Efter en stund i solen,

så blev vädret såhär. Tack för den liksom (;


Dont fight it.

Sällan! La mig i sängen och skulle kolla klart ett avsnitt av CSI new york, hade kanske en kvart kvar av avsnittet max och innan avsnittet är slut så har jag fet deckat. Varför händer aldrig sånt här när jag verkligen behöver sova? Vaknar upp och mår illa, går på toaletten, luktar kanelbullar i hela köket snart blir det kränge. Sen kom på att jag måste duscha innan jobbet imorgon så det är väl lika bra att göra nu ikväll då jag inte duschar på morgnarna eftersom jag försöker sova in i det sista.

En glass till.

Det kanske inte gör en glad, men det är fan så gott! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på TV. Mamma har precis börjat baka bullar så hinner nog äta en eller tre sånna också innan jag somnar. Upp fyra och börja jobba tjugo över fem imorgonbitti sen är det besiktiga rost-dagge på eftermiddagen. Toodeloo!

Cutiepie.

Bilderna från igår var i princip bara Zindy bilder så här är en av många, hon är söt som få!


Skönt att vara hemma igen.

Efter ännu ett 8h's pass är man hemma igen, visste att det skulle vara molnigt i eftermiddag men eftersom solen sken när jag kom hem så blev det ut och doppa sig sen sola sig torr sen gick solen i moln. Fast det är ändå fortfarande varmt ute och solen tittar fram lite ibland.

Nu ska jag ställa mig och laga middag då jag behöver få mat i magen. The end.

Torsdagen 30 Juni.

Godmorgon, får nog lära mig sova med fönstret stängt för nu är här kallt igen, brrrrrr. Fått sova lite mer inatt faktiskt, tror jag lyckades somna innan tolv och inte vaknat varje timme bara varannan så det känns ju hyfsat bra. Vaknade runt tre när datorn startat om sig och fettar musik från två olika youtube sidor, lagom skrämmande! Flö sen upp en timme senare för jag trodde jag försovit mig och vips så var jag vaken.

Nu blir det frukost, klä sig, dölja ringarna runt ögonen och sen ösa musik i bilen påväg till jobb. Åter hemma efter två, dock ser det ut att inte bli speciellt soligt i eftermiddag. Lite tråkigt faktiskt. Nåväl, ha en bra dag.



Space Bound.



Nobody knows me Im cold.
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go

Saker jag inte tycker om.

- När man måste sova men inte är ett dugg trött.
- Vakna upp dagen efter en fest och må kiss kasst, sen kräks man lite också.
- När folk säger att "Den som tycker att sex är skönt har aldrig varit riktigt skit nödig".
- När man bara kommit på något så jävla bra, sen hann man glömma bort det.
- När folk säger "Hur kan du vara singel som är så söt".
- Sommar utan sol.

How do you love someone,

without getting hurt. How do you love someone without crawling in the dark.


Det går över till jag gifter mig.

Eller så har jag väl vant mig vid det laget. Jag mår illa, skyller på att jag precis ätit. Så jag orkar inte hålla på att fibbla med bilderna som är tagna idag. Söta bilder på Znidde mest , så ni får se imorgon istället. Ska slänga mig i säng och kolla på TV sen är det sova tidigt ikväll igen då jag även imorgonbitti ska upp klockan fyra - halv fem.

Så om jag inte återkommer säger jag nu: Godnatt & sovgott.

Sommarens beroende?

Nog för att jag gillat denna glassen innan men denna dag (och igår) så var det nog något av det godaste jag ätit. Så ja detta lär jag nog äta mig fet på i sommar, speciellt när jag köper hem sex-pack åt gången :p Äh det är bara sommar en gång om året (;



Summertime.


Eftermiddagen i sol.

Eftersom förmiddagen spenderades i en fabrik med arbete så spenderas eftermiddagen ute i solen med solning, läsning, bad och glass! Jotack gillar detta vädret, skepp o hoj!

Onsdagen 29 Juni.

Godmorgon, eller egentligen bara morgon. Det känns inte jätte kul att vara vaken nu, jag är inte direkt trött men har heller inte fått någon lugn och ro inatt. Somnade kanske runt tolv, vaknade vid två och sen vaknade jag typ en gång i timmen för att gå på toaletten, tack till världens minst kissblåsa! Nej nu får det bli kläder på, mitt rum är ju superkallt sen lite rostmackor med baconost!

Early morning,

she wakes up. Det är alltid så mycket dimma ute på åkern men får aldrig en bra bild på det, denna bilden är iaf tagen klockan tre natten till idag. Med detta säger jag tack & godnatt!


After party.



After the club is the after party.
After the party is the hotel lobby.

Tisdagen 28 Juni.

Godkväll! Det har varit soligt väder idag och jag har varit utan arbete vilket betytt att jag legat ute och stekt hela dagen. Började med frukost runt halv tolv tiden, sen låg jag och läste ett tag samt solade. Sen blev det kanske tre dopp i poolen, när man är het behöver man ju svalka sig också (;



Åkte ner en sväng till byn för att handla med syrrorna. Köpte hem lite till pastasalladen som vi senare åt till mat. Köpte lite glas, lite snacks, lite kesella och sen nog inte så mycket mer. Ätit, kollat lite på tv nu på kvällen. Magen är dö full av pasta/tonfisksallad och sen en glas på det. Dör.



Ikväll är det sova tidigt som gäller, ska upp klockan fyra imorgonbitti för att göra mig klar och redo för ett 8h's pass på jobbet. Nåväl, det klarar jag nog. Hoppas jag.

I just held hands.

Han är ganska rolig faktiskt.

Äntligen fri från kaoset.

Seriöst vilket dag det har varit, allting har verkligen strulat (och inte strula på det bra sättet utan kaos strul). Fast det positiva är väl att dagen verkligen gått skit fort, woop woop. Sen fick jag och Pernilla gå hem tidigare för vi var så duktiga så nu är jag redan hemma (;

Höll dock på att döda bambi idag, såg något röra sig i skogen och ut far Bambi och jag trycker det hårdaste jag kan på bromsen, ser hur vi närmar oss varandra och tänker nej jag kommer toucha fast icke vi lyckades korsa varandras vägar utan att röra varandra. Puh, så Bambi får fortsätta leva lyckligt ett tag till.

Nu ska jag ta något ätbart för min mage är ganska så tom och jag är ganska så hungrig faktiskt. Toodeloo.

Måndagen 27 Juni.

Godmiddag! Har precis fettat i mig ett lass med spagetti & köttfärssås, lagom dåsig nu. Så 45 minuter att vila magen sen är det göra sig iordning för jobb som gäller, placerad i Åa idag i sju timmar, blir nog bra. Nu ska jag dega.

Godnatt.

Eftersom jag måste vara tillgänglig på telefonen från tidigt imorgonbitti till eftermiddagen (om det behövs så länge) så känner jag att försöka sova kanske är en bra idé. Så med detta sagt så slänger jag mig i säng igen kollar lite How I met your mother och försöker sova, godnatt!


Make a change.

Känns som jag behöver en sådan i mitt liv, men vad? Idk. Jag vet faktiskt inte vad jag vill i det långa loppet, därför känner jag mig inte ett dugg vuxen. Vet inte om jag någonsin kommer bli det. Att man någongång i framtiden vill bli mamma, flytta till hus och ha en man känns inte riktigt som en sådan plan, det är mer livet i sig.

Hade jag fortfarande spenderat mina helger med massvis av alkohol ena dagen och kräkas nästa dag så hade jag kanske inte brytt mig om att jag inte vet vad jag vill. Men nu eftersom jag inte spenderar helgerna med sånt och mest är själv så vill jag väl ha ut mer av mig själv. Lägga all energi på jobbet funkar väl ett tag men inte i långa loppet. Think I need to get laid. Sluta vara så tråkig och sluta tänka på morgondagen, lev för dagen?

Nej kolla på tv, godkväll.

The Lonely Island - Shy Ronnie 2 (feat Rihanna).
The Lonely Island - Motherlover (feat Justin Timberlake)
The Lonely Island - Jack Sparrow (feat Michael Bolton)

Recension - Hallpass.


En gift man får tillåtelse från sin fru att ligga med hur många kvinnor han vill under en vecka. Även hans bästa vän får lov att göra samma sak men det går lite över styr när båda fruar börjar ägna sig åt utomäktenskapliga aktiviteter. Källa.

Jag tyckte att det fanns några roliga inslag i filmen men precis som med dom flesta filmerna så går det att räkna ut slutet. Fast jag ska väl inte klaga för blir slutet inte bra så drar det ner hela filmen enligt mig.

