This day has come to an end.

Feels like crawling in to bed and watch TV is something I could do. So Im gonna!

Imorgon väntas en tidig morgon, ska vara i Klippan efter nio för jag ska besiktiga bilen. Sen blir det väl stress en massa tills dess att jag ska köra och jobba. Imorgon är jag placerad i Åa, sen tar jag lång helg, ja fy va härligt! Känns som jag knappt jobbat någonting sen jag kom hem från resan så det blir väl halv tufft när veckorna är normallånga igen och helgerna desto mindre.


And so Im back.

Vad ska man nu göra med hela eftermiddagen fri och en huvudvärk som håller på att utbryta?

Kom till jobbet och hann inte arbeta mer än kanske en timme sen skulle linjen stängas för det var för varmt så kakorna blev inte kylda som dom skulle och gick inte att plocka så vi fick ställa oss och storstäda. Efter det fick jag åka hem, tillsammans med några andra. Idag var det delsvis mitt beslut men att komma in i den värmen så stängdes min tankeverksamhet halvt ner så kände att jag kunde åka hem.

Snart på det igen.

Känns lite halv segt att åka mot jobbet nu när solen steker så härligt. Nåväl, helgen såg ju lovande ut så då får jag ta mina soltimmar då istället (; Ha en underbar dag nu måste jag packa väskan innan jag drar vidare. Peace out!

Helgen ser lovande ut.


Tisdagen 31 Maj.

Nu så peeps är det dags för mig att krypa ner under täcket och stanna där tills larmet på mobilen ringer FÖRUTOM om jag skulle vakna till och behöva gå på toaletten, då får jag självklart också lämna sängen ;p

och en fråga till er;

Vilken konstig dag.

Åkte till jobbet och tiden verkligen sprang iväg och helt plötsligt var den halv sju, sen bara slog det om helt tvärt och tiden stod i princip stilla. Tog hundra år för klockan att närma sig tio, städningen och sen fick vi gå hem. Nu ska jag koka ägg och göra äggamacka med kaviar, slänga mig i sängen och kolla på TV sen gör jag inte mycket mer.

Ännu en 8h'ars imorgon , det är jag glad över. Ser bara pengarna rulla in, fast nästa lön blir ju ganska mesig med tanke på att jag varit på semester i två veckor o sånt men men får va glad för det lilla också! (:

Getting ready for work.

Så då har man fått mat i magen, lillebror va en ängel och köpte drickyoghurt till mig så jag slipper köra hemifrån tidigare. Jag har fått läst några sidor i min bok och jag har legat ute i solen en sväng. Kan man säga en bra start på dagen? Ett hustler intag, byte av kläder och ett svisch av maskara sen är jag redo att packa väskan och köra mot jobb. Ha en bra dag allesammans.

Lite nya toppar från HM.

Gjort ännu en beställning på HM, men det blev bara fyra toppar denna gången. Linnet överst till vänster beställdes även i en annan färg. Varierande toppar behövs alltid, så om det bara är färgen som skiljer dem åt (;



Måndagen 30 Maj.

Lasagnen står i ugnen, solen skiner, jag ligger i min säng och läser boken "Barfota Änglar" men tänkte förflytta mig ut och få lite friskluft & sol innan jag ska åka till jobbet. Får väl passa på och njuta nu när inte regnet faller ner från himlen.

Hemkommen igen.

Blev en sväng till city gross och handlade, fick åka wroom wroom bil och sen satt vi hemma hos wrabbit och kollade lite tv och flabbade åt klipp från "Get him to the greek" När klockan sen närmade sig tio kändes det dags och åka hem, körde nästan förbi tre rådjur innan jag såg dom och börja bromsa för jag först trodde de va typ "gräs" i sidan av vägen som tillhörde åkern men de visade sig att jag såg helt fel. Nåväl, jag klarade mig och dom klarade sig det är ju huvudsaken.

Kom hem och har installerat skrivaren till datorn, ÄNTLIGEN funkar det. Skrev ut min ansökan och det blev dessutom att allt hamna när det skulle, nu bara ett personligt brev om varför just jag .. Sånt som jag hatar för jag vet inte men ja. Detta eller skola till hösten / våren annars får jag väl ge upp min så kallade dröm och flytta hemifrån istället. Eller något.

Nu drar jag snart till Wrabbit.



Det var iallafall så hon kommenterade denna bilden, grodläppar wrabbit (; see ya!

Söndagen 29 Maj.

Idag roar jag mig med att läsa mig mot slutet av "Utan onda aningar". Imorgon är det måndag igen och nya tag på jobbet, känns just nu helt okej för denna helgen kändes lite längre än förra. Dessutom är det en kort arbetsvecka, bara fram till onsdag sen är det lång helg.

We dont like the swedish weather,

when its all rainy and stuff.. BUHU! But the good thing is that you can crawl into your bed and have a movie night without feeling bad about it (; I've just seen Red riding hood and I liked it more than I thought I would, guess that's a good thing right? Next up: I am number four. Just go with it.

Kvällens filmer?



GC's bästa bild, Dag 15.

Mobilbild påvägen till flygplatsen, utsikten är fin tycker jag.


Lördagen 28 Maj.

Godmiddag, känns som att jag inlett dom senaste dagarna med precis samma fras "Godmiddag". Jag vaknade vid nio och tog ett glas vatten, då kändes det som jag var bakis och vatten smakar inte bra och gör mig ännu mer illamående. Gick in på rummet och la mig och sov en stund till.

Roar mig med att läsa lite i en bok jag påbörjat för länge sedan, vill bli klar med den också så jag kan ta mig an någon av dom nya pocketböckerna! (:

Dont feel so good.

