skimrande rosa kanske men nu har jag mörkt och matchande till min plånbok som Johanna ville.

 

 

Efter besöket hos Eleni gick vi hem. Jag kom på att pick up listan var glömd hos Eleni så sprang dit men hon hade hunnit lämna butiken och svarade inte på mobilen. Klockan var närmare halv 12 så ville gärna inte ringa och väcka någon men fick tag på bossen på Dolphin kontoret och han skulle möta mig på kontoret vid 9.

 

Så jag somnade till ett Grimm avsnitt och vaknade flera gånger imorse. Sov lite dåligt. Larmet ringde dags att gå upp. Gick till Dolphin kontoret och väntade en bra stund sen kom bossen och skrev ut en ny lapp sen skjutsade han mig till hamnen där min buss kom i samma tid som jag satte fötterna på trottoaren.

 

Hämtade upp gästerna och tog dem till båten sen tog vi ut på havet. Det var ganska så mycket vågor på havet och jag blev lite sjösjuk men jag tyckte det fungerade galant. Fast det gick inte att lägga till vid Lalaria & Kastro så det fick bli en annan variant. Solen tittade fram lite i början men i slutet så stannade den kvar och värmde kropparna. Just då önskade jag väl att jag haft bikinin med i alla fall för då hade jag kunnat bada. Fast fötterna gick också bra.

 

Jag har haft roligt idag igen och det kändes som en bra tur fast lite otur med vädret.

 

Nu är jag helt slut i huvudet och vill bara sova och klockan har inte ens blivit sju haha. Ikväll tar jag över servicetelefonen och imorgon & fredag har jag kontor hela dagen sen är det lördag och ny arrival.

 

Tick tack, tiden går framåt och ju längre vi kommer desto närmare avgång kommer vi. 


Väntan över.

Efter att ha checkat mailen tre gånger redan idag (ja och alla dom andra checkarna jag gjort sen jag fick hemrese biljetten) så har jag äntligen fått biljetten som tar mig vidare till vinterdestinationen. (Om ni gissar här, går det snabbare för mig att skriva vart jag åker) Jag får iallafall tre dagar hemma, det är ju bättre än de två jag från början trodde jag skulle få. Kommer bli tight med tid så vad jag ska göra när jag kommer hem är packa ur väskan, tvätta, packa i väskan, köpa mat, köpa underkläder och resterande tid som är kvar ska jag krama min mamma & min pappa. Kelgris #1 sa jag ju på FB iaf.
 
Nu kan jag ta och gå hem för nu har jag fått veta vad jag ville.

Because I love me.


Tisdagen 11 September.

I söndags gick jag och Johanna på bio och såg Batman filmen, den var bra tyckte jag. Sen gick vi till Bobs för en efter drink. Jag var egentligen för trött för det, de hade live musik men vi fick veta att det blev karaoke efterråt så jag stannade kvar lite längre och lite längre i hopp om karaoke. Halv 3 slutade väl live musiken och vi kunde sjunga. Sjöng med Lauren ett antal gånger och själv några gånger sen var klockan 5 och vi fick inte sjunga mer för grannarna skulle klaga. Avslutade med en pizza slice med Lauren sen kramade jag kudden.
 
Så igår var en väldigt lugn dag, städade och diskade lite sen kollade jag mest på film och låg och läste. På kvällen gick teamet till Lyhnari och åt middag sen avslutade vi kvällen och jag gick hem. Halv såg lite på en film sen deckade jag.
 
Idag var jag nära på att gå till stranden men behövde gå till kontoret så gjorde det först. Sen blir det kanske sola efterråt. Imorgon väntar iallafall sea and sun utflykt sen är det servicetelefonen en sista gång innan jag lämnar Skiathos. Serri, det har gått fort! Ni var inte speciellt aktiva i era gissningar, ger er en chans till att gissa här för att sen få veta vart jag faktiskt ska till vintern.
 
- Njuter av livet.

You are beautiful, no matter what they say.