Friendship ♥


Söndagen 26 Juni.

Det är söndag idag, det säger allt. Jag undrar fortfarande vart det fina vädret tagit vägen speciellt nu när vi passerat midsommar, sol sol sol! Imorgon är det måndag vilket betyder att man ska vara beredd med telefonen i örat hela dagen.

What a day.

Har inte gjort någonting vettigt alls idag. Först var jag lite bakis trots allt, eller så är det de där illamåendet som jag haft till & från i några dagar vem vet, kan lika gärna skylla på gårdagens dricka. Nåväl, legat i sängen mest hela dagen, kollat på How I met your mother samt ugglat lite framför datorn. That's about it! Ja och sen har jag nog trott att det varit söndag idag, har ju inte gjort saken bättre. Så då har jag söndag imorgon igen, woho!

Midsommarbilder.

Helt vanlig midsommarmat tillsammans med våra grannar. Hugg in!


Solen tittade fram stundvis, men ändå för sällan.



Anledningen till att jag tar bilder på ciderburkar och dant är väl för jag gillar närbilder & ser detta som lite halvt om halvt konstverk (;

Sen var det för kallt att sitta i bara "klänning" så jag gick hem och pälsade på mig.

Vi började spela lite drickaspel för att bli lite fulla?

Efter att ha spelat lite dricka spel & klockan blev kväll så drog vi iväg på annan fest.

Shy Ronnie 2.



Just imagine that everyone's naked.
Uh, oh!
Boner alert.
He really pictured them naked.

Godmiddag.

Dessa flugor som alltid ska i ens huen när man sover, kan man bara förinta dessa med en tanke hade jag varit glad. Hatar nästan att bli väckt av flugor. AAAH. Har nu ätit lite havre fras till frukost och är fortfarande helst seg och lite lite illamående är jag nog så jag gör vad jag gör bäst och det är slänger mig i säng och kollar på TV.

Lördagen 25 Juni.

Jag har absolut druckit för lite för att få en baksmälla imorgon, men eftersom jag är jag hade det ändå inte förvånat mig om jag vaknar upp och mår kiss kasst. Kvällen har totalt ballat ur och efter att försökt fixa taxi och blivit klickat av taxibolaget fick vi tillslut skjuts hem efter ca tre timmars väntan. Så skönt att vara hemma igen, först äta något sen blir det sova. Eller deckar jag allra först det är satan va ögonlocken blev tunga. Godnatt.

ps, detta har hänt på FB medans jag varit på fest. Vilket är konstigt då jag inte har en iphone?

ps2, just det jag loggade ju in på FB via Nonnos mobil, thats why.

Glad midsommar!



Kunde ju gärna fått blåsa mindre, samt solen hade gärna fått titta fram lite mer. Annars ska man väl inte klaga? Förutom att jag återigen mår illa och har huvudvärk, nåväl. Nu öppnar jag en cider så får vi se hur länge jag pallar trycket, jag är ju klendrickare ;p

Take it as it comes.

Eftersom jag inte har planer för denna dagen för att jag alltid är så energilös och osocial så tar jag allt som det kommer. Då kan ju första steget i rätt riktning vara att ta en dusch, så att man är redo att hoppa på den karusell som lockar mest. Så vattenkontakt here I come.

When I wear them, I get high.

Like you can see me in the eyes without looking down at me. 14cm higher than without them. Gotta love that!


Fredagen 24 Juni.

Har suttit ute i det jätte fina vädret och snackat lastbilar med lillebror, ett av påståendena är fel. Ni kan ju tro att det är vädret, för då tror ni rätt. Nu ska jag äta lite havrefras och kolla på TV. Det är midsommar idag, kan knappt bry mig mindre.

Got nothing more for today.

Illamåendet kommer och går. Nu har jag gjort en kopp vaniljte till mig och ska kräla ur mina kläder och krypa ner i sängen och kolla på TV tills jag somnar. Godnatt & sovgott.

---
Feel sick and it comes and goes, so now im gonna crawl into bed and watch some TV until I fall asleep. Sleep tight!

Varför mina pengar är slut.

Jag äger ett par foppatofflor för första gången i mitt liv, måste säga att dom är lagom fula men jag ville också ha ett par bara för att det liksom hör till. Precis som onepiece säkert skulle kunna hamna i mina ägor fast jag inte kan ta det på allvar för att jag alltid hade en onepiece-pyjamas på önskelistan när jag var liten. Så ja.

Annars har jag bara handlat ätbara saker typ. Och mina nya skor från Deichmann, jag älskar dom nog ändå. Fast dom har öppentå, ni får bild på dom senare.


Var även inne en sväng på HM och köpte tre nya linnen och ett par hotpants, sånt som är basic och bara behövs förökas titt som tätt. Det bruna linnet är helt vanligt, dom andra två är lite mer lose och oversize aktiga. Jag gillar't.

Den 25e smäller det.

Inte direkt. Min minimala lön är i princip redan slut och jag ska ha råd att köra till & från jobbet samt köpa mat, det är sånna här tillfällen jag är glad att jag bor hemma men samtidigt känner jag mig som värsta mensbarnet och stör mig på allt just nu. Känner mig som den mest osocialaste människan på planeten och de är endast på jobbet som jag inte känner av mitt inre mensbarn, sen får jag pengar av att gå dit också. Tumbs up! (y)

Nu gräver jag ner mig igen.

Fått god mat i magen idag, mums!


My prince.

Still trapped in the basement.

Torsdagen 23 Juni.

Huvudvärk & illamående, säg mig när ska jag gå en dag utan att må dåligt. Idag bara orkade jag inte mer buller och bank så det blev tre samtal till jobbet utan svar, ett sms och ett rösmeddelande, jag sjukade mig och sov vidare. Vaknade och mådde hyfsat bra så jag följde med mamma och mina systrar och handlade och nu när jag är hemkommen igen så fylls mitt huvud med värk, doesnt feel to good.

Kan trösta mig med att det blir tacos med familjen ikväll, mums. Nu placerar jag i sängen.

Mår super dåligt.

Pajen var lite rinning i sitt innehåll, tror det var den frysta broccolins fel men annars va den riktigt god. Till detta hade jag en helt vanlig blandsallad & ett glas mjölk.


Efter maten läste jag ut min bok "Den farliga leken", den var bra och jag gissade rätt på mördaren redan i mitten av boken yes! haha. Har powernapat även idag, men nu har jag mått väldigt illa ett tag, känner mig spy färdig och hoppas det går över så ja slipper sjuka mig imorgon, bara morgondagen kvar sen är det helg. Nu ska jag slänga mig i sängen , dricka massa vatten och hoppas på det bästa, fy fan.


Nollat mitt konto.

Fick lönelappen idag och är inte direkt förvånad över den låga summan, å andra sidan så var jag ju utomlands två veckor så det finns en väldigt bra förklaring (; Har även nollat mitt vanliga konto nu, månadens överblivna pengar har åkt in på sparkontot, jag är duktig jag !

Jobbandet idag har gått bra, och fort. Sånt gillar vi, dessutom hamnade jag bra i snurren och har fått snacka och skratta en hel del. Sånt som gör det roligt att jobba. Imorgon börjar jag 5.25 så blir tidigt isäng ikväll, puh.

Just nu väntar jag på maten, har en ost och skinkpaj i ugnen (där jag lagt till broccoli själv). En sådan med en påse för degen och en påse för fyllningen, enkelt som attans hoppas nu det var värt pengarna och är gott. Annars blir jag ledsen i ögat! Ja fy va jag är hungrig, kan äta en flodhäst :o Hur har eran dag varit?

Onsdagen 22 Juni.

Godmorgon! Känns halv segt att vara uppe nu, men woho jobbet ringde in mig så jag ska jobba om 45 minuter. Feels good. Hoppas dock att mina ögon vaknar snart, känner att kudden fortfarande är kvar i hela huvudet. Nåväl, nu ska jag äta lite frukost sen är det full fräs mot jobb.

What do you think?


Tisdagen 21 Juni.

Better to write for yourself and have no public, than to write for the public and have no self.

Idag har jag inte jobbat, så det började med att jag sov till halv tolv. Fy fan va skönt det var, så jag har inte varit helt död idag, vilket är skönt. Men eftersom jag inte var med skriven på listan så har jag spenderat varje vaken minut med telefonen i närheten ifall att jag skulle bli inringd.

Har kollat på tv, när klockan passerat slaget då jag är fri igen så åkte jag och lillebror ner till byn och handlade. Köpte lite Kesella och när jag kom hem (fast jag åt lite potatisgratäng innan vi körde) så åt jag kesella med frukt & bär. Legat och kollat på Criminal Minds mest hela dagen. Fått mail från jobbet, inte med på listan imorgon heller.

