Gillar denna modellen, mjau.

Skulle jag fortsatt min vardag som vanligt hade jag garanterat köpt ett par eller tre. Dom gula jag har köpt har jag ännu inte använt men dom är extremt sköna, så fler par i liknande modell & olika färger. Grrr. Finns HÄR.

Valborgs firande för mig också.

Så jag kan tacka S för att han fått feber och glädjas åt det. För det betyder att lillebrors planer sprack och att jag helt plötsligt har skjuts. YES! Så ikväll åker jag till Åstorp och firar valborg med en del ansikten som jag inte sett på år & dar. Kommer nog bli mucho bra.

Måndagen 30 April.

Då har snart även denna månaden passerat, tiden går fort när man har mycket att göra. Annars också. Idag skiner solen och det verkar som vi kommer ha en fin dag att fira in Valborg på, fast jag har väl inte stor koll på varför men som alla andra högtider så står dricka på schemat för dom flesta.

Lillebror ringde mig från källaren och sa att jag skulle skynda mig ner. Vi har ett lakan nedanför trappan för kylan från källaren inte ska kunna ta sig upp lika lätt. Där sitter en fete arne spindel, den största jag sett på hemmaplan. Jag skrek lite och sprang därifrån. Ändå ställde jag sen upp för att försöka hitta den igen, utan någon framgång.

Man blir glad av det fina vädret, hoppas det håller i sig.

Sängen kallar på mig.

Känner mig tung i huvudet, som vanligt. Jag har haft sån på-gång-att-bli-huvudvärk-på-riktigt symptom i en veckas tid, varje dag. Börjar kännas lagom tråkigt men va ska jag göra? Antagligen dricka mer vatten. Så från och med imorgon är det nya tag som gäller. Håll koll på hälsan!

Men tycker det är dags för mig att krypa ner under täcket, kolla lite TV och sen sova.
Godnatt & Sovgott!

Pirrar i magen.

Helt ärligt när man ser dom andra från basutbildningen på Apollo antingen skriva att dom snart ska flyga eller lägger upp bilder när dom faktiskt är framme på sina destinationer så känner jag ett litet pirr i magen. Snart är det min tur att gå ur nästet och prova mina vingar. Snart är det min tur att åka till värmen och jag längtar faktiskt ganska mycket. Visst är det lite nerver där också eftersom jag inte har någon aning vad som väntar, men så enormt spännande det ska bli.

Jag sa ju att 2012 skulle bli mitt år, kan inte annat än fortsätta köra på de racet!





Så var det med denna dag.

Åkte hem till farmor och hälsade på en liten sväng, hon önskade mig lycka till och hoppades att jag skulle ha kul i Grekland. Sen åkte jag & pappa hem igen. Tog min väska och datorn, fick sällskap av syrran och åkte sen till NetonNet-lagret i Helsingborg. Chansen är inte stor att jag får tillbaka min dator innan jag åker, men ASUS har en annan garanti där dom hämtar & lämnar datorn, vilket ska gå snabbare så får kontakta dom imorgon.

Vet dock inte om det bara är fläkten som jävlas men det är inte så kul med en dator som varit tyst helt plöstligt gör väsen av sig. Att den där blåa bakgrunden med all den där texten kom upp inatt gjorde inte så jag blev mindre nojig över va det kan vara.

Nu har jag precis ätit middag, potatis med kotlett, sås och broccoli. Dö mätt, så det blir att lägga sig och gäsa lite i sängen till någon serie eller film.

Recension - Choose.

A journalism student tracks a killer with the help of her detective father and a therapist. Källa IMDb.
Jag gillar skräckfilmer men dagens skräck är oftast ganska så B-aktiga faktiskt. Trodde även att denna skulle vara B men fick mig en positiv överraskning. Jag gillade den, även om jag tyckte slutet kunde vara lite annorlunda så var den bra!

Söndagen 29 April.

Datorn är nu nerpackad, eftersom att den kluddade inatt så tänker jag åka in med den idag. Får hoppas att dom kan fixa den och få tillbaka den till innan jag åker, ananrs vet jag inte hur jag ska klara mig hehe. Fast jag ska först åka med pappa till farmor nu en liten sväng, så att jag hinner träffa henne innan jag åker.

Ännu ett ärende.

Imorgon måste jag väl köra och lämna in min bärbara dator för fläkten dönar en massa. Det är kul när man inte ens haft den i fyra månader. Får hoppas dom kan fixa den och ge tillbaka den innan jag ska åka annars får jag väl helt enkelt klara mig med dönandet, köpte ju datorn för att ha den som en resedator, då lämnar jag inte den i Sverige medans jag är utomlands i ett halv år.

I am a material girl.

Godkväll.

Har inte hänt så mycket här idag, jag har varit så himla trött så jag t.o.m råkade somna lite nu på kvällen. Nu fortsätter jag kolla på TV och njuter av helgen. Imorgon är det dags att ta tag i grejerna igen.


Lördagen 28 April.

Tre år av lycka och jag måste säga att det är det absolut bästa förhållandet jag haft i mitt liv. Det har gett mig så mycket mer än något annat. Friheten, möjligheterna. Ja fy fan för tre år sedan började dagen med nervositet men sen satt jag där med lappen i handen och körkortet var mitt. Lyckan var total.

Fredagkväll i min säng.

Lite fredags mys med Coca cola och oreokakor, fick dille på dom i Thailand och nu har det blivit att jag köpt sånna här hemma i Sverige också. Tänkte iallafall krypa ner under täcket och avsnjuta två avsnitt av Grey's Anatomy nu. Blir en lugn helg, troligen kommer det bli lugna veckor nu innan jag åker. Känner inte för att göra något, alla tankar går åt att jag snart ska åka. Ändå kan jag inte riktigt fatta att jag ska spendera min sommar i Grekland, det ska bli så sjukt kul. Lite spännande och kul att det blev just dit, jag har aldrig varit där och jag ville åka dit för den bild jag fått från filmer osv.

Påtal om film så återgår jag till TVn nu, trevlig helg alla!


Min signatur rätt.

- Borde vara pasta ala My. Fast den blir ju aldrig likadan som gången innan.

En effektiv dag.

Åkte iväg till Helsingborg med min lillebror, han skulle till Biltema och byta några saker. Jag behövde lite saker på kontorsavdelningen och fick med mig en ny pärm med register för alla viktiga papper, en skrivbok som ska va en liten "dagbok" i sommar, en liten anteckningsbok som ska va min loggbok där jag skriver ner viktiga saker och sen ett fotoalbum till alla framkallade foton som bara ligger i sitt kuvert.

Sen blev det vidare till Väla, köpte underkläder, gick till apoteket och sen deichmann där jag köpte ett par svarta pumps och fick hjälp att hitta ett par vita tennisskor så nu har jag det mesta köpt inför resan. Tror jag. Ska börja skriva packningslista senare och då får jag se om jag behöver något mer. Men känner att jag är en liten bit på vägen iallafall.

Åkte inom Familia också, skulle in på Change för att kolla efter bikini men där var en liten röra och det är väl fortfarande lite fel säsong för badkläder så den biten gick inte så bra. Avslutade familia trippen och gick in på City Gross och handlade till maten.

Nu håller jag på med pasta ala My, gott ska det bli med mat i magen.

Fredagen 27 April.

Godmorgon! Solen skiner utanför och det känns som det kommer bli en fin dag. Jag har piggnat till lite med hjälp av vattenkonktakt och nu ska jag göra mig redo och väcka lillebror sen ska vi spendera någon timme i Helsingborg. Han har något ärende och sen behöver jag handla en del saker inför resan så vi kör på två flugor i en smäll.

Med huvudet på kudden.

Känner mig lite trött, var nästan inne i att sova men så kom lillebror och behövde hjälp. Fick hjälpa han med sin deklaration, en liten guldstjärna till mig eller också bara en helt vanlig sak man gör när man är stora syster (;

Nu tänkte jag iallafall krypa ner under täcket och fortsätta kolla på Supernatural fram tills jag somnar.

Tar in Skåneland.

Idag har jag en lugn välkommen-hem-till-skåneland-dag. Jag har läst igenom mina mail, har svarat på mail och sen har jag börjat skriva lite listor på saker jag måste göra och köpa innan jag åker. Tänkte börja skriva en liten lista på saker som jag ska ta med mig också, har ju turen att jag inte behöver ha sjutton väskor med kläder för jag kommer ju till att jobba så mycket att uniformen är de kläder jag mest kommer använda, det underlättar VÄLDIGT mycket vill jag tillägga hehe.