Ätit popcorn, ätit upp min Ben & Jerry glass, ätit lakrisnappar, ätit några chips, druckit en cider och nu ger jag upp. Blir sängen och kolla TV eller börja läsa en ny bok, dont know what to choose. Dock säger jag haj & ivaj till er för jag lär garanterat inte återkomma med någon update innan denna dagen är över. Dels för jag mår illa och dels för jag inte har någonting att säga.

Är bjuden på 23års fest imorgon men som det ser ut nu så är jag inte på festhumör, men idag har varit en ledsamdag så får återkomma med details imorgon istället. Godnatt säger jag istället. Peace out!

Popcorn i hela sängen.

Jävla Håkii! :p We're both to blame. Jag åt popcorn, hade några i näven som han mosade i handen på mig, jag slängde dom i nacken på han, innanför tröjan. Han sprang in i mitt rum och slängde av sig tröjan så alla popcornsmulor hamnade i min säng, gotta love that eller?

GC's bästa bild, Dag 13.

Hoppar direkt till dag tretton för inga bilder togs mellan senaste dagen och idag. Här kommer bild på månen och havet för månen lös så mycket så det speglade sig i havet, enormt vackert men tyvärr fångades inte allt de i bilden så ni får helt enkelt fantisera (:


Beautiful without make up.

Ibland är det bättre att köra på den nakna sanningen, speciellt om det är meningen att kinderna ska bli våta. Inte behöver man oroa sig för nerkletade svarta kinder. Vädret växlade mellan regn och solsken, det var nog hans övergång , disco för att välkomna han med öppna armar..


Fredagen 27 Maj.

Godmiddag, har nu skrubbat mig lite i duschen i hopp om att jag inte skulle fjälla när jag var klar. Fjällar jag inte? JO! Så ju mer jag duschar ju mer fjällar jag det känns ångestaktigt att vattna kroppen nu .. Smörj smörj!

Its time to crawl into bed.

Kolla lite tv och läsa i skvaller tidningen & lösa suduko. För all del glöm inte sudukot, min hjärngymnastik (; Imorgon är det upp tidigt då vi är sjuttonhundra personer som alla säkert ska duscha, det är ju nackdelen med bara ett badrum i ett hus fullt av människor.

Nåväl, godnatt & sovgott!

Bilden gör mig snygg.

Av någon konstig anledning så känner jag att jag är hyfsat snygg på denna bilden, jag kan inte sätta fingret på vad dock (;


Söt familj jag har.

Jobbandet gick kanoners idag, gissar på att hustlern gav mig energi! Ni vet Netto har ju flak för 69kronor plus pant just nu. Reklam reklam.. När jag började närma mig slutet av dagen kände jag hungern komma och tänkte koka nudlar när jag kom hem, men istället fick jag se ugnen igång och en orörd kebabrulle och lite halv äten pizza så gick jag in till mamma och pappa och sa "Jasså ni har ätit pizza idag?" "Ja och där är en kebabrulle till dig". WOHO! Sånt är ju lyx kan jag tycka, färdig mat när man kommer hem från jobbet. Stor guldstjärna! (:

Gotta get ready for work.

Ska köra om cirkus en kvart så det är väl dags att ta sig samman, packa ihop sin väska och pallra sig ut i bilen. Ändå fastnar jag på webb-fönstershopping, inte direkt rätt tid för det men ja. Nåväl, ni får ha en underbar dag..

GC's bästa bild, Dag 10.

Vi var ute på båt äventyr denna dagen och det blev en hel del bilder, många på mig själv också så det var lite svårt att välja men denna är väl ändå lite härlig så varsegoda, fler från dagen finns på FB och kommer säkert upp här också vid senare tillfälle.


Torsdagen 26 Maj.

Godmiddag, blev stiga ur sängen en timme tidigare än vanligt. Bara för jag skulle ner och handla i byn, jävla vägarbetet vid netto gjorde att jag inte kunde köra in och sen fick köra hela vägen ut från Pp för att sen köra tillbaka igen och ställde mig någonstans och gick till netto och tillbaka till bilen. Hem och håller nu på med ugnsbakadlax, yuuuuuuuuuuuuuuum!

Idag är det fredag i min arbetsvecka för imorgon har jag permission, vilket gjort att jag haft lite små panik idag för jag inte vet vad jag skulle ha på mig imorgon men hittade nog en svart klänning som är någorlunda diskret med svarta strumpbyxor, svarta klackar och svart kavaj. Tror nog det funkar. Smink är out of the question imorgon för jag vill inte ha svarta kinder osv. Ni som förstår vad, ni förstår. Annars är det inte meant to be.

Once again its home sweet home.

Känns som en extrem lång dag idag eftersom att jag blev inringd till förmiddagspasset men fick sen åka hem igen eftersom vi var för många. Blev sen inringd även till eftermiddagspasset och kom hem för typ en timme sedan. Har ätit kvällsmat och kollar nu på Chuck, är lagom sliten så blir TV resten av kvällen sen sova.

Till den ständiga frågan.

Vad ska jag äta till middag?

Hopp, hit och dit.

Just nu känner jag att en löneförhöjning hade suttit fint. Blev som sagt inringd till förmiddagspasset, kom dit och då var vi sju stycken personer över men tre fick ändå någon plats tillslut och fyra stycken fick gå hem. Känns lite si sådär med tanke på att jag blev inringd. Sen kändes det mindre bra att gå hem när man fick veta att man kunde bli inringd på eftermiddagen, tack o lov ringde min telefon i bilen så jag vet med mig redan nu att jag SKA jobba eftermiddag idag också. Bättre nu än vakna av telefonen sen vid nio. Nu ska jag ner i sängen och sova. Godmorgon!

