Tisdagen 31 Oktober.

Tog med mig lite smink till jobbet och lånade lite av fake blodet som köpts in. Trots att jag inte är så bra på sånt här tyckte jag ändå det blev okej och jag bjöd på mig själv. De var kul. Nästan så jag vill på halloweenfest för att prova något mer. Dagens resultatet blev följande:
 

Måndagen 30 Oktober.

Mörkret kommer bara tidigare och tidigare, här uppe i norr blir det aningen mörkt. Snart kommer väl längtan efter snö bara för att få de att lysa upp lite mer. Fast då vi inte gått in i slutet av November än får de gärna vänta lite. 
 
Första arbetsdag denna vecka är gjord. Tiden har gått riktigt fort och imorgon är ännu en halloween inspirerande dag. Får se om de blir något blod i ansiktet. Kan tycka att man ska bjuda på sig själv ibland så jo, mest troligt. 
 
Inte långt tid kvar innan jag får åka ner och hälsa på familjen. Jag längtar ganska mycket just nu. Även om det inte var jätte länge sedan jag var nere sist. Semestern detta året tog jag ju ut ganska sent. 

Just nu.

Bowling med teamet på Strike Club :) 
 
 

Lördagen 28 Oktober.

Igår efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig redo för en kväll med Emma och Malin. Vi hade blivit inbjudna på tjejkväll hos Malin i hennes mysiga lägenhet. Det blev vin och godsaker och som alltid är det så roligt att umgås. De är två riktigt härliga tjejer som jag är glad att ha i mitt liv. Efter några timmar hemma hos Malin tog vi oss in till stan, blev ett glas vin på Rå innan vi avslutade kvällen. 
 
Jag blev övertygad att promenera hem med Malin, vi hade även sällskap med Emma i högtalartelefon hela vägen. Trots att jag brukar vara lite för lat för att gå hem från krogen var det ändå ganska skönt och de gick ju ganska snabbt i deras sällskap. 
 
Kom hem och la mig i sängen och började se reprisen av idol. Dock somnade jag innan jag hann se klart det, så jag började dagen idag med att se klart idol. Nu kommer jag spendera några timmar på soffan framför tvn, sen är det dags att göra dig redo för kvällens planer :) 

Torsdagen 26 Oktober.

Hela denna vecka har gått fort fram, men det är ju som vanligt. Igår var jag ledig och tanken var att jag skulle tvätta, men då jag inte bokade någon tid var det redan upptaget. Jag bor ju i ett hus med sex lägenheter och det är typ alltid ledigt att tvätta och jag tänker vem tvättar på en onsdag, ack så lurad jag blev. Tur jag fick gjort det efter jobbet idag istället.
 
Aja min lediga dag gick ut på att spela mobilspel, laga mat (långkok då jag gjorde pulled pork, så gott!) och kolla på serieavsnitt efter serieavsnitt. En så slapp onsdag, precis vad jag behövde.
 
Idag har ännu en arbetsdag passerat utan att jag riktigt hunnit med. En arbetsdag kvar denna vecka och även den är typ fullbokad med möten och medlyssningar. 
 
Efter jobbet imorgon ska jag hem och göra mig redo för en kväll med mina pinglor, de ser jag framemot :) Wohoo. 

Måndagen 23 Oktober.

Då har arbetshelgen passerat, måndagen är avklarad och det är bara en arbetsdag kvar innan jag är ledig igen. Just nu längtar jag. Har så sjukt jäkla ont i revbenen på vänster sida, vilket jag antar är ifrån min långvariga hosta jag haft. Hostan har ikväll kommit tillbaka och jag nästan bölar av smärta, nu börjar de hugga bara jag tar djupa andetag. Ja jag hatar detta elände lite. Nu känner jag att de får vara nog. Energin försvinner lite pga att jag sover dåligt, jag har inte hela tiden. Blä. 
 
Aja på onsdag är jag iaf ledig från jobbet och då ska jag bara vila upp mig. Möjligtvis tvätta, diska och sätta upp hyllor. Men bara vara med mig själv och chilla. 
 
På fredag är det en tjejkväll med Emma och Malin igen och på lördag ska jag spela bowling med teamet. Ska bli en rolig helg, de ser jag framemot :) 

Lördagen 21 Oktober.