Annars så ligger jag och myser i sängen och kollar på Supernatural. Fått sms-rabatt på min älskade sko sida men känner väl inte att lägga pengar på höga klackar är number one nu när jag ska vara väck hela sommaren.

Jag kan fortfarande inte fatta det, helt obeskrivligt. Ännu ett sånt där mål i mitt liv som jag kan checka av sen. Så jag borde kanske sluta säga att jag har ålders noja för jag inte gjort något med mitt liv. Jag har ju redan gjort två saker som jag velat göra: Backpacka i Asien och Säsonga som bartender innan jag fyllde 25 (vilket jag gjorde redan två månader innan jag fyllde 20), så jag borde kanske klappa mig på axeln för att jag faktiskt gör lite grymma saker. Att jag sen inte hunnit flytta hemifrån eller har en seriös pojkvän spelar ingen roll, för mitt liv är fullt med äventyr och mitt liv styrs helt av mig och ingen annan.

Jag börjar le åt tanken av att jag inte längre bara kan säga att jag är awesome, men att jag faktiskt känner att jag menar orden på riktigt. - Jag är stolt över mig själv.




All energi är borta.

Dags att klä av sig kläderna och krypa ner under täcket, kvällens safe place och inta drömmarnas land. Får hoppas dom inte är så internsiva som nattens, för det är ibland jobbigt hur en dröm kan gnaga på en långt efter att man vaknat.

Godnatt, imorgon är en ny dag att ta tag i. Jag behöver stora händer för jag har mycket att ta i.


Torsdagen 26 April.

Då var man hemmma i Skåneland igen och det har varit en toppen resa till Stockholm faktiskt. Jag har känt på det här med att halvt om halvt sitta i skolbänken igen och jag kan säga att jag tyckt att det varit anstängande, man har känt sig helt slutkörd på kvällen trots att man inte varit så aktiv på det fysiska sättet. Så att va van vid att arbeta spelar ingen roll, man kan ändå bli trött i huvudet av skolsidan.

Det har varit en upplevelse och jag har för mig att jag nämnde att halva kurserna gått på danska så jag kan ju säga att jag har lite eller till och med ganska mycket mer förståelse för det språket nu än innan. Jag kan till och med läsa texter och förstå, så det är ju lite av en utveckling som jag verkligen ser positivt på.

Men idag hade vi då alltså våran sista dag. Vi gick igenom dom sista kapitlena och sen var det den här väntan med att få reda på, kommer jag att få de här, isf när var och hur.

Vi fick gå på individuella möten och när man fick frågan om hur man trodde dom hade sett på en så svarade jag att "jag inte visste men kanske glad och lite tyst i klassrummet men att det är svårt när man är många och om någon säger det man själv tycker så vill man inte räcka upp handen och säga samma sak igen."

Hur dom såg mig var något som jag ser som en komplimang och nog för första gången så kan jag ta den till mig, kan bero på att jag ser sanningen i det dom säger och att det liksom känns väldigt rätt jämt med vad andra sagt tidigare. "Du har en utstrålande personlighet, (sen var det något med mitt leende, vet inte om det speglades i leendet men folk som känner mig vet att jag är väldigt glad och ärligt så gillar jag mitt leende), jag talade med mina ögon och när jag lyssnar så lyssnar jag på riktigt och det ger tillit". Hos oss är det väldigt viktigt med tillit för det är så vi kan ge service och kan sälja olika upplevelser.

Jag kan säga att sen jag fick mitt mail med kallelse på intervjudag inför skolan när jag var i Thailand så har jag kommit en stor väg. Gick på mötet och försökte sälja mig själv lite där men jag är lite dålig på det, trodde jag. Fast jag gjorde nog ett bra jobb därför att dom senare skickade iväg ett nytt mail och kallade mig på deras utbildning. Jag har nu varit deltagande i den i tre dagar och idag fick jag min dom. JAG ÄR ETT AV ANSIKTENA UTÅT FÖR APOLLO I SOMMAR!! Fattar ni hur jävla glad jag är? Jag tror inte det. Jag fick glädjetårar mitt framför min lärare och numera kollega. Jag blev så glad, och tacksam för att dom trodde på mig så att jag tror på mig.

Jag tror att jag har den bästa arbetsgivaren som jag någonsin kommer ha, för detta kommer va en sån otrolig resa. Jag kommer ju att få utvecklas riktigt mycket, det är precis det jag vill. Få nya utmaningar och dagar som är olika ifrån varandra. Jag är verkligen glad!

Onsdagen 25 April.

Godmorgon, är lite trött idag också men jag har sovit så mycket bättre inatt än någon av dom föregående nätterna här. Så nu ska jag äta lite frukost sen ska man ta sig an denna dagen också. Sista dagen i Stockholm idag, det känns faktiskt lite skönt.

En dag imorgon också.

Känner att det snart är dags att sova så man är pigg & redo för sista dagen här. Ligger just nu med leggings under täcket, fryser inte nu men skulle jag gå från täcket ellet ta av leggingsen skulle jag garanterat frysa. Tror kanske det är tröttheten, sen är jag visserligen en frysare. Tyvärr.

Ska bara läsa några dokument och skriva frågor på det, sen känner jag okej'et att få sova.

- Ett godnatt från My placerad i Stockholm!

Sitter på nålar just nu.

Lyckan kan bli total och det bästa är att det enda som räknas är jag själv. Förlåt om jag inte verkar bryr mig om er, men jag lever för mig själv. Och min familj dom stöttar mig, det är allt jag kan begära 



Dag två är nu färdig.

Har suttit i "skolbänken" hela dagen. Det var faktiskt en härligt solig morgon här i Stockholm när jag gick mot min destination. Har suttit och lyssnat intensivt på deras ord, gjort ett litet grupparbete igen och sen fått dela våra tankar. Jag har t.o.m börjat förstå danska då halva undervisningen här är på danska. Dom sa ju visserligen redan igår att efter tre dagar så kommer vi kunna det, lite sanning ligger i det. Jag kommer väl inte kunna prata danska imorgon men jag har ju mer förståelse än jag någonsin haft. Så bara den biten kan jag tycka är en personlig utveckling. Ni får säga vad ni vill men jag kan uppskatta även dom små utvecklingarna man gör som person.

Slutade klockan 6 och gick hit för att läsa igenom en del dokument som vi fått men det tog så långt tid igårkväll när jag läste dom att jag får äta lite först innan jag kan sätta hjärnan i mer arbete. Man blir lite trött i huvudet för man är inte så van vid det här med föredrag, lyssna och skriva. Man är mer van vid det praktiska nu när det är 5 år sedan man satt i skolbänken på riktigt.

Ska alldeles strax sticka ut och äta, gissa vad. Troligen Mc Donalds. Får väl glädja mig åt att jag äter sallad till lunch, eller det hjälper kanske inte haha.

- Nog glad för min HM väska, jatack!

Tisdagen 24 April.

Godmorgon världen!
Här sitter jag och äter en ostmacka och dricker ett glas äppeljuice. Är lagom trött och frusen faktiskt, varit kallt utanför täcket så har verkligen burrat ner mig i täcket inatt. Varit halv vaken sen klockan fem imorse, tror att jag är lite nojig över att försova mig. Det får ju liksom inte hända.

Snart ska jag gå till "skolan", dagen börjar klockan 9 och slutar 6 ikväll. Känns som det är en lång dag på G, fast när man sitter där och tar in sig allt dom säger så går tiden faktiskt väldigt fort. Det jag gör är roligare än skolan då, antar jag.

Yeay, en extremt "pigg" My här då.

En trött My.

- Hemkommen och fram med datorn tänkte jag.

Nu är jag en ny duschad My, fortfarande trött. OH det känns verkligen som allting kommer gå vägen, men fortfarande vågar jag ändå inte ta ut segern i förskott. Trots att vi imorgon ska diskutera NÄR, VAR och HUR! Tänk att jag fick betala 10 kronor för att låna en handduk så jag kunde duscha :o Fast å andra sidan, varm vattnet mot kroppen va värt det!

Blir nog att stänga ner datorn snart, läsa några sidor i min bok och sen sova. Är ju en tidig morgon som väntar som sagt, jag är inte världens bästa morgonmänniska men har man viktiga saker framför sig som kan förändra ens framtid, ja då går man upp utan något större gnäll faktikst.

AAAH.

Godnatt.

Första dagen done!

Känner mig helt slut i huvudet efter denna dagen, känns verkligen som man varit tillbaka i skolbänken. Har skrivit flera sidor i mitt block som jag tänkte renskriva lite nu på kvällen när jag ändå inte har något megastort planerat. Va ganska kul att se fyra ansikten som man kände igen sen förra gången vi var där.