GC's bästa bild, Dag 9.


Onsdagen 25 Maj.

Godmorgon! Strax slänga i mig frukost och sen off to work, blev inringd för tio minuter sen och det känns awesome att få jobba. I want the money ladida. Plus att jag vaknat hundratusentals gånger inatt så jag är ganska pigg, men det slår mig nog i ansiktet och gör mig till en vandrande zombie senare, nåväl vi tar timmarna för timmarna idag.

Ha en bra dag.

Godkvällsning.

Nu tar jag och slänger mig själv i sängen, äta kvällsmat och kolla på film sen är det sova som gäller. Vilket jag redan borde vara på G med, men men.. Godnatt & sovgott.

Movies I'd like to see.

Final Destination 5.


Source Code.


Horrible bosses.


No strings attached.


Chilledill-dag.

Idag har jag minsann inte gjort mycket. Fixade dock med tvätten vid middags tid, varit iväg och handlat med mamsen och sen har jag bara legat och läst, därför jag vill påbörja en ny bok men får ju först läsa ut den jag påbörjade innan jag reste iväg.

Jobbet har heller inte ringt så då har man förlorat ännu en dagslön, är inte uppskriven inför imorgon heller men då kommer jag bli inringd för två dagar i rad av ledighet får jag inte. Vill jag inte ha pengamässigt i heller. Ja jag är pengakåt, men i dagens samhälle vem är inte? Det sägs att man inte kan köpa lycka, men jag blir lycklig av pengar för då kan jag köpa en massa, så jo jag kan köpa mig lycka..

GC's bästa bild, Dag 8.



Dagen då vi hyrde en scooter och åkte runt på ön. Här har vi Amadores stranden där sanden är tagen från Saharaöknen, det är ju lite coolt men sanden var väldigt kornig så den va inte sån fin men stället var väldigt mysigt.

Måndagen 24 Maj.

Godmiddag, här sitter jag och gör inte mycket med med liv. Har precis fixat lite med tvätten, vikt en omgång och hängt upp en ny på tvättstället. Nu ska alla kläder som ligger framme in i garderoben så om det är de sista jag gör (; haha.

Ska du inte jobba idag? Idk, jobbet har inte ringt ännu så det är väl bara vänta och se.

Time to say good night.

Eftersom jag inte står med på listan på att jobba imorgon, så måste jag vara beredd vid telefonen ifall dom skulle ringa och behöva extra personal. Så med det sagt är det väl lika bra och göra sig iordning för sängen, my phone kan ju ringa från och med 5.45. Godnatt & sovgott peeps..


One kiss and that's that.


Somnade visst till.

OJ! Vaknade upp lagom irriterad, nog mest på mig själv för att jag somnade och vaknade halv åtta på kvällen. Inte okej, speciellt inte eftersom jag måste sova om några timmar IFALL jobbet skulle ringa imorgonbitti. Känns halvsegt med den låga bemanningen som är just nu, att inte va uppskriven och blir man inte inringd så förlorar man en dagslön vilket inte känns helt okej det heller. Nej jag ska inte va så negativ, försöka se det på den ljusa sidan..

ps, hämtade mitt bokpaket idag så de blir snart igång med läsningen igen. 5 pocket på hög (:

GC's bästa bild, Dag 7.

Eftersom kameran låg på laddning och inget speciellt hände så har jag ingen bild till dag sex utan hoppar direkt till sjuan istället. En sån härlig utsikt från balkongen (känns som ni får se den utsikten mycket, sorry:p)


Nu ska jag testa;


Besviken.

Hela förra månaden var jag över glad att jobba, hela månden gick och jag tror jag missade en dag då jag inte blev inringd annars jobbade jag alla dagar ÄNDÅ är lönen den minsta jag haft på fulljobbad månad vilket är ruskit störigt för allting handlar om att jag i princip bara jobbat förmiddag, att man kunde förlora så mycket på att inte jobba eftermiddag :S

Söndagen 23 Maj.

Godmorgon, har legat halvvaken nu en timme typ. Känner mig inte alls utvilad men jag tror jag kanske hamnat i en tröttperiod så det går väl över när jag kommit in i jobbandet igen, hoppas jag. Börjar jobba om en timme så nu ska jag sätta fart och göra allt som behövs innan take off, återigen godmorgon peeps (:


Söndags ångest.

Jag längtar inte efter att larmet ska ringa efter fem imorgonbitti för att jag ska ta mig upp och dra mot jobbet. Tror semester gav mig lite latmask för jag menar för en månad sedan så var jag helt hyper, nu känner jag bara för att gå i idé ett litet tag. Usch.

Nu ska jag se om vaniljsåsen tjocknat till, då blir det rabarberpaj som lillsyrran gjort & kolla TV.

I still love you.

.. and hearts can change hands.

Wont let go.

När jag äntligen fick tummarna loss till att tvätta idag, ja när maskinen väl är klar så vill tvättmaskinen inte släppa taget om mina kläder utan har istället låst in dom i sig själv. Fick instruktionen att stänga av maskinen av mamma, stod och ryckte i luckan x antal minuter innan jag gav upp och gick från källaren. Får väl gå ner om en stund och hoppas att tvättmaskinen slutar och busa för det är inte kul längre..


---
When I finally took my clothes down to the basement, the washing machine started to mess with me. Or it wasnt until the washing process was done though. I tried to take out the clothes from the machine but I couldnt open the door. Im gonna try later cause we're not friends right now, me and the machine.

