Snart packat klart.

Ska bara finputsa lite och kolla så jag verkligen inte glömt något sen kör jag iväg, så vi hörs väl när jag är hemma igen vilken dag nu blir.

Gott Nytt År på er (:

Godmiddag!

Nu håller pappa på med mat vilket jag är glad över för då betyder det att jag hinner äta innan jag sticker hemifrån. Vaknade runt elva idag av att pappa kom in med dricka på rummet, sen snackade jag lite och fixade dricka till mig själv inför dagarna som kommer typ.

Sen tänkte jag sova vidare lite men de hanns inte utan att My kom in och frågade ifall vi skulle spela rockband innan jag åkte men det blev att dom spelade utan mig istället och nu ska jag se så skivan är nerpackad i väskan igen så jag inte kommer utan den. Lyckas alltid glömma något viktigt när jag ska iväg någonstans..

Nåväl, tillslut gav jag upp chansen att sova och vaknade till liv istället. Har lagt ut drickan i bilen och ska snart duscha och göra vid mig så att resten av grejerna kan åka ner i väskan för idag ska vi inviga av slutet av året med lite fest och fortsätta firandet imorgon i HBG sen vet jag inte riktigt hur länge det kommer pågå så hur långt mitt blogg uppehåll blir jag inte. För dom närmaste dagarna (iallafall tre) kommer jag spendera hemma hos putte.

Dock hinner jag alltid med något mer skriveri idag innan jag sticker (;

It's fun.

Att spela rockband, dricka pepsi, vara övertrött och skratta är väldigt väldigt roligt (; Haha.. Ska krypa ner under täcket alldeles strax och se klart på mitt sista dollhouse avsnitt sen börjar jag kolla på någon annan serie tills dess att jag somnar..

Mår lite smått illa, tror jag fördruckit mig på pepsi .. Not good..

Nåväl dags att säga godnatt, så natti! (:


Onsdagen 30 December.

My kom och frågade mig för en stund sedan om jag ville spela med henne lite rockband med henne så jag tog mina popcorn och satte mig i tvrummet, eller ja vi va först i köket en stund sen gick jag in till mamma o prata med henne..

Råka svamla lite saker påvägen ut och alla skratta åt mig för jag verkade övertrött, sen begav vi oss in och fifflade ihopa grejerna så jag sitter vid trummorna, My har basen och syrran har gitarren.. Det är ganska så roligt faktiskt men jag är inte direkt så duktig på de men måste träna då jag ska rocka om jag väl spelar med putte o dom för han fick ju rockband i julklapp av mig så ...

Nej ska fylla på vätsketermometern med pepsi och skratta lite till med tjejerna i rummet intill, spela lite rock och trampa på pedalen.. Hörs senare kära vänner & obekanta..




Nyårslöften.

Jag känner att jag klarade årets nyårslöften ganska bra för att vara första gången jag på allvar gav mig några. Vill ni läsa om dom så kan ni klicka in på DETTA INLÄGGET då jag skrev om dom i början av månaden.

Till nästa år så kommer jag nog mest fortsätta i samma veva, leva lite mer o sånt. Men sen har jag även satt dit några små flummare bara för att det ska vara så men de tar vi nästa år, får ju inte avslöja i förväg (;

Nu blir det film eller något liknande, ha de bra..

Några timmar på väla.

Åkte in tillsammans med lillebror och hans flickvän så började gå i olika telefonaffärer för att kolla priser o sånt på den telefonen jag ville ha. Gick in i en affär så lillebror fick köpt sig ett grafikkort eller va de nu va han skulle ha.

Träffade på storebror och snackade en sväng, letade upp och packade på en nyårsklänning till My varesig hon ville eller inte (; Den va jätte fin och passade henne bra..

Gav upp mobilletandet efter jag varit på telia och fått veta leveranstiden & pris o sånt sak. Åkte till skopunkten och införskaffade mig två par nya skor och efter det så var det typ raka vägen hem med ett stop i örkelljunga på preem för att tanka lilla dagge (;

Ont i magen, känner längtan, är nog lite hungrig och fryser då de inte alls är särskilt varmt på rummet. Mer än så har jag väl inte att säga nu så godkväll ..

Blev ingen mobil idag.

Och det lär heller inte bli denna med blomman när jag väl köper en eftersom jag var inne på The Phonehouse och där var blomman helt bortskrapad och jag fråga ifall de hände lätt och de gjorde de. Känns inte så lockande så det lär bli den rosa istället. Inlove.. Dock 1-3 veckor innan den kommer in på telia där jag ska köpa den eftersom den är billigast där och jag får de kontantkort jag vill ha .. Så inom en månad har jag min nya telefon iaf, hoppas jag..

 


Tisdagen 29 December.

Då var man uppe, klädd och vigjord lite så att man kan ut och möta folk. Det har snöat lite och lagt sig så det va ju inte länge snön var borta vilket kan va en bra sak då det är kul att åka pulka o sånt (:

Då ska vi köra iväg alldeles strax och jag hoppas verkligen att jag får med mig en mobiltelefon hem för jag behöver en ny. Verkligen hehe..

Nåväl, vi hörs senare.. Take care och allt sånt (:

Säsong 1 avklarad.



Gick ganska så snabbt att se säsong 1 men kan bero på att dollhouse säsongerna enbart innehåller 13 avsnitt, så jag är just nu inne på andra säsongen sen är jag ifatt och måste vänta in avsnitten som släpps en gång i veckan typ.. Men serien är bra & jag rekommenderar den verkligen (:


Det ska föreställa mig.

När vi va ute i lördags så satt vi på Stinsen till stängning, iallafall så var där en gammal gubbe som började med att shaka loss på golvet. Riktigt cool ändå tyckte jag, en sån farfar hade jag varit stolt över:P hehe.. Sen efter en stund ser jag att han håller på att rita, ja och resultatet blev detta & ska föreställa mig & Samir (plus huvudet uppe till höger är en påbörjad Sandra):


Hemma igen, buhu.

Kan säga att vägen var en aning hal idag. Körde ganska lugnt hem till putte och när jag körde av till Åstorp fick jag en liten sladd igen. Läskigt ^^, Att folk gillar att köra sånt på skoj förstår jag inte men en dag kanske jag också är en sladdare who knows ..

Just de där vid rondellen i Klippan så sakta jag in, lagom i tid för att inte köra på en räv som kom springandes över vägen..

Nåväl, låste bilen som kluddar lite ibland och bar upp puttes stora paket upp för alla trapporna, höll på att dö sen fick jag frågan varför jag inte bad han komma ner och bära upp de själv. Jo jag glömde :P Eller något..

Så kollade vi på film och hade det mysigt (: Tiden gick alldeles för snabbt för sen skulle han till jobbet så det var bara att masa sig ut, packa in grejerna i bilen och vänta på hans skjuts. Puss hejdå och sen hoppa in i bilen och köra hem..

Kom hem och snackade lite med brushan & My så imorgon ska vi väl ta en tripp till Väla och då ska jag kolla efter en ny mobiltelefon, får väl se om de blir den jag vill ha eller om de blir någon annan. Vilken jag än väljer så kommer den väl sluta fungera inom de närmaste åren för nya mobilen håller inte länge. Jävla skräp! Tacka vet jag 3310'an som höll även efter man slängt dom i väggen x antal gånger hehe.. Aja, får se imorgon om man kommer hem med något eller inte..

Sen är det snart nyår, och jag fick dessutom veta att vi kommer fira de i HBG. Blir nog bra, hoppas jag (:

Nej har inte så mycket mer att tillägga just nu så vi hörs senare ..


Hejdå gott folk!

Nu ska jag hoppa in i bilen och gasa iväg hem till putte, så vi hörs senare! (:


Goddagens.

Då var det måndag igen, sitter här med handduk i håret och ska snart smörja in mig med julklappen från jennie, body butter kokos mmmm.. Sen ska jag alldeles strax ut i köket och äta mat som brushan & My fixat. Inget krångligt bara makaroner & korv men ja dom är lite duktiga ibland hehe..

Nej har inte så mycket mer att säga så njut av dagen, tjaråå!


Måndag 28 December.

Då var det två månader kvar sen är man ett år äldre på pappret.. Tiden går fort även om man gärna spolat tillbaka för att hinna ifatt, hinner väl fylla trettio innan jag vet ordet av de :O Jag hade lätt velat ta tillbaka tiden lite men inte för att ändra valen som man annars lätt hade velat utan just för att få några extra år för det känns som man inte riktigt hunnit med, tiden går alldeles för snabbt.. Men något man får leva med antar jag..

Just nu underhåller mig med dollhouse och smsmaraton med putte, senare idag ska jag lämna bort julklappen till han. Visserligen vet han ju redan vad han ska få då vi möttes på Väla i onsdags men ja det ska bli kul ändå (; Sen saknar jag ju han också så de ska bli kul och träffa han igen (:

Nej om jag skulle tänka på refrängen och lägga mig i sängen för att förbli där tills jag vaknar, så får passa på att säga godnatt nu då.. Sov gott och dröm söta drömmar .. Natti!

Godkväll.

Är hungrig men är inte sugen på något, och har absolut ingen lust att ställa mig och laga mat nu så får fortsätta små äta julskinka istället (; hahah..

Imorgon är det två månader kvar tills jag fyller år, inget speciellt sådär men ska iaf planera in en födelsedagsfest för mina nära&kära. För dom senaste två fester jag haft har ju varit väldigt bra, för jag har ju dom bästa vid min sida (:

Snart är det nyår också, inte för jag vet var jag hamnar men ändå. Dock håller jag fortfarande vid vad jag sagt förut, nyår är överskattat. Det ska va uppklätt, champagne och massa sånt shit men i slutändan är nyår bara som vilken annan fest som helst så förstår inte varför de ska va så stort...

Nej ska tillbaka till dollhouse avsnitten så hörs, godkväll!

Pink Lady.


Mer död än levande.

Har underhållt mig med CSI NY, CSI LA och Dollhouse idag..

Har även haft ett snabb besök av Jennie, snackat med Sandra en liten stund i telefonen och skrattat lite åt gårdagen, har nästan kräkts i min soptunna och ätit hamburgarköttet ur en cheeseburgare från inatt inte alls gott. Har fått iväg några få sms till putte och det blir väl fler under natten I think, fick lust att äta micromat men självklart va de uppätet redan så får gå och små äta julskinkan som ligger skivad i kylen istället. Druckit mig vätskefylld på julmust och nästan somnat till ljudet från datorn, mått illa och rullat runder i sängen, kännt en otrolig längtan efter puttes armar om mig och kelat lite med Zindy & Kingkong..

Jo så har min dag sett ut i snabba drag. Nu ska jag äta lite skinka till sen underhålla mig med mina sista Dollhouse avsnitt sen vet jag inte vad som sker, kanske blir en tidig sömn inatt de vet man aldrig..

Begraver mig igen.

Var lite full när jag kom hem för de sista jag minns var när pappa fråga om jag skulle ha någon mat men de skulle jag inte.. Minns inte att jag klädde av mig men vaknade halv naken så de måste jag gjort. Vaknade även med garderobsdörren öppen vilket aldrig händer för de är en sån tvångstanke jag har att stänga den. Brrr..

Ska lägga mig i sängen och kolla på serier för idag tänker jag inte göra mycke mer än att knappa på tangentbordet och klicka fram serieavsnitt o sånt. Mår inge vidare, precis vad jag förtjänar och klumpen i magen bara växer efter gårdagen.

"Efter den tiden borde du veta, så det kommer inte hålla"

Nej mitt täcke kallar mitt namn i en ljuvstämma så måste kila, ha en underbar söndag.


Morgon/Eftermiddagsfrillan..


Söndagen 27 December.

Vad ska man säga om gårdagen? Kan säga såhär att den var väl okej tills dess att man bölade i sönder halva och avslutade kvällen med att bli utslängd från ett ställe. Jo tackar för att jag fått denna personligheten I don't like it.

Drar till min orphan nu!

Ska bara packa ihopa drickan o lite sånt smått sen är jag redo att åka till min älskade orph, sen ska vi ut o göra stan osäker, eller något sånt brukar man väl säga ^^,

Tack & hej!


Utgång ikväll,

Trots gårdagens ändring i planeringen så blir det en utgång ikväll iallafall .. För jag sitter just nu inloggad på MSN och snackar med Sandra så på tre röda sekunder hade vi bestämt att vi skulle ut, så väntar jag bara på att mina päron ska komma hem så jag kan ta ett snack med dom (; hehe..