Fick paket i brevlådan idag, en räkning från HM och detta:

Diggar ni inte gubben i mitten, haha as cool så jag var tvungen att ta hem honom (;


Dags att krypa ner i sängen.

Jag åt middag och kollade lite på TV sen powernapade jag, precis som jag ville och behövde. Vaknade någongång runt sju och var lika trött som innan jag somnade så kändes inte som det hjälpte. Idag har jag verkligen varit död om något, som jag skrev på Facebook känns det som något gett mig sömnmedel. Helt off..

Nu håller jag på att vakna till liv vilket är halvt om halvt efterblivet eftersom klockan närmar sig tio och det nu är dags att krypa ner och försöka sova igen. Är inte uppskiven på listan, så blir väl inringd imorgon vilket inte lockar just nu. Är väldigt väldigt trött så att det är jobbigt. Ögonen vill bara blunda och hjärnan har tagit time out av all värk.

Nu innan jag säger godnatt så har jag en fråga till er;

Jag skriver i denna blogg för min egen skull. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag är mitt största fan och jag är den person som är inne och läser här mest & oftast så ja jag skriver för min skull. Men ni kommer ju tillbaka titt som tätt så finns det något jag kan locka er med, finns det något speciellt ni vill veta, läsa om, se? Ni får alltid ge förslag, för som sagt ni kommer tillbaka , klart jag kan försöka ge något tillbaka till er då (;

Hej fetto!

Kan inte sluta, dom är så goda. Ätit tre stycken idag och en fjärde kanske går ner men jag mår illa nu :o Ja jag har inte ätit tre på raken men två innan och en nu. Slänger den fjärde biten i frysen igen. Måste ha ett glas mjölk!


Dagens middag.

Det är gott och hur simpelt som helst. Koka pasta, häll på ketchup och grillkrydda. Häll över lite grädde, blanda runt och på med massa baconost. Fyll på med ingredienser tills det känns rätt. Smarrigt! (har ibland även i vanlig ost som smälter in bland pastan men inte idag)


Picture(s) from last night.


Fy fan säger jag bara.

Jag är superduper trött och har varit det hela dagen. Arbetspasset har gått fort och det tackar jag för. Jag ska köra huvudet i kudden och sova nu eftersom jag inte kunde sova inatt så. Jag är lagom besviken. Eftersom att jag är ganska mycket mens barn just nu så är sömn & mat det enda jag behöver. Så jag återkommer när det är sunshine in my room. Godnatt.

Måndagen 20 Juni.

Vilken jävla ångest, huvudvärk har jag fortfarande, knappt någon sömn har jag fått då jag inte somnade innan halv två iallafall. Jobba står inte högst upp på listan av saker jag vill göra just nu, men det är bara att bita i det sura äpplet och ta sitt ansvar. För som vuxen har man ett ansvar! Varsesig jag känner mig hundra procentig eller inte så ska jag iallafall till jobbet, står jag inte ut sen kan man alltid åka hem men jag ger det en chans iallafall.

Nu ska jag äta lite frukost för min mage är lite halv tom och gör ont den också. Jo låt ögonen vakna sen blir det bättre, en tablett på detta.

Godmorgon!

Nytt i bokhyllan.

Dessa två böcker hamnade i min postlåda i veckan. Dock inget som ska läsas direkt, har några böcker före sen så blir det vampyrer vampyrer vampyrer!

Känner ångest.

Jag har huvudvärk IGEN och jag ska försöka somna typ snart. Upp klockan fem - halv sex för att sen jobba. Känns inte som att den planen kommer gå och börjar bli lagom trött på huvudvärken. Men jag säger godnatt nu och hoppas på det bästa. Godnatt!

Det finns inget dåligt GRILL-väder.

För ni kan ju aldrig gissa vad vi och grannarna gjort precis ! Nu efter att fyllt hela magen med mat och flera glas Cola så ska jag följa med granntöserna när dom ska jobba, ja jag har inte mycket till eget liv så får joina deras haha. Plus att jag behöver väl komma utanför mitt rum lite, snacka skit och kolla när dom är duktiga. Låter bra!

Bilder från mitt bakande.

När chokladen var smällt var jag bara tvungen att ta lite på en jordgubbe, gott! Tog apelsinkrokantchoklad ist för blockchoklad bara för det var så gott hos Sandra. Apelsinchoklad med jordgubb exploderade i munnen av smaker, kan inte beskriva det men jag gillade det (y).

Done and done.

Söndagen 19 Juni.

Godmiddag, precis slängt i mig en macka med baconost. Än så länge dagens bästa. Fast har ifs sovit ganska länge idag så jag har inte hunnit göra så mycket. Det regnar ute och solen har försvunnit, när solen var framme sprang jag till dörrarna för att kolla efter en regnbåge men det var för mycket moln för att se något.

Imorgon jobbar jag förmiddag, känns som det var ett tag sedan så jag vet inte riktigt hur man gör när man går upp så tidigt. Tack och lov får jag en timmes sovmorgon så jag behöver inte gå upp mitt inatten bara senast halv sex. Så det blir väl lägga sig i tid ikväll, wont be easy.

Jag är en tråkig människa.

Sedan jag la festandet på hyllan har jag blivit en ganska så osocial människa. Precis som många människor som röker säger att det också är en social sak, man går och rökar ihop och snackar. Festandet är också det har jag insett. På helgerna vill dom flesta festa till det för det är lediga dagar, själv så föredrar jag att vila upp mig så jag orkar kommande jobbvecka, hur tråkig är man inte då? hrmf.

Nu har jag iallafall bakat klart mina snickers, även skurit ut två bitar men illamåendet kom tillbaka så får kanske lägga tillbaka dom i frysen tills jag känner mig redo för att äta. Sen blir det väl Dextermaraton tills avsnitten är slut för det är lagom spännande nu, är på sista säsongen och jag tror att han kommer åka fast. Fast vad vet jag?


Kayle Styles - Ready for love.
Pitbull - Rain over me.
Pitbull - Castle made of sound.

Time for some baking.


Ingredienserna fram plockade, nu ska det krossas, blandas, smältas och in i frysen sen är det bara mumsa i sig en massa. Bilder kommer troligen också upp sen.

---
Maybe there'll be some pictures when Im done, maybe not. You'll never know, but I like putting up pictures here, everybody understans, no language necessary.

Jag håller hjärnan igång.

Istället för att göra som så många andra, dricka alkohol och döda hjärnceller så sitter jag hemma och kollar på TV samt hjärngymnastik i denna form -->



Jag är fett grym faktiskt. Annars händer det inte så mycket. Försökt kolla på Dexter men fått två besök, det ena mer störande än det andra. Fast det var nog lite roligt. Mår lite smått illa också, vill göra snickers men känns som klockan är lite mycket, äsch det är lördag. Who cares? :p Vad har ni för er ikväll då?

Vet att ni är avundsjuka.


Ready for love.


Fler filmer jag vill se.

Inatt satt jag på youtube och kollade lite trailers, här är några av dom jag vill se:


Friends with benefits.


Soul Surfer. (Kan ha visat detta klipp innan, trailern ger mig rysningar.)


Something borrowed.

Breaking dawn. (såklart!)

Your Highness.

Lördagen 18 Juni.

Goddagens, jag har sovit ganska så dåligt. Jag har drömt samma mardröm två gånger där en kompis till mig tog några (och mig) som gisslan och skulle döda oss allihopa. Gardinerna var för fönstrena och där fanns nyhetsteam med videokameror som skulle filma utgången. Vi andra var där inne, ett himla dunkel. Jag tror inte jag vill träffa han igen, jag kommer vara rädd att han ska döda mig ? :o

Jaja men nu är jag vaken huvudvärken är borta (y), ätit lite bär & kesella hallon till frukost/lunch. Gott men surt och kallt. Håller på att kolla blocket, funderar på att köra en peugeot i liten modell från tidigast 2000 men sen är jag ju den som är den och inte vill lägga ut alldeles för mycket pengar på en bil som bara tappar i värdet så fort den rullar, så får väl se. Det blir nog ingen bil om jag känner mig själv, rost-daggen funkar ju än så länge. Alla har vi våra fel, men jag älskar han ändå (;

Lördag idag och jag vet inte riktigt vad som händer, kanske en slowmo dag där jag inte gör så mycket mer än bara tar det lugnt. Läsa lite kanske? Ja.

ps, detta nöjet har jag ju också idag:

God kvällsning!

