En hel dag senare.

Jag har mått illa mest hela dagen, visst jag har mina perioder när det är så att jag mår illa varje dag (och nej jag är inte gravid) men idag var ännu värre än vanligt. I vanliga fall vet jag att jag bara mår illa och inte kommer spy, idag kändes det som jag skulle spy, och gör fortfarande. Fast sjuk det tror jag ändå inte att jag är. But it sure feels like it. 

Annars? Jobbandet har gått bra, förutom att jag återigen fått världens minsta kissblåsa (fortfarande INTE gravid). För på jobbet har vi paus typ en gång i timmen / en och en halv timme och då går jag ut och dricker och går på toaletten så nu är min blåsa van vid att bli tömt så ofta så så fort jag dricker något springer jag på toa typ fem gånger i timmen. Lagom störigt faktiskt för när jag kom tillbaka från min fikapaus så behövde jag gå direkt igen, fick vänta två timmar. Mindre kul haha.
 
Efter jobbet då? Då körde jag till Familia, inom Change för att hitta en bikini till inför resan och känner mig nu som en för pensionerad tant för jag kollade på en jätte söt rosa och en annan lagom fin svart och någon lockande röd, alla med vaderingar och inte en jävel som matchade mina bröst. Istället kommer det in en lilamönstrad ovaderad bh och sitter typ perfekt. I HATE FUCKING BIG BOOBS! och nu har jag dessutom gått upp en kupstorlek till, snart kommer det inte finnas någon stl kvar alls. Kapa av helvetet. Ursäkta men ni skulle bara veta. Detta är mitt komplex.
 
Efter Familia blev det Väla, jag växlade lite pengar och gick runder men hittade i princip ingenting. Körde inom Perstorp och hämtade mitt HM-paket & mötte då ambulans och grejer, trodde de var brand igen men tack & lov var det inte så. Körde hem innan jag såg vad som skett dock.
 
Nu ska jag väl kolla mina grejer, planera packning och så vidare.
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0