Nu det stora problemet, what to wear? ^^,


I'm a Rockstar!


Rockband spelning på julaftonskvällen.. Vi bildar ett band (;


Serie-koll.


Såhär håller jag koll på vilka avsnitt jag sett och inte sett. Det är väldigt enkelt och väldigt praktiskt för en förvirrad person som mig så man slipper kolla början på alla avsnitt för o se om man sett dom eller inte.

Man skriver ner alla namn och nr på ett papper och när man har vissa avsnitt så strycker man över med en bläckpenna och när man sett dom strycker man över med en överstrykningspenna (kan ju inte heta understryckningspenna om man stryker över?).. Enkelt och bra (:

Julaftonsbilder.


Här har vi en del av julmaten, allt har inte hunnit komma på plats ännu..


Inte för jag tycker sillen är jätte god, men just för skålarna är lite fina ..


Och julskinka är ju bara såå himla gott ..


Lite julklappar under granen, graaouw (;


och så lite bilder jag redan visat så som dessa julgranskulor + dom nya lila här under.




Och vi avslutar med egobilden bara för att...


Lördagen 26 December.

Dags att krypa i säng och förbli där tills sovtimmarna är över, tänkte också ge er trailern till 'Dollhouse' en av de nyare tillskotten i min seriesamling. Detta är inte någon chickflick-serie som OTH, Gossip Girl, Despan eller så utan detta är en lite mer action serie .. Faktiskt väldigt bra..

Godnatt och sovgott!


Godkväll!

Mami & Papi har lämnat oss barn & ungdomar för att hålla våra kära grannar sällskap så kvällen har mest bestått av RockBand .. Ja och film för min del för jag har inte kännt för att vara social idag då mitt humör inte varit så glatt, har kännt mig ledsen inombords fast varför vet jag inte så var bättre att hålla mig för mig själv instängd på rummet.

Vill ha måndag nu, har ju en julklapp här som ska lämnas bort.

Datorn har inte heller varit min bästavän idag, VLC-spelaren har inte velat fungera (kanske för serieavsnitten jag hade va fejk och strula idk) så har fått starta om datorn x antal gånger för jag inte orka vänta på en hängd slö dator. Men nu verkar de funka lite bättre så ska starta några 'Dollhouse' avsnitt fast först ska jag ta lite mat bestående av världens godaste potatisgratäng, lite julskinka och några köttbullar & rödbetssallad. Mums, julmat så det räcker till hela grannskapet har vi också .. Som alltid haha..

Nåväl, vi hörs väl senare. Tills dess ha de super!


Sherlock Holmes.


Den här filmen vill jag se, speciellt då Jude Law är med (;


En vit julafton.

Det fick vi och det är jag väldigt glad över, och idag har regnet kommit så det känns som snön inte kommer vara långvarig. Men än är inte vintern över så det kommer säkert komma fler snöattacker men om all snön regnar bort idag eller imorgon så gör det ingenting för mig för vi fick iallafall den vita julaftonen som jag längtat efter såå (:

Men jag hoppas självklart för mer snö innan våren kommer så man kan ta sig ut i backarna igen, för det var ju ganska roligt sist om jag får säga vad jag tyckte hehe..

Dags att fixa frillan.

Japp snart börjar vi operation hårförändring igen. Kan tycka håret växt lite så de behöver putsas till men sen ska även en färgning ske då utväxten börjar komma nu så snart är jag en ny My igen. Får hoppas att de blir något jag klär i för annars har jag ett rent helvete framför mig och de har varit just de som fått mig att tveka.

Men no more, nu ska de snart ske! Kanske inte hinns innan nyår men det sker snart iallafall (:


Såhär såg håret ut efter förra fixningen.


Dagen efter julafton.

Har varit helt tyst och lugnt i huset fram tills för en liten stund sen då folket började vakna till liv och mini D hon satte sig direkt framför tvn och började spela rockband. Hade tänkt jag skulle joina henne om en stund hehe..

Vaknade med ont i magen och har huvudvärk nu, inte trevligt någonstans.

Knak smittar..

Kom och tänka på en sak, putte är en sådan person (precis som Jennie) som knakar med sina händer, nacke armar ja så gott som alla kroppsdelar som bara går att knaka på. Vilket jag tycker är hemskt, det låter så brrrr får rysningar i kroppen typ så hemskt är det. Känns som det gör så himla ont..

Iallafall så tycker jag de har smittat av sig, för ofta när jag rör mig så knakar det till i mitt knä, eller axeln, eller armen ja så jag tror deras knakande har hoppat över till mig bara för att störa mig ännu mer (;

Nu ska jag slänga mig i sängen (först bort med julklapparna) och kolla på filmen Gifted hands som inte är någon snuskig film även om de hade kunnat vara ett bra namn till de? Well handlar om någon kirurg tror jag, skulle va en starkfilm så om jag inte deckar innan kanske jag får somna med tårar i ögonen, vet är inte normal men det är kul o gråta till filmer (om man inte har någon som typ sitter & väntar på att man ska böla så dom kan påpeka vilken mes man är haha)..

Jaja men då säger jag väl godnatt nu också, sovgott mina vänner.


Mina skor är iallafall röda, så lite jul var det väl över de hela?


Fredagen 25 December.

Usch ja ja, då var ännu en julafton förbi. Helt slut i kroppen är jag men det är ju egentligen ingenting ovanligt när det kommer till mig ..

Så under kvällen har vi då spelat en massa rockband, ganska kul faktiskt och jag sjöng mest och det gick ju bra sådär poängmässigt men de lät nog ingevidare rock o sånt är nog inget som är för mig direkt haha. Men ändå stolt då jag fick en 100% på någon låt...

Sen kom Jennie över på ett litet kvällsbesök och jag fick en julklapp till av henne, väldigt söt sak. En fotoram med en bild på oss två, och en liten text. Hon är en guldklimp den tjejen (: hihi.. Sen så beklagade vi oss mest och va slöa, spelade lite och sen skulle hon gå hem igen.

Jag åt lite mat IGEN (typ tredje gången under dagen, inte konstigt julen är den tiden då man går upp i vikt mest hahahahahah).. Sen joinade jag papi och mini D på rockband och spelade lite till, sen lämna dom mig så spelade jag lite själv men mina ögon går snart i kors så kan inte spela mer. Stängde ner tvn och spelet och begav mig in på mitt hundra grader varma rum, PUH...

Som sagt ögonen går nästan i kors så jag ska alldeles strax tömma sängen från julklappar sen ska jag krypa ner där och har jag tur slocknar jag på fem röda, hade varit toppen!

Julmys.

Kalle tog slut snabbare än vanligt kan vara för jag gick ifrån när Ferdinan va, jag klarar verkligen inte den snutten, den är sååå himla tråkig, Hehe..

Sen blev det julklappsutdelning som också tog slut väldigt snabbt men berodde på att vi fick färre julklappar men det gör inte mig något, vi får ju inte bli bortskämda för mycket (;

Fick pengar, klädsel till bilen (rosa/svart med blommor total mysaan-hett), smycken, nyårsklänning, parfym, shotglas och lite sånna saker. Nu vet jag ju att jag i veckan eller när jag får tummarna loss ska åka iväg och kolla på mobil för jag behöver verkligen en.

Vi fick Rockband i julklapp så har suttit där och spelat i flera timmar nu hahahah. Mami kom precis hem från jobbet så hon & papi gick över till grannarna med julklapparna till dom o lär väl stanna där ett tag.

Har även krängt lite gröt och kissat x antal gånger, julmust rinner minsann igen snabbare än cider känns det som (; hahaha.. Nåväl, har inte tid längre men här får ni en liten julbild från idag...

Fortsatt trevlig jul!


Jul eftermiddagen.

Nu är det Grinchen,
15.00 börjar Kalle Anka och hans julhälsningar.
16.00 och frammåt är det julklappsutdelning.
Sen är det gröt & godis o grejs på kvällen.

Hörs senare nu är det Grönt som gäller.. God Jul (:


Julafton har kommit,

på riktigt nu..

Blev väckt någongång innan tio men gick upp en timme senare typ. Har suttit vid datorn och nördat mig lite, precis duschat och klätt på mig och ska alldeles strax föna håret och sminka mig lite sen är jag redo för allt vad dagen har att erbjuda så som; Julmat om ca en timme - en och en halv, Kalle Anka vid tre och Julklappsöppning efter de. Sen på kvällen blir det gröt och massa julgodis och sånt mysigt.

Julafton har alltid varit likadant för mig vad jag kan minnas, vi är alltid hemma och får oftast besök av morfar och min ena morbror och hans två söner. Får se om dom kommer även detta året, ingen som vet.

Nåväl det är jul, och en vit sådan också. Kan knappt minnas sist vi hade en riktigt vit julafton i Sverige. Måste säga Sverige för när jag jobbade i BG vintern 07-08 så va där ju ännu mer snö än vad vi har nu, och det räknas inte riktigt för de va inte jul på riktigt för mig. Aldrig igen säger jag, kanske lite därför jag ser dagen mer som en tillsammans dag med familjen än julklappar o sånt. Just för att fira ensam var de värsta jag varit med om..

Har skickat iväg en himla massa godjul på FB för jag inte hade något bättre för mig hehe. God Jul (:

Orph-love (:


This is me and my orph <3


Dyka under täcket.

Nu ska jag bege mig under täcket för att invänta "morgondagen" på riktigt. För nu är det julafton och det gillas, och första gången på länge så har vi en vit julafton de gillas verkligen! (:

Torsdagen 24 December.



Önskar mysaan.


Julklappsjakten är över.

Syrran & jag hoppade in i bilen och drog ner till byn där jag hämtade ut min hoodie som inte direkt va som jag väntat mig så allt gick åt skogen men de löser sig alltid på ett annat sätt eller nått. Jag är inte den som är den, så att säga!

Sen gasade vi vidare mot Hbg hållet och jag hittade ganska snabbt parkering på maxi parkeringen så vi drog in på Familia där syrran började dregla över lamborghini'n som stod där och stod. Så vet klart vad hon önskade sig men är tyvärr lite fattig ..

Gick ett varv och hittade typ ingenting sen gick vi ett andra varv och fick klart nästan alla julklappar plus något till mig själv så som ett par röda klackskor och nya varmare vantar. NICE!! Skickade sms med putte och körde mot väla där vi gick runder och blev sen lite snurrig så vi drog till mc donalds och käkade dubbel cheeseburgarmeny (dubbelcheeseburgare är förövrigt ännu godare än vanlig då den inte är lika torr).

Gick en vända till till partaj och dit kom även putte o gänget men dom försvann typ lika snabbt igen, gick runder på väla från ena sidan till andra hur många gånger som helst. Träffade på putte o dom igen , gick iväg en sista sväng till H&M sen tillbaka för att köpa puttes julklapp och sen ut till bilen.

Var snäll & skjutsade Martin till bjuv sen körde jag & syrran hemåt igen. Har slått in julklappar och haft besök av Jennie en sväng nu på kvällen och känner mig helt slut.

Tänk att det är julafton imorgon, jag fattar de inte!


Julklapparna är iallafall äntligen klara och de känns super skönt! (:


Dagen före julafton.

Så nu är jag uppe, kom inte alls i sömnstadiet så tidigt som förväntat då jag vaknade varje gång jag fick svar från putte. Men tillslut va jag tvungen o säga godnatt, sen somnade jag väldigt fort och drömde hel knäppa drömmar.

Ska få upp syrran så att vi snart kan åka iväg på vår julklappsjakt med en början i byn då jag ska hämta ut ett paket och ber till gudarna att jag är nöjd och det passar ..

Nåväl nu måste jag klä på mig så att jag själv är redo att åka snart, trevlig lillördag och dag-före-julafton (:

Onsdagen 23 December.

Då är det julafton imorgon :O


Syrran och jag ska iväg på julklappsjakt när vi vaknat, förhoppningsvis någon gång där på förmiddagen eller något för jag gissar på en himla massa folk var man än sticker ..

Ska slänga mig i sängen nu och se min serie men först tänkte jag lägga in detta klipp som Sandra visade mig & Pannis när vi firade henne. Väldigt roligt, eller de va roligare där o då, kanske alkoholen eller kanske sällskapet men tänkte iaf dela med mig av Fågelturken (för de är ju väldigt populärt med ...turken nu för tiden ex: Tomteturken, Skogsturken, Snöbollsturken osv osv)


God Jul!