Nu är jag hemkommen efter en kväll med mina tjejer från Östra Stisse. Vi stack först till pizzerian och käkade och litta sådant och sen bar det hem till Sandra på lite eftersnack och snickers, så gott. Har dock en satans huvudvärk som suttit i sen iallafall fyra i eftermiddags. Börjar bli aningen drygt och jag tror det är påbörjan till migrän, jag tror att jag sakta avlider. Det gör så satans ont, tabletter hjälper inte. What to do, what to do?

Förutom huvudsprängningen så har kvällen varit awesome, var kul att se deras huen igen.

Vadå snabb leverans?

Efter många om och men och sen inte hittat den ute så bestämde jag mig tillslut för att köpa den lila dkny parfymen fast jag inte hade en aning om hur den luktade. Kunde inte mer än gå åt skogen, right? Den beställdes igår och idag låg den i brevlådan. Tubs up! Den luktar gott också så det var ju ännu mer tummen upp . Ps, jag tror den luktar gott iallafall, jag är mer för söta perfymer och denna är mer kvinnlig och vuxen.

 


Fredagen 17 Juni.

Godmorgon, här sitter jag med en handduk i håret och håller på att gå igenom lite bilder som ska skickas iväg på framkallning. Puh, det kommer att bli många bilder känns det som. Lite frukost / Lunch ska också göras innan jobb sen är det inte mycket mer som händer fram tills jag kommer hem från jobbet igen. Håller tummarna på en rolig eftermiddag på jobbet med iallafall några skratt (:

Var tog det fina vädret vägen?

Vi är i mitten av Juni och på något sätt har jag haft känslan av att sommaren är över redan, eller varit extremt lång. Vet inte om utomlandsresan har med saken att göra eller det är för att vi hade "sommar" så tidigt iår. Hade dock hoppats på att solen kunde komma tillbaka igen, trött på regn och tråkigheter. Need the sun.



Maten hamnade i magen, jag kollade på Private practice och skulle sen ta en promenad tänkte jag. Kom aldrig så långt och sen började regna och jag var glad att jag aldrig gick ut. Kollar lite på Tv, ätit lite choklad. Marabou med nöt & maräng var förresten god i mina smaklökar iallafall, dock fastnade marängen lite i tänderna ibland.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar ju lite tidigare imorgon. Vickie kommer och plockar upp mig redan tjugo över elva, men sen är det ju fredag så vi slutar klockan sex. Härligt. Då bär det hem till duschen sen iväg till Östra och träffa mina girls som det var år sedan jag såg sist. Herre.

Med allt detta sagt så ska jag väl krypa ner under täcket och starta Greys Anatomy och böla en massa till det. Jag behöver en man, så jag slipper gråta till tvn varje kväll :o

Den här ska jag ju lätt se, haha.


Its time for dinner.

Nu har jag varit iväg och handlat lite mat. Allt från baconost - frukt - pasta - choklad. Jag är allätare och äter det jag tycker om när jag är sugen. Så till middag blir det gnocchi sen tänkte jag testa den nya Kesella Hallon tillsammans med frukt och bär. Efter det blir det kanske lite choklad?
Har ni testat marabouchokladet med nötter & maräng?
 

The day off today?

Snart har halva dagen gått och jag har haft mobiltelefonen nästan klistrad i handen, inte ens vågat gå på toaletten utan mobilen med mig. Det känns inte riktigt okej, jag slappnar inte av. Jag får ingenting gjort. Men nu börjar eftermiddagen avta och snart kan dom inte längre ringa in mig och då kan jag andas igen.

Tror jag har ett shoppingberoende.

Eller kanske borde säga Tradera-beroende. Jag sitter där och lägger saker i minneslistan om och om. Budar på en del, får hem några saker. Känns som jag borde sluta slösa pengar men samtidigt får man spendera pengar på sig själv hur ofta man vill. Just nu är det piercingsmycken till naveln som är aktuellt, dinglande sådana. (y)

Godmorgon.

Rullar runt jätte mycket inatt & nu på morgonen, sover inte alls bra. Klockan har inte ens blivit åtta så vad gör jag uppe? Solen skiner härligt såhär på morgonkvisten, hoppas det håller i sig hela dagen. Nej om man skulle ta och krypa ner i sängen igen. Finns ingen mening att va vaken nu, speciellt inte om man blir inringd att jobba eftermiddag, då behöver jag sova någon timme till. Godmorgon till er morgonpigga morgonmänniskor som faktiskt är och förblir uppe nu (;

Torsdagen 16 Juni.

Godnatt ska jag säga, snart. Detta piercingsmycke fick jag i veckan, visst är det fint? Ja och förlåt för min håriga mage men den blev så efter jag pierca mig. Som att smycket drar ut hårstråna ? ehm nej öh sluta godnatt? haha.


Man måste kyssa många grodor,

innan man hittar sin prins. Jag har min i källaren men jag har inte vågat pussa honom än.


Vi förtjänar att må bra.

Först hade jag i tanken att fråga om det är normalt att välja att leva i dåligt istället för att leva själv. Men normalt känns inte som rätt ord för normalt borde det inte vara, dock tror jag många väljer det ändå. Ta bara kvinnor som bor ihop med en kvinnomisshandlare, ofta intalar dom sig själva att det är deras eget fel och dom flesta stannar kvar ändå. Nog inte för att dom hellre är där än själva men dom stannar ändå kvar. Sen finns det klart dom som är starka nog att ta sig ut men vi behöver inte gå in så detaljerat i de område eftersom jag knappt vet vad jag pratar om längre.

Jag är väldigt dåligt på att få folk att förstå vad jag menar men jag ska försöka att göra mitt bästa. Jag lägger mig naken på bordet så alla får inspektera varje detalj. (Inte bokstavligt talat såklart)

Men jag var i ett förhållande som efter ett tag fick mig att inte må så himla bra. Att ligga och kolla på film och få höra ens pojkvän säga att han lätt skulle sätta den där tjejen är kanske inte en höjdare (killar lyssna och lär), inte heller vill man höra hur snygga alla är. Eller jag vill inte därför jag är så osäker i mig själv. Jag har väldigt svårt att lita på folks ord och att höra "jag älskar dig" på fredagen och sen bli dumpad på måndagen är inte heller något som stärker den bilden.

Men iallafall, detta gjorde ju klart att jag blev svartsjuk av mig. Att han sen drog iväg på dessa partybåtar där temat i princip var att alla skulle få knulla. Jo men tjosan, hur bra tror ni att jag mådde då på en skala? Jag låg hemma i min säng och fick bilder i huvudet som fick mig att böla så mycket att jag spydde. Jo men det är ju nog rätt att det ska vara så, eller inte.

En kväll fick jag höra en mening som träffade ganska så rätt , något liknande med att det behöver inte vara mig du är tillsammans med du vill bara vara tillsammans med någon. Jag sa flera gånger efter att så var det nog med mig också. Jag menar jag mådde dåligt i förhållandet, jag ville göra slut men jag ville ändå inte vara själv så tre månader gick i dåliga banor och jag är som jag är och säger såklart alla mina tankar rakt ut, någon respons fick jag väl inte. Därför är det ett måste i min nästa kille, han måste kunna prata och säga vad han tycker & tänker. Inte bara stå som en vägg och inte säga något. För alla tycker och tänker om allt.

Han drog sig undan mer och mer och min magkänsla började säga att det var något som inte stämde. Jag frågade om & om ifall han hade varit otrogen mot mig. Nej såklart hade han inte det, men ändå. Jag kunde inte släppa det, det gnagade sig fast och drog ner mig ännu mer.

Sen, fast jag i tre månader hade i banor att göra slut så tänkte jag väl aldrig fullfölja det på riktigt. Jag ville ju som sagt inte vara själv och det hade ju blivit en stor del av mitt liv och visst tyckte jag om det livet , på dom goda stunderna men nu efterråt så sopade jag undan dom för det var lättare att i princip nästan hata honom än att det fanns något gott kvar. Men iallafall så kom dagen och det tog slut och jag blev ju ledsen, sårad, arg, ville ha en andra chans. Men varför? Varför vill man in i smeten när man vet att den inte är bra? Kan inte förstå det.

Nu har det gått ett bra tag, han har en ny tjej och jag tänker aldrig på honom. Förutom när jag vaknat upp efter en dröm där jag fullständigt bankar ner han i golvet. Tror jag fortfarande är arg på honom, men med all rätt egentligen. Två-tre månader efter att det tagit slut så fick jag höra på vägar vad jag trott hela tiden, hans vän sa till min vän låter det. Han hade varit otrogen, efter det så ville jag klart att han skulle stå för det, men det gick inte. Det var återigen den där väggen.