Vi gjorde ett litet grupparbete, marshmallows challange tror jag de hette. Min grupp var nummer 1 och med det säger jag hela alltet. Vi var dom enda som lyckades med uppdraget, yeay! Fast själva vinsten var inte så mycket, det var väl mest det hela med grupparbete som det handlade om. Teamwork, det är vad de mesta handlar om.

Har en tidig och lång dag imorgon, 9 timmar. På onsdag har vi en tidig och lite kortare dag 7 timmar. Fast eftersom det inte tog mer än en kvart att gå så kan jag sova en halv timme längre eller ta och äta frukost här innan jag går. Vilket som.

Förresten kolla vad jag åt till middag nu innan jag kom hit, jag kommer rulla fram innan jag åker tillbaka till skåneland.


Dags att ta sig an dagen nu.

Kollade upp googlemaps en gång till och enligt den skulle det ta 11 minuter att gå. Jag ska inte vara där förrän kl. 12 men tänkte gå nu ändå. Räkna ut hur långt tid det tar för mig att gå, så kanske jag hinner äta frukost här imorgon också. Nu blir det "skolbänken" till klockan sju ikväll, spännande och se vad som väntar!


Måndagen 23 April.

Uh, känns som att jag är uppe med tuppen idag. Eller att jag aldrig gick och la mig och nu bara hälsar på tuppen! Låg och rullade runt i sängen och började läsa lite i min bok sen rullade jag runt lite till, klockan hann nog bli runt 1. Sen vaknade jag igen runt klockan fem och har sen legat halv vaken sen klockan sju. Oh va jag känner att jag har sovit bra denna natt.

Hoppas det blir bättre imorgon för då måste jag ju gå upp klockan sju, morgondagens och övermorgondagens möte börjar båda två klockan 9.00, ingen sovmorgon då inte.

Sitter här och trycker ner en macka och ett glas äppel juice, har fått checkat in och betalat för mig nu eftersom receptionen var stängd igår när jag kom hit. Nu ska jag vänta på att klockan blir närmare 11 sen ska jag börja gå och leta efter min andra gata, enligt min Stockholmskarta som jag tog igårkväll så är det bara att gå förbi fyra gator och på den femte ska jag in. Kan nog inte va så svårt o hitta (;


Jag & mitt lokalsinne.

Jag hittade hit men gick upp en gata för tidigt. Vad jag tycker är konstigt är att jag hittar bättre i Stockholm än jag hittar i Helsingborg. Kan ifs va för att jag kollade googlemaps innan jag åkte, gå sveavägen/gatan tills dess att rätt gata kommer på höger sida.

Har nu huvudvärk och mitt nästa uppdrag är att hitta rummet "Riddarholmen". Receptionen är obemannad efter 21 och dom som sitter i detta rummet vill jag inte störa. Jag får helt enkelt leta mig fram, kan ju inte va så svårt att hitta när jag väl hittat hit till stället.

Morgondagens möte är lite mjukstart för det börjar inte förrän 12 så det känns ganska bra. Och jag vet ju någorlunda var det ligger, jag är halvvägs dit redan. Jag ska följa sveavägen/gatan på vänster sida tills jag hittar rätt gata. Ska ta typ 15-20 minuter har jag för mig det stod på googlemaps.

Dagens note to self, nästa gång jag tar tåget upp ska jag reservera plats för extra 50kronor. Hittade en plats och där fick jag sitta i två timmar max. Sen kom någon som hade reserverat. Sen satte jag mig på golvet och satt där kanske en halv timme, en man gick av och gav mig hans plats och det tackar jag för. Efter det försökte jag sova lite, fick sånt jävla ryck som när man tror man faller och vaknar till. Det pinsamma var ju att hela gången var full av människor som såg mig, de fanns en kiosk nästan precis bakom mitt säte så de va ju folk som rände där hela tiden typ. Oj vilken lång note to self detta blev då haha.

Framme i Stockholm.



Första stoppet blev Max så jag kunde få lite mat i magen. Sen ska jag ut och leta efter mitt boende. Hehe Good luck Chuck!!

Kick starting my day.

- Behöver den extra energin då jag helst av allt bara vill sova just nu.

Snart är det dock klara färdiga kör som gäller, först inom ICA för att handla ät&drickbara saker att ha på tågresan. Sen är det mot Hässleholm & vidare som gäller. Kommer till att bli en lång dag, hoppas jag får möjlighet att sova på tåget. Har en bok, mp3spelare och datorn så kommer ju kunna roa mig lite iallafall.

Söndagen 22 April.

Godmorgon! Nu är det dags för mig att vakna, ta en varm dusch och sen packa min väska och allt de dära. I eftermiddag bär det av till Hässleholm för att ta tåget därifrån och upp till Stockholm. På onsdag så har jag väl förhoppningsvis lite bättre koll på framtiden, tills dess vet jag ingenting och fortsätter att jonglera med bollarna.

Godkväll.

Då börjar jag känna mig som en människa igen, och det känns ju bra. Varit iväg och hämtat lillebror i byn & kört inom Statoil och handlat. Kollat facebook och fått en skrattattack åt Håkansson som kallade vår hund för Sidney (att jag sen missade hela poängen där han vakna upp i soffan med henne i knäet gjorde att skrattattacken blev längre när de sjönk in haha).

Nu fortsätter jag ligga i sängen och kolla på TV. Todalo!


Borde börja packa min väska.

För imorgon så bär det iväg upp till Stockholm igen. Dock en fem timmars tåg resa som väntar imorgon. En mp3-spelare, min dator, en bok det är bara några saker jag ska ha med mig. Borde ha något ätbart också, jag är ju en expert på att äta när jag är på resande fot och inte har något bättre för mig haha.

Dock så är jag sliten idag och har några timmar på mig imorgon, så packandet får vänta tills dess.

Lördagen 21 April.

Vilken natt det blev, aldrig trodde jag att jag skulle hålla hela vägen till morgonen. Hittade en deckat Håkansson på toaletten, lillebror fick hjälpa mig in med honom i vardagsrummet så han kunde sova där istället. Kvällen var helt okej tills det blev lite bråk och helt plötsligt va där två piketbussar utanför. Jag sprang för att säga en sak till någon innan dom åkte iväg, tog kort på bussarna och polisen bara "Tar du kort" "Japp" "Du lägger väl inte upp det på facebook" "Nej självklart inte" (men sa ingenting om bloggen haha).


När polisen kört kom den försvunna killen tillbaka. Dansade, drack och hade rätt roligt. Solen gick upp och då fick vi avrunda, taxin kom till återstående folk och jag gick in och gjorde lite nudlar, skrev en lapp till Håkansson men tack & lov bad han inte mig om skjuts när han åkte hem idag. Lika bra för jag hade nog inte varit nykter till det.

My long lost friend, Sheridans!

- Astin är också öppnad så nu är jag alldeles strax på väg ut.

Lonely Friday.

Ligger i sängen och roar mig med några avsnitt Mike & Molly samtidigt som jag löser suduko. Dock tänkte jag att denna fredag skulle ta en liten snurr snart. Sminka ögonen lite, ta på mig något annat än joggingbyxor och joina the partaaay som pågår där ute. Ännu en överraskningsfest för en av brushans kompisar som fyller 20. Känner mig inte alls gammal att gå ut där, men lite social kan man väl vara.

Oh happy day.

Körde till Klippan innan med lillebror, körde om en svart R5a för att jag höll en högre hastighet. Sen kom den närmare & närmare och jag låg uppe i 110 och den körde om. Sen sackar den ner till 85 och jag får puttra bakom för jag inte pallar köra om igen.

Inom AF för att prata om ersättning för mina resor jag gjort upp till Stockholm men får absolut inte en krona tillbaka bara för att jag har bokat dom själv. Känns så enormt drygt.

Fick trösta mig med att köpa lite frukost på Kochs som jag tänkte trycka i mig nu.

Fredagen 20 April.

Godmorgon världen! Har vaknat till liv med hjälp av en varm skön dusch, skrivit ut alla nödvändiga papper. Nu ska jag göra mig i ordning i form av klä på mig och rita smink i ansiktet. Ska sen iväg och försöka få ersättning för AF för en del resor jag gjort, får se hur det går. Vill gärna inte stå för hela kalaset själv.

Bedtime with Dean.

Tänkte köra på lite Supernatural maraton nu innan jag ska sova, länge sen jag hade ögonen på Dean (;

Stockholm part 2 i bildformat.