Jag kan fortfarande inte förstå att det snart är julafton, ja bara tjugosex och en halv timme sen är det åter igen julafton.

Högst på min önskelista stod det en mysig julafton tillsammans med familjen, för det är de jag gillar mest med julafton att familjen är samlad (förutom då mami jobbar).

Ännu mera snö.

Så då är ännu ett barnvakts-pass över, vilket är väldigt skönt för jag är helt slut. Kom dit imorse typ i samma veva som murarna kom så gick in och pratade ett tag o sånt sen drog jag och dom två minsta barnen ut och jag drog dom i pulkorna några varv tills jag inte orkade mer, hehe.

Gjorde en snöängel, lite snöbollar o ja sen blev det dags att gå in. La minstingen i sängen och på började middan bestående av kyckling, ris & currysås (som jag förövrigt inte gjort själv någonsin innan, o jag ska kalla mig kock?)

Nåväl, ena barnet skulle iväg till en kompis så jag fick ta deras bil och skjutsa iväg henne. Så nu har även jag kört volvo, va lite skillnad i den bilen om man jämför med min för bilen rörde sig inte de minsta om man hade kopplingen nere en mm vilket min gör och bromsen på bilen var minsann mycket bättre än min behövde knappt röra och de tog ändå. Så både för & nackdelar men va inte så van vid bilen..

Sen kom jag hem, fixade vid käket och vi åt maten och sen började jag direkt diska undan och sen blev de att jag bakade rabarbetpaj och när det blev klart käkade vi de. Tror de va första gången jag åt de och jag gilla de faktiskt men såklart mest smuldegen & vanligsåsen (; hehe..

Efter de fixade jag undan ännu en gång, ungarna tittade på tv och helt plötsligt va de dags för kvällsmat, ombyte till nattakläder och lägga minstingen i säng. Så kollade vi på tv tills föräldrarna o ena barnet kom hem. Blev lite snack sen fick jag även en julklapp innan jag gick hem och väldigt mycket tack för hjälpen såklart.

Har varit väldigt mycket att göra idag vilket varit skönt för då har tiden gått snabbt, jag har haft något att sysselsätta mig med så att jag inte kunnat bli trött o somna. Så troligen somnar jag tidigt även inatt, vilket är bra för imorgon ska jag köra iväg och handla julklappar. Får se vad jag kommer hem med, de vet man aldrig. Har ca 10 personer att handla till :O men en är viktigast och den är svårast.. Men de är morgondagens huvudvärk hehe.

Har snöat ännu mer idag så när jag gick hem såg vägen ut som de gjorde i Åstorp i fredags, igensnöat precis som att plogbilen inte hittar dit .. Så hur bilfärden imorgon kommer gå vet jag inte, men jag är ingen rallyförare så jag är nästa totte-trettio, iallafall i snöväglag. För jag är inte den som tänker ligga i diken, livrädd för de.. Men men.

Idag hade jag tänkt ta mitt bad men verkar inte bli så klockan har blivit så mycket redan, för blev kvällsmat, sen snackat lite om julklappar o sånt. Skulle egentligen över till frugan min men får bli imorgonkväll när jag lämnar julklappen för jag är helt slut i huvudet. Ska slänga mig på sängen om en liten stund, kolla på serien 'Dollhouse'.. Slockna , vem vet? Well see..

Tills vidare får ni ha de så bra och God Jul (:

Tisdagen 22 December.

Godmorgon allesammans!

Så jag kollade på 'The beautiful life' igårkväll, hann se dom två första avsnitten jag hade på datorn och sen blev det en snutt på serien 'Dollhouse' . Skickade iväg ett sms till putte men hann somna innan jag fick svar..

Så för första gången på väldigt väldigt länge så somnade jag innan 1.00 på natten. Fatta härligt. Sen vaknade jag pigg som en lärka vid sju men tänkte nej jag måste sova dom andra två timmarna också och de gjorde jag och är nu vaken och påklädd, snart redo att va barnvakt igen.

Hoppas verkligen att tiden går fort för jag känner fortf. inte mig helt hundra procent bra. Men men. Ha en bra dag så hörs vi när jag är hemma igen, eller något.


Bild från bulgarien resan 07-08.


Godnatthälsnining från mysaan.

Så nu har jag några serieavsnitt jag ska kolla på tills dess att ögonen inte kan hålla sig öppna längre. På onsdag ska jag bege mig iväg och handla julklappar, dunno vad jag ska köpa men jag brukar aldrig riktigt veta något och har alltid inställningen att det löser sig alltid så de får jag väl hoppas på då med..

Som sagt så säger jag godnatt typ nu, är en aning trött o sliten så lika bra att ta sovtimmarna när man får dom. Nattinatt (:

Granen redan pyntad.

Glömde säga att jag blev en aning chockad igår när jag kommit hem från putte när jag såg granen uppe, pyntad och fin i hallen. Den brukar ju inte va uppe förens typ 1-2 dagar innan julafton ..


Hbg's taniga lilla gran.


Kvällen är ung.

När jag skrev sist kändes det som klockan var typ nio, halv tio eller något. Tror det är så pga att jag varit vaken hela dagen, typ.. Blev inget bad och lär inte bli det heller då min fru är här och vi nu ska inta min säng och kolla på 'The beautiful life' så hörs senare.

Godkväll gott folk (:

The Beautiful Life.

Denna serien kommer jag nog börja följa skulle jag gissa på, verkade ganska lockande iallafall (:


The walking dead.

Oh my..

Somnade någongång mellan fyra och fem typ. Sen upp igen halv nio och va barnvakt. Drog dit, va riktigt kallt si sådär 11 minus grader. Satt där när dom åt frukost, packade på ungarna sina vinterkläder, sa hejdå till föräldrarna sen va vi där ute i snön en stund.

Sen blev det lite spel, memori och sånt .. Fixade käk och sen blev de mest tv resten av dagen. Haft en himla huvudvärk och mått lite halvt brööö men dagen har ändå gått igenom. Imorgon ska jag vara där kl tio så får iaf en extra timme att sova på, vilket kan va bra. Men imorgonkväll kommer jag stupa dirr jag sätter foten innan för dörren, känns så nu iaf för jag är verkligen inte hundra :/

Hade tänkt tappa upp vatten och ta ett snabb bad, är dock lite tveksam över om jag verkligen orkar ta av mig mina kläder .. Jag är helt slut i huvudet..


Godmorgon Godmorgon!

Sitter nu här och är ganska död men ändå inte så farligt trött. Har inte hunnit känna efter hur jag mår idag men pannan är en aning varm men ja, ska snart sticka iväg till familjen A. Just nu önskade jag bara att dagen var slut då jag inte alls är pigg på detta men men..

Hörs senare nu måste jag plocka ihop mina grejer och göra mig iordning för att dra. Ha en underbar måndag!

Feber?

Jag gissar på att jag är påväg åt de hållet men är inte säker och vill egentligen inte veta heller för så länge jag inte har de bekräftat så är jag inte de och kan fortsätta som planerat. Dessutom är det julafton om tre dagar så har inte tid med ett feberbesök men känner mig helt vissen.

Fryser riktigt mycket nu och filmen är snart på datorn så jag kan äntligen placera min kropp i sängen. Så nu passar jag på att säga godnatt så hörs vi nästa gång det finns tid för de (:

Lost and Found.

Stod och snackade med Brushan & My när någon ryckte i dörren, visste att syrran stod där men trodde att typ min fru hade gjort henne sällskap då jag snackat med henne bara en liten stund tidigare i telefon men så fel jag hade när jag öppna dörren stod hon där med sin pojkvän och över gatan stod zindy med en ny vän.

Vi gick ut och syrran & S gick in så vi försökte kolla va de va för en hund som va där med våran. Såg ju att de va en jakt hund men såg ingen i närheten så tillslut tog vi kopplet och tog fast den så läste vi nr'et och jag ringde och typ bad om ursäkt för jag ringde så sent men att vi hittat deras hund så satt där på trappan och inväntade ägaren.

Nu fryser jag riktigt mycket om mina fötter för jag stod där ute i snön med foppatofflor, visserligen hade jag mina vinterstrumpor på mig men hjälpte inte så mycket. Ska alldeles strax krypa under täcket, kan va värt de då jag om sju timmar ska va hos familjen A och passa ungarna hela långa dagen.

Men kan tycka att vi gjorde en väldigt bra gärning, för jag hade inte bara kunnat lämna hunden där ute helt frösen och vilsen. Tyckte vi gjorde en bra sak genom att hitta ägaren och ta hand om hunden tills dess att ägaren kom och kunde ta hem hunden igen.

We did great.


This is my bestfriend Z (:


Måndagen 21 December.

I don't feel like dancing......

Sen fryser jag. Jag känner mig också som en vissen blomma, helt hängig.. Buh. Ska ta något upphettande hade jag tänkt sen ska jag slänga mig på sängen.

Ska vara barnvakt kl. 9,00 och det känns som om det kommer bli en riktigt lång dag, ska dock inte glömma mina termobyxor imorgon för då kommer dagen vara körd för vi lär nog spendera mesta tiden ute om jag gissar rätt. Menar små barn (och jag är inräknad där nu ju) gillar snö, pulkor o sånt så då lär dom nog vilja vara ute ganska mycket..

Bara jag inte blir sjuk lagom till julafton );


Helgromanen är här.

Jag packade in mig själv och mina grejer i bilen och körde mot Åstorp, gick ju ganska så bra dit sen kommer jag på att jag glömt termobyxorna hemma men de när jag skulle köra av motorvägen till Åstorp så kändes lite onödigt att vända o köra hem så körde vägen hem till Putte och ställde bilen sen upp o sa hej till alla som var där.

Satt där en liten stund sen tog även jag och började dricka lite smått, tiden gick och sen var de dags att bege sig ut med snyggepulkorna i backen. Tog först en kulle utanför putte och dom.. Åkte lite sen skulle vi ha en tävling om vem som kunde åka längst. När de va min tur hade jag världens plan jag skulle ta sats, springa och slänga mig på pulkan med all fart och komma längst, gick jätte bra tills kullen nådde den vanliga marken och pulkan tog typ tvärstopp och jag gjorde världens magplask och ajade mig. Tappade andan, skratta lite aj'ade lite och sen kändes de som jag skulle kräka men gick ju över så ingen större skada skedd..

Åkte lite till sen begav vi oss till en större kulle och de va en aning läskigt att åka där men riktigt roligt. Hade lite snöbollskrig, rullande ner för backen , jag & putte åkte dessutom en runda tillsammans, lite läskigt att sitta baklänges så jag höll mest om putte hehe..

Kände vibration i bröstfickan o tar fram mobilen när jag är där uppe på kullen och får värsta chocken när jag ser att display'n på mobilen är spräckt. Blev lite deprimerad och beklagade mig, drack lite cider sen åkte jag någon gång till sen var de dags för oss att bege oss hemåt igen. Började bli lite små kallt.

Michelle (stavning?) och Tubbse skulle dra iväg på fest, Martin & Amelie gick o la sig efter natta maten och jag & putte låg o kollade film hela natten och halva morgonen.

Lördagen blev mest bara slappe i soffan, krängde lite pizza, lite godis & sånt och kollade mer film. Var ganska så trevligt och man fick ju sina skrattanfall åt mestadels Tubbse och sånt. Väldigt roligt (:

Gick o la oss någongång där på tidigmorgon sen sov jag och drömde om att världen gick under vilket inte alls va konstigt med tanke på att 2012 filmen var en av sista filmerna vi såg. Typ..

Ett var vi tvungna att gå upp, jag sminkade mig lite å sånt sen gick jag, putte & tubbse till netto för att handla lite sen mötte vi upp michelle på busshållsplatsen och inväntade in bussen mot Hbg. Sa hejdå till Michelle när han hoppade av och inväntade vårt stopp, hoppade av och drog upp till puttes syster där de blev lite julmat, julklappar och sällskapsspel. Väldigt mysigt, trevligt och roligt så jag är väldigt glad över att jag följde med (är lite mesig och vågade egentligen inte..).

Blev en liten sväng upp till putte sen efteråt tills dess att han skulle åka till jobbet. Men ja såhär blev min helg och den var riktigt bra (:

Söndagen 20 December.

