Kickstarting the weekend.

Det var ju lite fint väder under förmiddagen/middagstid så jag satt ute på trappan i solskenet och läste några sidor från min nystartade bok "Pojken som slutade gråta", andra i en serie där jag läst första boken och tyckt den var bra så varför inte fortsätta serien. Sen tyckte jag det blev lite kallt för det kom ett fetearnestort moln på himlen så jag la mig i sängen och läste vidare istället.
 
Det ringde på dörren och jag fick så snällt gå och öppna för jag visste att mina föräldrar inte var hemma. Någon som hade frågor angående vår husvagn så gick över till grannarna och hämtade pappa sen stannade jag kvar där en liten stund. Kelade med minigrisen och pratade lite skit innan jag gick hem igen.
 
Fick även mina framkallade bilder idag, skickade efter dem i onsdags och fick dem idag. Hur nice som helst!
 
Tyckte dagen gick extremt långsamt, kan vara för jag fått två "extra" timmar idag jämfört med de andra dagarna då jag sovit förbi klockan 12 sedan jag kom hem från Joakim. Åt lite mat som mamma tillagat sen på senare eftermiddag åkte jag och syrran ner till byn med pappa för att handla lite. Såg studentbilar runt i hela byn och blev precis som syrran väldigt förundrad över att folk tar studenten när det inte ens blivit Juni-månad. Nåväl. Dem fick fint väder iallafall, kommer ihåg när jag själv tog studenten och ja det var inte vidare varmt. Och jag tror jag var den enda på hela min skola som faktiskt inte var glad över studenten. Visst kanske man var lite skoltrött men jag kände ändå en viss trygghet till skolan, för utan den visste jag ju inte vad som vänta med mitt liv förutom att jag skulle vara arbetslös och de är ju inget att se framemot.
 
På kvällen har jag bara legat i mitt väldigt varma rum, druckit lite cola, ätit lite chips med dipp men tröttnade fortare än vanligt. Kollat på olika serier och löst suduko. Försökte öppna mitt fönster för att få lite luft här inne men tror någon målat igen fönstret när dem målade huset förra sommaren för de gick inte alls att rubba. 
 

Fredagen 31 Maj.

Yeay, då är det lönedag för mig idag! wohooo.
 
- Här har vi förresten de guldklackar jag köpte i Egypten innan jag åkte därifrån (:

Torsdagen 30 Maj.

Idag har jag fått rensat lite på ovanvåningen tillsammans med pappa, fått slängt ut tre stora tvapparater och några små möbler. Ibland ska någon bara ta tag i grejerna så blir det gjort. Så känner mig lite duktig (;
 
Annars har det varit en ganska lugn dag men nu på kvällen gick jag ut lite för att ta lite nya bilder. Har ju inget att fylla ut bloggen med längre känns det som. Är ju inte längre ute på äventyr, nu är jag tillbaka i mitt Svensson-liv.
 
Imorgon ska jag fortsätta projekt rensa mitt eget rum..
 
Fotograf: My Svensson.

Onsdagen 29 Maj.

Hade ganska svårt för att somna inatt vilket innebar att jag var vaken halva natten. Så när jag vaknade klockan tio imorse för mammas billarm tjöt för hela byn så var jag verkligen inte vaken. Gick upp, pratade med henne, gick på toaletten sen gick jag som en zombie in och la mig i sängen igen. Sov till klockan ett, oops.
 
Sen har jag väl inte gjort speciellt mycket vettigt. Lagade middag till familjen och sen åkte jag med mamma och syrran till byn och handlade lite. Och nu på kvällen roar jag mig bara med lite seriemaraton.

Tisdagen 28 Maj.

Då var man tillbaka med sina fötter i Skåneland igen. Åter ett hejdå från Joakim men tiden går nog fort sen är det min tur att få besök av honom. Min morbror kom och hämtade mig i Ängelholm, hann åka och hälsa på min andra morbror och mina två kusiner en snabbsväng sen kom jag hem och det första jag gör är och ställer mig och lagar middag. Blev tagliatelli med baconsås! Mums.
 
Nu ska jag gå igenom all reklam jag fått under de gångna tre veckorna sen är det bara chill resten av kvällen som gäller. 

Måndagen 27 Maj.