- Första gången jag var kontakten till fribiljetter så hade jag ingen o bjuda.

- Maten var riktigt efterlängtad efter vårt informationsmöte.

- För dricka på Vapiano.

- Promenad genom Stockholm i det fina vädret.


Über awesome.

Nu har jag bokat tågluffar resa upp till Stockholm redan på söndag, kommer fram på kvällen. Sen har jag bokat in mig på ett kvinnorum på ett hostel någonstans i Stockholmcity som ligger nästan precis mellan arlanda express och de där stället där jag ska gå på mina möten. Sen har jag bokat flyg hem till Ängelholm på onsdagkväll. - Skönt att ha det ur världen.

Imorgon får jag ta mig till AF för att se om jag kan få någon ersättning på alla resor jag gjort upp till huvudstaden, känns så surt att göra av med så mycket pengar. Men vill man komma någon vart i världen, ja då kostar det såklart pengar.

Torsdagen 19 April.

Idag är en sån dag där jag borde tvätta och städa, speciellt städa. Det enda jag har gjort är kört och hämtat min lillasyster i byn, handlat middag, lagat middag och fixat in den rena tvätten i garderoben. Så rummet ser fortfarande lite halv tråkigt ut men jag har ingen ork. Ska försöka boka mina biljetter och mitt boende i Stockholm idag också, funderar på om jag inte borde skaffa en lägenhet att ha inför alla mina besök där haha.

I dont want to be skim milk, I want to be the cream rising on the top.

Another waterfall picture.

- Jag saknar värmen.

Har lite sån här kvälls ångest.

Det är allt de här med att boka en ny resa upp till Stockholm som tar musten ur mig. Att lägga ytterligare flera tusenlappar bara för en resa upp och en säng för några nätter. Känns mindre kul. Att jag troligen måste upp redan på söndagen för att komma i tid till mötet på måndagen känns också som ett bakslag. Dock har jag kommit på att jag nog ska ta tåget från Hässleholm och upp , bo på hostel för att det är billigare och sen flyga hem.

Fast denna huvudvärk får jag lindra imorgon för jag gräver ner mig under täcket innan jag får panik i form av tårar. Man ska lägga av när man ligger på topp säger dom, jag lyssnar nu. Innan det är för sent. Lite TV sen sova.

Myser ner mig.

Jag har världens sötaste farmor och henne har jag träffat idag. Vi var nere i byn och gjorde några ärenden samt handlade. Köpte hem pasta och grejer så att jag kunde göra pasta ala my. Den går hem här hemma minsann, riktigt god. Dock mega mätt och frusen så tänkte krypa ner under täcket en liten sväng och roa mig med serien Mike & Molly.

En plats i plånboken.

- Perfekt med alla flygresor jag gör.

Onsdagen 18 April.

Jag hade velat dela med mig av detta som gör mig så glad, men kan inte ta ut segern i förskott. Det finns fortfarande en risk att jag inte får som jag vill. Om en vecka har jag troligen svaret och då får ni också veta.

Våga ta chansen.

Om man vill ha någonting här i livet så kan man inte hela tiden fega, man måste våga ta steget ut. För du vet att om du inte tar steget så kommer du garanterat inte få det du vill ha, och om du tar steget finns ju faktiskt chansen att du får precis som du vill. Själv är jag halvvägs, och det känns så freaking awesome!

Om det ändå varit likadant med kärleken, fast det är lättare med krossade drömmar än ett krossat hjärta.

I believe I can fly.

Jag har kommit på att jag tycker att Stockholm är en tråkig stad. Och nu ska jag åka upp där en tredje gång, fast jag åker visserligen inte upp för att kolla på staden. Hade dock önskat att jag hade resesällskap, fast å andra sidan är jag ju upptagen på dagarna så hur bra sällskap är jag själv. Nej jag ska njuta av min lediga vecka.

- En solig dag i Stockholm.

Inget lugn och inte tråkigt.

Jag tänkte att efter mina trippar till Stockholm i slutet av förra veckan så skulle denna veckan bli lite tråkig i jämförelse. Så kommer dock inte blivit fallet, det har bara hunnit att bli tisdag och jag känner redan att denna veckan är alldeles för kort.

Idag har jag varit på en liten date. Jag körde till ynkadynga och mötte upp Sandra på hennes jobb när hon slutade, väntade på Pernilla som kom med bussen och sen körde vi till Donken dit även Frida kom. Åt och snackade i några timmar.

Sen kom jag hem och skjutsade syrran till byn för att hon skulle handla. Jag har bestämt att jag ska köra farmor imorgon så hon kan göra sina ärenden. Sen har jag ju fått några glada nyheter som gör att det bär upp till Stockholm på måndag igen. Jo här går det minsann undan.


Tisdagen 17 April.

Snart så har jag äntligen läst ut den där halv sega boken som jag fick med mig hem från Thailand. Den heter Rebus sista fall, är på 476 sidor. Inte var det en sån bok jag har svårt att släppa utan snarare tvärt om, jag hade svårt att vilja läsa den. Men ändå tvingade jag mig framåt och nu har jag bara dryga 20 sidor kvar i boken.

Ska snart göra mig redo för att gå på date med mina tjejer, att snön börjar vräka ner känns dock inte så kul. Sommardäck på bilen, woho! Lite mat ska bli gott och få i magen dock & trevligt sällskap på det kan inte gå fel.

Lite mingelbilder.







Om jag vunnit en miljon.

Den frågan är så extremt enkel att svara på. Jag hade åkt jorden runt på en tidsperiod av några månader. Sen hade jag sparat hälften av pengarna. Flyttat hemifrån där jag skaffat en walk-in-closet som jag fyllt med kläder & skor som jag köpt för en hel massa pengar.
Jo jag vet, drömma kan man.

Jag lever inte för någon annan.

Får väl säga att det är en positiv sak med att vara singel. Skulle jag få för mig att åka till Afrika och studera lejon, eller åka till Australien och lära mig surfa, eller vad som helst så kan jag göra det. Precis som Thailandresan, hade inget som hindrade mig och därför åkte jag. Jag tänker inte stanna här för att jag kommer sakna ett få tal personer, i framtiden kommer jag ändå flytta ifrån Skåne om jag får möjligheten. Därför jag har bott här i 24år och ännu inte hittat något som skulle få mig att stanna.

Inom Sveriges väggar är Göteborg en stad jag gärna flyttar till. Gillar deras dialekt och jag har nog aldrig träffat en otrevlig Göteborgare, förutom på Mc Donalds men det var stängning och dom ville hem då kan väl vem som helst va grinig. Stockholm, dit skulle jag aldrig vilja flytta. Då stannar jag hellre kvar här och är en medelmåtta i resten av mitt liv? Äh va vet jag, nu kommer jag garanterat flytta till Stockholm bara för det. Allt jag säger att jag aldrig ska göra, gör jag ju ändå. Förutom att vara otrogen för det är bara enorm brist på respekt och så lågt sjunker jag inte.

Nej jag vimsar bara runt, återgår till mina serier igen..

Stockholm part 1 i bildformat.

- Först gick jag på möte, och kan ju säga att för sen var jag verkligen inte. Mötet började klockan elva, ni ser ju själva när jag var där och "checkade in" haha.

- Blev paff när jag såg denna bild då jag trodde att Aase här från Skåne hade kommit på denna idéen men tydligen inte. Tycker dock hon är otroligt grym ändå. Hon var ju min körledare när jag var med i gospelkör.

- En av dom många gator jag vandrade på.

- Avslutade min dag med lite mer ätbara ting!

Måndagen 16 April.

Idag har jag tagit söndag, detta eftersom jag inte hade en lugn söndag igår. Fast gillade ändå gårdagen, om man räknar bort den enorma huvudvärken jag hade. Så idag är det TVn som roar mig, iallafall en liten stund.

- Bild från igår, när man var ute och gick i det fina vädret kunde man inte tro att det dagen innan hade varit värsta snökaoset och kallt. Helt underbart väder var det.

På hemmaplan igen.

Så då var mina Stockholm besök över för denna gången, känns ganska skönt. Fast känslan jag har i kroppen känns ännu bättre, just nu känns det som att jag tagit två steg upp på självkänslans stege. Dagar som denna är dagar då man verkligen älskar sitt liv.

Efter ut checkningen från hotellet gick jag och åt frukost på MAX och kände mig lite bättre. Gick sen för att leta efter slottet, gick såklart vilse och gick alldeles för långt så fick gå tillbaka och tillslut när jag var nära att ge upp rundade jag ett hörn och där var det. Hade varit lättare att hitta om det verkligen såg ut som ett slott, från sagorna. Hade varit finare också.