I didnt mean to copy.

Men när jag ser min msn-bild kan jag inte sluta tänka på omslaget av Reststop, jag vet det är inte särskilt likt men när man ser min bild i miniatyr så ser de lite ut som att passa på ett filmomslag bara för att..


Ny beställda böcker.

För att det just nu var erbjudande om tre pocket för 99kronor så tvingade jag mig själv att ta tre bara för att.. Fanns andra böcker (som inte tillhörde 3för99) som var mer lockande egentligen, men dom kommer väl hem vid ett annat tillfälle. Böckerna kommer troligen imorgon eller tisdag då dom skickades i fredags, woop woop.

Den farliga leken:
När Jenny, en helt vanlig gotländsk gymnasietjej, upptäcks av en modellagentur förändras hennes tillvaro i ett slag. Hon anses snart vara en av de hetaste stjärnorna och slungas ut i en värld fylld av kändisfester och glamour. Medan Jenny njuter av sitt nya, spännande liv i Stockholm befinner sig den några år yngre Agnes på sjukhus till följd av svåra ätstörningar. Också hon har drömt om ett liv i rampljuset, nu är hon på väg att tyn
a bort.
Vid Agnes sida vakar hennes orolige far. Dottern är hans allt sedan Agnes mamma och bror omkom i en tragisk bilolycka några år tidigare. Nu plågas Agnes svårt av den oro hon orsakar sin pappa. Och ingenting blir bättre av att hans nya hustru envisas med att följa med till sjukhuset, bara för att otåligt sitta och vänta på att få ta honom därifrån.
Men tragedin väntar också den framgångsrika Jenny. Under en påkostad modefotografering på den karga, ensliga halvön Furillen på nordöstra Gotland utsätts hennes nyblivne pojkvän, modefotografen Markus, för ett mordförsök. Han hittas på en enslig plats, blodig och brutalt misshandlad men vid liv. Kommer han att kunna berätta något som leder kommissarie Anders Knutas till gärningsmannen, innan det är för sent?
Jenny och Agnes är länge helt ovetande om att deras liv är inflätade i varandra. Men det finns någon som håller ögonen på dem. Någon som planerar att ingripa i deras öden och försöka skipa en egen rättvisa.

Lilla himlafågel:
Elvaårige Aaron hittar sin mor Zoe brutalt mördad hemma i familjens hus i den lilla staden Sparta i nordöstra USA. Nästan genast riktas polisens uppmärksamhet mot mannen hon nyligen sepererat ifrån - Aarons far. Snart börjar det också gå rykten om att Zoe hade en älskare, en gift tvåbarnsfar, som kan ha varit inblandad i dådet.
Mitt i det svårlösta och utdragna drama som följer står två barn, så småningom unga vuxna, som också utgör romanens
berättarröster: den mördade kvinnans son Aaron och älskarens dotter Krista. Under hela sin uppväxt hör de talas om varandra. Krista börjar ta omvägar runt Aarons hus, smyger sig så nära hon vågar. Aaron blänger på Krista i skolan, men kan inte sluta tänka på henne. De rör sig i allt snävare cirklar kring varandra och i tonåren övergår nyfikenheten i ömsesidig besatthet. Samtidigt håller båda fast vid tron att den andras far är den som är skyldig till mordet.

Barfota änglar:
I berättelsens centrum står två unga svenska tjejer Linnéa och Emma som rymmer för att söka spänning och ett bättre liv som klubbvärdinnor i Tokyo. Men verkligheten visar sig vara en helt annan och sakta men säkert förvärras situationen för de två tjejerna.
(Boken är baserad på sann historia.)

GC's bästa bild, Dag 5.

Eftersom att vi var på vårt Jurassic Park safari så blev det en del bilder och svårt och bara välja ut en som ska representera dagen så därför får ni tre stycken.

1. I found love in GC but we didnt make it.

2. Beautiful View.

3. ROTFL, he's really cute!

Katt & Kackerlacka lek.


Tror att Gran Canaria är lite annorlunda än Sverige. Här kör vi med Katt & råtta lek, där kör dom katt & kackerlacka. Filmsnutten är faktiskt lite rolig..

Söndagen 22 Maj.

Så nu har jag sett klart Greek serien också. Vad jag nu undrar är varför dom alltid måste ha igång sorglig musik bara för det är sorgligt i filmen, förstår dom inte att jag inte kan hålla tätt då? Mina ögon läcker ju som bara den. Vilket dom har gjort sen jag kommit hem, jag tror det var något konstigt som hände min kropp när jag var uppe i luften. Wöööh cry baby :o

Let me rise, let me fall, let me breathe. I wanna lose control, Im not afraid lose it all.
Let me break, let me crawl, cause I will get up again if you let me fall.

Om jorden skulle gått under idag,

vart skulle alla människor då ta vägen?:o

Vill du fria till mig då?

Om jag tipsar om en kyrka på vår allra första dejt, visar bilder i från London på prins William och Kate. Och sen ringer dig på jobbet flera gånger varje dag, skickar sms med smileys när du håller föredrag. Om jag ber om egna nycklar när du träffat mig en gång, säger att jag vill ha Gessle som vår egen bröllops sång. Om jag pratar hela tiden om mitt pucko mucho ex, och förklarar varför vi två hade världens sämsta sex. Vill du fria till mig då, om sanningen ska fram?


Ett litet alkoholintag.

Tog en paus från tv-tittandet och gick över till grannarna och grillade sen skulle jag skjutsa lillebror till byn för han skulle köpa cigg så jag passa på att köpa lite godis, choklad! Efter det så gick jag in och hamna i sängen framför tvn igen.