Jag har haft tre helt fantastiska veckor här uppe i norrland tillsammans med Joakim (och släkt & vänner till honom). Det har varit jätte bra! Och imorgon så går flyget ner till Skåne igen och det är väl dags att ta tag i mitt liv lite också. Har egentligen bara packat upp min resväska sen jag kom hem från Egypten och fixat min deklaration, allt annat har jag bara låtit vara, så det får jag ta tag i nu helt enkelt.
 
Note to self:
- Skicka iväg bilder för framkallning innan 30/5.
- Beställ skor senast imorgon om jag vill ha 100kr rabatt.
 
- Det har varit några riktigt fina dagar med sol och värme också.

Söndagen 26 Maj.

Så mina dagar uppe i Norrland börjar glida mot sitt slut, faktiskt så att jag bokade mitt flyg ner till Skåne idag så snart är det dags att säga hejdå igen. Och när jag kommer hem känns det som jag har ganska mycket saker att göra. Men det tar jag tag i när jag kommer hem helt enkelt.
 
Idag har vi varit iväg och fikat lite med hans föräldrar i deras stuga. Annars har vi bara tagit det lugnt, kollat lite film och nu är det lite datortid innan vi går och lägger oss.

Nytt "vill ha"-moment.

- Dock svårt att bestämma mig för vilken färg. Skorna finns på have2have.

Lördagen 25 Maj.

Så det blev en kul kväll igår men jag kommer fortfarande inte ihåg vad stället hette. Träffade väldigt många barndoms kompisar till Joakim och de va ju lite kul. En av killarna från livebandet vi såg när vi var på perfect pint i Sundsvall var den som underhöll på detta stället också. Drack lite cider, öl och tog shots innan vi åkte därifrån.
 
- Det var ganska mysigt.
 
Idag är det en "dagen efter"-dag vilket betyder att vi sov halva dagen. Vaknade vid tio tiden först, Joakim går ner och kommer sedan upp med en kanna med vatten, två glas och resorb så han fixade bakis kuren. Vi sov lite till och när jag vaknade mådde jag iallafall helt perfekt. Det är bra jag har en kille som tar hand om mig (; Sen har vi varit iväg och hämtat pizza, för dagen efter fest får man kränga pizza hur mycket man vill. Vi har kollat lite på Sagan om ringen, eller ja vi har nästan sett klart hela första filmen nu. Annars har vi haft det allmänt chill och bra. Vädret här i norrland är helt fantastiskt.

Nu blir det fest.

Så här har det sett ut för mig idag, har haft det hur bra som helst i solen!
 
 
Nu ska jag däremot rita fast ett ansikte sen drar vi och dricker lite alkohol. Trevlig helg på er! (:

Fredagen 24 Maj.

Igår blev det lite seriemaraton för min del, de va ju lite kallt och tråkigt väder igår. Sen på tidigkväll skulle Joakim ut och fiska med sin bror så jag tog mig till OKQ8 och köpte lite jordnötsringar och cola så jag fetta i mig de medan jag fortsatte mitt seriemaraton. Sen kom han hem några timmar senare och då startade vi första Sagan om Ringen filmen, men vi hann inte titta så långt innan vi var trött så de va bara att krypa i säng. 
 
Jag har inte gjort så mycket av min dag ännu. Blev väckt vid tio tiden för Joakim skulle åka och jobba så när han lämnat huset gick jag upp ur sängen och duschade, gick ner och åt lite frukost och nu tänkte jag placera mig där ute vid poolen så fort jag har hittat mina solbrillor. För idag skiner solen och man måste ju ta till vara på det!

Torsdagen 23 Maj.

Seriöst vad tiden ska gå fort, tyckte det precis var början av maj och nu börjar vi närma oss slutet. Jag har varit här uppe i typ två och en halv vecka nu och jag trivs väldigt bra. Nu var det ju lite dåligt väder igen och det är ju synd, jag fryser ju så hemskt lätt och jag gillar verkligen inte att frysa.
 
Men Joakim var ledig igår så vi åkte iväg och åt hamburgare till lunch tillsammans med hans kusin, sen blev det lite läsning för min del medan han spelade lite datorspel. Min efter längtade massage kom också under dagen och på kvällen så kollade vi på film innan vi gick och la oss. Snitch, en liten actionrulle som jag tyckte var helt okej.
 
Vad vi ska hitta på idag vet jag inte, vädret är inte så jätte fint så inomhus blir nog bra för mig (:

Tisdagen 21 Maj.