Hets mot tjejgrupp. Vad är det egentligen som sätter griller på tjejer. Tjockisar hela högen! Nej men allvarligt talat. Säkerligen 80% säger att dem är tjocka, men saken är den att om tjej skulle sett ut som mig och sagt hon var tjock hade jag inte tyckts så. Alltså är jag inte tjock i vart fall. Ändå känner man sig så ibland, ganska ofta. Men såklart att magen liksom väller fram när man sätter sig ner, då är man inte lika lång längre så klart det måste ta vägen någonstans. Det är som fingret, om du böjer det så veckar det sig och blir tjockare än när det är rakt men det betyder inte att du har tjocka fingrar för det. Just sayin’!


Söndagen 9 September.

Varit på hotell nu under förmiddagen och känner mig nu extremt hungrig så det blir väl snart gå hem och äta middag av något slag. Har kommit underfunn med att jag är vegiterian när jag kockar mat hemma eftersom jag inte köper kött. Pasta och ris med paprika&svampgrytor/såser typ. 
 
Imorgon och på tisdag är jag ledig för på onsdag bär det ut på sea and sun och sen tar jag över servicetelefonen en sista gång innan jag åker hem och under den perioden kan man inte vara ledig. Då har man ju typ jour, 24/7 yes. Så det blir väl ligga på stranden, lite shopping och bara njuta av ledigheten nu innan telefonen blir min.
 
Kanske bio ikväll, Batman filmen har ju kommit hit och några vill se den (:
 
- Den kvällen vi var på Bobs bar och jag blev full på fyra öl. Men bob's är kul för där finns karaoke! (:

Lördagen 8 September.

I torsdags gick jag ut och drack någon öl med Maria, sen stannade jag på Bobs till närmare halv 6 på morgonen och sjöng karaoke. Va inte så mycket folk så jag sjöng typ hela tiden. Kom hem vid 6 tiden och sov sen bort hela fredagen typ. Var helt seg så något strandbesök blev det inte. På kvällen gick jag och Johanna och köpte vars en gyros och kollade sen på The lucky one inne hos henne.
 
Lördag igen och nya gäster har kommit hit under hela förmiddagen och eftermiddagen så det har varit fullt upp. Nu ska jag snart gå hem och käka och ta det lite lugnt innan jag ska åka iväg och hämta upp folk för kvällens byvandring.
 

Kvällen so far.

Så efter att ha suttit på kontoret (och faktiskt även skrivit ut min flygbiljettsbokning) så gick jag hem till lägenheterna. Johanna höll på med maten, jag packade ur min väska. Bar upp stolar och bord till vårat tak för att vi skulle sitta där.
 
Marika och hennes kompis kom, Johanna blev klar med maten och Dennis fick creden för att han kokat ris. Maten var riktigt god och den åts med ett glas vin till. Marika hade köpt efterrätt så vi fick varsin magnum glass. Fast själv stack hon och hennes vän på bio innan så vi åt glass själva. Blev även typ hundra frågor till Johanna.
 
Avslutade middagen och skickade iväg ett sms till Maria, blev ut frågad på en drink och eftersom att jag har dagen ledig imorgon så fanns det ingen anledning att säga nej. Sova kan jag göra imorgon. Då passar man på att vara social medan man kan. Och snart åker jag, tiden går ju så fort här så slutet är otroligt nära. Och det känns ju närmare när man har ett riktigt hemresedatum och inte bara ett datum som är preliminärt. Och Maria har ju också hunnit växa sig på mig under sommaren så självklart är hon en av dem jag kommer sakna mest.
 
Nu ska jag inte vara blödig! (;
 
 
- En kväll på rock n' roll tidigare i säsongen.

Torsdagen 6 September.

Vilken dag det har varit idag och vilken energi jag har trots en dag på havet. Jag brukar vara ganska trött efter en utflykt men inte idag. Jag har energi och är helt glad. Haft en helt fantastisk dag. Lazy day är en rolig utflykt. Förra veckan var jag ju med och fick äntligen se den omtalade dancing queen dansen och idag skulle jag stå där och dansa inför alla. Jag bjöd på mig ganska mycket, försökte få igång dem som satt på soldäcket, fick igång klapparna sen stod jag där och dansade till något jag inte kunde. Gästerna fick nog några roliga bilder&filmer men jag bjuder på det för jag hade riktigt roligt och det hade dem också.
 
Fick många glada ord efterråt och applåder även på bussen när jag tackade alla för dagen. 
 