Men allting slog total vänding när jag läste en bok där dom höll på att älta om olika kärlekar. Den första kärleken är en liten besatthet, man vill vara med han/henne hela tiden , i princip man tofflar. Men det är inte på riktigt, det är bara en fas man behöver gå igenom. Kär i kärleken. Efter alla diskutioner i boken så slog det mig, visst älskade jag honom men jag gjorde det nog inte på riktigt. Jag älskade inte han för han utan mer för att han var med mig och jag slapp och vara själv. Låter det rimligt? Om inte så låt mig tro det för det har fått mig till att dont give a damn at all . Verkligen.

Även det dåliga kan ha något gott med sig, jag har lärt mig en del av detta. Jag visste ingenting innan men nu vet jag en del egenskaper som absolut inte ska finnas och en del egenskaper som måste finnas i min nästa kille. Han som jag vill bli gammal med, flytta ihop med, skaffa barn med och allt de dära. För jag hoppas väl att även jag får chansen till de där, det är väl delvis därför jag lever?

Kanske några nu tycker att jag skrivit för mycket, med det menar jag skrivit mer privat än vad jag kanske borde eftersom jag outtat honom, men ibland behöver man även skriva sådana saker. I think.

Getting ready.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i lillebrors heta bil, ja het därför att det är varmt inne i den. Ingenting annat, det är ju en volvo (; Sen är det ett åtta timmars pass som väntas innan man är hemma och kan inta sängen. Idag är en seg dag, tror det är allt spam på facebook under natten som ställt till det för mig, haha. Ha en underbar dag.

You scream, I scream. ICECREAM.


En sån här blir det till frukost, väntar en timme sen blir det middag. Tjosan!

En läkare tack.



Tycker ni inte att dessa märken ser lite misstänksamma ut? Jag har haft dom sen jag kom hem från Kanarie öarna. Aldrig sett dom förr och det ser ju inte ut som att jag fjällat utan det ser mer ut som något utslag. Jag är lite rädd :o

Onsdagen 15 Juni.

Jag är trött, jag vill snooza men ändå vill jag inte ge mig själv mer sömn. Jag bör duscha, men jag orkar inte. Inte just nu iallafall. Vill ligga, ja ligga ner i min säng men behöver inte blunda bara ligga ner. Tänker, vad ska jag laga till mat idag? Blir väl snabbmakaroner och felix/findus köttfärssås, har slut på idéer. Nej skvätta lite vatten på kroppen så man blir människa igen, sen äta en glass? Godmorgon, va ska ni ha för er idag?

I follow my dreams.

Nej men när jag blev tillsammans förra gången så blev jag inte det först pga lite rädsla, men sen drömde jag om honom och då gick det helt plötsligt bra. Som om att drömmen behövdes för att bekräfta något. Sen när det tog slut så började jag drömma om någon annan, vaknade upp på morgonen och var helt kär, jag tror det kanske var mitt undermedvetna som gjorde så bara för jag kände att jag förlorat våran vänskap pågrund av det feta misstaget jag gjorde.

Fast nu, när jag vaknar upp kär i någon som jag i princip inte känner så vet jag inte längre. Menar bara för man vet vem personen är, och att man är vänner på facebook gör ju faktiskt inte att man känner varandra på riktigt. Och inte heller brukar jag tänka på denna människa, förens jag nu drömt om honom såklart. Det är ändå underligt. Jag håller fast i drömmarna, för då bevisar det iaf att jag kan få någon typ av känslor. Även om dessa inte är riktiga är det ganska kul och vara kär (;

Fy fan va ni är tråkiga!

En hel dag på jobbet och INGEN, verkligen INGEN skrev något fint (eller fult) om min fina paint bild som jag lagt tid och hela min själ på. Fy fan för er. Nu går jag och tröst äter!

HAHA fan va het!



Som min snygga paint bild visar så ska jag nu snart åka och spendera min dag på jobbet, packa lite kakor och sådär. Ni får ha en underbar dag, jag hoppas man hamnar bland roliga i snurren så dagen går fortare. Take care.

ps, haha fy fan va jag är grym på att rita!
ps2, ni får gärna berömma min fina bild, så kanske det kommer fler (; haha.

Tisdagen 14 Juni.

Godmorgon! Veckans väder känns inte som någon höjdare. Mina drömmar inatt har nog inte varit någon höjdare dom heller, vaknat med våta ögon men kan inte minnas varför. Snoozade en halv timme sen fick det vara nog. Nu ska jag se om mamma vill iväg och handla, så man slipper köra själv (;


Godnatt alles.

Maten satt som handen i handsken och nu ska jag krypa ner i sängen och roa mig med CSI new york (och kanske miami) tills jag ska sova. Helt slut nu, så godnatt & sovgott!

Finally home.

Det får bli en majskolv på det, och en macka med makrill bara för att en majskolv inte räcker att mätta min mage med. Först får jag nog duscha för jag är lagom varm ikväll! Vad har alla ni haft för er idag?

Almost time for work.

Maten är i magen, CSI avsnittet är slut. Nu ska jag klä på mig lite bättre kläder och sen packa väskan och hoppa in i lillebrorsbil och köra till jobbet. Varför kör jag volvo idag? Jo för jag lånat ut min bil till pappa idag. Annars tycker jag nog att Volvo's är ganska lökiga, kommer aldrig äga en. Ni får en underbar dag!


Baconsås & pasta.

Jag har så fruktansvärt dålig fantasi när det gäller mat så jag gör baconsås och pasta idag. Lätt och snabblagat, ska köra till jobbet om drygt en och en halv timme. Känner lite små ångest över det, vet ju hur varmt det är där inne och hur mycket jag känner för att bara hoppa ner i handfatet och spola kallvatten över mig själv. Annars är det lugnt, eftermiddag med obtimmarna. Ja tack!

Nya smycken.

Som hittat. (Läpp piercingen utanför påsen är min egen från början, lika så med tungpiercingen som inte har färgade kulor).



Måndagen 13 Juni.

Godmorgon! Solen skiner och jag ska ta en snabb dusch så jag vaknar till liv, sen är det tänka ut middag, gå ut i friskluften, läsa lite i min bok, fixa käket som gäller. Sen är det jobb i eftermiddag och framåt senkvällen som gäller. Blir nog bra!

I am done!

Har suttit ett tag och skrivit ett personligt brev om varför just jag ska ta den här speciella platsen. Efter skrivandet så öppnade jag mitt CV och klippte & klistrade lite. Sen var det de där kortet, ett fotografi på mig som ska passa på arbetsmarknaden, jo tjosan. Kan nog inte riktigt påstå att jag har något sånt liggandes på datorn så jag ger upp detta arbete för idag. Får kanske ta ett mer passande kort i veckan sen skicka iväg mitt brev och hålla tummarna!

I like this picture.

Ni kan inte säga att den är annat än härlig, för det är den.

3 störiga saker.

1. Tvättrådslappen i trosor (string, hotpants you name it).
2. När ljudet och munnarna inte går i ett på filmer.
3. Hårväxt på andra ställen än huvudet.

De är inte alltid lätt o va kung.


Jag är trött.

Fast det känns inte som en nyhet, jag är alltid trött. Det är jobbet och det är sängen som gäller, vilket liv men jag orkar inget annat för tillfället. Idag har jag varit ute och hållt pappa och lillebror lite sällskap medans dom bytat mina stötdämpare på bilen, nu rullar den väl mjukare på vägarna, nice! Sen var vi en sväng i byn och handlade, var ju tvungna och testköra bilen också.

Nu väntas maten, pasta & köttfärssås. Eftersom jag varit hemma från semester så länge så är det nu okej att åter upp ta den maten :p Tills maten är klar ska jag väl läsa några fler sidor i min bok. Have a nice day.

Solen har försvunnit.

Det som såg ut att bli fint väder idag eftersom det var soligt och fint imorse, men nahe. Så inte blir det ut och lägga sig på en filt och läsa i boken, får väl göra det i sängen istället. Eller kolla på TV, det är trots allt söndag inget måste göras (;

Lite bilder från studenten.

Little me.

Det börjas i tidig ålder.



No not crazy, at all.

Sista bilden i detta bildregn.

Söndagen 12 Juni.

Godmorgon här skiner solen redan, och jag är uppe med den. Fast vet ni vad? Jag ska faktiskt krypa ner i sängen och försöka sova lite till. Filmen igår stängdes av efter några minuter, ljudet var alldeles för tidigt och sånt är jag allergisk emot så kunde inte se den så fick kolla på Unknown istället, bra film.