Solen har börjat titta fram igen här idag så det blir kanske att man tar sig ut och går en runda med sina små ben. Det är ju inte så att det skulle skada mig, snarare tvärtom. Vet ju hur lätt jag har för att stanna kvar i sängen när jag väl är hemma i Skåne igen. Det får inte ske, måste våga röra på mig lite. 
 
- Även om detta är lite mer jag.

Måndagen 20 Maj.

Var ännu en härlig solig dag igår. Låg vid poolen en stund sen gick vi till Wilma grillen och åt lite lunch, mm hawaii pizza med beasås är ju himla gott! Sen blev det poolhäng lite till efter det. På kvällen satt vi bänkade framför hockey matchen och Sverige vann Guld , grattis! (:
 
Vädret är dock mindre fint idag så jag kommer nog vara placerad inomhus mesta delen av dagen. 

- Detta är min favoritlåt för tillfälllet. Joakim visade mig videon och dagen efter hade låten satt sig på hjärnan o då hade jag bara hört den en gång. Så den här var lite kärlek vid första ÖRONkastet (;

Söndagen 19 Maj.

Igår gick jag ut och la mig vid poolen en timme sen behövde jag låna bilen och köra till Timrå och besöka systembolaget innan de stängde. Var faktiskt lite orolig om jag skulle hitta dit och när jag sen sa det till Joakim hade han sagt samma sak haha. Jaja men jag kom dit och jag hittade tillbaka också (;
 
Sen kom dem hem lagom till Hockeyn och vi tog oss till finalmatchen. Jag har aldrig sett en hel hockey match tidigare och här uppe vet jag faktiskt inte hur många matcher jag hunnit se men de känns som väldigt många haha.
 
Sen startade vi grillen och ugnen och åt lite mat innan jag körde oss till Therese och Christian där det väntade eurovisionfest.Satt ute i solen fram till eurovision började, en fin kväll. Sen spelade lite beerpong. Jag och Ida vann över Joakim och Christian, yeay!! :D
 
Idag skiner solen igen och jag tänker väl gå ut med min bok och lägga mig vid poolen och bara ha det hur gott som helst (:
 
- De här är väl hur livet ska se ut eller? Hur nice som helst!

Lördagen 18 Maj.

Jag tror jag har varit förkyld i typ tre veckor snart. Men nu har jag i några dagar haft en irriterad hals och de känns otroligt jobbigt. Måste hosta hela tiden. Uh!

Ikväll är vi bjudna till Therese på eurovisionfest. Får se hur kvällen slutar, Joakim jobbar kanske sent ikväll. Nu tänkte jag njuta av solen och gå ut till poolen igen. Ligga där i solen och läsa lite och bara ha de bra (:

Otroligt härlig dag.

Legat ute vid poolen hela eftermiddagen i härligt sällskap. Druckit ett glas rosé och bara njutit av en fin dag.

När männen kommer hem serveras grillat. Ska bli hur gått som helst. Jag klagar inte, jag har de hur bra som helst (: Det har varit en fantastisk dag.
 

Fredagen 17 Maj.

Skinande sol här uppe i Norrland (ja för mig räknas detta som Norrland faktiskt). Så jag ska väl också placera mig där ute så jag får känna lite värme mot huden.

Torsdagen 16 Maj.

 
Igår under dagen tog vi oss till Bista city, köp center. Så vi gick där en sväng, Joakim tog in på drop in och klippte sig sen tog vi hem igen.

På kvällen åkte vi in till Sundsvall och åt på Kina restaurang, hur nice som helst. Träffade Joel och sen tog vi till en bar där ett live band spelade. Också super trevligt. Men note to self: Jag kan inte dricka i killarnas takt då blir jag lite full haha. Men kul hade vi (: så idag har lilla My inte mått speciellt bra. Först nu på kvällen som de börjar ordna upp sig. Och nu hejar vi på tre kronor.

Tisdagen 14 Maj.

Igår blev det en liten runda på kvällen igen och vi köpte med oss lite chips och sånt gott. Så vi hade en liten myskväll med film och gott.

Idag har Joakim varit ledig så vi har varit ute och ätit lunch, sen har vi tagit det lugnt hemma. Ikväll är vi bjudna hem till hans bror och Therese, vi ska se eurovision och dricka lite vin. Blir super trevligt (:

Måndagen 13 Maj.