Tog en paus till från tv-tittandet och gick över till grannarna, tog en öl och skrattade en massa åt allt flummeri som var där över. Sen kom myggen på besök och myggslingorna tändes. Det blev lite kyligare och jag öppnade en cider. Kylan tog lite mycket av mig och jag kände att nej jag kommer inte dricka mycket mer så jag gick in igen. Nu lite mindre än ett och ett halvt avsnitt kvar av Greek sen är den serien avklarad. Så off I go.

GC's bästa bild, Dag 4.



Vi började dagen med att dra till stranden, så en strandbild passar perfekt som bästa bild.

Ikväll ska vi grilla.

Efter all spagetti och köttfärssås som jag åt i Gran Canaria kan jag säga att grillad mat inte alls sitter fel, det gör det visserligen inte annars heller men känns lite extra bra idag (:

Welcome home.

Så nu har jag varit hemma i några dagar, fast mitt rum ser fortfarande ut som ett bomb-nedslag för resväskan och allting bara ligger över hela golvet. Jag är inte fröken Ordning & reda men även jag tycker att det är dags att städa och tvätta så får väl ta mig i kragen om en stund även om det inte är kul.

GC's bästa bild, Dag 3.



Bara för att det var flumm och fick mig att skratta ett bra tag.

Lördagen 21 Maj.

Goddagens, solen skiner lite även idag så folket ligger ute och steker, av någon konstig anledning känner jag inget behov av att sola just nu. Kanske för alla kallar mig neger när dom ser mig, känns som jag då inte behöver så mycket färg just nu vi är trots allt bara inne i Maj månad (; 

Nu ska jag äta lite frukost.

The end of this day is near.

Har varit en lugn kväll, kollat på tv och ätit lite frukt med Kesella Vanilj. Nu ska jag kasa ner i sängen igen och sen blir det lite tv tittande och sen sova, är fortfarande helt seg. Godnatt & sovgott..

GC's bästa bild, Dag 2.



Detta är utsikten från vår balkong, kvälls view.

Min söta vän från Gran Canaria.


The weekend has come.

Efter två veckor semester borde man kanske tro att jag ska vara full av energi och sådant men icke, har varit riktigt seg idag och mest bara längtat hem. Kanske hemlängtan fortfarande sitter i? haha.. Nåväl, hem kom jag igen och skönt var väl det, nu håller jag på med goe middan sen blir det lite chill framför tvn. What are you up to today?

Fredagen 20 Maj.

Godmorgon, solen skiner idag och jag blev precis inringd till jobbet så jag ska spendera eftermiddagen på jobb. Så det är väl lika bra att göra sig iordning för jag ska köra om mindre än en timme, känns lite halv stressigt men äsch det är verklighetens hårda sida (;

Godkväll & Godnatt.

Jag tog en paus från datorn & tvn innan och begav mig över till mina kära grannar, var ju tvungen att säga hej och visa att jag lever så det blev ett besök där över och sen var jag tillbaka med röven på stolen och hattade runder på internet och fixade med mina bilder.

Nu har jag duschat och ska göra mig redo för sängen, kan ju bli inringd imorgonbitti vid kvart i sex och framåt så lika bra att gå och lägga sig typ NU. Så godnatt gott folk vi hörs imorgon (:

One of many pictures of me.


Min kusin sm-mästare.


Hittade detta klippet och tänkte visa er va min kusin tävlar i, jag förstår själv inte hur man frivilligt tar emot slag men kan ändå tycka det är lite häftigt för jag själv inte känner någon annan som håller på med detta. Coolt! (:

I was made for lovin' you baby.

When a guy says;
"I went to this after party and it was pretty nuts, there was alot of girls there. Just acting wild and while I was surrounded by all this girls, all I could think about was you. Really, I wanna be with you, you're my girl and I want everyone to know that",
.. then I know Im with the right one.

Nackdelen med att inte bo på hotell.

Den största är väl att inte få maten serverad, visserligen får man ju ta vad man får där men ibland är det bara jobbigt när man inte är sugen på något och ändå komma på en maträtt och ställa sig vid spisen och börja med maten.  Ingen pasta och köttfärssås nu på ett tag, åt jag ju i princip till lunch VARJE dag där nere. Lite trött kanske?

Slutar väl med stuvade makaroner bara för att jag är dö hungrig och börjar bli irriterad, vid detta stadie behöver jag mat och det är fort :p

Men den största fördelen med att vara hemma i Sverige igen är ju lätt att man får ha sitt privata ifred typ. Man blir inte jagad på gatan av olika inkastare till restauranger, affärer, uteställen och när man väl är i en butik blir man inte jagad av dom som jobbar där utan får kolla i lugn och ro. Så det är skönt och va hemma, man är inte speciell, man får inga "special price for you my friend" eller gamla arbetsgubbar som visslar efter en. Sa jag att de va härligt och va hemma? Jo tack (;

GC's bästa bild, Dag 1.



För denna bilden ger mig en sån känsla av att det är semester. Typisk sån bild som blev så bra bara av ett klick and I like it. Ps, ja det är meningen att fötterna ska va med, det är en del av helheten (:

Datanörd? Javisst.

Jag har i princip suttit här sen jag vaknade, visserligen har jag även betalat två räkningar samt håller på med mina bilder från resan vilket kommer ta tid så det finns en anledning annat än bara uggla på facebook ;D Snart ska jag dock sysselsätta mig med annat, börjar bli lite segt här ..

Torsdagen 19 Maj.