I fredags så hände en olycka och min mobiltelefon fick en spricka i displayen och jag kan bara se pytte lite i vänster hörn vilket innebär att jag inte kan läsa några meddelande jag får. Dock kan jag se första bokstäver eller siffror när någon ringer mig så svara när någon ringer kan jag men inga sms right now..


Brrrrrr.

Lillebror fick hjälpa mig att få bort all is från min bil förut. Jag kunde inte ens komma in i bilen men under tiden jag hämtade jackan så hade han lyckats öppna dörren och satt igång den. Så vi hjälptes åt att skrapa rutorna och skvätte lite snö på varandra.. Brr skit kallt, måste hitta mina vantar innan jag drar till putte..
Nåväl, ska snart sticka så trevlig helg till er så hörs vi när vi hörs (:

Goddagens denna fredag.

Gick upp, hoppade i badkaret och såklart tog varmvattnet slut innan jag hunnit börja duscha (IGEN!) så nu sitter jag och fryser lite smått. Inte direkt så kul när de var värme jag ville ha från första början. Nåväl ska snart föna håret och grejer, packa ihopa termobyxor o sånt shit (känns som värsta packning kommer med idag) sen äta lite mat innan jag drar vidare hem till putte.

Idag är planen pulkaåkning & snöbollskrig, killarna skulle åka iväg och handla pulkor, så får väl hoppas att dom hittar några. Menar nu när snön äntligen är här kanske alla pulkor redan är slutsålda man får inte hoppas på för mycket så jag väntar o ser..

Men de ska bli kul iallafall, måste leta upp varma kläder för jag tror att jag annars kommer frysa ganska så mycket. Aja mitt uppdrag nu då, hörs kanske senare om jag hinner annars trevlig helg (:


En julfråga.

När tar ni upp och pyntar julgranen? 



Fredagen 18 December.

Jennie va här under kvällen och vi kollade på filmen Deadline och sedan på ett Ghost Whisperer avsnitt, satt ute i de kalla vädret och snackade en liten stund innan hon skulle gå hem. Så tack för kvällen även om jag kanske va lite grinig haha (;

Har hittat en ny mini serie på svt's-play som jag kollar på och den heter morden och är en svensk serie om ett gammalt familjemord som tas upp på nytt då ett nytt offer kommit fram. Har bara sett två av sex avsnitt och tycker faktiskt att den är ganska så bra så jag rekomenderar er att kolla den.

Så det är vad jag ska roa mig med genom natten, blev lite sugen på räksallad bara för syrran höll på med sallad nu när jag gick ut i köket. Tror nog jag ska göra lite nattamat för magen börjar gnälla lite.

Godnatt, ifall att vi inte hörs igen innan jag lägger mig ..


Jag & Jennie på min senaste fest.


...

Ännu en ledsamdag, hela veckan har varit full med dom. Jag vill helst bara sova bort allting för jag orkar inte mycket mer. Låter som värsta depp men det är inte roligt att vakna och de första man känner är frustation eller irretation för minsta lilla, känna att allt man gör är fel och inte räcker till.

Jag vill få en lägenhet så jag kan flytta långt bort och aldrig titta tillbaka, se sånna här dagar ska man sova bort när man inte ens orkar med sin familj.. BAH.

Täcken & kudden nästa, tjohej!

Saknar orden..

Efter att Jennie påpekade att jag uppdaterade bloggen mycket mindre nu för tiden så har jag också märkt det på ett nytt sätt. De finns så många gånger jag börjar skriva men sen kan jag inte fortsätta texten och ingen mening att lägga ut.

Jag saknar saker att skriva om, vet inte om det händer för lite eller jag helt enkelt inte har plats i huvudet till mer än några saker och vissa saker får stanna i huvudet utan att komma ut. Kan ju inte älta samma saker om & om även om jag gjort de nu ganska mycket om all juldille jag fått osv..

Men det känns som jag har en liten bloggtorka då jag inte riktigt kan hitta något att skriva om, de ni helt enkelt får klara er med sålänge. Det blir ju ändå nått inlägg per dag så ni får ju läsa lite.

En vecka kvar till julafton,

God Jul önskar mysaan.


Min sötnos.


Hon trivs också väldigt bra nu när snön är här (:


Busa i snön.

Imorgon har jag halvt om halvt lovat Jennie att va med ute i snön, så vi ska va konstnärer och göra fina snögubbar, vem vet om vi kastar snöbollar & åker pulka också. Eller ja åker sopsäck för tror ingen av oss har någon hel pulka hehe..

Sen hoppas jag också att snön är kvar i helgen för då blir det att jag ska kasta lite snöbollar och då är de putte som är min måltavla (; hehe.

Snön är konstigt nog efterlängdad av mig detta året, som sagt vet jag inte varför men jag gillar helt plötsligt vintern och speciellt nu under juletid. Snön ska ligga på marken ända fram tills nästa fredag tycker jag.. Herregud de är julafton om EN VECKA :O

Torsdagen 17 December.

Har precis hållt på att baka pepparkakshus, det tog en himla lång tid nästan två timmar. Jag brände mig på smält socker och de är riktigt jvla varmt så har väldigt ont i fingret nu haha. Huset är vingt, snett och sönder då jag råka tappa ena takskivan i golvet så den gick sönder. Moget kan man ju tycka. Sån tur jag hade gjort tre hjärt pepparkakor som jag lappade för hålet lite. Får ta va man har haha..



Har besök av min fru.

Alltså herregud det slutar aldrig att snöa, de snöar fortfarande och är en hel massa snö över hela vägen. När jag och Jennie var ute förut så tog vi snön från bilen och nyss tittade vi ut och tror ni inte bilen är täckt på nytt? Jo exakt. HERREGUD VAD DE SKA SNÖA!!

Men det gör ifs ingenting, ganska roligt så imorgon ska jag ut .. Om jag orkar (; Vad jag helst av allt velat ha just nu är en pulka så jag kan åka ner för dom snöigabackarna..

Nåväl, måste ut nu så hörs senare..

En massa snö..



När jag vaknade idag så såg jag att bilen på nytt var dränkt i snö och de fortfarande snöade, ja det har snöat typ hela dagen och de gillas.

Jennie kom över och ville göra sånna snygga snögubbar men jag var inte alls på humör, vissa dagar borde man stanna kvar i sängen och inte gå upp föräns dagen efter och en sån dag har de varit för mig idag..

Nåväl, jag körde in till byn och handlade lite så har jag gjort sånna goda snickers godisar, har köpt pepparkaksdeg så jag ska göra ett pepparkakshus men de får vänta måste nog äta lite mat först. Tror de är där skon klämmer till varför jag är så grinig.

och på tal om skor behöver jag verkligen nya vinterskor för mina läcker in. Blir helt iskall om fötterna och de är inte bra, sen är mina moonboots alldeles för varma för vårt klimat, köpte dom ju i kalla Bulgarien vintern 07/08 när jag var där och jobbade. Där passade dom in mycket bättre ..

Ska göra pasta & köttfärsås till middag, heller inget ovanligt. De äts ju nästan sju dagar i veckan haha..

Onsdagen 16 December.

Har legat under täcket och kollat på Ugly Betty, ljusen är tända på nytt då rummet inte får upp värmen som jag vill. Bastuhett hade passat bra för jag verkar ha väldigt svårt att hålla värmen i kroppen nu för tiden, speciellt händerna dom är iskalla. Brrrrr.

Hade tänkt göra varmchoklad för de gör en alltid varm i kroppen då värmen kommer inifrån & ut. Filmunderhållningen är för tillfället den nya Wallander filmen 'skytten' so far so good.

En dos av närhet.


Tänk om detta varit vinter vädret hos oss, härligt.


Saknat mig?

Hade inte riktigt tid att skriva innan idag när jag vakna o sånt. Fast jag tror nog att ni har överlevt ändå, inte sant?(;

Nåväl dagen började med ett telefonsamtal och sen gick jag tillbaka till sängen och vilade ögonen tills middagen var klar. Efter att jag käkat tappade jag upp ett bad och när jag väl skulle duscha tog varmvattnet slut så fick duscha av mig i kallvatten inget jag tyckte va vidare skönt så rekommenderar de inte, hehe..

Klädde på mig, kollade lite snabbt på tradera o sånt sen blev klockan dags att köra. Hoppade in i bilen och körde för typ första gången i snö väder .. När jag närmade mig Åstorp så va de snöblandat regn och snön fanns inte på marken, lite naket sådär kan jag tycka hehe..

Gick upp till Putte så kollade vi lite film o sånt mysigt, Putte o Tubbse beställde mat och jag blev i tvingad, för de va ett himla tjat (; Sen kollade vi på en serie som heter 'Storm chaser' (stavning?) och de va faktiskt ganska så intressant även om de va dokumentär, gillar inte sånt annars men de funka ju ..

Lämnade av Putte på jobbet när de blev dags för de och körde sen hemåt och ju närmare jag kom ju mer snö va de på marken. Härligt haha..

Så de var min tisdag, hur har eran dag varit?(:


Tisdagen 15 December.

Sitter på mitt rum med tända ljus och äter just nu min kvällsmat/nattamat bestående av en macka med ost & kaninmat (grönsaker).. Håller putte sällskap på jobbet via sms och ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på någon animerad film har börjat falla för dom, min nya kärlek? haha..

Påtal om de så måste jag ju säga en sak som är en stor förändring på mig nu och innan jag träffa putte eller ja började ha kontakt med han. För förut så var jag inte de minsta gullig, kunde knappt ta emot komplimanger och ännu mer säga något sött till någon men nu är det typ vardagsmat sånt som kommer naturligt och jag gillar när putte säger söta saker till mig..

Ännu mer wierd är alla dom där scenerna jag kan se i huvudet, sånt gulligt aka romantiskt som sker där. Herregud vad har hänt med mig? Att man kan bli så förändrad, men visst jag gillar de ganska så mycket faktiskt (: hihi..

Nej nu säger jag godnatt, återkommer ifall jag verkligen inte har nått bättre för mig annars sovgott (:


En kort promenad i kylan.

Det kändes som de behövdes faktiskt, gick där bland den vita snön och visst kändes det härligt. Så kanske min & Jennies promenad måste komma snart så jag vaknar till liv igen. Även om det känns hyperstressigt nu när julen snart är här, allt som ska göras men inget har blivit påbörjat ännu.

Ska skriva massa julkort till alla släktingar och skicka iväg dom, få iväg korten till mina tjejer också. Sen va det julklappsköpen som ska göras, mer barnpassning, hinna chilla, göra pepparkakshus, förbereda inför julafton, mysa en himla massa och så mycket mycket mer. Detta inom en tio dagars period..

Nåväl, stack hem till familjen A och när jag kom innanför dörren stod pappan och gjorde lussebullar så pratade vi en hel del där men sen behövde han gå på sitt möte så jag och ungarna tog över lussebakandet. Under tiden de skulle jäsa så kollade vi smått på tvn sen in med bullarna i ugnen.

Oj en konstig ugn så första plåten brändes typ, hahahahahahaha. Kanske inte hundra procentbrända men heller inga jag skulle bjuda på :P Sen dom andra tre plåtarna blev ju mycket bättre men får skylla på att jag inte riktigt hade koll på värmen & sånt med varmluftsugn..

Mamman kom hem och vi pratade lite och satte in två nya dagar sen gick jag hem i kylan igen. Känns som kylan typ fräsha upp mig lite, fick mig att vakna lite ur min dvala. Eller va de lussebaket som gjorde de jag vet inte. Men skönt va de att komma hemifrån, komma från mitt rum och sluta tänka för några sekunder..

Nu kom jag på en sak till som ska göras KNÄCK, de är ett absolut måste de med. mm mm mm ;D hehe.. Får nog börja skriva en lista tror jag, allt som ska göras och sen bocka av dom en efter en med ett check hehe..

Tio dagar kvar..

Idag har mami satt upp lite av pappas tomtar, så bilden i slutet av inlägget passar in lite nu tycker jag. För snart är det julafton, ja herregud vad tiden går snabbt ..

Äsch detta funka inte, har inga ord att säga idag heller. Hörs senare..



I can feel the pain.

Har ont i min stackars mage :/ and I don't like it.. För övrigt ska jag ju vara barnvakt ikväll också, de blir inte så kul om detta är kvar. Får väl ta en liten pilla efter jag ätit om inte maten hjälper. Nåväl slut gnällt för min del nu då..