Gick tillbaka mot centralstationen, en liten cola på ett fik inne i en galleria och sen espresso house för en choklad frapino och lite internet tid. När klockan närmade sig fyra tog jag express Arlanda tåget. Hade sån extrem huvudvärk när jag kom till flygplatsen att jag precis som en annan tjej la mig och sov. En timme senare gick jag och köpte en räksallad och en päron mer.

Flyget hem gick fort och flygvärden han räddade min dag när han gav mig två huvudvärkstabletter och ett glas vatten. När jag landade i Ängelholm var värken borta och jag tackade honom så mycket. Kunde köra hem med musiken på hög volym.

Nu bäddar jag ner mig i sängen och kollar lite TV, sov ju så lite imorse.

Espresso house, var annars.

- You know where to find me. But not for long.

För mindre än en minut sen så tänkte jag att jag nog ändå älskar mitt liv. Fast sånna tankar kommer bara ibland. Jag har en hel del bollar i luften som ni kanske har märkt och ni alla kanske också vet eller kan gissa er till vad det är, men varför jag inte skriver det svart på vitt är fortfarande den anledning att blir det inget av det känner jag mig mindre värdelös om ni inte vet vad det handlar om..

Hur det än blir nu efter denna vecka med två besök i Stockholm och allt jag redan har där hemma så kommer mitt liv inom snar framtid att ta en vändning. Så om Stockholmbesöken ger något eller inte. Jag har en plan, och jag har en reserv plan. För en gångs skull så känns det liksom som jag inte är sämst. Jag är faktiskt ganska så bra. JAG ÄR FREAKING AWESOME!! Och det står med stora bokstäver för att jag ska fatta, jag e bra som jag är.

Ni kan titta i er spegel innan ni säger något, för just nu ser jag inget fel med min spegelbild. (Förutom att jag kanske inte är i mitt snyggaste ess just nu då haha)

Nu mår jag bra!


Söndagen 15 April.

Fy fan har jag nog bara att säga just nu. Natten tog slut sent och klockan sex fick jag sova. Kändes som jag sovit skit länge när larmet ringde vid nio. Låg kvar tills nu men hade legat kvar längre om det inte varit för att jag måste checka ut från hotellet klockan 12.

Solen skiner lite smått här i Stockholm så planen är väl att jag ska ta mig mot slottet och turista men jag mår inte helt hundra idag så jag är inte så sugen på att vandra längst hela Stockholm. Räcker att jag gjorde det i natt för att ledsaga två vilsa pojkar (; haha. Men hade rätt roligt.

Själva minglet, vet inte vad jag ska säga. Till en början tyckte jag det var skit kul, men skulle man försöka sälja in sig på riktigt denna kväll så måste jag säga att det gick åt pipan. Då kanske man ska vara en klängig liten sak. Gick inte hem hos mig, någon måtta får det vara och honom drack med. Men kvällen var helt okej, det var bara sälja in sig saket som var överskattat.

Btw kolla den här, världens roligaste handtork? Sätt ner händerna och den börjar blåsa haha.

Going to be action tonight.

Säger ju att jag har lätt för att träffa nya människor, hann inte ens in på mötet innan jag funnit två nya vänner (; Sen fann vi en ny vän som vi sen väntade på i två timmar. Intervjun idag var ju något helt annat än jag varit med om hela mitt liv, stämningen fy fan va nice. Jag hade kunnat sitta där skit länge.

I en vanlig intervju hade man ju aldrig svarat Wet tshirt på frågan "Har du någonsin vunnit något" haha. Det borde säga en del. Killen som höll i dom flesta frågorna frågade dom frågor som vi svarat på i papprena, kom till har du pojkvän eller flickvän, nej. "Hur kommer det sig?" "Ja jag har väl inte hittat någon intressant" "letar du?" "Jag gjorde väl men har lagt det på hyllan, eller du är intresserad?" "varför inte" haha.

Lätt bästa intervjun i hela mitt liv. HAHA. Nu har jag precis duschat, har delat med mig av mitt hotellrum till en av tjejerna och vi ska snart ner och ta en öl och invänta Kim (som är den andra tjejen) sen ska vi dra på minglet halv 10. Sen får vi väl se om det blir spice up your life eller vad. Är dock trött men det har vi inte tid med.

Nu måste jag slita mig från datorn, vi hörs nästa gång jag har en lucka. Jag leker busy woman (;

Om man skulle ta sig ut.

Brr känner inte så mycket för att gå ut i slasket, men å andra sidan är det ju inte så långt jag ska gå. OM jag hittar rätt direkt, det handlar om 10 minuter promenad. Smile on, check. Maskara, check. Handväska, check. Jo men jag är väl färdig då.

Yeay, en liten My.

Den konstiga gubben var visst en kändis.

Vi fick gå på flyget klockan nio fast att vi inte beräknades lyfta tidigare än 9,55. Jag gick in i dörren där bak eftersom min plats var mer bak än fram. Hade en gubbe framför mig med en stor tavla och jag tyckte han verkade lite vimsig. Han började fråga ut en kvinna om hon precis börjat läsa sin bok hon höll i handen och han tyckte den var jätte bra. Sen vänder han sig om för att han ser att han står lite iväg för att jag ska komma förbi så ser jag att det är den här mannen. Jo för det måste varit han, annars är det hans tvilling.
__
Gick av flyget och kollade ut, fy för sören va jag inte vill ha vinter nu. Gick ut och letade efter taxi. Gick i slask och fötterna blev blöta. Hoppade in i en taxi som BARA skulle ta 495 kronor, hundra kronor billigare än förra taxiresan från flyget till Stockholm city. Vågar inte ta tåg för vet inte var jag ska hoppa av.
 
När vi började komma in i stan kände jag igen mig. Vi körde förbi där mitt möte hölls iförgår, körde förbi gatorna jag gick på men roligare var det när han pekade på mitt hotell och frågade om det var de och ja sa ja och gissa vad som fanns precis mitt emot. Jo Espresso House där jag satt i förgår och lökade med datorn. HAHA.
 
Min taxichafför var väldigt trevlig, han tyckte jag var en bäbis som bara var 24år. Önskade mig lycka till och trodde allt skulle gå bra för jag var ju så trevlig. Han sa att han vågade ibland knappt säga hej till vissa för dom var så sura. Nej varför ska man va sur när man kan va glad (;
 
Ska snart göra mig i ordning, tänkte sätta igång hårfönen och värma upp mina frusna fötter. Platta till håret hur lönt de nu känns när det ändå snöar och fukt gör mitt hår vågit. Jaja. Om lite mer än en halv timmes tid hade jag väl tänkt börja gå och leta upp mötesplatsen. Wish me luck, fick dock en liten beskrivning och en karta i receptionen här nere så jag borde nog inte ha så stora problem att hitta. Hoppas jag. Det är ju inte så långt så går jag åt fel håll så märker jag väl de :P
 
Vi hörs vid ett senare tillfälle, ha en bra dag. BTW, snöar det i Skåne också lite bekymrad över mina sommardäck som är på bilen. Så snälla do tell (;

Glad jag tog med mig vinterjackan.

Checkade in och fick mitt boarding pass och sen var jag färdig. Går ju ganska fort att komma igenom flygplatsen i Ängelholm och klockan var 10 över 8. Hann stå i fem minuter max sen kom piloterna och jag tänkte, vilken bra timing jag behöver inte vänta så länge.

Då håller den ena värsta talet, är visst snö kaos i Stockholm så vi kommer troligen inte härifrån förrän 9,55. Känns lite tråkigt för jag kunde legat hemma i sängen en timme längre. Fast annars tycker jag inte det är några problem, mitt möte i Stockholm är inte förrän klockan 2 i eftermiddag så jag har ju lite dö tid där imellan. Ska bara checka in på hotellet, och gärna platta håret sen är jag ju redo för de där mötet.

Med detta sagt är jag glad att den lilla svarta vinterjackan åkte med.


Lördagen 14 April.

Är ordentligt trött och vill helst sova några timmar till, men det kan jag ju glömma. Om cirkus en halv timme ska jag köra mot Ängelholm och sen bär det upp till Stockholm part 2. Hoppas på att jag kan checka in direkt på mitt hotell för isf tänkte jag sova en timme innan jag drar iväg på mitt möte.

När mötet är slut kan jag gå tillbaka och sova en stund till, sen på kvällen är det mingel som gäller. Kommer nog att bli en bra helg. Nu ska jag klä mig, rita ett ansikte och packa färdigt min väska, trevlig helg allesammans!


Almost done for today.