Godmorgon, godmiddag och godkväll. Imorse vaknade jag vid fem tiden, kunde gått upp då för jag hann bli pigg under tiden jag väntade på att badrummet skulle bli ledigt. Sen vaknade jag för en stund sedan och kände mig bakis och hade kunnat sova några timmar till men icke. Så återigen godmorgon.

Welcome to our room.

Så här kommer videon på hur vårat rum på hotellet såg ur, enjoy;


Onsdagen 18 Maj.

HOME SWEET FUCKING HOME!



Nu har jag kramat mina älskade familjemedlemar, jag har gett dom sina gåvor, jag har pussat på min hund, gråtit en liten skvätt (inte för hemlängtan eller annat utan av personlig anledning). Jag har pratat och pratat och pratat så käken nästan borde gått ur led :p Nu har jag en vårrulle framför mig och snart blir det ner o MIN säng oooooooooooooooooh så jävla nice! :D

Tisdagen 17 Maj.

Hola, ett sista hola fran denna plats for denna gang. Nu ska vi strax pa restaurang och ata och imorgonbitti tar vi bussen och flyget harifran, jag har enorm hemlangtan :o Fast det har jag ju skrivit nu i hundra inlagg irad. Naval, imorgon eftermiddag anlander vi i DK sen hamtar min lillebror mig i Bjuv sen ar det hem till min familj, till mitt hus, till mitt rum, till mitt mitt mitt. Grymt skont ska det bli, aven om resan har varit bra sa ar det val hemma bast som galler (;


Måndagen 16 Maj.

En tanke går ut till min mormor idag eftersom det skulle varit hennes födelsedag idag ♥

Sondagen 15 Maj.

Nu har vi snart varit har borta vad vi ska. Pa onsdagmorgon gar bussen till flyget som tar oss till taget som tar oss till bilen som tar mig hem. Att fa krama alla i min familj ar vad jag langtar efter mest. Maste ju saga att hemlangtan kom direkt med dom daliga nyheterna. Men har fatt tiden att ga pa roliga aventyr sa det har inte varit helt bottennapp. Men jag langtar hem, sa ar det med det..

Du angrar dig, men det ar forsent.

Det kanns som det alltid ar i det stuket. Man angrar att man inte gjorde si och sa nar det ar forsent eller nar nagon annan gjort beslutet at en. Sa nu kanner jag att jag bara ska kora mitt race och gora va fan jag an vill och skita i alla runt om som hojer ogonbrynen, ar det jag gor nagot att titta snett for sa kan ni valja att titta bort istallet. Jag ska inte behova halla tillbaka for att jag ar radd for va folk sager bakom min rygg.

Jag onskar att jag var lika stark som du var i mina ogon.

Tisdagen 10 Maj.

Vadret har nere blir bara battre och battre tycker jag, over 30 grader och det gillas. Sa har blivit lite mer stranden och lite mer shopping. Igar tog jag aven ett dopp och idag snorklade vi lite smatt i standkanten ..

I sondags var vi ute pa jeep och kamelsafari och det var ju roligt. Kamelturen varade i kanske tjugo minuter nagot sant sen blev det ut pa liten tur med jeep, eller liten o liten varade ju nagon timme. Aven offroad, kul men jag blev sen lite aksjuk haha..

Igar var vi ute pa pubrunda, fuck me im famous, det var ju ganska kul. Mina fotter gjorde dock ont for skorna blev tranga och jag dansa sonder, sant jag inte gor hemma sa de va ju roligt med lite annorlunda galet typ. Inga snygga killar har dock sa lika torrt som sahara oknen kanns de som ..

Nar vi kom tillbaka till hotellrummet sa brot jag dock ihop och bolade i en handduk for att tysta graten. Sen gick vi ut en runda och jag satt pa stranden med ett tant ljus och lat vagorna blota ner mig och tarna skoljas bort. Jag ar ledsen over att inte vara hemma med min familj just nu, och angrar att jag inte halsade pa dig nar det fanns tid. Sa som det alltid ar nar det ar forsent med nagot. Du var den starkaste person jag nansin traffat och ingen kommer nansin kunna andra pa de for du kampade dig upp efter amputerat ditt ben, du fick tillbaka rorelseformagan nar dom sa att du skulle va forlamad for alltid , du kampar och visar att vill man sa kan man. Jag hade velat ge dig en kram till...

Ikvall blir det ta det lugnt och imorgon ska vi upp tidigt och hyra bil och bege oss runt pa egna aventyr. Sen pa fredag blir det ut pa vattnet och aventyra lite dar, blir nog kul. Det ar bra att ha nagot att gora for man lyckas halla tankarna pa annat for stunden.

Hola.

Har sitter jag i lobbyn i hotellet och vill skriva nagra rader till er sa att ni vet att man lever och inte gatt under av all fri dricka vi har , all inclusive ar ratt nice faktiskt.

Sa forsta dagen kom vi hit och kom till ratta pa hotellet, rummet far ni se pa film nar jag kommer hem. Sen at vi middag och pa kvallen sa satt vi ute pa balkongen och drack da vi som sagt har all inclusive och gratis dricka mellan 11.00 och 23.00 ;D Det blev snack och dricka lite dar sen i sang.



Andra dagen sa blev det lunch dar nere i restaurangen och sen forsokte vi oss pa lite sol vid forst stranden och sen aven poolen. Lite molnigt men annars kandes varmen som i ett solarium, nice nice. Innan middagen sa kom en person fran Fritidsresor hit till hotellet sa vi bokade en liten utflykt till pa sondag. Vi ska ut i oknen och aka jeep on and off road samt rida pa kamel ;D YES!! Resan ar fullbordad! Sen ska vi nog ut pa bat och snorkla lite ocksa om vi far hjalp med bokning och grejer. NICE NICE!