Snön kom igår och har legat kvar sen dess, visserligen inte ett tjockt lager men de är vitt på gräsmattan iallafall, de käknas ju till något (: I like..


Coraline.

 


I familjens nya lägenhet finns 13 vanliga dörrar och en lite ovanligare. När Coraline öppnar den 14:e dörren första gången finns det bara en murad vägg bakom. Men när Coraline använder en nyckel och låser upp dörren, hittar hon en lägenhet. Till en början är den nya lägenheten till och med bättre än hennes egen; godare mat, roligare leksaker och snällare nya föräldrar. Men nya mamma och nya pappa blir mer och mer konstiga och vill att Coraline ska stanna kvar hos dem. Baserad på Neil Gaimans novell med samma namn. (KÄLLA.)

Tyckte filmen var ganska så bra, spännade o lite halv skrämmande för att vara animerat. Så jag rekommenderar faktiskt vidare filmen men ger den inget betyg mer än att den var bra..

Sakna på högnivå.


Snart har det gått två skit långa veckor sen jag såg min underbaring sist.
I Miss him ♥


All alone ..

Jennie gick hem för ett tag sen, vissa har ju skola imorgon. Önskade att jag också haft de så jävla NIMT de hade varit. Skolan är den slappaste tiden genom livet kan jag ju lätt tycka, visst tyckte man inte då men under den tiden så vad visste man egentligen? Inte mycket mer än va näsan räckte. Hade velat tillbaka till skoltiden men jag har de ganska så bra nu ändå, om man räknar bort minusen iallafall..

Nåväl, vi kollade på Barbie in a christmas carol sen började vi se filmen Coraline men hann inte se klart den tillsammans med Jennie då hon var tvungen att gå hem. Så tänkte snart slänga mig i sängen och se klart den. Förövrigt har jag levt på pappas julköttbullar idag, älskar dom så har gått till kylen o plockat så mycket att han fick slänga ner de i frysen så inte alla åts upp innan julafton (; haha.. MUMS!

Nej men nu beger jag mig, vi hörs senare.. Take care.

Så sjukt jävla snygga!



Gimme Gimme

Min vän Jennie.

Just nu har Jennie gått hem till sig för att äta så jag passar på att glo lite på nätet, skulle dock bara in på svt's hemsida för att kolla ett andra avenyn avsnitt men hamnade här istället.

Skulle dessutom in på Morris sida för att kolla bilderna från igår men där va sån röra på bilderna så jag hitta inte , kanske inte kommit upp , kanske va jag på fel sida idk men om någon vet var bilderna från 12dec är så får ni gärna länka till mig så jag kan kolla för jag va verkligen kamerakåt igår, hoppa in framför kameran flera gånger haha.. Sen i slutet satt jag i baren och snacka med kamerakillen så fick jag lov att ta en bild med kameran, inte för de ble något snyggt men så är de väl när man är full o knappt ser något själv haha..

Nåväl hann aldrig kolla på andra avenyn för nu kom min lilla söta Jennie igen så nu ska vi kolla på en till Barbie film, hörs senare. TJARÅÅÅÅÅÅ!! (;


Vissa är verkligen inte normala.

Såg ett videoklipp tillsammans med Jennie förut, det var något av de äckligaste jag sett i mitt liv. Fy fan att folk ens gör sånt :S Satt och flabbade och klöktes om vart annat, jag kollade bort, höll händerna för huvudet och hörde Jennies röst "kolla kolla" men jag kunde inte efter de att jag var tre sekunder från att kräsas. Fy fan va vidrigt och jag hade lust att länka till den bara för att ... Men jag skiter nog i de för jag vill inte att ni också ska sitta och kräka framför datorn..

I rest my case, va bara tvungen att skriva av mig typ..

Söndagen 13 December.

Jag har Jennie på besök hos mig nu och jag har lite attacker här och beklagar mig. Jag är inte alls glad idag, förutom under dom stunder då hon får mig att asflabba då vill säga. Men ska slänga mig i sängen igen, kolla film eller något för jag är helt död i kropp & själ.

Ledsen i ögat..........................................................

IN I DIMMAN!



Nu har jag precis krängt lite ravioli så jag är helt smällmätt haha, har varit iväg och köpt svarta strumpbyxor och svarta overknee strumpor så får jag väl ta den svarta klänningen, svarta stövlarna och den lila kortärmade koftan så de inte blir för mycket svart. We'll see ..

Ska iallafall fixa vid mig och sånt nu sen om drygt en timme ska jag åka mot Sandra, plocka upp henne o sen vidare till Pernilla. It's gonna be an awesome night, that's what I want anyway! (:

Kanske vi ses i dimman.

Idag blir de fest!

Ska iväg och handla nu, sen får vi se vad jag har för kläder ikväll. Still don't know :O Brr fryser gör jag också lite och de gillas verkligen inte. Nåväl ska ta på mig jackan o sen köra iväg så hörs sen..


It touched my heart.

Låten går om och om på min dator, den är så sjukt bra (: inlove ..

Har försökt hitta kläder tills imorgon men funkar inte så bra då jag varken har svarta strumpbyxor eller ett par leggings så jag får helt enkelt ta klädvalet när jag varit iväg och inhandlat de. Hade velat ha trashade leggings och en tröja men har ju inget som passar till :/ Wöööp. Need new clothes..

Nu ska jag ner i sängen och kolla på Pettson & Findus som förövrigt är väldigt sött.

I will follow where ever it might take us ♥

Lördagen 12 December.

I am flying, my heart is taking over.
The world is flashing by,
higher higher higher
I will follow where ever it might take us,
chasing through the sky,
higher higher higher..

Fasen vad jag älskar vinnarlåten 2009, absolut bästa ever!
Sen är Erik Grönwall bara ett plus för han är goodie (;
Vill ni höra låten så klicka HÄR.

Kvällen bjuder på idolmys.

Jag har inte följt idol speciellt flitigt detta året men kollat några gånger och jag har hängt med och vet vilka som står där idag och slåss om första platsen, vet redan att jag hejar på Erik och de sa jag redan från första början men jag är inte den som skulle böla om han kom tvåa då jag inte är så inne i de..

Pratade lite snabbt med Fraajd på FB och hon bjöd hem mig till henne för att kolla idol och sånt tillsammans med henne och Sandra så jag ska bara fixa vid mig o sånt sen gasar jag iväg, lär troligen åka inom donken för att få någon mat i magen men ja vi får helt enkelt se..

Vi hörs senare när jag är hemma igen, take care & trevlig helg! (:

Pimp my ride.

Lätt att jag ska ha en rosa sexxa rattmuff i min bil till nästa vinter, dö läckert (;


Fastna vid datorn.

Vill ha ett par lårstrumpor, ja jag kan ju inte kalla de knästrumpor då jag vill de ska över de. Även om de kanske kan se luffit ut att ha de ovanpå jeans så tror jag de hade gett cool effekt när man har stövlarna. För overknee stövlar är ju inne, men jag är lite hrmmm så jag kan inte hålla på att sprida mina stackars slantar här o där så varför inte fuska till sig en snygg lock? Äsch vet inte om de vat så snyggt men en tanke iallafall..

Men nu ska jag faktiskt starta pettson & findus, för måste försöka sova nu innan hela dagen passerat hehe.


Make a wish

and it might come true..

Jag fick som jag ville, för visst gick de väl snabbt för mig att komma hem igen. Visserligen av helt fel anledning. Känner mig en aning irreterad och åter igen tagen förgivet. Stod utanför och knackade på i nästan tjugo minuter utan att någon kom och öppnade sen gick jag hem igen..

Nu är jag överpigg men ska kolla en Pettson & Findus film tills jag slocknar. Varför skulle jag dricka pepsin? höhö. Nej ska klä av mig och krypa under täcket så godnatt på er igen då ..

Godmorgon i rusningen.

Har precis trashat ett par gamla legins för att se om jag kunde så ska köpa ett par nya och göra dom coola by myself, för jag kan själv (; haha. Precis som jag gissade på förut så fick jag ingen sömn inatt, kände att jag kunde somnat ett tag men gick inte sen börja jag bli trött tio i fem men de va ju bara omoget så fick gå upp ur sängen då.

Om en kvart ska jag vara hos familjen A sen hoppas jag att de går snabbt så jag kan få min efterlängtade trekant med kudden & täcket. För allt jag kan tänka på nu är sova sova sova... Eller egentligen överdrev jag men tills dess att jag hunnit komma hem kommer sova va allt jag tänker på. För jag är en aning pigg.

Halsade lite pepsi innan, ihopp om att de kommer hjälpa mig hålla mig vaken. Ska dricka några klunkar till nu innan jag drar vidare..

På återseende allesammans, ha en underbar fredag (: SKÅL.


Godnatt är på sin plats.

Ska släcka ner och göra mig redo för sängen, men troligen kommer jag stanna uppe hela natten. Men ska inte säga för mycket, för man vet aldrig. Nåväl, hörs senare när jag har tid till de. Godnatt & sovgott allesammans (:

Fredagen 11 December.

Ännu ett vill ha objekt.


Nedräkningen är igång.

Om ca 6h så är jag redo att gå hemifrån, baaah.. Vad har jag gett mig in på ^^, Nåväl nu ska jag hoppa i duschen sen slänga mig i sängen och kolla Ghost Whisperer's avsnitten jag har kvar och fortsätta med en liten Pettson & Findus film sen intar jag nog drömmarnas land, om jag inte håller mig vakens till imorgonbitti vill säga, idk. We'll see..

Våra snygga pepparkakor (;

Det kommer en bild senare där bokstäverna är ihopa parade med varsin haha.. Men den kommer senare tills dess får ni nöja er med denna fina bild där man kan se dom flesta motiven (;


Dags för middag.

Eller så borde de väl räkans som kvällsmat då klockan är så mycket? Blir iallafall kroketter, beasås & grönsaker och under tiden jag äter ska jag underhålla mig med Ghost Whisperer...

Trevlig kväll allesammans! (:

En härlig jacka.

Jag tycker att denna jacka ser väldigt mysig ut och jag hade gärna köpt en men frågan är om jag skulle passa i den stilmässigt, för jag vet inte vad min stil är. Jag är stillös helt enkelt. Så hur blir de med denna? Hmm.. Den finns även i färgerna svart & vit . Tiden får helt enkelt avgöra vad som kommer hända..


Jag vill också va stl S.

Men det kan jag bara drömma om.. Då måste jag först sipra brösten och det går inte göra på tre sekunder. Att ofta fått höra att dom & mitt blonda hår varit ända anledning till uppmärksamheten jag fått har bara gjort mig ännu mera anti och slått griller i hjärnan på mig.

En dag finns inget av de där kvar..

Men jag vet bättre nu, jag är en enkel människa. En ppl-pleaser. Uppmärksamheten jag fått har haft med min personlighet att göra, jag skrattar, jag pratar, jag är glad. Jag kan lova att de gör en himla massa. Utstrålning är sexigt och de är de som får folket att fastna.

Ändå tycks jag inte få ro i min själ, ändå är grillerna kvar, ändå ändå ändå..

Högst på önskelistan.

Jag har länge sagt att jag behöver en ny mobiltelefon då min laggar ganska mycket. Inte alltid mina meddelande kommer fram och ibland måste jag skicka en gång till för att första ska komma fram, batteriet laddar ur efter man svarat kort i ett samtal, jag får leveransrapport även om mobilen jag skickar till är avstängd vilket inte är okej. Så en ny mobil är en bra investering. Men vad jag velat ha har jag inte riktigt vetat, men en söt rosa telefon hade jag inte tackat nej till (:

Så har jag varit inne på denna modellen fast den rosa så igår när jag va inne bara för att kolla tradera och va priserna låg runt så hittade jag denna med blommor, it's to die for. Fy fan va snygg, den sötaste mobil jag sett på länge. Den hade jag jätte gärna velat ha. Någon som har en sony ericsson w595 som kan säga om mobilen i sig är bra eller jag bara är ytligt förälskad i den?

Men mamma, den här hade passat väldigt bra under granen adresserad till mig (; hihi.


Tänk om ...

För någon dag sedan så fick jag en tanke i mitt huvud om hur allting sett ut i mitt liv ifall jag istället för att ha haft sån hemlängtan i april 2008 tänkt framåt och följt med dessa två till sommar stället Varna (tror jag) och jobba sommar säsongen där istället för att vilja jobba hemma i Sverige.