 
Det blev lite sol här igår så vi passade på att gå en runda under dagen. Sen på kvällen när alla var hemma från jobbet så började vi grilla. Hur gott som helst. Sen blev det en liten kvällspromenad också innan vi gick och la oss.

Idag har jag mest haft datorn i knäet och kollat på serier.

Söndagen 12 Maj.

 
Igår åkte vi in till Sundsvall och såg på bio. Så jag måste säga att det är väl ett tecken på kärlek när man väljer att följa med på Star Trek. Jag kan ju inte med sådana filmer egentligen men för hans skull kunde vi se den nya Star Trek filmen. Aldrig sett 3D förr heller så de var också något nytt. Filmen var nästan helt okej om jag låtsades att de inte var Star wars eller Trek (;

Fredagen 10 Maj.

 
Jag har nog redan för svenskat mig för min enda tanke just nu är. Vad hände med vädret?
 

Torsdagen 9 Maj.

 
Idag går en extra tanke ut till min farfar som gick bort för 2år sedan. Ingen kommer någonsin ta din plats, du kommer alltid vara den starkaste person jag någonsin känt.<3


Onsdagen 8 Maj.

 
Jag måste ju bara säga att Norrland är väldigt fint!

Kom hit i måndags och har fått se ganska mycket av den här fina byn. Varit ute och gått en hel del i de underbara vädret.

Något annat som är nytt är väl välkomnandet av hockey. Jag är ju annars en fotbolls människa och ser helst landskamper i fotboll när Sverige är med och spelar. Här uppe är det hockey som gäller och jag tycker inte de är fy skam att se på, rättare sagt är de ganska kul (: så imorgon ska vi in till Sundsvall och titta på Sverige Kanada matchen.

Så jag har det bra här uppe och livet leker som man brukar säga. Värmen är ju påväg och de gillar jag. Solen gör en gladare.

5 min till boarding.

 
Den här morgonen har ju varit lite rolig. Mamma var snäll och körde mig till Ängelholm till mitt flyg, men vi hann inte så långt innan jag insåg att jag glömt min mobil hemma.

När jag sedan hade kramat mamma och sagt hejdå gick jag in för att checka in. Råkade ta fast allt band på väskan jag checkade in så jag hoppas verkligen inte jag får Lost luggage för jag har inget som styrkar att väskan är min haha. Jag tror jag är nervös!!

Men nu ska vi snart stiga på flyget och jag hoppas resten av resan går smärtfritt.

Då var det äntligen dags.

Det är måndag morgon och alldeles strax ska mamma köra mig till Ängelholm så jag kan ta inrikesflyget upp till Norrland. Jag har ju någon väldigt speciell som bor på andra sidan Sverige så nu får jag möjligheten att åka upp och hälsa på honom (:
 
Så med andra ord ska jag ut och ha ett liv så därför kommer det kanske inte skrivas en massa här på ett tag. Ni får ha det så himla bra och jag, jag kommer ha det super! (:

Måndagen 6 Maj.

Äntligen måndag! Tror detta i princip är första gången jag längtat efter en måndag, annars brukar väl måndagar inte vara en hit för någon hehe. Väskan är någorlunda packad, tar och dubbelcheckar imorgonbitti innan jag åker. För nu börjar klockan bli aningen mycket och larmet ringer vid sju så jag borde nog sova några timmar. Godnatt! (:

Pan pizza, suduko och dramaserier.

Det är så jag spenderar min söndag kväll. Precis varit nere i byn med pappa och syrran och köpt lite jordnötsringar o läsk för att trycka mig full ikväll. Har ännu inte packat min väska men att jag drar ut på allting i sista sekund är inget ovanligt. 
 

Söndagen 5 Maj.

Min vecka hemma har gått väldigt fort fast jag inte gjort mycket mer än försökt rensa mitt rum, det tråkiga är väl att det inte syns ett dugg. Hur mycket saker har jag egentligen lyckats samla på mig och varför är man så rädd för att släppa taget? 
 
Snart dags att packa min väska igen också. För imorgon ska jag flyga från Skåne igen. 

Hela djungeln i magen.

Jag kan inte skriva längre. Det är som att jag för första gången på tvåhundra år har ett privat liv. Jag outtar inte direkt allting hela tiden. Jag tror det är för jag har svårt att sätta ord på mina tankar now days. Skulle kunna ta den där frasen med att jag inte har fjärilar i magen men ett helt zoo, istället skriver jag djungel för då blir det iallafall mitt eget. Det är en salig blandning av nerver, glädje och ett huvud fullt av tankar. 
 