Sen efter vi bokat utflykten drog vi och at middag och sen blev det upp med dricka och gora vid oss, sen drog vi ut pa natten och drack och hade kul. Hem och gjorde nudlar som fick atas ur kastrullen eftersom vi inte hade djupa tallrikar haha.



Idag har vi varit bakis, legat i solen och de blir kanske inga bleka brost da jag solar topless nu, thats hot! Efter en stund begav vi oss pa shoppingrunda, gick igenom alla sma butiker har i narheten och nu ar vi hemma. Va som sker ikvall vet jag inte. Tror inte vi ar sa sugna pa fest dock haha.

Hoppas ni alla har de bra, vi har de fantastiskt :D

Fredagen 6 Maj.

Tidsinställt. Eftersom att jag inte är hemma i Sverige och kan gratta dig personligen min sötnos så får du nu en solig hälsning från Gran Canaria där jag befinner mig nu. Jag hoppas att du får en underbar födelsedag och har en redig fylla så du nästan hamnar i fyllecell igen (;  Happy Birthday to yaaaa! Hurra Hurra Hurra :D



17 veckor av längtan är nu verklighet.

Tidsinställt. Nu har vi landat i Gran Canaria och är påväg mot vårt hotell, det är här vi kommer att bo dom närmaste två veckorna, snälla säg att ni är avundsjuka ;D Måste erkänna att jag är väldigt glad över att vara här, att komma hemifrån ibland behöver man, att känna att man kan slappna av och inte behöver tänka på vardagliga saker. This is going to be awesome!

Onsdagen 4 Maj.


Tidsinställt. Nu börjar ju klockan ticka ner och om fem timmar så sitter vi på flyget, så Sleeping beauty det är dags att vakna (; Ni får ha två underbara veckor med mindre ord från min sida för jag kommer antagligen att vara för upptagen med annat för att ha tid med er (även om jag säkert kommer dö , men får köra anteckningar och sen återberätta för er), fast lite fler tidsinställda inlägg kommer så dont be afraid to come back.

Hejdå Sverige!


Nära nu.

Väskan är packad och jag har duschat, nu ska man bara torka håret och checka listan så man verkligen har allt nerpackat sen beger jag mig till Bjuv och dricker in känslan av semester! ;D


Avresekläderna.



Grå cardigan sliten som gatan från HM, rosa linne från HM och ett svart baslinne under också från HM. Clamdiggers HM, inget som förvånar mig att hela jag är klädd i HM, strumporna kommer säkert också därifrån. Skorna kommer dock från Deichmann, halsbandet med dom två välrörda bollarna är födelsedagspresent från familjen (:

Jag gör: Slänger kläder på sängen.

Känns som jag börjar bli relativt klar med vilka kläder som ska med på resan, allt ligger för tillfället i sängen så det är väl snart dags att öppna resväskan. Jag är väl inte världens snabbaste om man säger som så haha.

Detta kallar jag garderob.



Alla rena kläder ligger framme, de som fyller garderoben är kläder som sällan används :p

Tisdagen 3 Maj.

Godmorgon, jag saknar solen annars känner jag mig bättre än igår faktiskt. Nu ska jag väl börja packa, det var väl de jag sa, att jag skulle dra ut på de i sista sekunden? Menar flyget går om 22h10m :p

It feels good.

Kanske jag gått runder och mått dåligt därför att jag varit trött? Är det möjligt. För jag mår minsann bättre nu (om man vågar säga de), TA I TRÄÄÄ. Funderar dock på att inte röra kläderna förän imorgon, jag tror jag lägger mig i sängen och inväntar sömnen igen. Godkväll (:



Woopsi Daisy.

Pan pizzan slank ner och jag ville egentligen haft några tuggor till när den var slut, åt en näve godis istället. Slängde huvudet på kudden och kollade på Criminal Minds. Sen råkade jag somna och vaknade nyligen när pappa kom in, va fortf helt väck när han prata med mig så jag bara svamlade en massa. Imorgon går hela dagen åt att packa. Det enda jag lagt fram på väskan är högtalare till mobilen samt p-piller, det är tur man kan lyssna på musik och hoppa över mensen när man är där nere iaf. Tummarna loss imorgon och packa resten!

Tröstar mig med lite pan pizza.

Jag mår alltså inte bra, så jag försöker med mat en gång till även om korvarna på Maxi inte hjälpte ett skvatt. Fick dock träffa Lollo när hon jobbade och det va ju fun (: Nåväl, en pan pizza & slänga mig i säng med Criminal Minds. Dessutom hittat mina avresekläder; Clamdiggers HM, svart baslinne HM och ett rosa linne med brottarrygg HM. Nu saknas bara långarmade tröjan sen är jag perfect match! ;D 

Men nu var det matdags och chilla och hoppas att illamåendet går över. Kanske kanske man borde ta sig en liten tablett? tss nope, kanske bara är trött och behöver vila who knows. Men först lite mat ;D

En hel dag senare.

Jag har mått illa mest hela dagen, visst jag har mina perioder när det är så att jag mår illa varje dag (och nej jag är inte gravid) men idag var ännu värre än vanligt. I vanliga fall vet jag att jag bara mår illa och inte kommer spy, idag kändes det som jag skulle spy, och gör fortfarande. Fast sjuk det tror jag ändå inte att jag är. But it sure feels like it. 