Tänk så roligt jag hade haft på jobbet, för dessa två var riktigt härliga. Men istället mesade jag och stannade hemma, tog tillbaka min timanställning på Gillebagaren som inte gav ett skit och nu sitter jag här död. Typ. Saker hade kanske sett annorlunda ut men what's done is done..


Ca 13h 45m kvar..

Sen ska jag vara barnvakt, vet inte riktigt hur jag ska göra inatt. För jag vet redan att somna kommer vara mitt största problem så jag borde nog vara vaken fram tills dess att jag är barnvakt, så kanske jag ska försöka sova lite nu på kvällen istället. Äsch jag vet inte, dilemma..

Snart är helgen här, och lördag är redan tjiingad för att fira M sen får vi se hur de blir med resten.

På lördag firas denna bruden.



För Pannis har ju fyllt år (4 Dec för den som ville veta) och de ska ju självklart firas. Jag var som sagt fyllechaffis åt min pappa dagen när hon fyllde år så de passa sig inte riktigt att dra ut då men på lördag smäller det. Ska bli roligt även om jag är en aning pank och får inta mesta drickan på förfesten (billigast så).

Dom rika kan, dom fattiga försöker.

Vi ska iallafall dra ut till Ängelholm vilket var år & dar sen sist, vi saknar väl karaoken lite jag & marwin för vi är fast där alltid. När vi väl kommit in i karaokebaren så kommer vi inte ut föräns de stänger. De är så jävla roligt att sjunga så man inte får nog. Att man sen svettas halvt ihjäl för de är så varmt där nere och knappt någon luft, ja de är något man får leva med haha..

Saturday is going to be fcking awesome! (:

Torsdagen 10 December.

Två veckor kvar till julafton,

panik har inte köpt en ända julklapp :O
Nåväl, såg att Fraajd hade skrivit sina julkort nu så tänkte senare idag ska jag skriva mina, I think. Första gången sen CT-tiden som jag skriver julkort haha. Blir nog kul, vet dock inte vilka som varit snälla o ska få (;

Nej se mitt sista Gossip Girl avsnitt sen någon sleden film eller något. Godnatt på förhand.

Hög mysfaktor på rummet.

Ljus tända på rummet, ska snart klä av mig koftan & jeansen och krypa under täcket och kolla ett Ghost Whisperer avsnitt sen får vi se vad kvällen har att erbjuda för mig, OM mina ögon hålls öppna vill säga. Godkväll iallafall (:


Så otränad var jag.

Jag känner fan träningsvärk i låren idag, allt för lite benböj och sånt shit från min träning igår. Herre-min-skapare vad jag känner mig klen hahahahahaha.. Fast å andra sidan, en tjej måste inte vara biffig vad ska hon annars ha en man till? (;

Sex, hetaste ämnet.

Det är egentligen ganska så roligt hur vad man än pratar om eller vad man gör så kommer allting ändå till sex på ett eller annat sätt. Men det är väl egentligen inte så konstigt, de är ju de som är roligast att prata om (;

Kolla bara vår bakdag, hahaha.


Vår lilla bakdag.

Körde först till Örkelljunga för att tanka och inom Netto för att köpa saffran, jag visste bara inte att man skulle fråga om de i kassan så jag gick saffranlös därifrån haha. Gasade på som attans på motorvägen och körde av i Stisseland, plockade upp Sandra och vidare till Fraajd.

In snabbt genom dörren men lika snabbt var vi därifrån igen och in på Erik's för att handla allt som behövdes till vårt bakande. Betalade och drog hem till Fraajd igen..

Började blanda ihop degen till lussebullarna och snickersen som skulle in i frysen. Sen var det dags för pepparkakorna och jag hjälpte till lite och allting blev bara flipp slutade med bokstäver, barnförbjudna bilder, sugarmun och en katt haha. När degen till lussebullarna jäst klart så började vi rulla vanliga lussebullar men i slutet blev de en flipp till och en barnförbjuden bild kom igen, haha..

Kakorna blev klara och vi åt lite smått, snickersen va jätte god och jag fick receptet av Fraajd så jag kan göra de hemma någongång hehe.. Satt och slöade i soffan en liten stund tills dess att Frida skulle hem till sina föräldrar & glo hockey (som dessutom inte ens va så vi åkte hem i onödan haha). Körde hem Sandra sen körde jag med "All my life" låten på högvolym och sjöng hela vägen hem till mig själv.

Sitter här nu med tända ljus o sånt, helt jävla slö i huvudet. Dessutom pratade jag med pappa A idag och ska dit kvart i sex på fredag morgon, hur de kommer gå är en bra fråga visst ångrar jag de lite smått men jag behöver de så jag gör de iallafall även om de kommer bli tungt (; Blev även måndagkväll också, men de är absolut helt okej (:

Nåväl, helt slut så vill lägga mig på sängen, är dock rädd att jag kommer somna då..

Sämsta sätt att vakna på.

Jag vet inte riktigt vad jag drömde om senast, men vaknade upp med tårar i ögonen och en klump i magen. Sen somnade jag om.. Nu är jag vaken och klumpen är fortfarande kvar, men jag vet inte varför för jag kan inte minnas drömmen även om jag försöker. Usch, don't like this feeling..

Nåväl, nu ska jag slita mig härifrån en liten stund. På återseende.

Inne på femte säsongen.

Av Ghost Whisperer..

och nu ska jag se två avsnitt sen är det nog dags att dejta kudden med stängda ögon, ska ändå upp runt tolv så jag hinner vakna o sånt innan jag ska iväg och ha julbak o sånt mysigt (:


Julhälsning från Madagaskar.



Såg precis denna lilla julspecial film av Madagaskar och den var ju roande. En liten kort julhälsning där Madagaskar djuren får en krashande jultomte med minnesförlust på besök och måste rädda julen. I like it, men som sagts tidigare så gillar jag ju tecknat / animerat :D

Onsdagen 9 December.

Har spelat lite Bejeweled på FB, har inte hunnit klå mina gamla rekord men de är ändå ganska kul och tiden swishar förbi ganska så snabbt faktiskt. Inte längesen jag satt och kollade siffrorna stå 00.00 och gjorde min lilla önskning (; hehe..

Nu håller jag på att koka ägg, min kvällsmat blir räksallad och de ska bli himla gott. Jag vet, inte normalt att äta såhär sent, inte heller normalt att äta sallad till kvällsmat men är man sugen så är man. Jag tar de jag vill ha, inget konstigt med de, hihi..

I eftermiddag står julbak på schemat, ska bli mysigt. Måste leta fram något rött, ladda batterierna till kameran, leta fram min tomteluva och det var väl allt (:

Nej om man skulle spela lite till innan maten blir klar, tjollavippen.

En härlig dag.

Började med att jag startade ett 40 minuters pass, men avslutade efter trettiominuter för sen orkade jag inte mer. Eller jo men blev en aning svettig o resten va mest liggandes och de har vi inte plats med i tv-rummet så stängde ner.

Strax därefter kom kära frugan och vi tog på oss kläder sen gick vi ut och gick en runda och snackade om allt möjligt, det är faktiskt härligt att ha henne som vän för hon är väldigt speciell och förgyllar verkligen dagen med sina upptåg, ingen kan va utan ett leende i hennes närhet promise, ni ska se mamma & pappa när hon håller på, jodå dom gillar henne dom också (;

Nåväl, lamporna tog slut påvägen så vi vände och gick tillbaka hem till Jennie och hämtade hennes hund sen gick vi en snabb liten runda i byn sen lämnade vi hunden igen och hämtade pantburkar på Jennies rum. In hos mig, hämta min väska sen gasa vi ner i byn. Pantade lite burkar, köpte Ben & Jerryglass, choklad och sen letade jag efter en chokladkalender men hittade ingen ); snyft.

Hälsade lite på Dallen sen körde vi hemåt igen. Jag började laga mat , satt vid datorn. Sen åt vi middag och kolla på Ghost Whisperer sen blev vi proppmätta och fortsatte med glass haha. Dock vill jag inte rekomendera Cheesecake med brownies för den va inge vidare god. Eller den funka men förvänta mig godare ..

Gick över till henne och kollade på NCIS LA som gick på tvn sen kom hennes mamma & håkan hem så satt vi i köket och snacka om ditten & datten. Väldigt trevligt sen var det dags för mig att gå hem igen. Började med att jag släppte ut Zindy sen fixade jag igång diskmaskinen och diskade reserande disk förhand, plockade undan från diskbänken och gick ut med komposten så kände att jag även avslutade denna dagen väldigt bra.

En guldstjärna till mig (;


Snart dags för vinterbilderna, men får väl vänta tills snön kommer.


Workout time.

Så jag vaknade, jag stannade kvar i sängen, jag blev tvungen att gå upp. Satte mig vid datorn, tog ett snabbt bad & dusch, klädde på mig, satt vid datorn och nu är det dags att föna håret sen ska jag sätta igång en annan skiva och träna lite. Mjau gonna be nice (; hihi.

Nu säger jag godnatt.

Håller på att kolla på 'Myseriet på Greveholm' hade sex avsnitt på datorn så är på sista nu sen blir det filmen 'Alpha dog' tills dess att jag somnar för de gör jag nog snart känns det som.

Natti.


Tisdagen 8 December.

Då var det dags för ett Ugly Betty avsnitt snart. Har suttit och roat mig med Bejeweld på FB ett tag nu men dags att krypa ner i sängen igen. Fast först ska jag ta min tvätt från tvättställningen, passa på att göra nytta när energin finns (vilket blir natte-tid).


Santa Claus is coming to town.


Lite julmusik såhär på måndagseftermiddagen.


Halv bra start i veckan.

Sov lite förlänge idag och ångrar mig lite smått att jag inte gick upp i förmiddags när jag var så pigg. Alltid samma visa haha, men sen när jag väl gått upp och fått suttit vid datorn en sväng så gick jag in i tv-rummet och öppnade mammas träningspass-skivor och startade en och körde ett workout pass i en halv timme. Faktiskt väldigt kul och tiden gick skit snabbt. Så en halv bra start då, hade jag gått upp tidigare hade veckans startat på bästa möjliga sättet (; hehe.

Är en aning hungrig och skulle gärna vela ha lasagne till middag så jag måste ta en snabbdusch sen iväg och handla. Fast först inväntar jag min kära fru som ska hämta ett arbete jag skrev ut åt henne.

Aja, vi hörs väl senare. Have a nice day (:


Cloudy with a chance of meatballs.



Är en animerad film om en 'uppfinnare' som aldrig blivit accepterad och en dag blir räddningen för stadens matproblem. Dock går det utför och han måste återigen försöka rädda staden och världen från undergång. Jag tyckte filmen var underhållande faktiskt, men jag gillar tecknat/animerat så kanske kan vara därför.. Den får betyg 3 av 5 som dom flesta filmer verkat få nu på sista tiden.



Godnatt.

Nu ska jag inte förflytta mig från sängen mer under denna natten, är dags att krypa under täcket för att stanna där och få min sömn. Vad dagen sen har att erbjuda i eftermiddag har jag inte den blekaste aning om, men det får jag se då. Får se vad orken säger..

Men godnatt gott folk, hörs senare!

Ensammys på högnivå.

Har fixat min kvällsmat bestående av mackor m koktägg (ovanligt med äggmackor) och sen varm choklad till de. Ljusstaken i fönstret är tänd, ska starta fler julmysfilmer och krypa under täcket och bara ta in alla känslor som är möjliga att få ifrån allt detta..


Måndagen 7 December.

Man träffar en vakt som är påväg in till hans jobb en tidig lördagkväll, man hälsar och hans tillbaka svar lyder "Är ni inte festklädda ikväll?" - Är det ett tecken på att man är ute en aning för mycket? haha.


Kvällens absoluta vill ha.

 Är lätt lussebullar!

Nybakade lussebullar är bara så himla gott, men jag får snällt vänta till nästa vecka för då ska vi baka och lätt de blir lussebullar i julstöket (: Gott-gotti-gott-gott, haha.

Vill även iväg på julklappsjakt, och en himla massa till. Jag ska försöka sluta tjata om de men det kommer inte bli lätt menar jag har verkligen fått dille på årets jul. Hmm vet inte vad de är, men ganska kul ändå hihi.

Året närmar sig sitt slut.

Så tänkte ta en titt i backspeglen, har ändå skött mina nyårslöften ganska så bra om jag får säga mitt.