Då är snart denna arbetsvecka över. Haft stängning hela veckan, så imorse när larmet ringt kvart över sju var jag inte riktigt sugen på att gå ur sängen. Det kan jag säga med handen på hjärtat.
 
Idag har det varit en hel del springande på förmiddagen och eftermiddagen har varit lite lugnare. En extra halv timme på jobbet sen fick jag också gå hem. 
 
Hem och fixade middag så jag får en matlåda med mig till jobbet imorgon också. Sen har jag läst ut Ninni Schulmans bok, hon är en riktigt bra författarna måste jag säga, hon fångar verkligen ens intresse. Bra bok, och jag listade inte ut vem som var mördaren i förväg. Vilket jag på ett sätt gillar, bra med oväntad vändning. 

Torsdagen 19 Oktober.

Idag har jag varit ledig och larmet ringde klockan tio. En halv timme senare var Emma utanför och hämtade upp mig. Blev en dag på Birsta. Fick med mig lite saker från IKEA, ett par nya skor från skopunkten, samt två påsar med mat från ICA. När vi kände oss klara med vår shopping åkte vi och lämnade av mina saker hos mig, sen blev det lite häng hemma hos Emma under kvällen.
 
När jag kom hem igen ställde jag mig direkt vid spisen och fixade lite mat, måste ju bli bättre med matlådor till jobbet. Lite tv fick underhålla mig när jag käkade och nu är jag nerbäddad i sängen och sitter med näsan i Ninni Schulmans deckare välkommen hem. 
 
 

Tisdagen 17 Oktober.

Tredje tisdagen i rad nu som jag inte kunnat gå på gruppträningen. Denna veckans anledning är att jag jobbade och inte kunde gå, men jag är där nästa vecka igen for sure :)
 
Annars då? Även om jag inte riktigt är redo för allt mörker som börjar komma så ser jag ändå en liten längtan inför julen. Enbart för jag vet att det är tid jag får spendera med min familj. 

Måndagen 16 Oktober.

Helgen blev ändå ganska lugn. I fredags efter jobbet tog jag mig hem och det blev en kväll på soffan framför idol. Sen på lördagen gjorde jag mig redo för en tjejkväll hemma hos mig med vin och snacks. Emma och Malin kom hit och spenderade kvällen, lika trevligt som sist. Lite lugnare dock. Vi drack, snackade skit, spelade lite sanning och konsekvens fast utan konsekvens-korten. Nästa tjejkväll blir hemma hos Malin och då kör vi på en shot kväll ;) 
 
 
Söndagen blev även den en soffdag. Kollade på serier mest hela dagen samt röjde upp de mini stök som kom från kvällen innan. 
 
Idag har jag varit tillbaka på jobbet och det var nästan helt utan hosta. Känns skönt att kan kan andas och prata utan större host attacker. Så denna vecka kanske jag äntligen kan gå till gymmet. Blir dock ingen gruppträning då jag stänger hela veckan, dock går de ställa sig på crosstrainern lite. All träning är bra träning, även den lilla, så länge den blir av :) 

Torsdagen 12 Oktober.

Lagom trött på hostan nu som inte vill ge med sig, medför mindre sömn och idag har jag faktiskt känt mig lite halv seg. Imorse pga att jag vaknade klockan sex och kunde inte sluta hosta, 45 minuter senare klev jag upp trots larmet inte skulle ringa förrän typ en halv timme senare. Kändes inte lönt att ligga kvar när det enda man gjorde var att hosta upp lungorna typ.
 
Väl uppe tog jag mig tid att koka te, göra vid mig, spela mobilspel och ändå hann jag med en tidigare buss. Tog mig till jobbet i lugnan ro och hann med en kopp te till. Hostmedicin och halstabaletter, men nej under eftermiddagen började jag känna mig anfådd vid varje hostattack, så jag valde att ta ut kompledigt i två timmar. Jag har sovit otroligt dåligt i två veckor och de är väl kroppen som säger ifrån idag. Jag känner mig ändå inte sjuk så att vara hemma sjukanmäld kommer inte på frågan. Smitta gör jag inte heller när det enbart är hosta. Dock sjukt störigt att inte kunna hålla en normal konversation utan att hosta minst en gång under snacket. Aja de försvinner nog snart.
 