Efter utflykten gick jag hem och duschade och sen har jag gått till kontoret för att göra lite ekonomi och saker inför kommande vecka. Gick in på mailen och har nu fått hemresebiljetten så snart är jag tillbaka i Sverige igen! Vet inte för hur länge eftersom jag inte fått avresebiljetten men jag håller tummarna på att jag iallafall får en vecka. Då hade jag blivit super lycklig!
 
Fast jag är ganska glad idag ändå. Det är sånt här jag gillar, att göra andra glada att andras glädje smittar av sig och så är alla glada tillsammans!
 
Nu ska jag snart springa hem eftersom att Johanna bjuder på middag ikväll. Någon kycklingrätt som lät väldigt gott och min mage känner sig tom nu så det är alldeles perfekt! (:
 
- Några bilder från dagen.

Time to go home.

- Tror det får bli en liten myskväll. Lite honungsmelon och vindruvor och läsa igenom Lazy Day manualen till morgondagens utflykt. Fast först ett besök på Dolphinkontoret för att hämta listan på vilka som ska med. 
 
Så trevlig kväll önskar jag er alla!

Onsdagen 5 September.

Måndagkväll, direkt efter att jag avslutat min arbetsdag skyndade jag mig hem. La kräftorna i en låda och sprang till bilen med dem sen tillbaka hem och duschade, lockade håret och fixade vid mig medans jag lyssnade på musik och drack en breezer.

 

Hörde någon i trapphuset och det var Andy som skulle gå till Laurens place, frågade om han kunde vänta 5-10 minuter till jag var färdig med håret så kunde vi gå tillsammans så det gjorde han. När jag var färdig väntade jag på Andy som gått till affären och köpt dricka.

 

Gick till Lauren som bor vid nattklubbarna, va annorlunda det känns att gå där när det är nedstängt. Vi har ju kommit in så långt i säsongen att nattklubbarna börjar stänga ner, någon har väl öppet men på helgerna inte i början av veckan.

 

Väl hos Lauren så väntade vi på Marika och hennes vän innan vi fick börja äta kräftorna men pasta sallad, mackor och ägg började vi äta lite av. Och snapsvisorna började sjungas och snapsarna gick ner. I dont like it. Så jag gjorde som Cille, hällde i fanta lemon i snapsen så den inte blev så stark. Haha.

 

Marika kom med sin kompis och vi började hugga in på Johannas silltårta, kräftorna och Marikas räkröra. Vi som inte trodde kräftorna skulle räcka för vi bjudit in så många hade fel. Jag var lagom mätt men vi hade ganska många kräftor kvar och man kan inte slänga kräftor så jag åt bara för att dem skulle ätas , ingen aning hur många som slank ner i magen men gott var det i alla fall haha.

 

Marthe, Emma och Sebastian tittade också in lite snabbt. När vi senare ätit och druckit upp det mesta började vi plocka undan bord, stolar, överbliven mat och allt så började vi gå mot Rock n’ Roll.

 

Tog en drink där men var väl ganska så seg så det blev bara en drink sen gick jag och Johanna hem.

 

Tisdag, min första lediga dag denna vecka och jag var så extremt seg när larmet ringde klockan 10. Hade mörkläggningssaket för så det var helt svart i rummet. Drog upp de en timme senare och försökte vakna till liv.

 

Läste några kapitel i min nya bok ”The 5th Horseman”, en mega stor bok som också är aningen lättläst då texten är ganska stor och varje kapitel är typ 2 sidor max 4 haha. Sen blev det lite Supernatural. Skar upp lite honungsmelon, tog två babybel och lite vindruvor på en tallrik och la mig i sängen.

 

Johanna kom och joinade en liten stund, läste min skvallerblaska sen var det dags för oss att få lite sol. Vi stack till Tennisklubben tillsammans med Andy & Jen. Var ganska skönt att för en gångs skull ligga vid en pool. Men vattnet i poolen var riktigt kallt så det blev inte många dopp, och inga långvariga.