Så förförsta gången som jag iaf kan minnas så har jag skaffat nyårslöften.
1. Jag ska våga mer, ta fler chanser och helt enkelt leva mer. Under året som går ska jag ha gjort minst fem nya saker som jag aldrig gjort förut.
2. Ett hälsosamare liv där jag kanske tänker lite på maten, lite på rörelsen och mycket på mig själv hur jag mår och så vidare. HAPPYFACE.
3. Mindre skandaler, eller åt minstånde ska jag sluta ångra saker jag gör och ångra d jag tackar nej till istället. LEV LEV!!
(Taget från min gamla blogg)

Jag har väl tagit några fler chanser och jag har väl levt, vad jag kanske inte gjort är gjort fem saker jag aldrig gjort förut. Den delen hade jag helt glömt bort och några stora saker har inte skett så får helt enkelt göra något random under dessa veckor som är kvar.

Jag började året lite hälsosammare då jag sparkade boll två dagar i veckan men de gick ju inte så vidare bra sen så att året inte fortsatte bra de kan ju kvitta (; Dessutom har godis inte varit någon stor lockelse vad jag kan minnas så de får också räknas på plus sidan. Sen 'tänk mycket på hur jag själv mår' delen har också blivit bättre..

Några skandaler har inte heller hänt om man ska jämföra med tidigare år så de går ju åt rätt riktning kan jag tycka.

Så jag kan säga att mina nyårslöften hölls ganska bra och jag är nöjd med vad jag åstakom, nu ska jag bara komma på något nytt att ha som nyårslöfte till nästa år. Första är redan tjingad (kanske andra också).. Men det får komma senare, nya året är inte här riktigt än..

Årets första

Glas julmust dracks igår, och gott var de (:

 


Bättre sent än aldrig.

Det var ju typ en vecka sedan man skulle börja sätta upp ljusstakar & julstjärnor men jag har inte haft en tanke på mitt eget rum föräns för någon dagsen och idag fråga jag mami om det fanns något åt mig och nu har jag en liten ljusstake ståendes i mitt fönster, den tänds i kväll.

mysigt värre (:

En aning trött.

Idag känner jag mig väldigt sleden. Vet inte om jag ska skylla på att vi gick för mycket igår, eller bara att dygnet fortfarande är fel vänt hehe..

Har iallafall precis ätit ris & korvstroganoff så är riktigt mätt & helt dåsig i ögonen. Trött, hade säkert kunnat somna om jag låtit mig själv göra de. Fast de ska jag inte, då kommer jag aldrig vända rätt dygnet.


Söker mer julkänsla.

Så jag håller på att se filmen 'Surviving Christmas' den är ändå ganska så bra och jag får lite känsla o så. Åt precis nattamat/frukost också. Bestående av macka och sen morotsbitar med dippa (; mums. Jag tar vad jag känner för, den lyxen har jag.

Tänkte även säga godnatt för jag ska snart vända huvudet från skärmen och försöka inta drömmarnas land. Så godnatt & sovgott allesammans.

Fru/-gan all over.

Tycker det är läskigt hur ord ploppar upp ofta när man själv börjat använda dom. För det började för ett tag sen att Jennie (min granne) kallade mig för sin fru och vi fortsatte på de stadiet då vi är lyckligt gifta (; Nåväl efter de gått ett tag tycker jag att folk kallar sina vänninor för fru/-gan hit & dit.

Lika så var det med ordet Booja som jag skrev på FB rutan där för "Jag älskar att va glad" inte va lika kul längre. Visst har jag väl snott ordet från Kim Possible (disney channel) men efter jag skrev de såg jag två filmer där dom sa de och de är lite läskigt hur saker kan sägas utan man lägger märke till de men så fort man själv börjar ja då hör man orden överrallt..

DET ÄR INTE OKEJ! - dessutom kvällens mest använda mening (;


Söndagen 6 December.

Då var jag hemma igen efter min mysiga kväll tillsammans med orphan.

Åkte hem till henne och så va vi där en stund, gjorde varm oboy och plockade ihopa grejerna sen åkte vi iväg. Inom Östra och in till Frida som jobbade så hälsade vi på henne o höll henne sälle en stund sen va vi tvungna att ge oss iväg.

Körde till HBG, parkerade och hade ett himla tjååååååååå att få i mynten i biljettautomaten, eller inte att få i dom men automaten ville inte ha alla våra mynt så tillslut räckte de och vi tog biljetten. Tog vår lilla väska och vandrade genom knutan.

Ut och gick i kylan, iklädd halsduk, mössa, vantar, vinterjacka and so on. Gick en liten sväng och hamnade vid kärnan i lagom tid till en liten ljusshow skulle börja där vilket var väldigt mysigt så vi satte oss på en sugga med en filt under så de inte skulle va kallt och njöt av de.

Sen gick vi vidare in på gatorna vid alla affärer så hittade vi en bänk, tog våra filtar och satte oss. Sen satt vi där med pepparkaksburken öppen och vars en kopp med varm choklad i handen. Mmm va riktigt mysigt att sitta där och avnjuta de (;

Sen begav vi oss till bilen för att lämna av väskan, så tog vi och promenderade lite i Hbg och hamnade på ett litet torg med Sveriges tanigaste gran (bilden i slutet av inlägget), satt där på en bänk ett tag, Sandra tog en ciggeluring och vi satt där och pratade.

Sen blev det dags att bege sig hemåt igen. Så till bilen, hade lite sälle av en kompis till Sandra sen höll vi på att köra fel när vi skulle ner från parkeringen vilket innebar lite skratt haha (; Snack & musik hela vägen hem till Sandra där vi avslutade kvällen med glass & film (btw så är pepparkakor en godsak att smula på glassen).

Så nu sitter jag här, en aning trött & en aning hungrig helt plötsligt. Pallelelalalala..
I kort version så var kvällen väldigt mysig & en sak vi får göra om hihi ..

 


Den är väl ändå en aning fjutti för att stå i Helsingborg, don't u think?


Dölj det fula.

Så ska föna håret och sen sminka mig så att det går att titta åt mitt håll igen. Sen ska jag alldels strax gasa mot Stisseland och träffa min älskade Orph.

Har dessutom tjiingat den 23e med syrran, hon ska följa med mig. Men vad får ni inte veta för då är det inte lika roligt längre. Men har jul dille så ni får helt enkelt fantisera och gissa vad det är. Den 23e på kvällen, om de blivit av, så avslöjar jag väl vad som skett..  Tills dess, quiet as a mouse (även om dom inte är tysta).

Fett mätt efter maten, vill bara ligga ner och jäsa men det ska jag inte. Så vi hörs när jag är hemma igen, trevlig lördag & fortsatt trevlig helg och allt de dära (:


It's over.

Bara att inse att det aldrig kommer tillbaka.

Date med orphan idag.

Sandra ringde förut innan jag hunnit ur sängen vilket var bra så jag kom upp tillslut :P Så hade hon en plan så jag ska hem till henne sen så ska vi vidare till Helsingborg och ha de roligt & mysigt o sånt. Jo det blir nog bra (: Kom underfunn med att vi inte setts sen vi firade Frida för två veckor sedan så de var dags.

Och i nästa vecka ska vi köra en bakdag, kommer bli så mysigt och såååå roligt (: Längtar redan dit för jag vill ju få massa julkänsla men de får jag säkert ikväll med om vi ska runder i HBG för där måste ju va pyntat till max.

Nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen, så hörs senare ha en trevlig lördag!


Fortsätter mina julfilmer.

Fanns fler filmer i Musse Pigg facket så nu drar jag igång Mickeys twice upon a christmas, hoppas den är lika gullig (; Vet inte varför men nu har jag tydligen fått mussepigg-dille också, precis som jag har juldille.

Men inte var de en ända kotte som ville ha julkort av mig, så jag får väl skicka dom till mig själv helt enkelt. Kan ju va bra ifs för då både skickar jag & får kort (; höhö..

Nåväl, ska äta min mat o kolla film nu så hörs!

En söt film i juletid.



Kollade på denna filmen innan jag åkte och hämtade papi, måste säga att den var väldigt bra. Men sen gillar jag ju tecknat, barnfilmer, helt inne på julen och mmmm den är söt!! (: Rekomenderar den till likasinnade personer.

Mitt vanliga nattproblem.

Jag är hungrig!!

Jag åt ravioli till middag innan någongång runt fem kanske, blev kräkmätt men såklart varar de inte så länge. Är just nu dö hungrig men vadå ska jag ge mig på äggmackor igen, koka ägg och äta de på sånt gott skogaholmsbröd som igår? IGEN!! Jag blir trött );

Lördagen 5 December.

Då har jag varit och hämtat min fulla pappa nu då, tog en evighet innan själva bussen med folket kom till jobbet där jag stod och väntade. Vänta i säkert 45 minuter, kallt, drygt o ja allt sånt. Men fick tiden att gå genom att sjunga i bilen till samma låt om och om (; Sen kom dom och dom ska ju inte säga något om att tjejer traggar för de kan fan killar/män också göra (; haha..

Lämnade av hans jobbarkompis och körde hemåt, gick ganska snabbt tyckte jag.

Innan jag hämtade papi så kollade jag på film, fick A att poppa popcorn åt mig så gick proppen så skulle brushan fixa så försvann internetet för den stora klumpen ville inte starta igen så fick kolla på någon Musse Pigg Julsaga som jag tyckte va väldigt bra och jag längtar så mycke till julen.

De finns så mycket jag vill göra och jag har kommit på världens bästa idé till mamma&pappas julklapp, för de är tanken som räknas och den är fan så jävla bra att jag vill att de ska funka så nu måste jag börja kolla upp om de hinns göras i tid och priset o sånt. Men de är lätt den bästa julklapp nånsin..

Sen har jag lite idéer till dom andra med men de största frågetecknet är klart vad jag ska köpa till putte, vad köper man till sin pojkvän? Jag har ingen som helst aning :/ Jag har inte fantasi till sånt här :P Men får väl tänka så de knakar, ta tips & idéer från andra, få han och säga något normalt han vill ha och sen fixa ihop något..

Usch va ska jag nu göra? Är inte direkt trött, hade tänkt gå ut och joina syrrans fest men den hann ju sluta innan jag hann hem så där sprack den idéen. Så får väl bli film som alltid ^^, Inte mig emot egentligen, o sällskap hade verkligen inte nekats (;

Men men..

Saw VI



Specialagenten Strahm är död och detektiv Hoffman har tagit på sig det stora ansvaret som krävs att ta över efter den berömda Jigsaw. När FBI börjar komma honom på spåren så tvingas han sätta igång spelets slutliga fas. Målet är att alla bitar ska kunna hinna falla på plats så att Jigsaws vision äntligen ska kunna bli verklighet och hans ideologi ska förstås av mänskligheten. (Källa.)

Jag kan hålla med att filmerna tappade lite när Jigsaw dog i tredje filmen men ändå känns det som ett litet måste att se filmerna. För i varje film så får man ju lite pusselbitar som får en att förstå och nya händelser som man får vänta på förklaring på. Efter andra eller tredje filmen sa jag att jag inte skulle se fler sen såg jag femte och ville verkligen se den sjätte nu väntar jag bara på sista filmen (för när första kom ut va de snack om sju filmer iallafall) ..  Filmen är värd en trea mer kan jag inte ge , så 3 av 5 möjliga.


Tråkit.

Så jag vill börja gråta, typ.. Nej kanske inte riktigt så farligt men syrran har sin födelsedagsfest men dit ska jag inte ut för jag dricker inte, så nu får jag bara vänta o vänta tills dess att pappa kommer tillbaka till sitt jobb så jag kan hämta han men de är ju typ 4½ timme tills dess :/

Jag gillar inte att vänta, väntan är för lång.

Böterna går till My!

Man borde kunna få böter på hur satan man ser ut ibland alltså. Att jag lyckas, på varje bild jag fastnar på när de är fest så är de den ena fula minen efter den andra. Och den här ser jag bara aspackad ut, så full att jag vinglar och inte kan stå på mina egna ben. Jag säger då de, tror ingen lyckas fastna så bra på bild som jag . Jag är kung! (; hahahahaha.


Bild från my's 18års fest (bilden har jag fått så its not mine)


No drinking for me.


För idag är jag fast i bilkörandet, men fine for me (;


Fyllechaffis ala Mysaan.