Nu: Off to bed again, godnatt.

Kvällens film.




Snart är denna dagen förbi.

Idag har jag sovit bort hela dagen kan jag erkänna, det var riktigt länge sedan jag sov såhär länge. Vaknade första rundan klockan tolv, huset var helt tyst och inga skrik, skratt eller prat utifrån så jag trodde klockan var kanske tio så jag sov vidare och gick upp halv två. Lite ledsen på mig själv men jag behövde väl sova?

Det blev smörgåstårta till frukost och vi bjöd över grannarna, sen har jag varit ute några timmar och sen har det varit skriva namn på alla mina bilder sen igår samt kolla lite tv och läsa i min bok. Nu har jag laddat upp några bilder på face samt några här så får jag ta resterande bilder senare.

Lite bilder från studenten.

Lillebror stolt för att han nu är av med skolan och kan börja arbeta och tjäna pengar.

Två puddingar, graaaouw.  "Henne skulle jag lätt sätta?"

Tycker budskapet är ganska glasklart, sött.

Min pappa är kung! Im in heaven (;

Studentbarnet.


Oh killerblick gånger två (;

Världens bästa pappa (:

Fortsättning följer ...

Lillebror!



Som ni kanske ser är skyltbilden tagen typ förra månaden, det är därför det inte är så stor skillnad på då & nu (; Återigen ett stort grattis till studenten och kör försiktigt på vägarna!

Lördagen 11 Juni.

Redan lördag, känns redan som helgen princip är slut. Känner små ångest. Kvällen är avrundad nu och det har varit roligt, musik flumm och en hel massa ful dans. Mat, släktingar och söta små barn. Jo helspäckat, när jag lär mig klippa och klistra ihop videos (om syrran vill lära mig) så kommer det upp en film från kvällens upptåg. Annars får ni nöja er med halv kassa klipp & massa massa kort. Eller nej, bara några kort eftersom hälften är egobilder på mig bara mig!

Nu nattamat i form av smörgåstårta och kolla på TV sen är det natti natti. Så godnatt (:

Grattis lillebror.

Nu blir resten av dagen att fira lillebror som duktigt tagit studenten och alla sina x körkort, nu är det livet på en väg som gäller. Grattis grattis!

Jag skulle egentligen dammsuga.

Jag tog med mig dammsugaren in i mitt rum för ett bra tag sedan, jag skulle dammsuga men först plocka undan lite på rummet. När tvätten skulle in på sin plats fanns det inte mycket plats så ja jag rev ut alla kläder och tog fram en papperskass så nu har jag rensat garderoben också. OJ! Kanske dags och dammsuga nu då :p



Ny beställda böcker.

Eller inatt beställdes dom, den femte twilight boken men denna är inte fokuserad på Edward och Bella utan på Bree Tanner en av vampyrerna från serien. Den är på 167 sidor så den kommer se jätte tanig ut bredvid övriga twilight böcker på över 500sidor..

publishme.se är en produkt från Blogg Esse AB

Den andra boken jag beställt är första boken i serien House of Night, också en vampyr serie som jag tänkte se om den va bra isf har jag sju böcker till att beställa. Ja jag har börjat läsa igen (;

Fredagen 10 Juni.

Godmiddag, har precis kommit hem från jobbet. Känns som det var köra dit, in i fabriken sen ut igen och köra hem. Halv nio ringde dom från MP och undrade om jag kunde komma och jobba fem över 9, jag visste då inte va klockan va och sa ja (sen får jag ju inte säga nej iheller). När jag såg va klockan var kändes det omöjligt att komma itid. Borsta tänderna, fyllde vatten flaskan, slängde i mig en macka och tog väskan och gasa, ja jävlar va jag gasa iväg. Hann och stämplade in 2 minuter över 9, men aldrig igen sån stress. En timme från att jag går upp till jag är på jobbet är mer lagom tid för mig.

Nåväl, nu är jag hemma och lillebror tar studenten idag så vi får gäster hit vid fem tiden, därav kunde jag bara jobba förmiddag idag. Vill också passa på o önska en trevlig helg!
 
 
Fick skattepengarna igår :D

Another kick in the crotch.

Efter en dag på jobbet där slutet var lite irritation för jag arbetat för mer än mig själv och sen tar åt mig av negativa ord som egentligen inte var riktade mot mig, så är jag äntligen hemma. Har ätit lite kvällsmat och en nybakad bulle. Nu ska jag slänga mig i min säng och kolla på Dexter sen är det sova som gäller, blir det jobb imorgon är det förmiddagspasset som gäller.  Så godnatt och sovgott!

Lättroad eller?

HAHAH, har ni varit inne på Google? Jag råkade av misstag röra detta och tyckte det var skit kul, är man lättroad då eller? :p


Dags för åtta timmars värme.

Packa väskan, borsta tänderna, drick lite mer. Sen är det dags att köra till jobbet och inta klimakteriet igen, dålig koncentration och funktionsförmåga och oerhört varm och dåsig. PUH!

Justin what?

Min lillebror har spelat denna låten i flera flera flera månader nu och jag har börjat gilla den faktiskt, eller det gjorde jag nog ganska snabbt. Men det var ändå inte förän för typ någon vecka sen som jag såg på youtube att Justin Timberlake var en av personerna :o Nu när jag vet det är jag förvånad att jag inte hört det förut för det hörs ju väldigt tydligt, iaf nu när jag vet.


Torsdagen 9 Juni.

Godmorgon! Är nästan ny vaken, eller har iallafall nästan precis gått upp ur sängen så har inte så jätte mycket att säga så tänkte att en solbild kan passa bra denna trista regniga dag. HOLA!


This day is almost over.

Kan man komma in i klimakteriet när man är 23? Om nu klimakteriet hade något med värme och göra, för jag dör nästan på jobbet så varmt det är. Jag svettas och vill bara ta en dusch hela tiden, men det går inte. Ska be dom införskaffa en pool och lite poolraster! haha..

Nej men allvar, det är riktigt varmt och halva mina kropp går ner i standby mode och jag kan knappt arbeta.

---
Efter jag anlänt hemma tog jag en dusch och kokade en majskolv, åt och kolla lite Dexter sen körde jag till byn och hämta minisyrran. Nu håller jag på att koka vatten, blev inte mätt behöver lite gnocchi! Sen föna håret och sen kolla Dexter och sen sova.

HEMMA!

Fy fan va skönt, nu en majskolv sen kanske en bättre uppdatering men maten är just nu viktigast efter kallduschen såklart, dö varmt på jobbet..

För er som inte såg kaninen.

Jag skrev ett inlägg och fråga om ni såg kaninen, för er som inte gjorde kommer en bättre bild.


No more freedom.

Efter att ha hämtat in posten och kollat mina saker så satte jag mig en sväng vid datorn för att lämna omdöme. Telefonen ringer, förstod direkt att det var jobb och i eftermiddag är jag instängd i fabriken igen. Så nu ska jag snart börja med maten.

Onsdagen 8 Juni.

Godmorgon allesammans. Blev väckt runt 8 av att mamma ringer mig för mina små syrror har för sovit sig och behöver skjuts ner till byn, aaah . Nåväl var så snäll och körde ner dom, väckte sen lillebror och la mig för att sova igen. Nu är man dock uppe, kan inte sova hur länge som helst.

Solen skiner även idag, men ska tydligen bli regn. Hela veckan ska bli regn helt plötsligt. Typiskt, på studenten och allt, tradigt läge.


Godnatt.

Dags att tänka på refrängen nu. Eftersom jag är ovetande gällande jobb imorgon är det lika bra att släcka ner på rummet, kolla sista avsnittet av säsong fyra på Dexter sen sova. Får hoppas inte åskan kommer och håller mig vaken inatt igen, menar jag satt ju med kameran i fönstret tills batteriet tog slut igår :p Nåväl, godnatt!

Efter regn kommer solsken.

Såhär såg det ut utanför mitt fönster fyra imorse.

Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig.


Folk som känner mig vet att jag inte gillar Zlatan, det finns en mycket bra anledning till det också och den är: När han spelar i landslaget (jag kollar bara på landslagsmatcher) så går han oftast inte in i kamper, han springer varken efter eller emot bollen därför att han kan ju skada sig och därav blir han inte spelbar i hans "riktiga" lag. Då tycker jag ju som så att vågar man inte gå fullt ut i ett lag behöver man heller inte spela där från första början. Sen är han överskattad, missar straffar och bara för att han en gång råkade kicka in en boll baklänges i mål så försöker han göra om det igen , och igen och igen. Aldrig hört att man ska lägga av när man är på topp?