 

När jag kom tillbaka från tennisklubben gick jag direkt till Dolphinkontoret för att hämta listan inför Sea and sun utflykten jag skulle ha dagen efter. Mötte Maria vid sitt skrivbord så stod och snackade med henne ganska länge. Hon bjöd hem mig på en mamma scan köttbulle så jag tog min lista hos Panos & Zoi och små snackade lite sen gick jag med Maria hem. Fick mig en köttbulle sen pratade vi lite. Sen bjöd jag hem henne till mig så hon kunde få lite citronpeppar till sin lax hon skulle laga till middag. Det är ju bra man kan ge och ta här (; hehe.

 

Idag, gick till hamnen vid 8,30 för att bli upphämtad fem minuter senare. Gjorde en pick up transfer för gästerna som skulle med på dagens sea and sun utflykt. Det kändes väldigt bra då jag träffat de flesta av gästerna innan.

 

Gick på båten och hade en dag på havet med alla gäster. Hade första stoppet som var Lalaria, sen var det vidare till Kastro men den fina utsikten, åt lunch på Aselinos stranden och sen vidare runt Skiathos till Tsougria. Det kände väldigt bra när alla var så glada efterråt. Då känns det som man gjort ett bra jobb. Så det har varit en bra dag idag.

 


- Bilder från idag. 

 

Sitter på kontoret för att förbereda mig inför imorgon, har Lazy Day utflykten för första gången så även här är jag lite nervös. Det kommer gå bra det tror jag alldeles säkert. 

 

Sen är jag ledig på fredag vilket betyder sovmorgon och förhoppningsvis stranden om jag orkar masa mig upp. Känner mig ganska morgontrött nu.


Måndagen 3 September.

Varit ute på en del av hotellen nu under förmiddagen. Nu ska vi äta lite sen är det hotellen igen i eftermiddag. När jag är tillbaka från hotellen är det hem snabbt och göra vid sig för ikväll är det KRÄFTSKIVA # 2!! :D
 

Avslutar dagen nu.

Idag har varit en dag med besök på hotellen, körde första passet på förmiddagen sen gick jag hem och åt lite. Sen var det tillbaka till kontoret och hämta bilen och köra på andra passet hotellbesök. Haft mycket trevligt nu på kvällen, träffat många glada personer och det speglar av sig. Glad, glad och glad! Perfekt avslut på dagen.
 
Har varit på två hotell som ligger lite högre upp som också har fin utsikt över havet. Jag tog såklart bilder, va annars.
 
- Bild från Skiathos Palace, stranden som syns där nere är Koukounaries. Man skymtar även fastlandet där i bakgrunden.
 
- Kvällsbild från Atrium hotell, stranden nedanför är Ag. Paraskevi fast syns inte för busken är ivägen.
 
Men avrundar väl arbetsdagen nu. Klockan börjar bli mycket, är en lång dag imorgon då kräftskivan är inplanerad och jag har en precis lika lång arbetsdag framför mig. Blir stressigt där på kvällskvisten. Men gott ska det bli, kräftorna har jag ju längtat efter (;

There's something in the sea.

 
- Film från i torsdags när vi var på Lazy Day utflykten.

Söndagen 2 September.

Jag har inte så mycket att skriva om idag, just nu, så jag tänkte bjuda på lite bilder från veckan som gått.
 
- Bilder från Sea and sun utflykten i onsdags. Det är bilder från Lalaria och Kastro.
 
- Sen var jag ju ledig på torsdagen och åkte med på Lazy Day utflykten tillsammans med Maria och Lovisa.
 
 

Kvällen glider mot sitt slut.

Då var lördagen färdig för denna gång. Har varit en lång sådan, men lördagarna är väldigt långa här på Skiathos eftersom man går upp tidigt för att ta transferbussar till flygplatsen sen är man där hela dagen och åker med gästerna till hotellen. Sen när alla kommit på plats ska vi hälsa dem välkomna i form av en liten by vandring som slutar sent på kvällen. Det gör att tiden går väldigt fort, lördagarna springer förbi men man blir lite slut ändå. Men det är kul med arrivals och träffa nya människor.

 

Så jag tog mina gäster runt byn idag. Blev lite skratt och en del frågor sen när vi slutade så det kändes väldigt bra. Vilken skillnad det är på kunskapen nu och i början av säsongen, ja det är väl tur att de är men jag menar att jag nog utvecklats en del här nere. Det tror jag.