Jag ser framemot helgen väldigt mycket. Imorgon har jag nog bara tänkt mysa på soffan framför idol, all by myself och det känns helt okej. Och på lördag har jag bjudit hit Emma och Malin på en liten vinkväll, ska bli himla trevligt. Och självklart Baileys, de är ett måste ;)
 
Nu står potatisgratängen och små puttrar på spisen så den är snart redo att slängas in i ugnen. I övrigt håller jag på med tvätten samt ska renbädda sängen, sen tänker jag inte göra mycket mer idag. Ett nytt avsnitt av Arne Dahl kommer stå för eftermiddagens underhållning!

Tisdagen 10 Oktober.

Nu har det gått en vecka i detta elände och jag känner mig inte bättre. Trots att jag var och köpte hostmedicin igår är hostan värre idag. Blä nu vill jag bara bli frisk.
 
Arbetsdagarna går fort framåt och helgen är snart här igen. Förhoppningsvis blir det lite vin i helgen, i övrigt händer inte mycket just nu. Jag ska väl också börja planera min julresa ner till Skåne snart, innan biljetterna blir allt från dyra.

Lördagen 7 Oktober.

Trots ledig dag har jag varit uppe sedan åtta imorse. Haft så ont i halsen att jag inte kunnat sova. Så jag har läst ut ännu en deckare, ska påbörja en ny. Jag har kollat på tv, beställt hem mat och jag har ringt och grattat världens bästa pappa som fyller år idag. 
 
Halsen är värre idag, mer hosta vilket leder till mer ont. Så ikväll kurerar jag mig med te och honung i soffan framför en film. Hoppas på att bli frisk till måndagsmorgon.

Fredagen 6 Oktober.

Ni vet den här känslan man ibland kan få innan man somnar, känslan av att man faller. Har ni någonsin varit med om att precis när ni håller på att somna så flimrar det förbi någon form av bild eller minne som får er att antingen skratta eller le väldigt mycket så ni väcker er själv? Det har inte hänt mig ofta, men jag älskar det. Tänk själv att känslan av lycka är så stor att du väcker dig själv. Jag brukar aldrig komma ihåg vad som fick mig att bli glad, men känslan är underbar :) 
 

Torsdagen 5 Oktober.

Ibland är det bra att lyssna på män och deras idéer.
 
Inatt hade jag så jäkla ont i halsen att jag knappt fått sova något, kändes bättre när jag vaknade och har under dagen varit okej. På jobbet har jag väl mest känt mig lite hängig och haft ont i olika kroppsdelar, mest nacken. Så nu ikväll har jag faktiskt tagit till mig ett tips som Jonas brukar säga. Vilket var att jag ställde mig i en lång och varm dusch. Till och med så länge att de varma vattnet kändes normalt och jag hela tiden höjde värmen. Tror att hade jag ställt mig under den värmen direkt hade jag bränt mig ordentligt. Men otroligt skönt var det och nacken känns faktiskt inte lika stel som innan. Får hoppas detta botar mig lite, vill gärna inte må dåligt hela helgen. Bara en arbetsdag kvar sen är det helg! :) 

Onsdagen 4 Oktober.

Denna vecka blir det ingen träning och jag har lite små ångest. Känns som bortförklaringar för att slippa, men så är det inte. Jag har ont i halsen och läst på internet och hört med kollegor som sagt att kan inte ska träna då. Så även om jag känner mig hyfsat pigg blir de ingen träning denna vecka. Det är dock inget som kommer få mig att strunta i träningen i fortsättningen. Redan inbokad på tisdagens redskapsträning, såklart :) 
 
Snart helg och jag skulle vilja bjuda hem på vinkväll, men det kommer nog bli en lugn helg. Har ganska lite energi denna vecka också, så sova är mer lockande faktiskt. Fick ju ändå två helsköna kvällar i helgen som var. Så jag är nöjd oavsett hur det blir. Får kroppen bestämma blir det lugnt. 
 
 

Söndagen 1 Oktober.

Igår blev det förfest hos Linnea och Niklas, sen hamnade vi på Estreeet och som vanligt med Linnea och Niklas blir det alltid en liten omväg till kebab city eller taxin haha. Hade i alla fall en riktigt rolig kväll.
 
 
Idag har jag bara chillat på soffan hela dagen med tvn som sällskap. Trots två bra kvällar med alkohol har jag inte varit bakis. Känner mig nästan ung ;)



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0