Jag har så dålig kondis att tiden springer ifrån mig, haha. - Kom på den själv, därför finns det garanterat någon som redan sagt så. Brukar alltid va så.

Kläderna får duga som dom är, jag orkar inte. Duschen satt som en smäck, nu ska jag bara föna mitt hår så jag kan lägga huvudet på kudden utan större vattenskador. Larmet är ställt och jag är redo för sängen, blir ytterligare än lång dag imorgon. Tidig morgon till natten, blir nog bra.

Godnatt & sovgott.

Uh jag vill inte gå naken.

Men jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska ha på mig, ingenting sitter eller ser bra ut just nu. Vill bara duscha så att jag kan gå och lägga mig. Måste upp vid sex - halv sju imorgonbitti så vill gärna hinna somna tills dess.

- Funkar detta tro? hah.

Another video from Thailand.


Jag är modig.

Även om det inte är en egenskap som jag ser passar mig så slog det mig nyss. Jag har ju åkt och jobbar som bartender i fyra månader med hemlängtan och hot från maffiabossar & näst intill blivit bannad från landet och ändå jobbat på det sista innan jag åkte hem. Jag har åkt iväg helt själv en månad till Thailand, jag hade ingen aning om vad som väntade men jag ville ha lite äventyr så jag åkte. Jag åker upp till Stockholm (det kanske inte är så wowigt) för att ta chansen till lite förändring i mitt liv men jag vet inte vad som kommer ske.

Jag tar iallafall ett steg ut, utan att veta var det tar mig. Jag anser det modigt.

Vilse i staden vandrade jag omkring.

Kan man gå vilse om man inte ens vet var man är från början? Jag tycker inte det. Alltså tyckte jag inte alls att jag var vilse igår när jag gick längst gatorna i Stockholm, för sanningen var ju att jag hade absolut ingen aning om vart jag var från början.

På söndag är planen att gå en promenad mot slottet iallafall, hittar jag inte får jag väl ta en taxi dit (; haha. Kan tycka att jag är lika mycket turist i Stockholm som jag var i Thailand. Om faktiskt inte mer i Stockholm, vilket känns löligt egentligen.

Mitt liv måste vara ganska meningslöst om två trippar till Stockholm räknas som äventyr. My life will suck big time next week, cause then its all over.

Mina nya somriga klackar ska med mig upp i storstan imorgon, annars har jag ingen aning. Måste ha något att festa i och mina gula skor kanske inte riktigt passar på Stockholmsfester, får väl ta mina 16cm kärlek också. Väskan fylls med skor och partykläder, yeay tror nog jag fixar denna biff.

Slänger mig i sängen och fortsätter att se klart Whitney avsnitten på TV.

Sa ju att den trettonde ger tur.

- Mina skor är as najsiga och sommaren kan här med börja!

Fredagen 13 April.

- fredag plus tretton brukar betyda otur för många, men fredagen den 13e brukar bära tur för mig.

Hem ljuva hem.

När jag landade på flygplatsen i Ängelholm och gick mot bilen så kändes det inte som det var imorse jag körde dit. Känns som jag varit borta i två dagar. Tog bilen och körde hemåt, måste säga att väg 114 mellan Ängelholm & Örkelljunga är en av dom tråkigaste vägar jag kört på.

Nu är jag hemma och ska alldeles strax decka, tror jag kommer göra det. Jag satt ju och nickade till redan i taxin påväg från storstan till Arlanda flygplats. Väntan på flygplatsen var ju också sjukt dryg men flygfärden gick riktigt snabbt.

En vilodag imorgon med sovmorgon, sen i övermorgon är det upp till Stockholm igen, kallar den part 2 bara för att det är kul. Den omgången har dock ingenting med part 1 och göra. Men det blir att stanna över natten eftersom det blir lite fest på kvällen, går inga flyg hem mitt i natten så har bokat in mig på ett hotell bara 640 meter ifrån stället jag ska va på, får hoppas jag inte virrar iväg helt åt helvete fel sen på natten när jag ska gå hem :P

Nej en grilladmacka med baconost, vanlig ost och ketchup hade inte suttit fel. Känner inte att jag ätit någon ordentlig mat idag, fast ändå känns det som jag inte gjort annat än ätit. Jävla krängebarn :P

- Lite snacks i väntan på pågång av flyg (;

Fördriver just nu tiden här.


- Vet att ni frestas.

Evig väntan.

Jag vet iallafall att jag inte behöver åka lika tidigt på lördag. Ängelholms flygplats är skit litet så de räcker gott o väl att man är där en halv timme innan flyget går.

Tog taxi från flygplatsen till det ställe jag skulle till. Taxichaffören verkade inte riktigt kunna följa gpsen men vi kom fram och jag var där två timmar innan mötet började. Sen när de väl startade blev de till att presentera sig tillsammans med de jag övat på hemma, fråga mig inte vad jag sa för jag minns helt ärligt inte. Så nervös att jag pratade i hundranittio. Blev bjuden på mackor och fick en del info sen kändes det som man gick i skolan. Fick ett norska danska test, sen skulle vi skriva en liten uppsats på engelska. Under tiden vi gjorde detta började intervjuerna. Nästa vecka får jag besked på hur de gick. Håller tummarna.

Nu väntar jag på att klockan ska gå fram några timmar. Har vandrat till något mc Donalds på segeltorg tror jag. Annars vet jag inte alls var jag är. Jo i Stockholm men de är också allt haha. Flyget hem till Skåneland går halv tio i kväll, lagom segt men va ska man göra (:

Blir väl att ta sig till flygplatsen snart ändå, de är inte så jätte varmt för någon Stockholms promenad.

Torsdagen 12 April.

Godmorgon! Uppe före tuppen idag och är inte så fasligt trött men kan bero på att jag sovit skit dåligt och varit halv vaken hela natten. Lyckades somna ganska fort där innan tio men sen vaknade jag en timme senare och kunde inte somna förens vid ett, rullade bara runt en massa.

Nu är det iallafall dags att ta nya tag, öppnat en xray pinkgrape som får hjälpa mig att få extra energi. Rita fram ett ansikte i huvudet och klä på mig. Allting i halvt om halvt Zombiemode. Det var riktigt länge sen jag gick upp vid denna tiden :o

Kommer iallafall ha en händelserik dag, gissar jag på.

Första Donken sen Thailand.



Satt somen smäck och så fort jag åt har jag nog aldrig ätit förr, kunde nästan tro jag var rädd att någon skulle sno min mat haha. Men ner kom det. Sen har jag fått fram mina kläder, hade kunnat ta hundra år men tog första bästa för annars kommer jag bara byta flera gånger. Tagit en dusch för jag kommer inte hinna imorgonbitti. Så nu säger jag godnatt för nu ska jag krypa ner och försöka somna innan 10. Wish me luck.

Imorgon bär det av på nya äventyr ala My för vem vet vad som händer imorgon.



Ont i magen.

Har skrivit ut min text både som maxad text och som stödordstext. Hållt på att öva in mig framför speglen men kan inte känna att morgondagen kommer bli bättre för det. Jag kommer vara så nervös att allt som kommer är darr precis som den där idol auditionen för fem år sen.

Alla papper är framplockade, kopior är gjorda, bild är fram plockat. Flygbiljetter och boardingpass är utskrivna. Känner mig ganska redo, men nu ska jag ge mig på den största uppgiften efter föredragssaken, det är välja kläder :o

- Bilden har ingenting med texten o göra, bara en vanlig posar bild haha.

Jordskalv i indiska oceanen.

Tre veckor sen jag kom hem från Thailand, just nu är jag väldigt glad att jag inte är där. Klickade bara in på aftonbladet som jag gör ibland och ser tsumani hot i Thailand. Enligt aftonbladet ska en tsunami på 1,6-2 meter slå emot Phuket och Phang ang just nu. Ställena som evakueras nu är i princip alla ställen jag var på när jag var där nere, det är skrämmande.


Onsdagen 11 April.

Att en människa kan vara så här trött, borde inte vara möjligt. Jag vill bara stänga ögonen och sova några timmar till. Ikväll får jag ju gå och lägga mig senast sju ifall jag nu ska klara av att gå upp klockan fyra imorgonbitti. Kommer bli en extremt lång dag men jag skulle gissa på att det är värt det. Jag vill ju de här.

Go & gla, kexchoklad.



Fick min räkbaguette och den satt som en smäck. Sen har jag försökt att se Contraband i flera timmar och först nu börjar den glida mot sitt slut. Saker har kommit i vägen. Min weekend i Stockholm är nu bokad och färdig, kommer till att bli några timmars turistande också när jag ändå är där uppe. Har några timmar över.