 

Vinter säsongen kommer nog ge mer intryck också. Det känns bättre nu. Har liksom sjunkit in. Jag tror en del av den stora chocken var just att jag fick en destination när jag gått runt i två veckor och nästan printat in i skallen att jag ska spendera vintern hemma. Men nu ska jag inte det. Det blir ingen familjejul vilket jag egentligen sagt jag aldrig skulle göra om efter Bulgarien, för det var den värsta julen någonsin för jag låg helt ensam i en jätte liten säng och öppnade några julklappar jag fått med mig, grät gjorde jag också. Men jag tror det är lite skillnad på att typ vara helt själv och vara i ett team. Det kanske blir en väldigt rolig jul, vem vet? Sen kommer nyårsafton, en afton som jag verkligen inte gillar så att den spenderas någon annanstans än i Sverige ser jag som något bra faktiskt. Sen min födelsedag. Jag blir fcking 25 år snart, det är hemskt. Jorden-går-under-hemskt. Inte den blir firad hemma i heller men jag börjar väl bli van. Årets födelsedag firade jag i Thailand. När jag fyllde 20 firade jag den i Bulgarien. Men 25år är ändå något ”stort” så ja. Det blir nog bra att fira det någonstans där det är varmt. För hemma hade det inte blivit något firande ändå. Vet hur det brukar vara.

 

Jaha och då vill väl kanske alla veta vart jag ska till vintern? Tycker ni kan gissa först. Jag har ju hela världen som arbetsplats. Men tänk på att vi har charterresor så det ska ändå vara sol på destinationen på vinterhalvåret. Visserligen inga 40grader där jag ska vara men ändå varmare än i Sverige. Take a guess! Så avslöjar jag destinationen senare. När en vinnare korats. Och ni som faktiskt vet kommer inte få en placering men vill ni skriva så kan ni göra de ändå (;


Min lediga fredag.

Den började väl egentligen redan på torsdagskväll då vi gick till Bob's. Var inte så sugen på att gå ut men tänkte hänga med på en öl iallafall. Lite förkyld fortfarande och att gå till en karaokebar. Jaja jag sjöng ändå. Fyra öl senare var jag tydligen ganska så full. Blev en kväll full med sång och skratt. Mycket trevligt!
 
Sen sov jag till elva, mådde lite illa och en timme senare joinade jag Lovisa nere på stranden och där var jag placerad hela dagen. Sov lite, läste lite och några dopp i havet. Sen var det kväll, dags att gå hem och duscha. Klädde sig och vid halv 9 gick vi till windmill för att äta fin mat. Mest lockande var såklart brownien som e super nice där uppe.
 
Sen gick vi hem, jag fick sova några timmar sen började ju min helvetes natt. Vet inte alls vad det var, måste fått i mig något som inte var vidare bra. Känner mig bättre men är aningen seg och det hugger fortfarande till lite i magen ibland. Jaja, be a man och tar tag i dagen ändå.
 
Imorgon är det hotell hela dagen lång, samma på måndag sen är det snart en ny kräftskiva här nere. GOTT!

Lördagen 1 September.

Jaha då har Augusti också passerat, den här sommaren har gått otroligt fort. Jag har varit med om väldigt mycket saker, och jag tror nog jag ändå växt ett par centimeter i sommar. Inte bokstavligt talat men ändå.
 
Jag lever för de tre u'en. Upplevelser, Utmaningar och Utveckling.
 
Idag är det lördag vilket betyder flygplats dag ska alldeles strax med min transferbuss och hämta upp lite norrmän. Sovit otroligt dåligt inatt då jag sen fyra rullat runt och kvidit mig då det känts som något stuckit knivar i magen. Men det är bara kämpa sig upp och försöka klara av dagen trots allt. Lördagar är hårda och alla behövs. Drar mitt strå till stacken också.
 
Hoppas att ni alla har det bra där hemma, mitt liv ser fortfarande väldigt ljust ut. Jag tackade ja till min vinterdestination så jag får väl snart veta hem och dit resa men preliminärt blir det inte många dagar i Sverige innan jag åker och därav gör jag mig osynlig när jag kommer hem för jag hinner inte med mycket denna gången heller.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0