Två ensamma kvällar kvar, sen sitter jag på flyget igen (:

Lördagen 4 Maj.

Jag har hunnit vända mitt dygn helt fel redan. Det är nackdelen med "semester", man håller sig vaken halva natten och sen sover man länge. Fast idag har jag ändå lyckats komma upp i tid trots att jag somnade på riktigt först vid fyra tiden. 
 
Om vädret tillåter och jag inte chicken out så ska jag nog ta och gå en runda idag. Det var gaaaanska så länge sedan sist. Jag tror jag behöver röra på mig lite. Frisk luft, kameran och musik, en bra mix! 
 
Annars är det väl bara fortsätta på min rensning av rummet. Seriöst det tar ju hur lång tid som helst och det syns ingenting efterråt.  Jag har verkligen samlat på mig en massa skit under åren. Och det låter alltid likadant när man rensar "jag kanske använder det senare" - men det gör man ju aldrig. Så nu har saker faktiskt börjat åka i soporna. Det är dags att rensa bort det gamla så jag får plats med det nya (:

She's a sleeing beauty.

- Hur söt som helst.. 

Får inte hända när man ser på TV.

Eller egentligen får det inte hända alls. Och nu kan jag inte se annat än spindlar överrallt och det typ kryper i hela kroppen på mig. Urk!
 
Men tack och lov har jag en superhero till pappa så han tog fram en glassburk och ett papper och vips hade han spindeln infångad så att minisyrran sen kunde gå och släppa ut den i de fria. 
 
- Den är större än den ser ut på bilden, lovar. Tre meter lång minst.

Fredagen 3 Maj.

Alla har skrivit om hur fint väder det är ute och jag ville inte vara sämre så jag tog på mig kläder för att gå ut. Kan inte påstå att jag tycker det är vidare varmt. Det är faktiskt ganska så kallt. Men jag kan hålla med om att det är fint väder. Jag gillar solen! Men jag tror min skinnjacka kommer få vara med mig ett tag till innan den åker av när jag är utomhus (:
 

Random bildregn från Egypten.

- Min allra första Sakara!
 
- 1 meters öl, wohoo!
 
- Memnon.
 
 
- Mitt bästa nyår!
 
- Första teambilden, när vi obsade Luxor för sju månader sedan! (:
 
- Bild för alla gånger vi åt sushi under denna säsong.
 
Jag har verkligen haft the time of my life i vinter. Det har till och med blivit vår lilla theme song. Varje gång någon lämnade destinationen och vi hade karaoke som avskedsfest, då fick den som åkte sätta sig på en stol och vi andra sjöng. Men vår allra sista kväll var vi fyra stycken som skulle åka så vi gick upp tillsammans och sjöng helt enkelt för varandra! Jag har haft de allra bästa kollegor och vänner här nere. Ni är awesome!

Torsdagen 2 Maj.

Jag tycker att tiden går fort även om jag egentligen inte gör så mycket med min tid. Idag har jag hållt på att rensa på rummet, ibland behöver man bara rensa ut allt skit som tar massa onödig plats. Det tar sin tid men snart så ska mitt rum vara rent fint och inte kännas som ett förråd längre. 
 
På måndag sätter jag mig på ett flygplan igen, wii :D
 

Tack! Din bokning är nu klar.

Hur länge har jag hunnit vara hemma? Två dagar. Nu är nästa resa bokad. Inte för att det är en super lång resa, men den tar ändå någon timme. Men slut destinationen har något jag längtar efter. Wihii :D
 
 

Last minute kind of girl.

Kan också skylla lite på att jag varit i Egypten och inte haft tillgång till alla mina papper men nu är deklarationen äntligen färdig och iväg skickad. Woop woop! 

Onsdagen 1 Maj.

Seriöst. Jag har absolut ingenting att komma med. Jag har legat i sängen mest hela dagen och tittat på komediserier och skrattat i min ensamhet. Suttit ute lite i solen och visst är solstrålarna sköna mot huden men vindarna som kommer är som ispiskor, det är alltså svinkallt ute! Ingenting mot de 40grader vi hade i Egypten innan vi åkte därifrån. Så värmen kan jag nog sakna lite. Men that's it.
 
- Nicolas, Mona, Stefan och jag. Vi började säsongen tillsammans och avslutade den ihop! Yeay.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0