MEN! Hör och hämpa. Idag spelade Zlatan väldigt bra. Han nickade bollen det första han gjorde och han sprang in i kamper med andra spelare. Han sprang efter bollen och han gjorde minsann TRE mål. Kanske man borde låta han börja på bänken oftare så han kanske skäms lite och sen måste visa att han visst kan. Men faktiskt, fast jag inte gillar han så kan jag erkänna att han gjorde en bra match idag, så grattis!

Källström är mer min typ och han gjorde matchens första mål efter tolv minuter in i spelet. GOTT!

Roar mig med Dexter.

Känner att jag inte orkar så mycket mer. Är jätte seg och somnar snart känns det som. Troligen kommer väl telefonen ringa imorgonbitti eftersom jag inte stod med på listan idag heller. Känns tråkigt, känns lite desperat och be om att bli uppskriven på listan men jag VILL jobba så jag tjänar pengar så att jag sen kan göra vad jag vill eller köpa vad jag vill. I LOVE MONEY.

Med detta sagt så återgår jag till Dexter.

Nattens oväder på bild.

Visserligen inga bilder på blixtar i blixtformat utan mer uppljusade bilder. Tänk på att när blixtarna inte lös upp himlen så blev bilderna bäck svarta.




Verkligen ösregn också.

Skillnaden på med och utan uppljusnaden av blixtrarna.

Tisdagen 7 Juni.

Godeftermiddag!
Imorse var jag nog fortfarande i semestermode för när telefonen ringde så kopplade jag inte. Blev iallafall inringd och jobbade förmiddag i Örkelljunga, dagen gick fort men gu va varm jag varit.

Kom hem, slängde av mig kläderna och tog en kalldusch, sen åkte jag till byn med lillebror för att hämta mitt HM-paket samt handla drickyoghurt inför jobbet i veckan.

Nu åskar det igen (eller kanske redan slutat?) så jag ska stänga ner här. Ha det bra !

Nu:

och kolla på tv, sen sova.

Inte mycket ord, så vi kör på bilder.

Har inte så mycket att säga just nu så vi kör dagens bilder istället.


Lite päronsoda i gräset.

Skinande sol.

Bästa kylningssätt.

Zindy.

X antal dopp i poolen för att svalka sig idag. (också dagens bästa bild)

Hjärtformade blommor?

Får inte glömma egobild(erna)

Oanvänd uteplats.


Lite mer blombilder.

Sista egobilden.

Pappa fick fixa maten så,

skulle mamma bädda sängen. (haha vilken deal).

Hoppas det börjar åska.

Så jag kan krypa ner i sängen och kolla på TV, dricka läsk och äta något. Tycker det är mysigt som sagt. Men så länge vädret är fint får man väl njuta av det istället, eftersom det ska regna i tre dagar tydligen. Nej en sista sväng ut innan jag ger upp utelivet för idag.

Ser icke så bra ut.

Fast skulle det komma åska ikväll så gör det inte mig något, jag tycker det är mysigt !



Men tre dagar med regn, nja det låter mindre bra. Tur ledigheten är över och man blir instängd i fabriken snart igen. Men det ser ju faktiskt lovande ut inför fredag, när lillebror tar studenten. Kryss i taket! Kors i taket? Alla säger olika så vilket är rätt?

Ser ni kaninen?


Måndagen 6 Juni.

Solen skiner så utomhus är ett måste, legat ute nu under förmiddagen och även tagit ett bendopp i poolen. Härligt! Nu är jag inne för att hämta shorts då jag ska ut hålla på med bränne, sen väntas det mer solning och läsning. Njuter av vädret idag för sen är jobbet igång igen imorgon, kanske blir inringd och då kan man inte riktigt slappna av.

Dagen i bild, och få ord.

Solen var framme, på med bikinin och ut ut ut!


Lite färre dopp idag än igår, dels för det var roligare igår med nakna boobs.

Läste mest i boken "Den farliga leken", hunnit en bra bit in.

Sheridan's är lika med gott.

The sunset.

Meine legs.

Alkoholen avslutar, nu väntar TVn.

Jag har inte stupat.

Jag känner inget behov av alkohol, sen känner jag väl inget behov av den sociala biten längre i heller så jag gick in och var inte längre delaktig i kvällens sociala bit. Lika glad är jag nog för det. Nu slänger jag mig i sängen och kollar TV istället, mucho bättre. Det ger inga negativa effekter, tårarna som kan framkallas stör mig inte lika mycket som en baksmälla hade gjort.

Mätt & belåten.

Är det nu man tar fram drickan och bara skiter i allt man tänker på och dricker till man stupar?


Like we always do.

Blir inte förvånad, det borde inte ni heller. Vi ska grilla med grannarna ikväll, igen. Det är de här sommarvädret, de drar fram grillen och så förblir den framme. Som jag nog sagt innan så är det tur man inte tröttnar på grillat. Annars har jag spenderat mesta delen av dagen utomhus, legat på ett påslakan och läst samt doppat mig i poolen. Även varit iväg och hämtat hem små syrrorna.

Kamelsafari.

En film från resan till Gran Canaria.

Godmorgon.

Har sovit riktigt gott denna morgon, vaknade till lite innan tio av rösterna utanför mitt fönster men jag strunta i dom och vände mig om i sängen. Sen hör jag bzzzz bzzzz och flyger upp med hårsprayet i högsta hugg. Tack o lov så flyger getingen inte in i rummet och jag stänger till fönstret.

Tillbaka i sängen men tänkte nej klockan är dags att gå upp istället. Loggade in på tradera och klickade hem ett linne. Nu ska jag väl gå ut och lägga mig och steka i solen en sväng.

ps, söta getingar va? Jag har gjort dom i paint, hahaha.

Söndagen 5 Juni.

Kvällen spenderades över hos grannarna. Vi åt grillad mat, drack lite cider och jag busade en massa med Emla. Efter diskuterat röksignaler och dylikt blev det lite kyligt och knotten bara bet mig så jag ville hellre in och kolla på TVD, har några avsnitt kvar innan jag är ifatt. Oh spännande!

Dock tänkte jag på refrängen eftersom vädret visar fint på förmiddagen och molnigt på eftermiddagen. Vill helst hinna upp och se några av dom soliga timmarna. Så nu pyser jag ner i sängen och intar snart drömmarnasland, godnatt alles!

I can.

Märks att man inte sett eurovision för denna låten har jag inte hört förän tidigast igår :o

Grilltime.

Så nu ska jag hoppa i ordentliga kläder och göra något med mitt hår, så tråkigt att det alltid bara slängs upp i en tofs när jag går hemma. Lite fin får man vara ibland utan anledning så det tänker jag vara idag. Iaf i hårväg. En Sheridans på det? Kanske, först lite fix. Ha en underbar lördag.

Dagens bilder, obs nakenfis.

Har ju som sagt legat ute en del idag, när jag blev för varm så hoppade jag ner i poolen. Vi hade ändå tjugotvå grader i vattnet, kändes inte så varmt men skönt o svalka sig. Sprungit runder hela dagen enbart i string, känt mig fri när jag haft huset för mig själv. Sån lust att skaffa eget hus nu, men det går väl över som alla spontana saker jag vill.

Hade sällskap av lille älsklingen.

Solen har varit framme mest hela dagen och på senare timmen kom det moln på himlen.

Mmmm, åt vattenmelon.

Solensstrålar värme gott.

Torkade snabbt upp vattnet från det svalkande badet.


Varit en underbar dag i ensamheten. MJAU!

En underbar dag.

Och till skillnad från igår så njuter jag lite mer av vädret utomhus. Gotte! Åt frukost ute och fick sen skit ont i magen, under revbenet kändes det som någon högg mig med kniv konstant. Gick in, ville spy, la mig i fosterställning. Somnade nästan av smärtan men då ringer det på dörren. Letar efter en tunika, kan gärna inte springa med pattarna i vädret när man inte vet vem som står på andra sidan dörren. Det var bara Jennie & Ankan, en liten sittning på trappan sen gick jag ut och la mig på baksidan igen.

Jag springer in och ut hela tiden, har även varit i bassängen idag. Gick runt och halva jag blev blöt. Sen upp och sola lite. Haft besök av min morbror en snabbsväng, ätit vattenmelon och läser i min ny började bok "Den farliga leken", eller va den nu hette.

Nu ska jag springa ut igen, måste passa på och njuta av vädret när man är ledig och solen är framme.

I can't help feeling that we could've had it all.


Godmorgon.