Så nu ska jag packa ut mig själv och papi i bilen, plocka upp några jobbarkompisar till han sen skjutsa han till sitt jobb sen ska jag underhålla mig själv på något sätt och sen hämta dom igen vid halv 1 inatt. Blir nog bra, ibland behöver man inte festa utan göra nytta vilket jag gör idag.

Så kanske jultomten kommer till mig i år trots allt (; hihi.

Trevlig helg allesammans.

Är man trött ska man sova,

är man pigg får man försöka sova ändå.

Så nu har jag ugglat vad jag ska, har även fått upp småsyrrorna och fått iväg dom till bussen. Så nu är jag färdig, nu är det minsann dags att krypa under täcket, sova i några timmar för att sen orka upp om typ 5½-6 timmar för att piggna till och va chaffis åt papi som ska på jobbfest ikväll.

Dessutom har jag världens snällaste pappa som fyllde på min telefon under kvällen igår, så nu har man gratis sms i 30 dagar till. Vilket är väldigt bra när man skickar så mycket som jag gör nu för tiden, allt för putte (; höhö.

Nej godnatt nära & kära, återkommer senare (:

Grattis underbaring!



Känns som födelsedagarna bara rullar in just nu, och så kommer juletiden. Alltid är de något (; Idag är det Pannis födelsedag och tackvare att jag ska va fyllechaffis ikväll/natt så blir de inte något firande föräns nästa helg, men då blir det ös (; hihi..

Idag är ingen vanlig dag för idag är de Pannis födelsedag,
hurra hurra hurra ;D

Fredagen 4 December.

Godmorgon alla som ska upp till något viktigt, eller till er nattugglor som fortfarande inte kommit i säng. Själv är jag pigg som en lärka typ och att jag nyss drack ett glas hustler när jag babblade i hundranittio till mami var nog inte något bra sömnmedel direkt.

Får köra på Gossip Girl avsnitten tills ögonen går i kors. Sen kolla film eller något.

Ibland undrar jag var folk får sina körkort ifrån och kan också se hurdan pain in the ass jag kunde va när jag övningskörde och råka köra för fort ibland och sakta in till rätt hastighet och höll på så. Men att puttra i 50 på en 70 väg och sen hålla på att bromsa hela tiden så man nästan vill sätta sig på tutan är inte okej. Inte på långa vägar. Men så såg min färd ut till putte, jävla söndagsbilister håll er inne på övriga dagar (; höhö..

Men åkte hem till putte och där blev det filmmys, sen lite mat och sen lite mer filmmys (: Började kolla lite på 2012 och jag måste erkänna att jag fick tårar i ögonen (även hemma hos han vilket jag inte ens fick av new moon) men anledningen har ingenting med filmen att göra på de sättet egentligen. Utan över hur rädd jag faktiskt är för att dö, och filmen är ju baserad på vad folk tror kommer hända just 2012, att världen kommer gå under på något sätt och börja om.

Jag är så osäker och rädd för döden att jag vill kunna skratta alla i huvudet på julafton 2012 för att vi faktiskt lever och inget hände, men tänk så kommer de var jag som får skratten i huvudet då allting börjar istället. Att de är jag som kommer springa runder med panik i rösten och bara vilja överleva allting till vilket pris som helst även om de sen när de är över inte längre finns något att leva för. Jag är jätte rädd för att dö, därav min sarkasm till att de kommer hända, därav att jag verkligen inte tror på de. Just för att jag är rädd för att de faktiskt kan vara sant.

Men iallafall så började vi se lite av den och jag hann inte med så mycket innan papi skicka och fråga om jag var påväg hem. Där har vi nackdelen med att papi får låna min bil, jag måste ju böja mig efter hans arbetstider, men klart jag kan göra de jag menar jag fick ju bilen av han. Så klart jag kan dela med mig tills han skaffat en ny. Är inte så ego och självisk, sen att de finns fördelar med de genom att han tankar är ju bara possitivt (; hehe.

Så vid tio i fem fick jag packa ut mig i bilen och gasa hemåt, tog inte alls långt tid tyckte jag, och nu sitter jag här och ugglar. Ska checka lite på nätet sen blir de väl förhoppningsvis sängen.

Hörs senare, puss (;

Magic eyes.

Tycker det är ganska coolt när jag tittar in i speglen och kollar mig själv i ögonen. Stora pupiller och gröna ögon när jag närmar mig lampan och pupillerna minskas så ändras också ögonfärgen till blå. Ja jag tycker om mina ögon, dom är fina (: hihi.

Lisette 19år.



Tänk va tiden springer iväg, och tänk att du snart är en vuxen människa.
Fast jag måste be om ursäkt och säga att du alltid kommer vara liten i mina ögon, liten liten som behöver skydd från allting även om du egentligen är stark nog att klara dig själv. Du är min ömma punkt, har alltid varit och lär troligen va de i många år till .. Älskar dig fruktansvärt mycket lillsyrran! Grattis på födelsedagen och njut nu av de kommande året, året efter kommer allting vara annorlunda.

Ett fyrfalligt leve, hon leve
hurra hurra hurra hurra.
Baddabampambam.

Torsdagen 3 December.

Dags för natta mat eller kvällsmat, man kan säga vilket som men nattamat är väl egentligen rätta ordet eftersom jag äter de så sent på natten (; Men magen gör ont igen så var tvungen att ge den något så den blir tyst (; hehe..

Så stektägg macka, ett glas vatten & CSI blir det nu, äntligen fått hem dom två sista avsnitten från säsong 9 av csi la så tänkte kolla dom nu. Men sen jag började följa alla csi lite bättre fatta jag tycke för New York mycket bättre så de är min favorit CSI serie (ifall någon undra, eller ja annars också) ..


Snart slår klockan midnatt.

Då ska ett sms till syrran skickas för hon fyller 19 om någon minut. Så grattis till henne, mer grattis till henne kommer senare. Sen är det också en datum att fira för min del & de kommer också senare.

Men nu ska jag kolla på 90210, så hörs (:

Tänk att de snart är Julafton igen.

Tiden den bara springer iväg och det känns som man knappt hinner andas i farten. Jag vet inte varför jag har så stor längtan egentligen men julen är mysig för det är just denna tiden på året då familjen blir mer tillsammans och sånt.

Lätt att jag ska baka knäck, lussebullar och göra ett pepparkakshus. Ja för jag ska få julkänsla deluxe detta året. Dessutom vill jag iväg och handla julklappar, sitta på mitt rum och slå in och skriva godjul, lätt att jag också ska skicka iväg julkort detta året så ni som vill ha säg till (; haha.

Vill ha snö och kallt så isen fryser till is så att jag kan ta mig ner till dammen och åka skrillor tillsammans med syskonen, få med mig putte ut på isen, dricka varm oboy, ta och inhandla nya pulkor så att vi kan swisha ner för backarna på skolan och sen avsluta med snöbollskrig där mini D får ligga underst och få all snö i huvudet.

Ja herregud, vad är de med mig? Jag brukar alltid önska efter sommaren just vid denna tid punkt men jag vill så mycket och eftersom de ändå inte blir sommar fast jag önskar & vill så får jag väl ta vara på vintern när den är här. Vad jag verkligen hoppas på är att få en kall vinter med mycket snö, vill inte se något slask alls bara massa massa snö :D hihi.

Sen ska vi självklart fylla hela byn med våra sexiga snögubbar, vi har en deal Jennie. Don't forget (; hehe.

De är så mysigt att se all julbelysning komma upp, se fönstrena fulla med ljusstakar eller stjärnor. Måste be mami&papi att ge mig något till mitt fönster för jag har ju inget. Hade jag nog inte förra året heller men känns som ett litet måste detta året. Vet inte vad de är för speciellt med detta året men har iaf fått sån himla jul-gillar-känsla i magen (:


Kör på seriemaraton.

Har några avsnitt jag inte sett ännu så nu har jag radat upp och ligger och glor på olika serier. Började med Ugly Betty och nu blir det två avsnitt csi ny följt av två avsnitt 90210 sen får vi se om de blir mer eller jag avslutar där (; Så tänkte iallafall återgå till sängen så hörs senare (:

Even stone hearted bitches can change.


American Pie 7 - The Book of love.



10 år efter den första "American Pie", hittar tre nya hopplösa oskulder "Bibeln" i skolans bibliotek. Oturligt för dom blir den förstörd, och de ofärdiga råden kring sex leder de tre killlarna på en hysterisk jakt för att förlora oskulden. (Källa.)

Jag tyckte inte riktigt att denna filmen passade in i American Pie facket, just för alla ansikten var typ nya förutom ett, den var lite lame om man jämför och hade inte så mycket händelser så nej den får en 3a men inte för den är värd en tre på de sättet utan för att trean är mitt-i-mellan och neutral. Så betyg 3 av 5.


Efterlängtat.

Min mage har kurrat och jag mår nästan illa så hungrig jag är så fick gå på matjakt och hittade kroketter, beasås & bacon (visserligen gillar jag inte bacon men ville ha nått "kött" så fick gå bra) så nu ska jag slänga mig i sängen, kolla på American Pie och äta god mat.

Have a nice one.

Mitt nya festglas!



Det rosa champagne-glaset tillhör mig och kommer följa mig på alla hemmafester tills dess att jag inte längre hittar de (; hihi.

Tecken på svininfluensan?

Som ni vet tog jag inte vaccinet och i söndags när jag och putte låg i min säng så hände något så jag skratta så råkade komma sånt nöff-skratt (vilket faktiskt inte är vanligt för mig) så påpekar putte detta då och de första som ploppar upp är "Jag har nog svininfluensan" ..

Haha, ja jag tyckte de va skit roligt så den kommer jag väl köra på nångång till om de känns lägligt (;

Äntligen hemma?

Drog ut på tiden lite, blev taccos o sånt gott hos putte sen blev det film hela kvällen. Sen var kl helt plötsligt tre så de var dags att bege sig hemåt. Så blev hejdå till putte sen tog jag och gick ut, brrr kallt och frostit och jag hade klart ingen skrapa i bilen (eller jag titta bara på två ställen), men jag är smart så jag tog ett cd fodral och skrapade mina frostiga rutor. De var första och absolut inte sista gången jag skrapar mina bilrutor..

Tog Åstorp-Klippan-Perstorp hållet hem eftersom jag inte pallade motorvägen för mina rutor immade igen lite där innan värmen kommit igång ordentligt i bilen så ville inte riskera något (; hehe.. Men tror nog putte hade rätt iallafall, de hållet går nog snabbare. Kändes så fast dock va jag ända bilen i min riktning vid denna tiden på dygnet och mötte kanske tre på hela vägen så ja..

Men nu ska jag överföra lördagens bilder över till FB kanske slinker in fler bilder innan jag slänger mig i sängen, we'll see (:

Onsdagen 2 December.


Det första jag tänkte när jag såg denna bilden i kameran efter bilden blivit tagen var "De ser ut som äkta glädje" sen när man fick över den på datorn nu så tänkte man visst är de väl äkta glädje men nog med en gnutta alkohol inblandat (; hihi..  Bilden är på mig & frugan i lördags (:

Tisdagen 1 December.

Jag lever (;

Helgen har varit helt okej, festen i lördags blev lyckad även om vi inte blev så många. Bilder & filmer kommer upp på FB senare då jag just nu sitter hos Putte. Har fått mess om saknad och ingen blogguppdatering så tänkte passa på nu medans putte & tubse är iväg och handlar..

Som sagt så blev festen lyckad, tycker jag iallafall. Festen tog väl slut offeciellt vid fyra men ändå var jag inte inne i huset föräns halv sju. Vet inte var tiden tog vägen men sen va den nio- halv tio och dags att slockna..

Under söndagen kollade jag och putte på film bara, massa mys och sånt till tidigmorgon sen skulle jag skjutsa hem honom igår eftermiddag men de blev film o sånt här. Inväntade New Moon och kollade på den och måste faktiskt berätta att jag blev väldigt besviken över filmen och den var inte alls inärheten av boken, fick inte alls samma känsla och tyckte Twilight var bättre. Får väl invänta tredje filmen och se om den blir bättre... Men mmm

klockan blev mycket och jag stannade över natten och nu sitter jag här och väntar på att grabbarna ska komma tillbaka med matgrejerna för idag ska dom kränga taccos, ja jag får nog en tugga eller två jag också (; hehe..

Ja de var väl egentligen allt jag har att komma med just nu, vi hörs igen ikväll när jag kommit hem. Take care (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0