Going on adventure in the rain.

Är hunrig men vi har inget gott hemma, hatar när det är så. Lillebror ska hämta mamma på jobbet och skjutsa henne till Klippan så jag hakar på så får vi köpa mat där. Mmmm kochs, mmmm. En fet räkbaguette är vad jag ska ha.

Sen är det hem och försöka få klart min jävla text, försöka öva in möget och sen är det andra förberedelser som ska göras. Boka in resa & hotell inför helgens Stockholmstripp och sen ska jag sova tidigt ikväll då jag måste lära mig att gå upp tidigt. På torsdag måste jag väl va uppe senaste 5 på morgonen, flyget går kvart i 7 från Ängelholm.

Jag har ont i magen redan av nervositet, kommer jag då svimma när det är showtime?

Long time no seeing.

Now Im going to bed with Kyle Gallner (;


Tisdagen 10 April.

Om jag varit rik och haft 1400kronor att lägga på ett par skor hade jag kanske lagt dom på dessa. För jag anser att så mycket pengar är för mycket för ett par skor, mina går sönder så lätt när jag vinglar runt på fyllan tex (;

Lite vardagslyx nu på kvällen.

Det behövs inte mycket för att kvällen ska bli bra, så här gör jag.

Att aldrig mer andas.

Jag tittar på Private practice som är en sjukhus serie. Den är också lite tårframkallande precis som Grey's anatomy. Ibland så säger jag att jag vill inte dö helt plötsligt, för då hinner man inte säga hejdå. Fast å andra sidan så hade jag inte velat veta att jag bara hade en vecka kvar att leva i heller. Jag hade inte klarat av ett sånt besked. Just därför kan jag tycka att folk är dumma när dom skriver och säger "Lev som att det är din sista dag". Därför helt ärligt hade det varit min sista dag hade jag inte levt, då hade jag bölat i hjäl mig. Så jag ser det inte som en positiv sak, för har man bara en dag kvar så kommer man inte leva den dagen till fullo.

__
Jag har en liten down dag idag. Inte alls på humör mest bara off. Dessutom så har jag absolut ingen som helst aning om vad som väntas på min presentation och börjar känna att jag vill vända och springa därifrån. Fast denna gången kan jag inte dra mig ur, flyget är bokat och jag ska ta ett steg framåt så att jag slipper gå ett steg tillbaka. Jag vill verkligen inte tillbaka till ett ställe som bara tar och tar men aldrig ger tillbaka.

Kvinnors drömsäng?

- Haha Wulffmorgenthalers serier är lite speciella.

Måndagen 9 April.

Jag börjar känna en liten lättnad i bröstet, några ord har börjat ta sig i word dokumentet. Frågan är bara hur mycket dom förväntar sig, för det jag skrivit kan jag säga på mindre än en minut men mycket mer finns det inte. Nu tänkte jag belöna min duktighet med 'Once upon a time'-maraton tills jag somnar.

Har faktiskt varit lite halv duktig under dagen då, tvättat två maskiner samt rensat lite i garderoben för att ge plats till mina tre par nya jeans. Betyder att gamla jeans som "jag kanske kommer använda, fast egentligen vet aldrig kommer göra" har åkt ut for real. Yeah! + Att min presentationstext börjar ta form vilket är viktigt.

Me by the waterfall.


Brain freeze.

Kommer verkligen ingenstans med den såkallade kända personen jag ska göra en presentation av i nästa vecka. Jag kan inte heller komma dit tomhänt för då vet jag att det är kört. Men om jag inte ens kan skriva något, hur ska jag då kunna hålla en presentation, jag som verkligen hatar sånt. Återigen kommer den där smällen: I'm not cut out for this.

Söndagen 8 April.

Att vara rädd för mörker, prata inför en stor grupp av människor eller att dö känns inte som några stora faktorer i livet. Rädslan för mörkret går att lösa genom att tända ljus, en ficklampa eller få sällskap av en annan människa. Att prata inför en stor grupp av människor kan tränas bort om man gör det ofta eller så kan man helt enkelt skit i att göra det över huvudtaget. Och dö, det är nog mest att jag inte kan tänka mig att man dör och sen liksom inte finns mer, jag blir knäpp bara av tanken och därför slår jag bort den så blir det bra.

Rädslan över att inte vara tillräcklig är min värsta rädsla därför att är jag som person inte tillräcklig så finns det ingenting jag kan göra, för jag kan inte vara mer än jag redan är.


Recension - Sand shark.



Denna filmen var precis vad jag väntade mig, en B-skräck film men eftersom dagens skräck inte blir bättre så får man helt enkelt leva med det. Det handlade om en ö som är med om attacker och får det till att en haj kan ta sig igenom sanden lika lätt som vattnet. Mycket mer än attacker och en envis kille som trots attackerna måste anordna en fet strandfest och halv taskigt kärleksdrama så var filmen inte mycket mer.

Glad påsk.

Det har varit påskmiddag hos farmor, ett litet knytkalas så att hon slipper göra hela jobbet själv. Blivit en hel del skratt och de har varit roligt. Och man har blivit några kg tyngre. Emil & jag åkte hem lite tidigare än dom andra och jag har roat mig med att få hem dom senaste avsnitten av serier jag följer.

Nu ska jag starta en liten skräckfilm med namnet Sand sharks, den är säkert super B men det är väl i princip alla skräckfilmer nu för tiden. I give it a go.

- Något av allt de som det bjöds på idag. Typiskt påskgodis, ägg.

Nu firar vi påsk.

Vaknade upp och mådde illa, antar det är sömnbristen eftersom ljudnivåerna minskade först vid halv fem imorse. Duschade bort tröttheten, åt några hemmagjorda köttbullar och sen bar det iväg till byn för att lämna Håkansson på stationen. Sa hejdå och körde hem igen. Nu ska jag göra mig redo för att åka till farmor och fira påsk. Blir säkert supermysigt.

Lördagen 7 April.

Pappa var ju snäll och tog bild på mig innan jag åkte till Thailand. Detta är jag som försöker hålla mig tårfri när jag säger hejdå till papi (och syrran).


En hel underbar dag.

Började dock inte så underbart för jag skulle köra till Natha först och kör fan vilse, hamnar i Billesholm av alla ställen och får vända och efter att ha kört in på tre gator hamnade jag äntligen rätt haha. Jag & mitt lokalsinne haha.

Vi körde till Väla för jag ville gärna hitta ett par jeans för alla mina har så kass passform för jag hittar aldrig några i affären och beställer på nätet och så kommer dom hem och halvpassar & jag behåller dom. Nu fick jag väldigt bra hjälp och säger att det är Nathas förtjänst att alla tre paren jeans passade. Så tre par it is!

Blev en bakad potatis på familia eftersom att precis när vi tar nummerlapp på Väla så är potatisarna slut. Så en snabb sväng inom Familia och sen blev det hem till Natha där vi kollade lite på TV och fick sen cravings efter våfflor. Gott var det också, speciellt med socker på (; Nej knappt sockerberoende.

Lite mer TV sen kom John & Marcus också hem, liten runda ut med Dobbie och nu är jag hemma igen. Ska slänga huvudet på kudden för jag är sjukt trött. Fryser gör jag också men det är ju inget ovanligt längre så tycker jag borde vant mig vid de här laget. Har jag dock inte ..

Fredagen 6 April.

Jag är så trött hela tiden, okej inte hela tiden bara när jag ska upp på förmiddagarna. Drömmarna nässlar sig in så mycket att jag drar ut på snoozandet. Men tillslut får jag ge upp drömmarna och gå upp till verkligheten istället. Tänkte halsa i mig en hustler och kanske slänga i mig en macka, sen ska jag iväg och träffa underbarasta Natha (:

Some pics of me from the past.

- Överst från vänster: 1. Medverkade i Perstorps karnevaltåg och där var jag tiger. 2. Skolavslutningen från 9D på CT. Nederst från vänster: 1. Ett gammalt skolfoto som visar vilken modeföljare jag var som hade både rosa & blå hårmaskara i håret haha. 2. När jag fyllde 20 fick jag nästan en hel sida dedicerad till mig eftersom jag är speciell och fyller år den 29e samt att jag var utomlands och jobbade under den tiden.

Mot ekebo och vidare.

Ska alldeles strax skjutsa min yngsta syster till Ekebo, det drar fram lite fylleminnen från den gamla goda tiden. Seriöst jag levde nästan på ekebo känns det som. Varje gång de var stordisco så var man där. Förfesterna hos Ohlin och man var livrädd varje gång man skulle ner från trappan men fan va roligt vi hade.