Så mycket för att sova bort hela dagen, wihoo. Solen steker och mitt rum är riktigt varmt. Har släppt ut Zindy och ska snart själv ut och sola litta. Först ska jag rota igenom hela frysen och hitta grillkött. Mapi, Caritha och Håkii kommer hem senare idag och då blir det grilla, tumbs up! (:

Med ens blev natten läskig.

Ett tomt hus, ett tyst hus, ett mörkt hus. Tur jag sover med TVn igång och hör rösterna därifrån, så alla andra plötsliga ljud uteblir. Är det i detta moment man saknar pappas snarkningar? När man känner sig sårbar, nåbar och lite halvt skrämbar? Nej nu ska jag inte överdriva..

En timme kvar tills morgonen är här, känns som jag kommer sova länge idag. Hoppas inte.

Lördagen 4 Juni.

Right guy wrong time, right time wrong guy.
What's the use, why even try?


Jag har världen vid mina fötter.

Jag kan göra precis vad jag vill, det finns inga gränser. Varför kan jag då på fullaste allvar inte komma på något jag vill göra? Inte ens något så simpelt som att se en intressant kille går, nu snackar jag inte kärlek utan bara en simpel attraktion till en annan människa. Jag ser det inte längre. Det finns inga snygga tilltalande killar här. Eller i Gran Canaria fast visserligen var nog 97% av killarna där borta gay så what's the point.

Jag kan resa till vilken plats på jorden jag än vill, pengarna är inget problem för dom har jag. Men en resa ger en inte hur mycket som helst utan bara ett tillfredsställande just under tiden man är där. Plus att man är inte 18 längre så man orkar inte tempot, eller rättare sagt jag orkar inte tempot längre. Festa, killarna, galenheterna.

Jag kan flytta hemifrån, om jag struntar i den lilla nålen som skulle kunna räknas som ett steg i riktning mot ett mål i livet. Inte för all framtid kanske, men ett tidsfördriv för en stund iallafall. Något som får en att leva ett annat liv än 7-4 jobbet, jag vill ha mer ut av livet än så, jag vill kunna titta tillbaka i backspegeln när jag är gammal och vara stolt över vad jag åstakom med mitt liv. Men om vi räknar bort denna punkten så hade jag kunnat flytta hemifrån om jag velat. Jag hade säkert kunnat ta ett lån och flytta till det stora huset med den stora tomten som jag drömmer om.

Jag skulle kunna gå tillbaka till skolan om jag vetat vad jag velat läsa, istället får jag väl ta språk på google translate ^^, Jag skulle kunna lämna denna lilla håla men ändå håller jag mig fast för min familj betyder allt för mig. Ändå drömmer jag om att bo sätta mig utomlands där det finns värme året om, i ett hus med gästrum så att familjen kan komma och hälsa på när dom vill. Jag skulle kunna köpa en ny bil, men tänker att så länge rost-dagge är med i svängarna så funkar han bra för mig.

Jag kan, jag kan, jag kan. Det känns som det finns mycket jag kan. Varför kan jag då inte komma på vad jag vill. Långsiktigt. Borde ge mig själv en läxa att komma på det..

Home alone xxx.

Menar mapi åkte iväg på mc imorse, jag skjutsade töserna till våra kusiner vid middags tid. Åt middag och sen blev jag illamående for real men det har halvt om halvt gått över nu. Skjutsade iväg syrran till Örkelljunga där hon ska festa (all night long?) och lillebror lanar.. Så jag har huset för mig själv idag, med undantag från min hund men hon gör inte mycket väsen av sig så det blir en extremt lugn kväll för mig. OH I LOVE IT!

update: Inte ens en halv timme efter jag skrivit detta knackar det på dörren, syrran är tillbaka för allting stängde tydligen i Öa så dom väljer att åka dit imorgon istället. Jaha, fast hon har ovanvåningen & jag nedanvåningen så ganska lugnt ändå (;

You've got mail.

Du har vunnit budgivningen! - Oh yes, visst är det fint? I think so (:

I want to be here right now.

Eftersom att det är så varmt idag, känns det som denna plats hade varit perfekt.

Im into you.


Fredagen 3 Juni.

Godmorgon, då har man sagt hejdå till mapi, caritha och håkii som ska åka på mc-resa. Så nu är huset fritt av personer över 25, nice?! Lillebror har börjat ösa musik men snart kör även han iväg. Frukost är snart ett måste, jag är hungrig! Solen skiner så ut kanske man skulle också, läsa lite och njuta av det fina vädret.

Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant. / Albert Engström.

The edge of Glory.

Denna gillar jag, även redan första gången.

Va gör jag nu?

Har en paus från tv tittandet, annars ligger jag i min säng och bölar till Grey's Anatomy. Den serien nästlar sig alltid in under skinnet på mig, tårar kan inte trängas bort. Efter denna lilla paus så ska jag nu tillbaka och kolla vidare på de aktuella avsnittet.

Recension - Gnomeo & Juliet.



Den vackraste kärlekshistorien som någonsin berättats, men med trädgårdstomtar. I Gnomeo & Juliet får vi se Shakespears klassiska historia en komisk uppfräschning till tonerna av både gamla och helt nya hits av Elton John. Gnomeo & Juliet har lika många hinder att övervinna som sina föregångare, men uppblandade med rosa flamingos och spännande gräsklippartävlingar. Kan det kärlekstörstande paret unvika tragedi och få uppleva ett lyckligt slut? Källan.

Jag tyckte att filmen var helt okej. Trodde väl lite halvt på ett annat slut men det funkade ju det också.

Torsdagen 2 Juni.

Godmorgon! Det blev aldrig någon mat bit innan jag stack över till grannarna, jag hitta inget så jag poppade en påse popcorn och tog med över :p Testade den nya sommarcidern och den smakar väldigt mycket björnbär så tycker man om det så tycker man nog om den cidern också men jag tror också det är en sån smak man kan tröttna på snabbt så enbart den varianten funkar nog inte en hel kväll. Smakade även Somersby björnbär och det var samma sak med den, dom smakade ungefär samma..

När klockan började närma sig tolv så gick vi hemåt, kokade lite nudlar och kollade på TV sen lite sömn på det. Imorse stack mamma, pappa (desi?) och grannarna på Gökottan eller va de nu heter. Så halv åtta lämna dom huset, där har vi anledningen till varför jag inte hängde med, sovmorgon är sovmorgon! (;

Skål!

En liten matbit för att stilla hungern sen blir det en Sheridan's och sen över till grannarna och testa dom nya cidrarna, fast bara kanske jag är ju inte mycket för alkohol längre. Men trevlig LÅNG helg allesammans!

Snart jobbdags igen.

Varit över hos grannarna en liten sväng, fixat käk som bestod av pasta och en ny kombinerad skinksås, gott! Sen har jag slö kollat på Tv (fast det varit fint väder I know). Nu ska jag göra mig iordning för sista jobbpasset denna veckan, sen är det lång ledigt som gäller, woopidoo.

In a land far far away.


Jag är ingen stol,

så kan folk sluta sätta sig på mig hela tiden. Kom till besiktningen och skulle klicka i att jag var där så står det "vi har tyvärr ingen tid idag" MEN!! Jag har ju en bokad tid den kan dom väl inte bara ta bort så jag blev ledsen i ögat och körde och handlade, sen störde jag mig på att dörrarna på besiktningen var stängda så jag inte kunde gå in och frågad vad dom sysslar med.

Sen börjar jag bara störa mig på mer saker, nej men placera my där och putta henne dit det gör ingenting för hon säger ändå aldrig emot. Jag får nog ge upp people pleaser saket för jag börjar samla på mig tillräckligt mycket irritation så jag snart inte kan ta mer. Fast får väl skylla mig själv, jag vill inte bråka med någon och när det kommer till vänner så vill man inte ens ha en olik åsikt för man vet inte hur reaktionen blir & sura miner vill jag inte skapa.

Min familj är dom enda som jag är hundra procent mig själv och ärlig med för dom kan jag skrika och bråka med hur mycket som helst utan att jag förlorar dom på köpet. Vilket jag inte kan med någon annan...

Onsdagen 1 Juni.

Godmorgon denna härliga dag. Har legat halv vaken sen efter fyra så denna morgon har varit JÄTTE lång, när larmet väl ringde så var jag trött och var tvungen och snooza en kvart. Sen in i duschen och nu är jag redo för dagen. Lillsyrran ligger och sover, går inte o väcka så något stöd till besiktningen får jag inte aaaaaaaaaah, första gången jag får åka själv och det är läskigt.

Om man ser en svart katt korsa din väg betyder det att djuret är på väg någonstans.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0