Annars? Jobbandet har gått bra, förutom att jag återigen fått världens minsta kissblåsa (fortfarande INTE gravid). För på jobbet har vi paus typ en gång i timmen / en och en halv timme och då går jag ut och dricker och går på toaletten så nu är min blåsa van vid att bli tömt så ofta så så fort jag dricker något springer jag på toa typ fem gånger i timmen. Lagom störigt faktiskt för när jag kom tillbaka från min fikapaus så behövde jag gå direkt igen, fick vänta två timmar. Mindre kul haha.
 
Efter jobbet då? Då körde jag till Familia, inom Change för att hitta en bikini till inför resan och känner mig nu som en för pensionerad tant för jag kollade på en jätte söt rosa och en annan lagom fin svart och någon lockande röd, alla med vaderingar och inte en jävel som matchade mina bröst. Istället kommer det in en lilamönstrad ovaderad bh och sitter typ perfekt. I HATE FUCKING BIG BOOBS! och nu har jag dessutom gått upp en kupstorlek till, snart kommer det inte finnas någon stl kvar alls. Kapa av helvetet. Ursäkta men ni skulle bara veta. Detta är mitt komplex.
 
Efter Familia blev det Väla, jag växlade lite pengar och gick runder men hittade i princip ingenting. Körde inom Perstorp och hämtade mitt HM-paket & mötte då ambulans och grejer, trodde de var brand igen men tack & lov var det inte så. Körde hem innan jag såg vad som skett dock.
 
Nu ska jag väl kolla mina grejer, planera packning och så vidare.

Måndagen 2 Maj.

Godmorgon, det var tydligen dags att gå upp nu. Hade dock gärna sovit lite till såklart, men nej det får jag inte. Så det är väl lika bra att få gjort lite saker nu på morgonkvisten, även om det snarare känns som mitt i natten .. Om en halv timme bär det av mot jobb, så ha en underbar dag vi hörs väl ikväll då jag har mucho to do today.

Vilken hårresande historia.

SÅ! Äntligen, nu är håret klart. Både färgning samt klippte jag till mig själv lite. Inte med handen i ansiktet utan med saxen i håret, tycker nog det blev bra men någon bild får ni inte idag för ljuset gör mitt hår orange vilket det inte är, ni får vänta tills imorgon helt enkelt.

Nu ska jag i säng och sova så jag orkar upp tidigt imorgonbitti, har en lång dag framför mig med 8h's jobb samt iväg till Familia & Väla efter jobbet för en final shopping inför resan och växla pengar and so on and so on..


Larmet sätts på 4.00.

Senast 4.30 måste jag upp, för sen börjar jag jobba 5.25. Woopidoo som jag älskar tidiga morgnar, speciellt då jag känner att jag inte kommer komma i säng tidigt ikväll. Dels för jag har en färgning kvar, den bruna färgen och sen känner jag mig inte så trött i heller..

One more try.

Skillnaden blev inte direkt så stor, mest i hårbotten och där tyckte jag inte ens jag tog någon färg så det blev en sväng ner till ICA och köpte en ny blondering som ska i håret strax sen slänger jag i den ljusbruna och låter de va som det är. Alltid ska det va något.

Läsning vid datorn.



Nu har jag satt i färg i håret, all by myself för min minsta syrran orkade inte hjälpa mig. Så jag kommer väl se ut som "kom & hjälp mig och dö" sen men äsch jag bryr mig nog inte så mycket. Men eftersom färgen är i får jag inte sitta i sängen och läsa så får snällt sitta framför datorn och fördriva tiden tills färgen ska ur, så nu ska jag läsa några sidor..

More text, less pictures.

Jag har äntligen plockat fram en resväska, nu står den bara i mitt rum och ser dum ut. Jag skulle köra till Örkelljunga och köpa hårfärg och fick ett samtal från min kära granne så vände och plockade upp henne sen blev det inom Donken för lite mat och sen inom Coop och köpte en ljusare färg än den jag köpte igår så kanske jag snart ska börja projekt ljusare nyans?

Lunch i solen.

Har nu gjort lite tonfisksallad och tänkte bege mig ut på en filt och äta min lunch, eller egentligen brunch faktiskt. Samt ska jag läsa lite i min bok, så tjingeling hörs senare (:
 
update: Solen lurar dom få gånger den tittar fram, det är svinkallt där ute så jag håller mig inomhus. Får göra min läsning i sängen istället.

3 days left.

Känns som det finns en del saker som måste göras idag, och det första borde väl vara ta fram resväskan. Imorgon jobbar jag halva dagen så de försvinner några timmar där sen på tisdagkväll beger jag mig till Nathalie och på onsdagmorgon går flyget så det är inte mycket tid kvar och som vanligt ska allt göras i sista sekund (;

Jag i ett nötskal!

Söndagen 1 Maj.

En tankeställare slog mig. När tex mamma säger till en att man inte gjort vad man ska under dagen så brukar jag påpeka "ja men du ser ju inte vad jag faktiskt har gjort". Men nu under natten så kom en mening in i mitt huvud. När jag var på fest för ett tag sedan så berättade en vän hur han inte hade hållt på med någon under den tid där han varit omringad av flickor, som om han skulle ha en klapp på axeln och orden "va duktig att du är trogen mot din flickvän fast ni är långt ifrån varandra", menar det är ju en självklarhet att han ska de. Hade de däremot hänt något så hade det blivit skrik, typ.

Det är väl samma sak med dom här sysslorna. Det är en självklarhet att dom ska göras, så man får inte beröm när dom är gjorda, men har man missat något så är det skrik. Så jag tror jag ser helheten nu..

The end, nu ska jag nanna kudden lite (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0