Nu är man vuxen och försöker vara förnuftig, fortfarande inte full lärd men jag försöker.

Varit och hälsat på farfar idag.


"All those whom we love but see no more,
May they rest in peace and rise in glory."

Påskägg till mig själv efter påsk.

- Efter att ha fått support av mina vänner att skorna är snygga och mammas skratt känns mer och mer avlägset så har jag bestämt mig att dessa ska va i mitt fantasi påskägg till mig själv (; Köpta från have2have.


Ser ju redan mig i dessa skorna, ett par jeans shorts på en filt i en park med alkohol och Marwin i liknande klädsel och med mer alkohol. En perfekt kväll! (;

Torsdagen 5 April.

- Igår när jag jag fotograferade så hoppade jag bland en massa grenar & kvistar. Skadade foten och fick sy tretton stygn men jag är okej. Tack för omtankarna ! (;

16cm kärlek.


Känner mig vuxen.

Jag kan väl inte säga att jag känner mig som en vuxen människa sen jag kom hem från Thailand. Varför? För att jag inte tar tag i mitt liv, jag bara väntar in det istället. Fast å andra sidan så har jag ju seriösa saker som väntar, kan vara därför jag väntat med de tredje alternativet för jag helst slipper det men tar det om jag måste.

Får en sån vuxen känsla i kroppen när jag bokar mina resor själv. Pappa har ju alltid fixat den biten åt mig innan. Nu har jag dessutom fått enorm hjälp, så den som säger att facebook inte är något vettigt kan stoppa huvudet i toaletten så ska jag spola, haha. För jag fick en ganska bra information idag tack vare facebook. Hade det inte varit för dom sa sista minuten ungdom så hade jag betalat ca 2300 för en tur & retur resa till Stockholm. Nu fanns den ju här för ynka 998 kronor istället. Så jag kan säga att jag e ganska lycklig för det. Länge leve FACEBOOK!

Ätit lite chokladpudding också, så jag är åter full i magen vill jag säga.

The sun is just a cover,

it's still cold outside. Still got some pictures taken and here is one of them.

Onsdagen 4 April.

Solen skiner och det ser ut och vara en fin dag, det snöar ju faktiskt inte idag. Dock är det fortfarande för kallt för mig att vistas någon annanstans än under en filt eller ett täcke. Blir dock en runda ut i det fina vädret senare, måste se himlen och känna den friska luften.

- Helt plötsligt blivit beroende av Spader på internet , jag är en nörd.

Ett steg framåt.

Framtiden är omöjlig att se så man får ta en dag i taget. Det räcker ibland med att man ställer sig upp och låter den ena foten fram efter den andra. Min framtid är omöjlig att ens tänka på i dags läget, det är svårt att föreställa sig ifall man inte har några direkta mål. Ja i mitt liv handlar allting om jobbstatus, för det är väl egentligen det enda som jag faktiskt kan göra någonting åt.

Jag har två möten i Stockholm nästa vecka, det ena kommer bara vara en sommar fling och det andra kanske kan förändra mitt liv. Men oavsett hur det kommer att gå så kommer mitt liv ta en vänding efter åt. Någonting måste göras för den här ruta ett har jag stått och stampat på sen 2008. Nu är jag redo för ett steg framåt. Passera gå och inkassera något bra. Jag har ju sagt att 2012 ska bli mitt år, och jag tänkte hålla det.

Jag har kastat tärningarna och fått dubbla siffror, det är min tur igen.

Loved you once, loved you twice.

"love you more than beans and rice."
Inte riktigt hängt med i alla despan avsnitt, men kan väl säga att sista avsnittet jag såg slutade i tårar och följande avsnitt gav mer.

Tisdagen 3 April.

Fick tre av tre paket idag. Först låg mina framkallade foto från Thailandresan i brevlådan, mamma fick bilden på mig & baby elefanten när hon kom hem då jag gjorde en kopia. Sen fick jag sms att mina nya skor hade anlänt till Spel&tobak, väntade några timmar och sen kom även smset att HMpaketet anlänt till ICA.



Rules of engagement.

Hela kvällen har bestått av skratt, denna serien har nästan kommit upp på topp 5 listan nu. Den roar iallafall mig, varje avsnitt får mig till skratt. Eller kanske jag bara har väldigt dålig humor och är trött. Jag forsätter att roa mig ett tag till sen får sömnen ta över.

Can't stay away from the sweets.


Måndagen 2 April.

Idag har jag sovit bort halva dagen nästan, orkade inte gå upp när klockan ringde för mina drömmar var för bra för att lämna. Hatar när det blir så för sen har man helt plötsligt sovit en timme längre. Oops.
 
Har roat mig med att se klart OTH, tyckte först att sista avsnittet var cp för scenerna hoppade från dagtid & kvällstid om vart annat. Antar att lösa suduko och kolla på tv inte alltid är en bra match. För när jag släppte häftet med blicken och följde tvn så insåg jag att det handlade om tillbaka blickar för att liksom få ett avslut på serien. Så helt plötsligt blev det lite bättre. Lite tråkigt att serien är slut men ja, jag har ju en hel hög med andra serier att glo på så jag överlever (:

Beroende.

Förutom skor, väskor och internet"fönster"shoppa så finns det en annan sak som nog står högt upp på min såkallade beorende lista. Socker. Speciellt efter att jag ätit så blir jag enormt socker sugen. It sucks, bilderna får tala för sig själva och jag måste nog skärpa mig. Fast bara liiite (;


Världens bästa pappa.

Så allting är som vanligt. Idag har vi gått igenom min körning till & från jobbet så jag fått rätt siffror till deklarationen. Blev färdig & skickade iväg den, ja tack till lite extra slantar till midsommar. 

Vi hjälptes åt med maten idag, lite far & dotter tid. Gott blev det också. Så nu e jag super mätt och tänkte halvdö i sängen till Rules of engagements sista två avsnitt av säsong 4. Här sitter pappa och roar sig med något zombiespel på mobilen medans maten stod i ugnen.



April, April.

Ja så var det ju shit så många på facebook som helt plötsligt var gravida. Och synd om dom stackarna som verkligen menar allvar och säger det idag, för det är väl ingen som tar dom seriöst iallafall.

--
Så istället för att ligga i sängen och böla för att jag fått en knut på snöret så valde jag att ta mig i kragen och lösa problememt och nu har jag en bättre plan än förut. Det innebär dubbelt så mycket resor, men om jag nu gillar och resa så mycket så kan det ju inte vara ett så stort problem. Kör hellre den billiga varianten eftersom jag inte har en inkomstkälla at the moment.

I'm not gonna make it.

Helt plötsligt dras jag tillbaka några år i tiden och ser mig själv stå framme i klassrummet för att hålla en muntligredovisning. Jag har försökt komma ur det så många gånger förut att jag fick ha det svenska nationella muntliga provet i efterhand. Tillsammans med alla andra tjejer som inte ville ha det inför hela klassen.

Så att få detta uppdraget som jag fick idag, det ger en klump i magen. Det hjälper inte att den enda kända person jag beundrat inte längre lever och därav inte platsar i detta sammanhang. Jag vet inte var jag ska börja, jag vet inte hur jag ska göra. Jag undrar om jag platsar. Klart jag vet vad som väntas av mig om jag skulle gå vidare. Men jag tänkte att den här "hålla föredrag osv"-delen skulle vara en del av vad man lär sig på vägen.

Ingen kommer att känna mig, ingen kommer att veta vem jag är. Så här hemma i mitt huvud kan jag ju spela upp en scen där jag låtsas vara självsäker och klarar uppgiften. Vet dock att nerverna kommer sättas på prov när jag väl befinner mig i rampljuset. Oh vad har jag gett mig in på, men med jävlar anama så ska jag klara det. Jag måste. Annars finns det bara en väg att gå och den leder tillbaka, och jag trodde det var meningen att man skulle gå framåt och inte bakåt.

Time will tell, but im nervous.

-
Och mer jobbigt blev det när Jennie såg datumen och jag av någon konstig anledning fått den 12e till den 15e och nu måste jag va i Stockholm i 5 dagar istället för en helg. Känner mig verkligen i behov av ett resesällskap nu. Jag känner att jag har en jobbig dag så jag trycker näsan i min deckare och fortsätter läsa istället.

Söndagen 1 April.

Mitt golv har återigen blivit utsatt , denna gången var det dock inte jag med en astiflaska utan Håkii som välte ut mitt coca cola glas, känns som det borde vara mattbyte snart här inne :o




Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0